תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
תראו עד לפני 4 ימים החלפתי תDDR שלי לDDR2 קניתי סטיק אחד של זכרון 1GB חיברתי הפעלתי הכל טוב ויפה היום הלכתי לקנות עוד סטיק (פשוט לא היה בחנות בפעם הראשונה),בדיוק אותו דבר והכל אז אני מחבר אותו גם (עכשיו יש לי2GB..) ואז התחילו הבעיות כל פעם BLUE SCREEN אחר אבל המרכזי היה הארור 0x00000050 ממה שראיתי באינטרנט זה אומר שזה בעיה בזכרונות אז ניסיתי לעשות תwindows memory diagnostic על סטיק אחד (הראשון שהגיע אלי) וזה היה פסדר ,העביר את כל הבדיקה הארוכה (11 מבחנים) עכשיו כשעשיתי על שתיהם ביחד (עובדים בDC) הוא עשה לי שגיאה בבדיקה מספר 10 , כל השאר העביר. שם הבדיקה שהוא נכשל היה ERAND לא יודע אם זה יעזור אבל קחו את שאר השורה adrress:044ff9fc expected:73de8bae actual:7bde8bae עכשיו ר…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
זה מחשב כבן 4 שנים פנטיום 3 866 אינטל(לא סלרון), זו בעייה שלאחרונה צצה, הוא לא נכבה לאחר פעולה מסויימת(ואז מתבצע איתחול- כאילו נלחץ כפתור reset),אלא בזמן אקראי לחלוטין-המחשב יכול לעבוד 4 שעות\10 דקות\חצי שעה ופתאום להתכבות. מה זה יכול להיות , מה עליי לבדוק ? חשבתי שאולי זה חום, עם איזה תוכנה אני בודק זאת ,איזה חלקים, מה הטמפרטורות בתחום התקין? למעבד נדמה לי בBIOS יש שם כבר את הטמפרטורה, מה התחום שם? תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום למי שהחליט לעזור לי : ] דבר ראשון יש לי מחשב פנטיום 3 500 , לוח אם של SIS 5600 3slots PCI + 1 AGP קניתי איי-פוד 20G U2 PHOTO ושאני מחבר אותו לUSB אז המחשב מציין שזה חיבור איטי 1.1 ולא 2.0 אז החלטתי לקנות כרטיס פייר-וייר שיעבוד יותר מהר. קניתי כרטיס וייר -פייר התקנתי במחשב, המחשב שלי זיהה אותו הכל טוב ויפה (ציין שזוהתה עוד רשת בנסף לכרטיס רשת שלי) וברגע שאני מחבר את הכבל פייר וויר לכרטיס ואז לאייפוד , המחשב מוסיף את האייקון הקטן של SAFE REMOVE ואחרי שניה עושה ריסט למחשב, וכך כל פעם שחיברתי את איי-פוד הוא עשה ריסט. ובכן ניסיתי להחליף מקום לסלוט אחר וגם לא עזר. אשמח אם תעניקו לי פתרון. בברכה אלדר.
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי WD Raptor 36GB, צורב DVD של LITEON ן CD-ROM חדשים. התקנתי את כולם במחשב והתחלתי בתהליך של פירמוט המחשב במטרה להתקין את ה windows על הכונן החדש במקום על ה maxtor 80GB הישן שלי. המחשב כל הזמן עושה לי מסכים כחולים ותהיתי אולי זה קשור בעובדה ששני הכוננים הקשיחים שלי מוגדרים כmaster.. אם כן, האם הקוניפגורציה שלהם תלויה בג,מפרים שנמצאים בגבו של כל כונן? ראיתי שיש שם 4 זוגות של ג'מפרים אך אין לי מושג מה הם אומרים... עיזרו לי בבקשה! :s05:
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בcomputer management הוא כותב עליו FAILED. מה עושים?? מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן בסיטואציה הזאת. אני יספר את הסיפור, ביום בהיר אחד החלטתי שבאלי על מארז חדש, קראתי ביקורות והחלטתי ללכת על הANTEC 302 מKSP, הרכבתי הכל היה טוב ושקט עד שאחרי כמה זמן הבחנתי ברעשים של אתר בנייה מהמחשב, לקח זמן לברר מה הבעיה וגיליתי שזה היה הכונן קשיח, על מנת לוודא שזה לא בעיה בכונן קשיח עצמו ביצעתי מספרים בדיקות. הנחתי את הכונן קשיח על היד והוא היה מאוד שקט, בדקתי עם תוכנות כמו HDDLIFE וכל אלה והכל נירא תקין, התקנתי כונן קשיח אחר למארז וגם הוא רועש, הגעתי למסקנה שזה בגלל שתי המסילות שלא מונעות רעד. מה שיש עכשיו זה שהכונן קשיח מונח על ספוג וקשור עם מסקינטייפ, וזה עובד, לא שומעים אותו הכל פרפקט, אבל מצד שני זה מאוד מבאס כי אני מתכנן להוסיף כוננים קשי…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש תוכנה שהתקנתי פעם ולאחר הטרייל מחקתי אותה מהמחשב, נרשמתי אליה עם מייל אחר וסיסמה אחרת ושניסיתי להתקין היא כתבה לי שכבר עבר הזמן שלי. איך אני מוחק את המידע על התוכנה מהמחשב שלי? איך היא יודעת שהייתה כבר מותקנת?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה מוזרה במחשב.. יש לי 4 זיכרונות (כולם של Kingston - מהם 2 מדגם KVR800D2N5/1G ו-2 מדגם KVR800D2N6/1G-SP) ו4 סלוטים לזיכרונות. הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P35C-S3. הכל עבד טוב ויפה (המחשב עבד במשך שנים בלי בעיות עם ארבעת הזיכרונות מחוברים) עד שיום אחד המחשב כבר לא נדלק. החלפתי ספק כוח ושמתי לב שעדיין ישנה בעיה - המחשב נדלק ומייד נכבה וחוזר חלילה. לבסוף הבנתי שהבעיה קשורה לזיכרונות והתחלתי בנסיונות: דבר ראשון בדקתי כל אחד ואחד מהזכרונות והסלוטים בנפרד וכולם תקינים. כאשר זיכרון אחד מחובר (לא משנה איזה, כולם תקינים) - המחשב עובד רק אם הזיכרון מחובר לסלוט השמאלי. אם הוא מחובר לסלוט אחר - המאוורר נדלק אבל כלום לא קורה. כאשר שני זיכרונות מחוברים - המחשב ע…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי 8.4 גיגה הרדדיסק והוא בשימוש על ידי 7.1 גיגה אבל משום מה הוינדווז מראה לי שיש לי רק 170 מגה פנויי רוקנתי את הסל מחזור וגם את הנורטון פרוטקטט פיילז וסימנתי את כל הקבצים ב c:/ כולל הנסתרים והוא מוצא לי 7.1 גיגה של קבצים אבל במאפיינים של כונן c:/ הוא רושם לי שיש רק 170 מגה פנויי אני משתמש בוינדווז אקס פי תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק שכנראה היה עליו איזה ווירוס שנכנס לביוס ודפק לי אותו עכשיו כל הארדיסק שאני מחבר עושה בעיות ההארדיסק שלי עם המערכת הפעלה לא מזוהה בכלל ואם הביוס מזהה אותו בכלל עם שם בג'יבריש במקום השם דגם (זה לא בעיות ג'מפור) יש תוכנה שבודקת את הביוס אם הוא נגוע בווירוס ? גם שמתי לב לריבועים שחורים אפורים בביוס ובמסך הראשון של הזיהוי חומרה
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
פתאום העכבר לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייבר של העכבר מחדש ולזה עדיין לא עובד מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני אתקין פלופי עוד מעט למחשב חדש לחלוטין. עכשיו האם אני צריך לעדכן משהו בביוס או שהמחשב כבר קולט אותו לבד ? אם כן, אשמח לקבל הסבר קצרצר איך לעדכן ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ- GeForce2MX ל- Radeon9100, ומאז הבחנתי בירידה בביצועים של משחקים. במצבים בהם ה- polycount נמוך, ה- fps גבוה והמשחק חלק מאד, אבל ברגע שנכנסים יותר פוליגונים לפריים, ה- fps צונח באופן בלתי נסבל. עם הכרטיס מסך הקודם אני מצליח במצבים כאלה להגיע ל- fps גדול עד פי 2. שמתי לב שההבדל בין שני הכרטיסים הוא התוספת של מאוורר ב- Radeon (ב- GeForce ישנו רק heatsink) שמחובר בחיבור 2 פינים לכרטיס עצמו. אני מאמין שהבעיה היא שה- AGP לא מקבל מספיק זרם כדי לתמוך גם במעבד וגם במאוורר כשיש צורך בהרבה חישובים יחסית. ה- Radeon הוא 1.5v AGP 4x, שלכאורה אמור לעבוד לגמרי בסדר על הלוח אם שלי. מדובר במחשב P4-1.5 על לוח אם ASUS P4B. חרשתי את ה- BIOS ואת המדריך של ה…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בזמן שאני משחק, לאחר כחצי שעה של משחק, המחשב קופא לחלוטין. אין לי כל אפשרות להחזירו לפעילות מלבד ביצוע RESET. ניסיתי למצוא פתרון אך לא הגעתי למסקנות. אני משתמש בדרייברים מעודכנים והמחשב נקי מוירוסים. אם למישהו יש עצות, אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום. מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם בלי חלק מהפינים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? פנטיום 4 P 800 DLX DDR 400 512MB 80GIGA 7200 1 כרטיס קול AUDIOWERK XP PRO אורגינל איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! היום אפשר להגיד "שלקחתי " והיה כתוב עליה pc 100 מה זה אומר? ועל הכרטיס זיכרון שלי רשום 133 pc אני יוכל להכניס את זה למחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס P5VD2MX עכשיו הורדתי מהאתר שלהם קובץ בשם : P5VD2MX_1017.BIN מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני בערך שנה הDOK הפסיק לפעול.. לא שמרנו את האחריות אז לא היה מה לעשות עם זה. כשאני מחבר אותו למחשב הוא קולט אותו, ומפעיל את הלד, אך הווינדוס כותב הודעת שגיאה "התקן USB לא זוהה" יש משהו לעשות עם זה? אפשר לתקן?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם... בעקבות החום העז השבוע קרס החשמל בבית שלי ומאז אני חווה בעיה מעיקה עד מאוד... על המחשב שלי מותקנים שני כוננים... אחד 160GB על כבל IDE ואחד 320GB על כבל SATA... מאז נפילת החשמל המחשב מזהה רק את הכונן של ה160... בשלב הזה כמובן שחשבתי שהלך הכונן בכלל נפילת החשמל אבל! הדבר המוזר הוא שבביוס מופיע הכונן של ה160 ובמקום בו אמור להופיע הכונן של ה320 מופיע חלל ריק (ומסתורי יש לציין)... ניסיתי לא מעט דברים, להחליף את הכבל חשמל שמתחבר לכונן, לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר, להתעצבן על המחשב ולהגיד לו שלא נהיה חברים יותר לעולם... אך לשווא! מה אתם אומרים? הלך הכונן או שיש פתרון אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר איזה חוסר פעילות של המחשב לאחר בערך חצי שעה כאשר אני מנסה ללחוץ על משהו או להפעיל משהו, הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום. הדבר היחידי שאפשר להזיז זה את העכבר, ואני צריך ללחוץ על הריסט צריך את עזרתכם - זה כבר בלתי נסבל! אם זה עוזר אז אני עובד עם Windows XP Professional SP3, תוכניות שרצות ברקע: NOD32,Daemon Tools,Comodo Firewall Pro בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נעשה איטי(וגם האינטרנט) ואף נתקע במצבים מסוימים (כמו למשל התקנה של דמואים חדשים) ואני לא יודע מה הבעיה.אני סורק כל יום את המחשב עם SPYWARE S&D עם TROJAN REMOVER עם SPYWARE DOCTOR ודואג להשאיר את הרג'יסטרי יציב עם REGISTRY MECHANIC. אני גם משתמש באנטי וירוס מקאפי החדש ופיירוול של JETICO . גם בהפעלה של המחשב כשמופיע השולחן עבודה הדיסק קשיח פועל בצורה מוגזמת ולוקח לו איזה 2 דקות "להירגע". אני לא יודע מה הבעיה המחשב נקי מהכל ועדיין איטי. אני גם שולט בתוכנות שעולות עם ההפעלה ויש שם איזה קובץ ctfmon.exe שנמצא ב-SYSTEM32 ואני לא יודע מה הוא עושה ואם להסיר אותו מהתוכניות שעולות עם הפעלת המחשב. צריך עצות נוספות ודרכים לפתור את הבעיות עוד היום......אני מחר סו…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, המחשב נדלק אך מערכת ההפעלה לא עולה וזו האזהרה שמופיעה לי באיתחול המחשב: warning: system boot fail your system maybe overclok fail or post interrupted, enter setup to load defaule מה מהות השגיאה ומה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-