תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
התקנתי היום windows xp ואין לי local area connectio ואי אפשר להתחבר לאינטרנט היההלי windows 7 במחשב אך נוצרה בעיה לכן התקנתי xp עכשיו אמרו לי שזה בגלל שלא התקנתי את מתאם הכרטיס רשת אין לי דיסק כזה אין אני מוצא את הדרייבר המתאים לזה Motherboard של חברת lenovo Model כתוב to be fielld by o e m *
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר בצורב Yamaha CRW2824E 24x8x8 . כשעבדתי איתו על ה98 לא היו לי שום בעיות. כעת, כשאני עובדת על הXP (לא משנה עם איזו תוכנת צריבה ואיזו גירסה) קורה הדבר הבא: בכמה אחוזים ראשונים הנורה הירוקה דולקת (מה שאומר שזה צורב) ומייד אח"כ (בערך ב4%) הנורה חוזרת להיות כתומה. כלומר זה לא צורב. בסיום התהליך אני בודקת את הדיסק ואכן לא נצרב כלום. אני כמעט בטוחה שהבעייה היא לא בתוכנת הצריבה אלא בשילוב של הצורב עם הXP. כי ניסיתי כמה תוכנות צריבה (נרו ניסיתי כמה גרסאות, ניסיתי easy cd ועוד אחת) ובכולן קורה אותו דבר. התוכנה "חושבת" שזה צורב בלי בעיות אבל למעשה הצורב לא צורב. ולא, לא סימנתי את האופציה של כתיבה להארד דיסק כאימג'. יש למישהו רעיון מה אני יכולה לעשות ??? חבל לי לקנות צורב חדש כש…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגה בייט GA-7VAX. היום קניתי מעבד AMD XP 2800. לפי מה שהבנתי, אני עכשיו אמור לעבוד ב- 266FSB או 333FSB (על פי האתר, הלוח תומך והביוס מעודכן). http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX.htm לעומת זאת בתוכנת CPUZ ה- FSB שלי נמצא על 166.9 (שעל פי הבנתי ללוח אם הזה אין בכלל תמיכה ב- FSB כזה). מצורפת תמונה של CPUZ. יחד עם זאת תחת Bus Speed מופיע 333.8. יש לי 2 סטיקים של זכרון 512x2 DDR PC2700 שעל פי CPUZ רץ ב- 166.9 השאלה - מה קורה כאן? האם אני פשוט לא קורא נכון את הנתונים או שאני צריך לשנות משהו? ואם כן אז איפה? ה- manual של הלוח כולל בתוכו את הדגמים המתקדמים יותר ושם יש התייחסות לג'מפר שבכלל לא נמצא על הלוח שלי... תודה. [attachmen…
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אינטל 865GBF ומעבד 2.4 היום בבוקר עדכנתי את הביוס וכשניסיתי להדליר את המחשב הוא אמר לי NO BOOT DEVICE שיחקתי קצת בג'מפרים על הלוח ועשיתי ריסט בביוס (בסוף החזרתי את הכל כמו שהיה) ומאז אני לא מצליח להעלות את המשחק מה אני יכול לעשות ??? וממה זה נובע ...... כשאני מנסה לעלות אותו הוא פותח לי שגיאה .... (מצורף קובץ) פתחתי פה את הת'רד בגלל שזה כנראה נובע מהביוס ולא מהמשחק כי עשיתי את ההתקנה מחדש וזה גם לא עזר + דיירקטיקס 9.0C תודה שלא עזרתם לי .. אבל זה הסתדר ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ב disk management הגדרתי לו אות לכונן וכנראה ששיחקתי בטעות עם ה unallocated space ועכשיו זה מראה שהכונן ריק. האם אפשר לשחזר את המידע? אם כן באמצעות איזה תוכנה? תודה רבה מראש, ערן
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום הורדתי דרייברים של INTEL על המחשב שלי ועשיתי הפעלה מחדש וזה המסך שאני מפעיל את המחשב מה עושים במקרה כזה? זה דחוף!!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה אותו רק בביוס. אם אני הולך ל-DISK MANAGMENT אני רואה רק את ההארד דיסקים הישנים שלי. איך אני מוסיף אותו ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל עבד בסדר לפני ההתקנה מחדש (XP), עשיתי רק התקנה מחדש לווינדוס עקב וירוסים וכו'. יש לי צורב DVD מדגם - Optiarc DVD RW AD-5170A של חברת NEC. ולאחר ההתקנה הוא לא קורא דיסקים DVD (CD כן), פשוט לא מזהה את הדיסק בכלל כאילו. חיפשתי driver - ים אולי צריך (למרות שבהתקנה הראשונית לא היה, רק לחבר אותו וזהו..), כל מיני firmware אולי, לא ממש מצאתי ולא עזר כלום. למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד AMD AM2 4400 לוח אם M2N-E 2 גיגה זכרון התקנתי הבוקר ווינדוס מחדש ופתאום כשאני משחק BATTLEFIELD 2 עומס החום של המעבד מגיע לגבהים שאני מקבל אזהרות.... התקנתי אז תוכנה שמראה את הטמפרטורה, והיא בסביבות ה50 בIDLE ומריקע לסביבות ה70 במשחק מה לעשות :s05: ?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס (10) על מחשב חדש. למחשב יש כונן של 930 ג'יגה. בהתקנה הגדרתי מחיצה נוספת לכונן בנפח של 130 ג'יגה, (רציתי לחלק אותו לשנים). עכשיו אחרי ההתקנה של הוינדוס המחשב מציג רק את המחיצה של ה130 ג'יגה הכונן השני (הראשון?) שהיה אמור להיות בערך 800 ג'יגה נעלם. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום. וינדוס 98 SE אנגלית התקנתי וינדוס מחדש ופתאום הסורק hpscanjet3300 c לא עובד! ניסיתי להחליף בין חיבורי הusb ולא הלך. בחיבור למחשב הנייד שלי הסורק עובד היטב, כך שהבעיה היא לא בסורק או בחיבוריו. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: quad core asus p5qc עד עכשיו היו לי זכרונות DDR2 1GB*2 לאחרונה קניתי זכרונות kingston 4gb*2 1333mhz כאשר אני מרכיב אותם בלוח אם (יש לציין שבמקום היעודי), המחשב לא עולה, אין POST, אי אפשר להכנס לBIOS. המאווררים עובדים, המסך שחור ואין שום צפצוף של בעיה וכו'. עברתי על החוברת הפעלה ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי, כנ"ל חיפשתי בגוגל. רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
התקנתי (ניסיתי לפחות) להתקין כרטיס קול חדש על הלוח (asus p5ld2) וכשאיחלתי את המחשב קיבלתי את ההודעה הזו. כדי להרכיב את הכרטיס הייתי צריך לנתק זמנית את החוט של המאוורר, שמתחבר ללוח עם שלשה פינים קטנים (כמו ג'אמפר). יכול להיות שחיברתי את זה או את הכרטיס לא נכון?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה כרטיס מחשב חדש מסוג nvidia geforce fx 5700LE כאשר אני משחק במשחקים שדורשים מהמחשב משאבים אז לאחר כמה דקות המחשב נתקע ודרך המילוט היחידה היא הריסט ניסיתי הכל - הורדתי את העדכון הכי חדש מהאתר הרישמי של nvidia (התקנתי את הכרטיס על מחשב אחרי שפירמטתי והתקנתי עליו windows xp אז לא היה צריך להסיר את ההגדרות של הכרטיס הקודם), שיניתי את הbios לפי הכרטיס מסך שלי ועכשיו אני מנסה לעדכן אותו (הפרטים של המחשב: פנטיום 4 -1.7, 512 RAM ,לוח אם של asus p4s800-mx (אני התקנתי את הדריברים של הלוח אם לתמיכה ב vga מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם) וזהו בעיקרון תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן: מעבד +Athlon64 3200 לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה (של nvida 6100) 3 gb זכרון ב- 4 סטיקים הזכרונות DDR מערכת הפעלה XP pro התקנתי כרטיס מסך ATI Radeon HD2600pro עם זכרון של 512, ודרייברים מעודכנים. משום מה הכרטיס גונב לי כגודלו בערך מהזכרון הפיזי של המחשב. כך שעכשיו אני מקבל שיש לי רק 2.5GB בערך. אני חשבתי שכל הקטע הוא שכרטיס מסך עצמאי לא גונב זכרון, אז מה קורה? כשהייתי עובד עם הכרטיס מסך המובנה הוא יהיה לוקח זכרון (משהו כמו 64 ביט) וזה היה הגיוני. מישהו נתקל בתופעה הזו אצלו?
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
התקנתי היום שתי מאווררים ג'נריים פשוטים ואז המסך התחיל לקפוץ יענו להיכבה ולהידלק במהירות אחר כך המסך נמרח כזה ואז אחר כך הפעלתי מחדש ואז הוא עשה ריסט ונהיה ציפמוף כזה ארוך מהלוח אם מפרט P4 2.8 FX 5200 512 זיכרון ספק זה מה שרשום עליו 240W 420W MAX מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים של המדפסת המשולבת עם פקס , וכשאני שולח פקסים מעביר את הניירת ולא משגר את המכתבים, אבל מקבל וגם משמיע קול צילצול . דגם המדפסת הוא ברדר MFC - 5440CN אם אפשר לעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי משחק במחשב סימנתי לו שיעשה לי את האייקון של המשחק בשולחן העבודה סיימתי להתקין ואין לי את האייקון של המשחק מה עושים ? איך מתקנים ? אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!!! היום התקנתי עוד HD. הכונן הראשי, עובד בסדר גמור. כאשר אני פותח את "My Computer", אין לי גישה לכונן החדש שהתקנתי. (ב- BIOS - שני הכוננים מופיעים!!!). מישהו יכול לעזור בעניין??? תודה רבה, ניב.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-