עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. מידי פעם מופיעה לי הודעה על המסך שנפתחת הרבה מאוד פעמיים, ז"א נפתחים המון חלונות עם אותה הודעה שצריך לאשר את כולם. בהודעה רשום שכרטיס המסך לא מקבל מספיק חשמל ולכן הוא הוריד את הביצועים שלו על מנת למנוע תקלות. זה קורה מידי פעם ב-battlefield2 ולפעמיים סתם כשהמחשב דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו . יש לי geforce 6800gs שעבר @ וספק 400W שאני אקנה ספק חזק יותר? יש דרך להעביר עוד מתח לכרטיס מסך? משהו אחר? תודה

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by SpiderNet,

משום מה העכבר האופטי שקניתי לא מזמן כל הזמן נתקע באמצע משחקים.. ולא מספיק זה, היום כשיחקתי פתאום נתקע באמצע המשחק גם העכבר וגם המקלדת..כלומר המשחק המשיך לרוץ רק שאת העכבר לא היה אפשר להזיז והנורות של המקלדת כבו ולא היה אפשר להדליק ולא היה אפשר להשתמש במקלדת כאילו שהוציאו אותו מהחשמל אבל היא היתה בחשמל. ובקשר לעכבר איך אפשר לנקות עכבר אופטי אם בכלל? ואם כבר פתחתי אשכול אז: קניתי מחשב לפני כמה שבועות, מחשב מצוין עכשיו כל המשחקים פועלים עליו חלק הנה המפרט amd 2200 radeon9600pro saphire 512 ddr זה מה שחשוב במחשב ושיש שם 2 מאווררים עכשיו אני צריך לסגור את המחשב איזה 3 פעמים ביום כי אחרי משהו כמו 2-3 שעות ,משחקים מתחילים טיפטיפה לצלוע למישהו יש מושג?? אשמח עם תענו …

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום, המערכת שלי: xfx nforce 780i sli 9800gtx בימים האחרונים מסך הטעינה של הווינדוז מלווה בקווים ונקודות בצבעים אדום ולבן. שזה קרה בפעם הראשונה הרזולוציה השתנתה ל-800X600 (ניתן להחזירה). device manager מראה שמשהו לא תקין עם שני הכרטיסים (code 43). ניסיתי להסיר דרייברים קיימים ולעדכן את החדשים, בהתחלה הכל אבד טוב אבל אחרי ריסטרט אחד המצב חזר לקדמותו. אני חושב שזה הורם לקריסות (הלא שכיחות) שקורת לפעמים במשחקים. עשיתי בירור קצר באינטרנט וכנראה מדובר בבעית זיכרון של הכרטיס הגרפי. הרצתי תוכנה כלשהי לבדיקתו, לא כל כך הבנתי את הפרטים הטכניים במלואם, אבל משהו אכן לא תקין. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם הכרטיסים מתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  5. Started by abr328,

שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  6. Started by ggg123,

יש לי לאחרונה הרבה בעיות במחשב שהוא מפסיק לעבוד (מסך שחור) . בדרך כלל לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה מביא לכיבוי המחשב ואז אני יכול להדליק אותו כרגיל. היום לא הצלחתי לכבות את המחשב ולכן כיביתי אותו דרך המפסק מאחורה. מאז המחשב פשוט לא נדלק. האורות של המחשב לא נדלקים, אין שום צליל ושום סימן חיים. אני חושב שזה הספק אבל אין לי דרך לוודא זאת כי אין לי ספק אחר. איך אפשר לדעת בוודאות? יש לציין שבתקופה האחרונה למחשב יש בעיות שונות למשל קפיאה (בדרך כלל לאחר הדלקה). תודה

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  7. היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי

8. Started by barvaknin,

אהלן חברים, יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by moshon,

שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by yotam.m,

יש לי בעיה קטנה עם מחשב ישן P3 800MGHZ עם לוח של אסוס לא נראה לי שהסוג המדוייק הכרחי אם כן אני ירשום אותו. הבעיה היא כזאת: אני מפעיל את המחשב הכל עולה סבבה אם אני ממשיך לעליית הוינדוס הוא עולה עד קטע מסויים(לא לפי זמן קצוב סתם באופן אקראי) המקלדת מפסיקה לעבוד וכל כפתור שאני לוחץ משמיע צפצוף מוזר מהביפר של המחשב אתם יודעים הפנימי. רק עכשיו בזמן האחרון אני נכנס לביוס מספיק להיות שם 4-5 שניות והמחשב פשוט קופא. ניסיתי אלף זכרונות כל דבר שיש לי בבית וגם זיכרון יחסית גדול של 256 שעבד במחשב עד לא מזמן ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה. יכול להיות שהלוח סיים את חיו? או שמוקדם מידי להחליט?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by lidorx7,

אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  12. כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by ZiVa2Ri,

היי חברים, יש לי ספק כוח שקניתי לפני שלוש שנים, של חברת HIPER, האחריות עליו היא ל-5 שנים. המחשב שקניתי הוא מחברת Sky-PC שפשטה את הרגל לא מזמן וקנו אותה שוב. הספק מזייף , ובהתייעצות באיזה פורום הבנתי שהמתח שהוא נותן הוא לא יציב וכנראה הוא תקול. התקשרתי לחברה, והם אמרו לי שבדיקה עולה 100 שקלים, גם אם האחריות חלה. זה הגיוני? זה לא אמור להיות חלק מאחריות? יש לי אפשרות לבדוק ספק בבית איכשהו? או שצריך מכשור מיוחד? תודה, זיו

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  14. הגיע לחבר שלי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס, ובהתחלה בהתקנה שמתי מחיצה חדשה (כ-60 ג'יגה) מדיסק קשיח 160 ג'יגה ועשיתי לה NTFS (quick), אחרי זה המחשב עשה ריסט ועלה ונכנס שוב להתקנה אז יצאתי ממנה והפעלתי מחדש ואז עשיתי boot from cd והווינדוס עלה וההתקנה וכל ההגדרות. אחרי הכל ההתקנה הסתיימה והווינדוס עלה לא מופיע כונן D: (המחיצה שעשיתי), מה הבעיה? ועוד שאלה, במחשב יש לוח אם קצת ישן ל-AMD אבל עם תמיכה לפי אתר היצרן במהירות זיכרון 800 שאותה חבר שלי קנה 2 ג'יגה מהירות 800 OCZ ורשום 667 Dual channel במקום מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לזהות את הוירוס שמופיע בתמונת, ויותר מזה, איך להתמודד איתו. מה שהוא עושה הוא מעלה לי חלונות ש notepad על המסך כל איזה 30 שניות עם טקסט בצרפתית ואני לא יכול לעבוד.מה כבר עשיתי? שחזור 4 ימים אחורה- לא עזר אנטי וירוס ests שעבר על המחשב משהו כמו 5-6 שעות -לא עזר אני אובד עצות, בבקשה תעזרו מי שיכול. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by pidres,

אני לא יודע איך לשמור את הOC בתוכנה מישהו מוכן להסביר לי איך שומרים?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  17. טוב, אחרי כמה ת'רדים פה, אני אפתח אחד כללי ומסכם בפורום הזה כי אני חושב שכמות הבעיות מוגזמת מדי... מדובר במחשב חדש, מאוד מושקע מבחינת מפרט כמו שאתם רואים. נקנה לפני שבועיים-3. אני אפרט על כל הבעיות ואיך שהוא עובד. באופן כללי המחשב מהיר ונהדר, המעבד (בסטוק) הוציא 14 בסופר-פאי (1M), הכרטיס מסך ב3DMark Vantage הוציא P20,000 בערך, אבל זה לא כולל את הבעיות שבכל מקרה יש לי. בהתחלה הבעיה הראשונה הייתה שהמחשב פשוט ריסטט ברגע שווינדוס 7 הותקן, אחרי הרבה בדיקות הבעיה התבררה כהספק (דאז FSP Everest), הוחלף ל Seasonic M12D 850W, הבעיה נפתרה, המחשב הגיע אלי סוף סוף מהמעבדה והתחיל לרוץ. בעיות מאז ועד עכשיו- 1) כל ההארדיסקים במחשב מתקתקים לפעמים ותוקעים את המחשב, למרות שבמבחני HD הם עוב…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  18. יש לי מעבד E2180 @ 3GHz וזיכרונות של GEIL 2GB 800MHz עם תזמונים של 4-4-4-16 שעובדים במתח של 2.0v עכשיו.. הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל משחקים (כמו קאונטר סטרייק לדוגמא) פתאום מופיע מסך כחול לשנייה וישר זה עושה לי ריסטרט בהתחלה אמרתי אולי חסר קצת מתח לאחד הרכיבים במחשב למרות שזה נראה לי דיי מוזר כי סך הכל ניסיתי להפעיל משחק דיי ישן ולא נראה לי שהמשחק כזה מאמץ את המחשב בכלל אבל בכל מקרה העליתי פה ושם מתחים למעבד ולזיכרון ועוד כמה שטויות שיש שם בביוס וזה עדיין לא פותר את הבעיה.. עדיין לפעמים מופיע לי מסך כחול... ועכשיו שאני פותח את המחשב מופיעות לי 2 הודעות: Data Execution Prevention To help you protect your computer, Windows has closed this program. Name: Generic Hos…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by tmor10,

היי. חיפשתי תשובה בפורומים ולא מצאתי אז אני פותח דיון לשאלה... נכנס לי וירוס websearch שהשתלט לי על כל הדפדפנים ומאט את המחשב , גורם לדפדפנים לקרוס וכו', לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום מדריך להסיר אותו.... א. מי יכול בבקשה לתת לי פרטים על הוירוס הזה? ב. עשיתי פורמט, ואע"פכ הוא הופיע שוב ! לא יודע איך... יכול להיות שזה בגלל שהורדתי גוגל chorme ונכנסתי למשתמש שלי, והוא שמור בהיסטוריה שם איכשהו?(הרי זה בעצם שמר את כל הנתונים שהיו לי לפני הפורמט על ה chrome)... קיצור למישהו יש מושג איך להיפתר ממנו? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי, אני משתמש במחשב די ישן Dell D630 עם 4 ג'יגה זיכרון שהוספתי לו והארדיסק 1 טרה הבית. כבר מעל שנה שהמחשב במפרט הנ"ל עובד מצויין ! אך בשבוע האחרון משהו נדפק בו בלי שום סיבה מיוחדת.. הוא פשוט עובד בצורה איטית להחריד - אני אסביר: לחיצה על "התחל" לוקחת כ10 דקות עד שהתפריט עולה. אם חלון בסייר הקבצים עולה אחרי רבע שעה זה מזל ! הפעלתי את המחשב במצב בטוח וביצעתי סריקה ב2 תוכנות אנטי וירוס - אחת מהם היא NOD32 ולא מצאתי שום דבר. כמו כן, ביצעתי ניקוי תוכנתי למחשב ועדיין ללא הועיל. פתחתי את המחשב פיזית וניקתי אותו בלחץ אוויר על מנת לנקות ממנו את האבק. הרכבתי ועדיין המצב אותו מצב. חשבתי אולי בעיה בוינדוס. ניסיתי לבצע שחזור לנקודת שיחזור לפני שבוע והוינדוס נותן שגיאה שלא ניתן…

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by IzikDude,

עשיתי בדיקה למחשב ב - 3DMark 05 וקיבלתי ציון טוב בכרטיס מסך (GRAPHIC ) אבל קיבלתי 2000 בציון של ה CPU... הסתכלתי, ואני אמור לקבל בערך 5600 ~ (בליבה הישנה - AMD A X2 +3800 manchester) ולי יש את הליבה TOLEDO שאמורה לשפר את התוצאות ... יש משהו לעשות ?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by יוספי,

את אותה התוכנה בידיוק התקנתי במחשב אחר והוא עולה חלק למה הווינדוס עולה לי כ"כ לאט במחשב שלי? תודה רבה

24. הי לאחרונה כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים הצריבה לוקחת בסביבות ה40 דקות לכל דיסק. מדובר על דיסקים של DVD במהירות 16, כשהצורב חדש (בן חודש בערך) ומוגדר על המהירות הזו. עד לפני יומיים לא היתה בעיה והצריבה לקחה רק כמה דקות. מה אפשר לעשות בעניין? אני צורב הרבה מאוד דיסקים ולא יכול לחכות כל פעם 40 דקות...

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  25. אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים