תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לצרוב משהו הוא נתקע ב 5% איזה 3-4 דקות ואז מציג לי ארור... נוסו 2 דיסקים מחברות שונות וכן מידע שונה. הפירמוור עודכן לגרסה האחרונה. למישהו יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סלרון מעפן. ניקיתי אבק מהמחשב הוצאתי את הזכרונות,הכרטיס מסך וניקיתי אותם את הסלוטים שלהם, ואת כל שאר המחשב. אחרי הניקיוי בעיה: * המחשב נדלק אך המסך לא (לפעמים שאני נותן מכה למחשב המסך נדלק אך פועל לאט ואחרי כמה זמן הוא נתקע ואני חייב לעשות ריסט ואחרי הריסט המסך בד"כ לא נדלק) * יש לי במחשב כרטיס מסך GEFORCE וכרטיס מסך מובנה ובשניהם הוא עושה את הבעיה , אבל לפעמים כשהוא היה מחובר לג'יפורס לא היו רואים כלום וכשחיברתי לכרטיס המובנה כן ראו (עדיין פעל איטי ונתקע אחר כך).יש לציין שהג'יפורס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין. * לפעמים המסך מגיב להדלקה אך לא מראה את התצוגה של המחשב (הוא פתאום נדלק אבל מופיעה הודעה של המסך שהוא לא זיהה מחשב מחובר) מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב ווינדוס 10 עם דפדפן כרום. בימים אחרונים כל פעם שאני פותח דף הבית (ynet) קופץ אתר אחר בשם Mikeprog.com ונפתח לפני ווינט. עשיתי סריקת וירוסים ואין שום וירוס למחשב, ונכנסתי בהגדרות כרום כדי לחסום האתר הטורדני ולא הצליח לי. חוץ מזה המחשב עובד מצויין. מבקש עזרה איך להעלים האתר הלא מוזמן. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אוקי. בתהחלה שקבלתי את המחשב הוא הגיע עם גרסת הדברים 3.2 של ATI. הבעיה היא שהתחלתי להתקין משחקים ובשבילם נדרשו גרסאות עדכניות יותר של הדרייבים. בהתחלה התקנתי את 3.8. ואז כל פעם שהפעלתי משחק כבד (קומנדוס 3 וכו') הכרטיס "נתקע" וקפצה לי הודעה של ה-VPU RECOVERE. אז חזרתי ל3.2 . הבעיה עדיין נשארה אותו דבר, רק שהפעם לא הייתה את ההודעה (VPU R לא מופיע עד גרסה 3.8). ואז ניסיתי את 3.7 ואפילו 3.6. אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. היום הורדתי משחק... הנסיך הפרסי שיצא לפני כמה ימים. ואיתו גם ראיתי שיצאו ATI CASTALYST 3.9 התקנתי אותם, אבל נשארה עדיין הבעיה. המשחק נתקע, וחוזר רק לאחר כמה שניות וגם זה בעזרת ה -VPU. לפעמים שהמשחק חוזר אז יש טשטושים על התמונה ... ויש לי תחושה טובה שהבעיה היא ב…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל בימים האחרונים שהמחשב מתחיל לעלות לאט לאט לאט ולפעמים הוא לא עולה בכלל.... אני חושב שזה כתוצאה מהכרטיס מסך שלי, גי פורס 2, שכבר ממזמן המאוורר שלו שבק חיים והכרטיס שלי מתחמם מהר משהו משהו.... עכשיו שאני מפעיל את המחשב, שמתי לב שאיפה שכתוב את הנתונים על הכרטיס מסך כתוב שיש 0 זיכרון(WTF) וגם פוטושופ עושה לי הרבה בעיות בזמן האחרון... הוא אומר שיש בעיות עם חומרה.... האם המחשב לא עולה כתוצאה מכרטיס מסך?! אני לא ידוע אם לקנות אחד.. עכ שחסכתי כסף בשביל משהו גדול שאני עומד לקנות ביומולדת שלי.... אני עכשיו צריך להוציא אותו על כרטיס חדש... ואני חושב שאם אני יקנה אני ילך על GFX5200 כי אני לא צריך יותר מזה.... זה מספיק בשביל כל המשחקים של היום...... נ.ב גם הכרטיס רשת …
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ש לי בעיה במחשב שאני מנסה לפרמט מויסטה לXP... במחשב נייד מסוג LG RS10 המחשב לא נותן לי לפרמט ישר מויסטה לXP הבנתי שיש עם זה בעיה נפוצה וצריך להשתמש בתוכנה MHDD בקיצור צרבתי את התוכנה על דיסק היא עולה אבל זה לא מזהה לי את ההארד דיסק עדיין... ניסיתי לשנות בביוס מיליון ואחד הגדרות מהאינטרנט עדיין לא עוזר...לא מזהה הבנתי שיש בעיה עם משהו שזה מוגדר אולי SLAVE... אבל אני עדיין לא מבין מה צריך לעשות.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב. אתמול כיביתי את המחשב שלי לאחר זמן ממושך שהוא היה דלוק כשהלכתי לעבודה. המחשב היה תקין ועבד ללא שום בעיות ברגע הכיבוי. לאחר העבודה חזרתי והדלקתי אותו. המחשב נדלק אך לאחר כמה שניות נכבה ואתחל את עצמו מהתחלה. וככה בלופים אינסופיים עד שהוצאתי אותו מהחשמל. פעולות שעשיתי לאחר מכן: 1. הוצאת כל רכבי חיוני לאתחיל מחשב למעט מעבד וזכרון.לא עזר- עדיין מאתחל את עצמו 2. בדיקת מאוורים- ברגע ההדלקה המאורר של המעבד כאילו מתחיל לפעול אך לאחר שנייה נכבה. הבעיה היא לא במאורר כי החלפתי שלושה מאוורים, כששניים מהם תקינים לחלוטין. 3.הוצאת סוללת לוח אם והחזרתה. כנ"ל- שום עזרה. לפי הבנתי 3 גורמים יכולים להוות בעיה- ספק, לוח אם או מעבד. אשמח לעזרה מהמומחים. ד"א אין שום ריח שרוף במארז.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי במחשב איזה 10 התקנים על IRQ 9 ! אני משתמש ב WIN XP PRO SP1 עכשיו שהמחשב עולה אז רואים שההתקנים מפוזרים על כל מיני IRQ-ים מיניהם (בטעינה של ה BIOS) אך שאני נימצא בווינדוס רוב ההתקנים על IRQ 9, כאילו שהוונדוס משנה את כולם ל 9 (או לא כאילו אלא באמת) ניסיתי לשנות את ה IRQ דרך המאפיינים של כל התקן אך האפשרות לא ניתנת (האופציה צבועה באפור) עכשיו אתם שואלים בשביל מה אני צריך לשנות את ה IRQ של התקן ? יש לי כרטיס טלויזיה והוא עושה בעיות של איטיות בהקלטה לפי התמיכה של החברה אני צריך לשים את הכרטיס טלויזיה ב IRQ ניפרד מכולם אך מה לעשות שהווינדוס החליט שהוא שם אותו ב IRQ 9? למישהו יש פתרון ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כונן S-ATA ומעבד AMD 64 bit. כשהכנסתי את הדיסק של הווינדוס 64 הוא בכלל לא זיהה את הדיסק, וכשניסיתי להכניס את הדיסק של ווינדוס אקס פי רגיל לקח לו 2 ניסיונות עד שהוא זיהה אותו והתחיל בהתקנה. כשהתחילה ההתקנה, המחשב זיהה שיש לי כונן של 80 ג'יגה, אז פיצלתי את זה ל3 כוננים, 10 ג'יגה ל-C ,ל-D הבאתי 33 וגם לE. כשרציתי להתחיל את ההתקנה בחרתי לפרמט את זה בשיטת הFAT, אבל אחרי כמה שניות זה הביא לי שגיאה שכנראה יש בעיה בכונן (והוא חדש). חשבתי שהבנתי מה הבעיה כי בביקורת של הכונן שלי בפנדה הזכירו את זה "ברגע שמתחילה התקנת ה WIN בפעם הראשונה יש ללחוץ F6 (התקנה חומרה צד ג). ואז להכניס דיסקט שמגיע עם הלוח אם. שם בוחרים בהתקן SATA וזהו ממשיכים בהתקנה כרגיל." ניסיתי את זה…
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהרכבתי אצלי בבית , וכרגע עושה לי המון בעיות, המחשב מורכב מלוח אם : AsusA8n-SLI Premium Revision1009 CPU: Athlon 64 3200 הבעיות שכרגע צצות הם: בעליית המשב עולה שגיאה: CMOS checksum error - Defaults loaded ויש לי אפשרות לSETUP עם DEL או להמשיך עם F1 במקרה שאני נכנס לSETUP בתפריט הBIOS עולה לי השגיאה הבאה: Message confirmation The system intruded' chassis opened or tempered before please check the system ברגע שאני בוחר לא להעלות את הBIOS עולה לי ה ווינדואוס , וישר קורס (אני לא יודע אם הסיבה לכך היא שאני משתמש בגרסאת 32 ביט, אבל בכל מקרה אני הולך עכשיו להביא גרסאת 64 ביט בשביל המחשב, וגם כמו שאני זוכר הוא עבד עד עכשיו עם 32 ביט) מה עלי לעשות (נסית…
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח …
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-