תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לחברי האתר שלום רב. קניתי באירופה מחשב נייד של אסוס דגם g60jx, כאשר אתה פותח אותו ישנה מדבקה גדולה שמיקומה מתחת למקלדת עליה רשום בגדול G60J. רק לשם הסר ספק הפכתי את הלפטופ כדי לראות את המדבקה מאחור שרשום בה "model:G60j", ועכשיו, שמבחינתי הייתי בטוח שזהו אכן הדגם נכנסתי לאתר של אסוס והורדתי דרייברים וביוס מעודכן. כאשר עדכנתי את הביוס דרך דוס וכניסה לתפריט הביוס של אסוס ישנה שם אפשרות לעדכון הביוס, עדכנתי אותו. לאחר מכן הוא כבה (המחשב) ומאז הוא ל-א עובד כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה,לא המסך,לא המחשב ואפילו לא המאווררים, רק כמה נורות שמעל המקלדת (כפתורי מגע) והסידירום (CD) שנפתח וטוען אך לא מעבר. הוצאתי את בטריית המחשב אך כמובן לשב..זה לא עוזר,חשבתי על הוצאת הבטריה של הב…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי והתקנתי את תוכנת ה-EVERSET נגלה לעיניי משהו מפתיע. ישנה אפשרות שהמעבד שלי לא עובד בשיא יכולתו? ואם כן, איך אני מתקן את זה? (ממה שהבנתי ב-BIOS, העניין הוא שאני לא מוצא את הכפולות ב-BIOS בכדי לראות אם הוא םועל על 2.4GHZ כמו שהוא אמור או על 1607.7MHZ..) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי ת'מחשב והתקנתי ווינדוס 98 הרגיל לא ה SECOND ועכשיו איבדתי את הדיסק של הדריבר ואין לי מושג מה הכרטיס מסך שלי ולכן אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ניסתי ללכת ל RUN ולרשום DXDIAG וזה אפילו לא כתב לי כרטיס מסך רק SOUND ואין לי מושג מה עושים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9500 . הוא נשרף לי וכשלקחתי אותו לחנות שממנה קניתי את המחשב הם אמרו לי שאין להם אותו במלאי ושהם מוכנים לתת לי את ה9700 שהוא גירסה יותר מתקדמת. חזרתי הביתה חיברתי את המחשב והרצתי את מנהל המערכת כדי לראות שהכל בסדר ושזהו באמת הכרטיס. כשנכנסתי לשם זה מה שראיתי שרשום לי (צירפתי גם תמונה של המסך) - סוג מתאם - תואם NVIDIA. מה זה אומר?? למה רשום "תואם" ולא את סוג הדגם הספציפי כמו בכרטיס הקודם? יש מצב שזה לא רכיב מקורי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היום התקנתי עוד זיכרון פנימי למחשב שלי 512DDR ram Kingston ומאז המחשב שלי עושה לי בעיות ועושה ריסט כל כמה זמן , בהתחלה חשבתי שזה רק שאני טוען משחקים או דברים גדולים אבל זה קרה לי גם שרק פתחתי תיקיה במחשב אני חושב שהכנסתי את הכרטיס הזיכרון טוב אז אני לא יודע מה הבעיה : P4 2.53 Radeon9700 512 ddr kingston (לא כולל הכרטיס שהתקנתי עכשיו) windows xp
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לצורב קליפ קטן על דיסק DVD האם אפשר יהיה להוסיף עוד קליפ על אותו הדיסק בעתיד ? ואם כן אז איך ?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה המצב ... אז ככה היה לי 768 DDR והיום הוספתי עוד 512 ברגע שהוספתי אז שאני נכנס למשחק הוא עושה לי קוביות ירוקות קטנות כאלה ואז יוצא מהמשחק ושואל אם אני רוצה לשלוח EROR REPORT ככה זה בכל המשחקים ....אז כיבתי את המחשב והוצאתי את ה 512 והכל חזר להרגלו.... יש למישו מושג מה הבעיה ? תודה מראש גל
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מאז שעדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (geforce fx 5200) הוייס סיטי עובד יותר מהר ויותר חלק אבל אחר כך הוא נתקע כשהוא משתחרר אז יש שבושים בתצוגה למשל הוא עושה פסים צבעוניים ומשנה את הצבעים אחרי שעושים alt+tab זה ממזער את המשחק ושנכנסים אליו שוב אז זה מסתדר לכמה שניות ואז זה שוב קורה אני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
please can someone here send my the original 9500 pro bios as i have flashed my card without saving the original. i would really be greatful if someone would post their 9500 pro original bios here. i have the original radeon 9500 pro made by ati with the red PCB thanx in advance!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב גרוטאה שהתקנתי עליו XP , ההתקנה הייתהדיי צולעת , אבל יש BSOD בלי סוף. אחד הבנתי של RALINK זה דונגל USB של WIRELESS. אודה לקבל את עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN xp ואני מנסה למחוק דרייבר של SIS 330 מהמנהל התקנים. הוא נותן לי הודעה שהדרייבר יוסר לאחר ריסטארט וכשהמחשב עולה לאחר מכן אז הדרייבר לא הוסר. גם שאני מנסה לעדכן הוא לא מאפשר לעדכן אותו. מה עושים ? אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקי, הכול התחיל כשחבר שלי ביקש ממני שאני אצרוב לו משחקים.. :\ הדיסק הקשיח שלו היה בפורמט FAT32, אז לא הייתה לי אפשרות לשים לו קבצים מעל 4 ג'יגה. ניסיתי להביא את הדיסק הקשיח שלי אליו [500GB של WD, בפורמט NTFS] אחרי שחיברתי את הכונן, המחשב נתקע [ישר אחרי שהוא נדלק, שזה רושם PENTIUM INSIDE] טוב, לקחתי את הכונן שלו, פירמטתי לו את D מ FAT32 ל NTFS, שמתי לו משחקים, החזרתי לו את הדיסק, והמחשב שוב נתקע [רק עם הכונן שלו] הכונן מחובר ב S.ATA, ומותקן Win XP על המחשב שלו.. מה אני יכול לעשות? לא נעים לי ממנו =[
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היוזר במחשב הנייח שלי לא עולה ואני לא יודע את הסיבה לכך או איך מעלים את היוזר כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אחרי שמופיע לי הסימן העגול של הויסטה המסך נכנס למצב STAND BY הפעלה דרך SAFE MODE עובדת??? בעיית תוכנה ??? דרייבר ??? הכל התחיל כשהמסך נשרף לי - תיקנתי אותו (את מי שזה מעניין אותו אז אחד המייצבים נשרף, החלפתי ממסך אחר שרוף...) - לא הגיוני הקשר בין המקרים - הכרטיס מסך נשרף ??? הבעיה היא לא בחומרה כי SAFE MODE עובד... אקיצר - עובד עצות המחשב המדובר זה המחשב השני שמופיע במפרט פורמט זה הפתרון האחרון שאני מחפש כרגע...
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שוב אני, ושב תקלה טוב זהל א משמח אותי הפעם אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה, לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ? המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ? טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!. בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood מעבד מספיק טוב והמאוור שלו…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי ADSL אבל אכשיו אני לא מצליח להוריד שום דבר אם מנהלי הורדה וEMULE לא פועל :'( אני מצליח להוריד אם המוריד של WIN אבל הוא דפוק בFLASHGET זה אומר לי שהתרשה SOKET ERROR=XXXXX (המספר שונה בכל הורדה) ולא מוריד ובEMULE זה לא רוצה להתחבר לשרתים ואומר שהתרחשה FATEL ERROR מה לעשות אני משתגע!!! תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-