עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן יש לי מחשב נייד של אייסר שקניתי לפני איזה שנתיים אולי קצת יותר בקיצור לפני איזה כמה חודשים יום אחד שהמחשב קצת לא זז והתעצבנתי אז לחצתי לחיצה ארוכה על הכיבוי והוא נכבה וכשניתי להדליק אחרי כמה זמן של מסך שחור הופיעה המסך הרגיל הכחול הזה עם הפסים הלבנים ובצד הימני פרח כזה... בקיצור זה נתקע על זה איזה שעתיים ואז זה כאילו מביא לי איזה הודעה שהמחשב עושה איזה בדיקה שיכולה לקחת יותר משעה ובסוף המחשב עולה.. בקיצור זה קרה לי מאז כבר איזה 7 פעמים ואני פשוט לא מצליח למצוא פיתרון זה בערך מה שקורה אני במחשב נגיד רואה סרט מקבל הודעה בפייסבוק המחשב בקושי זז ברמה שצריך לעשות רייסטרט ידני אני מדליק אותו מחדש הוא לא עולה בקיצור תודה לעוזרים וכרגע הוא גם תקוע אז אני משתמש במחשב אחר

2. Started by roe10,

היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי תקלה במחשב שהוא עולה אבל לא מציג מסך.. ואני די בטוח שמשהו נשרף.. יש סממנים מיוחדים שניתן לדעת? הלוח אם לא מצפצף אך המאווררים שמחוברים מסתובבים כרגיל (למרות שהSPEAKER מחובר למקום שהוא צריך להיות) המעבד מתחמם. הספק כח מעביר מתח כרגיל (לא נראה משהו מוזר ואין כבלים מנופחים)... בכל זאת יש אפשרות לדעת מה שרוף. אני יודע שהכי טוב זה להחליף חלקים ולבדוק אבל כרגע אין ברשותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Classify,

שלום רב, ברגע שאני מעתיק קבצים דרך-USB 3.0 במחשב הנייד שלי (DELL VOSTRO 3450) ההעתקה מפסיקה באמצע וכל חיבורי ה USB 3.0 נהיים לא מזוהים. יש דרך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. שלום, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום 1 חיבורי ה-usb מקדימה אינם עובדים הורדי דריוור chipset ללוח. 2 בעת חיבור אחת מיציאות ה-usb מאחור יש לי מסך כחול . האם זו בעיה בלוח http://srv2.jpg.co.il/5/5265e6bf03b07.jpg http://srv2.jpg.co.il/8/5265e706af804.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by mMmSaK,

שלום לכולם! (: יש לי 4GB RAM 1600 מה קורה אם אני מוסיף עוד 4GB אבל של 1333? האם זה אפשרי? מה המשמעויות של זה? לפי מה שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה זה פשוט יפעיל 8GB על מהירות הנמוכה שכאמור היא 1333 אגב זה DDR3 תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by computerg,

שלום לכם... ושוב הבעיה הידועה אבל עוד לא מצאתי פתרון שיעזור לי. נייד אסוס, WIN 7 64 BIT. התחברות לרשת אלחוטית לא סדירה, לפעמים לא מוכן להתחבר בכלל ("ל-WINDOWS לא היתה אפשרת להתחבר אל ...") ולפעמים התחברות אך בלי גישה לאינטרנט. ניסיתי בכמה נתבים שונים. חיבור קווי עובד מעולה. יש למישהו רעיון? עדיפות למשהו מהפכני ממש אגב - יש אפשרות לנהל חיבור רשתות באמצעות תוכנה חיצונית? כי ממש נמאס לי מWIN תודה רבה

9. Started by evy,

האנטיוירוס שלי מתריע על וירוס מהבוקר, ניסיתי לעשות הסרה דרך האנטיוירוס וזה לא עוזר. ניסיתי למחוק באופן ידני ,ואז קופץ חלון שאומר שהקובץ בשימוש. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  10. הרכבתי לא מכבר מערכת חדשה לשימוש בחדר שכוללת בין היתר מעבד Intel Core I5 760 שקניתי יד שניה על לוח אם של אינטל (DP55WG) שישב אצלי הרבה זמן (גם אמור ליהיות תקין, לכאורה). למעבד שודך קירור Scythe Katana 3. כולם יושבים במארז CoolerMaster Storm Scout מקורר היטב מכל הכיוונים ובטמפרטורת חדר של 20 מעלות לערך. הבעיה מתחילה בין הלוח למעבד: הלוח קולט 2 ליבות בלבד מהמעבד ומדווח, כפי שנראה, טמפרטורות שגויות בעליל של המעבד. טמפרטורה - ברגע שאני עושה כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, המאוורר של המעבד עולה למקסימום. בדקתי ולמרבה ההפתעה המעבד יושב כל הזמן (לכאורה, לפחות) על 98-100 מעלות מה שכבר נותן תמונה לא הגיונית, ובמנוחה (דסקטופ ללא כל פעולה) נושק ל-60 מעלות. הביוס מדווח את אותן הטמפרטורו…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by itay_izra,

שלום אני צריך את עזרתכם כדי להבין את התקלה שיש לי במחשב. כאשר אני מפעיל אותו הוא פועל תקין לחלוטין עולה ולא עושה בעיות. וכשאני מכבה ובא להדליק אותו שוב הוא לא מגיב ולא נדלק. רק אם אני מנתק את הכבל של הספק כח ומחזיר הוא עולה שוב. השאלה מה יכולה להיות הבעיה? ספק כח או בלוח אם? תודה !

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. היום הגיע לי מחשב חדש מTMS I5 4570 R9 280X VAPOR X 1T התקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן) 2 דברים : 1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ? 2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by marlboro,

רעש מוזר שאפר להגדיר כתקתוקים שמגיע מספק כח, (ספק 520W לא ג'נרי) זה לא מגיע מהמאוורר שלו, הספק נקנה לפני שנה בערך, מוזר, אולי ישנו עוד מאוורר פנימי יותר בספק ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MEGI,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח ישן שקניתי לפני מספר שנים באייבורי המחשב איטי אך מתפקד בסדר גמור לפני יומיים הדלקתי את המחשב ואחרי מספר דקות הוא נכבה, לאחר מכן הדלקתי אותו שנית והוא שוב נכבה, בפעם השלישית הוא לא נדלק. הנורה האדומה שבדרך כלל מהבהבת והופכת לירוקה נשארה אדומה ,ועל המסך לא הופיע כלום. ובנוסף לזה גם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה לא מכבה אותו. אני צריכה להוציא אותו מהחשמל בשביל שיכבה. (הוא כאילו ממשיך לעבוד על ריק-הנורה האדומה דולקת והוא לא מגיב לשום דבר) מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by oz4225,

שגיאת ישום- 0xc000007b מפרט: מעבד: i5 3470 8GB RAM כרטיס מסך GTX660 64bit כשאני מנסה להפעיל משחק במצב 64 bit אני מקבל את ההודעה הזו 0xc000007b ניסיתי כמה מדריכים,החלפתי כמה קבצי DLL ועדיין אותה בעיה אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ranrubin1,

שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by srulikg,

שלום. מותקן אצלי Windows 7 64bit SP1 מעל לשנה ולאחרונה יש לי בעיה שמתרחשת מדי פעם. לאחרונה החלק העליון של החלונות הפתוחים מרצד ותוקע את החלונות האלה ל-10 שניות בערך. ב"חלק העליון" אני מתכוון לחלק שבו כתובה הכותרת של החלון. המסך עצמו לא מרצד ולכן זו לא יכולה להיות בעיה בכרטיס המסך. ניסיתי לבטל את ה-Aero theme, אבל ללא הועיל. מישהו יודע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yortem,

עד היום הייתי מזיז את העכבר כשהמסך היה 'נרדם' אחרי חוסר מעש ממושך.. במחשב החדש שקניתי העכבר לא מזיז לו ואני צריך ללחוץ על כל כפתור במקלדת, יש דרך לשנות את זה ולהחזיר שגם העכבר יעיר את המסך?

19. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nadav22h,

שלום לפני כשבועיים קיבלתי זכרונות חדשים והזכרונות הם G.SKILL 16GB RAM DDR3 1600 MHZ SNIPER EDITION (לוח האם שלי הוא B75M-D3H של GIGABYTE ) מאז שהוצאתי את הסטיקים הישנים 2X4 RAM וחיברתי את החדשים 2X8 RAM התחלתי לקבל מסכים כחולים התקלה קיימת מאז שחיברתי את הזכרונות החדשים יש לציין שעידכנתי היום את ה BIOS וגם זה לא עזר צירפתי גם קבצי MINIDUMP http://f2h.nana10.co.il/vywaoudu5rjuתודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום גה יש לי לפטופ סמסונג 15.6 אינצ' עם ווינדוס 8. יחסית חדש. ברגע שאני גולש דרך פיירפוקס או כרום, בהתחלה הכל בסדר אבל לאחר זמן מסוים (כחצי שעה - 45 דקות) פתאום התצוגה משתגעת, כל הכיתוב נהיה אחד אחרי השני (שורה אחרי שורה) ולא תצוגה נורמלית והגלישה הופכת לבלתי אפשרית - זה לא מסתדר לאחר סגירה ופתיחה מחדש. כך אני נאלץ לגלוש באקספלורר בלית ברירה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  22. כשאני לוחץ על אייקון הסורק של המערכת המשולבת HP כ 4100 ,מופיעה פתאום כיתובית של שגיאה של תוכנת האדובי פלאש פלייר. למה ומה זה אומר בעצם? אין בכלל הפרעה להסירה ב X או בכיתוב שלמה והסורק בסך הכל עובד כרגיל. ניסיתי אין ספור אפשרויות כמו כן הסרתי בכלל מהמחשב את האדובי הזה והתקנתי מחדש..וכלום. מעניין שזה הופיע גם כשהאדובי לא היה מותקן. איבדתי את דיסק ההתקנה של המערכת המשולבת הזאת כך שאני דואג למחקה מהמחשב ולהתקינה מחדש. אז אם מישהו מבין בזה אשמח. איך מעיפים את ההודעה הזאת? תודה *צילום מצורף

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ניסיון אחרון לפני קניית מחשב חדש. כשאני לוחצת על כפתור ההדלקה של המחשב שתי הנורות ליד הכפתור נדלקות לשנייה, נשמע מן טיק והן נכבות, שוב נדלקות, שוב טיק, ככה בלופ. אחת לכמה זמן המחשב כן נדלק, אך גם כשהוא נדלק הוא פועל לאט מאוד וכן מופיעה הודעת שגיאה write delay failed ושם של איזה קובץ חסר. בנוסף כנראה שנהרסו בדרך שני כוננים קשיחים. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש אפשרות לנסות ולתקן? מדובר במחשב כבן שבע שנים. אודה לכל עצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by r11,

שלום יש לי ווינדוס 7 , ועם המחשב הגיע לי SYMANTEC מותקן. לאחרונה אני מקבל נוטיפיקיישן כל 5 דק' מהסימנטק שאומר לי: Traffic has been blocked from this application: (svchost.exe) ניסיתי לעקוב אחרי הוראות שמצאתי באינטרנט אך ללא הצלחה, סריקון במחשב לא העלו דבר ( גם בAVG ). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  25. יש לי מחשב עם לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3, http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי רק שהכרטיס מסך שלי (Sapphire ATI 6950 2GB) די גדול ועולה על היציאה הקטנה של PCI Express , אז חשבתי לקנות כרטיס עם יציאת PCI (http://ksp.co.il/?select=.263..487..498..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=12695&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) ולחבר אותו ליציאה שנשארה לי פנויה בלוח אם? (PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)) האם זה אפשרי? אפשר אולי לחבר כרטיס עם PCIE לסלוט הפנוי שנשאר? האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות? היתי היום בKSP ואמרו לי שאי אפשר.. נשמע לי קצת תמוהה אז חשבתי לברר פה. תודה מראש …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.