תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול הייתי אצל בן דוד שלי וניסיתי לנקות קצת זבל מהמחשב שלו. מחקתי שני אנטיווירוסים שהיו מותקנים על המחשב והתקנתי חדש, מחקתי כמה משחקים חינמיים שהוא לא יודע מה הם בכלל ומחקתי טולבארים וכל מיני דברים כאלה. לאחר מכן רציתי להיכנס למצב בטוח בשביל לסרוק את המחשב שלו עם כל תוכנות ההגנה שהיו מצויות-אנטיווירוס אנטי ספייוור וכאלה. נכנסתי להתחל>הפעלה>msconfig(בשביל להגדיר שבבוט הבא המחשב יעלה במצב בטוח) אך הלשונית בה קובעים שהמחשב יעלה במצב בטוח לא הייתה שם(BOOT.INI). עשיתי ריסטרט ולחצתי על F8. לאחר כמה שניות המחשב נתקע אחרי BOOT FROM CD וכותב: ntldr is missing. press ctrl+alt+delete for restart אם עושים קונטרול אלט דליט המחשב עושה ריסטרט, וחוזר לאותו מצב. כיבינו …
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לפורום וחג שמח לכולם,ברשותי מחשב פנטיום 3 שהיתה בו ועבדה מ"ע הפעלה XP והכול היה תקין,עד ש,לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה ,אלה רק בסייב מוד,פירמטתי את המחיצה הראשית,וניסיתי (מספר פעמים,ניתסיתי גם סידי אחר,)לבצע התקנה חדשה נקיה,ומה שקורה,שהחלק הראשון מתבצע,המחשב מבצעה איתחול,ובמקום שההתקנה תמשיך,הוא מתחיל את ההתקנה מחדש בכול פעם.(כמובן שבביוס הגדרתי שרק הסידי רום יעלה,) ניסיתי והתקנתי גם את ה-XPעל מערכת הפעלה WIN ME ,וכאשר אני רוצה לבחור במערכת הפעלה XP לו ניתן להעלותה.(רק בסיב מוד) אודה לכול מי שיוכל לעזור,(רציתי לציין שזו פעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שכזו) תודה מראש לתומכים ,
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס אקספי ולפני יומיים התחילה הבעיה המוזרה הבאה : כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור איזה יוזר אני רוצה (יש לי רק 1,עד כאן הכל כרגיל) אני בוחר את היוזר והוא רושם שהוא טוען את ההגדרות האישיות שלי(עדיין הכל כרגיל),כעבור כחצי דקה של טעינה הוא רושם שהוא לא הצליח לטעון את ההגדרות והוא משתמש בפרופיל ברירת מחדל וזה ממש מעצבן כי נמחק לי כל השולחן עבודה וכל האייקונים הופכים לענקיים ואין קיצורי דרך וזה מעצבן להגדיר כל פעם הכל מחדש אז לכן באתי אליכם . מה לעשות?הרצתי סריקת ספייוור,מצא משהו,מחקתי,לא עזר. מה עכשיו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב, נעה מחשבים עושקים אותי, ופה זה המקום האחרון בו אני יכול להחליט אם לשלם 240 ש"ח לככל הנראה הגדרת מתחים ותזמונים, או לעשות זאת בעצמי. Q9550 EP45-DS3 TT QFan 650W וכל השאר לא חשוב למקרה הזה... המחשב שלי חדש, בניתי אותו לבד, והוא עובד בובה כשה-OCZ REAPER 2X2GB 1066MHz עובדים בסינגל (גם ביחד בסינגל). כשהם מורכבים ב-DC, קורים דברים מוזרים, לרבות קיפאון בביוס. שמתי זכרונות של אח שלי ב-DC והמחשב עבד טוב (עלה לויסטה הצנוע ללא דרייברים שהותקן על ההארדיסק ואפילו נערכו משחקים עם הוינדוס - כניסה לכל מיני תקיות ושטויות - רק כדי לוודא שזה עובד טוב). שמתי את הזכרונות שלי במחשב של אח שלי ב-DC וגם הם עבדו שם בובה. רק אצלי הם עושים בעיות. כנראה שצריך להגדיר את התזמונים והמתח בביוס, אבל…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מודם שאני מנסה לחבר למחשב כדי לשלוח פקס מדובר בחברת Dynamode וצ'יפ של NetoDragon, כתוב עליו MDV92XP יש לי דיסק עם דרייברים והתקנתי(עובר חלק..) אבל בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה צהוב עליו אי-אפשר לגשת אליו או לשלוח פקס.... צריך לציין שפעם עם winxp sp1 לא היו בעיות(עכשיו יש לי media center 2005 sp2(
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הי לפני כמה ימים השתבש לי האינטרנט בבית והייתי צריך להשתמש במחשב נייד שלי. הורדתי מן plus-ins לאפטר אפקטס שהוא מוסיף מודלים תלת מימדים לאפטר. עכשיו ראיתי שבתוכנה הוא עושה לי קוד שגיאה שהמחשב לא תומך בתלת מימד, הסתכלתי ביוטיוב וראיתי שצריך דרייברים של NDIVIA כדי לשנות את זה. הורדתי מהמחשב נייד דרייבר. ועכשיו הוא דורש לעשות כניסה. ואין לי אינטרנט עכשיו. (פעם הורדתי גם דרייברים ללא צורך בכניסה, כנראה בגרסאות החדשות הוא מבקש את זה)
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים. ברשותי מחשב ASUS 1000HE מחודש שנרכש ב26.4.10 מרונלייט. המחשב עדיין באחריות. לאחרונה המקלדת התחילה לעשות רעש "קליק" חזק כאשר לוחצים בעוצמה מסויימת על המקשים: א, ר, ק, W, Q, ע, כ, ג, ד, ש, ס, ז, 1, 2, 3, 4, 5. יש לציין כי אני שומר על המקלדת שלי בתנאים הכי טובים שאפשר. ארצה לדעת מה לעשות בנידון, והאם דבר כזה הוא בר תיקון. בנוסף מה כבר יכול לגרום לבעייה שכזאת? האם היא מכוסה על ידי האחריות? תודה, אור כהן.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN 7 64BIT ובזמנים אקראיים הוא מוציא לי את השגיאה הזאת גם בזמן גלישה סתמית באינטרנט יש שגיאה חדשה תעזרו לי בבקשה!!! Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Tue 9/28/2010 6:34:27 AM your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFFFFFFFFFFF4, 0x0, 0xFFFFF800030040F3, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Dump file: C:\Windows\Minidump\092810-14648-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a …
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפעמים רואים פסים\לא רואים חלקים מסויימים בתצוגה, לפעמים גם קורה במשחקים דוגמא: הדרייברים גרסא 191.07 (לא בטא) הכ.מ ב63 מעלות אז אני לא חושב שזה בעיה של התחממות, המאורר תמיד פועל ב100% מפרט בצד. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
החלפתי היום את המעבד ואת הזיכרון , המפרט בצד ימין המעבד החדש הוא Phenom II 720BE הזיכרון הוא 4GB KIT OCZ REAPER DDR2 1066 PC8500, שני סתיקים של 2 גיגה. יש לציין כי את הזיכרון החדש הרכבתי לתוך 2 סלוטים שונים, לא אותם סלוטים שבהם הייה הזיכרון הישן בגלל הקירור של המעבד. כאשר אני מדליק את המחשב , הוא משמיע ביפ אחד ארוך כל כמה שניות. עריכה: אוקיי , אחרי קצת בדיקות גיליתי כי הבעיה נוצרת בגלל הזיכרונות , הזיכרונות הקודמים שלי היו מחוברים ל סלוטים 1 ו 2 , את החדשים ניסיתי לחבר ל 3 ו 4 , ביגלל הגובה של הקירור הם לא יכנסו פיזית לסלוטים 1 ו 2. ניסיתי לחבר את הזיכרונות הישנים לסלוטים החדשים , והמחשב עולה בלי שום בעייה , אבל כאשר אני מחליף לזיכרונות החדשים הוא לא עולה , ומשמיע …
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי... חיברתי דיסק דרך סקאזי...שעליו מותקן הווינדואוס... השאלה שלי...זה איך אני מוסיף לו דיסק דרך IDE...?? איך אמור להיות מחובר....?? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התופעה: אני מדליק את המחשב לאחר שהיה כבוי נניח יום שלם. הוא לא מציג כלום על המסך פונה לכוננים מגיע לכונן קשיח וז נתקע תוך שהוא משמיע קול חזק של מאוורר. אני מכבה וחוזר על התהליך עוד מספר פעמים ואז הוא עולה בצורה תקינה וללא כל רעשים. כשפתחתי את המארז לאיתור מקור הרעש ראיתי שהוא מגיע מהמאוורר של כרטיס המסך. אני חושד בכרטיס המסך שמאיזו שהיא סיבה בזמן ההדלקה ספקי המתח שעל הכרטיס לא מתעוררים כמו שצריך (אולי קבלים מקצרים) ורק אחרי כיבוי והדלקה נוספים הם מתעוררים. ייתכן שקבל לא תקין לפני שהוא מתקלקל סופית יש לו את תופעות המעבר הללו. האם יש בסיס לחשד שלי או שכדאי לבדוק דברים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GEFORCE PNY GTX 680 יש לו 4 יציאות DVI-I ּDVI-I ּ HDMI ּ DISPLAY/PORT המסכים שלי היציאה שלהם VGA שאלתי: 1) היכן אני יכול לרכוש מתאמים 2) האם אני יכול להפעיל בו זמנית 4 מסכים תודה על כל פיסת מידע שיוכל לעזור BARAK
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אתמול הייתה הפסקת חשמל יזומה בזמן שהמחשב הנ"ל פעל והיה מחובר לחשמל, הסוללה שלו נגמרה ומאז מסרבת להטען(המחשב עצמו עובד כרגיל כאשר מחובר לחשמל). האם יש אילו טריקים שאפשר לנסות על מנת לנסות להציל את הסוללה או שהיא מתה ולהחליף? המחשב עצמו בן כשנתיים ולרוב עבד כנייד לא מחובר לחשמל.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק באמצע משחק לדוגמא NBA 2K11 אז פתאום המשחק יכול לקרוס באמצע...זאת אומרת שהמסך הופך לשחור ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב. המפרט של המחשב שלי: INTEL DUAL CORE E6750 3GB RAM RADEON 4850 SAPPHIRE OVERCLOCK 10%+קירור של ZALMAN על הכרטיס עצמו,ככה שקשה לי להאמין שהכרטיס מסך מתחמם לרמה כזאת שבגלל זה המחשב צריך לעבור ריסטרט. יש פתרונות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי לוח אם cn15235 foxconn איפה אפשר למצוא ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי FLASH ל BIOS לגרסת 1.30 משום מה , יציאת USB אחת בלוח לא עובדת...... יש למישהו מושג? :-\
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זאת בעיה דיי נפוצה אצל אנשים שלא משאירים את המחשב דלוק 24\7 ואין להם אל-פסק, קורה שה MBR פשוט נדפק קצת וה מחיצה C נעלמת והWINSOWS לא עולה פשוט. העניין הוא שאם מחברים את הכונןו למחשב אחר עם WINDOWS XP או 98 אז שאר המחיצות בכונן הקשיח נגישות אבל C לא נגישה והWINDOWS אומר שאין לא בכלל מערכת קבצים מוגדרת וחייבים לפרמט את המחיצה הזאת. כעולים עם דיסקט 98 או DOS אז אפשר לגשת ל C בלי שום בעיה והמחיצה תקינה לחלוטין גם כשנכנסים ל FDISK אז הוא מראה שהכל תקין. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: 1. תקיון של ה MBR ע"י FDISK ו תוכנות אחרות. 2. חיבור כונן הקשיח לXP ו 98. 3. לעלות בעזרת ERD COMMANDER. 4.שיכפול ע"י GHOST. 5. תיקונים למינהם עם תוןכנות הן פשוט לא מזהות את הכונן ככונן פעיל . לא עולה…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך GeForce Nvidia 5500 עכשיו בלי דריברים מהדיסק התקנה שלו אני יכול לעבוד על 1024על768 כאשר אני מתקין את הדריברים שלו אני יכול לעבוד רק על 800על600 איך זה הגיוני? ביצעתי את העידכון הזה , והוא לא עזר http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html העלתי תמונות של פירוט המצבים שהכרטיס מסך תומך בהם כהדריבר מותקן וכשהוא לא מותקן. זה מתי שהדריבר מותקן http://img48.imageshack.us/img48/4798/16908567fn1.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9219/58612226lf0.jpg זה מתי שהדריבר מחוק. http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg http://img465.imageshack.us/my.php?image=34363902hj3.jpg יש למישהו הסבר לזה? או פיתרון ? תודה אור.
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-