עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן חברים, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core 2 Duo E6750 3GB RAM ATI HD 4850 גרסאת "ספיר" עם אוברקלוק מובנה שבא איתו 10%+מאורר של זלמן עליו הבעיה היא כזאת: אני משחק קצת במשחקים שהם יותר "כבדים" כמו ה MEDAL OF HONOR החדש או BATTLEFIELD 3 אז אחרי מספר דקות הוא פשוט מציג לי מסך שחור ואני חייב לעשות ריסטרט למחשב. גם שאני מוריד את ההגדרות ל LOW זה ממשיך לקרות, מה יכולה להיות הבעיה? הבעיה היא בכרטיס מסך? למרות שזה לא הגיוני..הכרטיס הזה חייב להריץ אותם בלי שום בעיות

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by psycho killer,

יש לי בעיה רק במשחקים (אפילו ישנים שרצו כבר מצוין זה לא קשור למשחק חזק שהמחשב לא מריץ) יש לי אחרי 10 דק' בערך במשחק פריז לחצי דקה ואחרי זה כמעט כל דקה שתיים יש לי פריז יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 4 440MX 64M ויש לי את הדריבר הכי חדש המחשב אחרי פורמט זה לא קרה לי לפני הפורמט וגם המחשב נראה לי קצת איטי יותר מאז הפורמט האם הבעיה בכרטיס מסך או שזה איזה הארד דיסק שעומד להישרף?? תודה מראש לעונים

3. פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by yoav1000,

יש לי בעיה יש לי לוח אם של MSI ויש לו 2 חיבורי SATA של VIA ואני צריך להתקין דריברים בהתקנה של חלונות על ידי דיסקט אבל בזמן האחרון המחשב כל הזמן קורס ובישביל להדליק אותו אני חייב את הדיסק של הוינדוס זה ניתוח הקריסה מתוכנת windbg: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {30, 7, 0, f84709a0} Unable to load image viamraid.sys, Win32 error 2 *** WARNING: …

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  5. לחברי האתר שלום רב. קניתי באירופה מחשב נייד של אסוס דגם g60jx, כאשר אתה פותח אותו ישנה מדבקה גדולה שמיקומה מתחת למקלדת עליה רשום בגדול G60J. רק לשם הסר ספק הפכתי את הלפטופ כדי לראות את המדבקה מאחור שרשום בה "model:G60j", ועכשיו, שמבחינתי הייתי בטוח שזהו אכן הדגם נכנסתי לאתר של אסוס והורדתי דרייברים וביוס מעודכן. כאשר עדכנתי את הביוס דרך דוס וכניסה לתפריט הביוס של אסוס ישנה שם אפשרות לעדכון הביוס, עדכנתי אותו. לאחר מכן הוא כבה (המחשב) ומאז הוא ל-א עובד כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה,לא המסך,לא המחשב ואפילו לא המאווררים, רק כמה נורות שמעל המקלדת (כפתורי מגע) והסידירום (CD) שנפתח וטוען אך לא מעבר. הוצאתי את בטריית המחשב אך כמובן לשב..זה לא עוזר,חשבתי על הוצאת הבטריה של הב…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  6. Started by saimonh5,

שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by zohar678,

בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by krimon,

שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by mikko,

טוב אני קם בבקור לקול תיקתוק חלש אני כזה חושב שזה שעון חח פתאום אני שומע תיקתוק קול מכוון המחשב אני פותח אותו מקשיב טוב יותר ושומע שזה ב הhardisk שלי אני בא לעשות ריסטרט אולי זה יזעזור המחשב נתקע אני עושה ריסט מהכפתור ואז ה windows לא עולה !! רשום no boot device ואני wtf לא גיביתי כלום 1!! כיביתי והדלקתי ו הרעש פסק ו ה windows עולה , לפחות עכשיו מה עושים?!

10. Started by nadav_g,

יש לי g-force fx 5200 128 mb עכשיו בג'י טי אי וייס סיטי רואים לא טוב הגרפיקה עקומה כזאת איך אני מסדר את זה? אוליי עידכון לדרייבר או משו?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by MDK,

במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by yair d,

שלום, מה הסיבה שכרטיס זכרון (microsd ( vevrbatim לא מנגן את כל קבצי הוידאו (חלק כן וחלק לא). וגם קובץ תקין שהועתק אליו ולא ניגן אותו , כשמעבירים חזרה לכנון C או לכרטיס אחר הוא כבר לא עובד. בדקתי בכטיס אחר (toshiba) ושם הוא כן מנגן את הקבצים.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by orend,

יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. חשוב לציין כי המחשב חדש ועוד לא הותקנה בו מערכת הפעלה. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. לאחר מכן ניסיתי לבדי להתקין שוב את הווינדוס, הכל הלך טוב ויפה עד שזה הגיע לקטע שהווינדוס צריך לעלות, ואז קפצה לי ההודעה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה? תודה …

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שלום. יש לי htpc די ותיק, בן 5 שנים, עד עכשיו הוא היה דלוק כל הזמן ולא היו בעיות כלל, למעט ספק. החלפתי את הספק לפני כשלושה חודשים. למחשב שנו כוננים, c וd של חברת wd. לאחרונה אני נתקל בתופעות מדאיגות מאוד. לעתים כשאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אחד מהם. לפעמי מזהה את שניהם. לעתים אחרי שהוא זיהה את שניהם והכל עובד כמו שצריך, אחרי כמה שעות אני מגלה שבmy computer מופיע רק כונן c. לפעמים אני חוזר, ומגלה חלון כחול (אין dmp). לפעמים אני חוזר ומגלה שהמחשב איתחל את עצמו ועכשיו הוא טוען שאין לי כונן עם מערכת הפעלה, ואחרי כמה restarts זה נפתר. איפה לדעתכם הבעיה? לוח, ספק, הכוננים עצמם? איך אפשר לחקור את זה? לא יודע מה לעשות. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. תודה לכל מי שעזר בנושא הקודם . נדמה לי שזיהיתי את הבעיה , כשאני מוריד את האצת החומרה מ full acceleration ל- basic acceleration המשחקים מפסיקים להתקע ! והכל עובד מצוין , מישהו אמר שאולי אין לי מספיק זיכרון/משאבים כדי להריץ את הקול ב full , יש מושג , לפחות זיהיתי את הבעיה , מה עכשיו? הוספת זיכרון תפתור את הבעיה? או שלהשאיר ב basic וזהו? תודה על העזרה .

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  17. Started by shalabi,

שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

שלום רב יש לי בעיה במחשב המחשב שלי אחרי כ10-15 דקות אחרי שהוא עולה לי ופועל , הוא עושה לעצמו אתחול ניקתי את המחשב מאבק ועדיין הבעיה נותרה עידכנתי את הכרטיס הגרפי שלי והבעייה עדיין נשארה האם מישהו יודע על פתרון? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  19. מישהו מוכן לעזור לי? http://img24.imageshack.us/img24/5067/img1683qqo.jpg

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by yochy,

התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  21. Started by hilel aharon,

יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

אוקיי, בזמנו היה לי בעיה עם הזכרון הפנימי, ובסריקה עם MEMTEST נתגלו כמה ביטים פגומים, לפני שבוע קיבלתי זיכרון חדש, והבעיה שהייתה (ריסט ומסך כחול כל יום) נעלמה עכשיו המחשב קצת מקרטע לי במשחקים מסויימים שהייתי רוצה לראות טוב יותר (עם מחליקים) אז עשיתי אוברקלוק קל למעבד, מ 1600+ => 1900+, בערך 220מג"ה יותר, מעבר ל 158~ לא המשכתי כי הבקר הרדיסקים שלי כבר התחרפן ועשה בעיות..לכן אני נשאר במצב הזה. עכשיו כבר כמה פעמים קורה שכשאני מדליק את המחשב הוא כאילו לא מדליק את המסך, ואז אחרי ריסט (כפתור) אז הכל עובד, או שהיום בבוקר קיבלתי את השגיאה הנ"ל בהעלת הווינדוס: מישהו יודע מה הבעיה פה? יש לי 2 הרדיסקים ואחד מהם קצת דפוק אבל אני לא חושב שהוא הסיבה כי כרגע הוא מתפקד בסדר... שאר הרכ…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by nadavos,

שלום, כל משחק שאני נכנס אליו אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט כל משחק לא משנה מה אפילו משחקים ישנים כמו GTA2 המפרט שלי: Celron 1700 256 SDRAM Geforce FX5200 מה יכולה להיות הסיבה? חשוב לציין שזה לא תמיד היה ככה רק מה 3-4 חודשים האחרונים תודה

• 15 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by malksaf12,

מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס7. ram 2 ג'יגה. המחשב נקי מרוגלות מוירוסים, רג'סטרי תקין בלי קבצים מיותרים וכ'. המאווררים כולם ניקיים ועובדים יפה גם של המעבד גם שבתוך הספק. תיאור הבעיה: המחשב עולה וניפתח באיטיות רבה. כול ספריה או קובץ שארצה לפתוח לא ניפתח והמחשב מודיע : "מחשב לא מגיב". המחשב ממשיך לנסות לפתוח את הספרייה או הקובץ ואחרי כדקה או יותר היא ניפתחת. והמחשב כמעט עובד תקין. אך שוב אם ארצה לפתוח קובץ או סיפרייה המחשה יתקע ולא יפתח רק אחרי זמן רב. אגב המחשב עובד תקין בגלישה באינטרנט. אשמח לקבל מכם הצעות. תודה- נסים.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  25. Started by zone glide,

יש לי קשיח חיצוני שבגדול הגיע מחבר.. ולא מזוהה בכלל וגם מתקתק.. לא מזוהה גם בניהול הדיסקים.. וגם לא בתוכנות שחזור מידע כמו Minitool. רעיונות? חשבתי על האופציות של לפתוח אותו פיזית והתחלתי לנסות זאת, אבל נראה שאין מה לעשות יותר מדי... הבנתי שאפשר לנסות להחליף את לוח ה-PCB, ובגדול יש לי קשיח מאותו יצרן שהוא דומה לו אבל מסדרה אחרת... אז אני לא יודע בדיוק מה הטעם לנסות זאת. ללכת למעבדה פחות אידיאלי כי זה לא זול.

דיונים חדשים בפורומים