תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, בטח שמעתם על הבעיה שיש לכל הדיסקים של סיגייט מהסדרה החדשה. (7200.11) אז גם לי, אבל המצב יותר גרוע ממה שהיה נדמה או שקרה לרוב שאר האנשים. הבעיה אצלי, שבניגוד לרוב שהצליחו לתקן את הבעיה עם העדכון, אצלי ההארד לא מזוהה בביוס, ולכן אי אפשר להריץ את עדכון הקושחה שאמור לתקן את הדיסק. לא משנה באיזה קונפיגורציה של חיבורים וכו'.הדגם הוא ST3500320AS, נקנה לא מזמן. הבנתי מרפרוף קצר ברשת שזה משהו בסגנון הזה :" BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment." נראה לכם שיש איזה דרך להחזיר את הדיסק לחיים? לבד, או אצל חנות, כל דרך שתהיה. מסיגייט כבר התייאשתי, הם לא שמים :anim-…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
לחברי האתר שלום רב. קניתי באירופה מחשב נייד של אסוס דגם g60jx, כאשר אתה פותח אותו ישנה מדבקה גדולה שמיקומה מתחת למקלדת עליה רשום בגדול G60J. רק לשם הסר ספק הפכתי את הלפטופ כדי לראות את המדבקה מאחור שרשום בה "model:G60j", ועכשיו, שמבחינתי הייתי בטוח שזהו אכן הדגם נכנסתי לאתר של אסוס והורדתי דרייברים וביוס מעודכן. כאשר עדכנתי את הביוס דרך דוס וכניסה לתפריט הביוס של אסוס ישנה שם אפשרות לעדכון הביוס, עדכנתי אותו. לאחר מכן הוא כבה (המחשב) ומאז הוא ל-א עובד כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה,לא המסך,לא המחשב ואפילו לא המאווררים, רק כמה נורות שמעל המקלדת (כפתורי מגע) והסידירום (CD) שנפתח וטוען אך לא מעבר. הוצאתי את בטריית המחשב אך כמובן לשב..זה לא עוזר,חשבתי על הוצאת הבטריה של הב…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
לא מזמן פירמטתי ת'מחשב והתקנתי ווינדוס 98 הרגיל לא ה SECOND ועכשיו איבדתי את הדיסק של הדריבר ואין לי מושג מה הכרטיס מסך שלי ולכן אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ניסתי ללכת ל RUN ולרשום DXDIAG וזה אפילו לא כתב לי כרטיס מסך רק SOUND ואין לי מושג מה עושים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה ימים שמתי לב כי כאשר אני מבצע אתחול המחשב (התחל > 'כיבוי המחשב', לא ידנית.) , המחשב מבצע כיבוי, אך הוא פשוט לא מופעל מחדש. המחשב נשאר במן מצב standby?, המחשב דולק רק שהוא לא עולה, גם המסך נמצא ב-standby, כאשר אני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור לכבות את המחשב, הכפתור לא מגיב, כנ"ל גם כפתור ה-RESTART, הפיתרון היחידי זה פשוט לנתק למחשב את המתח ואז הוא עובד חלק. :-\ מישהו יודע מה הבעיה ? :-\
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק של 160 G ויש לי עוד אחד של 80 G ששמור אצלי במגירה ורציתי להוסיף אותו למחשב כדי שיהיה לי 240G . עכשיו במידה ואני מחבר אותו אני יכול לחלק את הכוננים במחשב לשני כוננים שווים למרות ששני הארד דיסקים לא שווים בגודלם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי המחשב היחסית ישן שלי עבר איתי דירה. סוף סוף חיברתי אותו ואת כל הציוד אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול. מה קורה: אני שומע צפצוף של שניה כל 5 שניות(כל 5 שניות הוא מתרסט וחוזר חלילה). בדקתי חיבורים והכל נראה בסדר. המעבד יושב טוב, הכרטיס מסך מחובר כמו שצריך. לא מבין מאיפה זה נחת עליי. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן כונן dvd חיצוני והמחשב מזהה לי אותו אבל הוא לא קורא לי שום דיסק. הכונן הוא של חברת toshiba samsung דגם sh-d162. בבקשה תעזרו לי דחוף... תודה!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני שאול את ביגלל שקניתי Creative zen micro והוא מעביר שירים בהמהירות של 1.0 [attachment deleted by admin]
-
אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה. זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע: 2.4GHZ אינטל 512MB 9600PRO על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם (IS7-E) מהמארז, כשפירקתי, הוצאתי רק את הכבלי חשמל, כרטיסי הרחבה ואת הקירור (XP 120), הזיכרונות והמעבד (פנטיום 4, נורטווד) נשארו מחוברים. כשחיברתי שוב, הרחתי ריח של שרוף, הריח הגיע מאיזור הכרטיס מסך (R9550), כשחיברתי אותו למחשב אחר קיבלתי ציפצופים -> כנראה נשרף איךשהוא השגתי כרטיס חלופי, 9200SE, ניקיתי שוב את הלוח (בלי לפרק, רק עם לחץ אוויר) חיברתי את הכרטיס ושוב ... ריח שרוף, פה כבר התיאשתי והשארתי את הכל כמו שהוא לכמה ימים, אחרי כמה ימים אני בא להדליק ו... כלום, הנורה הירוקה של הלוח עובדת וכשלוחצים על הכפתור הפעלה המאוררים מסתובבים והנורה האדומה נקלדת , עד לרגע שאני עוזב את הכפתור ואז המחשב מתכבה (כשאני לוחץ על הכפתור בעצם אין כלום על…
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אוקי, הכול התחיל כשחבר שלי ביקש ממני שאני אצרוב לו משחקים.. :\ הדיסק הקשיח שלו היה בפורמט FAT32, אז לא הייתה לי אפשרות לשים לו קבצים מעל 4 ג'יגה. ניסיתי להביא את הדיסק הקשיח שלי אליו [500GB של WD, בפורמט NTFS] אחרי שחיברתי את הכונן, המחשב נתקע [ישר אחרי שהוא נדלק, שזה רושם PENTIUM INSIDE] טוב, לקחתי את הכונן שלו, פירמטתי לו את D מ FAT32 ל NTFS, שמתי לו משחקים, החזרתי לו את הדיסק, והמחשב שוב נתקע [רק עם הכונן שלו] הכונן מחובר ב S.ATA, ומותקן Win XP על המחשב שלו.. מה אני יכול לעשות? לא נעים לי ממנו =[
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אספר בקצרה עד כמה שאפשר. היו לי שלושה HD במחשב. שניים בחיבור SATA בגדלים של 500GB , 320GB כשמערכת ההפעלה על ה 500GB ועוד הארד דיסק ישן של 80GB בחיבור IDE. ההארד דיסק של ה 500GB הפסיק לעבוד וקניתי חדש של 2TB, התקנתי עליו וינדוס והכל היה בסדר. היום רציתי לנתק את ה HD של ה 80GB כי חבל על החשמל שהוא לוקח וגם כי יש לי הארד דיסק גדול יותר בחיבור SATA שיושב בצד. ניתקתי אותו מהמחשב ולהפתעתי קיבלתי מסך של Boot Failure והוינדוס לא עלה. ניסיתי לנתק גם את ההארד דיסק של ה 320GB ועדיין המחשב בשלו - boot failure . ניסיתי גם לנתק את כל הכבלים של כל ההארדיסקים האחרים וגם של כונן ה DVD! כלומר, מה שנשאר מחובר זה כבל חשמל אחד מהספק אל ה HD של ה 2TB וכבל SATA אחד מה HD של ה 2TB ללוח האם.…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אחרת לבדיקת HDD Diagnostic Hardisk Maxtor זה הHardisk ואני מחפש תוכנה אחרת לבדיקת בעיות חוץ מהתוכנה שלהם בקיצור תוכנה של חברה אחרת או כל תוכנה אבל שתעבוד והאם זה ימצא באדסקטור זה אומר שHardisk הלך...?
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הדיסק קשיח הישן WD SATA2 8MB 160GB מפרט המחשב החדש: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata אני רוצה לחבר את הקשיח של המחשב הישן על מנת להעביר קבצים שלא גיביתי. איך אני עושה זאת והאם צריך לקנות מתאם ללוח אם החדש?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש dell latitude e7470 ויש לי איתו כמה בעיות 1. כאשר העכבר הג'ויסטיק מופעל מידי פעם הוא זז לבד על המסך 2. העכבר [הטאצ' פד] לפעמים לא מגיב ולא זז 3. המסך לא נכבה והמחשב לא נכנס למצב שינה גם אחרי הזמן שהגדרתי אותו אליו [גם כאשר הג'ויסטיק לא מופעל]
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היוזר במחשב הנייח שלי לא עולה ואני לא יודע את הסיבה לכך או איך מעלים את היוזר כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. יש לי htpc די ותיק, בן 5 שנים, עד עכשיו הוא היה דלוק כל הזמן ולא היו בעיות כלל, למעט ספק. החלפתי את הספק לפני כשלושה חודשים. למחשב שנו כוננים, c וd של חברת wd. לאחרונה אני נתקל בתופעות מדאיגות מאוד. לעתים כשאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אחד מהם. לפעמי מזהה את שניהם. לעתים אחרי שהוא זיהה את שניהם והכל עובד כמו שצריך, אחרי כמה שעות אני מגלה שבmy computer מופיע רק כונן c. לפעמים אני חוזר, ומגלה חלון כחול (אין dmp). לפעמים אני חוזר ומגלה שהמחשב איתחל את עצמו ועכשיו הוא טוען שאין לי כונן עם מערכת הפעלה, ואחרי כמה restarts זה נפתר. איפה לדעתכם הבעיה? לוח, ספק, הכוננים עצמם? איך אפשר לחקור את זה? לא יודע מה לעשות. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
להסמכה הבינלאומית או סתם לידע וכו' ? העדפה לספרים של מיקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-