תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מזה כמה חודשים בכל פעם שאני מעלה את המחשב המאורר האחורי מרעיש מאוד עד לבערך השלב שבו כל התכניות שבהפעלה עולות ששם הוא חוזר להיות שקט. כשהוא מרעיש הוא מרעיד את כל המארז ונשמע קצת כמו מנוע.. תיפופים על האזור לא כדאיים למרות שהם משקיטים אותו לפעמים עד לעלייה הבאה וזה לא פתרון לטווח הארוך ולא כדאי לעשות אותו ולכן אני מוותר עליו. ניסיתי לפתוח את המארז ולראות אם משהו שבור במאוורר אך הוא לא שבור. ניסיתי גם לבדוק איך לשמן אותו כמו שיש באחד המדריכים באתר אבל אין לו איזה פתח קטן לשימון כמתואר במדריך אלא רק אזור קטן שרואים את הסליל שם ולא ידעתי אם לשמן או לא ובסוף לא שימנתי כדי לא סתם לפגוע במשהו. מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן לוח אם ג'יגהבייט GA-MA78GM-S2H. לאחרונה הוא מצפצף כשרואים סרטים הרבה זמן, או משחקים במשחקים כבדים. אם מתעלמים מהצפצוף וממשיכים-המחשב כבה מעצמו. האם זה בגלל התחממות יתר ? התקנתי מספר תוכנות שמדווחות על חום המחשב, וכולן מסמנות לי שרק שני מאווררים עובדים (השלישי במהירות 0), ומציגים לי 3 מדי חום-והשלישי תמיד גבוה משמעותית. הבאם באמת אמורים להיות 3 מאווררים ? איפה בדיוק יושב השלישי, והאם אפשר להחליפו לבד ? (אין לי יותר מדי כישורים טכניים). תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אז ככה: לפני כמה ימים לא הצלחנו להתחבר לאינטרנט, ובמקביל כשניסינו לעשות ריסט למחשב, המחשב לא עלה. ניסינו להדליק את המחשב ושום דבר לא זז, המחשב פשוט לא נדלק. אחרי כ-15 דקות המחשב נדלק לבד, מוזר ביותר בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אבל עדיין לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. כל יתר הדברים נראים עובדים. לקחתי את המחשב לחבר שעובד באלקטרוניקה וגילינו שכמה קבלים בתוך הספק התנפחו מאוד, החלפנו את הקבלים והמחשב חזר לעבוד כרגיל עם כיבוי והדלקה, אבל עדיין אין אפשרות להתחבר לאינטרנט. דיברנו עם התמיכה של 013 נטוויזן+הוט הם שלחו טכנאי ואחרי כ-3 ימים של נסיונות הודיעו לנו שעל פי כל הממצאים התקלה מקורה במחשב שלנו. האם ייתכן שהבעייה בספק כוח גרמה בתורה לבעייה בכרטיס רשת? או בל…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אוקי, הפורום הזה עזר לי רבות בעבר, נראה אם תצליחו גם הפעם. אז ככה.... קודם כל המפרט : Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ ATI Radeon X800 (R430) Video Adapter 1024 RAM הבעיה: אז ככה, חזרתי היום מהצבא שמח וטוב לב, כשאני מצפה לקבל את המחשב כמו שעזבתי אותו. אני מנסה להפעיל... פופ, המסכים לא עולים (אני משתמש ב-2 מסכים שמחוברים לכרטיס מסך כדי לראות את הדסקטופ על 2 המסכים) טוב, מנסה קצת להתעסק, חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול 10,000.... מוציא את כל החוטים, מפרק את הכל... לוקח את המחשב לשולחן עבודה. מוציא שואב אבק, קיסמי שיניים, מברשת שיניים, כמה מברגים ומתחיל לעבוד. מפרק את המאוורר, מוציא את הכרטיסים, מנקה ק…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, הדלקתי את המחשב היום ואין קול למרות שעד היום היה... כשאני הולך ל "sound and audio device " כל האופציות מבוטלות ונאמר ש" no audio device". החזרתי את הביוס ל default, ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של לוח-האם אבל לשווא... כרטיס הקול הינו מובנה, לוח אם asus m2a-vm windows xp sp2
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הוא רושם שחסר הקובץ msvcr71.dll ואז pcsx2 error vcruntime140.dll
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי חברים , רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי , אני רוצה ליצור אימג' לווינדוס 10 שיכלול גם את כל התוכנות שיש לי במחשב , איך אני עושה את זה ? קראתי על זה אבל חסר לי משהו בין השורות שאני לא מבין . הבנתי שאני צריך לעשות SYSPREP ואני גם צריך ליצור IMAGE , ואני לא הבנתי מה ההבדל בין IMAGE ל CLONE
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום מסך בן חצי שנה 23 אינטש,יש לו מעין קו כזה בצבע אפור בחלק העליון של המסך כ 10 סמ מלמעלה הקו הוא לרוחב המסך . מה זה יכול להיות?כמובן כבר הלכתי לחנות ושלחו אותו לתיקון אצל חיון,השאלה אם ניתן לתקן כזה דבר?וטוב שהסכמתי בכלל שיתקנו?או הייתי צריך לדרוש מסך חדש? וא מישהו נתקל בתופעה.תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב מסוג HP, מקסימום ראם אפשרי הוא 4 גיגה, מה יקרה אם ארכיב 2 של 4 גיגה , האם המחשב יעבוד כמו שצריך? מערכת הפעלה Windows 10 32 bit, מעבד תומך 64 bit תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי נתקע במשך כל השבוע ושיגע אותי, החלטתי שאני נכנס באמא שלו-לקחתי שואב אבק(מעפן אומנם) והוא לא הצליח לגרד אפילו את הקצת של הקצת. כמובן שהתעצבנתי, והדכאון של לפרק כל חלק ממש לא בעניין של יום שישי בבוקר. אחרי שנרגענו, חשבתי איך לעזאזאל כל הפריקים של המחשבים משלמים בשביל המדחס אוויר הזה? ואז ראיתי בלון. כל מה שצריך לנקות את המחשב זה בלון! נפח אותו-ושחרר את האוויר על הביפנוכו. חזור על התהליך עד שהמשחב נקי. קל ופשוט(אחרי זה צריך לאסוף את האבק מסביב אבל זה כלום). בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פורמט לפני כמה שבועות, כעת אני צריכה להתקין את המדפסת שלי xerox phaser 3140. התקנתי את הדרייבר שמתאים למחשב שלי- וינדוס 7 הום פרימיום, 64 ביט- שהורדתי אותו מהאתר של זירוקס . המחשב לא מצליח לשלוח פקודה למדפסת, ניתקתי את המדפסת מהמחשב והצלחתי להדפיס דף נסיון- כלומר הבעיה היא לא במדפסת. כשאני מנסה לעשות פותר בעיות בחיבור של המדפסת הוא לא מוצא כלום, או שלפעמים מוצא שהבעיה היא שהמדפסת לא מוגדרת כברירת מחדל- למרות שהיא כן מוגדרת . יש משהו שאפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני נכנס למנהל המשימות--->ביצועים אז בצד השימוש בCPU הוא תמיד מעל 80 אפילו אם אני סתם שומע מוזיקה בלי לעשות כלום, או סתם גולש או אפילו מעביר תמונות. זה גורם לכל מיני תופעות לוואי כמו למשל לשירים להשמע בהילוך איטי כאשר אני מעביר בין תמונות או או אני מפעיל את האקספלורר. מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מחשב שהרכבתי אצלי בבית , וכרגע עושה לי המון בעיות, המחשב מורכב מלוח אם : AsusA8n-SLI Premium Revision1009 CPU: Athlon 64 3200 הבעיות שכרגע צצות הם: בעליית המשב עולה שגיאה: CMOS checksum error - Defaults loaded ויש לי אפשרות לSETUP עם DEL או להמשיך עם F1 במקרה שאני נכנס לSETUP בתפריט הBIOS עולה לי השגיאה הבאה: Message confirmation The system intruded' chassis opened or tempered before please check the system ברגע שאני בוחר לא להעלות את הBIOS עולה לי ה ווינדואוס , וישר קורס (אני לא יודע אם הסיבה לכך היא שאני משתמש בגרסאת 32 ביט, אבל בכל מקרה אני הולך עכשיו להביא גרסאת 64 ביט בשביל המחשב, וגם כמו שאני זוכר הוא עבד עד עכשיו עם 32 ביט) מה עלי לעשות (נסית…
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
זה מה שזה מראה לי בבדיקת דיסק של כונן E יש לי כונן אחד של 200GB שמחולק ל-3 :כוננים C , D, E זאת התוצאה של כונן E : (בדיקה ב Windows XP Professional ) The type of the file system is NTFS. Volume label is New Volume. WARNING! F parameter not specified. Running CHKDSK in read-only mode. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... File record segment 1808 is unreadable. File record segment 1809 is unreadable. File record segment 1810 is unreadable. File record segment 1811 is unreadable. File record segment 2240 is unreadable. File record segment 2241 is unreadable. File record segment 2242 is unreadable. File record segment 2243 is unreadable. File record segment 2668 is u…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעת ארור, גיליתי שהבעיה טמונה שהמתח של ה 3,3 volt יורד כל פעם, זה בעיה בספק?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-