עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DontTouch,

שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by אורי216,

ש לי שני מחשבים זהים לחלוטין אחד מפורמט והשני קצת ישן , אני רוצה להביא דיסק קשיח חדש והשאלה היא האם ניתן להעתיק את הכונן במחשב המפורמט במדויק לכונן החדש כדי שהכל יעלה במחשב השני ? אני לא מדבר על IMAGE אלא על שכפול הכונן המפורמט האם ניתן ואיך ? מצאתי את הפיתרון שמצורף למטה כאן בפורום והוא מ 2012 , האם הוא רלוונטי ? 1. חבר את הדיסק ה"אחר" שמיועד להישאר במחשב הישן למחשב הישן בחיבור SATA ללוח האם יחד עם כונן ה-SSD הנוכחי. 2. תתקין EASEUS PARTITION MASTER בגירסה החינמית מפה: http://www.partition-tool.com/personal.htm 3. תפעיל בתוכנה את DISK CLONE WIZARD ותעקוב אחרי ההוראות (אחרי ההעתקה תנתק את ה-SSD ותשאיר את ה-דיסק ה"אחר" מחובר).

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by sroolik3,

שלום, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנורה של הכונן מתחילה להבהב והמחשב מזהה כניסת usb. הבעיה היא שהמחשב לא מצליח לקרוא את הכונן הנייד- לא במחשב שלי ולא במנהל הדיסקים. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר ונתקלתי באותה בעיה. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by magician,

איך מסירים את ההגנה מפני הכתיבה?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by ZoBy,

יש לי צורב חיצוני של סמסונג שקניתי לפני כשנתיים, עבד לי ללא בעיות במהלך הזמן (במעט הפעמים שהשתמשתי בו) אבל פתאום המחשב מסרב לקלוט אותו, אפילו במנהל ההתקנים הוא לא מופיע ופשוט אין לי מושג מה לעשות... אין לי מחשב נוסף בשביל לבדוק אם הוא קולט אותו לצערי. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שלום , יש לי מכשיר קטן כזה שאני מחבר אותו אל ה-USB שבתוכו אני מכניס את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי. אני מכניס הכל כמו שצריך , המחשב מזהה שיש התקן חדש אך אינו מצליח להתקין אותו. האם צריך בשביל ההתקן דרייבר או משהו כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  7. היום, חיברתי כבל PCI-E שמצאתי (ספק כוח שלי-> כאן) חיברתי אותו ל GTS 250 ולהתפתעתי גיליתי שהוא גורם למשחקים לעבוד לאט יותר מאשר מהר וטוב יותר אני מדבר על Battlefield Bad Company 2 שעובד בממוצע על 10 במקום 40 fps, על Team Fortress 2 שעובד על כ 70 (עם עוד דרופים) במקום על 100 (directx8) ועל Battlefield 2 שעובד על כ 50 במקום 90 אני בטוח שחיברתי את הכבלים כמו שצריך, זה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בכבלים וחיבורים במחשב ניסיתי לעשות כל מיני "שיחרורי חשמל" למחשב כמו לנתק את הספק כוח וללחוץ על כפתור ההפעלה ולמשוך על כפתור ההפעלה עד שהמחשב ידלק ויכבה (עם הספק כוח) ולצערי זה לא סידר שום דבר לא ניסיתי עדיין לנתק את הכבל ולבדוק אם המצב חוזר לקדמותו, אבל אני בטוח שזה יקרה כי לא נגעתי ש…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by bennyriz,

לטכנאים שבינינו שבטח נתקלו יותר מפעם אחת בבעיות של נפילת מתח או ברקים בחורף ששורפים ספקי כוח (בעיקר גנרים) השאלה שלי האם מה שנתקלתי בו הוא תופעה או שזה צירוף מקרים ? התסריט הוא כזה שני מחשבים שונים עם אותו לוח (gigabyte-8s648fx) ועם ספק גנרי שהפסיקו להדלק נשמע כמו בעיה בספקים נכון ? אבל.. בשני המחשבים הספק לא נשרף והבעיה נתפרה לאחר שניתקתי את הכבל מתח מהספק ללוח. מיד לאחר שהחזרתי את המתח ללוח הלוח נדלק. האם זה בעיה בלוח שבנפילת מתח משתבש משהו בלוח בצורה כזו שהספק לא נדלק ? הרי מוזר שלאחר שמנתקים את המתח מהלוח הכל חוזר לקדמותו.. ויותר מעניין זה שאפילו אם מנתקים את המתח מהספק ומחזירים אותו הבעיה נשארת.. יש לי חשד שזה בעיה בלוחות האלה של גיגהבייט למרות שזה סיכוי הרבה פחות נ…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by jeyjey,

דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  10. כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. עכשיו אני במצב בטוח + אינטרנט אבל אני לא יודע מה לעשות.... אני לא יכול לחבר לטלוויזיה כי אין לי אפשרות לעשות זאת דרך ההגדרות ואני לא יכול להפעיל במצב רגיל ולשנות כי המסך שלי לא תומך... יש לי מסך של MAG 17 אינץ' דגם LT765s ... מה לעשות ואיך למנוע בעתיד? ולאלה שקופצים ואומרים שהייתי צריך לחכות 20 שנייות שזה יחזור לקדמותו אז זה לא קרה... ניסיתי לשפר את ה FPS שלי במשחק שחבר שלי שלח לי [AA] וזה המשחק היחיד ששיחקתי בו איי פעם אז אני לא ממש מבין בFPS במשחקים.. טוב אז בכל מקרה, ה FPS היה תמיד מתחת ל- 75 אך המקסימום היה 75 [רוב הזמן הוא היה ב 45 ורציתי להעלות אותו אז עשיתי אובר קלוק קטן מ 370 ל 425 בכרטיס המסך R9800SE AIW+OMEGA = R9800PRO וזה לא עזר אז שיניתי הגדרות שיחקתי בדברים…

12. Started by ronmar,

חזרתי לבית והמחשב פתאום לא נדלק לי הוא רושם במסך השחור לפני הווינדוס INSERT SYSTEM DISK AND PRES ENTER מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by nadavs,

שלום! לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו. הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים. מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב. מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך. תודה, nadavs

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  14. טוב אז היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא הייתה תצוגה במסך (NO SIGNAL) אחרי כל מני נסיונות לחבר מחדש בשביל לשלול שמדובר בבעיה במגעים המחשב איכשהו עלה, ואחרי דקה עלה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו מאז כשאני מדליק את המחשב הוא מאתחל את עצמו כל 30 שניות ובנוסף לכך אין תצוגה במסך...\ האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או בתקלה יותר חמורה?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. יש סכנה כלשהיא, או שזה ממש שקול למצב בו המחשב כבוי? העובדה שבמצב hibernate המחשב עולה חזרה אפילו מלחיצת כפתור בעכבר (בדומה לsleep), גורמת לי להניח שהמערכת לא באמת לגמרי כבויה- ולכן עדיין נשקפת סכנה. אבל אשמח לדעה קצת יותר מקצועית

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by shay_1,

שלום, יש לי צורב DVD דגם NEC DVD _RW ND- 3500AG הבעיה היא שהוא לא מזהה דיסקים של DVD,אני מכניס לו דיסק קופץ לי החלון של ההפעלה האוטמטית אבל בתכלס הוא לא מראה מה שיש בדיסק,כשאני מכניס דיסק אחר (רגיל) הוא כן מזהה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Sp0ck,

שלום.. אז ככה שמתי סיסה לביוס וכעת אני רוצה לבטל את הסיסמה ואני לא מצליח איך עושים זאת

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by okinawa,

קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. ניסיתי להתקין ויסטה מחדש אינספור פעמים ולהתקין פחות תוכנות (הויסטה שלי חוקי). ניסיתי גם לנקות אבק במחשב עם ספריי אוויר דחוס וזה לא עזר. המפרט שלי בצד. זה קרה לי כשעשיתי COPY PASTE לטקסט אחרי ה-PASTE ובזמן התקנת תוכנה/ניסיון לעבוד עם תוכנה. אני אומרת ניסיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. יכול להיות שההרדיסק C תקול? אין לי מושג, אודה לכל רעיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. אם אין ברירה אקח למעבדה אבל אולי בינתיים אפשר לעשות משהו. תודה מראש, גלי.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by alexrta,

האם אפשר להחליף את ה-PCI ב-AGP בלי להחליף את לוח האם?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  21. Started by avibl,

שלום רב רכשתי זכרון חדש 512 במהירות 400 להוסיף לזכרון קיים 256 במהירות 333 המחשב מזהה רק את הזכרון בסלוט הראשון בין אם זה ה 512 או ה 256 שניהם לא עובדים ביחד האם ניתן משהו לעשות שגם ה 256 יכנס לחבילה תודה מראש אבי

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  23. Started by erans2007,

היי,קודם כל קבלו צל"ש על התוכן המעניין והעדכונים המרהיבים שהצוות מעיף פה.. כל הכבוד!! אני עוסק בתחום הרבה ואני אשמח לשתף אתכם בידע שלי, לעזור ולתרום לקהילה. ולעניינו: יש לי שני הארדיסקים, אחד 160 GB מחובר דרך כבל SATA והשני 80 GB מחובר דרך IDE, כאשר אני מחבר את שניהם,ומגדיר אחד מסטר ואחד סלייב הוא מעלה אותם, ונותן לי הודעה: F1 TO RESUME אני מבין שיש פה בעיה בביוס אבל כשאני נכנס לשנות משהו אני לא נתקל בבעיה הכל כמו שצריך.. מה יכל להיות? נ.ב לפעמים הוא בכלל לא מזהה לי את ה 80 GB !!ושאני נכנס לביוס, וסלוטים הוא פתאום מראה לי אותו

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אנשים אתם לא יודעים איזה נזק זה רוב המוסיקה חדשה ובכלל לא מגובת !!! :'( זה נזק של לפחות 500 מגה אני לא יודע מה מו מי ואיך אבל זה רוקה לי רק בקצבי מוסיקה הם פשוט מתאפסים הם שומרים על שהם שלהם והמיקום והכול אבל הגודל שלהם הוא 0!!!! יענו אין עליהם מידע!!!! היצלווו אני לא יכול להמשיך לאבד מוסיקה בקצב כזה כול פעם אני רואה עוד כמה קבצים שהתאפסו וזה לא קורה בזמן שהמשתמש רץ רגיל יענו זה כניראה בעליה או בכיבוי (אני חושב יכול להיות שזה קורה שאני לא מסתכל)!! הצילו מישו יודע מה זה יכול היות????? בבקשה אנשים אני מת פה אתם לא יודעים כמה חזוב לי האוסף שלי!!!

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  25. שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים