עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. OK לפני שנתחיל פרטי חומרה רלוונטים: A64 3000 CPU EPOX EP-8KDA3J A-DATA 512 DDR 400MHZ W.D 80 GIGA S-ATA HD אחרי שאני מעלה את הההתקנה של XP PRO SP1 (נוסה גם על Win 2K With SP4) בשלב שאחרי זיהוי החומרה והכל נפתח המסך עם שלושת האופציות: 1. Enter כדי להמשיך בהתקנה 2. R כדיי לתקן התקנה 3. F3 על מנת לצאת מההתקנה אחרי שאני לוחץ Enter (ניסית גם Repair ואני מקבל אותה תגובה) ההתקנה בועטת אותי החוצה עם ההודעה הבאה ואין לי מה לעשות: האם יש קשר לשורה שבמסך הביוס? IDE Channel 1 no 80 Conducator cable installed ואם לא אז מה זאת השורה הזאת? יש מצב שזה קשור לדרייבר של ה- S-ATA? תודה לעוזרים ושנה טובה אנשים!

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  2. היי. אני משתמש הרבה ב sleep mode בזמן שאני לא משתמש במחשב, ובזמן האחרון שמתי לב לתופעה בה המחשב קורס לי לאחר חזרה ממצב שינה. לרוב זה קורה לאחר מספר דקות של שימוש אך לפעמים אפילו במיידי. קורס = לא BSOD, אלא מסך שחור למספר שניות שלאחריו המחשב פשוט מופעל מחדש. ב event viewer של וינדוס כתוב רק שהמחשב הופעל מחדש בצורה לא צפויה, אך לא רשום מהי הסיבה או מה גרם לכך. שמתי לב שהבעיה קשורה בשימוש בכרטיסי המסך (לדוגמא אם אני צופה בוידאו לאחר החזרה ממצב שינה זה יקרה יותר מהר). המעבד שלי ב OC, אך אני לא חושד בו כרגע כי אני איתו כבר שנתיים והוא היה יציב לגמרי, כמו כן לפי ההגיון אם הבעיה היתה ב OC זה היה קורה גם לפני כניסה ל sleep. התקנתי את וינדוס מחדש אך זה לא עזר. אשמח לעזרה. מפרט : …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by roi777,

שלום, יש לי מחשב בין כ10 שנים שהדיסק קשיח שלו התקלקל. כל מה שאני יודע זה שהדיסק קשיח היה 1TB בחיבור SATA. אשמח להמלצות איזה דיסק קשיח חדש יכול להתאים לו? בסביבות 2TB כ-300 שקל תודה רבה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. היי, המחשב הוא Dell vostro 3450 . ולחיצה על שני הכפתורים ב touchpad מתנהג כמו לחיצה על הגלגלת אז לדוגמא גלישה בynet ולחיצה על אחד הלינקים כדי לפתוח ב TAB חדש מבצע את הפעולה אבל גם מקפיץ אותי לראש העמוד באתר. אבל זה קורה רק כשאני לוחץ על לינק ולא על כל לחיצה על שני כפתורים. זה קורה גם בפייקפוקס וגם בכרום. יש לי את המחשב כבר למעלה משנתיים ועד עכשיו זה לא קרה לי. האם מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  6. מסך DELL2407 (יש לי אותו שנתיים עד כה עבד מצויין) נדלק רואים תקין 3 שניות ואז מסך שחור מחובר בDVI ל5850 של ATI הכפתור של המסך נשאר ירוק כלומר יש סיגנל אך אין תצוגה ניסיתי לנתק את כל הכבלים כולל החשמל ולחבר בחזרה לא עזר חברתי בכבל VGA ללאפטופ אותה בעיה משהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by spike77707,

שלום אתמול רכשתי מסך Samsung S24a350h - 24 אינץ יש לו חיבור אנלוגי למחשב וHDMI קניתי איתו גם כבל והכבל גם נראה איכותי כשאני מחבר את הHDMI - בזמן סרטים המסך מרצד, יש מין גל דק כזה שעובר על צד אחד של המסך מלמטה למעלה. כשאני מחבר את החיבור האנלוגי - זה לא קורה. עידכנתי לדרייברים הכי חדשים גם למסך עצמו וגם לכרטיס. הוצאתי וחיברתי את הכבל, הזזתי מכשירים אלקטרונים יש לציין שזה קורה רק בצפייה בוידאו בHDMI ובשאר הזמן הראות תקינה יש מצב שזו בעיה במסך או שזו כנראה בעיה בכבל? תודה מראש, יניב.

8. Started by Uri Becher,

הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. יש לי 60 ג'יגה, אני רוצה לחלק אותו ל3 מחיצות אחד למערכת ולתוכנות, אחד להורדות שלי ואחד למשחקים איך לחלק?!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by MEGI,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח ישן שקניתי לפני מספר שנים באייבורי המחשב איטי אך מתפקד בסדר גמור לפני יומיים הדלקתי את המחשב ואחרי מספר דקות הוא נכבה, לאחר מכן הדלקתי אותו שנית והוא שוב נכבה, בפעם השלישית הוא לא נדלק. הנורה האדומה שבדרך כלל מהבהבת והופכת לירוקה נשארה אדומה ,ועל המסך לא הופיע כלום. ובנוסף לזה גם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה לא מכבה אותו. אני צריכה להוציא אותו מהחשמל בשביל שיכבה. (הוא כאילו ממשיך לעבוד על ריק-הנורה האדומה דולקת והוא לא מגיב לשום דבר) מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by Raz20,

זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by satlan1,

יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  13. הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  14. שלום, הוספתי כרטיס זיכרון של 512 למחשב, בנוסף היה לי כרטיס זיכרון של 256. כשאני מאתחלת את המחשב נשמע שני צפצופים והמחשב מתכבה. ניסיתי לשים רק את הכרטיס של 512 כלומר בלי הכרטיס של 256 ועדיין נשמע שני הצפצופים והמחשב מתכבה. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by krelian,

שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by ppe,

רוצה לפרמט נותן הודאה DISK BOOT FAILURE INSERE INSERT SYSTERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER עזרה דחוף מה הוא מבקש? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by MDK,

במשחק עצמו המשחק קופא לאיזה חצי דקה ואז ממשיך ואז כשלחצתי ESC הוא פשוט יצא ועכשיו הוא מסרב לעבוד שוב אני לוחץ כדי להפעיל וזה כאילו נכנס ואז מיד יוצא לWINDOWS

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  19. שלום לכולם המחשב שלי נתקע השבוע כבר פעמיים (כאשר את המוזיקה גם נעצרת או סתם עושה רעש של הצליל האחרון לפני התקיעה באופן רצוף) אני מתחיל להיות קצת פרנואיד בנושא כי זה מה שלקח ממני את המחשב הקודם ושרף לו את הלוח. בינתיים אני חושד בספק (ג'נרי של חברה בשם SPIRE, בטענה שזה מה שהיה לאייבורי במלאי) ובקירור למעבד שלא מונח טוב (פריזר 7 פרו) נראה לי יותר שזה הספק, מה אתם חושבים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by cowboy27,

האם ניתן להתקין בpc זיכרון ram ddr3 של לפטופ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  21. פתאום משום מה המחשב שלי החליט לצאת לשביתה, ולא להידלק. פתחתי וניקיתי אותו- עכשיו הוא נדלק, אבל המסך נשאר בסטנד ביי. כשאני מנתק אותו מהמחשב הוא מציג הודעה שהוא תקין. פתרונות? עריכה: הבעיה הסתדרה לבד, אבל עכשיו הוא מבקש דיסק boot, אפילו אם ב BIOS אני שם BOOT מדיסק קשיח בלבד. צריך להתקין מחדש את ווינדוס?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by eni9ma,

אני מנסה להתקין XP PRO על "פרסריו של קומפט אך ללא הצלחה יתרה לצערי..... :-[ ניסיתי כמה גירסאות של XP PRO אך מתוך אלו שעבדו בנוכחית יש בעיה אם כרטיס המסך- לאחר התקנתו אם הדרייברים שסופקו ע"י היצרן עושים ריסטארט וכשהוא מסיים לטעון את הXP הוא פשוט ניתקע במסך שחור!! ובשני הכל עובד מצויין למעט הבעיה "הקטנה" הXP לא מקבל שום מספר והוא נישאר כגרסאת ניסיון ל30 יום.... מה לעשות ??? למישהו יש עצה ??? בתודה מראש, חן .....

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. Started by bettyb,

פתחתי את הלפטופ לאחר זמן רב שלא היה בשימוש... פתאום רואה כי חסרים לי רכיבים במנהל התקנים כמו עכבר, שאני רואה את הזמן אבל הוא לא זז. התקני ממש אנוש וכו... ניסיתי להוריד כמה תוכנות לעדכון דרייברים אבל לא מצליחה לתפעל ללא העכבר (וניסיתי עם המקלדת, אני יודעת לעבוד עם הקיצורים שלה ממש טוב. התוכנות שהורדתי לא מותאמות כנראה..) רעיונות נוספים לטיפול? אשמח אשמח לשמוע... מצרפת תמונה של המנהל התקנים של המחשב. מדובר במחשב של חברת FUJITSU LIFEBOOK AH531

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by tzvikaboom,

מחשב פנטיום 4 מע הפעלה וינדוס 7 המחשב נתקע העבר לא זז מקלדת לא מגיבה אחרי ריסטרט לפעמים תקוע במסך ראשוני של כרטיס המסך החלפתי זכרון ואני מאמין שההארד דיסק לא תקין האם יש אפשרות לבדוק עם כונן נייד ?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. Started by noamb,

אתמול קרה לי מקרה מוזר , הפעלתי קובץ וידאו כלשהו והמחשב נתקע. לאחת מספר שניות הופיע המסך הכחול הידוע לשמצה של windows ,והתריע על בעיה ב-nv4_disp.dll לאחת שתי שניות המסך איבד signal , ומאז לא חזר לעצמו. חשוב לציין כי המחשב עובר boot תקין וכי המקלדת והעכבר המחוברים דרך usb נראים פעילים. לאור הודעת השגיאה , האם מדובר בבעיית כרטיס מסך? ספק? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים