עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ישראל1980,

גיבוי ושיחזור בעזרת norton ghost אם אין לי כונן A איך אני יוצר BOOT ל CDROM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. הבקשה בכותרת... תודות.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום לכולם לפני עידכון הביוס רציתי לדעת לגבי ה VER. במקרה שלי כאשר בדקתי אצלי יש בלוח (אסוס P5GD ) יש 1006 כאשר אני בוחר חיפוש עידכון אוטומטי לתוך האתר של אסוס הוא מציג אפשרות לגירסה 1011 בלבד אבל אם מחפשים בכל הפשרויות באתר יש כל מיני גירסאות כולל הסוג שלי 1-האם אני יכול לבחור את הסוג באוטומט של 1011 או חייב רק את ה 1006 לעדכן ? 2-אם מעדכנים למספר גירסה גבוהה יותר ורוצים להחזיר לישן יותר זה אפשרי? 3-המקרה לשאלה זו ,הוחלף לי הלוח עקב קילקול בלוח החדש הרכבתי גם את סוג המעבד שהיה לי 64 BIT אינטל 775 3.00 וכנסתי לביוס SETUP ב CPU קופיגורצייה צריך להפתח אפשרות נוספת בשורה תחתונה של EIST , וכאן פתאום אין אפשרות זו ובלוח הקודם היה וגם בחוברת הלוח זה רשום כך עשיתי עידכון ביו…

4. Started by jeyjey,

היום ניקיתי אבק המחשב ועל הדרך חיפשתי מקום אסטרטגי לראדיאטור שלי הוצאתי את הכבל סאטא לדקה , ואח"כ את הכבל של הצורב דיוידי וכשסיימתי לנקות חיברתי הכל ואז שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי verifying dmi pool data וממשיך להישאר על זה שעה.(לפני הווינדווס) מה ללא חיברתי נכון?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by IRON-MAN,

שלום לכולם! הביאו לי פנטיום 2 שהבעיה המאובחנת היתה שהמסך אינו נדלק (אחרי חיבור ספק כוח חדש) כלומר המסך מקבל מתח אך לא מקבל SIGNAL מכרטיס המסך. חיברתי את המחשב והפלא ופלא המחשב נדלק ועמו המסך..אך אבוי סיסמת BIOS..הוצאתי את סוללת הגיבוי ואת שבב הביוס מהמחשב והכנסתי חזרה ועכשיו ישנה בעיה המסך לא מקבל SIGNAL מהכרטיס...שאני מדיק את המחשב הוא נדלק אך מסרב להכבות(רק באמצעות משיכת כבל המתח הוא נכבה) וכאמור הוא לא נדלק..ההחלפץי את כרטיס המסך אך עדיין המחשב אינו פועל חיברתי למסך אחר וגם לא פועל.. הושיעו!!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. שלום חברים לידידה שלי יש מחשב ישן פנטיום 3 500הארטז ,הייתה לה בעיה עם הכרטיס מסך , סידרתי הכל ואז החלטתי למה לא לעשות לה אוורקלוק אז העלתי את המכפלה ועכשיו המחשב רץ על 620 במקום 500 הבעיה היא שהמחשב עכשיו לא עולה הוא מגיע עד המסך הראשונים שבו כתוב ההארטז וזהו ככה הוא נתקע , גם המקלדת לא מגיבה בכדי להיכנס לביוס ולשנות את ההגדרות בחזרה רציתי לדעת כייצד ניתן לאפס את הביוס ולשחזר הגדרות הלוח זה לוח PCI ישן מיועד לפנטיום 3

9. Started by dan_sas,

שלום=] יש לי כרטיס מסך geforce 6800 של leadtek ולא ברור לי אם יש לו VIVO לא כתוב כלום על זה על האריזה או באינטרנט אך על הכרטיס עצמו ליד היציאה של ה-s-video כתוב vivo ניסיתי לחבר הכל אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדרייבר של הvivo ... הוא מזהה אותו אבל לא מתקין אותו בשלמותו... אחרי שאני מתקין את זה דרך המנהל התקנים הוא עושה לי:cant start hardware code 10 ואין לי מושג מה צריך לעשות אני משתגע אם מישהו יודע משהו אז בבקשה שיעזור=] תודה :

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by אופיר,

ברשותי מחשב נייד - IBM T21 ששלחתי למעבדה מכיוון שהתקלקל. נאמר לי במעבדה כי לוח האם מקצר ואפשר לתקן את הלוח (לא להחליף) בעלות של כ - 1000 שח. ברצוני לשאול אם מישהו/מישהי מכיר/ה בעיות נפוצות בלוחות אם של IBM או אתרים בהם מסבירים על תקון בעיות כאלה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. אני רואה את זה כאן הרבה לכאלה שאומרים שנתקע המחשב או משהו מקווה מאוד לעזרה תודה רבה לעוזרים1|

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pak82,

הכנסתי דיסקט חדש לכונן וניסיתי לפתוח אותו קיבלתי הודעה "הדיסקט לא מפורמט" ואישרתי לפרמט אותו לקראת סוף הפירמוט קיבלתי הודעה " windows was unable to complete the format " וכשניסיתי שוב לפתוח אותו קיבלתי הודעה " the floppy disk controller reported an error that is not recognized by the floppy disk driver " במחשב שלי מותקנים : Standard floppy disk controllers ו Standard floppy disk drives מה הבעיה ? ואיך פותרים אותה?

13. Started by ruff stuff,

אהלן אני נתקל בזמן האחרון בתופעה שהמחשב פשוט ניתקע ולא מגיב. כשאני ניכנס ל task manager אני רואה ש ה cpu usage מגיע ל 100 % איך זה מגיע למצב כזה? ברקע עובדים רק שני ישומים הדפדפן שלי וישום שניקרא win fax mod שאני לא בדיוק יודע למה הוא משמש אבל אני לא משתמש בו לשליחת פקסים. לאחר שאני סוגר את הדפדפן גם ה cpu יורד מישהו מכיר את התופעה? יש לי מערכת הפעלה של xp pro . :s05: מקווה שתוכלו לעזור . תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by Rhx,

שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שמתי שאני צריך לנקות את הCMOS אחרי שמרכיבים מחשב בדרך כלל.. ולפני שמתקינים עליו WINDOWS כלשהו.. אם כן, למה עושים זאת ואיך עושים זאת? מה זה בכלל CMOS

16. יש לאמא שלי מחשב ישן P4 1.6 256MB GF2 ... אחרי כמה זמן שהוא עובד התצוגה פשוט נעלמת, והמסך עובר למצב שהלד מהבהב יש גם ריח של משהו שרוף בתוך המחשב אני כמעט בטוח שזה הג'יפה הגיע לימיו האחרונים, אני רק רוצה לוודא שזה באמת זה כדי לא להחליף סתם מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. אני מקווה שמישהוא יכול לעזור לי, אני לא מצליח לזהות את היצרן של הלוח אם כל פעם שאני מחפש באוורסטר הוא מראה לי את זה: Motherboard ID 10/14/2002-P4M266-8233A-6A6LWPRTC-0 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bus Width 8-bit מישהוא יכול לעזור לי לזהות?? כי אני צריך לדעת אם הלוח אם יוכל לעבוד אם כרטיס מסך של AGP X8 אפילו שהוא עובד ב4

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 600, עם לוח אם מסוג TYAN (דואל פנטיום). לפני כ-4 חודשים עדכתי את הביוס במטרה להתקין כרטיס מסך מתקדם יותר (GFORCE 5200) שאכן עבד והכל היה טוב. לאחרונה, שיניתי את תצורת המחשב ע"י הוצאת 2 כוננים קשיחים ושינוי מיקום של כונן נוסף (שפעם היה נשלף...) וכן הוספת כונן DVD. לאחר שינוי התצורה המחשב "לא מוכן" לפעול עם כרטיסי המסך מסוג GFORECE (ניסיתי את הכרטיס המקורי שעבד וכרטיס נוסף GEFORCE 2 שבטוח עובד). כאשר הכרטיס בסלוט, המחשב, בעת עליית הביוס (ולפני עליית המסך) מצפצף מספר פעמים (8 או 9) - דבר המעיד, על פי הספר של הלוח, על בעיה בכרטיס מסך. האם יכול להיות ששינוי תצורת החומרה במחשב שינתה משהו שגורם למחשב לא להעלות כרטיסי מסך מתקדמים יותר. אציין כי כרגע המחשב …

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by talisman,

המחשב שלי עושה קולות שדומות מאוד לקולות שעשה מטוס קטן בזמן המראה.......... לדעתי הבעיה היא בספק...... המאווררים האחרים בסדר...... השאלה שלי היא האם זה אכן אפשרי שהקולות הם מהספק ואם כן אז תתנו לי המלצה לספק כוח טוב...... יש לי מחשב intel 1.7.... תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by urich,

האם יש מדריך שמלמד מה כל הגדרה בביוס עושה ומה רצוי שיהיה מוגדר כיצד אני למשל שמתי לב למהירות אפיק של הpcie 100 עד 150 מה צריך להיות מוגדר אין לי מושג אם אני ישים על150 זה יהיה אוברקלוק או לא. בקיצור איך אני מגדיר את הביוס אופטימלית או שפשוט עדיף שאני לא יתעסק בזה

21. היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי

22. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by king of the kings,

שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק ומכבה הכל בסדר גמור. אך בחצות המחשב נדלק לבד.. אין לי מושג למה... מישהו יודע איך מבטלים זאת? אולי זה איזה שעון מעורר של המחשב? וגם... כאשר אני מוציא את המחשב מהחשמל (בשביל שלא הידלק) אז הכל בסדר וזה.. עד שאני מחזיר את החשמל.. והוא נדלק ישר.. מקוה שתעזרו.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום כולם, ההודעה הראשונה שלי פה ואני כבר נאלץ להתחיל בכזו הודעה מצערת :'( לאחרונה קניתי מחשב חדש (לוח אם GYGABYTE K8NF-9 והארדיסק WD SATA) שניסיתי להתקין ווינדוס, קיבלתי את השגיאה הבאה: media test faliure, check cable בעיקרון אמרו לי שאני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA וזה יסתדר, אבל! כמובן, עם המזל שלי, הפלופי לא פועל, הלך קאפוט. שאני מנסה אפילו לכתוב פקודת DIR פשוטה הוא נותן לי ERROR ולא מצליח. בקיצור, רציתי לברר כמה דברים: 1- זה באמת יסתדר אחרי שאני אתקין את הדרייברים של ה SATA? (המחשב באחריות, אני הולך מחר להחליף פלופי) 2- איזה מהדרייברים על הדיסק של GYGABYTE צריך? לי אמרו ללחוץ E. אבל משהו מוזר לי שם, כתוב Nvidia series ATA במקום Serial ATA 3- אם אפשר הוראות איך…

25. Started by liloli,

אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.