תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
פתחתי חשבון origin של EA ושכחתי את הסיסמה . כשניסיתי לשחזרה ראיתי שהמייל שהכנסתי ברישום היה שגוי וזה לא מייל שלי. בקיצור אני תקוע. יש לציין שחשבון origin מקושר לחשבון הPSN שלי אם זה יכול לעזור תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך של סמסונג כאשר אני מפעיל שיר במדיה פלייר או נכנס לאתרים מסויימים, המסך נהיה שחור. רק שאני יוצא מהתוכנה או מהאתר המסך הופך ונהיה תקין. מה אפשר לעשות? אני לא יודע מאיפה הבעיה מתחילה בכלל.. הדרייברים מעודכנים, וגם כשאני לפעמי מפעיל את המסך אז לוקח לו איזה 6 שניות עד שהוא נדלק. מדובר במסך של סמסונג t220 .
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או לתוכנה, אבל יש לי נתון חומרה שכן אולי יוכל לעזור. בעיקרון המחשב הוא ויסטה ומלפני יומיים בערך, המחשב עושה לעצמו ריסטרט מדי שעה, שעתיים, אולי יותר, אולי פחות. היום כשזה קרה, הוא כתב את הדבר הבא לאחר ההפעלה מחדש, של עצמו: Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device לאחר מכן הוא פשוט סרב לעלות(לאחר CTRL ALT DEL) וחזר על ההודעה, עד שהחבר כיבה את המחשב והפעיל מחדש. ניסינו לעשות system restore אבל אין שם מיקום שמלפני יומיים(לפני תחילת התקלה), אלא רק מהיום, כך שבעצם אי אפשר לעשות system restore למקום נורמלי אחורה. אחרי זה ניסינו לעשות תיקון דרך דיסק ההתקנה של הויסטה ושם הוא לא עשה כלום(ב- startup repair) אל…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
{קודם כל אני בכלל לא בטוח אם קשור לפה או יותר לרשתות אז תסלחו לי } נכון יש את ה local area connection ? אז משום מה, יש לי שניים כאלה, ואחד מהם קצת מוזר מדי.. ואני מעוניין לבטל את זה אם אפשר כדי שתבינו על מה אני מדבר: עכשיו, זה במהירות (כביכול) 30MBPS, סתם לצורך ידע אם זה מועיל או לא.. איך זה נוצר בכלל ? אני גם לא יודע.. אני רק מעוניין לבטל את הדבר המוזר הזה.. תודה .
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום בא לי לבדוק טמפרטורת מעבד במצב IDLE הטמפרטורה היתה 50 מעלות וסיבובי המאורר הגיעו ל3800 סל"ד, זה נראה לי גבוה נדי אז פרקתי את המאוורר ונקיתו אותו מאבק והחזרתי הדלקתי את המחשב והא נכבה לאחר כמה שניות, בדקתי אם 3 המאוררים עובדים כראוי והם אכן עובדים. הספקתי להכנס להגדרות הBIOS כדי לבדוק טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 90 מעלות והמחשב נכבה... המחשב: P4 3GHZ על לוח אם אסוס P4-800 מה יכול להיות הגורם אם כל המאוררים עובדים כנראה כראוי
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כול פעם שאני מוריד קובץ או משחק למחשב תמיד יש בעיות CRC! הקובץ פגם.... ולא זה לא וירוס .. בדוק זה לא spyware בדוק... ולא hacking אני חייב עזרה אם מישהוא יודע מה זה או איך אפשר למנוע זאות תודה. מראש. ???
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק רגיל אבל זה נשמע כאילו איזה חלק נדלק כל כמה שניות מחדש וכנראה שזה הכרטיס מסך כי כלום לא מופיע על המסך.. משהו כזה כבר קרה לי אבל זה הסתדר כשהוצאתי כבלים והחזרתי אבל עכשיו זה לא מסתדר.. מה לעשות ??? המפרט E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W Samsung T220
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במעבד כנראה,המחשב פועל ופתאום הוא עושה ריסטרט..אז מסרב לעלות שוב,הלוח אם ASUS P4P800 אומר לי (כן הוא יכול לדבר ) system fail cpu ועוד מילה שאני לא מצליח להבין אותה.. רק אחרי שאני מרים את הסינק של המעבד טיפה ומשחק איתו אז רק הוא עולה.. יש פתרונות? אני ממש נואש , הוצאתי לגמרי את הסינק סידרתי את המעבד במקומו שוב. עדיין אותה בעיה.. אין בעית טמפרטורות.. והמחשב לא בOC המעבד הוא מעבד northwood 2.6 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כל הזמן אני שם לב שמצטברת לי אבקה חומה על הדימים ! בהתחלה חשבתי שזה אבק אבל זה לא האבקה היא ממש על הדימים איפה שהזכרון נכנס. הקבלים לא נפוחים אבל גם עליהם לפעמים יש טיפה מהאבקה הזאת. אבל על הדימים DIMM יש כמות של אבקה חומה. אני מנקה וזה שוב חוזר..מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח ישן, האם יש אפשרות להעביר את הכונן DVD למחשב נייד באמצעות כבל SATA החיבור היחיד שיש לכונן DVD הוא החיבור של SATA. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מציג תמונה (5143X3429 (24bit. במחשב אחד התמונה מוצגת לשביעות רצוני, במחשב השני התמונה מוצגת בצורה לא טובה (גרעניות חזקה). מה לבדוק/לשנות במחשב כדי שהתמונה תוצג סביר. תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה. זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע: 2.4GHZ אינטל 512MB 9600PRO על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו אבל הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 1080ti extreme ואם כדאי לעשות sli אם זה?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי לפטופ של לנובו מדגם ideapad 110, המחשב היה תקין לחלוטין והכל עבד, לפני כמה ימים אחרי הדלקה, המקלדת ומשטח עקיבה הפסיקו לתפקד, והמחשב כובד עם עכבר ומקלדת חיצוניים בלבד. דברים שניסיתי לעשות ולא הועילו: reatart לעדכן את הדרייב של המקלדת. למחוק את הדרייבר ולהפעיל מחדש שחזור הגדרות defult ב-bios התקנת כל דרייבר אפשרי בעזרת driver easy פתחתי את המחשב, ודאתי שהכל מחובר כמה שצריך. החלפת הכונן הפנימי לכונן עם וינדוס 10 עם התקנה נקייה. כל אלו לא הועילו ולא עזרו, אתם תיקוותי האחרונה, תודה מראה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אתמול בזמן מאמץ(משחק) המחשב נכבה באופן פתאומי ומאז לא נדלק בכלל מה כבר ניסיתי: להחליף לשקע אחר בקיר, להחליף כבל חשמל אחר, לנתק את הכבל חשמל וללחוץ על הכפתור הדלקה מספר פעמים ולחבר שוב ולנסות להדליק כלום לא עזר הכפתור פשוט לא עושה טריגר לכלום אין אורות אין צפצופים רוב הרכיבים עדיין באחריות
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תיאור מחשב: פנטיום 2.6 נורטווד. זכרון 512 ELIXIR. לוח אסוס P4P800. למחשב שלי יש בעיה של קפיאה ותקיעות מוזרות עם פסים צבעוניים באורך 1 ס"מ במסך למעלה (3-5 פעמים ביום). במיוחד במשחקים ובEMULE. הדבר קורה רק כאשר הFSB של המחשב נמצא על הגדרות הסטנדרטיות כלומר בס 200 ואפילו בס 201. כאשר אני מעלה את הבס ל205 ואפילו 210 המחשב יציב כמו סלע.(המחשב עובד רציף 24 שעות ביום וכבר לפחות חודשיים לא קפא או הוציא מסך כחול). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, והאם מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עם כרטיס מסך 6600 (pci-e) בודד שמחובר בסלוט התחתון (זה שרחוק מהמעבד). הבעיה היא שהכרטיס עובד ב X2 ולא ב X16 כמו שהוא יכול לעבוד. :'( 1. איך אני משנה את המכפלה בסלוט התחתון ל X16 מ X2 ? להחליף סלוט בא בחשבון. 2. האים בעיה זו נובעת מעצם העובדה שהלוח לא "מוגדר" (SLI (2x PCI-e X16 , ז"א שאם אני יעשה מוד שיהפוך אותו ל SLI תפתר הבעיה ? * אני מזכיר שיש לי רק כרטיס מסך אחד. 3. האם זה בכלל קריטי או שאני גם ככה לא ירגיש הבדל בביצועים (אני לא משחק אך צופה בהרבה סרטים וגם קצת עורך וידיאו) ? נ.ב. כך מאפשרים ל nForce4) ChipSet) לתמוך ב SLI או SATA 2 במידה ואינם פעילים. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 http://www.d…
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-