עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by exeaction,

היי, הבעיה התחילה כאשר במהלך הבוט, המחשב נתקע במסך של יצרנית לוח האם (גיגהבייט) ולאחר מכן פרמטתי. עכשיו אני נתקל בבעיה שלפתע המחשב מבצע אתחול על דעת עצמו. בדקתי טמפ' והכל נראה תקין, לפי manage event הבעיה היא יותר מדי גנרית: + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power …

2. Started by pakomako,

זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  3. ברוב טיפשותי הוצאתי את הבטריה מהמחשב נייד (המחשב עבד דרך המטען שמחובר לחשמל), אז הייתה לנו הפסקת חשמל וכשהחשמל ירד, המחשב ישר נכבה. כשהדלקתי אותו הופיעה לי ההודעה הזו (בתמונה).... מי יודע מה הרסתי והאם אפשר לתקן?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום ברצוני לעדכן את הביוס שלי לגירסא חדשה שאמורה לתקן את הבעיות של USB 2 ומסכים כחולים במחשב שלי אין פלופי דיסק, איך אני יכול לעדכן את הביוס בלי לעשות BOOT מפלופי דיסק? איך אני נכנס ל-DOSS בלי פלופי דיסק.... תודה!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by R0ck,

אהלן, הרכבתי את השילוש הקדוש הדנדש שלי וגם לאחר עדכון הביוס לגירסה 16, המעבד מזוהה ב Soft Menu III כ Athlon Xp 1833 Mhz ולא כ Athlon Xp 2500. ב Soft Menu III האפשרויות העומדות לפני הן Xp 3200 ו User Define בלבד. כמובן שעלי להגדיר את העסק ידנית דרך ה User Define. בתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות (כגון Cpuz & WcpuID, נראה שהכל מזוהה כשורה). האם גם אצלכם זה ככה?...

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  6. שלום, אני נתקל בתופעה הבאה: קו האינטרנט שלי מסוגל לספק 50-70MB ב- Download. המחשב שלי, לאחר שהרצתי בדיקת מהירות - בקושי מגיע ל- 25MB ב- Download. הרשת שלי היא קווית. חיברתי במקומו שני מחשבים אחרים, כל אחד מהם אכן מגיע ל- 55-60MB ב- Download. יש למישהו עצה מה עלי לבדוק במחשב שלא מצליח להגיע למהירות הזו ? בעיה ב- Bios Setup ? הגדרה ב- Windows ? כרטיס האם / מרכיב התקשורת תקול ? אחר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  7. Started by David_Beckham,

באמצע משחק , פתאום ריסטרט .. כולם יגידו שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא מתחמם , אני לא חושב , יש מצב שזה הארד דיסק .. קיצור מי שיכול לעזור בבקשה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by thedag,

יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  9. מקלדת USB. היא עובדת בשלב הראשון של הBoot (להגיע לBios) ואז מפסיקה עד להעלאת ה Windows. הסיבה שזו בעיה עבורי היא שתוך כדי עדכון דרייברים הגעתי למצב שאני מקבל מסך כחול בעת העלאת ה Win. בנוסף- אני סובל מבעייה של איטיות מטורפת בזמן ה Boot (עד השלב שה WIN מתחיל לעלות). זה יכול לקחת 5 דקות. משיטוט בפורומים הבנתי שזו בעיה מוכרת של סדרת הלוחות הזו של ג'יגבייט. לא מצאתי פתרון ברור. מה זה לא: הגדרות USB ב BIOS. שיחקתי איתם הלוך ושוב וזה לא פתר. בעיית זכרון: החלפתי וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by RoCKeR121,

היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by yoni_h,

שיחקתי מקודם ב-MW2, עשיתי פאוס והלכתי לכמה זמן. כשחזרתי המחשב היה מכובה, כנראה קרס. עכשיו הדלקתי את המחשב, בדקתי טמפרטורה של כ.מסך, והיא היתה 58, אחרי כמה דק' 60 ועכשיו זה 64, למה זה עולה כל הזמן?! זה ממש חם לא? מה עושים? =/ עריכה- עכשיו זה קרה לי שוב באמצע ששיחקתי במשחק, המחשב קרס בלי מסך כחול! מה עושיםם

12. Started by dor_eli,

המארז שלי התחיל לרעוד אחרי שעשיתי לו חלון בדלת וככל שאני מאמץ את המחשב יותר ככה הוא רועד יותר עד שהוא מגיע למצב שאי אפשר לשמוע אותו יותר מישהו יודע מה גורם לזה??

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. היוזר במחשב הנייח שלי לא עולה ואני לא יודע את הסיבה לכך או איך מעלים את היוזר כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by HumanFly,

שוב אני, ושב תקלה טוב זהל א משמח אותי הפעם אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה, לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ? המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ? טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!. בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood מעבד מספיק טוב והמאוור שלו…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  15. המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by ITAMAI,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן cdrw של liteon ואין לו דרייברים אז הוא לא יכול לצרוב אז מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק לדרייבר או להגיד לי איפו לחפש

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  18. הכנסתי כונן חיצוני דרך כבל USB למחשב והעברתי כמה קבצים וגם צפיתי בסרט דרך הכונן, אחרי שסיימתי הכול וסגרתי הכול אני לוחץ על "Eject mass driver" משהו כזה, בקיצור את הכונן אבל אני תמיד מקבל ERROR בסגנון הזה: ""Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."" הבעיה שאני לא רואה מה משתמש בכונן, הכול סגור. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by rank,

המחשב שלי בן חצי שנה ואני התחלתי לקבל BSOD פעם ב24 שעות בערך בחודשיים האחרונים ... ראיתי שזה לא רק אצלי , אלה זה אצל כל מי שיש לו את הכרטיס א. הווינדוס פועל לי על הכרטיס אז אני לא יכול לעדכן את העדכון של OCZ ב. אני לא מצליח לעדכן את הביוס שלי (זה אומר משהו על זה שהווינדוס שלי לא בגרסא הנכונה ( 64 BIT ) ? מה אני צריך לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  21. היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב יש מן צפצוף כזה שבא כנראה מהלוח אם, הוא נמשך כמה שניות ואז מפסיק. מעבד e8400 לוח אם GIGABYTE ep43-DS3l :s05:

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by RX7,

טוב אז ככה יש לי בעיות כשאשר אני משחק במשחקים במחשב.. תקיעות באמצע המשחק ניסיתי לעשות הכל לפרמט להתקין מחדש תמשחק לעדכן דרייברים אך כלום לא עזר אני מקבל באמצע המשחק הודעה כזו. אני לא יודע אם זה קשור לבעיה אבל זה ממש מעצבן כל פעם נתקע לי משחק וממשיך זה מאוד מעצבן מישו יכול לעזור לי??

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

יש לי INNO 3D GEFORCE 4MX 440 AGP 8X יש לי חשד לפעילות לא תקינה של הכרטיס אני לא יודע מהי בקיצור כל פעם כשאני עובד עם התווכנות הרגילות או WINDOWS ואחרי זמן מה המסך עושה הבהוב קטן וחוזר למצב תקין אבל הבעיה שזה חוזר על עצמו לעיתים קרובות מידי אפילו עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזו במשחקים יש לפעמים ארטיפקטים נ.ב הכרטיס אינו בOC ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by ReSt,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים