תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב P2.4 על לוח אנטל הדם D865PERL. זכרון 2x256 נדמה לי של סמסונג(טעות שלי -הוחלפו פעמיים) כרטיס מסך ATI עתיק רנדון 9200. עד לא מזמן הלוח היה יציב ואמין. בזמן האחרון המחשב נהיה גרוטאה עלובה.(תקיעות וריסטים אין מסכים כחולים.) העומס בזמן עריכת תמונת ב PS1 תמונת בגדול 6MP. הוא לא רב בערך עד 40 אחוז. המעלות במחשב 42. מעבד ו 32 36 האזורים שונים במארז - א שללתי שזאת בעיה למאוורים. הבעיות התחילו כאשר החלפתי את הדיסקים מ IDE לSATA. הלוח תומך בדור הראשון של SATA. למשל לפתוח תקיות של תמונת - מעלה אצלי את סעיף העצבים. אני גם שולל בעיה של תוכנה כי לא מזמן הכול הותקן מחדש ואני בדרך כלל יודע מה אני עושה. למעשה המחשב ישמש אותי לעוד שבוע אז אני אקבל את הזמנה החדשה שלי. אבל המחשב א…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
דבר מוזר קרא לי היום הפעלתי את מחשב Q6600 לוח מקסימוס פורמולה ביוס 1201 זיכרון 8 גיגה ספק אינמקרס ליברטי 500 כרטיס מסך 3870*2 ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עולה אבל קופא אחרי כמה דקות מערכת ההפעל לא מצליחה לעלות והדבר המוזר שגם בביום אחרי כמה דקות הוא קופא עכשיו מה שראיתי מוזר זה שנורת הביקורת של הזיכרון דולקת באור אדום למרות שהמתח הוא 2.1 וגם שניסיתי להוריד או לאפס את ה O.C זה עדיין ככה עוד משהוא הנורה של הכרטיס קול וגם הנורה של המסך ביקורת הקטן שמגיעה איתו דולקים במעומעם ולא כמו פעם מה נראה לכם שהבעיה יכול להיות שיש בעיה בזיכרון למרות שבדקתי אחד אחד ועדיין יש את הבעיה או שזה יכול להיות ספק שכבר קשה לו בגלל כל המתח שהוא צריך לספק יש לי הרבה מאווררים מה אתם אומר…
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם כולם.. כבר חודש שלם יש לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע מה לעשות... כל פעם שאני רואה סרט ביו טיוב,אתר קשת או כל אתר אחר שפועל בסרטוני פלאש (גם בWMP)אז כעבור 30 שניות מהתחלת ראיית הסרט פתאום אני רואה ארפיטקטים על הסרט ואז המסך מהבהב ואז המחשב קורס ><. יש לי מעבד Q9300,לוח אם P5N-D ו2 כרטיסי מסך של 9600GT שבSLI.(במערכת הפעלה של Vista). האם יש פיתרון לדבר הזה כי עכשיו זה מאד מעצבן שאני צריך לראות חדשות וכל מיני פרקים דרך הטלוויזיה... הורדתי את הדריברים הכי מעודכים לכל הרכיבים שבמחשבי. וגם כן בXP עם אותו מחשב ודריברים זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר והמסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר הקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הוא בעל לוח של ABIT NF-95 מעבד 3200 סוקט 939 עידכנתי הביוס הכול עבר חלק , עשיתי איפוס לביוס וכלום המחשב לא מציג כלום על המסך אשמח להצעות ?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. יש לי מחשב עם הארד דיסק 160 GB SATA של WD מותקן עליו XP הכל עובד יופי הבאתי אתמול הארד דיסק נוסף של 320 GB וכל השאר אותו יצרן ושהדלקתי היה כתוב DISK BOOT FAILURE אז הייתי צריך לפרמט אבל ידעתי שיש קבצים בC בהארד דיסק הישן שאני לא גיביתי לכן התקנתי את המערכת הפעלה על ההארד דיסק חדש חלקתי למחיצות כמובן והכל.. שסיימתי ובאתי להכנס לקבצים שבכונן C נכנסתי לתיקיה על שם החשבון המשתמש שלי במערכת ההפעלה והיה רשום לי "הגישה נדחתה" ונזכרתי שעשיתי את הקבצים שם לפרטיים..עכשיו זאת בעיה ורציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה כי יש לי שם קבצים שאני ממש חייבב תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היום התעוררתי ולהפתעתי המחשב לא פעל..אתמול עד 4 בבוקר הוא פעל בסדר ופתאום הוא לא פועל שאני מדליק אותו הוא לא מפעיל לי את המסך..הוא מפעיל את המסך אך ורק מתי שלמחשב עצמו אין כמעט חיבורים כלומר..אם נניח אני מחבר את המדפסת והמסך ..המסך לא נדלק ...אם אני מוציא את המדפסת אז הוא כותב לי את ההודעה הבאה... you have not connected the power cable to the video card please refer to the g' etting started guide for proper instolation בדקתי את החיבור ונראה לי שהוא בסדר..מישהו מוכן להסביר לי מה הולך עם המחשב הזה!? להזכירכם לפני 8 שעות הוא פעל בסדר
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הממיר של YES למסך, חיברתי את הוידאו לcomposite, אפשר לחבר את האודיו ישרות ללוח אם או שצריך כרטיס טלווזיה?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש במוזיקה וכול הצלילילם יש מין גירגורים כאלה ברמקולים /אוזניות גם וגם מין גרגור כזה של המוזיקה יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס קול? (כרטיס קול מובנה בלוח)
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נכון המסך הראשון שעולה, של הפנטיום ויש את הסמל של אינטל מצד ימין למעלה ואפשר ללחוץ בשביל להכנס לBIOS? אז שם, לשם המחשב מגיע ולא ממשיך יותר לשום מקום. פירמטתי את המחשב, התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, עשיתי המוני ריסטרטים וכיבויים למחשב ולא קרה כלום.. ופתאום לאחר הריסטרט האחרון, הגעתי למצב הזה.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז ככה, רציתי לדעת מה הופך מעבדת מחשבים לאחת שיכולה לאתר מאיפה התקלה מבלי להמר... אני דיי מבין במחשבים אבל עדיין יש לי 8 מחשבים שוכבים במחסן עם תופעות התקעויות וריסטים מוזרים ולא מצליח לאתר את החומרה הפגומה האם ישנו איזה מכשיר או כרטיס שבודק חומרה מבלי להמר? נראה לי שווה את הכסף... ראיתי פעם כרטיס PCI ששמים מחובר לספק ומחברים ללוח והוא נותן קוד תקלה - פותחים בחוברת ומיד מגלים מה הבעייה... יש למישהו פיתרון? נמאס לי לצבור מחשבים והאמת גם המחשב הנוכחי שלי מתחיל לזייף אז... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת דחוף|| יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו זכרונות, אבל לא מצאתי במפרק של הלוח אם את המהירות תמיכה של הזכרונות... זה הלוח-אם http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=202&l1=3&l2=12&l3=45
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בערב הייתי כרגיל במחשב, לא עשיתי איזה משהו מיוחד סתם כמו תמיד באייסיקיו וזה, ופתאום המחשב נכבה. פשוט נכבה לגמרי! ואז אני לוחץ על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק.. אבל בכלל לא עושה כלום! כאילו הוא בכלל לא מחובר לחשמל.. אז בדקתי את החיבורים וניסיתי עם כבלים אחרים וכל זה, ובשקעים אחרים וזה לא קשור.. הוא פשוט לא נדלק כאילו הוא בכלל לא מכובר לחשמל חח... ולא יצא עשן לא יצא כלום, מה זה אומר? איזה חלק לדעתכם הלך? כי יש לי אחריות על המחשב אבל אם הלך לי ההארדיסק זאת בעיה מאוד מאוד חמורה.. אז איז\ה חלק לדעתכם נדפק? הספק? הלוח אם? מה?.. רק אל תגידו הארדיסק תודה. [ד"א אני מדבר מהמחשב הישן שלי חח..]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן פחות משנה עם כרטיס 8600 GT בחצי שנה ראשונה שיחקתי במחשב וראו מעולה . לאחר חצי שנה המחשב נכבה לי כמה פעמים והפסקתי לראות טוב משחקים , הקצוות של הדמויות נראות בזיג זג העצים וצמחיה נראות מלאכותיות. לקחתי את המחשב לחנות והחליפו לי מאוורר כי אחד מהם לא עבד. אך בעיית האיכות של התמונה לא נפתרה לקחתי שוב לחנות החלפנו לכרטיס חלופי ועדיין לא רואים טוב איך זה הגיוני? החלפתי דרייבר להכי חדש ועדיין אין שינוי.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי בקר USB לחיבור כוננים SATA IDE וכו יש לי כונן חדש WD 250 GB במנהל התקנים הוא מזוהה אבל בתור כונן לא מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! התקנתי לאחי VISTA במקום XP ,הכל עובד מצויין ,מלבד הכרטיס קול Esi Waveterminal 192M . הורדתי דרייבר שמתאים לויסטה ,אגב ,הוא היחיד שיש באתר שלהם שכן תומך בויסטה אז אין הרבה אופציות. אבל אני מקבל את השגיאה הבאה: Windows הצליח להתקין תוכנת מנהל התקן, אך תוכנת מנהל ההתקן נתקלה בבעיה כאשר ניסתה לפעול. קוד הבעיה הוא 39. מזה ? לא נתקלתי בזה בחיים.... אשמח לקבל תשובה בהקדם ,אני ממהר וצריך לחזור הביתה (פרוייקט סיום באנגלית יש לי על הראש :-\) תודה רבה מראש. ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי קורא כרטיסים 3.5 לחיבור למארז. מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מחבר חלק כלשהו במחשב,אשמח להכוונה. אז ככה: אלו הכבלים שמחוברים אליו,כאשר אני לא ממש מבין לאן הם מתחברים. HD AUDIO,שיש לו חיבור נוסף בשם AC97. האם הוא מתחבר ב-FRONT AUDIO במקום מה שקיים עכשיו??נראה לי מוזר. שני כבלים שלכל אחד מהם יש חיבור 1394. כבל נוסף שרשום רק USB. ושני כבלים נוספים בעלי שני חיבורים,אחד בשם VCC USB1- USB1+GND והחיבור השני הוא GROUND.(כאמור,שני החיבורים נמצאים על כבל אחד, סך הכל 4 חיבורים) אם זה רלוונטי,אז הלוח הוא P35 DS4. המון תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב של חבר, הוא קנה ארד-דיסק SATA חדש וניסנו להתקין בו ווינדוס. הבעיה היא שאחרי שהוינדוס עולה עם הקבצי התקנה הראשוניים אני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה שיכול להיות שהארד-דיסק לא מותקן כהלכה או יש וירוסים (WTF?). ניסתי להתקין עם אותו ארד-דיסק על מחשב אחר את הווינדוס וזה עובד. כך שעשיתי לו בנתיים רק פורמט אבל אני עדיין מקבל את הודעת השגיאה הזו בכול פעם. כשהחזרתי את הארד-דיסק הישן למחשב אז המחשב עובד. נראה לי שזו בעיה בלוח אם או בדריוורים של ה SATA, ניסתי להתקין עם דיסקט של כונן A אבל לא נראה שזה עבד... למישהו יש רעיון היכן הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בעייה קצת מוזרה: אני עושה RESTART ל XP SP2, (לא יודע אם זה קשור, אבל XP גם נתקע איזה דקה על SAVING YOUR SETTINGS) שהמחשב מתחיל לעלות מחדש אחרי ה RESTART, אין זיהוי של הכוננים הקשיחים והוא כותב משהו כמו INSERT DISK AND PRESS ANY KEY אבל, אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו, הכל בסדר ו XP עולה. הסתכלתי על ה SMART של הדיסקים, והכל נראה תקין. יש לי 2 כונני IDE (כולל ה BOOT), כונן SATA ו-2 DVD בחיבור IDE רעיונות? תודה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תשמעו יש לי מחשב דיי חדש בן 3-4 חודשים..(מפרט בצד). אני לא יודע למה זה קורה אבל כבר קרה פעמיים היום ככה סתם בזמן עבודה באינטרנט ובסרט (רק היום התחיל ופעם היה קורה רק באמצע משחקים או ביציאה מהם). עכשיו עידכתי לוח אם עידכנתי כרטיס מסך וינדוס מעודכן הכל פיקס... הטמפ' דיי גבוהות של המעבד 40 במנוחה עם קירור של זלמן ועל המהירות הכי גבוהה (שבוע הבא מקבל 120 אקסטרים). הכרטיס מסך על 45 מעלות 9800GTX במנוחה על 100% מאורר. באוטומוט הוא על 60 מעלות.. למה זה יכול להיות קשור ? טמפ' ? למה המחשב נופל ככה פתאום סתם ? לא מאמין שיש בעיה של חלקים במחשב ככה שלא יודע מה לעשות... דרך אגב אם לא מתאים לכאן אבקש להעביר.. פתחתי כאן כי לא ידעתי איפה לפתוח !! תודה...
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קניתי 2 מחשבים לא מזמן עם HDD זהה - 320GB WD AAKS במחשב אחד מופיע ציון של 5.7 ובשני 5.9 שאלתי חבר שגם לו יש את אותו HDD וגם לו 5.9 עכשיו השאלה - למה אני מקבל רק 5.7 במקום 5.9? תודה!
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אוקיי כך... "windows xp sp2/3 32bit" יש לי צורב מדגם NEC DVD_RW ND-3550A פרטים מטה... כאשר אני צורב DVD (אימג'\DATA) לא משנה עם איזה תוכנה נסתי 3 שונות (כל המהירויות) 1) NERO 7 2) Ashampoo Burning Studio 7 3) BurnAware Free Edition אני רואה שהדיסק נצרב, פיסית ועל ידי התוכנות (התוכנות לא מתריאות על שגיאה כלשהם, וכנ"ל הEVENT של WINDOWS) אני מכניס את הדיסק חזרה לכונן והוא לא נקרא (נראה כCD על 0 BYTES, ריק), כאשר אני מעביר למחשב אחר אני רואה DATA על הדיסק אבל אצלי לא... *פירמטתי כבר פעמיים *עדכנתי Firmware לאחרונוה *עברתי 3 סוגים של מדיות *ניקיתי את העין (דיסק ניקוי\לחץ אוויר). *עברתי בין DMA לPIO מתוך כל הצריבות האחרונות שלי רק אחת "הצליחה" (לא הצלחתי לאפין …
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-