תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן. (10 מגה בזב"ל/בזק) הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון. הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור. הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק …
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב לפני בערך חודש קרה לי כבר כמה פעמים שאני משאירה את המחשב דלוק והוא נכנס למצב שינה לוקח לו הרבה זמן להעורר ואתמול והיום קרה שגם שהוא התעורר היה מסך כחול שנתגלתה בעיה בוינדואוס הוא מפעיל את עצמו מחדש והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי להבין ממה זה יכול לקרות ומה כדאי לבדוק להלן מפרט המחשב: מעבד- INTEL I5 750 TRAY לוח אם - Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 כרטיס מסך - ATI HD 4730 512 MB GDDR5 קרור למעבד- Cooler Master Hyper TX 3 זכרון- Kingston Hyper X 4GB Kit DDR3 1600Mhz הארד דיסק- Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ ספק- HX 650W Active PFC 12cm Fan Modular CORSAIR מסך- LG W2286L מערכת הפעלה- 32BIT WIN7 ULTIMATE אם צריך עוד מידע שיכול לע…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אחרי שחבר שלי התקין את ה-FX5200 של-asus ה"חדש" שלו הוא נכנס ל-GTA ואחרי איזה חמש דקות משחק מופיע לו מסך כחול ציטוט"רשום בו כל מיני דברים לא הבנתי מה חוץ מזה F8 ואו להעיף את החומרה החדשה, הוא עושה ריסט אחרי 100 שניות" מופיע לו את זה בעוד כמה משחקים בדקנו גם עם הכרטיס מסך שלי וגם מופיע המסך הכחול יש לו פנטיום 3 חוץ מזה הוא לא יודע עוד כלום.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, היה ברשותי לוח אם P31DS3L שהתקלקל במקומו לקחתי לוח אם GA41M COMBO (אני יודע שהוא פחות טוב) עכשיו חיברתי אותו והפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה כמובן לא עולה. לאחר ניסיון לבצע auto repair המערכת לא מצליחה לעלות. מה ניתן לעשות כדי להפעיל את המערכת ללא מחיקה של הקבצים במחשב. (חשוב לפשט את ההסבר כדי שאני אבין ) תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
information monitor is in power save mode activete using ps פליייייז תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
גם לי היתה בעיה של מחשב שקופא מצאתי שזה בגלל שהלוח אם שלי מקולקל הבעיה היא שאין לוחות אם כאלו יותר אז אני צריך לקנות לוח ומעבד כנראה שגם מאוורר או מארז אחר כי יש בעיה של חימום השאלה היא 1. אם אני אקנה חדשים האם אני צריך גם להחליף זכרונות גם ל-DDR 2. מישהו יודע איפה אוכל להשיג לוח כזה משומש או חדש
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי בתקופה האחרונה שרכיבים החליטו להישרף אחד אחרי השני כל שבוע.. אולי זה החום המטורף פה או משהו אצלי אבל בינתיים זה עולה לי הרבה. היום כשהדלקתי את המחשב הופיע מסך כחול. הוא הופיע בדיוק אחרי טעינת הווינדוס ולפני מסך ההתחברות למשתמשים. חשבתי שזה חד פעמי אז הפעלתי עוד כמה פעמים וזה חזר על עצמו כל פעם מחדש. החלפתי זכרונות עם המחשב השני והמסך הכחול נשאר, כרטיס מסך החלפתי השבוע ככה שאני מקווה שזה לא הוא, והיום הורדתי אותו לתיקון בתקווה שלא יעבדו עלי וידעו לעשות את העבודה שלהם ולזהות את הבעיה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהתקנתי WIN XP התקנתי את הדרייברים של הלוח מהדיסק שקיבלתי...אבל המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס קול... המחשב מזהה PCI DEVICE, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין שוב את הדרייבר וזה לא עזר... הלוח הוא GA-M51GM-S2G
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום , רכשתי לוח מסוג asus h81m-c ואני מעוניין לשדך לו את המעבד G3258 אבל לצערי נתקלתי בבעייה שאיני יכול לפתור בעצמי: כדי להפעיל את המעבד בלוח יש לעדכן את הביוס אבל כדי לעדכן את הביוס יש להתקין קודם מעבד מדור קודם - וכזה אין לי. האם מישהו מאזור המרכז יכול לעזור? אולי למישהו יש מעבד פנוי של אינטל שמתאים לתושבת 1150 ויסכים שאשתמש בו רק לעדכון? לדעתי כל התהליך לא יארך יותר ממספר דקות... תודה , עמית.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי נמצא בצד, הבעיה היא באמת קשה, מקווה למצא פיתרון לפני שאני מחליף MOTHERBOARD. המחשב בכל הפעלה של אפליקצית 3D שכוללות משחקים, 3DMARK, ודמואים פשוט מפיל את המסך חזרה לוינדוס בדיוק ברגע שהוא נפתח. הפיתרון היחיד לזה הוא לעבור למצב 60HZ בתדר המסך, ובדרך כלל זה עוזר. דברים שניסיתי כבר לעשות: להתקין WIN מחדש (XP) כבר 4 פעמים החלפת זיכרונות החלפת כרטיס מסך (כרגע עם 9800 ATI) בדיקת התחממות - 50 מעלות מעבד, 30 הלוח. המערכת נמצאת כרגע לא במצב אוברקלוק. עידכון BIOS, וVIA4IN1 , ונסיון כל סוגי הגירסאות של DRIVER לכ.מסך. מה עוד אפשר לעשות לדעתכם? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי אייקון שהייתי מעוניין לשנות שם משהו וגם לערוך איי קונים חדשים, הייתה לי פעם תוכנה אבל לא זוכר את שמה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://img88.imageshack.us/img88/3726/errorjo6.jpg אני מנסה לשחק קצת, יש מסך צבעוני(כל פעם צבעים אחרים) הכרטיס עושה רעש ואז מגיעה ההודעה הזאת לפעמים גם המחשב מרסט ניסיתי להחליף דרייברים, להוריד תגרפיקה למינימום, שום דבר לא עוזר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-