עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orichayun,

שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  2. יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by GNU,

מחשב ישן: לוח MSI ms-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 כ.מסך ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI כל המחשב עובד (המאוורים , הHD , הכוננים). אבל המסך נשאר שחור. הבעיה לא בכ.מסך ולא במסך. - המסך עובד על מחשבים אחרים. - אני חשבתי שהבעיה היתה בכ.מסך המובנה לכן השגתי כ.מסך אחר (ל PCI) שאני יודע שעובד (וביטלתי את המובנה), וגם לא עזר. מה עוד יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהמעבד הוא הגורם? אם כן יש לי מעבד נוסף שאני יכול לבדוק (שאלה: ללוח הזה מתאים פנטיום 3 500 מ"ה?). אם לא המעבד אז מה עוד יכול לגרום לזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Bengo5,

כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה.. כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? הרכיבים חדשים cpu-amd athlon 3000 am2 לוח am2nf6g-vsta אין לי כרטיס מסך(אני רוצה לעבוד עם המובנה) האם צריך לעשות משהו מיוחד בשביל לעלות עם כרטיס מסך מובנה? או שהבעיה היא בספק שיש לי שהוא 300w ואין לו את היציאה של ה 4 פינים רק את ה 20 פינים

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום יש לי שתי תופעות מעצבנות שקיימות כבר הרבה זמן. ייתכן והן קשורות ביניהן. (10 מגה בזב"ל/בזק) הראשונה: באתרים רבים העמודים לא נטענים בנסיון הראשון. הדפדפן מראה שהוא מנסה לטעון את העמוד (העיגול בכרטיסיה מסתובב), אבל ברוב המקרים העמוד נשאר לבן, או שנטען רק הרקע של העמוד (אם יש), או במקסימום נטען רק החלק העליון של העמוד. הטעינה של הדף מצליחה רק אחרי רענון של העמוד לפחות פעמיים-שלוש, ולפעמים גם הרבה יותר. חשבתי שאולי זה נגרם מאיטיות או עומס על הרשת, אבל המתנה של כמה דקות טובות לא עזרה, והתופעה קיימת בכל שעות היממה. כשהדפדפן כן מצליח לטעון את העמוד, הטעינה מתבצעת במהירות סבירה יחסית לחיבור. הבעיה מופיעה באתרים רבים, גם בארץ וגם בחו"ל. Ynet, יו-טוב ואפילו פה ב- HW הן רק חלק …

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by lamer4ever,

שלום , יש לי בעיה של מסך שחור במשחקים. לא ביצעתי שום אוברקלוק ועכשיו חורף אז לא נראה לי שזה קשור לטמפ' יש לי מעבד PRESCOTT 2.8 ו6800 LE

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  9. אז הוא לא מפעיל לי אותו כך שאני לא יכול להתקין ווינדוס בדקתי בביוס ושמתי את האפשרות הראשונה של הCD ROM מישהו יכול לעזור לי יש לי מקורי אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב ובגלל זה אני לא מצליח כי במחשב הישן זה עובד אני מנסה לחשוב ואני לא מצליח להבין מה הבעיה???

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  10. בזמן האחרון התחילה בעיה שבו המחשב לא מתעורר ממצב שינה. לרוב אני מכניס אותו לHybrid Sleep, ומעיר אותו באמצעות כפתור ההפעלה, המקלדת או העכבר. עד לאחרונה זה עבד כמו שעון, ואילו עכשיו ברוב המקרים (משהו כמו 70-80% מהמקרים), המחשב "מתעורר" אך נשאר תקוע עם מסך שחור והדרך היחידה לצאת מזה היא reset (שאחריו הוא עולה מhibernate בצורה תקינה). לא זכור לי שעדכנתי דרייברים, הוספתי חומרה חדשה או ביצעתי שינויים בBIOS לאחרונה, לכן אני חושד בבעיית חומרה. מחיפוש קצר מצאתי מישהו שהייתה לו בעיה דומה והסתבר שהיה זיוף רציני במתח ה5V Standby, כך שהזכרון למעשה לא החזיק במצב שינה. במקרה ההוא הבעיה הייתה ספק, אך ייתכן שזה יכול להיות גם הלוח. האם יש דרך לבדוק בלי להשיג ספק אחר? נראה שאין לי בלוח (P5Q…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by alianyn,

ככה - אתמול ב- 02:40 (כן כן לפנות בוקר) הוזעקתי לחבר שמחשבו הפסיק לפעול. הסימפטומים - עם ההדלקה - הכוננים נדלקים, מבצעים בדיקה עצמית אבל אין post - המסך שחור - כלום נדה... לעבודה... הוצאתי זכרון והכנסתי בחזרה - כלום (גם בניסיון 2 ו 3 כלום ניסיתי גם כרטיסים, ניתוק והוצאה מהחשמל ובסוף בלית ברירה גם את המעבד... כלום לא עזר - כל הזמן אותה תוצאה... השעה : 05:30 לפנות בוקר - אני : "כבר מאוחר ננסה מחר " הוא : "חרררר..... חרררר...... " היום 09:47 - המחשב שכב כל הלילה מפורק לחלוטין - בבוקר חוברו - זכרון, מעבד, כ.מסך, עכבר, מקלדת - המחשב מופעל - הפעם מתקבל צפצוף אחד (עדיין אין Post) והמחשב נכבה. אני : "WTF" הוא : "חררר.... חרררר....…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  13. התקנתי windows 7 ואת הדיסק הקשיח השני הוא לא מציג כמחיצה.. אני רואה אותו במנהל ההתקנים אבל הוא כאילו לא קיים.. ד"א זה שני דיסקים קשיחים שכל אחד 320GB. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by unknown,

לפני כמה ימים התקנתי את ה-windows מחדש, ומאז משחקים עולים אצלי באיטיות מחרידה, אין שנייה שהתמונה לא נתקעת, והורדתי את האיכות תמונה והרזולוציה אבל זה כמעט לא שינה. לא חשבתי שמשחקים יכולים להתקע בצורה כזאת תחת radeon 9000. ואל תחשבו ששכחתי להתקין את הדרייבר.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by elad-k1,

אם מישהו יכול להשיג לי דרייבר יש לי מדפסת חדה משולבת HP PSC 1205 ואני לא מצליח להדפיס אם יוכל לעזור אני יודה לו תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by shedox,

יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  17. שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by Chiba,

הממ... יש לי את המשחק GTA IV, לאחר חודש וחצי בערך שלא שיחקתי בו, ניסיתי להפעיל אותו שוב והוא נכנס למשחק אבל... ברגע שהמשחק מתחיל לפעול (ברגע שהוא נכנס למסך-מלא) המסך הופך לשחור ונכבה/ סטנדביי. \: אני לא יודע למה זה, ולא התקנתי שום דרייבר או משהו שיגרום לזה להיות ככה... מחקתי והתקנתי את המשחק, וזה עדיין ככה. גם ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר לכרטיס מסך שלי, וזה עדיין ככה. עזרה? ^^"

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Yasha Niazov,

היי, היום קרא דבר מאוד מוזר הגעתי הביתה ופתאום העכבר השמאלי שלי התחיל לתפקד כמו ימני ולאחר כמה דקות היה חוזר לעצמו ואחרי זה שוב חוזר , חשבתי שאולי יש לי איזה וירוס אז פירמטתי את המחשב אבל הבעיה עדיין נשארה למרות שעכשיו זה כל הזמן הפוך ולא חוזר למצב הקודם . הדבר היחיד זה בהגדרות בווינדוס שאני הופך את הלחצינים אז זה מסתדר אבל בתכלס זה הפוך כאילו אני צריך לסמן וי על שיהפוך לי את המקש השמאלי לימני ולהפך . גם בביוס ההגדרה הזאת נשארת והעכבר מתפקד הפוך. מישהוא יכול לעזור לי בבקקשה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Pc_freak,

שלום פתאום אני אני רואה הודעה Windows 8 coudnt loaded becuase kernel file is missing משהו כזה אז אמרתי אני אעשה פירמוט גם מופיע אותה הודעה נסיתי להתקין דיסק קשיח גם אותה הודעה בסוף התקנתי את ההארד דיסק על מחשב אחר והווינדוס עלה בלי בעיה . זה כאילו הלוח אם נתקע על ההודעה הזו יש דרך לאפס את הלוח? I7 950 x58 ud3r gigabyte תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by _DavidB,

אממ כמו בכותרת , מחקתי איזה שהוא קובץ וורד או אקסל אני לא זוכר ואני צריך לשחזר אותו , איך אפשר לעשות זאת בדרך הקלה כי ניסיתי תוכנות ונתקלתי בבעית סיראלים וכאלה. יש לי ווינדוס 7 אמרו לי שיש איזה שהיא אופציה להחזיר את הקובץ דרך איזה שהיא פעולה במחשב בלי תוכנות . אז מי שיכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by waizman,

לקחתי מחבר שלי מצלמונת לצלם ת'מחשב והמסטול איבד את הדרייבר. מניסיון בעבר לא מצאתי את הדרייבר ברשת, תוכלו לעזור? המצלמה היא Umax AstraPix 320s תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by nadavs,

שלום! לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו. הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים. מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב. מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך. תודה, nadavs

• 6 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים