תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי HD חיצוני של WD דגם WDG1SU5000E שיש לו גם חיבור USB וגם ESATA. קניתי מחשב חדש שיש לו חיבור ESATA, אבל כשאני מחבר אותו ויסטה לא מזהה אותו. כשאני מחבר אותו ב USB הוא עובד. יש איזו דרך מיוחדת שאני צריך להתקיןו אותו? אולי הגדרות מיוחדות ב BIOS? נ.ב. יש לי ויסטה 64 והלוח אם שלי הוא asus p5k se
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המכונה שלי (אולי זה מזג האוויר החם) אבל בזמן האחרון (שבוע שבועיים) המערכת נכבית לי לפעמים ככה סתם. אני חושש שזה אולי מהספק (300W) או מהקירור freezer 7 pro (במארז יש לי עוד 2 מאווררים). מחוברים למכונה דרך USB wacom, DOK, mouse, printer, screen Hub(dell) יכול להיות שאין מספיק מתח וקירור ובגלל זה המחשב קורס? למה זה לא קרה עד עכשיו? (יש לי אותו כבר חצי שנה), יכול להיות שזה מערכת ההפעלה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הקבלים בלוח אם שלי נדפקו וזה אז החלפתי את לוח אם מגת האחריות ואז באתי הביתה וחיברתי הכל, שומעים את כל החלקים עובדים וכאלשם דבר ל מוצג במסך, וגם אחרי שאני מכחה הרבה זמן אין צליל שהווינדוס עלה אז זה לא כרטיס מסך.. הלוח אם שהחליפו לי דפוק? יש מצב זה המעבד? תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן סידרתי כבלים במחשב, החלפתי מאווררים וכדומה והוצאתי את הכרטיס החביב מהסלוט PCI שלו כדי לנקות מתחת. כשחזרתי למחשב, והפעלתי, הסאונד לא עבד, יש רק "בומים" כאלה ברמקולים. כאשר אני נכנס לווינאמפ ושם שיר הכל נראה טוב, גם בדריברים יש תנועה של סאונד.. ורק סאונד חיצוני אין.. מה זה יכול להיות?!
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הזמנתי במפרט גם קירור כזה: Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי, אתחיל בהקדמה: יש לי מחשב יחסית חדש, נקנה בדצמבר 2007. מאפיינים בקצרה: מעבד intel Q6600 2.4 שנעשה לו OC ל 3 ג'יגה על ידי החנות בה קניתי (נעשו בדיקות מקיפות אחרי הOC) 2 ג'יגה זיכרון DDR2 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8800GT. הבעיה היא כזאת: לא זוכר מתי הבעיה התחילה אבל בחלק נכבד של המשחקים אחרי כ-10 דקות משחק נעלמת תמונת המשחק, המסך מחפש אות מכרטיס המסך ואז המחשב נתקע לגמרי ומושמע הצליל האחרון שוב ושוב ושוב ושוב... העניין הוא שזה לא קרה תמיד...למשל עם call of duty 4 המחשב לא נפל גם על ההגדרות הכי גבוהות. כנ"ל לגבי assasins creed, אבל במשחק simon the sorcerer זה התחיל וקרה פעמים נדירות. לאחר מכן במשחק crusaders thy kingdom come שלא היה כבד בטח שלא מCOD4 או assasins creed …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את כל הראם.... עזרה בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי טלוויזיה חדשה LG 32 אינטש. כשאני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה אני מקבל מראה שחור לבן :'(. לפני זה היה לי מסך CRT שאותו חיברתי עם יציאת ווידיאו אחת ויציאת אאודיו אחת. עכשיו כשאני מחבר את שתי היציאות הללו לאזור הקומפוננט אני מקבל תמונה בשחור לבן וכשאני מחבר אותן למקום שבו אני מחבר את הממיר אני לא מקבל כלום.... תעזרו לי בבקשה. בבעלותי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 6200 עם הדרייברים המעודקנים. נ.ב. כשהיה לי מסך הCRT הישן כיוונתי את המראה דרך תוכנת TV-TOOL מה שניסיתי לעשות כעט.... אולי הבעייה בתוכנה? עיזרו לי בבקשה. בתודה מראש מקס.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום, עשיתי הפעלה מחדש למחשב קיבלתי איזה הודעה על vga שצריך להתקין כי מצב התקן חדש (ולא חיברתי כלום למחשב) ואז פתאום המחשב עובד כרגיל אבל כל מה שקשור לגלילה למשל או לגרירה של חלונות עובד לאט בטירוף זו בעיה שהייתה לי בעבר אני רק לא זוכר איך זה תוקן אז, אשמח לעזרה מקווה שהכל מובן.
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש, התקנתי את כל הדרייברים, הכל עובד חוץ מהקול. עשיתי בדיקה של SOUND HARDWARE, והראה לי שיש קול, כלומר אחרי שאני מדבר למיקרופון זה מראה שיוצא איזה משהו, אבל אני לא שומע כלום. התקנתי כל מה שצריך, דיברתי עם החברה של הלוח (ABIT) ועשיתי כל מה שהם אמרו ונראה להם שזאת בעיה בצ'יפ של הקול. האם יש אפשרות כלשהי להחליפו? כמה זה אמור לעלות? יש משהו אחר שאפשר לנסות כדי לתקן את הקול? תודה רבה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הי, מצ"ב תמונה המחשב שלי קצת איטי לאחרונה ושמתי לב שבתוכנת Easytune6 הוא מראה שהוא עובד על תדר של 1585 MHz. למרות שבמצב רגיל אמור לעבוד על 2400. מה הסיבה לתקלה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק מעולם(גם אם אני רוצה אני לא יודע איך). תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חופשה של שבועיים חזרתי והמחשב אכזב אותי לצערי. לפני טעינה הWIN הוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: system is running in fail-safe state. please recheck bios cmos setup. לאחר מכן יש אפשרות להכנס לביוס סט-אפ, או להמשיך. שאני מנסה להמשיך נותן לי הודעה: disk boot failure. insert system disk בנוסף - רעש מוזר מההארדיסק שנשמע כמו נסיון לסיבוב ותקיעה, שחוזר על עצמו כל שנייה - שתיים. יש לציין שההארדיסק מאוד ישן (20GB) בכל הנוגע לביוס - אין לי שמץ של מושג. חשבתי לנסות להתקין WIN מחדש, אבל לא רק שאין לי דיסק, אני די בטוח שהCD לא עובד. אז לפני שאני רץ לטכנאי או חנות, רציתי להתעייץ איתכם. אודה לעזרה, אופיר.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי תומך בזה,יש לי אסוס P5K DELUXE ו-2 הארד דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כ"א. מה אני אמור לעשות ואיך והאם אני יכול לשמור את המידע שיש לי על אחד מהכוננים ? (יש עליו רק סרטים בתיקיה הראשית ללא מערכת הפעלה),אגב השני חדש וריק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. הלוח אם מגיע עם 2 יציאות SATA בלבד, וכל הIDE תפוס. אני מעונין לרכוש עוד כונן קשיח, אבל אין לי איך לחבר אותו. לכן חשבתי על בקר PCI -SATA אני ארגיש הבדל בביצועים בין SATA OB לבין כרטיס? ואם אפשר להמליץ לי על כרטיס אני אשמח, זול כמה שאפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן כפי שהכותרת מרמזת, משחקים כבדים בסגנון MASS EFFECT ו TUROK נתקעים כל פעם אחרי 1-5 דקות של גיימפליי אם לתאר את התקיעות אז זה מתחיל בקפאון מוחלט של התמונה, קוביות קטנות שחורות מפוזרות על כל המסך, הסאונד נתקע, או לפעמים יש רעש סטטי נוראי ולבסוף BSOD.. המחשב יחסית חדש, E4500 + Sunbeam Tuniq | Abit IP35-E | G.Skill 2GB| BFG 8800GT 512MB OC2 אין בעיות טמפ', לפי מה שהתוכנות מציגות למרות שעם OC, תוכנות שמאמצות את המעבד לתומו לפעמים גורמות ל BSOD. לאחר הורדת ה OC התוכנות עבדו ללא בעיות (אבל לאט יותר ): ) במשחקים, עם הורדת ההגדרות הגרפיות - המשחק שורד יותר זמן ללא BSOD, אבל בסוף זה קורה.. כל זה מעיד על בעיית טמפ, אבל שוב..יש קירור מצויין למעבד וקירור מעולה לכ.מסך עוד דבר, אח…
-
- 41 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7600gs עם יציאת tv out הכל היה מחובר טוב ופעל עד שהטנכאי בא וניתק את זה, עכשיו ניסיתי להפעיל את זה מחדש (יש את הכבל s-video שמתחבר למפצל כזה שמתחבר לכרטיס מסך) ורואים בשחור לבן. ניסיתי את כל האפשרויות בחיבורים (יש שלוש צבעים ירוק, כחול ואדום) ורק על הירוק זה פועל אבל בשחור לבן. עשיתי חיפוש פה בפורום וניסיתי לשנות את השיטת שידור בדרייברים לפאל (כל האפשרויות) אבל זה לא שינה כלום, עדיין זה בשחור לבן. ניסיתי גם באפשרויות להכניס צבעים אבל זה גם לא עבד.. מה עוד אפשר לנסות ? עריכה: עכשיו באפשרויות זה קולט את הטלוויזיה כHDTV ולפני זה היה כתוב רק TV .. שום דבר שניסיתי לא שינה את זה..
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום האמצע הגלישה באינטרנט נכבה המחשב, יכול ליהיות בגלל החום כי היום חמסין והיו טמפ' גבוהות (70 מעלות במעבד...), עכשיו המחשב לא נדלק יותר, כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה, המאוור של המעבד זז תנועה מזערית כאילו בא להידלק וזהו, שום דבר אחר לא זז והמחשב לא נדלק. יכול ליהיות שנשרף איזה רכיב? יכול ליהיות שיש איזה פיוז שנשרף וצריך להחליף? שום דבר לא נראה לי שרוף (איך זה אמור להיראות?) ואין ריח שרוף... ניתקתי מהחשמל וחיברתי, חיכיתי שעה, אווררתי את כל המארז עם מאוורר וכלום, לא נדלק, רק עושה מידי פעם את התחלת הסיבוב של המאוורר של המעבד לרבע שנייה וזהו. המפרט הוא מעבד core 2 due (נראה לי 2xxx) עם קירור סטוק, כרטיס מסך 7300gs, ספק 500W ג'נרי כנראה - g-pro? מה הבעיה ומה לעשות או לנסות?…
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה מאוד מרגיזה... הצורב שלי קורא dvd וcd אבל מוכן לצרוב רק cd ולא dvd... איך זה הגיוני?? וכן בדקתי הצורב הוא צורב dvd ואפילו קניתי אחד חדש כי חשבתי שהוא דפוק ומסתבר שלא... עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
למעט ההארד דיסק . זאת בתוכנת אוורסט. ניסיתי גם את sensorview ושוב רק החום של ההארד דיסק.אבל היה כתוב גם שאין סנסורים נוספים. המחשב שלי:x2 duel core amd 4800 ati2600xt ram 2gb kingstone wd320 gb לוח אם gigabyte ga-ma770 יש לי חשד שהכרטיס גרפי מתחמם ,ואין לי דרך לבדוק זאת.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2008 בשעה 23:02:17 ומה שרואים כאן הגיוני?[attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היום בבוקר כונן D אינו נגיש יותר ...בכונן זה נמצא הרבה מידע ואני רוצה לעשות ככל האפשר כדי לשחזרו. כאשר מנסים לסייר בתוך הכונן מקבלים הודעה שאינו מפורמט והצעה לפרמט אותו... ובמנהל ההתקנים הוא תקין לחלוטין מה ניתן לעשות כדי לשחזר את המידע ?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1.איך אני יכול להיות בטוח שהלוח אם הלך? החלפתי ספק והמחשב עדיין לא נדלק ויש נורה ירוקה שדולקת בלוח 2. אמרו לי שאם אני מחליף לוח עם אותו סוג שך צ'יפסט אז אין לי צורך להתקין את הווינדוס מחדש איך אני יכול לדעת איזה צ'יפסט יש לי או לחילופין איזה לוח אני יכול להזמין במקום מה שיש לי? הלוח הוא ASUS P5GD1-VM 3.אחרי שאני מחליף את הלוח איפה אני יכול לראות איך לחבר את הכבלים הקטנים האלה שעושים את ההדלקה והריסט? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 9600 לכרטיס יש כניסה AVG+DVI היום המסך שלי מחובר ב DVI רציתי לדעת איך אני יכול לחבר 2 מסכים על 2 היציאות ושאני עושה את זה איך אני יכול לדעת איזה מסך יהיה המסך הראשי ואיזה יהיה המשני תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-