תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב עם מג'יק קארד, בירצוני לתקן את סקטור האתחול , האם זה יפגע במג'יק קארד?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64BIT המחשב פשוט נתקע במהלך משחק או סתם גלישה, נתקע הכוונה לא זז בכלל ואין תגובה של המקלדת או העכבר ואין מה לעשות אלא ללחוץ על הכפתור הקטן במארז ולעשות ריסטרט.. לפעמים ישר אחרי שהוא עולה הוא שוב נתקע מפרט שאני מודע אליו : GTS 250 INTEL I5 650 4GB RAM DDR3 תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קראתי את המאמר על עיגול כבלים והחלתתי לעשות זאת בעצמי. לקחתי את המחשב היותר ישן שלי (P2 350MHZ) כדי לנסות כודם עליו, עיגלתי לו את כל הכבלים, חיברתי, הפעלתי, ו... כלום. המסך לא מגיב, אפילו לא משנה את צבע הנורה ממצב המתנה לדלוק. ניסיתי לחבר את המסך למחשב השני ושם הוא עובד כרגיל. ניסיתי לשחק עם סידור הכבלים וגם לא עוזר. אני טועה אם הבעיה נוצרה בגלל סידור הכבלים, או שפשוט בצרוף מקרים מדהים הכרטיס מסך החליט למות בדיוק באותו הרגע ד"א כשאני מפעיל את המחשב, נורות ה PAWOR וה HDD עובדות. אבל נורת ה HDD נשארת דלוקה רצוף
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כאן אז אני מקווה שתוכלו לעזור בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת אחרי שאני מדליק את המחשב בערך בשלב ש WIN עולה ( אחרי שאני נכנס ליוזר שלי ולפעמים לפני) המחשב פשוט נכנס למצב של POWER SAVING ואי אפשר להחזיר אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה אתחול מחדש למחשב ואחרי אתחול מחדש למחשב זה קורה שוב ככה פעמיים או שלוש פעמים עד שהוא עולה נורמלי ואחרי שהוא עולה טוב אין שום בעיות עם המחשב חשוב לציין שאם המחשב עובד ואני עושה אתחול למחשב אז הוא עולה בלי שום בעיות הבעיה היא רק שהמחשב היה כבוי לגמרי ואז אני מדליק אותו יש לי WIN XP SP2 GEFORCE 5200 FX הורדתי גם דרייברים ל כרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1. התקנתי 3 הרדיסקים של IDE + הרדיסק נוסף של SCASI במחשב. אחרי שחיברתי את חיבורי ה-IDE וה-SCASI, המחשב לא מזהה לי הרדיסק אחד (שהוא גם נשלף...), מה ניתן לעשות? 2. בכל כבל IDE ישנם 3 חיבורים (אחד ללוח + 2 חיבורים נוספים), אם ברצוני לחבר בנוסף ל-3 הרדיסקים וכונן עוד 2 כוננים (DVD וצורב) מה עליי לעשות. הרי על הלוח ישנם רק 3 חיבורים לשלושה כבלים. 3. מישהו יודע עם בלוח דואל פנטיום 3 (SLOT 1) ניתן לחבר 2 פנטיומים בעליי מהירויות שונות (500 ו-600). תודה! :s05:
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד עם המקלדת והעכבר בחיבור PS/2. כשמדליקים את המחשב המקלדת מגיבה היטב והלדים מהבהבים, היא מאפשרת להיכנס לביוס ולשנות פרמטרים. אבל אחרי הבוט כשעולה ווינדוס או לינוקס המקלדת כבר מפסיקה להגיב. ב event viewer של XP (שלוקח לו יותר זמן לעלות) מופיע אירוע שהמקלדת החזירה נתונים שגויים בעקבות הריסט. העכבר דרך ה PS/2 לא מגיב אבל עכבר דרך USB עובד היטב (אין לי מקלדת USB). איך זה שבהדלקת המחשב המקלדת עובדת היטב ואחרי שהמערכת הפעלה נכנסת לתמונה זה מפסיק לעבוד? זהו לוח MSI 7309. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש אצלי מחשב עם ווינדוס אקס פי. המחשב עבד טוב עד לא מזמן ופתאום התחיל לעשות בעיות. כפי שכתבתי בכותרת התופעות הן: אייקונים בשולחן העבודה נעלמים תוכנות לעיתים נראות מוזר או משונה. לא עולות לגמרי מבחינה גרפית. הייתי אומר שזה ארטיפקטים אבל לא בדיוק המחשב עושה ריסטרים ללא התרעה באופן עצמאי המאווררים עובדים כהלכה והטמפ' נראות בסדר. בדיקת מאמץ עוברת בהצלחה גם כן. בבדיקה שטחית של ההארד דיסק הכל תקין אך בבדיקה מעמיקה של הסקטורים יש סקטור אחד פגום. אני כמובן חושד שזו הבעיה אך תוהה האם יש טעם לבדוק עוד משהו? הכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הספק על הנייר עובד. אני לא יודע אם יש טעם לרוץ להחליף סתם. מעבר להארד דיסק אני תוהה אם יש טעם לבדוק את הזכרונות? או אולי יש לכם רעיונות אחרים?…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, באמצע הצפנה של BITLOCKER על כונן נייד חיצוני בנפח 2TB המחשב כבה כשהפעלתי מחדש הכונן מראה שכאילו הוצפן אבל כשאני מכניס לו את הסיסמא הוא מיד נעלם מהמחשב
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה עם המחשב... מעבד סלרון 333A לוח אם של PCPARTNER כרטיס מסךAGP ATI RAGE IIC PRO 8M 128MB SDRAM יש כמה תופעות שכנראה מגיעות מאותו המקור. א) מדי פעם מופיעים פסים רוחב (גובה של פיקסל רוחב של 1-2 ס"מ) על המסך. הפסים זזים עם גלילת המסך. ב) המחשב נתקע מדי פעם. פעולות שניסיתי עד עכשיו: א) החלפת כרטיס מסך - לא עזר ב) ניקוי ושימון המאורר של ה CPU שאלות נוספות: א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזה ב) האם אפשר לבצע בו overclocking ג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליו
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי סוף סוף לעשות דיסק בוט לתוכנה עשיתי ריסט ונתתי לה לרוץ 12 שעות כשחזרתי לא ראיתי שום תקלה מה שמוזר לי קצת כי כשהרצתי תוכנת בדיקות אחרת (RST) היא כן מצאה תקלות בזכרונות יכול להיות שהmemtest שאני משתמש בה עכשיו (3.4) לא מזהה את הזכרונות שיש לי (DDR3)?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי בעיה כבר המון זמן ואשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה. כבר הרבה זמן בזמן משחקים המשחק קורס חזרה לווינדוז. עדכנתי דרייברים, הרצתי memtest, ואפילו בנצ'מארקים של שעות, הכל ללא בעיה, אבל כשנכנסים למשחק הוא קורס חזרה לווינדוז לאחר כרבע שעה, לעיתים פחות. לא הצלחתי למצוא פתרון ודיי ויתרתי מהנושא. בשבוע שעבר המחשב לא עלה לי, השאלתי משכן ספק והמחשב נדלק ונכבה ללא הפסקה. הוצאתי את הכרטיס מסך ועדיין לא עלה. החזרתי לספק שלי והמחשב עלה (ללא הכרטיס מסך). השאלתי מחבר כרטיס מסך וגם עם שלו היו לי קריסות. נתתי לחבר את הכרטיס שלי ואצלו אין בעיות. ככה שהבעיה לא בכרטיס. ההשערה היא ספק או לוח אם. …
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
החזרתי היום את ה HD5450 שקניתי עקב חוסר תאימות (יש על זה פוסט שלם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=541889.0) בלי קשר: בחנות טענו (ואני מניח שצדקו) שכמעט כל הקבלים בלוח אם ובכרטיס מסך שלי שרופים. אז הנה תמונה של קבל שרוף (מהכרטיס מסך ספיצפית , אבל זה זהה גם לקבלים בלוח אם) . באיזה מצב נמצאים הקבלים שם? (כי בכל זאת - יש ~6 כאלו "שרופים" בלוח אם והוא עדיין עובד טוב) למה זה קורה? תודה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם איך יודעים שחסר מתח לכרטיס מסך ? אם הכרטיס לא מחובר לספק יש ציפצופים והמחשב לא עולה (עד כאן בסדר) אז מה השאלה ? מה קורה אם המחשב עולה ורק במקרים של עומס (OVERCLOCK) וכו'... אין מספיק מתח. לי יש ספק 410W של TERMALTAKE OUTPUT +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb Max. Load 40A 28A 18A 0.3A 1.0A 2.0A Min. Load 0.3A 0.3A 1.0A 0.0A 0.0A 0.0A Load Reg. +5% ~ -5% +5% ~ -5% +5% ~ -5% +10% ~ -10% +10% ~ -10% +5% ~ -5% Ripple V(p-p) 100mV 100mV 240mV 100mV 240mV 100mV ואלו נתוניו על פי האתר שלהם http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אני נתקל בתופעה מוזרה במשחקים "קלים" C&C GENERALS וכו'.. הכל פועל חלק במשחקים כמו DOOM 3 / HALFLIFE 2 …
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי חוטף blue screen פעם בשבוע ואני מת לדבג את העניין ולהבין למה. הבעיה שאחרי reset לא מופיע כלום תחת SystemRoot%\Minidump%. יש למישהו מושג למה?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-