תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב אך יש בו בעיה הוא פשוט לא נדלק הבנתי ממי שנתן לי את המחשב שהבעיה הי לא בספק כוח איפיו יכולה להיות עוד בעיה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב נתקע בעליה בשלב הביוס DETACTING IDE DRIVE ואז הוא נתקע לאחר ניתוק מהחשמל ומנוחה של כמה שעות הדלקתי אותו שוב והוא עלה ולאחר שעתים כיביתי והדלקתי אותו והוא שוב נתקע מה זה יכול להיות לכול הרוחות אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :bash: :bash: :bash: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב אני קם בבקור לקול תיקתוק חלש אני כזה חושב שזה שעון חח פתאום אני שומע תיקתוק קול מכוון המחשב אני פותח אותו מקשיב טוב יותר ושומע שזה ב הhardisk שלי אני בא לעשות ריסטרט אולי זה יזעזור המחשב נתקע אני עושה ריסט מהכפתור ואז ה windows לא עולה !! רשום no boot device ואני wtf לא גיביתי כלום 1!! כיביתי והדלקתי ו הרעש פסק ו ה windows עולה , לפחות עכשיו מה עושים?!
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בניתי מחשב סטרימינג ואני מנסה להתקין עליו ווינדוס, הכנתי Bootable USB ו גם Bootable DVD והמחשב פשוט לא מזהה אותם, מה שהוא כן מזהה זה את הכונן SSD החדש שאין בו ווינדוס. לא מצליח להגיע למצב של התקנת ווינדוס. את ה USB הכנתי דרך התכנה באתר של מיקרוסופט. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לאבא שלי מסך 15 אינץ בן 6 שנים כבר .... בקיצור היום הוא עבד איתו ואז התמונה התחילה להשתנות כלומר לרוחב ,לא היה ברור כלום ואז הוא כיבה אותו הדליק מחדש , והוא לא נידלק בכלל , הוא עושה רעש בזמן שהוא דלוק ... אותו רעש של שינוי רזולוצויות רעש קבוע ואין שום תמונה . אני מבין שמסך ישן , והגיע סופו , אני רק רוצה לדעת אולי מישהו ניתקל באותו מיקרה ויודע איזה רכיב יצא מפעולה ... או מה הסיבה לכך . Thanks
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים רוב הפעמים שהמחשב היה כמה שעות ללא שימוש ונכנס למצב שינה - הוא לא מגיב ולא עולה כמו שהיה אמור.. אפילו כפתור הכיבוי והריסט לא מגיבים (למרות שיש נורה ירוקה מהבהבת שמראה על מצב שינה ולא כבוי..), רק הוצאת הכבל או כיבוי בכפתור של הספק כח והמתנה קצרה ושוב הדלקה עוזרת... המפרט הוא I3 530 עם לוח אינטל H55PJ , GTX 460 1GB , ספק אנטק TP TRIO 550W (די חדש) המחשב עובד ב OC של 3.7 בצורה משתנה בהתאם לעומס ( קירור פריזר 7 פרו , בצעתי את כל בדיקות העומס הנדרשות ואין בעית יציבות או חימום ב OC..) * היו מספר פעמים בודדות שהמחשב כאילו עלה אחרי השינה אבל במסך היה רשום NO SIGNAL.. * דרייברים של כ.מ מעודכנים יחסית ויש לציין שכשהמחשב בעבודה הוא מהיר מאוד (כולל בגיימינג) ו…
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
והבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונות וגם את זה אני לא יודע לעשות...
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ניתחתי קובץ MINIDUMP של מישהו וכל הקבצים שלו מסמנים(חוץ מאחד) על.... Probably caused by : ntoskrnl.exe מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור אותה...
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לילה טוב, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון ראשי, החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, ורכשתי היום זיכרון נוסף. חיברתי את כרטיס הזיכרון, והדלקתי את המחשב ויש בעיה מוזרה. 1. הוא מזהה רק 1GB ולא 2GB 2. לא מספיק שהוא לא מזהה עכשיו גם המחשב לא נותן לי להיכנס למערכת ההפעלה, הוא עובר את שלב הPOST, ונתקע בשלב הBOOT, הוא רושם לי: reboot and select proper boot device. or insert boot media in selected boot device and press a key/ גם לאחר שהוצאתי בחזרה את כרטיס הזיכרון הנוסף, ובעצם החזרתי את המצב לקדמותו שעבד מצויין, הוא מראה לי את אותו ההודאה. אודה לעזרה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הבעיה: המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך המחשב לא עושה שום ציפצוף כשאני מדליק אותו הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מהמעבד והמחשב לא עשה שום ציפצוף לפעמים המחשב נדלק אבל אחרי כמה פעמים (או אפילו פעם אחת)חוזרת הבעיה בבקשה תעזרו לי אני צריך את זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ניסיתי לפרמט ארדדיסק, והמחשב נתקע באמצע הפירמוט, אז לחצתי על ריסטרט ועכשיו המחשב לא קורא את הארדדיסק הזה. אני יכול לראות אותו ב"מחשב שלי" , אבל כשאני מנסה ללחוץ עליו, אפילו לחיצה אחת, רק להדגיש, המחשב נתקע יש דרך להציל את הארדדיסק?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המחשב נתקע תוך כדי שימוש לא משנה מה, לא מגיב עשיתי ריסטארט על ידי לחיצה בכפתור והוא לא עולה הוא נתקע בהתחלה שרואים את החברה של הלוח אם ורק אחרי בערך שעה אני מנסה שוב להדליק הוא נדלק, עשיתי פירמות והוא נתקע ב73 אחוז לא יודע מה לעשות מסתבר שזה חומרה לא טובה לא? ה-win מותקן על ssd
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים ניידים קטנים (10 אינטש) שכל פעם שאני מנסה לפרמט אותם (בעזרת דיסק און קי) הם לא מזהים את ההתקן.. שיניתי את ההגדרות בביוס שיעשו boot מההתקן הנייד ועדיין לא מזהה.. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תראו עד לפני 4 ימים החלפתי תDDR שלי לDDR2 קניתי סטיק אחד של זכרון 1GB חיברתי הפעלתי הכל טוב ויפה היום הלכתי לקנות עוד סטיק (פשוט לא היה בחנות בפעם הראשונה),בדיוק אותו דבר והכל אז אני מחבר אותו גם (עכשיו יש לי2GB..) ואז התחילו הבעיות כל פעם BLUE SCREEN אחר אבל המרכזי היה הארור 0x00000050 ממה שראיתי באינטרנט זה אומר שזה בעיה בזכרונות אז ניסיתי לעשות תwindows memory diagnostic על סטיק אחד (הראשון שהגיע אלי) וזה היה פסדר ,העביר את כל הבדיקה הארוכה (11 מבחנים) עכשיו כשעשיתי על שתיהם ביחד (עובדים בDC) הוא עשה לי שגיאה בבדיקה מספר 10 , כל השאר העביר. שם הבדיקה שהוא נכשל היה ERAND לא יודע אם זה יעזור אבל קחו את שאר השורה adrress:044ff9fc expected:73de8bae actual:7bde8bae עכשיו ר…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי ADSL אבל אכשיו אני לא מצליח להוריד שום דבר אם מנהלי הורדה וEMULE לא פועל :'( אני מצליח להוריד אם המוריד של WIN אבל הוא דפוק בFLASHGET זה אומר לי שהתרשה SOKET ERROR=XXXXX (המספר שונה בכל הורדה) ולא מוריד ובEMULE זה לא רוצה להתחבר לשרתים ואומר שהתרחשה FATEL ERROR מה לעשות אני משתגע!!! תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-