תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי מחשב שנרכש במאי 2009 מסוג אינטל E5300, זיכרון פנימי של 4GB מסוג DDR2 וכונן קשיח של WDC עם 320GB סה"כ. המחשב מריץ Windows XP. בחודשים האחרונים התחילה להופיע תופעה מוזרה: כל כמה שעות המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה מחדש, ללא הודעות שגיאה. כלומר זה יכול להיות באמצע גלישה באינטרנט, שימוש באאוטלוק ואפילו סתם שהמחשב נח וברקע מופיע שולחן העבודה. בעת העלייה מחדש בשלב ה- BOOT שומעים בוודאות שהכונן הקשיח נדלק, כלומר הוא התכבה. יש לציין כי בהגדרות חשמל מוגדר שהכונן הקשיח יעבוד תמיד, חיסכון בחשמל רק על המסך שנכבה אחרי 10 דקות. עשיתי סריקת וירוסים, סריקת רוגלות, בדיקת שגיאות כולל תיקון סקטורים פגומים ואיחוי כללי מס' פעמים בהפרש של כמה חודשים והבעיה נמשכת. הטמפ' של רכיבי המ…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש כ-HTPC עם לוח אם אזוס M4A785D-M PRO ומוחבר לטלויזיה פתאום שמתי לב שהוא נתקע, האור של המארז דולק אבל אין תצוגת מסך לחצתי על לחצן ההדלקה במשך כמה שניות והמחשב נכבה לחצתי מחדש, האור נדלק, מאווררים עובדים אבל אין בוט ואין תצוגת מסך הדבר היחידי שהוא מגיב אליו זה לחיצה ארוכה על לחצן ההדלקה, מכבה ומדליק. כאמור אין שום תצוגת מסך ואין אור של פעילות דיסקים ניסיתי לאפס ביוס עם ג'מפר, ללא תוצאות. מישהו יכול לנחש היכן הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי לכם, לפני מספר ימים השתמשתי במחשב והגעתי לניצול מלא של הראם, כלומר 100% על פי מנהל המשימות. בזמן שאני נמצא בניצול המלא (שנמשך כחצי שעה) מיד המוזיקה התחילה להשמיע קירטועים והמסך התמלא בחירבושים ומיד הופיע המסך הכחול. לא הספקתי לתעד את המסך או לקרוא אותו לגמרי, אני זוכר שהיה כתוב משהו על hardware, שזה לא ממש עוזר לנו להסיק מה הבעיה כי זה כל החומרה. אני אציין שהמסך הכחול הזה הופיע מספר פעמים כשאני מביא את המחשב לניצול מלא וגם כן שאני מפעיל את המצב שינה של הויסטה. כל פעם כשאני מפעיל את המצב שינה ומחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס נדלק ולאחר כמה דקות או מיד מופיע חרבוש ושוב מסך כחול. לאחר התקלה האחרונה שהתרחשה לפני כמה ימים הכל ניהיה יותר איטי וגם מדי פעם יש תקיעות זריזות (מ…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום ברשותי P4 קקה, הבעיה מתוארת בכותרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה אפשר להשבית מכאן ושהמחשב לא יעלה איתו? אני ארצה לבטל דברים מיותרים שלא קריטיים בהפעלת תוכניות מסוימות במחשב או הצגת סרטונים במחשב וכד', רק מה שבאמת מיותר ושלא יעשה שום נזק. אפשר להשבית הכל? תוכלו לראות בצד ימין את אלו שמסומנים ב-V.. Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם כדי להבין את התקלה שיש לי במחשב. כאשר אני מפעיל אותו הוא פועל תקין לחלוטין עולה ולא עושה בעיות. וכשאני מכבה ובא להדליק אותו שוב הוא לא מגיב ולא נדלק. רק אם אני מנתק את הכבל של הספק כח ומחזיר הוא עולה שוב. השאלה מה יכולה להיות הבעיה? ספק כח או בלוח אם? תודה !
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.
-
אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה. זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע: 2.4GHZ אינטל 512MB 9600PRO על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
משהו יודע באיזה באס אמור המעבד לעבוד??? יש לי אחד ונראה לי שהלוח מוריד לו את הבאס יש מצב כזה???
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כל איזה חצי שעה שעה יש לי ריסט ואני לא מצליח להבין ממה זה, בהתחלה חשבתי שזה ביגלל הדואל, אפילו פתחתי על זה תארד ליפני כמו חודשים כשרק קניתי את המחשב הזה . שם נאמר לעדכן ביוס אך גם עידכון ביוס לא פתר את הבעיה.. :'( ע"י הוצאה של סטיק אחד הבעיה המשיכה אבל לעיתים רחוקות יותר בממוצע של כשעה ... אבל יכול להיות מיקרים של פחות מ 10 דקות אפילו.. ועכשיו לחלק המוזר של הבעיה ... מעולם לא היה ריסט כשהמחשב בעומס.. לדוגמה שעות של NFS MW ו HL2 אתמול, או במהלך תוכנת אימוץ כל שהיא אלא לפעמים בזמן גלישה ברשת (אפילו סתם כשאני לא נוגע בכלום אלא קורא משהו..) או בשיטות בתיקיות המחשב או צפיה בסרט... ובעיקר כאני לא קרוב למחשב .. למשל אם אני מפעיל תוכנת שיטוף כל שהיא אין מצב שאני אבוא בב…
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר..
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם (IS7-E) מהמארז, כשפירקתי, הוצאתי רק את הכבלי חשמל, כרטיסי הרחבה ואת הקירור (XP 120), הזיכרונות והמעבד (פנטיום 4, נורטווד) נשארו מחוברים. כשחיברתי שוב, הרחתי ריח של שרוף, הריח הגיע מאיזור הכרטיס מסך (R9550), כשחיברתי אותו למחשב אחר קיבלתי ציפצופים -> כנראה נשרף איךשהוא השגתי כרטיס חלופי, 9200SE, ניקיתי שוב את הלוח (בלי לפרק, רק עם לחץ אוויר) חיברתי את הכרטיס ושוב ... ריח שרוף, פה כבר התיאשתי והשארתי את הכל כמו שהוא לכמה ימים, אחרי כמה ימים אני בא להדליק ו... כלום, הנורה הירוקה של הלוח עובדת וכשלוחצים על הכפתור הפעלה המאוררים מסתובבים והנורה האדומה נקלדת , עד לרגע שאני עוזב את הכפתור ואז המחשב מתכבה (כשאני לוחץ על הכפתור בעצם אין כלום על…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עם כרטיס מסך 6600 (pci-e) בודד שמחובר בסלוט התחתון (זה שרחוק מהמעבד). הבעיה היא שהכרטיס עובד ב X2 ולא ב X16 כמו שהוא יכול לעבוד. :'( 1. איך אני משנה את המכפלה בסלוט התחתון ל X16 מ X2 ? להחליף סלוט בא בחשבון. 2. האים בעיה זו נובעת מעצם העובדה שהלוח לא "מוגדר" (SLI (2x PCI-e X16 , ז"א שאם אני יעשה מוד שיהפוך אותו ל SLI תפתר הבעיה ? * אני מזכיר שיש לי רק כרטיס מסך אחד. 3. האם זה בכלל קריטי או שאני גם ככה לא ירגיש הבדל בביצועים (אני לא משחק אך צופה בהרבה סרטים וגם קצת עורך וידיאו) ? נ.ב. כך מאפשרים ל nForce4) ChipSet) לתמוך ב SLI או SATA 2 במידה ואינם פעילים. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 http://www.d…
-
- 12 תגובות
- 861 צפיות
-
-
נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מקווה שאני מתייעץ בפורום הנכון כרגע אני ממדבר מחו"ל הזמנתי קיט של 512X2 RAM, אני יודע לחבר את זה במקום של הסטיקים על הלוח עצמו, השאלה שלי אם אחרי ההתקנה הפיזית ישר המחשב יזהה שיש לו 1024MB ולא שני קיטים של 256MB או שאני צריך לעשות משהו? אם כן, מה?! ???
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
דבר ראשון - אם זה לא שייך לפה תעבירו. עכשיו הבעיה, זה התחיל בקטן כשבכל ניסיון צריבה המחשב נתקע והראה לי מסך כחול שאני לא כ"כ זוכר מה כתוב שם, אני חושב משהו על פיזיקל ממורי. אחרי פירמוט הבעיה החמירה - המחשב לא מצליח להפעיל דיסקים אחרי ניסיון בשני הכוננים שבמחשב, הוא קורא אותם אבל לא מצליח להפעיל אותם. האנטיוירוס (קספרסקי) מתכבה לבד, והמסך הכחול חוזר אחרי שימוש ממושך במחשב. ניסיתי לפרמט גם עם ווינדוס אחר וזה לא עזר. אני ממש נואש אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, תעזרו בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
להסמכה הבינלאומית או סתם לידע וכו' ? העדפה לספרים של מיקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
לא דע לאן זה שייך אז תעבירו... אין לי סאונד בFLASH ובGUNZ ולא ניסיתי עוד משחק... אבל הWINAMP והMEDIA PLAYER פועלים אם קול... למה אין לי קול??!?!?!?!?!
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה למי שעוד זוכר אותי לאחרונה לא הייתי כאן אבל עוד מעט אחזור(אני מקווה) אבל עד אז יש לי בעיה מציקה ביותר עם הרדון של ג'יגהביט שקניתי לחבר שלי הכרטיס עושה flickering בוינדוס 98 שלי ולא מציג צבעים נכון(פשוט שחור בחלק מהמקומות כמו tray וstart). הוא גם מסרב לשנות refresh rate דרך מאפייני תצוגה, בקיצור אין לי מושג למה win98 4In1 4.43 agp driver 4.3 ati driver 7.76 dx 8.1 mb chipset via apollo pro 133a אין לי מושג, אולי זה בגלל המסך, אולי בגלל הכרטיס או לוח אם? תעזרו לי בבקשה חבר'ה כי אני קצת אבוד!
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-