עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה Tuniq Tower המיוחל. ניגשתי להרכבה - לצורך כך צריך לפרק את לוח האם. ניקיתי את המשחה הטרמית מהמעבד, מרחתי חדשה והרכבתי את הקירור המפלצתי הזה לפי ההוראות. חיברתי חזרה את הכל - המחשב אינו מראה תצוגה. נורית החשמל דולקת קבוע, נורית ה HDD דולקת כדקה ואז נכבית. מיותר לציין שעברתי על החיבורים עשרות פעמים, חיברתי וניתקתי את הזכרונות, HD, פלופי, מתח וכו'. המאוור מקבל מתח כמובן, חיברתי חזרה את ה 12V של הלוח. הכל. מישהו ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  2. שלום, יש לי אל פסק advice v750 וספק כוח של KSP 400W. בזמן האחרון כול פעם שהתחלתי להפעיל משחק כול שהוא, האל פסק משמיע רעש חזק ביותר ולעיתים נכבה. את הרעש אני מצליח לבטל כשאני מנתק ומחבר את האל פסק לחשמל מספר פעמים. לאל פסק מחוברים גם המחשב והמסך. כשאני מכבה את המסך בזמן הפעלת משחק אין רעש, אבל לפעמים, כשאני מדליק אותו חזרה, הרעש חוזר. נראה לי שהאשם העיקרי הוא הספק שמתחמם מאד, עד כדי כך שהוא מחמם לי את כול החדר, וגם מפיץ ריח מעט שרוף. חשבתי לקנות ספק חדש אבל לפני שאני עושה את זה הייתי רוצה חוות דעת על המצב. אולי יש עוד סיבות. בתודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום ברצוני לעדכן את הביוס שלי לגירסא חדשה שאמורה לתקן את הבעיות של USB 2 ומסכים כחולים במחשב שלי אין פלופי דיסק, איך אני יכול לעדכן את הביוס בלי לעשות BOOT מפלופי דיסק? איך אני נכנס ל-DOSS בלי פלופי דיסק.... תודה!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  4. הווינדוס במחשב שלי לא עולה. כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה Disk boot failure. Insert system disk and press enter. מה שעשיתי זה הכנסתי את הדיסק של הווינדוס, זה טען וכשזה הגיע למסך הכחול כתוב לי לבחור איפה להתקין את הווינדוס ואני לא רואה את כונן C, כתוב שאי אפשר להציג את תוכן הכונן. כשאני לוחץ שם אנטר זה כותב שגיאה וחייבים לעשות ריסט, זה קרה לי פעמיים. אז שיניתי את סדר הבוט הורדתי בכלל את הסידי רום ועשיתי שהבוט הראשון יהייה מהדיסקט. ראשון: דיסקט שני: הארד דיסק ראשון שלישי: disable (ואחרי זה גם החלפתי בין הראשון לשני) וזה לא עבד זה לא עושה בוט מהדיסקט (הכנסתי דיסקט איתחול של ווינדוס). אז ניתקתי את כונן הסידי מתוך המחשב עצמו, מהלוח אם הכוונה. המחשב לא מזהה את הסידי אבל …

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by BIR,

אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by imac,

אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Xstyle,

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by BlackTalon,

שלום לכולם... קניתי היום צורב DVD חדש - LG H10 ויש לי איתו בעיה די מוזרה...(או שלא?) לאחר שאני מכניס לצורב דיסק, הצורב מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על "open" כדי לגשת לקבצים שבדיסק המחשב פשוט לא מגיב. לעומת זאת, כשאני בוחר ב-view pictures או autoplay הצורב אכן מגיב. לסיכום, אני לא מצליח לגשת אל הקבצים ולראות אותם, אך אני מצליח להפעיל אותם בדרכים עקיפות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by puuma,

התקנתי זכרונות נוספים ל2 שיש לי הם אותו סוג מהירות וכו רק חברה שונה אבל מחשב איטי בדקתי בתוכנה memt32 אבל הבדיקה הראתה 416 שגיאות ניסיתי לבדוק כל זוג בנפרד וזה יצא תקין הבדיקה לשניהם... נתתי לזה לרוץ בערך כל בדיקה שעתים שלוש, המחשב עובד על דואל צאנל.. המחשב איטי עכשיו... מה הבעיה של הזכרונות.? תודה

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by swisaavi,

יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4, 2.66Ghz. זיכרון 1GB במהירות 400mhz. כרטיס מסך- 7600gt ב aquamark יש תוצאה שמתייחסת רק לכרטיס מסך (GFX), ושם התוצאה אצלי היא 6500, ואצל חבר שלי עם אותו כרטיס- 9350. אני צריך פיתרון חבר'ה, משהו כאן לא הגיוני !

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  11. אני לא מכיר את הכרטיס קול שלי וזה כותב לי ככה ??מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)?? כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. איך מתקינים כרטיס קול איך אני יכול לדעת תשם של הכרטיס קול שלי בשביל להוריד דרייברים ?!?!?!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by E-Bear,

I wanted to change my cd-rom cause mine wasn't working proparly so I took my sisters' and pluged it in but the windows won't recognize it... what's the problam :s05:

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

לאחר שהמחשב הראה מסך כחול פתחתי אותו שאבתי קצת את האבק והדלקתי שוב מאז אחרי שהוא נדלק לא רק שהוא אינו משמיע גם המסך לא נדלק, הצעות?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  14. יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  15. SATA, הוא בן שנתיים, והוא מרעיש כאשר מכניסים אליו דיסק והוא מנסה לקרוא אותו מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by sedjonns,

שלום. אני משתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500 GT, ויש לי שגיאה שמציקה לי כבר זמן רב. מדי מספר דקות, המסך מוחשך למספר שניות, ואז קופצת הודעת שגיאה (התמונה המצורפת). התקנתי דרייברים חדשים, החליפו לי כרטיס מסך, החליפו לוח אם (וגם אחרי זה התקנתי דרייברים חדשים וזה לא עזר). בנוסף, מדי פעם המחשב קופא, ולפעמים פתאום מופיע מסך כחול לשניה ואז המחשב עושה ריסטרט לעצמו. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by danieltrt,

שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים

19. אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה

20. Started by Oren Azaria,

שלום, יש לי דל-ווסטרו כבר שנים ואני מאד מרוצה. מרוב פתיחה וסגירת המכסה (LID) מסגרת הפלסטיק סביב שקע HDMI נפתחה. איך ועם מה כדאי להדביק?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  21. היי חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם ZenBook-Flip-14-UX461. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדווס 10 של 64 ביט. הווינדווס מראה שאין זיהוי לרשתות כלשהן. יש לי מחשב נוסף והוא כמובן כן מזהה את הוייפיי וגם את הרשת הקווית כשמחברים את כבל הרשת. ניסיתי להוריד פחות או יותר את כל הדרייבירים שניתן להוריד להבנתי ובפרט מהאתר הרשמי של אסוס ושל אינטל: https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-14-UX461/HelpDesk_Download?model2Name=ASUS-ZenBook-Flip-14-UX461UA https://downloadcenter.intel.com/download/30057/Windows-10-Wi-Fi-Drivers-for-Intel-Wireless-Adapters באתר של אסוס הורדתי והתקנתי את כל הדרייבירים כולל זה …

22. Started by VENUM,

היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.

23. Started by saharbz,

שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by Nightbeat,

שלום, לפני שנה בערך קניתי מחשב חדש.. הוא עלה לי בערך 4 אלף ש"ח, בנו לי את המפרט בפורום אחר.. יש לי עם המחשב הזה המון בעיות.. יש לי לאגים כשאני מסמן סמלים על שולחן העבודה, כשאני מגלגל את הדפדפן יש לאגים והמעבד עושה רעש צריבה כזה ממש כל פעם שאני נוגע בגלגלת. וכשאני לא נוגע בה זה מפסיק במשחקים כמו BF3 אני מקבל 50 FPS ותקיעות במפה עם 10 אנשים, שזה לא הגיוני בכלל... אני אמור להחזיק לפחות 64 שחקנים עם המחשב הזה.. אמרו לי להזיז את הכ"מ לסלוט PCI-E אחר בלוח אם, אבל יש לי רק אחד.. המחשב הגיע עם OC למעבד מTMS ומאז שקיבלתי אותו הוא עשה לי מסכים כחולים במשך חודש שלם בערך, עד שאמרו לי לבטל את הOC בביוס, ואז זה הפסיק.. כרגע אני על הגדרות סטוק. רציתי לשאול אם יש איזו דרך לבדוק עם המחשב …

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Galit17,

היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )

• 1 תגובה
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.