תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: לוח אם ASUS A7V8X מעבד AMD 2100 שני הרד-דיסקים צורב כונן DVD זיכרון 256 DDR כרטיס גרפי GEFORCE TI 4200 128 DDR כונן 1.44 WIN XP ספק כוח 300W הלוח והמעבד חדשים ואתמול פתאום הספק התחיל להוציא עשן. חשבתי שהספק פגום והחלפתי לספק אחר של 230W אבל המחשב מדי פעם עושה RESET ועולה שוב ואחרי שעה מכבה את עצמו. השאלה שלי זה האם הספק חלש מדי, האם ההגדרות ב-BIOS שגויות,האם הלוח מכבה את עצמו בגלל חימום יתר או שזוהי בעיה אחרת תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לחומרה או לתוכנה, אבל יש לי נתון חומרה שכן אולי יוכל לעזור. בעיקרון המחשב הוא ויסטה ומלפני יומיים בערך, המחשב עושה לעצמו ריסטרט מדי שעה, שעתיים, אולי יותר, אולי פחות. היום כשזה קרה, הוא כתב את הדבר הבא לאחר ההפעלה מחדש, של עצמו: Reboot and Select Proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device לאחר מכן הוא פשוט סרב לעלות(לאחר CTRL ALT DEL) וחזר על ההודעה, עד שהחבר כיבה את המחשב והפעיל מחדש. ניסינו לעשות system restore אבל אין שם מיקום שמלפני יומיים(לפני תחילת התקלה), אלא רק מהיום, כך שבעצם אי אפשר לעשות system restore למקום נורמלי אחורה. אחרי זה ניסינו לעשות תיקון דרך דיסק ההתקנה של הויסטה ושם הוא לא עשה כלום(ב- startup repair) אל…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה המחשב של הורים שלי (וינדוס אקספי) עשה פוזות היום בבוקר כל 3-4 דקות ריסטרט הנחתי שזה וירוס אז התחלתי להריץ CCleaner, נוד, spybot וכו' במהלך הבדיקות האלה כל הזמן הוא ריסטרט. באיזשהוא שלב המחשב נכבה והמסך לא נדלק יותר. בהתחלה חשבתי ההארד דיסק קרס אז התחלתי לנתק אותו, לנתק את הסידי רום ולהשאיר רק אותו, לשנות כל מיני וריאציות אבל המסך לא נדלק גם אין שום ציפצופים אני משתמש בכרטיס מסך שעל המדרבורד ככה שאני לא יכול להחליף ולבדוק.. הניחוש שלי זה שהבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם. אני צודק או שלא בדקתי משהו?? מה דעתכם? רעיונות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מקלדת אלחוטית וקורה לעיטים שהיא קצת "משתגעת" (מתחילה לכתוב הכל באותיות גדולות למשל), ובנוסף גם הפונקציות של העכבר נדפקות בחלק מהתוכנות (העכבר לא אלחוטי, לוג'יטק, למשל אי-אפשר לעבור בין חלונות).. האם זה רק בגלל שהסוללות חלשות מדי (המקלדת צורכת 4 סוללות AA רגילות) או יש מצב לעוד סיבה? יש לי מקלדת אלחוטית של GENIUS..
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html יש בתוכנה כמה מצבי צפיה (ב- BSOD עצמו, בקבצים שגרמו ל- BSOD ועוד). ממליץ להכניס לסטיקי (אומנם קצת פחות אינפורמטיבי מה- Debug של MS, אך כלי מהיר ופשוט לקבלת מידע נחוץ). יש באתר המפתח עוד כמה כלים שימושיים.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.
-
שלום! רציתי לדעת למה הווינדוס שלי מתנתק כאשר אני לא נוגע בו זמן מה... הוא מנתק לי את היוזר ואז בשביל להכנס אני צריך ללחוץ עליו... מישהו יודע איך מבטלים את זה... WIN 7 HEB ULTIMATE 32BIT
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כל איזה חצי שעה שעה יש לי ריסט ואני לא מצליח להבין ממה זה, בהתחלה חשבתי שזה ביגלל הדואל, אפילו פתחתי על זה תארד ליפני כמו חודשים כשרק קניתי את המחשב הזה . שם נאמר לעדכן ביוס אך גם עידכון ביוס לא פתר את הבעיה.. :'( ע"י הוצאה של סטיק אחד הבעיה המשיכה אבל לעיתים רחוקות יותר בממוצע של כשעה ... אבל יכול להיות מיקרים של פחות מ 10 דקות אפילו.. ועכשיו לחלק המוזר של הבעיה ... מעולם לא היה ריסט כשהמחשב בעומס.. לדוגמה שעות של NFS MW ו HL2 אתמול, או במהלך תוכנת אימוץ כל שהיא אלא לפעמים בזמן גלישה ברשת (אפילו סתם כשאני לא נוגע בכלום אלא קורא משהו..) או בשיטות בתיקיות המחשב או צפיה בסרט... ובעיקר כאני לא קרוב למחשב .. למשל אם אני מפעיל תוכנת שיטוף כל שהיא אין מצב שאני אבוא בב…
-
- 12 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי אתמול כרטיס מסך GT 520 חדש, והכל עובד חוץ מזה שהמסך נכבה פעם ב- ועולה חזרה אחרי כמה שניות עם אותה התמונה, ובהודעות של ווינדוס כתוב שהדרייבר הפסיק להגיב, אך התגבר על הבעיה. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי הוצאתי את הבטריה מהמחשב נייד (המחשב עבד דרך המטען שמחובר לחשמל), אז הייתה לנו הפסקת חשמל וכשהחשמל ירד, המחשב ישר נכבה. כשהדלקתי אותו הופיעה לי ההודעה הזו (בתמונה).... מי יודע מה הרסתי והאם אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות בעיות אז פתחתי את המחשב בעודו מכובה ומנותק והוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב בדקתי את הכבלים והדלקתי את המחשב כאשר הכל מחובר אבל עכשיו אמנם הוא לא עושה רעשים אבל המסך לא נדלק לי ובדקתי את הכרטיס מסך והמסך עצמו ושניהם מתפקדים פיקס! מה יכולה להיות הבעי?? יכול להיות שצריך לעשות משהו שמחזירים את הכונן הקשיח למחשב? כי המסך פשוט לא נדלק לי! בעיות הכוונה רק לרעשים וכן..חיברתי אותו נכון למחשב...
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי פורמט לפני כמה שבועות, כעת אני צריכה להתקין את המדפסת שלי xerox phaser 3140. התקנתי את הדרייבר שמתאים למחשב שלי- וינדוס 7 הום פרימיום, 64 ביט- שהורדתי אותו מהאתר של זירוקס . המחשב לא מצליח לשלוח פקודה למדפסת, ניתקתי את המדפסת מהמחשב והצלחתי להדפיס דף נסיון- כלומר הבעיה היא לא במדפסת. כשאני מנסה לעשות פותר בעיות בחיבור של המדפסת הוא לא מוצא כלום, או שלפעמים מוצא שהבעיה היא שהמדפסת לא מוגדרת כברירת מחדל- למרות שהיא כן מוגדרת . יש משהו שאפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ... הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור... יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
באמצע משחק , פתאום ריסטרט .. כולם יגידו שזה בגלל הכרטיס מסך שהוא מתחמם , אני לא חושב , יש מצב שזה הארד דיסק .. קיצור מי שיכול לעזור בבקשה
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד Lenovo ideapad Z560 ובשום מקום, גם לא באינטרנט למרבה הפלא אני לא מצליח לאתר איזה כרטיס מסך מותקן על המחשב! אשמח לעזרת התותחים כאן!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
היי חבריה שאלה:האם ניתן לתקן/להלחים/להוסיף/ פין שנשבר במעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב - שולחני, נתקע לאחר שלא נוגעים בו במשך כ-15 דקות ניתן להזיז רק את העכבר, אבל שום דבר אינו מגיב בצעתי איתחול פורמט למחשב והתקנה חוזרת של WIN XP אך ללא הועיל
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-