עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני עובד על מעראכת הפעלה ויסטה 64 ביט ומאז ומתמיד הייתה מוצגת לי הטמפרטורה של ההארד דיסק עד לפני כמה חודשים . סיבה לא ידועה, אך הסברה היא הנ"ל . בדקתי עם התוכנות Speedfan V. 4.34 EVEREST ואם אמור להיות מוצג גם בסנדרה וPCWIZARD אז לא מוצג . מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by eitan112,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני צריך עזרה דיי דחופה אז בבקשה! קניתי נגן MP4 ( COWON D2) m (למי שמתעניין אבל זאת לא הנקודה) בקיצור זה קרא לי גם עם העכבר כל הזמן ה USB עושה לי שגיאות וכו' עכשיו שחיברתי את הUSB של הנגן כדי להעביר מוסיקה וכו' זה אמור לפתוח לי "כונן" כביכול במחשב שלי ושמה אני רואה את כל הקבצים שבתוך הנגן כל התיקיות והאפשריות (אני מאמין שלחלק פה זה מוכר) אבל זה לא פותח לי ולא קורא כלום! יש רק את הצליל הזה שחיברתי USB וזהו, כאילו כלום. בדקתי, לא צריך תוכנה לא צריך כלום צריך לעשות את זה ככה מחברים זה יותר את ה"כונן" הזה ופשוט שמים בתיקיית ה MUSIC את השירים. איך אני יודע שזאת בעיה במחשב? הייתה לי בעיה לפני כמה ימים עם העכבר והUSB אבל אני לא אכנס לזה. + ניסיתי את זה…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. מופיה אצלי מדיי פעם מסכך כחול עם קוד של 0X0000000D1 עשיתי ניתוח לקובץ לוג שהוא יותר וכתוב שם Probably caused by : cfosspeed.sys ( cfosspeed+278dd ) חוץ מזה שזה דרייבר כניראה יש עוד משהוא יותר ספציפי שאפשר לדעת לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  6. הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. לפני מספר ימים המחשב התחיל לעשות ריסטים בעת טעינת הWINDOWS, אז חשבתי זאת בעיה תוכנה ופירמטתי את המחשב... עכשיו הוא התחיל לעשות לי שוב פעם ריסטים, באמצע משחקים, וסתם גלישה באינטרנט... פתחתי את המארז ובדקתי אם כל המאווררים פועלים, והם כן... מישו יודע אולי מה הבעיה? חשוב לציין שמתי שהמחשב נדלק, הוא נדלק רגיל והכל תקין, רק אחרי ה"ריסט" הוא מתחיל בסדרה של ריסטרים אחרי המסך שהוא כותב כמה זיכרון יש, איזה HD יש וכ'ו... תודה

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני צורב במדיות verbatim x16 אבל במהלך הצריבה אני רואה שהמהירות צריבה היא x2 אני משתמש בתוכנה burnaware ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש ועדיין המהירות היא x2 הצורה הוא lg dvd h22n

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. טוב תקשיבו יש לי בעיה יש לי מחשב שקניתי לפני שניים מחשב דיי טוב. עכשיו כל כמה זמן המחשב נעשה איטי או לפעמים כל המחשב ניתקע או שלפעמים כל הצבעים במשחקים שאני משחק נידפקים וכאילו. השאלה שלי. עם לקנות מאוורר חדש או לא? (תמליצו לי עם כן) העם הבעיה בכרטיס מסך שהוא: gforce 8800gt וכמה זמן אחריות של NVIDIA

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by eliil1,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by dan9,

היי יש לי איזה מחשב שחבר החליף את הזכרונות.. והחזיר ומאז המחשב לא מגיב...הוא נדלק אבל אין אפילו את הציפצוף המוקר.. מה יכול להיות?? אן אפילו מה הכיון??

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. Started by adirze,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים בערך שיש בו 3 הארדיסקים. לפי בדיקה בתוכנה HDDLife הטמפ' של אחד מהם היא 55c בערך אני מבין שזה נחשב מאוד גבוה להארדיסק. יש משהו לעשות על מנת לקרר אותו אם אני לא טועה יש כבר במחשב שני מאוררים אם לא שלושה. אם זה חשוב זה הארדיסקים בנפחים של 250 ג'יגה, ושניים 500 ג'יגה של WD. בנוסף בדקתי גם בתוכנה everest ושם זה רשם לי ששניים מהם אלה של ה-500ג'יגה בטמפ' של c53-56 בערך והשלישי הישן יותר מביניהם בטמפ' של 82c!!! הייתי ממש שמח לעזרה יש לי המון מידע עליהם ולא הייתי רוצה שיקרה להם משהו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  14. למעט ההארד דיסק . זאת בתוכנת אוורסט. ניסיתי גם את sensorview ושוב רק החום של ההארד דיסק.אבל היה כתוב גם שאין סנסורים נוספים. המחשב שלי:x2 duel core amd 4800 ati2600xt ram 2gb kingstone wd320 gb לוח אם gigabyte ga-ma770 יש לי חשד שהכרטיס גרפי מתחמם ,ואין לי דרך לבדוק זאת.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2008 בשעה 23:02:17 ומה שרואים כאן הגיוני?[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  15. אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by Dima99,

היום פירמטתי את המחשב שלי(לא פעם ראשונה)ףכרגיל התקנתי את כל הדרייברים,כרטיס מסך וכו'. התקנתי את הדרייבר של הלוח אם,ששם נמצא הדרייבר של הסאונד,אבל הסאונד לא עובד. ניסיתי להוריד מהאינטרנט דרייברים,גם כן הם זהים למה שהיה לי בדיסק ולא עובדים. הרמקולים מחוברים להכול ואין להם דרייבר משל עצמם. הלוח אם הוא:945GCM5-F 7.1 מהדיסק הבנתי שזה הדרייבר שאני צריך Realtek ALC888,אבל הוא לא עובד. בכל מקרה תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  18. אהלן אנשים. לפני חודש בערך הצבתי הודעה באחד הפורומים שאני מעוניין במחשב חדש ועזרו לי להרכיב מפרט שברובו נשאר כמו שהוא. מעבד: Intel E8500 זיכרון: Corsair 2X2GB @ 800MHz לוח אם: Asus PN5-D מעבד גרפי: Gigabyte 9800GTX 512MB כונן: 500GB ABYS Western Digital מארז: CoolMaster 690 קירור: Zalman 9500CNPu ספק כוח: Thermaltek 750W בעיה מס' 1 המחשב היה נכבה באמצע משחק. החלפת ספק כוח פתרה את הבעיה. ספק כוח מקורי HEC600W. בעיה מס' 2 ויסטה 32 נתקע מדי פעם. רק RESET היה אפשרי. התקיעות היו באופן רנדומלי. זה יכל לקרות 2 דקות אחרי איתחול המחשב או אחרי שעתיים של עבודה. קרה לרוב בעבודה בסביבת המערכת הפעלה ולא במשחקים. יומיים לפני הבעיה השלישית המערכת תפקדה ללא בעיות לאחר עידכון דרייברים לכ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dantitan,

לפני חודש וחצי קניתי מחשב עם המפרט הזה: AMD 4800X2 2GB RAM GYGABYTE 9600GT וכו' שיחקתי משחקים כמו COD4 GEARS OF WAR ASSASIN CREED והכל עבד חלק.. היום הפעלתי את COD4 והמחשב הוציא רעש ממושך מהכרטיס מסך.. יצאתי מהמשחק והרעש נפסק.. ניסיתי עם משחקים אחרים וגם עם משחקים שכמעט לא דורשים כלום כמו VIRTUA TENNIS 3 הכרטיס עושה רעש חזק ומוזר.. עד עכשיו (חודש וחצי) לא היה לי שום רעש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  20. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. במחשב של חבר טוב - היה כרטיס "GAINWARD" 6600. היו רואים בו קשקושים במסך (במסך הדוס הראשוני), כנראה בגלל חימום יתר נשרף. החלפתי כרטיס- קיבלתי כרטיס 6600 מדגם חדיש יותר כי את הישן לא מייצרים. הכרטיס החדש הגיע באריזה. שמתי אותו- שוב אותה בעייה- רואים את אותם קשקושים וחירטושים צהובים במסך. יש לציין כאם אני שם את הכרטיס שלי רואים טוב והכל בסדר, כך ששללתי לוח אם. הגיוני הבכרטיס החדש גם שרוף/תקול? נתקלתפ בתופעה כזו? אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  22. * * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. כשאני צופה בסרט/סדרה המחשב מעלה לי מסך כחול, הוא רושם לי שם גם DUMPING MEMORY , סופר עד 100 (עניין של שניה וחצי) ועושה ריסטארט. בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך, אבל המעלות שלו בסדר גמור וגם שלחתי אותו לבדיקה והוא נמצא תקין לחלוטין. קראתי קצת באינטרנט ואמרו לי לבדוק את הזכרונות שלי. חבר שלי המליץ לי להריץ בדיקה של MEMTEST וזה מה שעשיתי. הנה מה שזה מצא לי אחרי כ 4 וחצי שעות עבודה : מה הבעיה ? ואיך אני פותר את זה? תודה רבה ! ואם זה משנה משהו : אני עובד עם ויסטה ULTIMATE 32 BIT יש לי 2 GB זיכרון. 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד. יש רווח של סלוט בין הסטיקים של הזכרונות. מעבד e6600 CORE 2 DOU כרטיס מסך HD2900 PRO לוח אם ASUS P5B DELUXE

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by חלפון,

שלום,קרה היום אסון \: במחשב שלי אחי נשרף ההרדיסק אין לי ממש מושג למה אבל יצא ממנו ריח שרוף,maxtor 80 sata הרדיסק יחסית לא חדיש להיום ,הבעיה היא שהוא לומד באונ' והיה לו שם קבצים מאוד חשובים ועכשיו אין גישה אליהם. אני יודע שיש חברות שיוכולות להציל נתונים מהרדיסקים שנשרפו ודברים כאלה קיצוניים,האם אתם מכירים או ניסיתים כאלו בעבר? תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים