תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, ברשותי מחשב סטנדרטי P4 מערכת הפעלה XP. כל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD, NERO חושב חושב חושב, מגיע ל-17 נתקע, ומודיע על כמה unknown phase. החלפתי צורב ומתקבלת אותה שגיאה. דיסקים של מוזיקה הצורב צורב טוב. שני הצורבים דפוקים? הלוח אם? המערכת הפעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה ואין את הביפ של ההתחלה והמחשב לא נדלק.. המנורות ומאווררים דולקים.. זה משו בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן כולם, היום כשקמתי בבוקר ה-uTorrent זרק לי הודעה על בעיית CRC באחת ההורדות, עד כאן הגיוני זה עוד יכול לקרות לפעמים, ועוד לפני שאתם מתחילים לצעוק על למה אני מדבר על זה אז אני באמת אגיע לעיקר: עשיתי ריסטרט למחשב והביוס נותן הודעה שהסטטוס SMART של אותו הארדיסק שאליו הורדתי BAD. לא יודע בדיוק מה זה אומר ואני זוכר שבזמנו שמעתי שה-SMART די דפוק ושאפילו מומלץ לבטל אותו, היתה לי בעיה במשך כשעה בערך אח"כ לזהות את הדיסק אבל כרגע כשהוא כן מזוהה הוא נראה די בסדר חוץ מאותה הורדה (אני חייב לציין שהורדה אחרת רצה בסדר). מה שעוד יותר מוזר - הדיסק חדש! נמצא אצלי בקושי חודש, קיבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות על דיסק קודם שהלך לגמרי. בקיצור, האם ההודעה הזאת אכן אומרת משהו? אחרי הכל, גם ההו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנה הכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפ באתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקע ניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרט עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזהה אין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסים לא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי צורב הוא חדש יחסית ככה שאין מצב שהוא דפוק הוא של סוני צורב דיוידי DVD+R RW צרבתי כמה דיסקים אצל חברה שלי זה עובד אצל חבר זה עובד ואצלי לא העתקתי למחשב וצרבתי מחדש ושוב לא עובד לעומת זאת דיסק אחר כן עבד לי.. למה זה איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בזמן POST מיד לאחר הדלקת המחשב שלוש הנורות של המקלדת מהבהבות במהירות וללא הפסקה יש גם בעיה עתיקה של הביוס שאינו שומר הגדרות (שומר כל עוד מחובר לחשמל - וכן...החלפתי סוללת ביוס לחדשה) גם כשהווינדוס עולה (לפני שניתקתי מהחשמל, אח"כ עולה עד למצב שמודיע לי כי ההגדרות אינם מתאימות ואז לא ניתן להמשיך בגלל המקלדת) לא ניתן להשתמש במקלדת עם מקלדת USB אין בעיה מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה רצינית במחשב ישן פנטיום 2 זיכרון 256 כרטיס מסך 64MB אז נטשתי אותו מאז שנה ומשהו שיצא מהשימוש ואז התחלתי להפעיל אותו ובאופן המפתיע באיתחול הוא החליט "לסרב" להמשיך לטעון ללא הודעת שגיאה(מצורף תמונה בההמשך) אז לא הבנתי מה לעשות ואז חיפשתי באינטרנט על הפתרונות ואז עשיתי איפוס בלוח האם ע"י הוצאת סוללה או גמפר וגם שקע חשמל ולהגדיר בביוס כברירת מחדל וריסט משום הפעם התחיל להביא הודעת שגיאה: cmos checksum error - default loaded ולפני זה גם עשיתי בדיקה הוצאת כבלים מהארדיסקים וכוננים והבעיה עדיין נשארת באיתחול הנ"ל. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אתמול כבל USB מאריך מאייבורי ובכל פעם שאני מחבר אותו מופיעות לי ההודעות הבאות (1 ו-3) וכאשר אני לוחץ עליהן נפתחים חלונות (2 ו-5). המדפסת והסורק לא עובדים כאשר אני מחבר את הכבל הנ"ל אבל לעומת זאת עכבר אלחוטי כן עובד, אבל כאשר אני מחבר את אותו העכבר עם הכבל דרך מרכזיית USB הוא שוב לא עובד. כמובן שהמדפסת, הסורק והעכבר עובדים מצויין. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לסוגי ה-USB השונים (1 1.1 2) אבל למיטב ידיעתי כול הכבלים של USB אותו הדבר. תודה מראש לכול מי שהואיל בטובו לקרוא את ההודעה ואני מקווה שפירסמתי אותה במקום הנכון.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שקוראת לי כל הזמן מאז שקניתי את המחשב החדש. אני מריץ XP PRO 32BIT, ההתקנה של הווינדוס חדשה, בת כשבוע וחצי וזה קרה לי גם עם התקנות קודמות. למשל כשאני פותח את דפדפן AVANT, פתאום המחשב מפסיק להגיב, העכבר זז, שורת המשימות עובדת וגם הטמפרטורות של ה RIVATUNER משתנות כל שניה אבל אני לא יכול ללחוץ על כלום וכשאני לוחץ CTRLT + ALT +DELETE אז אני רואה שאחרי כמה שניות מתוסף לשורת המשימות האייקון שמודד את רמת ניצול הCPU שזה אומר שאני אמור לראות את ה- windows task manager אבל כלום, אני רואה רק את שורת המשימות משתנה אבל כל שאר המסך תקוע על AVANT או מה שזה לא יהיה. יכול להיות שזאת בעיה במעבד, איזה ERROR בייצור שגורם למעבד להינעל? אני לא מבין מה זה, אני חייב לעשות RESTART ידני …
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בקצרה זה E6750 8800GT 2048-KINGSTON ASUS-P5KSE ספק 450 160-WD אני רוצה לעשות למחשב איזו שהיא בדיקה שאני אדע שהכל עובד כשורה סוג של אולי בדיקת מאמץ לראות אם הוא סוחב כמה שהוא אמור? מלמישהו יש משהו להציע? תודה יום טוב !
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא ספק וחיברתי ספק 450 W של איזיקול, המערכת שלי דיי כבדה (אתם יכולים להציץ במפרט ) , כרגע אני כבר שבוע מנסה להתקין ווינדוס Xפי כמו שצריך ותמיד יש בעיות , פעם בהתקנת דרייברים של הלוח אם .. פעם בזה שקבצים לא נפתחים לי ב ווינראר ונרשם לי CRC ERROR ועוד ועוד .. כשאני מפעיל מחדש את המחשב במקום Q6600 (2.4) הוא רושם לי Q6600 1.6 וחשבתי שזה בגלל הספק שלא מספק מספיק חשמל ... האם אני טועה ??? נ.ב קניתי כבר ספק ENERMAX GALAXY 1000 W אבל לפני שאני מחבר אותו אני רוצה לדעת אם לצפות לתוצאות חיוביות..... תודה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב התחיל להתקע כאשר אני צורב דיסק לא משנה איזה DVD או CD וגם כאשר אני מעתיק משהו..נגיד אם אני מפעיל סרט כל הקולות נתקעים וגם ככה בשירים..ולפני זה היה הכל בסדר היתי צורב דיסקים ורואה סרטים בלי שום תקיעות... אפשר לראות את המפרט שלי בצד..
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה.. אתחיל מזה שניסיתי שלושה מיקרופונים שונים, שום דבר, אין תגובה, רוב הבדיקות עשיתי ברשמקול, בו אין שום רוח חיים, כמובן שעשיתי הכל בהגדרות במחשב אבל שום דבר לא עזר, ניסיתי לחבר את המיקרופון בכל הכניסות האפשריות, אולי זה שעשה את המחשב עשה פאק כאשר הרכיב אותו, אך גם זה לא עזר.. מה שאתם רואים בתמונה, זאת בדיקה נוספת שעשיתי, ואני מאמין שמה שרשום שם, זאת הבעיה האמיתית. אני נציג תמיכה תכנית ב-012 אך בחומרה אני מבין פחות מאשר בתפעול אינטרנט והווינדוס, וכאן אני מבקש שהמבינים ינסו לעזור לי מאוד אודה על העזרה. אגב אחלה פורום, חיפשתי תמיכה בגוגל ומצאתי את הפורום הזה, נראה פעיל ומקצועי.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי כמה רכיבים והרכבתי לי מחשב HTPC. לוח - ASUS P5B DELUXE כרטיס מסך HD2600XT 2 ג'יגה זכרונות של ST ומעבד E6550 המערכת שלי היא ויסטה 32 ביט. איך שאני מתקין את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר המחשב עושה פוסט ולאחר מכן מגיע למסך של הטעינה ואז איך שהוא מסיים אותו ובא להעלות את החלונות הוא נכבה,ןככה קרה לי מלא פעמים,הוא פשוט נכבה ולא עולה אז עשיתי REPAIR כי הוא אומר בהדלקה הבאה שהייתה בעיה ואז איך שאני שוב מתקין את הדרייבר שוב אותה בעיה והוא נכבה ולא עולה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בהודעה הקודמת שלי פרסמתי שאני לא יכול להפעיל מחדש לאחר שהחלפתי אך ורק את הלוח האם ללא פרמוט והציעו לי כאן בפורום הזה לפרמט בכל זאת וכך עשיתי ועכשיו אני אחרי הפרמוט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה ואני שואל אם למישו יש רעיון איך לפתור? אם מישו יודע מה הבעיה אני מאוד אודה לו
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם GA945GCMX כרטיס מסך 2900XT זכרונותGeil DDR2 4096MB 800MHZ הארד דיסק WD 160GB SATA2 16MB מעבד E4500 קירור מעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro ספק כוח CORSAIR 450W VX צורב DVD GSA-H44N עכשיו אני קניתי לוח אם חדש ABIT IP35-E וכל השאר החלקים נשארו ויש לי בעיה שאני מדליק\מפעיל מחדש הוא מפסיק לעבוד כזה או מתכבה ועד שנדלק הוא מוציא אותי מדעתי אני אפסתי את הביוס ולא הולך אני לא יודע מה לעשות באמת של נ.ב. לא ניראה לי שזה קשור או יעזור איכשהו אבל לא פרמטתי את המחשב לאחר הרכבת הלוח החדש ישר עליתי לווינדוס והתקנתי דרייברים
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
פתחתי מחשב לצורך ניקוי, שאבתי ממנו את הטונות של אבק שהיו בו וניסיתי גם לנקות את הגוף קירור של המעבד, למרות שלא הצלחתי להזיז אותו. לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב שוב, והוא לא עולה. המחשב נדלק,(המאוורר של המעבד עובד) אבל לא רואים כלום על המסך והוא נכבה לאחר כ-10 שניות. בפעמים אחרות פשוט נורת ההדלקה נדלקת באדום במקום בירוק, וגם לאחר זמן רב לא רואים תמונה במסך. האם ייתכן שהמעבד/לוח אם נפגעו למרות שלא נגעתי ישירות במעבד? ד"א אני לא שומע שום צליל מיוחד או צפצופים. המעבד הוא P4 2.8 ולוח האם Asus P4P800-E Deluxe
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בידי מסך 17 אינטש LCD של חברת MAG הבעיה היא כשאני מנסה לצפות בו המסך פשוט נכבה מחדש לאחר שלוש שניות.. חיברתי את המסך לעוד כמה מחשבים והבעיה היא ברורה במסך. אז חשבתי על כיוון הכבלים שלו. כבל חשמל נראה תקין (למרות שלא החלפתי אותו) כי האור במוניטור דולק תמיד ואחרי שאני לא רואה כלום אני מדליק וזה נכבה שוב הכבל VGA מחובר למסך בצורה קבועה ככה שאני לא יכול לנתק אותו מהמסך.. מה אתם אומרים על תקלה מסוג זה ?
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך מksp ati x1900 gt 256 mb כרטיס טוב לאותה תקופה, עכשיו לאחר כשנה התחילו פוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן בksp בהתחלה לא הודו שיש בעיה ואמרו שהבעיה היא בווינדווס ובאנטי וירוס :kopfpatsch: אלוהים יודע למה בקיצור בסופו של דבר הם אמרו שיש בעיה והחליפו את הכרטיס ולא סבלתי מבעיות.... עד אתמול שוב התחילו הפוליגונים והמחשב היה קורס אחרי כמה זמן עכשיו אני שואל שני דברים א)מה יכולה להיות הבעיה ב) יש לי סיכוי לקבל משהו מ ksp? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאחר שהפעלתי mini windows 98 מתוך hiren boot cd על מנת להעתיקו לDOK שברשותי המחשב מפסיק לבצע boot ונותן שגיאת boot disc not found. כאשר אני מנסה לטעון את המחשב מדיסק התקנה של ווינדווס XP על מנת לבצע repair מופיעה השורה windows is checking... הרגילה לאחר מכן המסך משחיר ולא קורה כלום, דבר שלא קרה מעולם. הגישה היחידה למחשב היא דרך hiren boot cd ושם ניתן לראות את המידע כל כלי התיקון של הhiren boot cd לא פתרו לי את הבעיה. אשמח לעזרה באופן דחוף.תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש - אחרי שהתקנתי את ההארד דיסק והכל בסדר.. דבר ראשון גיליתי שהכונן DVD שלי מחובר על הSECONDARY בכבל של ההארדיסקים (כאילו הכבל שממשיך מההארד דיסק הישן חיברתי (בזמנו) לכונן DVD שלי) אחרי שניתקתי את הכונן DVD שלי.. וכביכול התקנתי את ההארדיסק החדש..(איך לא עם עזרה מהאנשים פה ) גיליתי שפתאום אין לי אף אייקון של כונן DVD או צורב DVD במחשב שלי (יש לי 2 כוננים אחד כונן DVD והשני צורב DVD שאגב גם הוא הפסיק לעבוד) מישהו אולי יודע למה זה קרה ? איך אני מחזיר אותם לפעילות ? קיים מצב שאני צריך להחליף כבל אולי ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-