עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הייתי אצל חבר והוא התלונן על בעיות בדיסק הקשיח, הפעלנו אצלו את המחשב והכל פעל בסדר..לקחתי את המחשב הבייתה, והמחשב פתאום לא נדלק הלוח הוא intel desktop board 845gbv, ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר ללוח-חוץ מהחשמל כמובן ועדיין הוא לא נדלק, יש לציין כי נורת הביקורת אכן עובדת, אבל כאשר אני מנסה להדליק הלוח פשוט לא מגיב, ניסיתי גם להצליב את שני שיני ההדלקה עם מברג, עדיין לא עוזר-הבעיה לא בכפתור.. רציתי לדעת אם יש לכם משהו שעולה בראש למה הלוח לא נדלק? תודה לעוזרים. עריכה: אגב החלפתי ספק, וזה גם לא עזר, והכרטיס מסך מובנה על הלוח.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  2. המחשב מקפיץ את החלון הזה של מה לעשות כעת (לפתוח MEDIA PLAYER, להציג את תוכן הכונן, לפתוח תוכנה כזאת או אחרת..) אבל הכונן לא מופיע במחשב שלי... אם למשל אני עושה הצגה של תוכן הכונן, אז נפתחת לי תיקיה (נגיד H) שמציגה את תוכן הכונן H, אבל אין לי שום דרך אחרת להגיע אליה אם אני סוגר אותה בטעות או משהו, משום שהיא לא מופיעה במחשב שלי, ולכן הדרך היחידה היא לנתק את הUSB, ולחבר מחדש בשביל שהחלון המדובר ייקפוץ שוב... מישהו יודע מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  3. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש,חג שמח,שנה טובה וצום קל .

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by masterseeker,

בעיה מוזרה במחשב התקנתי מערכת הפעלה חדשה winxp והתקנתי את הדרייברים הנחוצים אבל כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש משום מה הוא כאילו מעלים את החיבור רשת ולא נותן גישה לאינטרנט וכדי שהוא יעבוד אני צריך להתחיל מחדש את המחשב יש למישהו מושג מה הפתרון לבעיה ? אני כבר מיואש...

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  5. אורח א.
    Started by אורח א.,

שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!

6. Started by E-Bear,

קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Shiraz Hen Nagauker,

שלום, כל פעם שאני נכנסת למחש מופיע לי המסך הבא: בחירה בין 2 ווינדוסים עזרו לי להגיע למסך שממנו ניתן למחוק אך מופיע רק ווינדוס 1 ואני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. Started by shalomaltalef,

צהריים טובים. לפני שבוע תם התוקף של האנטי וירוס שהיה ברשותי, וממש סמוך למועד התקנתי אנטי וירוס אחר. מאז המחשב אינו קורא שום כונן גם לא את החיצוני. ניסיתי לשחזר את המערכת אך עדיין כלום. מישהו נתקל בעבר בדבר זה? או כל כיוון.?

9. Started by ttwow,

יש לי וינדוווז XP :מה קורה שה HARDWARE לא מזהה את כרטיס הטלויזיה שהכנסתי התקנתי כבר את התוכנהוז הכנסתי את הHARDWARE וגם להיפך השאלה הגדולה :איך גורמים למחשב לזהות את הHARDWARE ?(אגב נכנסתי ל"מנג'ר דיווייס" ואין שם סימני אלה! זה פשוט לא מופיע שם!)

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום לכולם, המערכת ההפעלה שקיימת היא WIN7 U. בעת הפעלת המחשב לעתים מערכת ההפעלה לא עולה, כאשר בעת העלייה המחשב נעצר ללא הודעה. מידיי פעם מערכת ההפעלה כן עולה, ולאחר מס' שניות גם כן המחשב נתקע ללא כל הודעה. נסתי להתקין שוב את מערכת ההפעלה אך בעת ההתקנה המחשב נתקע, כך הבנתי שזה באמת לא קשור לתוכנה אלא לחומרה. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה, אשמח אם אקבל יותר כיוון בנושא. תודה מראש, שלומי

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  11. כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה נ.ב אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp תודה מראש לכל העוזרים ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D: מעבד : intel 2.00 ghz לוח אם: via 533 mhz זיכרון: 256 ddr 333 mhz כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by Gregorian,

היי.. יש לי לוח אם של ASUS וניסיתי להעביר אותו למארז חדש.. עכשיו כשאני מחבר אותו למארז ומחבר אליו את כל ההתקנים כגון:דיסק קשיח,כרטיס מסך וסידירום... ואז מנסה להדליק אותו הוא מניע את המאווררים את המקלדת את הסידירוםאבל לא את המסך... חשבתי אוליי זה בעיה אם החיבורים של המארז...כי אני לא ממש זוכר איך מחברים את הכבלים של ההדלקה... יש מישהו שיכול להגיד במדויק איך מחברים אותם..? ניסיתי כבר הכל ולא מצליח לי כלום..אוליי מישהו יגיד לי מה זה..? תודה

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  13. שלום חברים, אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי למסך טלויזיה של LG באמצעות חיבור HDMI אך החיבור לא תמיד מצליח. הצלחתי כמה פעמים לחבר את המחשב לטלויזיה והכל עבד כמו שצריך, אך ברוב הפעמים שנסיתי כולל היום בבוקר החיבור לא הצליח ומסך הטלויזיה נשאר ב "אין אות" ושחור. כאילו לא חיברתי שום כבל אל הטלויזיה. הגודל של הטלויזיה אני מעריך בסביבות ה40 אינץ. יש למישהו רעיון כיצד להעיר את המסך? תודה רבה... נ.ב תענוג לחזור לכאן אחרי הרבה זמן שלא כתבתי בפורום הזה...

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by levy.mor,

שלום לאחר עדכון ביוס לגרסא F4 יש לי באג בקריאת הטמפ הכללית של המעבד לפי מה שאני רואה/ חושב אין בעיה בקריאה של כל ליבה בנפרד אבל מה המאוור של המעבד עובד על המהירות הגבוהה ביותר. כרגע הוא נמצא על PWM אם אני אעביר את השליטה עי voltage זה ישנה ? (בכלל ממולץ?) חשבתי לחזור לגרסא F2 שאיתה הגיע הלוח אבל אני לא מוצא אותה באתר של GB ולא הייתי רוצה להוריד אותה מאתרים אחרים ככן כן כמו דביל שמרתי את את ביוס הישן על dok אבל אחרי שהעדכון הוכתר כעבר בהצלחה מחקתי אותו.. לפני ששמתי לב לבאג.. עדכון: נכנסתי לאתר של GB חיפתי את הלינק לעדכון ביוס F4 העתקתי אות לשורת הכתובת ושיניתי את הסיומת ל F2 כלומר מ> http://asia.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-p55a-ud3_f4.exe שיניתי ל &…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  16. קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by dR-TraNce,

אוקי אז ככה יש לי בעיה מאוד מעצבנת מזה חודש וחצי. יש לי צורב כמו שרשום בטופיק Yamaha x20x10x40 - IDE ויש לי בעיה מאוד מעצבנת אני צורב עם התוכנה Nero והורדתי כל מיני גרסאות שונות ועדין נמשכת הבעיה. הבעיה היא שזה רושם שזה צורב x20 וברגע שאני צורב אני לא יכול לעשות כלום במחשב הצורב שואב את כל משאבי המערכת ואז האינטרנט מתנתקת בגללי שאין מאשבי מערכת והגרוע מכל זה שהוא צורב מדיה של 700MB ב24-25 דקות ובמהלך דקות אלו אי אפשר לגעת במחשב אפילו לא טיפה כי זה נתקע. מה עושים ? ??? :'( :-X

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by snaek212,

שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by Denton,

שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  20. שלום, באופן לא הגיוני נמחק לי כונן של כמעט 2 טרה בשניה אחת! משחק שהתקנתי עליו, נפתח בצורה לא טובה בתוך התיקיה הראשית של הכונן במקום בתייקיה יעודית. שביצעתי מחיקה של המשחק, הוא מחק לי את כללללללל הכונן!! ea העלובים האלה ! חייב את עזרתכם! איך אני משחזר את הקבצים בדיוק למצבם ומיקומם הקודם? ניסיתי דרך RECUVA, הבעיה שלא ניתן לשחזר את הקבצים מאותה מחיצה ולרשום אותם על אותה מחיצה. יש פיתרון אחר שיחזיר את הגלגל אחורה? אני עדיין בהלם טוטאלי שדבר כזה מסוגל לקרות. תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  21. Started by adiperets-xsen,

מופיע מסך שחור ולא עולה כלום..... מה הבעיה..

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by kopler,

שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by sambusak,

לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by ירון מוסקוביץ,

שלום ביתי כנראה לחצה במקלדת על כפתור מסוים ומסך המחשב התקטן איך נית להחזירו למצב הרגיל

25. Started by Longstrom,

שלום לכולם, יש לי בעייה די רצינית במחשב: פותחים את המחשב -> המסך נשאר ב standby, נורת HD דולקת קבוע, bios לא עולה המחשב איכשהו עובד? -> מתישהו יקרה בדיוק אותו דבר - לא בהכרח באמצע עבודה מאמצת למחשב ניסיתי ספק כוח אחר, ניסיתי כרטיס מסך אחר, בדקתי את הפינים של המעבד, החלפתי בטרייה לביוס, החלפתי זכרונות, עשיתי אנדרקלוק למעבד - בקיצור הכל. היה ברור לי שזה משהו שקשור לוידאו, בגלל שהכרטיס מסך אמור לעלות לפני הביוס - לאחר משחק עם ההגדרות, הצלחתי להפעיל את המחשב כשה agp X8 מנוטרל, ועד כה אני לא רואה בעיות בהפעלה שלו (עם הזמן, המחשב התחיל לעלות פחות ופחות). עוד נקודה - אם הצלחתי להפעיל את המחשב ולהכנס להגדרות של הביוס, כשהייתי עושה ריסטרט - שוב הבעיה הייתה צצה, ורק לכבות את…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים