תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי בעייה שאני משחק במשחקים במחשב לא משנה איזה משחק, לאחר כמה דקות המחשב נכבה לגמריי. עשיתי לפני שבועיים עדכון לכרטיס מסך שלי. יש לי 512 mb זיכרון , פנטיום 4 כרטיס מסך geforce 6600. win xp................. מה אני צריך לעשות בשביל לשחק במשחקים במחשב ושהמחשב לא יתכבה לי ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני לא בטוח שזה הפורום הנכון...אבל זה נראה הכי מתאים אז ככה לפני כמה שבועות החלפתי לוח ומעבד טובים יותר ..ואז המחשב התחיל להתקע לי איך שהוידוס עלה אחרי שכבר לא ידעתי מה לעשות חזרתי ללוח ולמעבד הישן(כול ההחלפות אני לא מפרמט) כמובן שהבעיה המשיכה בדקתי טמפרטורות ובאמת הם היו גבוהות אז מסתבר שלא היה לי משחה טרמית על המעבד עכשו אחרי שמרחתי משחה והטמפרטורות עומדות על 40 -49 הבעיה ממשיכה לאחר עבודה של 5 עד 10 דקות המחשב עושה ריסט יש למישהו עצה מה זה יכול להיות או איך אני יכול לדעת מה הבעיה אני אין לי מושג מה לעשות כבר אשמח על מי שיעזור ...תודה מראש! אגב הלוח הישן יותר הוא אינטל d915gux עם מעבד פנטיום 4 3.00 ghz החדש הוא לוח asus p5vd2mx מעבד intel d core 2זיכרונ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להפעיל איזה סרט, מוזיקה, מסמך טקסט וקובץ אחר אני לוחץ עליו ואז המחשב קופא לכ-10 שניות ואז מפעיל אותו. המחשב דיי חדש לפני שנה, מעבד e6600 לוח GB 965P וזיכרון 2 ג'יגה דואל ודיסק קשיח 320 ג'יגה WD. אחרי שעולה הקובץ אפשר להפעיל עוד קבצים אחרים שעולים במהירות טובה, זה נראה אין פעילות של הפעלת קבצים אחרי כמה זמן כאילו הדיסק קשיח או משהו נכנס למצב המתנה כזה וכשמפעילים זה מחפש ומפעיל את הקובץ. בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה פשוטה קניתי כרטיס מסך 8800GT והמאורר שלו כל הזמן מרעיש בצורה מפחידה יש איזה שהיא אפשרות לשלוט עליו ? האם הוא אמור להיות כל הזמן על הMAX שלו? כי גם כשאני מפעיל משחקים הוא לא משתנה המהירות סל"ד שלו תודה לעונים יש לציין שלפני כן היה לי 7600GT שרק שהייתי מפעיל משחקים או סרטים היה מפעיל את המאורר של עצמו יכול להיות שפה לא ככה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הבעיה המוזרה הזאת קוראת כל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל... המחשב נדלק לכמה שניות, כל המאוורים עובדים ואחרי כמה שניות הכל נכבה! המחשב בד"כ עולה אחרי כמה לחיצות על הכפתור הפעלה, אבל עכשיו הוא פשוט מסרב להדלק. מה אני אמור לעשות עכשיו? ניסיתי כבר הכל...
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם מתוצרת GIGABYTE דגם GA-8S655FX-L (AGP אז הוא קצת ישן.....) לאחרונה רכשתי הרד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל 500GB SATA כשאני מחבר את ההרד דיסק, לא תמיד הלוח אם מזהה אותו, ואם הוא כן מזהה אותו, זה תוקע את כל המחשב והמחשב לא זז.... מישהו יודע מה הפיתרון (חוץ מלקנות לוח אם חדש....)? האם זה בגלל שהלוח אם ישן? האם יש עידכון שאפשר להתקין? מרכיבי המערכת: 2 GB זיכרון כ. מסך - SAPPHIRE 2600 PRO הרד דיסק IDE 120 GB הרד דיסק 250 GB SATA VISTA תודה מראש לעוזרים רגב
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אתחיל את האשכול בכך שקראתי את הסטיקי וניסיתי לפתור את הבעיה בלי לפתוח אשכול חדש הבעיה שלי היא כזאת - יש לי מחשב שהרכבתי מכמה רכיבים ישנים כדי לבנות HTPC לסלון לוח IBM עם מעבד P4 1.8 כ. מסך של ATI 256MB 3 סטיקים של זיכרון (256*2 ועוד 128) 2 הארדיסקים PATA כונן DVD המחשב בהרכבה הראשונה עלה לי והכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה מוזרה, המחשב נדלק כשאני מדליק מהחשמל, אבל הוא לא עולה, אפילו לא מגיע למצב של ביוס וכשאני מעלה אותו לבד לדוגמא (בלי רכיבים הכרחיים כמו RAM וכ. מסך) הוא אפילו לא מצפצף כשהוא עבד תקין זה היה מצפצף. ניסיתי לפרוק קבלים, ניסיתי לבדוק קבלים לא טובים על הלוח, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הג'אמפר וע"י הוצאת סוללה לא עבד לי כל אלה מה עוד ניתן לנסות? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד acer aspire 4315-2004 פירמטתי אותו והתקנתי xp במקום הvista ואני לא מוצא את הדרייבים למחשב צריך עזרה דחופה במצאית כל הדרברים או חלקם
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
לא מבין מה קורה, המחשב חדש היום קיבלתי 4200X2 לוח ga-m61sme-s2l 2 ג'יגה זיכרון בדואל כבר קרה לי פעמיים היום, במשך סתם גלישה באינטרנט המחשב נכבה, ושאני מפעיל ובודק טמפ' בביוס הטמפ' היא 100 מעלות! שאני מסתכל ב easytune הטמפ' היא 35..לא מבין מה קורה פה...עזרה!!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שחום לכולם המחשב ישר לאחר עלייית הווינדוס את שגיאה הבאה ERROR LOADING NT DRIVER מה זה בדיוק לאיזה דרייבר זה קשור ואיך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD Athlon 2600 ופתאום הוא התחיל לצפצף לי. מייד חשבתי שזה הזיכרון, ואז ניתקתי את הכל חוץ מהזכרון וראיתי שהוא עדיין מצפצף לי, וכאשר הוצאתי את הזיכרון וחיברתי דברים אחרים (הארדיסק וכ') לא היה צפצוף. אבל השאלה איך אני יודע שזה הלוח אם ולא ההארדיסק? עוד משהו, המחשב לא מעלה כלום כמובן והוא רק מראה לי שורה למעלה ברקע כתום עם כתב ג'יבריש עליה. האם לפי זה אתם יכולים לדעת אם זה לוח אם או זיכרון? אגב, כמובן שאין לי זכרון נוסף כדי לבדוק, אם כבר הייתי עושה את זה. מחכה לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ומארז: TT AGUILA MIDDLE הפנל כולל שני כניסות USB וכניסה הדומה לUSB של הדפסת כניסה לאוזניות וכן מיקרופון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב על לוח אם חדש של ASUS M2A-VM. א. הוא משום מה לא מזהה את ה-IDE שלי באשר הם (ניסיתי 2 HD ו2 CD). ב. הוא רושם לי cmos checksum error ומשאיר לי רק את האפשרות להכנס לSETUP. קראתי וחיפשתי בפורומים השונים פה וכמובן שאני לא מקורי בבעיה. הצרה היחידה היא שרוב הממליצים שולחים לעשות DEFAULT בביוס, לשמור ואז "הכל יסתדר". הצד השני טוען שזה בסה"כ עניין של הסוללה הקטנה. את הסוללה הוצאתי למשך 50 דקות וכלום לא השתנה כשהחזרתי אותה. גם את המקלדת חיברתי נכון! נשאר "רק" עניין הפרופיל בביוס. אצלי זה ב: TOOLS-->ASUS O.C PROFILE-->LOAD ואז יש לי לבחור בין פרופיל 1 או 2 או בכלל לעלות קובץ ממקור חיצוני. כשלחצתי על LOAD PROFILE (או 1 או 2) הוא רשם NO DATA FOUND. אני על סף שיגעון ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המחשב הוא AMD 5000 MSI k9n neo 512mb DDr2 667 המחשב נתקע איך שאני מדליק אותו אין לתקיעות זמן קבוע הם באים באקראי לעיתים קרובות שבקושי הצלחתי להיכנס לביוס של המחשב כדי לחפש אולי מה הבעיה שם משהו יודע למה הבעיה הזאת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, לאחר התקנת וינדוס אני מנסה לבצע כיבוי למחשב ולא מצליח. המחשב כבה ממש לחלוטין אבל לאחר כשניה נדלק שוב - דומה למצב של ריסט. התקנתי וינדוס בלבד ללא שום תוספות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם קנייתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי לבד. asus m2a-vm-hdmi amd 4800+ super talent 2x1gb compuces 6a19b + hec 300 wd 250gb ניסיתי להתקין WINDOWS XP וכל הזמן קיבלתי מסכים כחולים, לפעמים המחשב פתאום נכבה ונדלק. החלפתי ממחשב אחר הרד דיסק ואחר כך זיכרון ולאחר מכן מעבד, והבעיה לא נפתרה. הרצתי בדיקה של MEMTEST על 6 סטיקים שונים (2 מהם עובדים בצורה תקינה במחשב אחר), בשלושה סלוטים שונים, כל פעם רק סטיק אחד. את ה ERRORים קיבלתי תוך כ 10-20 שניות מרגע תחילת הריצה של MEMTEST .(בכל הבדיקות) נאמר לי בחנות שיתכן ולא כיוונתי מתחים של הזיכרון בביוס כמו שצריך, אמרתי שביצעתי LOAD DEFAULT SETTING, בתגובה נאמר לי שזו הבעיה וצריך לכוון מתחים ידנית. 1. האם יש נכון בכיוון מתחים ידנית 2. האם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה נשמע :]? אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL" הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה.. אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?.. F8 בכלל לא מגיב.. לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב.. מישהו מכיר כזאת?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, בעבודתי אני משתמש במערכת בקרה ממוחשבת מאד ישנה (משנת 91) למערכת כרטיס תקשורת יחודי, כאשר אני מנסה להפעיל אותו על מחשב מעל פנטיום 1 הוא לא עובד כמו שצריך. האם למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? (כן אני יודע, להחליף את המערכת,זה פשוט יעלה המון כסף אז זאת לא אופציה). תודה מראש, אורן
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: AMD DualCore Athlon 64 X2, 2100 MHz 3800+ MSI K9N Neo v1.0 2046MB RAM (1024X2) 800MHz nVidia GeForce 8600GT 256MB ספק כח 550 וואט הבעיות שיש לי במחשב הם מוזרות: - מידי פעם (משהו כמו מספר שניות עד 10 דקות) העכבר קופא לשניה-שתיים וחוזר לפעול שוב... ניסיתי עכבר אחר, אך לא השתנה דבר. כמו כן התקנתי דרייור חדש לכרטיס מסך - מה שהפחית במקצת את הבעיה. - המחשב מתכבה לי פתאום בלי קשר לפעולה שנעשית באותו רגע - גלישה/משחק/עבודה. הכיבוי מתרחש פעם בכמה שעות. ניסיתי להחליף מערכת הפעלה ל- Windows Vista אבל עדיין המחשב ממשיך להתכבות. - המחשב כאילו מתכבה אבל עדיין המאווררים ממשיכים לעבוד - לחיצה על כפתור ההפעלה מעפעילה את המחשב מחדש... כרגע אני חושד בספק הכוח ש…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר MP4 ZEN VISION W. היה עובד רגיל. יום אחד שחיברתי אותו הוא ניסה למצוא דרייבר ורשם לי את ההודעה שרשמתי בכותרת. הבנתי שזו בעיה נפוצה עם מכשירים שמתחברים בUSB. ניסיתי לחפש בפורומים וכאלה אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריכה לעשות כדי לתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-