תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה. בכל משחק שאני משחק במחשב אחרי כמות זמן רנדומאלית המשחק ממזער את עצמו והמסך מציג לי את חלון שולחן העבודה, כאילו עשיתי את פעולת Alt + Tab, למרות שאני לא עושה את זה... בהתחלה הייתי בטוח שזה משחק מסויים, אך שמתי לב עכשיו שזה קורה בכל המשחקים בתדירויות לא קבועות. מישהו יודע מה הבעייה? חשבתי שאני לוחץ על יותר מידי מקשים במקלדת וזה גורם למעבר לחלון של מערכת הפעלה, אך גם במשחקים שבעיקר משתמשתים בעכבר קורית תופעה דומה. אני אשמח אם תעזרו לי...
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי לפני 6 לבין 7 חודשים מחשב חדש. מחשב משחקים שיריץ את כל המשחקים עד שנת 2007 וזהו מחשב בינוני ב-3000 ש"ח. המחשב בעל מעבד P-D 2.8GHz שלא היה צורך ביותר ובעל כרטיס מסך 7600GT. בקיצור, המחשב פעל ללא שום בעיה במשך כל ה-6 עד 7 חודשים, ואז יום אחד 'טיק' המחשב קפא ל-3 עד 7 שניות ואז 'פיק' הפעיל את עצמו מחדש. לאחר כמה פעמים שזה קרה המחשב לא קופא אלא פשוט מאוד עושה ישר הפעלה מחדש. לאחר שהוא עושה הפעלה מחשב הוא מנסה להדליק את עצמו (רואים שהוא מתאמץ) נכבה מדליק עד שתוך 2-3 פעמים הוא מצליח ושוב לפני שה-Windows עולה או אחרי שהוא עולה ואני גולש ו/או משחק הוא נכבה. בתור אחד שנבין במחשבים מספיק, בדקתי את כל בעיות התוכנה האפשריות. ולא היה ניתן להבחין בשום שינוי, חשוב שתדע…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בדיקת מאמץ עם S&M ב 100% USAGE מניבה על L1 שגיאה בשתי הליבות , המחשב ללא OC אבל היה עם OC והורדתי את הOC לפני הרבה זמן. כשעשיתי בזמנו OC בדיקת מאמץ כולל L1 הייתה תקינה. אשמח לעזרה , תודה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כיצד מתחברים לרשת ביתית במערכת Windows 7
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב, נפתח לי חלון קטן שמסביר משהו על corruptrd - כנראה בנוגע ל-SETTINGS של המערכת. אין לי אופציה אחרת חוץ מללחוץ על O.K ואז עולה שולחן העבודה כשהוא ריק לחלוטין מאייקונים, רקע נבחר וכל שאר ההגדרות שהוגדרו לפני כן. בנוסף לזה נוצר מצב שכאילו כל התוכנות שהיו על המחשב עדיין קבורות בתוכו אך הוא לא מזהה אותן. את רובן צריך להתקין מחדש או להפעיל שוב בכדי שיזהה אותן. אני כבר לא יכול יותר לעשות את כל פעולות ההתקנה והרענון האלה כל פעם מחדש. נמאס! ??? מי שיודע מה לעשות יתקבל בברכה. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
היי חבריה, 1. על הלוח הזה מותקן הארד דיסק sata בנוסף יש לו חיבור ide אחד אני רוצה להוסיף 2 הארד דיסק ide ,מי שמכיר את הלוח הזה ,אבקש לתת לי הסבר איך אני מגדיר אותם בביוס? 2. ללוח הזה יש דיסק התקנה ובו יש פיצר פעיל הבודק את תקינות החומרה : active management technology atatus ,בבדיקה שהוא עושה מראה כי המעבד אינו בסדר האם זו בדיקה אמינה? כי עדיין יש לי אחריות למעבד תודה מראש אהוד
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! רציתי להוסיף למחשב שלי עוד כונן DVD SATA אז הבאתי מחבר כונן חדש וחיברתי אותו. כשהפעלתי את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק וחשבתי שהוא דפוק, הלכתי לחבר שלי ובדקתי אצלו עוד אחד חדש והוא עבד וכשבאתי הביתה וחיברתי את החדש הוא שוב לא עבד, כשהחזרתי את השני לחבר שלי זה לא עבד גם אצלו. המחשב שלי שורף כוננים? אני פוחד עכשיו לחבר לו עוד אחד. ואולי זה קשור לזה שכשאני צורב בצורב שיש לי (ומחובר בIDE) DVD אז הצריבה לא מצליחה או המחשב נתקע וכשאני צורב CD רגיל זה צורב טוב? המחשב שלי הוא זה שבמפרט שלי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 10 64BIT ויש לי שתי בעיות כרגע: 1. אני לא מצליח לעדכן. יש לי הודעת שגיאה בקוד 0x80070424. 2. אני לא מצליח לפתוח את מרכז האבטחה של ווינדוס. צרפתי תמונה של מה שאני רואה כשאני מנסה להיכנס. ניסיתי כל כך הרבה דברים וכלום לא עובד. בעיקר כל מיני סרטוני יוטיוב של אנשים שניסו לתקן את זה דרך הרג'יסטרי. ממש אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים את הצורב הנ"ל, וכשצרבתי במהירות x52 (בדיסק שתומך בכך), לקח לי בערך 9 דקות לצרוב דיסק, יש לציין שאחוזי ה read buffer ב Nero השתנו כל הזמן מבערך 30-100%, שאר החומרה ברמה טובה, לכן לא נראה לי שהמחשב הוא הבעיה. יש לציין שעל אותו כבל עם הצורב מחובר עוד CD - Rom, אולי זה הגורם לבעיה? בכל אופן קונפיגורציה כזאת לא היוותה בעיה עם הצורב הקודם.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי.. לגבי בעיית עיוות הצבעים שהייתה לי, כנראה ומדובר בבעיה ב-REGISTRY של הווינדווז, אני אפרמט ואנסה שוב, תודה לכל מי שעזר. קיבלתי סוף סוף את הenermax המיוחל, אך נדהמתי לגלות שהכרטיס עדיין ב-downclocking, אך הפעם רק של הזכרונות: 340 מגהרץ (680 אפקטיבי) שזה בדיוק חצי מהמהירות שהם אמורים לעבוד בהם. הם מקוררים כרגע על ידי ה-heat spreaders של ה-VF900 ולכן זו לא יכולה להיות הבעיה. ניסיתי להעלות את המהירות קצת כלפי מעלה אבל אי אפשר להעלות מעל 500 בלי לקבל מסך שחור (שאז מרצד וחוזר לרגיל, ושוב שחור, וארטיפקטים ושאר ירקות)... מה לעשות? אני לגמרי הרוג מהכרטיס הזה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי מוציא תמונה בגוון צהוב למסך, ניסיתי להחליף מסך וזה עדיין אותו הדבר, ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס ועדיין לא עזר, עדיין הכל בגוון צהוב, והבעיה מתחילה מהמסך של הביוס, מה שאומר שזה לא בעיית דרייברים.. השאלה שלי האם יש איזו דרך לסדר את זה בלי לקנות כרטיס חדש, תודה מראש. יש לציין שהכרטיס הוא GEFORCE 5200, שיושב על AGP X8
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב ואני רוצה להתייעץ עם המומחים איזה windows 7 כדאי לי התקין x64 או x32 המפרט: מעבד - intel pentium e5200 לוח אם - gigabyte ga-c31m-es2c v1 זיכרון- 2g DDR2-800 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הי, אני מדליק את המחשב המאווררים מתחילים לעבוד ואז הוא נכבה לאחר עשר שניות. בלי רעש, בלי צפצוף, בלי כלום. ניסיתי להסיר הכל מלוח האם ולהשאיר רק את המעבד והספק מחוברים ועדיין אותה תופעה. חיטטתי קצת באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה..רעיונות לפתרון? ד"א יש לי לוח אם: Gigabyte ep43-ud3l
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בקצרה - יש לי 2 מחשבים. האחד, מעבד AMD Athlon 64 3000+ (אתם יכולים לראות אותו בצד, במפרט), שמתנהג כמו מחשב ישן, מקרטע במשחקים בצורה חמורה, מוציא בסופר-פאי 60 טיימינג-זמן, מקבל תוצאות מדאיגות בבנצ'מארקים וכו'. הכרטיס מסך שם הוחלף פעמיים, ויש שם בעיות צבע.. בקשר לבעיות הצבע, אפשר לקרוא אותם בת'רד הבא שפתחתי לפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153096.0 עכשיו, יש לי עוד מחשב. Celeron D 2.8GHZ, לוח GIGABYTE עם צ'יפ SIS תומך SATA, זיכרון 256MB, כרטיס מסך GF4 והארדיסק של WD. בקיצור, שם אותם הבעיות.. מקרטע בצורה הכי חמורה במשחקים (אתם לא תאמינו באיזה משחקים, אפילו במשחקי מחשב דו-מימדיים משנת 1999-1997, גם מחשב ה AMD ד"א) ש GF4 אמור להריץ די יפה. המחשב עצמ…
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התגלתה במחשבי בעיה לא מובנת כ"כ. הדלקתי את המחשב וכשהXP עלה, המסך היה מלא נקודות, לא ראו כלום, רק נקודות בכל מיני צבעים. עשיתי ריסט לא עבד כערך מאה פעמים נכנסתי בSAFE MODE עבד בצורה מקורטעת, ובסמך היו קווים אנכיים בצבעי ירוק כחול אדום, אבל הצלחתי לראות משהו, התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי (לא לצחוק - 3D BLASTER BANSHEE) וכשאיתחלתי את המחשב, שוב אותו בעיה של הנקודות. החלטתי לפרמט (מעשה שרציתי לעשות לפני הרבה זמן כי המחשב שלי היה מלא בוירוסים ודברים שלא עבדו) אז פירמטתי, לא היו בעיות, עד לקטע שאחרי העתקת הקבצים, שעושים ריסט ואז צריך להיות ממשק גרפי של ההתקנה, הייתה לי את הבעייה המוכרת של: משהו משהו משהו FAULT ואז הרבה אותיות ומספרי…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הווינדוס במחשב שלי לא עולה. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה Disk boot failure. Insert system disk and press enter. מה שעשיתי זה הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, זה טען וכשזה הגיע למסך הכחול כתוב לי לבחור איפה להתקין את הווינדוס ואני לא רואה את כונן C, כתוב שאי אפשר להציג את תוכן הכונן. כשאני לוחץ שם אנטר זה כותב שגיאה וחייבים לעשות ריסט, זה קרה לי פעמיים. אז שיניתי את סדר הבוט הורדתי בכלל את הסידי רום ועשיתי שהבוט הראשון יהייה מהדיסקט. ראשון: דיסקט שני: הארד דיסק ראשון שלישי: disable (ואחרי זה גם החלפתי בין הראשון לשני) וזה לא עבד זה לא עושה בוט מהדיסקט (הכנסתי דיסקט איתחול של ווינדוס). אז ניתקתי את כונן הסידי מתוך המחשב עצמו, מהלוח אם הכוונה. המחשב לא מזהה את הסידי אבל …
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך אני מתקין דרייברים למחשב נייד ibm thinkpad? איך עושים התקנה נכונה של כל הדרייברים שאמורים להיות למחשב? האם זה יכול לגרום לנזק למחשב אם לא מתקינים את הדרייברים? התקנתי windwos מדיסק וזוהי התקנה שלא כוללת דרייברים. למשל חסר החלק שמציג כמה בטרייה נשארה מלאה.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדש ואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט A אין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלום שאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופי על הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב: 686 AMIBIOS 1999 BU87 3180 השמח לכל עזרה רק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המחשב שמתואר במפרט בצד. לפי כמה חודשים התחילו לצצוץ לי כל מיני בעיות: - הסאונד פתאום מפסיק / נתקע - סרטים נתקעים באמצע - העכבר מפסיק לזוז ותמיד אחרי כמה שניות / דקות שאחת מהבעיות האלה מופיעה, המחשב קופא לגמרי, ואפשר רק לעשות Reset. פירמטתי, עידכנתי דרייברים, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זיכרון, הורדתי את הOverClocking, ניסיתי גם בלינוקס. זה עדיין קורה. הבעיות האלה צצות בעיקר כשאני מנגן וידאו / משחק במשחקי תלת מימד, אבל לא רק. יש למישהו רעיון מה גורם לזה / מה אני עושה, חוץ מלזרוק את המחשב לפח? תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-