עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GTxZ,

שלום קניתי כ.מסך לפני זמן מה 8800GT מחו"ל. EVGA השאלה שלי היא האם יש איזה מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתקן לי אותו?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. ושאלה נוספת באותה הזדמנות.. אני מחפש שם של תוכנה שמאמצת את המחשב תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. קניתי את המתאם לטלויזיה 21PIN לS-VIDEO ,צהוב,לבן והאדום חיברתי את הכבל S-VIDEO ----S-VIDEO מהמחשב לטלויזיה ורואים שחור לבן בדקתי הכל ניסיתי לכוון ועדין זה שחור לבן זה פועל על PAL בדקתי היה לי פעם רידון 9250 וגם היו רואים שחור לבן חשבתי שאני יחליף את הכרטיס מסך זה יסתדר החלפתי את הכרטיס מסך לגיפורס 7600GT ועדין שחור לבן. חייב תשובה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by 1111,

יש לי 2 מחשבים ישנים עכשיו אחד מהם ממש חלש אז אני רוצה לזרוק אותו ושפתחתי אותו יש שם שני כרטיסי זיכרון של 128 מגה אחד מהם SDRAM והשני אין לי מושג מה ומי הוא... עכשיו השאלה שלי אם אני יכול לשלב כרטיסי זיכרון בלי קשר למהירות שלהם MHZ אם יש להם אותה כניסה?. חבל לי לזרוק את הכרטיסי זיכרון האלו ד"א יש גם משהו CL3. יכול להישרף המחשב מחוסר התאמה של המהירות או משהו? למרות שהכרטיס נכנס לחריץ? אני מתכוון במקרה ויש אותה יציאה של כרטיסי זיכרון לשני המחשבים. תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  5. מדובר ב-My Book Home Edition מדגם WDH1CS5000 בחיבור ללוח ASUS P5B DELUXE דרך חיבור ה-eSata שעל הלוח. * מערכת ההפעלה ב-RAID0 של ראפטורים על הגשר של אינטל ולא על ה-JMICRON * בחיבור USB הכל עובד מצויין. * בחיבור FW הכל עובד אך לא ניתן לעלות XP בזמן שכבל ה-FW מחובר ולעיתים יש בעיות זיהוי גם עם FW * בחיבור eSata אין זיהוי של ה-MyBook כלל - בכל קונפיגורציה אפשרית :-\ גם לא בביוס. מה ניסיתי? * עדכון ביוס וכל הדרייברים האפשריים של הלוח. * "שיחקתי" עם המגעים של הכבל עצמו (לא מגיע בבאנדל - נקנה בנפרד). * חיבור בזמן העבודה (hot swap) וגם כשהמחשב כבוי - ללא הצלחה. * עדכנתי בביוס את קונפיגורצית ה-JMICRON גם ל-IDE וגם ל-ACHI ללא הצלחה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  7. Started by 1900GT,

שלום, יש לי סורק HP ScanJet 3400C כבר כמה שנים. אני לא משתמש בו כל כך הרבה פעמים אבל היום דווקא שאני צריך אותו הוא לא עובד כמו שצריך. מה שקורה זה כשאני מנסה לסרוק הוא נכנס לאשף ומתחיל להשמיע רעשים של סריקה ואז הוא מפסיק והוא רושפ שזה לא הצליח לסרוק מכיוון שהסוק נותק.. ובאמת כאשר אני נמצא בדף של התקני הסורק בזמן הסריקה ההתקן נעלם ואז חוזר אחרי שמופיע השגיאה... מה עושים???

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה עצבנית עם המחשב שלי שאני לא מצליח לפתור והיא מציקה לי כבר חודש שלם. קניתי מחשב חדש לפני כחודש, הנה המפרט: מעבד: Quad Core 2.4GHZ 8MB 1066MHZ EQ6600 לוח אם: Intel Buffalo Creek DG33BU זיכרון: ADATA 800MHZ 1GB x4 כרטיס מסך: Winfast nVIDIA Geforce 9800 GX2 1GB כונן קשיח: W.D. 7200 BUFFER 16MB 320G צג: Samsung SyncMaster 151 N 15'' 1024x768 / 75Hz VGA input מארז: מארז n תקן אינטל (Mini Tower) + מאוורר זלמן ספק: ספק עם 400W טהור (לא זוכר כמה A, אבל נאמר לי ע"י יבואן כרטיס המסך שזה יספיק, למרות שבאתרים רשום לפחות 600W). Windows XP Proffesional לא מקורי. אם אני לא טועה החלפתי את המעבד למשהו דומה רק עם עוד חיבור של 8 פינים כדי שהכרטיס מסך יעבוד (כי הוא מתחבר ל6…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  12. ברשותי מחשב חדש שהיה מותקן בו VISTA את מערכת ההפעלה החלפתי ל Windows XP כאשר אני מכבה את המחשב , המאוורר ממשיך לפעול כי הוא AHCI ENABLED איך ניתן לפתור את הבעיה כך שכיבוי יביא גם לכיבוי מוחלט של המחשב כולל המאורר , ולאחר מכן ניתן להפעילו ללא בעיה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by d1v,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נתקע,ורק RESTART…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by aavichai,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה בטעות כשרציתי לסדר הגדרה בכרטיס המסך שלי - לחצתי על disable ואחרי הריסטרט כשהמחשב עולה - הוא מגיע לחלק של הXP אבל באותו רגע אני רואה מסך שחור. המחשב לא מצליח לעלות לי ב"מצב בטוח" האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. אהלן כפי שהכותרת מרמזת, משחקים כבדים בסגנון MASS EFFECT ו TUROK נתקעים כל פעם אחרי 1-5 דקות של גיימפליי אם לתאר את התקיעות אז זה מתחיל בקפאון מוחלט של התמונה, קוביות קטנות שחורות מפוזרות על כל המסך, הסאונד נתקע, או לפעמים יש רעש סטטי נוראי ולבסוף BSOD.. המחשב יחסית חדש, E4500 + Sunbeam Tuniq | Abit IP35-E | G.Skill 2GB| BFG 8800GT 512MB OC2 אין בעיות טמפ', לפי מה שהתוכנות מציגות למרות שעם OC, תוכנות שמאמצות את המעבד לתומו לפעמים גורמות ל BSOD. לאחר הורדת ה OC התוכנות עבדו ללא בעיות (אבל לאט יותר ): ) במשחקים, עם הורדת ההגדרות הגרפיות - המשחק שורד יותר זמן ללא BSOD, אבל בסוף זה קורה.. כל זה מעיד על בעיית טמפ, אבל שוב..יש קירור מצויין למעבד וקירור מעולה לכ.מסך עוד דבר, אח…

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Shoko,

יש לי מחשב ישן בערך...-מפרט בצד. זה קורה איזה פעמיים -שלוש ביום גם לפעמים שאני קם בבוקר ומגלה שהמחשב לא מגיב. העכבר זז אבל כל מה שאני לוחץ לא מגיב. חוץ מזה שאני קם בבקרים והוא קופא זה גם קורה במהלך עבודה. אתמול ישבתי וצפיתי בסרטון ביוטיוב אמצע הסרטון רציתי לעבור לתיקיה מסוימת שהייתה בשורת המשימות אז הוא לא הגיב אז אמרתי לא נורא והמשכתי לצפות עד שפתאום גם הסרטון נתקע...הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש. ניקיתי כל מה שמתאתי עם התוכנות: * נוד 32 (אנטי וירוס). *spybot *ad aware כמובן שעשיתי עידכונים לפני הסריקה ובכלל אנחנו כל הזמן מטפלים במחשב ונקים מאבק עושים בדיקות כל יום יומיים סריקה באנטי וירוס וכו'. אני נואש אני לא מבין את הבעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה(!).

• 16 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. שלום לכולם... כבר כמה חודשים שיש לי בעיה בהפעלה של משחקים בינוניים ומעלה (Medal of Honor \ COD4 \ testDrive). דקה או שתיים לאחר שאני מעלה את המשחק המחשב נכבה או ברוב המקרים... נתקע, ולאחר כמה שניות, נתקע הסאונד... ואז רק ריסטרט מחזיר את המחשב לחיים. נ.ב - בפיפא הוא לא... עכשיו, לאחר בדיקה מקיפה, חשדתי דווקא במעבד, גיליתי שהטכנאים לא עשו עבודה טובה בהרכבה של המאוורר שלו ושברו לו את אחד מהפינים שמהדקים אותו ללוח אם. החלפתי את המאוורר וגם שמתי משחה טרמית... (בנוסף לזה, גם פירמטתי... אבל זה לא קשור לבעיה הזו) המחשב שלי הוא: Intel DualCore E6600 2GB זיכרון פנימי לוח אם של GIGABYTE כרטיס-מסך - Readon 1950 Pro מארז גדול ולא ג'נרי... (לא סגור על זה, אבל נראה לי של ANT…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  19. עשיתי עידכון ביוס F11 דרך עידכון מאינטרנט החלפתי מעבד E6300 ל- /Q6700 בביוס יש שורה שהוא כותב שם CASHE OPEND..........................NO וצריך להיות שם YES זה מה שהיה לי במעבד הקודם במערכת ההפעלה הוא מזהה את המעבד טוב גם בתוכנה של הלוח אם הוא מזהה את המעבד ואת המהירות אבל התקנתי את תוכנת CPU - Z ובמהירות כתוב שם ב CLOCS CORE SPEED 1600 MHZ ולפעמים היה כתוב 2666MAZ האם יש כאן בעיה איפה ? אני יכול לבדוק אם המעבד שלי עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  20. למה הוא לא נותן לי להיכנס לקבצים של הדיסק ?1 אני חייב את זה דחוף נא לעזור בדחיפות

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tomeryh,

חשבתי בהתחלה שזה המעבד שמתחמם אבל אני רואה שזה לא עוזר והמחשב עדיין נתקע בזמן מאמץ. ראיתי שלוח אם מראה 48 מעלות. חיפשתי מאווררים ללוח אם ולא מצאתי למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by eyals,

שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, קניתי לפני 3 חודשים ב-KSP מחשב חדש וכשאני מחבר את האוזניות והמיקרופון (משולב) לפאנל הקדמי זה לא עובד. פתחתי את המחשב וגיליתי שהם לא חיברו לי את החוטים ללוח אם. אני לא מתמצא בזה ממש ולא הצלחתי להבין בעצמי איך לחבר, ניסיתי משהו אבל עכשיו אני שומע באוזניה אחת רק כאשר אני מחבר את החוט של המיקרופון (האדום). אבקש את עזרתכם בחיבור... יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ומארז ‏HJA-291 MIDI על הלוח אם יש 10 פינים לחיבור (תכלס יש 9 כי פין מספר 8 ריק) מהמארז יוצאים 8 חוטים צבעוניים (שניים שחורים=אדמה, לפי החוברת ידעתי לאן לחבר) השמות בחוברת מול מה שכתוב על הקצה של החוט לא תואם, לדוגמא: יש לי חוט ירוק = LINE IN ובחוברת לא מוזכר השם הזה. אני אכתוב בדיוק מה שבחוברת ומקווה שתוכלו לעז…

• 16 תגובות
    • 5.5k צפיות
  25. היום כיביתי את המחשב ואחרי שהוא סיים להכבות המסך נסגר וכו' אבל המחשב עצמו עדיין היה דלוק.... המאווררים הסתובבו האורות דלקו וכו'.... אני ישר בדקתי את הגדרות החשמל על המחשב אבל לא ראיתי משהו מיוחד.... הבעייה היא רק בהגדרות או שיש מצב שהספק כוח לא טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים