תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש מצב שהארד דיסק יכול להישרף בגלל שהאיוורור של המחשב לא עבד? והאם אפשר לשחזר מידע מהארד דיסק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לפורום וחג שמח לכולם,ברשותי מחשב פנטיום 3 שהיתה בו ועבדה מ"ע הפעלה XP והכול היה תקין,עד ש,לא ניתן להעלות את מערכת ההפעלה ,אלה רק בסייב מוד,פירמטתי את המחיצה הראשית,וניסיתי (מספר פעמים,ניתסיתי גם סידי אחר,)לבצע התקנה חדשה נקיה,ומה שקורה,שהחלק הראשון מתבצע,המחשב מבצעה איתחול,ובמקום שההתקנה תמשיך,הוא מתחיל את ההתקנה מחדש בכול פעם.(כמובן שבביוס הגדרתי שרק הסידי רום יעלה,) ניסיתי והתקנתי גם את ה-XPעל מערכת הפעלה WIN ME ,וכאשר אני רוצה לבחור במערכת הפעלה XP לו ניתן להעלותה.(רק בסיב מוד) אודה לכול מי שיוכל לעזור,(רציתי לציין שזו פעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שכזו) תודה מראש לתומכים ,
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הבעיה והשלב שהגעתי אליו מתוארים בלינק ביוטיוב .. צרבתי ביוס אתמול. שיחקתי .. הכל היה בסדר. אחה"צ החלפתי מעבד בלי צורך לשנות דבר בביוס. עבד בסדר כמה שעות, שיחקתי, מתחים מצוינים. ואז היה פריז בזמן גלישה. והבוט נכנס ללופ תוך השניה הראשונה - נשמע כמו סירנה. לפני הביוס. הוצאתי את הכל , וגם שמתי את המעבד הישן . הבעיה נשארה. איפסתי ביוס כשעה : ג'מפר , בטריה , וספק מנותק מהקיר. ה"סירנה" נעלמה , יש בוט כנראה !. הרכבתי חזרה יש בוט של כמה שניות ! כבר יותר טוב ( אין לי רמקול בלוח), אין מסך . ואז ריסט ושוב בוט ... ואחרי כמה פעמים חוזרת ה"סירנה" . ניסיתי ללחוץ על INSERT בזמן הלחיצה על הpower ... לא עושה כלום . לא נראה לי שהסוקט התלכלך בפנים.. ממה ? אוף ממש לא בא לי לפרק …
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פורמט לפני כמה שבועות, כעת אני צריכה להתקין את המדפסת שלי xerox phaser 3140. התקנתי את הדרייבר שמתאים למחשב שלי- וינדוס 7 הום פרימיום, 64 ביט- שהורדתי אותו מהאתר של זירוקס . המחשב לא מצליח לשלוח פקודה למדפסת, ניתקתי את המדפסת מהמחשב והצלחתי להדפיס דף נסיון- כלומר הבעיה היא לא במדפסת. כשאני מנסה לעשות פותר בעיות בחיבור של המדפסת הוא לא מוצא כלום, או שלפעמים מוצא שהבעיה היא שהמדפסת לא מוגדרת כברירת מחדל- למרות שהיא כן מוגדרת . יש משהו שאפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
הי. יש לי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV לאחרונה קורה לי במשחקי מחשב שלפעמים הגרפיקה נהיית מטושטשת ובניינים ובתים לדוגמא נעלמים מה כדאי לשנות במפרט של המחשב כדי לשפר את הבעיה הזו? במחשב יש: כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 1650 מעבד: i5 10th gen מסך: מריץ ב 60p זיכרון פנימי: (8GB (RAM
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד Lenovo ideapad Z560 ובשום מקום, גם לא באינטרנט למרבה הפלא אני לא מצליח לאתר איזה כרטיס מסך מותקן על המחשב! אשמח לעזרת התותחים כאן!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
https://www.msi.com/Laptop/GL63-8SX-GTX/Specification MSI GL63 8SC-059 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-8750H, NVIDIA GeForce GTX1650, 8GB, 256GB Nvme SSD, Win10 זכרונות Crucial 8GB Single DDR4 2666 MT/s (PC4-21300) SR X8 SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS8266 תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
- 1 follower
-
-
please can someone here send my the original 9500 pro bios as i have flashed my card without saving the original. i would really be greatful if someone would post their 9500 pro original bios here. i have the original radeon 9500 pro made by ati with the red PCB thanx in advance!
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב גרוטאה שהתקנתי עליו XP , ההתקנה הייתהדיי צולעת , אבל יש BSOD בלי סוף. אחד הבנתי של RALINK זה דונגל USB של WIRELESS. אודה לקבל את עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב! לא בדיוק בעיה טכנית, יותר שאלה... יש לי כונן מכאני בעל נפח של 1TB וכונן נוסף SSD בנפח 64GB רציתי לשאול כאן כיוון שאני לא בטוח מה עדיף יותר? להתקין את מערכת ההפעלה על כונן ה SSD ולהשתמש בכוני המכאני ככונן לתוכן בלבד? או שעדיף להשתמש בכונן המכני ולהיעזר בכונן הSSD כמעין CACHE MEMORY באמצעות Intel RST? אני שואל אם מבחינת מהירות או יציבות יש הבדל בין בין שתי הקונפיגיורציות ואם כן אשמח לשמוע מה ההבדל ומה עדיף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא נותן לי הודעת ארור, גיליתי שהבעיה טמונה שהמתח של ה 3,3 volt יורד כל פעם, זה בעיה בספק?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום כולם, אז החלטתי להיות אח טוב ולהביא לאחותי את המחשב שלי לסופ"ש, אל תעשו את זה!!!!! קיצור זה מחשב נייד של אסוס kv55m וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נכנס ישר (עוד לפני הווינדוס) לתוך איזו תוכנת שיחזור של אסוס, העניין שאם אני ממשיך עם השחזור הוא יפרמט לי את הHD ואני לא רוצה את זה. אני לא מבין איך לצאת מזה, ניסיתי לשנות את המיקום של הבוט ואני מוריד עכשיו אובונטו וינסה לראות אולי יהיה אפשר לחלץ את כל הקבצים לייב מUSB או משהו. בכל מקרה למישהו יש רעיון או יודע איך מפסיקים את השחזור הזה?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי.. יש לי לוח אם של ASUS וניסיתי להעביר אותו למארז חדש.. עכשיו כשאני מחבר אותו למארז ומחבר אליו את כל ההתקנים כגון:דיסק קשיח,כרטיס מסך וסידירום... ואז מנסה להדליק אותו הוא מניע את המאווררים את המקלדת את הסידירוםאבל לא את המסך... חשבתי אוליי זה בעיה אם החיבורים של המארז...כי אני לא ממש זוכר איך מחברים את הכבלים של ההדלקה... יש מישהו שיכול להגיד במדויק איך מחברים אותם..? ניסיתי כבר הכל ולא מצליח לי כלום..אוליי מישהו יגיד לי מה זה..? תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי תקשיבו חברה יש לי בעיה ממש מעצבנת!! ואני ממש לא יודע כבר מה לעשות.. אז ככה: כל פעם שאני נכנס למשחק במחשב שלי שיש לו גרפיקה יחסית כבדה אז הוא פתאום נתקע ועל התמונה מופיעים ריבועי או נקודות צבעוניות.. זה קורה כמעט תמיד כשאני משחק במשחק עם רפיקה כבדה ולפעמים אפילו בסרטים ביוטיוב, לפעמים המחשב מבצעה שיחזור וחוזר למסך רגיל לפעמים הוא נתקע וצריך להדליק אותו מחדש.. ד"א שידרגתי כבר את הדרייבר.. הכרטיס מסך שלי הוא: geforce gts 450 צירפתי תמונה שמראה מה קורה למסך ממש ממש תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה יש לי לוח Intel D845WN ואני צריך את דיאגרמת הפינים של החיבור לFRONT PANEL ריסט הדלקה לדים וכיוב...... תודה למי שיעזור נ.ב איך אני צוב ללוח ביוס הורדתי מהאתר של אינטל קבצים לדיסקט אני הורדתי מהאתר של אינטל את הספר של הלוח אם ואין שם שום הסבר לגביי חיבורים חיצוניים ללוח.... מוזר או שהייתה צריכה לבוא מדבקה עם הלוח הבעיה שאין לי אותה כי הלוח יד 2
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה הסרטים שאני צופה בהם פשוט חשוכים .... לא יצא לי לגעת בכלל בעיניין הזה וכל סרט שמנוגן במדיה פלייר או סרט TRAILER שמנוגן דרך האינטרנט פשוט חשוך בצורה שרואים אבל בקושי ..
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
:'( הבעיות לא נגמרות אצלי. יש לי מחשב עם המפרט שלהלן( ראה למטה) ויש לי מסך כחול גם כשהוינדווס עולה, גם בתהליך עבודה ואפילו סתם כשאני רואה משהו עם המדיה פלייר! כתוב עליו physical memory dump ומעל זה מופיעים לי ארבע סדרות של מספרים ואותיות. יש לי xp64 bit 2003. פירמטתי את המחשב (בחנות) ואז התקנתי תוכנה תוכנה ובדקתי שהכל עובד, וזה היה בסדר. אחר כך הבאתי אותו הביתה ואחרי כמה שעות הכל חזר. מסך כחול. לצערי, עברו מאז שלושה ימים והבעיה חוזרת על עצמה כל הזמן. הורדתי תוכנות מסוימות למרות שאין סיכוי שהן מהוות בעיה כי מדובר בגרסת הנסיון מהאתר (עם סיריאל נאמבר ש"השאלתי") אבל הסרתי אותם. הבעיות שעלולות לגרום למסך הכחול: 1. בחנות אמרו לי שייכול להיות שיש שתי תוכנות שמנסות להיכנס להאותו…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-