תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. לוח אם סוקט 1136 ): פינים עקומים על לוח האם - בשני מקומות שונים. האם אפשר לתקן זאת? או שהלוח מת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם שני HD במצב raid0, לפני שבוע נשבר לאחד מהם החיבור של הSATA ולכן אני לא יכול להפעיל אותו ניסיתי לקנות HD זהה כדי להשתמש בלוח שלו אך מסתבר שהוא כמעט זהה... בכל מקרה ניסיתי להעתיק את אחד הHDים לHD החדש שקניתי ע"י Partition Master ולחבר אותו עם הHD השני אך אני מקבל עליו non-raid hd האם זה אפשרי להעתיק HD מraid0 ולהחליפו עם הHD המקורי? האם יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT מגרסת ה-NF7 וזכור לי כבר פעם שהייתה לי תקלה כזאת שהמאוורר שעל הלוח פשוט לא עבד, אז הזזתי שם את החוט המחובר בין המאוורר ללוח אם וזה עבד.. אך המחשב משמיע אזעקה לעיתים קרובות מאוד בזמן האחרון, שמתי לב שהמאוורר לא עובד שוב. ישבתי אולי חצי שעה בניסיון להפעיל אותו, לא עבד. מה לדעתכם צריך לעשות לפני שאני מביא את המחשב למעבדה שהוא יהיה תקוע שם שבוע+ בשביל תקלה כזאת קטנה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק מחשב נייד vostro של דל בן כשנה וחצי הוא ישר עובר למסך הזה - https://ibb.co/D1NgBD0 ואז הוא עובר למסך הזה - https://ibb.co/7NDyHyb והוא נכבה. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מידי פעם (רחוקים) את המסך הכחול ומיד אחריו ריסט ככה שאני לא מספיק לקרוא מה הבעיה. אז השאלה שלי איך לבטל את הריסט? זאת אומרת שישאר על המסך הכחול בשביל שאני יספיק לקרוא את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות חוץ מלגבות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי לכולם לגיסי יש בעיה עם המחשב . המחשב מפעיל את עצמו מחדש מידי פעם.לפעמים פעם אחרי פעם .מידי פעם המערכת עוברת לרזולוציה מאוד נמוכה עם הודעת שגיעה של האקספלורר היו גם הודעות שגיעה על חוסר יכולת לכתוב לכתובת מסויימת בזכרון. פעם המחשב התחיל להריץ תהליך בדיקה עצמית (הוא מריץ ובודק את כל הקבצים שבדיסק). האם תופעות אלו יכולות להגרם בגלל משהו שאני גרמתי ? בחשב החדש היתה מותכנת גירסת אנטי וירוס של NOD32 שהופעלה רק כשנכנסו לאינטרנט. לא מצאתי בדיסק או בהוספה והסרה שום סימן להמצאות התוכנה בדיסק בקשיח.רציתי לבדוק שאין על המחשב וירוס. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של אנטי וירוס ולא הצלחתי .התחלתי להסיר את NOD32 מהרג'סטרי וראיתי ששם באחד המקומות היתה הפניה לאתר האנטרנט של נוד. ברג'סטרי במ…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי דיסק קשיח חדש (WD 120GB 8MB Buffer) וניסיתי לחבר אותו כ-slave לדיסק הישן (IBM 40GB). ג'ימפרתי נכון, חיברתי את כבל ה-DATA נכון אבל ה-BIOS לא מזהה אף אחד מהם. הנה מגיע הקטע המוזר - כשאני מנתק את הפלופי, ה-BIOS מזהה את הכוננים הקשיחים ללא בעיה. למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מוזר עם העכבר ... כאשר אני שם אותו על PAD (משטח לעכבר) הוא פשוט לא עובד, ז"א לא תמיד מגיב לתזוזה, לא תמיד מגיב ללחיצות, כאשר אני מוריד אותו מה PAD הכל עובד תקין, ניסיתי כמה PAD'ים שונים. - העכבר מדגם Razer Mamba - ניסיתי גם עם הכבל וגם בלי הכבל. - יש ברשותי PAD מקצועי של RAZER, וכאמור ניסיתי גם אחרים. - חשבתי שהבעיה הייתה במחשב, אז דיי הזנחתי את הנושא, אבל עכשיו, כשיש לי מחשב חדש, הבעיה עדיין קיימת. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, ואיך ניתן לפתור אותה (העכבר כבר לא באחריות).
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי RAM 16G 2X8 של CROSSAIR במהירות 3000 משום מה במחשב מופיע לי שהמהירות "רק" 2133 איך אפשר לשנות ולשפר את זה ? הRAM מותקן בסללוטים 1 ו 3 בלוח B450
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 2 followers
-
-
אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש.. לוח אם ASUS M2NPV-VM עם מעבד AMD Athlon DualCore 64bit 3800MHz לפני כשבוע המסך חדל לשדר תמונה למסך (עד אז הייתי עובד עם הכרטיס מסך און בורד) לאחר כמה נסיונות לאפס את הביוס ונסיונות נוספים כמו מסך אחר וכבל אחר שנכשלו קניתי כרטיס מסך חדש GeForce 9500GT של Gainword חיברתי את הכרטיס החדש ועדיין יש לי את אותה הבעיה "no signal detected" מופיע לי על הצג... שוב ניסיתי כבל אחר, מסך אחר ולאפס את הביוס.. אין שינוי אולי אני מפספס משהו ?? בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב בלי הארד דיסק, בלי זכרון, בלי סידי-רום.. אין שינוי למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי... חיברתי דיסק דרך סקאזי...שעליו מותקן הווינדואוס... השאלה שלי...זה איך אני מוסיף לו דיסק דרך IDE...?? איך אמור להיות מחובר....?? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP3 ולוח אמ מסוג Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 יש לי 2 G של זכרון במחשב כשאני נכנס לביוס וגם דרך הוינדואז זה מראה רק 1.5 אבל בתוכנות חומרה כמו לדוגמא " PC WIZARD, " זה מראה לי את כל ה2 G חבר אמר לי שאולי אני צריך לעדכן את הביוס. הורדתי עדכון מהאתר של MSI וכשאני מנסה להקין אותו אני נתקל בשגיאה. אני חושב שאני עושה את הפעולה לא כמו שצריך כי אני מנסה להתקין אותו דקך הוינדואז.. איך בדיוק אני עושה את התהליך הזה אני צריך לצרוב את הקובץ ואז לעשות BOOT לCD? אשמח להסבר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אנשים , אתמול הכל עבד טוב היום שחזרתי מבית הספר אח שלי התאום הדליק את המחשב והופה! מה קרה? אחרי שהוא עושה את הבדיקות(scandisk) לפני שהוא נכנס לוינדוס הוא מראה לאיזה חצי שניה הודעה כחולה שממנה הספקתי לראות רק "psycal Memory" או משהו דומה , ואז בחצי שניה הזאתי מכבה את ההרדיסק וזהו. זה ממשיך וממשיך והבעיה לא נראה לי תיפתר על ידי פירמוט. זה לא ההארדיסק. ניסיתי להחליף סלוטים של זיכרונות לקנפג את הביוס ניסיתי זכרונות לבד ובקיצור כמעט הכל (אפילו לנתק את הפלופי ואת הCDROM) אפילו להכניס ולהוציא כרטיס מסך! שום דבר! עזרה בבקשה! אין לי אפילו גרוש להשקיע אנשים זה מאוד דחוף עזרו לי בבקשה כבר ניסיתי הכל!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר שלי חווה בזמן האחרון בעיה מוזרה מאוד עם המחשב שלו,כשהוא מגיע למסך הפתיחה של WIN98,המחשב עושה ריסטרט ועולה בSafe או לחלופין מצליח להעלות את הוינדוס לדקה שתיים ואז עושה ריסטרט... המפרט: P3 S370 733Mhz Shuttle MOBO,VIA chip Voodoo 3 3000 16MB 256MB SDRAM וספק כוח לא מזוהה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לטכנאים שבינינו שבטח נתקלו יותר מפעם אחת בבעיות של נפילת מתח או ברקים בחורף ששורפים ספקי כוח (בעיקר גנרים) השאלה שלי האם מה שנתקלתי בו הוא תופעה או שזה צירוף מקרים ? התסריט הוא כזה שני מחשבים שונים עם אותו לוח (gigabyte-8s648fx) ועם ספק גנרי שהפסיקו להדלק נשמע כמו בעיה בספקים נכון ? אבל.. בשני המחשבים הספק לא נשרף והבעיה נתפרה לאחר שניתקתי את הכבל מתח מהספק ללוח. מיד לאחר שהחזרתי את המתח ללוח הלוח נדלק. האם זה בעיה בלוח שבנפילת מתח משתבש משהו בלוח בצורה כזו שהספק לא נדלק ? הרי מוזר שלאחר שמנתקים את המתח מהלוח הכל חוזר לקדמותו.. ויותר מעניין זה שאפילו אם מנתקים את המתח מהספק ומחזירים אותו הבעיה נשארת.. יש לי חשד שזה בעיה בלוחות האלה של גיגהבייט למרות שזה סיכוי הרבה פחות נ…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן -.-" טוב אז אני ככה חדשדש פה מקווה להשתלב וכל השיט הזה =] קיצר ככה הכרטיס מסך עבד טוב והכל הממ הייתי בטיול למשהו כמו יומיים וכשה חזרתי הופה אין כרטיס מסך יענו המוניטור שמותקן על הלוח אם מתפקד במקום הכרטיס מסך אז בדקתי עם הוא מחובר והוא מחובר פתחתי את המארץ לראות עם יש איזה נתח שרוף או משהו כלום הכל כמו חדש החזרתי אותו הבעיה נמשכת מחקתי את הדרייבר דרך הDevice Manager והתקנתי מחדש והופה המסך על רזולוציה של 1024*1280 אבל זה מראה לי שהוא על 800*600 אוקי אני משנה רזולוציה ומחזיר והנה עבד אבל הבעיה נמשכת אחרי כל ריסטרט למחשב ואני צריך לעשות את כל הדרך הזאת כדי לסנכרן תכרטיס מסך עם המחשב כדי שהוא יעבוד טוב לא מצאתי שום בעיות אחרות שיכולות להיות שלא קשורות לכרטיס מסך עצמו…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום שלום , הוצאתי היום תגויסטיק הנחמד שלי לאחר שסוף סוף מצאתי לו שימוש במשחק באטלפילד ויאטנאם.. חיברתי אותו לחשמל וליואסבי והגויסטיק נקלט ופועל במשחק ... הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום להתנגדות החשמלית(רעידות וכו) , לפעול. לפי מה שזכור לי מהפעם האחרונה שהשתמשתי בו (שנה+) , יש צורך בתוכנה שבאה איתו על מנת להפעיל תאופציות האלה ... נכנסתי לאתר של החברה , והורדתי משם תתוכנה שלהם , הבעיה היא שהיא מתאימה רק לווינדוס 98-2000 או משהוא כזה ואני משתמש ב XP . יש רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הי, חיברתי את אחד הדיסקים שלי כשהמחשב היה דלוק (אני יודע.. אני יודע...) חיברתי בטעות את החשמל הפוך, והיה גץ קטן. עכשיו ה-HD לא נשמע לי "מניע". לא שומעים את הפלטות מסתובבות. הוא כן מתחמם מעט, אבל ממש לא נשמע עובד. :'( :'( הוא עדיין באחריות, אבל אני מוכרח להציל את מה שיש עליו. האם יש דבר כזה "פיוז" ל-HD ? האם יש מה לעשות ? למישהו יש מושג כמה עולה להציל HD בחברה מוסמכת לזה? תודה מראש מוטי
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב המחשב כבר לא משהו.. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט וכשלתי. ניקיתי מאבק ובדקתי אם הכל מחובר טוב. טמפ' בIDLE המפרט: intel i7 920 gygabyte EX58 DS4 RADEON HD4870 G.SKILL 2*2GB crucial m4 SSD 64GB הבעיה: בהתחלה, הייתה תקופה די ארוכה שכשהייתי מפעיל סרטים בWPC או סרטונים באינטרנט, אז המחשב היה נתקע, בדר"כ עם צליל תקוע מעצבן, והייתי צריך לעשות ריסטרט בשביל להמשיך לעבוד איתו. הסקתי שאולי יש בעיה בכרטיס מסך, וגם אחרי כמה חפירות באינטרנט ואחרי כמה מסכים כחולים שכתוב עליהם " error video_tdr_failure" לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הבעיה. לתקופה מסוימת הריסטרטים וההתקעויות הפסיקו ולפני כמה ימים התחילה בעיה חדשה- מסך תקוע אבל עכבר זז, ואחרי ריסטרט, הBIOS א…
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-