עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Abs59il,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavillion 5269ea הוא אצלי כבר כמעט שנה ולאחרונה הוא מרעיש יתר רוב הזמן זה נראה כאילו ה -Cpu fan עובד פשוט כל הזמן למעט כאשר אין שום תוכנה שעובדת ולא נוגעים במחשב ( סביבת העבודה שלי היא טמפ' החדר ללא מיזוג ).... שלחתי את המחשב ל HP והם החזירו לי אותו בלי תיקון , הרעש לא חזק מאוד אבל בהחלט מציק ,לפני שאני שולח אותו ל HP שוב רציתי להתייעץ אם משהו מכיר בעייה דומה , וטיפל בה . או שימליץ מה לעשות .

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by yoshi s,

שלום קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ומעבד E7200 (אני אמור לקבל אותו בתחילת השבוע) באתר של GIGABYTE נמסר כי הלוח תומך במעבד החל מגירסת ביוס מסוימת (החל מגירסא F8e). האם זה אומר שאני צריך לעדכן את הביוס לפני שאני מתקין מערכת הפעלה (אני עומד להתקין XP) ?? או קודם להתקין XP ואז לעשות עדכון ?? אם כן צריך לעדכן לפני התקנת XP..... האם אני יכול/רצוי לבקש מהחנות שתעשה עדכון אם צריך לפני שהם שולחים או שאני יכול לעשות זאת לבד ?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by 1506,

חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. שלום לכולם, מקווה שזה (לא) שייך לפורום הזה. קניתי מחשב חדש (<-- מפרט). עכשיו אני מדליק אותו ומדי פעם הוא פשוט נדלק (האורות והמאווררים) אך לא יותר מזה. יש אולי פעילות של 2 3 שניות של הארד דיסק וזהו. אין צליל של הדלקה כמו שיש בדר"כ. המחשב נדלק אך וינדוס לא עולה. לא משנה כמה זמן אני מחכה. כך צריך לנסות לכבות/להדליק אותו 3 פעמים עד שהוינדוס עולה. יש לציין שאין הודעת שגיאה או משהו (לא בעבר ולא בהווה), פשוט המסך כותב אין אות מהמחשב ולא עולה שום דבר (גם לא הביוס) לאחרונה שמתי לב לדבר מעניין: אם אני מוציא את הכבל של המודם (terayon tj715x) אז המחשב נדלק ללא בעיה מהפעם הראשונה. מכיוון שזה מטרד כל הדלקת מחשב להוציא כבל של המודם ואז להכניס אני רוצה לדעת מה הבעיה. כיצד ניתן לתקן או…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  5. כל הזמן יש לי איטיות באינטרנט כאילו אין לי דרייבר כרטיס מסך כמו " גלים " ( אבל יש אפילו מעודכן ) . אני מקבל שגיאות DUMPREG ועוד הודעות " הדפדפן היה צריך להיסגר " יש לי במחשב אנטי וירוס NOD32 יש לי FIRE WALL פנימי + FIRE WALL של ZONE ALARM . יש לי ANTI SPYWARE - SEEK DESTROY SPY BOT הוא לא מוצא כלום . כל הזמן שיש איטיות אני נכנס למנהל משימות אני רואה את המעבד על 70 אחוז מאמץ ויש DUMPREG ותוכנות כאלה ברקע . בדקתי חלקים דרך תוכנות , בדקתי טמפרטורה הכול תקין מה זה יכול להיות ? גם שאני עושה פירמוט זה חוזר , התייאשתי אף טכנאי מחשבים שבא אלי לא תיקן את הבעיה היא נשארה ככה . נ.ב. שמתי לב שהרשת פתוחה מתחילות אצלי הצרות " דפים לא מגיבים " , " שגיאות " , " איטיות " או מחשב שנתקע ול…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by r11,

שלום יש לי ווינדוס 7 , ועם המחשב הגיע לי SYMANTEC מותקן. לאחרונה אני מקבל נוטיפיקיישן כל 5 דק' מהסימנטק שאומר לי: Traffic has been blocked from this application: (svchost.exe) ניסיתי לעקוב אחרי הוראות שמצאתי באינטרנט אך ללא הצלחה, סריקון במחשב לא העלו דבר ( גם בAVG ). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום , יש לי מחשב של DELL inspirion 5010 משום מה שאני מחבר אותו למטען האינטרנט לא עובד , והמחשב עובד ממש ממש לאט... משהו שהתחיל לקרות לי בימים האחרונים... יש לכם אולי מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  8. יש לי מחשב שלא דלק במשך כחודשיים, לאחר החודשיים הדלקתי אותו והוא עלה בא-י-ט-י-ו-ת, ואני בכוונה מדגיש כי לקח לווינדוס משהו כמו 30 דקות לעלות וגם אחרי זה כל פעולה נמשכה נצח... למחרת אחרי שלא הצלחתי לזהות את מקור הבעיה (ניסיתי להוציא סטיקים של RAM ולבדוק תקינות חיבורים), השארתי אותו דולק במשך הלילה וכשקמתי הכל חזר לקדמותו ונראה שהוא חזר לחיים מתוך סקרנות אבל הנושא מאוד מטריד אותי, מה יכולה להיות הבעיה? בעבר התעסקתי בתחום החומרה ומעולם לא נתקלתי בתקלה כזו... מפרט המחשב: Intel Core 2 Quad Q9450 GIGABYTE EP45-DS3 8GB RAM MEDION Radeon HD 4850 Samsung SSD 840 EVO 250GB SAMSUNG HD753LJ 750GB

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  9. מה שלומכם?? קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להעביר קובץ וזה דורש ממני הרשאה כל פעם אני לצערי מוותר העניין הוא שעכשיו זה קורא לי כשאני רוצה להעביר את קובץ שאמור לסדר לי את הפרו עם הליגה הישראלית ופה אני כבר לא יכול לוותר אני חייב למצוא לזה פתרון.... בבקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  10. על מנת מנת להקליט שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. לא יודע אם זה קשור אבל התקנתי ראוטר והתקנתי עכשיו סקייפ והמחשב מאתחל את עצמו פתאום ללא אזהרה אחרי שאני מפעיל את הסקייפ אגב לא פתחתי פורטים לסקייפ ואני לאיודע אם צריך. מישהו יודע? מצ"בקובץ ה midump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  12. אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  13. שלום, המערכת שלי: xfx nforce 780i sli 9800gtx בימים האחרונים מסך הטעינה של הווינדוז מלווה בקווים ונקודות בצבעים אדום ולבן. שזה קרה בפעם הראשונה הרזולוציה השתנתה ל-800X600 (ניתן להחזירה). device manager מראה שמשהו לא תקין עם שני הכרטיסים (code 43). ניסיתי להסיר דרייברים קיימים ולעדכן את החדשים, בהתחלה הכל אבד טוב אבל אחרי ריסטרט אחד המצב חזר לקדמותו. אני חושב שזה הורם לקריסות (הלא שכיחות) שקורת לפעמים במשחקים. עשיתי בירור קצר באינטרנט וכנראה מדובר בבעית זיכרון של הכרטיס הגרפי. הרצתי תוכנה כלשהי לבדיקתו, לא כל כך הבנתי את הפרטים הטכניים במלואם, אבל משהו אכן לא תקין. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? האם הכרטיסים מתו? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by udi,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  15. יש סכנה כלשהיא, או שזה ממש שקול למצב בו המחשב כבוי? העובדה שבמצב hibernate המחשב עולה חזרה אפילו מלחיצת כפתור בעכבר (בדומה לsleep), גורמת לי להניח שהמערכת לא באמת לגמרי כבויה- ולכן עדיין נשקפת סכנה. אבל אשמח לדעה קצת יותר מקצועית

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by מחשב חמוד,

אני רוצה לקנות את המעבד QUAD 8400 בשביל גיימינג כמו BF3 מטרו וGTA IV וגם GTA V שיצא החדש הוא מעבד טוב לגיימינג? יש לי כרטיס GTS 450 ספק 500 ג'נרי RAM 2

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by fp581,

מפרט המחשב הוא: nvidia 570gtx i5 2500k 8gb ram asus ksonar וספק כח של 670 הבעיה מופיעה אח ורק שאני מפעיל יישומי פלש או משחקי פלש ואפילו סירטוני יוטיוב. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר ובנוסף התקנת דרייברים חדשים של פלש ושל הכ. מסך, הטמפרטורה של המחשב ממש נמוכה היא עומדת על 20-30 מעלות את זה גם לא הבעיה וגם אין OC לשום רכיב חוץ מכ. מסך אבל הוא ממש קליל וגם אם אני עושה DOWN CLOCK זה עושה את אותן בעיות. שחכתי לרשום WINDOWS 7 X64 אשמח מאוד לעזרה ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. המחשב קופא בלי סיבה, גם אם הוא לא מתאמץ ואני עושה שימוש בסיסי של גלישה באינטרנט, גם אם רק הדלקתי אותו כרגע, תוך 5 דקות גלישה הוא קופא! בדקתי טמפרטורות, הם יותר מטובות ממה שצריך אפילו אפשר להגיד ובדקתי בTASK MANAGER שאין שום תהליך חריג שאולי גורם למחשב להתאמץ (הCPU על 0-3 אחוז שימוש) יש לי 3 "חשדות" 1. מערכת הפעלה - היה לי XP ופירמטתי והתקנתי WIN 7 ועדיין יש את הבעיה, אבל שהייתי בתפריט BIOS כמעט איזה חצי שעה וחיפשתי אולי משהו בהגדרות צריכת חשמל של המחשב השתנה או משהו בסגנון, המחשב לא קפא והוא עבד פיקס, גם בבדיקת MEMTEST שעשיתי 3 שעות (ודרך אגב לא מצא שגיאה) המחשב לא קפא לכן הגעתי למסקנה שהוא קופא רק במערכת הפעלה 2. ספק - שמתי לב שמתי שהמחשב קופא ואני לוחץ על REST במארז (שו…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  19. http://img688.imageshack.us/i/24072010075.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/24072010076.jpg/ http://img651.imageshack.us/i/24072010077.jpg/ התקנתי לאחרונה הארד דיסק חדש ומאז מופיעות הבעיות האלה, שמתי לב גם שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 70 מעלות שזה קורה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by LAKOTA,

צער לי אין לי מושג אם האשכול הה כן שייך לכאן או לא, פשוט אין לי את הידע לאבחן זאת בעצמי. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ הלוח אם- M2N-X של ASUS מחשב נייח סוג מערכת הפעלה XP, כמה ביטים? RAM 2 GB תאור התקלה: כאשר אני שומעת דרך היוטיוב ו/או דרך המחשב שירים, אחרי דקותיים לערך מתחיל להיות לי כרעש סטטי (עיוות הצליל של השיר) והאייקונים שליד סרגל האתחל מקבלים צבעים כאילו הרזולוציה שונתה וכך גם מערך הצבעים. מסך כחול: TECHNICAL INFORMATION: ***STOP:0X00000050 (0XE39574A4, 0XXXXXXXXX, 0X80637344, 0X00000001) ממתי התקלה? כשבוע לערך האם בוצ…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Overshot,

שלום לכולם. שמי אדי, אני בן 21 ואני חדש פה בפורום. הבעיה היא כזאת : כשהוצאתי את הספק, והכנסתי אותו לגוף של ספק אחר שקצת יותר מאוורר, בטעות הלחמתי את ה 5V ל12V. זה בעצם אומר שההארדיסקים שלי קיבלו 12V למקום בו הם אמורים לקבל 5V. עכשיו אחד בכלל לא נדלק, ההארדיסק האחר נדלק אבל לא ניתן לזיהוי על ידי המערכת. מה אפשר לעשות בנושא? יתכן ואני יכול להזמין PCB(לוח) חדש ומרכיב? זה יחסוך לי אלפי שקלים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  22. היום, חיברתי כבל PCI-E שמצאתי (ספק כוח שלי-> כאן) חיברתי אותו ל GTS 250 ולהתפתעתי גיליתי שהוא גורם למשחקים לעבוד לאט יותר מאשר מהר וטוב יותר אני מדבר על Battlefield Bad Company 2 שעובד בממוצע על 10 במקום 40 fps, על Team Fortress 2 שעובד על כ 70 (עם עוד דרופים) במקום על 100 (directx8) ועל Battlefield 2 שעובד על כ 50 במקום 90 אני בטוח שחיברתי את הכבלים כמו שצריך, זה לא פעם ראשונה שאני מתעסק בכבלים וחיבורים במחשב ניסיתי לעשות כל מיני "שיחרורי חשמל" למחשב כמו לנתק את הספק כוח וללחוץ על כפתור ההפעלה ולמשוך על כפתור ההפעלה עד שהמחשב ידלק ויכבה (עם הספק כוח) ולצערי זה לא סידר שום דבר לא ניסיתי עדיין לנתק את הכבל ולבדוק אם המצב חוזר לקדמותו, אבל אני בטוח שזה יקרה כי לא נגעתי ש…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי במחשב לוח אם מדגם GA-P55-UD3L של חברת ג'יגבייט. על המחשב מורכבים כבר 2 סטיקים של 2GB כל אחד מדגם : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211440 אני רוצה להרכיב עכשיו עוד סטיק אחד שקניתי של חברת Ceon בנפח 4GB על הסטיק רשום : ddr3 1333 4GB CL9 ולפי מה שהיה רשום למוכר באייבורי זה בדיוק אותו הטיימינג כמו של הסטיקים שיש לי עכשיו. ברגע שאני מחבר אותו לאחד מ 2 הסלוטים הפנויים המחשב מסרב לעלות ומשמיע צפצוף ארוך וממושך. לדעתי יכול להיות שזו בעיה של קונפיגורציה בלוח אם כיוון שהיה לי את אותו הצפצוף בדיוק כשניסיתי פעם להתקין את 2 הכרטיסים על סלוטים 1 ו 3 במקום על 2 ו 4 (כרגע הם מותקנים על 2 ו 4) אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by שנינוש,

היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  25. שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.