תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
hello xp pro sp1 i have a giga-byte GA-7VAXP Ultra Motherboard with an amd xp 2000 this board come with RealTek AC'97 onboard wich i disable in the bios 256 MB pc 3500 crosair and a creative soundblaster live player 5.1 every time i try to play mp3,wma,wav,avi i have a sudden interruption that sound like TRRRRRRRRRRRRRRRR i try 3 differnt driver 1) the one that came with th cd (win2k ) 2)Sound Blaster Live! DriverPack 17/07/2002+Sound Blaster Live! Driver Patch 08/03/2003 3)Sound Blaster Live! - LiveDrvUni-Pack English 10/03/2003 all of them can be found here none of this driver solve my problem i done all the suggestion in Basic Troubleshooting tips for PCs …
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
הי. יש לי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV לאחרונה קורה לי במשחקי מחשב שלפעמים הגרפיקה נהיית מטושטשת ובניינים ובתים לדוגמא נעלמים מה כדאי לשנות במפרט של המחשב כדי לשפר את הבעיה הזו? במחשב יש: כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 1650 מעבד: i5 10th gen מסך: מריץ ב 60p זיכרון פנימי: (8GB (RAM
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55 אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש. איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה. לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה. בתודה קיריל.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד קובץ וידאו שהעלה חבר לאתר... וכשאר אני מנסה להוריד לא נפתח דף הורדה באקספלורר אלא נפתח הנגן מדיה של הווינדוס.. מה הפיתרון בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחרי שחבר שלי התקין את ה-FX5200 של-asus ה"חדש" שלו הוא נכנס ל-GTA ואחרי איזה חמש דקות משחק מופיע לו מסך כחול ציטוט"רשום בו כל מיני דברים לא הבנתי מה חוץ מזה F8 ואו להעיף את החומרה החדשה, הוא עושה ריסט אחרי 100 שניות" מופיע לו את זה בעוד כמה משחקים בדקנו גם עם הכרטיס מסך שלי וגם מופיע המסך הכחול יש לו פנטיום 3 חוץ מזה הוא לא יודע עוד כלום.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מידע חדש: סמן העכבר קופא כל כמה זמן, ניסיתי להחליף מ ps2 ל usb, אבל עדיין הוא קופא. לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב, אז לאחר ההצגה של הסמל של winxp (הטעינה) מופיע לחלקיק שנייה מסך כחול והמחשב מבצע איתחול. לאחר האיתחול אני בוחר באפשרות start windows normally והוא עולה כרגיל. הבעיה מופיעה ברוב הפעמים כשאני מפעיל את המחשב. קצת מידע: לא שינתי חומרה במחשב winxp מכוון לא לבצע איתחול כאשר יש מסך כחול - אבל בכל זאת קורה איתחול. לא נוצר minidump . אין מידע ב event viewer (הוא עדיין לא מספיק לעלות, כאשר האיתחול מתרחש). אולי זה קשור לאחד העידכונים שהגיעו דרך windows update (פשוט זה הדבר היחיד שהשתנה במערכת לדעתי)? בתודה לעוזרים, ערן.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי כרגע מושבת אני לא יודע איך ליפתור תתקלה הזאת אז ככה.. הכל התחיל כשהכנסתי דיסק יום אחד לפני חודש אז המחשב עשה ריסט ומאז אני לא שם דיסקים בכונן ממש כל דיסק שנאי מכניס ברגע שהוא ניכנס המחשב מיתכבה ועושה הפעלה מחדש ואני לא יודע מה הבעיה.... ואחר כך היום זה הגיע לסוף .. כשאני מדליק המחשב מגיע למסך שחור או כחול ואוטומטית עושה ריסט וככה שוב ושוב ואפילו יש פעמים שלא נידלק. ניסיתי דרך הביוס לתקן ניסיתי גם לאפס תבטריה של הביוס ואני לא מצליח אולי זה לא קשור תוכנתית . אני אולי 99 אחוז מהמר שזה בעיה חומרתית כניראה אולי זה ספק הכוח? אין לי מושג .. אם יש לכם פיתרון אודה לכם מאוד . תודה. :'(
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי בתקופה האחרונה שרכיבים החליטו להישרף אחד אחרי השני כל שבוע.. אולי זה החום המטורף פה או משהו אצלי אבל בינתיים זה עולה לי הרבה. היום כשהדלקתי את המחשב הופיע מסך כחול. הוא הופיע בדיוק אחרי טעינת הווינדוס ולפני מסך ההתחברות למשתמשים. חשבתי שזה חד פעמי אז הפעלתי עוד כמה פעמים וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש. החלפתי זכרונות עם המחשב השני והמסך הכחול נשאר, כרטיס מסך החלפתי השבוע ככה שאני מקווה שזה לא הוא, והיום הורדתי אותו לתיקון בתקווה שלא יעבדו עלי וידעו לעשות את העבודה שלהם ולזהות את הבעיה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
המחשב מתכבה אחרי 15 שניות מרגע שהוא נדלק מזה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם Adobe Flash Player לא משנה כמה אני מתקין את התוכנה דרך האתר מהקישור הזה http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash או מפה http://fpdownload.macromedia.com/get/flash...lash_player.exe אני לא מצליח לראות קבצים שנמצאים על אתרים , ולא משנה כמה הם שולחים אותי להוריד את התוכנה הזו, אני פשוט לא מצליח לראות, ככה זה בכל האתרים הדומים שדורשים Adobe Flash Player יכול להיות שאיזה משהו חוסם את התוכנה או משהו אחר ? יש לי אקספלורר 6 (אני מאמין שמעודכן כי יורדים לי עידכונים מהאינטרנט) ובעברית וגם ניסיתי להיכנס ל"כלים" - "אפשרויות אינטרנט" - בלשונית "אבטחה" - "רמת ברירת מחדל" וגם זה לא עזר... מה אפשר לעשות ? תודה מראש לאלה שעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המחשב שלי מחולק וירטואלית למספר כוננים ועושה רושם שעשיתי שיקול לא נכון בחלוקהלכונן C, כי המקום בו הולך ומתמעט. מה הדרך היעילה ביותר לפנות בכונן C מקום? הכוונה מלבד ביצוע דפרגמנטציה. למשל, ראיתי את אפשרות הסריקה לקבצים שנמחקו (תכנת RECUVA). מה המשמעות של סריקה כזו, ומה אני אמור לעשות עם מה שמתקבל בתוצאת הסריקה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לתקלה שחלה אצלי במערכת החל מהסופ"ש האחרון. מפרט בפרופיל, אם צריך מידע נוסף או לוגים כלשהם תגידו ואני אספק אותם. עקרונית בזמנים רדנומליים לחלוטין בלי קשר למה שאני עושה ובלי תבנית כלשהי שאפשר לזהות המחשב נכנס למצב שנת חורף מה שנקרא בלי הסבר או הודעת שגיאה. ניסיתי לאתר בEvent Viewer ופחות או יותר מה שהתאים מבחינת השעה היה שגיעה עם Service בשם nvstreamsvc, מבדיקה שערכתי ברשת מסתבר שמדובר בתהליך חדש של אנוידיה אשר באמצעות תוכנת השירות של כרטיס המשך מאפשר להזרים ברשת משחקים, לא רק שהכרטיס שלי לא תומך בזה הרבה המליצו לנטרל אותו לחלוטין מכיוון שהוא יוצר בעיות שונות במחשב. העלתי MSCONFIG וניטרלתי את השירות. המחשב עבד בסדר היום כמה שעות ואז ע…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 זכרונות עובדים DDR, ניסיתי לחבר את שלושתם יחדיו, אך לא מצליח, ניסתי מלא קובמינציות, אך מעל 512k הוא לא מצליח לקרוא. פשוט המחשב עולה, מראה סוג לוח אם, מעבד, אך אינו סופר זכרון כלל. אנא עזרו לי לפתור זאת. בתודה, עומרי.
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה). המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו, הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון, ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128. ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים. בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות. עכשיו אני לא יודע איך לפתור …
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. ברשותי דיסק קשיח בעל מחיצת NTFS שמערכת ההפעלה שלו (XP) הפסיקה לפעול עקב תקלה כל שהיא בכמה סקטורים. נסיתי להעלות RECOVERY CONSOLE ולבחור בFIXBOOT וFIXMBR, ומשום מה סומנה לי מחיצה של FAT בת 10 מ"ב... כל תוכנות שחזור המחיצות הנורמליות לא לוקחות את זה. רק NDD הודיע לי שבMBR רשום FAT ובPARTITION TABLE רשום NTFS. מה אפשר עוד לעשות?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: nvidia 570gtx i5 2500k 8gb ram asus ksonar וספק כח של 670 הבעיה מופיעה אח ורק שאני מפעיל יישומי פלש או משחקי פלש ואפילו סירטוני יוטיוב. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר ובנוסף התקנת דרייברים חדשים של פלש ושל הכ. מסך, הטמפרטורה של המחשב ממש נמוכה היא עומדת על 20-30 מעלות את זה גם לא הבעיה וגם אין OC לשום רכיב חוץ מכ. מסך אבל הוא ממש קליל וגם אם אני עושה DOWN CLOCK זה עושה את אותן בעיות. שחכתי לרשום WINDOWS 7 X64 אשמח מאוד לעזרה ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
גם בכיבוי מסודר(התחל-כיבוי)וגם בלחיצה על כפתור הכיבוי במארז,זה עושה ריסטרט אפשר לכבות רק בניתוק החשמל מהמחשב החלפתי ספק,זכרונות,ניתקתי את כל החומרה כולל כוננים-לא עזר ניתקנתי מהלוח את כל החוטים של המארז- גם pw-לא עזר.המחשב מתחיל לפעול מיד עם חיבורו לחשמל מה שכן,כשאני מוציא את הסוללה לכמה דקות או עושה clear cmos המחשב מתפקד רגיל אך רק באיתחול הראשון בפעם השנייה הוא כבר לא נכבה אם אפשר,אבקש עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://img688.imageshack.us/i/24072010075.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/24072010076.jpg/ http://img651.imageshack.us/i/24072010077.jpg/ התקנתי לאחרונה הארד דיסק חדש ומאז מופיעות הבעיות האלה, שמתי לב גם שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 70 מעלות שזה קורה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-