תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300W מה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני בא לצרוב בצורב דיסק DVD בתוכנת נרו גרסה 7.0.0.0, וכאשר אני לוחץ על burn, הוא רושם שהוא ממתין לצורב וככך נשאר. לא נותן לבחור מהירות צריבה או לצרוב. להלן צילום מסך של מסך הצריבה: http://rotter.name/User_files/nor/450af2d11a871c5b.jpg יש לציין שעד הזמן האחרון הוא עבד כשורה.ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, אבל זה לא עזר. כמו כן, ניסיתי לצרוב בדיסק רב פעמי והוא הצליח לצרוב. מדיות שהוא צרב בעבר הוא מצליח לקרוא. למשהוא יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש, חן.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב טוב מאוד למשחקים וזה אבל בעצם המעבד קצת מגביל אותי, יש לי כאמור מעבד 3.2 GHZ של אינטל, 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT, 512 MB. אני מקבל ב - 3DMark05 בערך 7100 אבל אני מאמין שאם נגיד אני אמרח משחה טרמית ואנקה את המעבד ואת הכרטיס מסך אז אני אגיע לסביבות ה - 7500 שזה בעצם המקסימום בגלל שהמעבד "מגביל" את הכרטיס מסך. רציתי לשאול קודם כל על איזו משחה טרמית אתם ממליצים כי מאז שקניתי את המעבד לפני כשנה וחצי לא החלפתי לו משחה טרמית ובנוסף לכך אם אתם ממליצים לי לעשות OC למעבד, אם צריך פרטים נוספים לגבי החומרה וכו' כדי לבדוק אם היא מתאימה ל - OC למעבד אז תגידו ואני אכתוב. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כל הזמן כשהמחשב עובד מלא שעות..אז כשאני מכבה אותו הוא תמיד נתקע ואז אני צריכה לכבות אותו ידנית ב מסך "שומר את ההגדרות שלך" וככה זה תמיד ויש לי מחשב חדש לגמרי, 512 MB RAM RADEON 9600 AMD ATHLON 64 וספק ג'נרי..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש לי מידי פעם (רחוקים) את המסך הכחול ומיד אחריו ריסט ככה שאני לא מספיק לקרוא מה הבעיה. אז השאלה שלי איך לבטל את הריסט? זאת אומרת שישאר על המסך הכחול בשביל שאני יספיק לקרוא את הבעיה.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש.. לוח אם ASUS M2NPV-VM עם מעבד AMD Athlon DualCore 64bit 3800MHz לפני כשבוע המסך חדל לשדר תמונה למסך (עד אז הייתי עובד עם הכרטיס מסך און בורד) לאחר כמה נסיונות לאפס את הביוס ונסיונות נוספים כמו מסך אחר וכבל אחר שנכשלו קניתי כרטיס מסך חדש GeForce 9500GT של Gainword חיברתי את הכרטיס החדש ועדיין יש לי את אותה הבעיה "no signal detected" מופיע לי על הצג... שוב ניסיתי כבל אחר, מסך אחר ולאפס את הביוס.. אין שינוי אולי אני מפספס משהו ?? בנוסף ניסיתי להעלות את המחשב בלי הארד דיסק, בלי זכרון, בלי סידי-רום.. אין שינוי למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד חדש יחסית מדגם lenovo l340-15IWL. הסוללה שלו הפסיקה להטען היום. ספק הכח נבדק ונמצא תקין (מתח - 20.1V). המחשב יכול לעבוד עם הסוללה עד שתתרוקן, לכן אני מניח שהבעיה אינה בסוללה אלא במקום כלשהו בין הספק לבין הסוללה. מה לדעתכם עשוי לגרום לתקלה הזו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מזה זמן רב המחשב כבר לא משהו.. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט וכשלתי. ניקיתי מאבק ובדקתי אם הכל מחובר טוב. טמפ' בIDLE המפרט: intel i7 920 gygabyte EX58 DS4 RADEON HD4870 G.SKILL 2*2GB crucial m4 SSD 64GB הבעיה: בהתחלה, הייתה תקופה די ארוכה שכשהייתי מפעיל סרטים בWPC או סרטונים באינטרנט, אז המחשב היה נתקע, בדר"כ עם צליל תקוע מעצבן, והייתי צריך לעשות ריסטרט בשביל להמשיך לעבוד איתו. הסקתי שאולי יש בעיה בכרטיס מסך, וגם אחרי כמה חפירות באינטרנט ואחרי כמה מסכים כחולים שכתוב עליהם " error video_tdr_failure" לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הבעיה. לתקופה מסוימת הריסטרטים וההתקעויות הפסיקו ולפני כמה ימים התחילה בעיה חדשה- מסך תקוע אבל עכבר זז, ואחרי ריסטרט, הBIOS א…
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה. ברשותי מחשב חזק יחסית בן שנתיים המריץ מערכת הפעלה Win7. בחצי השנה האחרונה החלה להופיע תקלה שחוזרת על עצמה בנסיבות שונות. זה התחיל מכך ש-skype הפסיק לרוץ כמו שצריך. כלומר אני פותח את התוכנה, היא עולה ושניה אח"כ קורסת. כך קורה גם עם הגאדג'טים של מייקרוסופט וכן עם אפליקציות נוספות של המערכת (צג הביצועים לדוגמא). כלי האבחון של מייקרסופט לא מצליח לפענח סיבה מסויימת לתקלה אלא כותב "שגיאה כלשהי". יצוין כי המחשב עובד חלק, הוא לא קורס ולא איטי יותר מכשהיה ביום שפתחתי אותו כך שאני מעדיף להמנע מפתרון הפירמוט או השחזור. יש למישהו רעיון מה יכול היה להשתבש? תודה רבה לעונים! עדיאל
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הבעיה הקודמת נפתרה, אבל צצו כמה בעיות חדשות. עקרונית, יש לי 2 כוננים קשיחים, בביוס אפשר לזהות את שניהם ואת הדגמים שלהם אבל במערכת הפעלה, מסיבה כלשהי, אפשר לזהות רק את הSSD שעליו יש את המערכת. אני לא מצליח לזהות את ההארדיסק השני. כרגע אני מתקין דרייברים של הלוח אם, אבל למישהו יש מושג מה לעשות? בנוסף, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת מאנגלית לעברית, וכל פעם כשאני לוחץ "הורד שפה" זה חוזר אחורה ולא מגיב. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אתמול בזמן מאמץ(משחק) המחשב נכבה באופן פתאומי ומאז לא נדלק בכלל מה כבר ניסיתי: להחליף לשקע אחר בקיר, להחליף כבל חשמל אחר, לנתק את הכבל חשמל וללחוץ על הכפתור הדלקה מספר פעמים ולחבר שוב ולנסות להדליק כלום לא עזר הכפתור פשוט לא עושה טריגר לכלום אין אורות אין צפצופים רוב הרכיבים עדיין באחריות
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היום בצהרי היום המסך קפא - אי אפשר היה להזיז כלום. עשיתי כיבוי למחשב והפעלה מחדש - והמסך לא נדלק .. פתחתי את המחשב הכל היה נראה בסדר גמור.. כל המאווררים עובדים, המאורר של הכרטיס מסך עובד... האור של הלוח אם דלוק. ניסיתי לעשות פריקת מתח... גם לא עבד. החלפתי כרטיס מסך גם לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם ישנה דרך כלשהי להשתמש בחיבור נוסף בפאנל האחורי בתור יציאה לאוזניות(אולי איכשהו בתוכנה לשנות את זה)?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-