תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
להסמכה הבינלאומית או סתם לידע וכו' ? העדפה לספרים של מיקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום.. אני מקבל בפוסט ציפצוץ אחד ארוך ואח"כ המחשב ממשיך לעלות רגיל.(קבוע בכל הדלקה) לפעמים אני מדליק מגיע לפוסט המחשב ניכבה לגמרי ואז נידלק לבד ועולה רגיל. יכול להיות שהספק כח התחיל לזייף? מפרט: gigabyte P35-DS3L HEC WIN+550W 80+ V2.3 INTEL CORE2DUO 2.66GHZ 6MB E8200 OCZ 800 2X1024 REAPER DDR2 RADEON HD5870
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את כונן C, קיבלתי שגיאה שחסר NTLDR. הצלחתי להכנס שוב למסך פרמוט של הדיסק וינדוס. פירמטתי שוב. עכשיו כשהמחשב עולה , אני מקבל : http://img69.imageshack.us/my.php?image=dsc01460na7.jpg מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הזה : E8400 3.0MHZ 2GB 9800GT 512 חדש מאתמול (מימשתי אחריות לאחר שהקודם נפטר) לפני שהביאו לי את הכרטיס הזה הייתי עם 9600GT וכל המשחקים עלו כמו שצריך בלי בעיות עכשיו עם החדש לא עולה לי כלום.. באטמן החדש מופיע כמסך שחור, פיפא 09 ו10 עולות לי שגיאות שקשורות לדרייבר של נבידיה שהוא לא נקרא טוב וחייב לעשות ריסט וכך תוקע את המחשב, בדקתי טמפרטורות של כל הרכיכים וכולם מתחת ל55 מעלות ! אין לי מושג מה הבעיה פה.. יש לי ספק כוח 500W ג'נרי בן שנתיים.. ואני חושד בו ספק כוח שלא עובד כראוי יכול לגרום לתקלות כאלה ? עריכה : ניסיתי עוד משחק, RESIDENT EVIL 5.. המשחק נכנס רגיל ונתקע אחרי כמה שניות
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של לנובו מזה כארבעה חודשים. בחודש האחרון המחשב נתקע מדי פעם ומופיע מסך כחול עם הודעת השגיאה: driver power state pailure. ומיד אחכ המחשב נכבה ועולה מחדש. יש הרבה מידע באנגלית אבל לא הצלחתי להבין בדיוק מה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מחשב נייד HP באופן קבוע כל פעם כשאני מעיר את המחשב, הוא עושה ריסטרט. מותקן עליו ווינדוס 10 הום, גרסה 20H2. פרמטתי אותו לפני שבוע אשמח לעזרה, תודה ושנה אזרחית טובה!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: לוח אם ASUS A7V8X מעבד AMD 2100 שני הרד-דיסקים צורב כונן DVD זיכרון 256 DDR כרטיס גרפי GEFORCE TI 4200 128 DDR כונן 1.44 WIN XP ספק כוח 300W הלוח והמעבד חדשים ואתמול פתאום הספק התחיל להוציא עשן. חשבתי שהספק פגום והחלפתי לספק אחר של 230W אבל המחשב מדי פעם עושה RESET ועולה שוב ואחרי שעה מכבה את עצמו. השאלה שלי זה האם הספק חלש מדי, האם ההגדרות ב-BIOS שגויות,האם הלוח מכבה את עצמו בגלל חימום יתר או שזוהי בעיה אחרת תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי בעיה מערכת הפעלה שלי מראה לי שרק 3.39gb שמיש "8gb(3.39usable מפרת בצד
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע היום פעמיים ב2 משחקים שונים בהתחלה בCrysis הוא פשוט נתקע באמצה המשחק אבל עשיתי CNTRL ALT DELETE והמשחק היה במצב "לא מגיב" ופשוט יצאתי ממנו אם סייים משימה ופעם שניה באותו יום הוא נתקע באמצה משחק X - MEN פשוט קפא אבל ב2 המקרים הסאונד המשיך כזה וזהו עשיתי ריסט אני מפחד שיש איזה בעיה בRAM או משהו אחר גם המחשב חם מאוד 50 מעלות מעבד וכרטיס בממוצע במנוחה ובמאמץ הכרטיס ב65-70 מעלות.. המאוורר על 40% של הכרטיס ניסיתי לעלות אם התוכנה firestrom של ZOTAC אבל אחרי כול הדלקה מחדש זה חוזר ל40% מפרט: | Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaste…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של Radeon HD 6870 במחשב חדש ויש לי בעיות של הבהובים במסך קראתי קצת באינטרנט ונראה שזה בעיה ידועה שאין לה עדיין פיתרון - הדרייברים החדשים של ATI לא ממש פתרו את הבעיה העניין הוא שהכרטיס נרכש לפני כחודש מפנדה מחשבים והם בנתיים פשטו רגל ... מה לעשות ?? הכרטיס של Sapphire , אם מישהו יודע מי היבואן נציג רשמי שלהם בארץ שניתן לפנות אלין אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם (IS7-E) מהמארז, כשפירקתי, הוצאתי רק את הכבלי חשמל, כרטיסי הרחבה ואת הקירור (XP 120), הזיכרונות והמעבד (פנטיום 4, נורטווד) נשארו מחוברים. כשחיברתי שוב, הרחתי ריח של שרוף, הריח הגיע מאיזור הכרטיס מסך (R9550), כשחיברתי אותו למחשב אחר קיבלתי ציפצופים -> כנראה נשרף איךשהוא השגתי כרטיס חלופי, 9200SE, ניקיתי שוב את הלוח (בלי לפרק, רק עם לחץ אוויר) חיברתי את הכרטיס ושוב ... ריח שרוף, פה כבר התיאשתי והשארתי את הכל כמו שהוא לכמה ימים, אחרי כמה ימים אני בא להדליק ו... כלום, הנורה הירוקה של הלוח עובדת וכשלוחצים על הכפתור הפעלה המאוררים מסתובבים והנורה האדומה נקלדת , עד לרגע שאני עוזב את הכפתור ואז המחשב מתכבה (כשאני לוחץ על הכפתור בעצם אין כלום על…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה) כמעט כל פעם שאני מנסה להעלות את Win 7 64Bit נותן לי מסך כחול ומאלץ אותי לעשות ריסטרט. מתישהו הגעתי למסקנה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך אז שיניתי גירסא (מ-10.6 ל-10.3 או 10.4, לא זוכר) ואז באמת לא היו לי מסכים כחולים לאיזה יומיים ואז זה שוב חזר... בנוסף מותקן אצלי XP 32Bit שלא עושה בעיות בכלל, עד שהיום הוא גם החליט לתת לי מסך כחול במהלך העבודה (כלומר אחרי שהמערכת כבר עלתה) ולאלץ אותי לעשות ריסטרט. צירפתי מספר קבצי Dump (כמה של 7 ועוד אחד של XP) להודעה שלי. כמובן שהדבר הראשון שניסיתי לעשות הוא Memtest לזכרונות, כאשר ישנה תופעה מאוד מוזרה כשאני מבצע memtest - לפעמים הוא מוצא שגיאות ולפעמים לא. למשל אני יכול למצוא להשתמש בו ושהוא ימצא …
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מדליק את המחשב אז איפה שכתוב מה שהמחשב מזהה הרדיסק צורב וכל זה(למרות שלא כתוב כלום)...אז שם הוא נתקע וכתוב your comuter case had been opend.... ולא כתוב כלום חוץ מזה ויש כזה רעש טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כזה ארוך ואז הוא עושה ריסט ושוב פעם כל הזמן ושאני רוצה להיכנס להגדרות וללחוץ על DELETE לא קורה כלום הוא בכלל לא מגיב לשום דבר וממשיך לעשות ריסטים לעצמו מה עושים?? בבקשה עזזזרררהההה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי מחשב נייד שך LG E500 SPINE ואני רוצה לפרמט אותו נכנסתי לביוס והגדרתי שהבוט יהיה מהדיסק אבל כל F שאני לוחץ עליו לא נותן בקיצור איך עושים BOOT במחשב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! יש לנו קלטות לפני 23 שנה וקנינו את ההתקן EasyCAP לצורך ההקלטה במחשב. אז עשיתי הקלטה של שעתיים וחצי ללא דחיסה לדיסק קשיח של 320 גיגה ויצא לי קובץ ענק של 150GB בערך.. בכוונה עשיתי ככה כדי שתהיה האיכות הכי טובה ואז אני אכווץ את זה.. הבעיה היא עם הסאונד.. הבעיה הראשונה היא שהסאונד קצת מאחר אבל אני יודע לפתור את זה ולסדר את זה בתוכנה.. הבעיה השנייה היא הבעיה שאני לא יודע איך לפתור והיא שהקול של האנשים נשמע מוזר כזה.. איכות הסאונד המשונה הזאת גורמת לכך שיש לאנשים קול הרבה יותר דק ומוזר. אני לא יודע איך לסדר את זה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים פתאום שמתי לב שהמחשב מתחיל לקרטע ולהיות יותר איטי, ופתאום הדרייבר NVIDIA קורס... ואז התחיל להופיע לי מסך כחול מדיי פעם שאומר 0X00000116 nv1ddmkm.sys שלפי מה שקראתי זאת בעיה עם הדרייבר. מאתמול פתאום המסך הכחול מופיע לי בכל פעם שאני נכנס לווינדוס, אם אני נכנס בעזרת SAFE MODE לווינדוס אז המסך הכחול לא מופיע, ואם אני מוחק את הדרייבר ונשאר בלי שום דרייבר, אז מופיעים לי סימנים מוזרים על המסך: ניסיתי לעשות כמה דברים שמצאתי בגוגל אבל לא ממש עזר לי... עזרה מישהו? עריכה: עכשיו שמתי לב שבתמונה שצילמתי עם הסימנים המוזרים על המסך, התסכלתי בתמונה דרך המחשב השני שלי ולא רואים אותם שם.
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אספר בקצרה עד כמה שאפשר. היו לי שלושה HD במחשב. שניים בחיבור SATA בגדלים של 500GB , 320GB כשמערכת ההפעלה על ה 500GB ועוד הארד דיסק ישן של 80GB בחיבור IDE. ההארד דיסק של ה 500GB הפסיק לעבוד וקניתי חדש של 2TB, התקנתי עליו וינדוס והכל היה בסדר. היום רציתי לנתק את ה HD של ה 80GB כי חבל על החשמל שהוא לוקח וגם כי יש לי הארד דיסק גדול יותר בחיבור SATA שיושב בצד. ניתקתי אותו מהמחשב ולהפתעתי קיבלתי מסך של Boot Failure והוינדוס לא עלה. ניסיתי לנתק גם את ההארד דיסק של ה 320GB ועדיין המחשב בשלו - boot failure . ניסיתי גם לנתק את כל הכבלים של כל ההארדיסקים האחרים וגם של כונן ה DVD! כלומר, מה שנשאר מחובר זה כבל חשמל אחד מהספק אל ה HD של ה 2TB וכבל SATA אחד מה HD של ה 2TB ללוח האם.…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-