עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by evy92,

מעוניין להוריד למחשב הקלטה ממיר הוט. חיברתי את הHD בSATA לUSB כולל מתח SATA חיצוני, מסתבר שהמחשב מזהה חיבור כונן אך לא פותח ספרייה. איך ניתן לעקוף ? (הכבל נבדק על HD נוספים ועבד) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by LielZ,

אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by d_v,

שלום, ניסיתי את כל שקעי USB במחשב, אולם עדיין לא מזהה, ואפילו לא מראה סימן שמשהו קורה (פשוט התעלמות מוחלטת) הכנסתי לוח גרפי לאותם חיבורים ואין לו בעיה איתו. רק עם שני מכשירי MP3 אלו. עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. Started by saarxee,

מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  5. היי חברים וחג שמח! כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לגלוש באינטנט במחשב הנייד שלי באמצעות ממשק ה WIFI. עכשיו התחלתי לבדוק כיוונים לבעיה ולא הצלחתי לאתר/להבין/לדעת בדיוק איך לטפל בה,אני יסביר: בדקתי שלא מדובר בנתב שלי- D-LINK (לבן של בזק עם אנטנה אחת אם זה קריטי אני יציין דגם למי שייצטרך) אין לנתב חסימות של תשדורת WIFI שכן אני מצליח להתחבר ולגלוש "עליו" עם הטלפונים הסלולאריים והטאבלט שלי. הבנתי שהבעיה במחשב, מה שכן בעבר המחשב כן קלט את התשדורת וגלש באמצעות ה WIFI אבל ביום אחד הפסיק לעבוד ולזהות אותה וכמובן הפסקתי לגלוש דרכו כי אין גישה לאינטרנט. פרטים על המחשב והמערכת: המחשב של MSI יחסית ישן ונקנה לפני כמה שנים טובות. מערכת הפעלה- win xp home edition serv pack 3 מעבד…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by duk4u,

לאחרונה הלך לי הארדיסק שמותקנת עליו מערכת הפעלה, החלפתי הארדיסק אחר והתקנתי מערכת הפעלה מחדש (XP ). ולהפתעתי לחצן שמאלי בעכבר אינו מתפקד (Logitech MX 510 ) העכבר מחובר בחיבור PS/2 בהגדרות עכבר בלוח בקרה בלשונית Buttons ההגדרות באפור אין לי אפשרות להגדיר לחצנים, גם לאחר שהתקנתי את התוכנה של האכבר לא נפתרה הבעייה חיברתי עכבר של מיקרוסופט בחיבור USB העכבר זוהה ועובד כשורה. ברצוני לציין שרק לחצן שמאלי אינו מתפקד כול השאר עובד כרגיל. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור תקלה זו ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by yoshi s,

שלום קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ומעבד E7200 (אני אמור לקבל אותו בתחילת השבוע) באתר של GIGABYTE נמסר כי הלוח תומך במעבד החל מגירסת ביוס מסוימת (החל מגירסא F8e). האם זה אומר שאני צריך לעדכן את הביוס לפני שאני מתקין מערכת הפעלה (אני עומד להתקין XP) ?? או קודם להתקין XP ואז לעשות עדכון ?? אם כן צריך לעדכן לפני התקנת XP..... האם אני יכול/רצוי לבקש מהחנות שתעשה עדכון אם צריך לפני שהם שולחים או שאני יכול לעשות זאת לבד ?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by Lidorc,

שלום לכולם, אני תקוע עם הבעייה הזאת לא מעט זמן. זה בעיקר קורה כשאני משחק, אז אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך. המסך פשוט נהיה שחור לכמה שניות ואז חוזר. המערכת לא נתקעת , אלא רק הראות נעלמת והכל ממשיך ברקע כרגיל. רצוי לציין שמאחר והלוח אם הישן שלי מת לא מזמן אז החלפתי גם לוח אם + מעבד + זכרונות + ספק (המחשב היה ענתיקה כבר אז החלפתי את המרכזיים) והבעייה עדיין קיימת. החלק המוזר הוא שזה גם קורה כרגע גם לא במשחקים, אבל זה לעיתים נדירות. מה שניסיתי עד כה : 1. הרצתי בדיקת אנטיווירוס לבדוק אם זה משהו שקשור בזה - לא היה לזה השפעה. 2. ניסיתי לשחק קצת עם המגעים של המסך והכרטיס מסך שזה לא גרם לבעייה. 3. יציאה מכלל התהליכים האחרים שלא רלוונ…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. שלום לכולם ושבוע טוב, אז ככה: לפני כמה ימים לא הצלחנו להתחבר לאינטרנט, ובמקביל כשניסינו לעשות ריסט למחשב, המחשב לא עלה. ניסינו להדליק את המחשב ושום דבר לא זז, המחשב פשוט לא נדלק. אחרי כ-15 דקות המחשב נדלק לבד, מוזר ביותר בחיים לא נתקלתי בדבר כזה, אבל עדיין לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. כל יתר הדברים נראים עובדים. לקחתי את המחשב לחבר שעובד באלקטרוניקה וגילינו שכמה קבלים בתוך הספק התנפחו מאוד, החלפנו את הקבלים והמחשב חזר לעבוד כרגיל עם כיבוי והדלקה, אבל עדיין אין אפשרות להתחבר לאינטרנט. דיברנו עם התמיכה של 013 נטוויזן+הוט הם שלחו טכנאי ואחרי כ-3 ימים של נסיונות הודיעו לנו שעל פי כל הממצאים התקלה מקורה במחשב שלנו. האם ייתכן שהבעייה בספק כוח גרמה בתורה לבעייה בכרטיס רשת? או בל…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. Started by fuflik,

השארתי את המחשב דולק ללילה כאשר המסך היה מכובה,בבוקר כאשר הדלקתי את המסך הוא נדלק בערך לכחצי שניה ולאחר מכן נכבה,כך זה קרה בערך כעשרה פעמים המסך המדובר הוא (q17). יום למחרת רכשתי מסך חדש לאחר שבדקתי שהמסך לא עובד גם על מחשב אחר כמובן,כעת הבעיה אחרת המחשב לא עולה,כלומר הוא כן עושה בוט אבל כאשר הוא מגיע לטעינת הווינדוס קופץ מסך כחול לאחר כ-5 שניות אשר מופיע לשבריר שניה מה שעושה את העתקת השגיאה לבלתי אפשרית והמחשב נדלק מחדש. השאלה שלי: האם יש קשר בין הידפקות המסך למחשב,ויש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני שנהרכשתי כרטיס טלויזיה של אברמדיה מדגם 009 וחיברתי אליו ממיר רגיל של יס בחיבור קומפוזיט. לאחר התקנה של התוכנה והדרייברים החדשים ביותר יש בעיה בתמונה רואים בה כמו מעיין פסים לאורכה דרך אגב יש פסים רק שהתמונה דינמית, שהתמונה סטטית אין פסים (כמו למשל ערוץ 100 וערוץ 144 למי שמכיר). פניתי לאיסטרוניקס היבואן והוא אמר שהוא לא מכיר בעיה כזו ואולי הכרטיס עצמו לא תקין אז הוא החליף לי את הכרטיס באחד חדש אבל הבעיה לא נפתרה. מה לעשות ואיך אפשר לתקן את זה? מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 ביט. מצורפת תמונה הממחישה את הבעיה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  12. לאחר שהורדתי והתקנתי את תוכנת ה-EVERSET נגלה לעיניי משהו מפתיע. ישנה אפשרות שהמעבד שלי לא עובד בשיא יכולתו? ואם כן, איך אני מתקן את זה? (ממה שהבנתי ב-BIOS, העניין הוא שאני לא מוצא את הכפולות ב-BIOS בכדי לראות אם הוא םועל על 2.4GHZ כמו שהוא אמור או על 1607.7MHZ..) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by FenderA,

היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  14. מחשב נייח / נייד? ניסיתי בכמה מחשבים, 2 ניידים ו1 נייח שלושתם עם Win 7 מהו סוג מערכת ההפעלה וקצב הביט? Win-7 תאור התקלה, במידת הצורך מומלץ להוסיף תמונה: אותה בעיה קיימת בשני הדיסקים קשיחים. אני מחבר למחשב בעזרת כבל usb המתאים לדיסק קשיח הנ"ל(אני חושב קוראים לחיבור יו.אס.בי הזה USB-3) ולא מופיע כלום במחשב גם לא בניהול דיסקים. וגם לא מופיע שום דבר במנהל התקנים בחלק של הusb. ויש נורה דולקת(שמסמן שהחיבור פעיל אבל משום מה זה לא מראה פעילות ..) ממתי התקלה?כבר שבועיים,זה כבר קרה לי פעם ופשוט חיברתי והסתדר מתי שהוא אבל עכשיו זה כבר שבועיים לא מסתדר לי והחלטתי לבקש כאן עזרה..

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  15. חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by almogas,

שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by ttoooli,

בס"ד שלום, יש לי מדפסת שמשום מה החליטה לא לעבוד במחשב שלי דרך USB ועל כן אני צריכה להתחבר אליה למחשב דרך כבל רשת. בגלל שהמחשב (ניח) נמצא מרוחק מהראוטר ובמרתף אני צריכה חיבור לאינטרנט רק ע"י כבל רשת (WIFI לא עובד רציף). יוצא שאני שכל פעם אני יכולה להשתמש רק באינטרנט/מדפסת. מה אוכל להתקין בכדי להשתמש בשניהם בו זמנית? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  18. Started by a_halachmi,

מאז שעדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (geforce fx 5200) הוייס סיטי עובד יותר מהר ויותר חלק אבל אחר כך הוא נתקע כשהוא משתחרר אז יש שבושים בתצוגה למשל הוא עושה פסים צבעוניים ומשנה את הצבעים אחרי שעושים alt+tab זה ממזער את המשחק ושנכנסים אליו שוב אז זה מסתדר לכמה שניות ואז זה שוב קורה אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  19. אני משתמש במחשב נייד Lenovo ideapad Z560 ובשום מקום, גם לא באינטרנט למרבה הפלא אני לא מצליח לאתר איזה כרטיס מסך מותקן על המחשב! אשמח לעזרת התותחים כאן!

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שהמסך שלי קופא בין אם אני מדליק משחק ובין אם אני מדליק יותר מ 4-5 דפים של אינטרנט אקפלורר. היה לי כרטיס מסך 7100GS של ASUS ואצלו התחילה הבעיה, ההיתי מדליק משחק הכי פשוט שיש, אפילו MAPLE STORY (משחק של אחי לא שלי ;D), ולמרות זאת המסך קפא, אפילו הטריקים של ALT+F4 וגם CTRL+ALT+DEL לא עבדו. חשוב לציין שיש לכרטיס את הדרייברים הכי עדכניים כיום. לאחר ניסיון רבים החלטתי להעביר את החיבור לכרטיס המובנה של הלוח אם והפלא בפלא המחשב עובד בלי שום בעיות. אחרי מחשבה החלטתי לנסות כרטיס מסך אחר, אז קניתי את 8400GS של EVGA, התקנתי את הדרייברים החדשים ונסיתי עוד פעם, אבל... למרבה הפלא לא עובד, עדיין! אך עדיין אם אני מעביר את החיבור ללוח אם הכל עובד מושלם רק ב…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  22. טוב נתחיל ממידע לגבי המערכת, מחשב חדש לפני שלוש חודש Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10) Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message GIGABYTE GA-EP45-DS5 F5 DMI BIOS Version F5 GIGABYTE 4850 GV-R484ZL-512H 450W EZCOOL 2GB KIT DDR2 800MZ CORSAIR Q6600 @ 2.4GHZ 320GB SATA 2 WD ************** SYSTEM SUMMARY ************** Windows XP Professional Service Pack 3 build 2600 (32-bit), 1 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 485…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by ng400,

שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by highmiko,

שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by iyehuda,

מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים