עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני לא מכיר את הכרטיס קול שלי וזה כותב לי ככה ??מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)?? כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. איך מתקינים כרטיס קול איך אני יכול לדעת תשם של הכרטיס קול שלי בשביל להוריד דרייברים ?!?!?!

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. אז יש לי בעיה מוזרה במחשב.. יש לי 4 זיכרונות (כולם של Kingston - מהם 2 מדגם KVR800D2N5/1G ו-2 מדגם KVR800D2N6/1G-SP) ו4 סלוטים לזיכרונות. הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P35C-S3. הכל עבד טוב ויפה (המחשב עבד במשך שנים בלי בעיות עם ארבעת הזיכרונות מחוברים) עד שיום אחד המחשב כבר לא נדלק. החלפתי ספק כוח ושמתי לב שעדיין ישנה בעיה - המחשב נדלק ומייד נכבה וחוזר חלילה. לבסוף הבנתי שהבעיה קשורה לזיכרונות והתחלתי בנסיונות: דבר ראשון בדקתי כל אחד ואחד מהזכרונות והסלוטים בנפרד וכולם תקינים. כאשר זיכרון אחד מחובר (לא משנה איזה, כולם תקינים) - המחשב עובד רק אם הזיכרון מחובר לסלוט השמאלי. אם הוא מחובר לסלוט אחר - המאוורר נדלק אבל כלום לא קורה. כאשר שני זיכרונות מחוברים - המחשב ע…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by Boy,

5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by iatia,

[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. Started by cena00,

אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה הכי קרוב שראיתי.. יש לי מחשב עם המפרט הבא:Q9550 2.83GhzGigabyte ga956p-s32X2gb + 2X1gb ddr2 800MhzMsi radeon R7 370 2GBלכאורה צריך להפעיל את הBLACK OPS 3, אבל משום מה אני לא מצליח.אני נכנס למשחק והכל זז ממש לאט, א ני לא מצליח להיכנס להגדרות ולא לכלום.מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by shay_1,

שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by soldier,

יש לי בעיה מערכת הפעלה שלי מראה לי שרק 3.39gb שמיש "8gb(3.39usable מפרת בצד

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by Ancient1,

הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  9. Started by benny_man,

שלום. קניתי לא מזמן כונן dvd חיצוני והמחשב מזהה לי אותו אבל הוא לא קורא לי שום דיסק. הכונן הוא של חברת toshiba samsung דגם sh-d162. בבקשה תעזרו לי דחוף... תודה!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  10. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  11. Started by Dmoney,

מה החלקים המינימליים הדרושים למחשב בכדי שהוא יעלה..?? ??? "יעלה" אני מתכוון בלי תצוגה רק יעלה ולא יעשה כל מיני צפצופים או דברים מוזרים אחרים..... בבקשה רק מי שיודע שיענה...אל תנסו לשער עכשיו מהם החלקים האלו.... עריכה: והאם זה אותו דבר במחשבים החדשים וגם בישנים? יענו האם החלקים המנמליים להפעלה במחשב ישן הם אותם החלקים הדרושים במחשב חדש (ולהפך..)? 10X

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by JediMaster,

היי לכולם! 8) יש לי מחשב Pentium 4 1.3Ghz GeForce2 32Mb 20GB Hard Disk 128RAM אלה נקודות קצת חלשות במערכת... קניתי את המחשב לפני שנתיים והייתי רוצה לדעת למה הכי כדאי לשדרג אבל לא במחיר הכי גבוה. הכיוון שאליו אני שואף הוא כזה: Pentium 4 2.0Ghz (אם בכלל אפשר לשנות את זה) Geforce4 128Mb TI או Radeon 9700 (מה המחיר הכי זול שאפשר לקבל על רדאון?) אני לא יודע כמה היום זה מקום סטנדרטי שמוכרים בHD וכמה זה עולה, אם מישהו יוכל להגיד לי אני אשמח... אני בעיקרון רוצה משהו כמו 60GB 512RAM - אם זה זול אפילו 768... ואם עוד ישאר לי משהו מכל זה אני רוצה גם עכבר אופטי שאין לי מושג כמה הוא עולה... אם יש לכם עוד הצעות יותר טובות, אני אשמח לקבל אותן ואת המחיר הסופי שלהן ואם לא אז בבקשה תגידו ל…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by ravid,

קיבלתי היום wd 80gb אני אף פעם לא חיברתי ארד דיסק חדש,ניסיתי להכניס דיסקט איתחול אבל הוא רושם שגיאה ומגיע לדוס ושם אין לי ארד דיסק ולא סידירום אז אחר כך חיברתי אותו עם ההארד דיסק הקודם ובווינדוס הוא מוצא את הכונן אבל לא רואים אותו מעשית!(לא מופיע במי קומפוטר) אני לא ממש יודע לחבר ארד דיסקים חדשים ואני חושב שאני צריך דיסקט איתחול נורמלי ולא של xp ועוד משהו-אני לא צריך אולי לפרמט אותו או משהו לפני כן כי לא עשיתי זאת... ???

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by udi,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  15. אהלן הרצתי היום scan באנטי וירוס וזה מה שזה מצא לי מה לעשות למחוק את הקבצים או שהם בכלל לא פגומים.. http://www.siz.co.il/up.php?file=wzkj4izkjzmn.jpg וגם יש לי עוד בעיה נגיד אני סתם רואה סרט או משחק סתם פתאום המשחק נתקע ולא זז אין לי מה לעשות חוץ מרסטרט וזה סתם מעצבן ומן הסתם זה מקלקל... מי שיכול לעזור תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום לכולם במזל טוב בשמחה ובששון רכשתי את המוצר הכי יפה בעולם כיום ההארד דיסק דרכון 2 וחצי אינץ' אני מפעיל אותו בנייד עם ויסטה ובנייח עם XP PRO יש בתוך ההארד דיסק תוכנה שנקראת: synchronization and encryption software to keep your data current complete and secure for windows only עכשיו אין לי מושג מה זה אומר ואני גם מנסה להתקין את התוכנה והוא מבקש ממני קוד זה לא הגיע עם דיסק התקנה אלא כתיקייה מובנית בתוך ההרד דיסק מה עושיםן במצב כזה? התוכנה מוצעת חינם באריזה מוזר תודה מראש

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. כאשר אני מדליק את המחשב הוא לא עולה לי בכלל ישנן שתי ספרות דיגטליות על הלוח שאמורות לציין מהי הבעייה בלוח כתוב עליהן FF , בחוברת ההדרכה כתוב " FF = boot attempt" זה לא אומר לי הרבה כמובן. מישהו יודע מה זה אומר? א\

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by מושיאל אבוטבול,

המחשב נתקע תוך כדי שימוש לא משנה מה, לא מגיב עשיתי ריסטארט על ידי לחיצה בכפתור והוא לא עולה הוא נתקע בהתחלה שרואים את החברה של הלוח אם ורק אחרי בערך שעה אני מנסה שוב להדליק הוא נדלק, עשיתי פירמות והוא נתקע ב73 אחוז לא יודע מה לעשות מסתבר שזה חומרה לא טובה לא? ה-win מותקן על ssd

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by godis,

אהלן, המחשב שלי עכשיו חזר מתיקון והחליפו לי לוח אם ל - G41M-ES2L. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים: 1. wd 250g שהוא המאסטר. 2. seagate 500g שהוא המשני. המחשב מזהה את שני הדיסקים הקשיחים בביוס וגם במנהל ההתקנים אך הכונן של הדיסק המשני לא מופיע לי במחשב שלי ואין לי איך לגשת אליו. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by i,

שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  21. שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by r1sk,

בקרוב אקבל את חלקי המחשב החדשים שקניתי. לא הרכבתי מחשב בעבר, אך יש לי ידע נרחב בחשמל ואלקטרוניקה. השאלה שלי היא כזו; לאחר שארכיב את כל הרכיבים והכבלים למקומם הראוי ... האם עליי להתעסק ולהתקין בעצמי את ה-BIOS ? או שזה נטען באופן אוטומטי ומזהה את כל הרכיבים וכל מה שנותר לי הוא להתקין מערכת הפעלה ? נ.ב - סליחה אם זה לא כ"כ קשור לפורום הספציפי הזה, פשוט לא ידעתי לאן לשייך את זה ממש. תודה רבה ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by Roy.T,

בהתחלה המערכת עבדה וכיבתה את עצמה מידי פעם עד שכבתה סופית. ז"א שהמחשב נדלק אך לא עולה הביוס. החשד הראשוני היה הספק אז הוא הוחלף בחדש ועדיין אותה הבעיה. לאחר מכן הוחלף המעבד לאחר שגיליתי פין שבור והייתי משוכנע שזו הבעיה. אך לא עזר גם כן, אז החלפתי זכרונות ועדיין כלום. מה שמשאיר את הלוח אם. על פניו הלוח נראה תקין לגמרי. אין קבלים נפוחים או חלק שנראה שרוף. ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות לא עזר. המעבד שחובר הוא אטלון AM3 250 X2 והקודם היה אטלון X2 4800 AM2. הלוח נותן תמיכה לאחור כשהמהירות באס יורדת לא משהו שמעניין אותי. יש מה לנסות או שאין ברירה אלא להחליף את הלוח?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by nadav22h,

שלום לחבר שלי יש חשב נייד DELL 3521 ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל ועוד כרטיס של AMD הוא הוריד דרייברים מאתר היצרן ובמנהל ההתקנים זה מזהה את שתי הכרטיסים אבל שהוא נכנס למשחק או ל CPU Z זה מזהה רק את הכרטיס המובנה של אינטל הוא ניסה לשים את המשחק בתוכנה של CATALYST על HIGH אבל עדיין זה מזהה רק את הכרטיס של אינטל

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by shlomo1441,

שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870

דיונים חדשים בפורומים