תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה מחובר אצלי HDD ב MASTER וצורב ב SLVE אני רוצה לחבר את הDVD וזה לא מזהה אותו. בביוס עשיתי שהכל יהיה AUTO וזה לא מזהה אותו כשהוא מחובר לא עם ה HDD ולא עם ה צורב, כשהוא עם ה HDD המחשב מזהה רק אותו ולא את ההארד דיסק וככה גם עם הצורב. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אתמול, פתאום היה לי פתאום רעש מההארדיסק, מן שיעול כזה, כמו הרעשים שהוא עושה באתחול של המחשב, והמחשב התחיל לעבוד בקפיצות. אתחלתי, הכל עבד כמו שצריך, אבל בevent viewer הופיעה ההודעה הבאה: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Event Type: Warning Event Source: Disk Event Category: None Event ID: 51 Date: 14/06/2003 Time: 15:01:56 User: N/A Computer: --------- Description: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אתמול ביצעתי ניקוי אבק של המאווררים ואחרי שהכל עובד טוב[המחשב עשה רעשים של בוינג 747] אני בא להעלות את המחשב וכרגיל אני בלי רמקולים [cuz of the cs] אז הוא עושה לי כל מיני זימזומים בהתחלה חשבתי שזה האוזניות אבל החלפתי אוזניות וזה לא זה,בסוף מסתבר שאני יכול לחבר רק רמקולים ואוזניות הוא לא מגיב לי הוא ממשיך בזימזומים שלו לעומת הרמקולים שאותם הוא מפעיל רגיל ושום דבר לא מזמזם.. some 1 can h3lp m3?!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמתי 3 סטיקים של זיכרונות 128 MB SDRAM עם 133MHZ 2 מזוהים 128 עם 100MHZ 1 מזוהה 64MB למה?? וגם יש לי הודעה: 100 MHz memory assumed מה זה אומר? מצ"ב קובץ של אוורסט [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte GV-797OC-3GD בחודש אפריל השנה. כשאני משחק אין שום בעיה ואני לא רואה ארטיפקים, אבל כשאני לא משחק אני מריץ Bitcoin miner וזה גורם לכרטיס מסך להתאמץ עד למקסימום. לפעמים אני שוכח את ה Miner פועל תוך כדי שאני מתחיל לשחק אבל גם אז אין ארטיפקטים. הכרטיס במאמץ על 66-69 מעלות. את הארטיפקטים אני רואה רק כשאני משתמש ב Firefox (הגרסה הכי מעודכנת), כלומר אני כורה Bitcoin ומשתמש ב Firefox בו זמנית. ב IE11 אין ארטיפקטים תוך כדי כרייה. האם זה אומר שכרטיס המסך דפוק? יש רעיונות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, הדיסק במחשב שלי נפגע ומסרתי אותו לחברה שעוסקת שבשחזור מידע. רציתי להציל כתובות מייל שהיו לי באאוטלוק אקספרס, אולם אינני יודע כיצד להגיע לקבצים המתאימים.. אודה על עזרה בנושא. אברהם
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרהה ומעצבנת ..שאני מפעיל את המחשב הוא עולה עד לחלק של הטעינה של XP..לאחר מכן המסך פשוט נכבה. תוך כדי המחשב ממשיך לעבוד ונכנס לווינדוס (רק שלא רואים כלום על המסך) אפילו הצלחתי לכבות אותו דרך המקלדת על בליינד. ואני כן מצליח להיכנס לווינדוס דרך סייפ מוד או VGA מוד..מה יכולה להיות הבעיה? דברים נוספים שאני חייב לציין: -אצל חבר שלי המחשב שלי עובד מצויין! הכל עולה! ככה שזה לא בעיה בדרייבר של כ.מסך -דרך VGA מוד הווינדוס מזהה את הכרטיס מסך..אז זה לא בעיה של חיבור לקוי.. -אין וירוס בדוק -הכל בפנים בסדר גמור..הוצאתי והכנסתי כ. מסך + זכרונות, ניקיתי , מה לא. -המסך שלי עובד טוב מאוד , זה לא בעיה במסך! -לא התקנתי שום דבר לאחרונה שיכול לגרום לבעיה הזאת.. פרטים נ…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת וירוסים ותוך כדיי מחקתי את קובץ geebx.dll היה נגוע בוירוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי הודעה שחסר לי קובץ בשם geebx.dll. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב geforce8800 gts 640 mb 320 bit מעבד q6600 2.4 הבעיה שלי שהכרטיס מסך על מצב IDLE נמצא על טמפרטורה של 70 ... השתמשתי בrivatuner שמאפשרת סיבוב תמידי של 100 % במאורר שבכרטיס והגעתי ל60 מעלות ... זה עדיין חם ? מה עליי לעשות אם כן ...? אני כרגע נמצא עם מארז שיש לו מאוורים מאחורה ומקדימה ובצדדים ונשארתי עם המאורר האורגינל של המעבד . יש מצב שאם אני ישדרג את המאוורר של המעבד למאורר ממש חזק זה יפחית מהטמפרטורה? נראה לי שאני צריך להגיע לטמפרטורה של 55 מעלות במצב אוטמט של סיבוב מאורר ולא 100 אחוזים ... וכמו תמיד ! תודה על העזרה HWZONE !
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן חברים.. מקווה שתוכלו לעזור קצת פרטים לפני שמתחילים: מערכת הפעלה: Windows 7 64 bit כרטיס מסך: ATI RADEON HD 4350 מסך ראשי: של CHIMEI דגם CMV 938D כאשר בהגדרות בכרטיס רשום לי CMC 19AW. המסך מחובר בחיבור DVI. מסך שני: LCD של PANASONIC דגם TH-L32X20M מחובר למחשב בחיבור HDMI. כשאני מבצע שיכפול של השולחן עבודה לשני המסכים מה שנקרא : Duplicate desktop on 1 and 2 אני רואה בשני המסכים. אך כשאני מנסה לבצע הרחבה כלומר לראות את השולחן עבודה מתפרש לשני חלקים אני לא מצליח מה שנקרא Extend Desktop. מה שקורה שאני תמיד ראוה במסך הראשי ולא בLCD . ניסיתי בכמה רזולציות ולא מסתדר לי. וניסיתי גם לעשות את הLCD מסך ראשי וגם לא רואים כלום... פשוט מסך שחור מקווה שתוכלו לעזור לי. אופק
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה המצב חברה? קניתי מחשב חדש לא מזמן: Operating System : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506) Processor : Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz Memory : 4096MB RAM Card Name : NVIDIA GeForce GT 220 1gb אם יש לכם צורך בדברים נוספים אני יעלה כמובן.... בכל אופן יש לי שני בעיות: 1) Black Bars - ברגע שאני מקטין רזולוציה (כרגע אני על 1920X1080 - יש לי מסך Widescreen ..) לדוגמא ל-1600X900 אז ההפרש של הרזולוציות נצבע בשחור... המסך לא נמתח על הכל פשוט מה שלא מצליח להגיע ל-1920X1080 פשוט מופיע בשחור יש משהו לעשות עם זה ? 2) בעיית FPS - משום מה יש לי FPS יחסית נמוך למחשב הזה... משחקים כמו…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום . היום המחשב התחיל להתחרפן כל כמה זמן (משהו כמו כל שעה חצי שעה) המחשב נתקע ורק ריסט עוזר . כשהמחשב נתקע שומעים מהרמקולים מין רעש כמו גרררררררררררררר ואז חייבים לעשות ריסט. כמובן שזה לא עוזר לכם . איזה בדיקות צריך לעשות ? וממה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק עם משחק ברקע אחרי כמה דקות המסך ניהיה לבן והמחשב ציפצף (מהרמקול הפנימי) כמו אזעקה כזה הכפתור כיבוי לא עבד רק ההדלקה מחדש אחרי שהמחשב נידלק זה היה כאילו לא קרה שום דבר המזגן דלוק אז טמ"פ לא קשור לא היה OC על שום חלק מפרט Q6600 MSI G31 HD 4850 4GB RAM אני לא יודע בדיוק איפו הבעיה אז פתחתי את הדיון כאן
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול כנראה הייתה הפסקת חשמל שהפילה לי את המחשב. כשחזרתי הביתה ראיתי שהוא לא עובד והדלקתי אותו. הוא כמובן לא נדלק. המאווררים עבדו לשניה, נורת הביקורת נתנה היבהוב אחד של היי/ביי וזהו. עכשיו לעזרה: האם ישנה דרך לבדוק בבית שזה אכן הספק ולא לוח או משהו אחר? כמובן שאם אין דרך לבדוק בבית אני אקח אותו למעבדה, פשוט אני רוצה להיות בטוח כמה שיותר. אגב, אם באמת הספק הלך, אני אקנה את SEASONIC S12II 620W במקרה ומישהו רוצה להציע רעיון טוב יותר אני אשמח לשמוע. אשמח לתגובות כי אני לי מחשב בבית כרגע וזה מאוד מתסכל. נתראה מחר בבוקר.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-