עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by איוניר,

יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב esprimo mobile דגם v5355. הגיע עם ויסטה. לאחר התקפת וירוס עליו התקנתי עליו XP. ניסיתי להתקין את כרטיס הקול מהאתר של fujitsu (http://support.ts.fujitsu.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ID=25510) אך עדיין אני לא מצליח להתקין משהו שיעזור לי. מה עוד ניתן לעשות? אם צריך עוד פרטים אני אתן. תודה ויום טוב, אמסטי

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  3. קניתי לפני יומיים חלקים למחשב חדש והיום הרכבתי אותו אני פחות או יותר מבין בלהרכיב ועשיתי הכל כמו שצריך וחיברתי את הכל לפי הספר של הלוח אם וכשאני מדליק הכל עובד הנורות המאוורים הדיסק קשיח וחוליי ורק המסך לא נדלק הוא לא מראה כלום כאילו זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש בעצמי אז אין לי מושג למה זה לא נדלק ואיך אפשר לפתור את זה ונסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפתירת הבעיה בהקדם האפשרי. תודה. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון. :-\ זה המפרט: מעבד אינטל E7300 לוח אם G31-S2L של ג'יגבייט. כרטיס מסך מובנה. 2 ג'יגה זכרונות של קינגסטון 800 מגה הרץ דיסק קשיח WD 320 ג'יגה. כולל צורב מארז וכל השאר.

4. Started by D.A.Y.C,

הי לפני כמה ימים השתבש לי האינטרנט בבית והייתי צריך להשתמש במחשב נייד שלי. הורדתי מן plus-ins לאפטר אפקטס שהוא מוסיף מודלים תלת מימדים לאפטר. עכשיו ראיתי שבתוכנה הוא עושה לי קוד שגיאה שהמחשב לא תומך בתלת מימד, הסתכלתי ביוטיוב וראיתי שצריך דרייברים של NDIVIA כדי לשנות את זה. הורדתי מהמחשב נייד דרייבר. ועכשיו הוא דורש לעשות כניסה. ואין לי אינטרנט עכשיו. (פעם הורדתי גם דרייברים ללא צורך בכניסה, כנראה בגרסאות החדשות הוא מבקש את זה)

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by ReSt,

שלום לכולם וחג שמח, יש לי מחשב נייד של ASUS עם גירסת Windows 7 OEM (הסריאל מופיע מתחת לנייד). לא קיבלתי עם המחשב דיסק של ווינדויס, ובנוסף לא יצרתי שחזור של המערכת אף פעם. איך אני מפרמט את המחשב ? הבנתי שיש דרך לפרמט עם מחיצת הrecovery, איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by Culandur,

המסך הוא CTX 1555E תודה רבה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by VENUM,

היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.

8. Started by ztz,

חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by tomg,

אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  10. המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by talns,

אשמח אם תוכלו לעזור לי כיצד אני גורם למסך להיסגר יחד עם המחשב מדובר במסך MAG 17 אינץ LCD בעת כיבוי המחשב המסך נראה סגור אבל כל כמה דקות משמיע ציפצוף מעצבן שלא מאפשר לישון וצריך לקום לכבות את המסך ידני זה מעצבן מאד תודה טל

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by haim.margolis,

אז ככה המחשב של הורים שלי (וינדוס אקספי) עשה פוזות היום בבוקר כל 3-4 דקות ריסטרט הנחתי שזה וירוס אז התחלתי להריץ CCleaner, נוד, spybot וכו' במהלך הבדיקות האלה כל הזמן הוא ריסטרט. באיזשהוא שלב המחשב נכבה והמסך לא נדלק יותר. בהתחלה חשבתי ההארד דיסק קרס אז התחלתי לנתק אותו, לנתק את הסידי רום ולהשאיר רק אותו, לשנות כל מיני וריאציות אבל המסך לא נדלק גם אין שום ציפצופים אני משתמש בכרטיס מסך שעל המדרבורד ככה שאני לא יכול להחליף ולבדוק.. הניחוש שלי זה שהבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם. אני צודק או שלא בדקתי משהו?? מה דעתכם? רעיונות .. תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by talgi,

שלום, לאחרונה המסך שלי החל לכבות "מעצמו" מדי פעם, במהלך עבודה, בתדירות גוברת והולכת, ואחרי שניה או שתיים הוא חוזר ונדלק. מדובר במסך CRT מסוג MAG XJ770, בן כ-4 שנים. אציין כי לא הצלחתי להגדיר למערכת ההפעלה (XP Home) את המסך בשמו, אלא רק כ"Plug and Play Monitor" רגיל. כרטיס המסך הוא מסוג NVIDIA GeForce4 MX Integrated GPU. האם נראה לכם כי מדובר בבעיה במסך, בכרטיס או בהגדרות במע' ההפעלה ? אם מדובר בכרטיס - האם יש טעם לנסות ולהתקין מחדש את הדרייבר שלו ? אם מדובר במסך - האם תוכלו להמליץ על מעבדה לתיקון באזור המרכז ? (או שיותר משתלם כבר לקנות חדש?) ושאלה קטנה נוספת: לאחר כיבוי המחשב, המסך אינו מצליח לעבור למצב Stand-By (המסך כבוי ונורית החיווי הופכת לכתום) כרגיל במסכים דומים, אל…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by saimonh5,

שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב נייח, אני מעוניין לחבר אותו בעזרת כבל רשת, יש לי יציאת אינטרנט אך לא מחובר בה נתב, האם יש אפשרות לחבר את המחשב ישירות ליציאה או שחובה להתקין נתב?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by proevo4ever,

אהלן, יש ברשותי לפטופ מדגם ASUS 31JG הלפטופ מגיע עם כרטיס מסך Nvidia 415GT. לשאלתי - כרטיס המסך ככל הנראה תקול. היציאת HDMI לא עובדת ומקבלים מסך כחול על כרטיס מסך. היציאת VGA תקינה לחלוטין. המחשב כבר לא באחראיות. השאלה אם לצורך החלפה צריך להחליף את כל הלוח-אם או רק את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. ברוב טיפשותי הוצאתי את הבטריה מהמחשב נייד (המחשב עבד דרך המטען שמחובר לחשמל), אז הייתה לנו הפסקת חשמל וכשהחשמל ירד, המחשב ישר נכבה. כשהדלקתי אותו הופיעה לי ההודעה הזו (בתמונה).... מי יודע מה הרסתי והאם אפשר לתקן?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by R0ck,

אהלן, הרכבתי את השילוש הקדוש הדנדש שלי וגם לאחר עדכון הביוס לגירסה 16, המעבד מזוהה ב Soft Menu III כ Athlon Xp 1833 Mhz ולא כ Athlon Xp 2500. ב Soft Menu III האפשרויות העומדות לפני הן Xp 3200 ו User Define בלבד. כמובן שעלי להגדיר את העסק ידנית דרך ה User Define. בתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות (כגון Cpuz & WcpuID, נראה שהכל מזוהה כשורה). האם גם אצלכם זה ככה?...

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! היום התעסקתי עם הפלופי הוצתי את הכבל סמתי אחר וזה לא עבד אז החזרתי את הקודם ואכשיו המנורה של הפלופי כל הזמן דלוקה ומתי שאני מנסה להיכנס לפלופי זה רושם שהוא לא מוכן. איך אני מסדר את זה ???

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by Hydr0,

מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by carman,

שלום לכולם, ליפני מספר ימים סידרתי את כל החוטים במארז שלי, וזה כלל ניתוקם, סידורם והחזרתם למקום. כמובן הכל חובר כשורה, וחיברתי את המחשב והתכוננתי לעבודה רגילה עליו, הוא התחיל לצפצף! ניסית ליפתור את הבעיה על ידי בדיקת החיבורים, אך הכל כשורה! אחרי מספר שינויים המחשב לא צפצף יותר. אך יש עליו מנורה אדומה- על הלוח אם (ישנן 2 מנורות, כרגע אחת אדומה ואחת ירוקה). אני לא זוכר אם זה היה ככה, אבל האם זה אומר על משהו לא תקין? הטמפ' במחשב תקינה ביותר, 28 במארז ו44 במעבד. יש לי לוח אביט AS8-V. תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by ORrrr,

Jedi Knight 2 נכנס יוצא ונותן לי הודעה GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ממה זה יכול לקרות איך מתקנים? תודה דוח מפורט יותר: Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINNT\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 6: 1024 768 FS ...using colorsbits of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (1024x768) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים