עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר שחוזר על עצמו מספר פעמיים ביום בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. Started by HackQueen,

לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by Moty_p,

עבדתי במחשב שלי פתאום הוא נכבה והפעיל את עצמו מחדש ואז הוא התחיל לעשות רעשים והוא מבקש דיסקט A אין לי מוסג למה זה קרה ככה פתאום זה לא היה אמור לקרות לא התקנתי ולא עשיתי כלום שאלה עכשיו היא איך אני מעדכן את הביוס דרך הפלופי על הרכיב של הביוס שלי היה מדבקה ועליה כתוב: 686 AMIBIOS 1999 BU87 3180 השמח לכל עזרה רק על תגידו לי לקנות מחשב או רכיבים חדשים כי זה לא פיתרון ואין תקציב

4. Started by refael1967,

אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  5. קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by minor,

האם עלולה להתעורר בעיה כתוצאה מהסרת כונן 1.44 והקצאת ה-IRQ שלו לטובת כרטיס PCI?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. הרכיבו לי מאוררר 80 M"M ליד הדיסק קשיח בקידמת המארז, הבעיה היא שהמאוור ר קצת מרעיש, ולא ממש עוזר בהורדת הטמפ', אני רוצה לפרק אותו, מה השיטה הכי טובה, בלי להוציא את כל הכבלים של הדיסק קשיח? או שמא חייבים להוציא אותם. ראיתי שהדיסק מחובר עם 2 ברגים מצד אחד, השאלה איך מגיעים לצד השני, בלי לפרק את הלוח אם. המארז הוא Antec TX1088 AMG . תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by efee123,

שלום, קורה לי מסך כחול בצורה רנדומלית לחלוטין! זה קורה אולי איזה 4-5 פעמים ביום. זה משגע אותי. לא הצלחתי לקרוא את תוכן הקבצים מקווה שתעזרו לי. צרפתי את הקבצים 3 מהיום ו-3 מאתמול. לכל אחד יש נפח שונה אז אולי אלו מספר בעיות. מבקש עזרה! תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  9. Started by vald95,

שלום, אחרי שהצלחתי לאתר ולתקן את בעיית התקיעות, יש לי עוד בעיה, הפעם זה המסך שהופך לשחור (על השולחן עבודה), ואז חוזר לעצמו, או מסך שחור וכתוב NO SIGNAL עד שאני עושה רסטארט למחשב, או בכלל תקיעה אחת ענקית ביחד עם הסאונד (שנתקע על איזה צליל) עד שאני מפעיל מחדש. הנה תצלום מסך של HWMONITOR עם כל הטמפ' והמתחים (שאגב לא נראלי שזו בעיית התחממות מן הסתם הטמפרטורות פה נורמליות לחלוטין) http://www.*צונזר*/my/mwmmkjtymndz.jpg זה מצנזר את הלינק, תכניסו שם SIZ אחרי הWWW נקודה CO.IL דרייברים מעודכנים (חזרתי לדרייבר שיש על הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך בעקבות הבעיה, כי ראיתי בEVENT LOG שהדרייבר היה קורס וכתוצאה מכך הייתי מקבל את הNO SIGNAL) ועם הדרייבר שעל הדיסק (גרסאת 280) יש לי ת'מס…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by ITAMAI,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן cdrw של liteon ואין לו דרייברים אז הוא לא יכול לצרוב אז מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לדרייבר או להגיד לי איפו לחפש

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  11. היי לכולם לגיסי יש בעיה עם המחשב . המחשב מפעיל את עצמו מחדש מידי פעם.לפעמים פעם אחרי פעם .מידי פעם המערכת עוברת לרזולוציה מאוד נמוכה עם הודעת שגיעה של האקספלורר היו גם הודעות שגיעה על חוסר יכולת לכתוב לכתובת מסויימת בזכרון. פעם המחשב התחיל להריץ תהליך בדיקה עצמית (הוא מריץ ובודק את כל הקבצים שבדיסק). האם תופעות אלו יכולות להגרם בגלל משהו שאני גרמתי ? בחשב החדש היתה מותכנת גירסת אנטי וירוס של NOD32 שהופעלה רק כשנכנסו לאינטרנט. לא מצאתי בדיסק או בהוספה והסרה שום סימן להמצאות התוכנה בדיסק בקשיח.רציתי לבדוק שאין על המחשב וירוס. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של אנטי וירוס ולא הצלחתי .התחלתי להסיר את NOD32 מהרג'סטרי וראיתי ששם באחד המקומות היתה הפניה לאתר האנטרנט של נוד. ברג'סטרי במ…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  13. האם בעת ההתקנה של הוינדאוס, אין אופציה ליצור מחיצות כמו בנייד שמגיע ללא וינדאוס ומתקינים אותו לבד? מצאתי איזה סרטון ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=y7DQYOGjM98 ככה אמורים להגיד אותן? ועוד שאלה אחת - לא קיבלתי סיריאל לוינדאוס. מה קורה םא יש איזו תקלה והוא נמחק לחלוטין?

14. Started by Moon-Mage,

אתמול הייתה הפסקת חשמל יזומה בזמן שהמחשב הנ"ל פעל והיה מחובר לחשמל, הסוללה שלו נגמרה ומאז מסרבת להטען(המחשב עצמו עובד כרגיל כאשר מחובר לחשמל). האם יש אילו טריקים שאפשר לנסות על מנת לנסות להציל את הסוללה או שהיא מתה ולהחליף? המחשב עצמו בן כשנתיים ולרוב עבד כנייד לא מחובר לחשמל.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by rmarko,

לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by GRINFELD,

עד עכשיו היה מחובר אצלי HDD ב MASTER וצורב ב SLVE אני רוצה לחבר את הDVD וזה לא מזהה אותו. בביוס עשיתי שהכל יהיה AUTO וזה לא מזהה אותו כשהוא מחובר לא עם ה HDD ולא עם ה צורב, כשהוא עם ה HDD המחשב מזהה רק אותו ולא את ההארד דיסק וככה גם עם הצורב. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by RLM,

יש לי NUC6i3SYB, עם מעבד i3-6100U וכרטיס מסך מובנה HD 520. הוא מנגן בלי בעיה ISO של Blu ray, אבל כאשר הם 3D-MVC הסרטון מקרטע והוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון. אני משתמש בDVDFab Player (זה הנגן היחיד שמצאתי שיכול להפעיל 3D-MVC ISO). אותו קובץ ISO עם אותו נגן על מחשב אחר עובד בסדר (אבל הפענוח הוא ל3D כחול/אדום, מכיוון שמדובר במסך רגיל - לא בטוח אם זה משנה). הם זה הגיוני שi3 יתקשה בניגון של 3D Blu ray, או שאולי יש איזשהי בעיה אחרת? יש מישהו שמצליח להריץ על חומרה דומה? מה לגבי שדרוג לNUC חדש עם i5-U? האם זה חומרה שיכולה להריץ 3D Blu ray? יש אולי דרך להוסיף כרטיס מסך חיצוני לNUC כדי לשפר ביצועים? כל מידע יעזור תודה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by Xstyle,

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  20. טוב חברה אני חייב את העזרה שלכם יש לי בעיה רצינית עם המחשב כל פעם בצורה רנדומלית הוא מכבה את עצמו ואז כשאני פותח אותו הוא משחזר את עצמו וחוזר לפעול כרגיל. אני עדיין לא סגור מה גורם לזה ואני מלתבט בין המעבד לבין הספק כח אך הנטייה שלי היא שהבעיה היא בקרור המעבד. ברשותי ספק כח איכותי של Thermaltake שאז בזמנו שקניתי את המחשב (לפני שלוש שנים) השקעתי בספק כ 400 שקל מה שניראה לי מכובד. בנוסף יש במחשב יש מעבד של AMD Athlon 64 X2 6000+ processor. בהתחלה באמת לא ידעתי ממה הבעיה נובעת איפסתי את הביוס בתקווה שאולי משם נובעת הבעיה אך הבעיה חזרה, לאחר מכן התייעצתי בחבר שאמר לי שהבעיה נמצאת או במעבד או ספק כח, הוא אמר שיכול להיות בגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי המחשב מכבה את עצמו. כנכנסתי ל…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. Started by saharbz,

שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  22. שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by roe10,

ניתן למחוק את המודעה - פרסמתי פעמיים בטעות.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  24. שלום. אני מקווה שאני כותב את זה בפורם הנכון.. הכי מתאים שמצאתי פה..וגם אולי זה קשור היום התחילה לי בעייה מוזרה.. המחשב עושה מעצמו רסטרט כל פרק זמן.. זה יכול להיות כל חמש דקות.. מקסימום כל חצי שעה.. מה זה יכול להיות? בעייה בחומרה או שזה סוג של וירוס? מה ניתו לעשות בנידון?? פתחתי את המחשב.. כל המאווררים פועלים בצורה תקינה..

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by Henz16,

שאלה כזאת: ברשותי לוח אם דגם ABIT IS7-V שנקנה מזמן ... אני חושד בו כתקול. חיברתי אותו למסך, והמסך אומר שאין סינגל. ניסיתי במסך אחר, ושוב אותה בעיה. ניסתי עם כרטיס מסך אחר, ושוב אותה בעיה. הבחנתי גם ב-LED אדום שנדלק בקצה הימין התחתון של הלוח אם. זה אומר משהו?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים