תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקופה של כמה חודשים קריסות של המחשב. בהתחלה זה היה רק תוך כדי משחקים ועכשיו זה כבר אקראי. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל אך לא מצאתי. עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים של הכל, מחקתי את כל הדרייברים ב SAFE MODE והתקנתי מחדש אפילו הלכתי רחוק עד כדי פרמוט המחשב לגמרי. כלום לא עזר. צילום של השגיאה: הID משתנה הוא לא כל הזמן 3, לפעמים 0,1,2 כל מיני. מפרט: CPU: AMD Ryzen 7 5800X (Vermeer, VMR-B0) 3800 MHz (38.00x100.0) @ 3593 MHz (36.00x99.8) Motherboard: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) BIOS: 2803, 04/27/2022 Chipset: AMD B550 (Promontory PROM19 C) Memory: …
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה בערך קניתי מחשב חדש.. הוא עלה לי בערך 4 אלף ש"ח, בנו לי את המפרט בפורום אחר.. יש לי עם המחשב הזה המון בעיות.. יש לי לאגים כשאני מסמן סמלים על שולחן העבודה, כשאני מגלגל את הדפדפן יש לאגים והמעבד עושה רעש צריבה כזה ממש כל פעם שאני נוגע בגלגלת. וכשאני לא נוגע בה זה מפסיק במשחקים כמו BF3 אני מקבל 50 FPS ותקיעות במפה עם 10 אנשים, שזה לא הגיוני בכלל... אני אמור להחזיק לפחות 64 שחקנים עם המחשב הזה.. אמרו לי להזיז את הכ"מ לסלוט PCI-E אחר בלוח אם, אבל יש לי רק אחד.. המחשב הגיע עם OC למעבד מTMS ומאז שקיבלתי אותו הוא עשה לי מסכים כחולים במשך חודש שלם בערך, עד שאמרו לי לבטל את הOC בביוס, ואז זה הפסיק.. כרגע אני על הגדרות סטוק. רציתי לשאול אם יש איזו דרך לבדוק עם המחשב …
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק באמצע משחק לדוגמא NBA 2K11 אז פתאום המשחק יכול לקרוס באמצע...זאת אומרת שהמסך הופך לשחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. המפרט של המחשב שלי: INTEL DUAL CORE E6750 3GB RAM RADEON 4850 SAPPHIRE OVERCLOCK 10%+קירור של ZALMAN על הכרטיס עצמו,ככה שקשה לי להאמין שהכרטיס מסך מתחמם לרמה כזאת שבגלל זה המחשב צריך לעבור ריסטרט. יש פתרונות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס 10 64BIT ויש לי שתי בעיות כרגע: 1. אני לא מצליח לעדכן. יש לי הודעת שגיאה בקוד 0x80070424. 2. אני לא מצליח לפתוח את מרכז האבטחה של ווינדוס. צרפתי תמונה של מה שאני רואה כשאני מנסה להיכנס. ניסיתי כל כך הרבה דברים וכלום לא עובד. בעיקר כל מיני סרטוני יוטיוב של אנשים שניסו לתקן את זה דרך הרג'יסטרי. ממש אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מסך pc2go, לא מצליח להגדיר אותו לכן לא מסתדר עם הרזולוציה, חיפשתי דרייברים לא מצאתי. בהגדרת מסך ב אקס פי אין את הדגם הזה ברשימה, לכן אני שואל עם משהוא יודע או מכיר איך מסדרים את זה ואו יודע איפה אפשר להוריד דרייברים אז תודה................
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישו יכולל להסביר לי מה זה קצר במחשב איך נגרם וכייצד אפשר לתקנו
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. כאשר הפעלתי אותו לראשונה קיבלתי הודעה בה כתוב שהמחשב עובד בIDE MODE והאם ברצוני לעבור לSATA MODE. כאשר אישרתי לו לעבור לSATA התחלתי בהתקנת ה (חוקי)XP ומיד אחרי טעינת הקבצים הראשונים קיבלתי את מסך הארור הכחול. ניסיתי שוב והתקלה חזרה בשנית, ובשלישית. לבסוף החלטתי לנסות להשאר בIDE MODE ולראות מה יקרה עם ההתקנה-ההימור הצליח והתקנתי את הXP בצורה חלקה. השאלות שלי: 1. מה זה IDE MODE ומה ההבדל בינו לבין הSATA MODE? 2.האם להשאיר את זה ככה או לעבור לSATA MODE, ואיך לעשות את זה? בעייה נוספת שניתקלתי בה היא שכאשר פתחתי את אייקון הSYSTEM בלוח הבקרה ראיתי שזכרון של המחשב הינו 1.75 GB ולא 2 GB כפי שהיה אמור להיות. זה אומר להיות ככה? נתוני המחשב: מעב…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם לוח-אם Abit SG-80 תואם את המעבד Intel Celeron D 346????? ואם כן אז איך מרכיבים אותו ??? בבקשה תעזרו
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שאני לא יודע תדגם שלו משהו BT ושמתי ממיר דיגיטלי בחדר של HOT ולא שומעים.. אולי אני צריך לחבר משהו או לא יודע תגידו מה לעשות זה דחוף מחר יש סידרה שאני חייב להקליט..
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכל, יש לי מחשב בן 3, מפרט סביר ובכל מקרה לא נעשה בו שימוש מאמץ, שבשבועות האחרונים החל להכבות באופן ספונטני, וכרגע זה הגיע למצב שהוא מכבה את עצמו שתי שניות לאחר ההדלקה. פתחתי, ניקיתי מאבק - ועדיין. ניתקתי את ההרדיסק / סי די - ועדיין. הוא לא משחרר צפצופים כך שאיני יכול לאבחן את מקור הבעיה ולכן אני פונה אליכם לרעיונות. בתודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אחרי "תיקון" של המחשב על ידי חברה מסוימת הגעתי הבייתה הדלקתי את המחשב וראיתי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן אז חשבתי שזה לא יותר מדי נורא וניסיתי להתקין אותו מחדש ןאז התחילו הבעיות. פשוט לא הצלחתי להתקין אותו... ב control panel system device manager אין display adapter ואני גם לא מוצא plug and play וכשאני עושה dxdiafg ב--run בdisplay כתוב: The system is using the generic video driver. Please install video driver provided by the hardware manufacturer יש למשהו רעיון? בבקשה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני קם היום בבוקר להדליק את המחשב כרגיל הוא נדלק אבל על המסך לא רואים כלום והווינדוס עולה (שומעים ברמקול) מכך הסקתי שהכרטיס מסך מקולקל החלפתי כרטיס מסך AGP היה קשה להשיג עכשיו הכל טוב ויפה עד שעוד פעם התחילו בעיות רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך החדש והמחשב נתקע באמצע עשיתי ריסטרט המחשב עלה וזה נראה כאילו הדייברים הותקנו עשיתי התחלה מחדש שוב כדי לראות שהכל תקין המחשב עולה אבל עד הווינדוס (החלון של ברוכים הבאים) שם הוא נתקע מראה מסך כחול (לא מסך כחול של שגיאה כחול יותר בהיר של ההתחלה של ווינדוס) ואז המסך נהפך לשחור והנורית של המסך מראה כאילו אין קשר בינה לבין הכרטיס מסך מעין אור כתום וכשזה עובד כשורה זה מראה אור ירוק למצב בטוח זה נכנס כרגיל אבל נתקע באמצע שולחן העבוד…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לפעמים זה בזמן צפיה בקבצי ווידיאו ולפעמים זה באמצע משחקים (אני לא חושב שזה בגלל התחממות) יש לי xp pro
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהנושא שלי מתאים לפורום הזה למרות שמדובר במחשב נייד. יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400. קורה הרבה פעמים שאני עושה RESTART למחשב, אזי עולה הודעה ME is initializing......................... המחשב מחכה כמה שניות ואז מגיע המסך טעינה של הוינדוס, והוינדוס עולה. קורה לעיתים שההודעה הנ"ל לא מופיעה, ואז מגיע מסך הטעינה של הווינדוס, אך הווינדוס לא עולה. ואז אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש, ואם ההודעה הנ"ל (בסבירות גבוהה) אזי הווינדוס עולה. בנוסף, ראיתי בלוח הבקרה כי 2 רכיבים לא מוגדרים טוב וכל מה שאני מנסה לא עוזר בשביל להגדיר אותם טוב (מצורף קובץ) האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות? אני ממש אבוד, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המחשב נדלק לשניה וכבה... פתחתי הוצאתי כמה דברים(אותו דבר קורה) הוצאתי את המעבד(נדלק ועובד אבל לא קורה כלום כי אין מעבד) מה נשרף?? לוח-אם או המעבד(לי נראה שהמעבד)....{אין ריח שרוף}.... [הצלאות של המעבד היו מלאות אבק].. אפשר לקנות בכלל למחשב נייד מעבד חדש????
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-