תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מסך IPS.הכל עבד אחלה חוץ מחיתוכים/זליגות בסרטים. חיפשתי מה יכולה להיות הבעיה, שאלתי אנשים ועדיין לא הצלחתי למצוא. החלפתי את המסך במסך LED עבור המסך הקודם ועדיין הבעיה נשארה. ה-IPS חובר פעם באמצעות DVI-D דיגיטלי ופעם ב-D-SuB/VGA, וה-LED ב-D-SuB/VGA עם מתאם VGA-DVI. שני המסכים תומכים בכניסת HDMI. האם הבעיה יכולה להיות בשידור כרטיס המסך או שמא בהעברת הנתונים של הכבלים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
עדכון: מסתבר שמדובר בתקלה שכבר נתקלתי בה בעבר. חיברתי את המסך למחשב נייד ומסמך וורד פתוח (רקע לבן) ובזוויות מסויימות ניתן לראות את הטקסט הכהה מעט יותר באופן קלוש. זכור לי שמדובר באיזושהי תקלה ברמת התאורה של המסך עצמו ולא הגדרה, ממסך קודם שהיה לי בעבר - תקנו אותי אם אני טועה... האם להפעיל אחריות או שמדובר במשהו שאפשר לפתור בקלות? תודה! שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ללא מע' הפעלה. המחשב עבר הגדרה בסיסית ע"י טכנאי והכל בסדר, כל החלקים חדשים - והכל מחובר, למעט עכבר-מקלדת. חיברתי כונן-צורב DVD וקורא כרטיסים מהמחשב הישן (שניהם נותקו לחלוטין לאחר מכן כדי לשלול אפשרות שהם הגורם לבעיה). בהפעלה הראשונה לאחר שהמסך חובר ראיתי את הלוגו של…
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי בעיה... יש צפצוף כשאני מדליק את המחשב...שלאחר כמה דקות הוא נפסק... פתחתי את את המכסה כדי לראות מה קורה שם... כשאני מדליק את המחשב, 3-5 שניות המאורר של המעבד פועל ואחרי זה לא פועל לכמה דקות... ובזמן שהמאורר לא פועל יש צפצוף... למה המאורר לא פועל בזמן הזה? אני יכול לתקן את זה איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2.4GHZ 4GB בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע. גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט. אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק. היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם. מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה. בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה. אני אשמח לעצות בנושא.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לפורום HWZ לאחרונה (שבוע - שבועיים האחרונים) קיימת אצלי בעייה שהמחשב שלי מתחמם ב-20 מעלות יותר מהטמפרטורה שהיתה כשקניתי את המחשב. את המחשב קניתי בתחילת החופש הגדול, והטמפרטורה של המעבד היתה בסביבות ה-29-30 מעלות והכרטיס מסך היה בסביבות ב-24-25 מעלות. היום הכל התחמם ב-20 מעלות יותר, המעבד שלי מגיע ל-50 מעלות ובמשחקים (BC2) מגיע ל-60 ואפילו 65! הכרטיס מסך היום מגיע ל-38 מעלות בלי מאמץ ו-48 מעלות במשחקים. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad CPU Q 8300 2.5 GHz 2GB RAM ,2.5 GHz Nvidia Geforce GT220 בדקתי את הטמפקטורות עם HWMONITOR לאחר שקיבלתי ירידות FPS מטורפות במהלך המשחקים שלי ורציתי לראות מה הסיבה. כמובן כשפתחתי את המחשב הוא היה לוהט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה THREAD - וזה לא כ"כ הצליח לי - אני מנסה שוב אני לא מצליח להחזיר את המחשב כמו שצריך מRESUME SLEEP S3 1) המחשב לא מצליח להציג תמונת מסך ( נראה כאילו יש פעילות דיסק ותו לא) 2) אי אפשר לכבות את המחשב פיזית או לרסטט אותו מהכפתורים על המארז 3) אם אני מוציא את החשמל מאחרוי המחשב הוא נכבה, אחרי 10 שניות ניתן להדליקו מחדש - והוא עושה RESUME ולא START ל WINDOWS 4) כאשר המחשב עולה הוא מחליף בין סדר המסכים (אני עובד בDUAL MODE עם הטליויזיה) ומשבש לי את הפתיחה של MEDIA PORTAL למסך הלא נכון בקיצר, נורא תמוה! מפרט - MB - GIGABYTE MA770-UD3 זכרונות 2 GB (שאמורים לעבוד ב1033 אבל עובדים רק ב800) - לא ניכנס לזה עכשיו מעבד של AMD מארז של ARCTIC COOLING וספק 450 של…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק של 30 גיגה, אז חיברתי עוד הארד דיסק של 40 גיגה במקום הכונן דיסקים( בגלל שלא היה עוד מקום וזה היה או הכונן דיסקים או הצורב) אחרי שהכנסתי אותו והפעלתי את המחשב המחשב התחיל להישמע שונה( אבל זה לא כל כך משנה לי רק רציתי לציין את זה, למקרה שזה לא טוב תגידו לי בבקשה) כשהמחשב נכנס לוינדוס הווא לא הראה שחיברתי עודד הארד דיסק במחשב שלי מה לעשות כדי שהוא יראה אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, המחשב הוא Dell vostro 3450 . ולחיצה על שני הכפתורים ב touchpad מתנהג כמו לחיצה על הגלגלת אז לדוגמא גלישה בynet ולחיצה על אחד הלינקים כדי לפתוח ב TAB חדש מבצע את הפעולה אבל גם מקפיץ אותי לראש העמוד באתר. אבל זה קורה רק כשאני לוחץ על לינק ולא על כל לחיצה על שני כפתורים. זה קורה גם בפייקפוקס וגם בכרום. יש לי את המחשב כבר למעלה משנתיים ועד עכשיו זה לא קרה לי. האם מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם שו אבא שלי קנה לעבודה שלו מחשב חדש עכשיוהמחשב עובד מצוין הוינדוס עובד חלק מאוד אבל רק שאני מכניס איזה התקן יו אס בי או את המדפסת המחשב מתחיל לעבוד ממש ממש לאט .. אפילו לא זז לוקח לו בסביבות 5-10 דקות לפתוח תאתחל מאז שאני לוחץ עליו... עכשיו בהתחלה חשבתי שזו בעיה בוינדוס אז פרמטתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר אז יש רעיונות? וזה לא קשור לוידנוס כי התקנתי כמה דקות אחרי וינדוס על מחשב אחר שקנינו מאותו מקום כאילו אבא שלי קנה את שתיהם ביחד.. והמשב השני עבד מעולה עם אותו וינדוס ועם יו אס בי מחובר. אז מה לדעתכם יכול ליהיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום מסך בן חצי שנה 23 אינטש,יש לו מעין קו כזה בצבע אפור בחלק העליון של המסך כ 10 סמ מלמעלה הקו הוא לרוחב המסך . מה זה יכול להיות?כמובן כבר הלכתי לחנות ושלחו אותו לתיקון אצל חיון,השאלה אם ניתן לתקן כזה דבר?וטוב שהסכמתי בכלל שיתקנו?או הייתי צריך לדרוש מסך חדש? וא מישהו נתקל בתופעה.תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי מוציא תמונה בגוון צהוב למסך, ניסיתי להחליף מסך וזה עדיין אותו הדבר, ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס ועדיין לא עזר, עדיין הכל בגוון צהוב, והבעיה מתחילה מהמסך של הביוס, מה שאומר שזה לא בעיית דרייברים.. השאלה שלי האם יש איזו דרך לסדר את זה בלי לקנות כרטיס חדש, תודה מראש. יש לציין שהכרטיס הוא GEFORCE 5200, שיושב על AGP X8
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם מחשב ישן P3 800MGHZ עם לוח של אסוס לא נראה לי שהסוג המדוייק הכרחי אם כן אני ירשום אותו. הבעיה היא כזאת: אני מפעיל את המחשב הכל עולה סבבה אם אני ממשיך לעליית הוינדוס הוא עולה עד קטע מסויים(לא לפי זמן קצוב סתם באופן אקראי) המקלדת מפסיקה לעבוד וכל כפתור שאני לוחץ משמיע צפצוף מוזר מהביפר של המחשב אתם יודעים הפנימי. רק עכשיו בזמן האחרון אני נכנס לביוס מספיק להיות שם 4-5 שניות והמחשב פשוט קופא. ניסיתי אלף זכרונות כל דבר שיש לי בבית וגם זיכרון יחסית גדול של 256 שעבד במחשב עד לא מזמן ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה. יכול להיות שהלוח סיים את חיו? או שמוקדם מידי להחליט?
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
והבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונות וגם את זה אני לא יודע לעשות...
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
לדוגמא כשמשחקים במשחקים וכשעושים vertical sync אז התנועה יותר חלקה נכון? ובלי זה כזה מפספס פריים אז ככה יש לי בסרטים זה לא חלק איך אני מסדרת את זה שזה יהיה vertical sync בסרטים? הבעיה הזו מפריעה ברמות כשרואים דמות בסרט רצה אז בכלל יש כזה תנועה לא חלקה. זה הכרטיס מסך: 7850 וזה הלוח: msi p67a-gd65 1155 מעבד I5 3450 חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום וברכה, ברשותי מחשב נייח בעל חומרה ברמה גבוהה (מעבד i5 , כרטיס מסך GTX 650ׁ) שנמצא במצב מצויין, מוגן מפני וירוסים על-ידי תוכנת NOD32 עדכנית ומתוחזק על-ידי תוכנת תחזוקה באופן סדיר, מערכת ההפעלה היא WIN 7 64Bit. ברשותי מודם-ראוטר משולב מבית TP-LINK דגם TD-W8951ND והוא גם עובד מצויין. אני משתמש במתאם רשת אלחוטית בתקן USB מסוג TP-LINK WN722N במשך שנתיים ועד לפני חצי שנה הכל היה בסדר. בחצי השנה האחרונה אני חווה באופן יוםיומי בחלק מהזמן חוסר יכולת לגלוש ו\או איטיות נוראית בגלישה (-בכל הדפדפנים) והדבר אינו נפתר אלא עד שאני מפעיל את המחשב מחדש או מוציא את כרטיס הרשת ומכניס אותו ליציאת USB אחרת וגם זה לא תמיד עוזר. חשוב לציין שגם בשעה שהבעיה קיימת זה מראה קליטה מלאה ולעתים רח…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש: מעבד: Intel Pentium 4 - 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 512K cache) לוח אם: Abit IC7-G - ?(875PE),DDR128b,H-Threding? זכרונות: A-DATA - 2* DDR 400 512MB כרטיס מסך: MSI - ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב DVD: SONY DRU700A מארז: CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Case ספק כוח: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC כונן דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK ולא עשיתי לו הרכבה בחנות כי הם עמדו לסגור ובנוסף קניתי אותו מחנויות שונות, בקיצור התחלתי להרכיב אותו אבל הסתבכתי בחלק מהדברים. כמו למשל יש כבלים של המארז שמתחברים ללוח אז הצלחתי לחבר 2 מהם ועוד 2 (שלא רשום עליהם מה הם) ו…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ניקיתי יסודי את המחשב ואני בא להדליק אותו הוא לא נדלק עושה 3 ציפצופים ונכבה מה מקור הבעיה? בבקשה דחוף יש לי בו מסמכים חשובים שאני חייב להדפיס עד מחר (((((((
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-