עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ToR,

יש לי מסך MAG 796FD שבימים האחרונים הופיע אצלו הבהובים מהירים שדומים קצת להבהובים שמייצרים פלאפונים סלולרים בדקתי את המסך אצל חבר והוא עבד יופי איך אני יכול לבדוק אם זה תוכנה או חומרה ומה התקלה הנפוצה למקרה זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zipdrive,

ככה לפתע פתאום, בערך בגיל שלוש, יומיים לאחר התקנת windows 7, נראה שכרטיס המסך שלי החליט לשבוק חיים. מרגע שמדליקים את המחשב, לא רואים כלום מלבד תפזורת פיקסלים צבעוניים, כפי שניתן לראות בסרטון שצילמתי. אגב, בזמן boot, הפיקסלים יותר גדולים, כיאה לגרפיקת ascii. מישהו נתקל במשהו כזה? חבר אמר לי שכבר שמע על בעיה של כרטיסי 8800GT + win7 64 + יותר מ2GB זכרון. חוץ מלהגיד שלום יפה לכרטיס (שעושה אותו דבר גם במחשב של אשתי, גם הוא עם win7 64) יש מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by shahar07,

של האוטלוק, מה עושים ? כל התיקיות ומיילים חשובים היו שם

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by arkzai,

קמתי היום והווינדוס לא עולה כאילו שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח. למרות שהביוס מזהה אותו. מה שקורה זה המחשב עולה מריץ את הזכרון ונתקע במסך השני לפני העלת הווינדוס בקטע שרשום "verfying MDI data" (או משהו דומה אני פשוט לא מול המחשב התקול עכשיו) בבקשה תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by motir,

הי, חיברתי את אחד הדיסקים שלי כשהמחשב היה דלוק (אני יודע.. אני יודע...) חיברתי בטעות את החשמל הפוך, והיה גץ קטן. עכשיו ה-HD לא נשמע לי "מניע". לא שומעים את הפלטות מסתובבות. הוא כן מתחמם מעט, אבל ממש לא נשמע עובד. :'( :'( הוא עדיין באחריות, אבל אני מוכרח להציל את מה שיש עליו. האם יש דבר כזה "פיוז" ל-HD ? האם יש מה לעשות ? למישהו יש מושג כמה עולה להציל HD בחברה מוסמכת לזה? תודה מראש מוטי

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by shadow_007,

לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש וזהו המפרט: P4 2.4ghz Asus p4s8X-X 256DDr 333mhzX2= 512DDr 333mhz radeon 9700 pro בהתחלה הכל עבד בסדר עד שהוא התחיל פשוט לתקוע משחקים אחרי בערך 1-5 דקות של משחק. המשחק היחיד שלא עשה לי בעיות היה הדמו של UT2003 שפועל אחלה. בקיצור גיליתי שהבעיה היתה בהגדרות יציאת הAGP: היא היתה מכוונת על X8. כיוונתי אותה לX4 במאפיינים של הכרטיס והכל הסתדר. היום שוב. בוולברין ריוונג' הוא זרק אותי לווינדוס באמצע המשחק ובהיטמן 2 הוא פשוט עשה RESET למחשב באמצע משחק. המשחק היחיד שעדיין לא עשה לי בעיות הוא כאמור הדמו של UT2003. אני כבר ממש אובד עצות...קניתי מחשב שנחשב יחסית טוב עם כרטיס מסך כל-כך יקר והוא עוד עושה לי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי …

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  7. פתאום המסך/כרטיס מסך שלי החליט שהור רוצה לעבוד עם 4BIT צבעים ובקצב רענון נראה לי 60 הרץ. יש לי GAINWARD GF FX5200 128 MB בן שנה וקצת ופתאום היום הוא החליט להשתגע: http://web.1asphost.com/genia/myscreen.JPG אני כרגע מוריד תדריבר החדש מהאתר של אנוידיה. יש לציין שמקודם היה מותקן אצלי הדריבר 78 משהו ואתמול שיחקתי בערך שעתיים(אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי) במשחק משנת 2003 XIII וגם אחרי ששיחקתי המחשב עבד מעולה במשך עוד 3 או 4 שעות.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by sambusak,

שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום, הכרום שלי כנראה עדכן את עצמו, ועכשיו כל הטקסט (של התפריטים, של העמודים, הכל), הפך להיות 20-30 אחוז יותר גדול. גם הסרגלי כלים הפכו להיות יותר גדולים. ניסיתי להוסיף שורה - "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" אך זה לא עבד. איך אני מחזיר את הכרום שלי לגודל נורמלי? תודה!

11. שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257353.0 שלשום התקנתי את התוכנה partition manager, ניסיתי לעבוד איתה ולא הלך. היום רציתי לעבוד עם המחשב, וכשהדלקתי אותו הוא נתקע במסך שחור שכתוב בו: invalid partition table. אין אפשרות לגשת לביוס, אין אפשרות לעלות מדיסק, אין אפשרות לעשות כלום. מדובר בלנובו C100 3000. מבקש את עזרתכם. תודה מראש, אביעד.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Thread1: Processing Track 1 Pregap [150 Sectors] Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [330432 Sectors] Thread2: Executing Thread2: Write Error @ Sector -150 Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Thread2: Synchronizing Cache Thread2: Synchronize Cache Error occurred Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Recording complete בכל התוכנות האחרות מוזכרת איזשהי שגיאה אם Cache... למישהו יש מושג מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by idan577,

שלום לכולם! הוירוס מחק לי את כל כונן D הרצתי סריקה בעזרת האנטי וירוס וחשבתי שהצלחתי להיפטר ממנו, אבל הוא חזר הנה תמונה של הקבצים שהוא יצר בכונן D מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GamePad,

שיחקתי עם הTHEME של הווינדוס ובטעות בחרתי משהו שהשחיר לי את הכל ואני לא רואה כלום! איך אני מחזיר את זה בחזרה? עריכה: לא משנה הסתדרתי..

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. שלום, קניתי לחבר שלי הארד דיסק 40 ג'יגה של מאקסטור... ויש לו לוח 440bx מעבד p - 2 500 הלוח לא מזהה לי את ההארד דיסק... מה הבעיה? נ.ב. הארדיסק ישן שלו בעל קיבולת של 10 ג'יגה הוא מזהה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by squeezo,

יש לי מעבד פנטיום 3 1000 שעד היום לא עבר את ה-35 מעלות, יש לי 768 זיכרון 2 מאווררים גדולים במארז ומאוור למעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך כולם פועלים מאה אחוז, המעבד מגיע ל 70 מעלות! זה לא נורמלי בגרוש למעבד כזה, יש הצעות סיבות? זה יכול להיות משהו עם המשחה התרמית? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  17. חברים שלום, אצל חברה שלי יש בעיה. מחשב נייד מסוג ASUS עם מערכת הפעלה WIN7. הבעיה היא שהכפתור הבקספייס מזוהה ככפתור אחר (בהתחלה היה / ועכשיו Q) ובנוסף ברגע שלוחצים על הכפתור נפתח תפריט הגדרות של דפדפן CHROME או EXPLORER בהתאמה. ישנה בעיה דומה שרוצים ללחוץ על סימן שאלה וזה מזוהה כרצף של כפתורים. תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by shlomiatar,

הנורא מכל קרה!!! במהלך עדכון של הביוס (של AMIBIOS ) בלוח שלי (PCCHIPS M930) קרתה הפסקת חשמל!!!! אחרי שקיללתי המון את חברת החשמל, ואחרי שחזר החשמל, גיליתי לחרדתי שהמחשב לא עולה... הוא פועל, שומעים שהוא מחפש את הכוננים, אבל המסך לא מציג כלום... בעעעעעעעעעעעעעעעעעע :'-( למישהו יש עצה??? מה אני עושה?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי MAXTOR 40GB 7200RPM והבעיה היא שנשבר לו פין אחד ( שורשו עדיין תקוע בתחתית התבנית.) זה מתבתא בכך שהווינדוס לא עולה! האם אפשר איכשהו לתקן את הפין הזה?? לבד או בחנות כלשהי? תודה רבה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by GamePad,

שלום אנשים יקרים יש לי AMD 1600 על לוח A7N DELUXE של ASUS היום פתאום באמצע העבודה קיבלתי הודעה שהוא לא מצליח לקרוא מההרד דיסק יעני CORRUPT או משהו בסגנון. עשיתי לתומי ריסטרט בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך אבוי, המחשב לא עולה. לא בוט ולא נעליים. מסך שחור, בלי ציפצופים ובלי שום קריאה לעזרה. ניסיתי להוציא ולהזיז זכרונות עדיין לא קרה כלום. בדקתי אותם על מחשב אחר והכל תקין, בדקתי את הכרטיס מסך וגם הכל תקין. בקיצור אני חסר אונים, האם נראה לכם שנשרף הלוח/מעבד? לא הרחתי שום דבר מהלוח והטמפ' תמיד היו תקינות והספק גם כן תקין (HEC 300). אנא עזרו ..

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  21. רציתי לחלק מחדש את הכוננים במחשב של חבר, להעביר קצת יותר נפח לכונן C. התקנתי לו את התוכנה, בחרתי את הפעולות ונתתי למחשב לרוץ. כשניגשתי כעבור כמה שעות, ראיתי הודעה שבגלל סקטור פגום הפעולה הופסקה... טוב, חיברתי את הכונן למחשב שלי וכשאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה: Init failed: Error 45 CRC error in data כשהכונן הפגום לא מחובר התוכנה עולה. מה עושים???

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by chris_u16,

לפני זמן מועט קיבלתי בחזרה את ה17' המתוקן שלי סופסוף אחרי שנים שאני עם מסך 15'. אבל עוד לא הספקתי בקושי לבדוק אותו ישר התחלתי לנקות אותו כמו דפוק ובטעות שרטתי את הציפוי של המסך ורואים שריטה מעצצצצבנת כזאת!! האם יש משהו לעשות בעניין כדי שלא ירעות את השריטה הזאת!??? האם יש אפשרות לקנות צבע שיכסה את זה? (אנאערף). כ ל ה צ ע ה ת ת ק ב ל ב ב ר כ ה ! ! !

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by RAZOZ 10,

ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

אה!!!!! מה זה!!! מישהו יכול לעזור לי?!?! :s05:

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  25. התיקיות נעלמו מתקיית "קניות" תודה למי שיוכל לעזר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.