עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by shai11,

שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב נייד חדש של לנובו. אם נתונים די חזקים , מעבד AMD 7 זיכרון 16 RAM. ומשום מה יש לי בעיה עם האינטרנט. הורדתי FIFA 22 אני משחק אונליין נגד אנשים מהעולם ופעם אחר פעם האינטרנט פשוט מתנתק לי באמצע משחק וזה רושם לי שיש בעיה עם החיבור אינטרנט. אני יוצא מהמשחק ורואה באמת את הסמל של הWIFI נעלם ובמקומו יש סמל של עיגול שאומר שאין אינטרנט. עד עכשיו התקשרתי לתמיכה של PARTNER 4 פעמים , כל פעם אומרים שמסדרים לי את זה, אבל זה חוזר. רציתי לשאול האם יכול להיות שזה בעיה שלא קשורה לאינטרנט אלא למחשב עצמו? אולי להרשאות? במחשב הקודם שלי , אני לא זוכר ניתוקים כאלה פעם אחרי פעם, והייתי גם עם פרטנר. אבל אני פשוט לא מבין את זה, כל פעם החיבור נופל וחוזר נופל וחוז…

4. Started by gogogo455,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את וורזון 2 אך כשפתחתי את המשחק המשחק התחיל להוריד shaders אך נתקע תמיד על 4% לא משנה כמה זמן חיכיתי או אם ניסיתי לאפס את הורדת השיידרים האחוזים פשוט לא עלו לא משנה מה.עזרהה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  5. Started by Mustang,

המפרט: מארז HEC 6A19b ספק HEC 450W מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 DUAL CORE X2 830 775 לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO כרטיס מסך gigabyte 7800 GT שתי זכרונות DDRII 667MH 512 MB דיסק קשיח WD SATAII 200GB 7200RPM 8MB קיצור ברגע שאני מריץ F.E.A.R או CS ישר המחשב מתחיל לעשות רעש קודח שפשוט מטרף את השכל יש סיבה מיוחדת? אני כבר לא מפעיל CS בגלל הרעש!! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by n100,

הי אפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוח לדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  9. אז הכרתי לחברה שלי מספר משחקים וכשהיא מנסה לשחק בהם דרך המחשב שלה הם רצים על FPS נמוך בצורה נוראית (בMIRRORS EDGE לדוגמה הנמכנו את ההגדרות עד להכי נמוך ואנחנו משחקים על רזולוציה של 480, ובכל זאת כשיש 2 וחצי אויבים המשחק כבר מתחיל לקרטע, ועל הגדרות נורמאליות הוא מקרטע גם כשאנחנו רצים או לא עושים כלום. וזה מוזר כי המערכת שלה בהחלט מתאימה להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה אחרים Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz 8.2 GB RAM GeForce GT 620 628.5 GB ואני לא זוכר את המארז\ספק אבל אני בטוח ב99.9% שזאת לא הבעיה אני עכשיו מפעיל benchmark ב3DMark ואעדכן כאן את התוצאות ברגע שזה יסיים יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  10. שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by waizman,

לקחתי מחבר שלי מצלמונת לצלם ת'מחשב והמסטול איבד את הדרייבר. מניסיון בעבר לא מצאתי את הדרייבר ברשת, תוכלו לעזור? המצלמה היא Umax AstraPix 320s תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  12. אהלן, יש איזה תקלה ממש מוזרה שקרתה לפני כמה זמן וראיתי את זה - יש לי במארז 4 מאווררים (מאוורר אחד של המעבד) ואחד בחלק העליון של המארז...עכשיו אני במקרה הבטתי על החלק העליון ופתאום אני קולט שהמאוורר מאט ומפסיק לעבוד! פתחתי את המארז לבדוק אם יש איזה בעיה בחיבור או משהו אבל לא ממש מצאתי את הבעיה...המאוורר מחובר לספק כוח שעדיין עובד והכול נראה תקין מלבד המאוורר ששבק חיים ??? מה עושים במקרה כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  14. אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by ariel_rg,

שלום לכולם יש לי דיסק קשיח חברת maxtor onetouch 4 mini 250 gb. כבר שנתיים בערך שעובד מצויין, בתפקיד גיבוי פעם בשבוע ע"י התוכנה שלהם. יום אחד פתאום התוכנה הפסיקה לזהות אותו. המחשב מזהה את החיבור אבל לא את ההתקן. ניסיתי לעדכן במנהל ההתקנים - כלום. ניסיתי לתקן את התקנת התוכנה - כלום ניסיתי באתר שלהם - שום דבר. הוא מחובר לכניסה האחורית, ניסיתי גם להוציא את כל שאר החיבורים - לא מועיל. הדיסק קשיח עובד, אני יכול לשמוע ולהרגיש את הסיבובים, הוא מדליק נורה כהוא מחובר למחשב. *אם זה יעזור - הכבל USB שלו מתפצל לשניים, על אחד כתוב DATA+ ו-POWER ועל השני רק POWER. כמובן ששניהם מחוברים. למישהו יש רעיון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה בכונן דיסקטים(שהתגלת לפני שנה כי לפני לא השתמשתי בו) המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקטים שיש בפנים למרות שכולם תקינים. הכונן עובד במחשבים אחרים. וכוננים אחרים שעובדים, לא עובדים במחשב. מישהו יודע מה הבעיה? תודה אריאל

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by ff10,

שלום לכולם קניתי ליפני שבוע את המשחק battlefield bad company 2 ( משחק ענק !!!!! ) ואז התחלתי לשים לב לבעיות בגרפיקה ובסאונד מצד הגרפיקה אני רואה את התקסתורות של הריצפה מישתנות בקצב מהיר ומשגע חושים חח ומצד הסאונד אני שומע ברמקול ימיני קידמי כאילו הוא רמקול אחורי ??? המפרט שלי הוא ככה : מעבד E6750 כרטיס מסך X1950 PRO לוח אם GIGABYTE P35 והכרטיס קול מובנה התיכנון שלי זה לקנות כרטיס מסך חדש ( HD 5770 ) אבל לגבי הסאונד אני לא יודע מה לעשות :-\ תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by galalos10,

שלום מסך dell 22 מחליף צבעים לא באופן קבוע מלובר עם כבל vga בעיה במסך ? תודה

19. קניתי מחשב חדש (לפני שבוע). מהיום הראשון שהמחשב אצלי הוא עושה את אותה הבעיה: 1. הדלקה חלקה אבל ללא הודעה מוקדמת הוא מבצע איתחול. 2. האיתחול הספונטני הזה יכול להתרחש בכל שלב (אפילו עכשיו!). 3. ההשלכות לכך חמורות וידועות לכולנו. 4. דיברתי עם המוכר והוא אומר שייתכן ומדובר בספק. אני לא סומך על המוכר הזה ולכן אני פונה אליכם: 1. איך אפשר לבודד את הבעיה הזו (איזשהי בדיקה שתוכל להוכיח שמדובר בספק). הודה לכם מאוד על עזרה דחופה בנושא. :'( chesl

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by DjMorpheu5,

פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  21. לוח אם גיגהבייט h55m- usb 3 מעבד i3 530 עד כה עבדתי עם סט זכרונות 2x2gb ddr3 1600 mhz (בפועל עבדתי על 1333) בתיזמונים 7-8-7-24, שהם התיזמונים הרשמיים שלהם. הוספתי היום סט של 4x2 גיגה, שהוא 1333 mhz ותיזמונים 7-7-7-21 . השילוב של כל ה-4 עובד טוב ומראה את כל הנפח, בדואל צ'אנל. אחרי שהרכבתי את החדשים התיזמונים הפכו ל- 9-9-9-24 . למרות ששיניתי בביוס ושמרתי שינויים, כשאני מפעיל בחזרה שומעים צפצופים כאלו ואתראה המודיעה שנעשה שינוי במתח או אוברקלוקינג. לאחר שהמחשב עולה נשארים התיזמונים 9-9-9-24. מישהו יכול לעזור ? נ.ב , אני בודק עם תוכנת cpu-z . המתח הרשום של שני הסטים הוא 1.35 וולט, לא שיניתי בנושא הזה כלום. עריכה: שיניתי בביוס למצב auto ואז זה הראה לי שם את התיזמונים 7-8-7-24…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by imac,

אז ככה המחשב בן שנה כמעט... מאז ומתמיד גם בשביל Celeron 2000 הוא עובד איטי עם 256 זיכרון DDR וכבר לפני כמה חודשים פעם ב... הוא היה נתקע אבל בזמן האחרון זה ממש בלתי נסבל המחשב לאחר 15-20 דקות של עבודה נתקע.. וזה לא אותה הבעיה כמו אצל הבחור שכתב הודעה מתחתיי כי הסאונד לא ממשיך ואף אחד לא משחק במשחקים במחשב הזה.. הוא יותר לגליה באינטרנט ומוזיקה... יכול להיות שזה התחממות? אם כן למה פתאום זה התחיל מה יכול להיות שהשתנה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. אז הוא לא מפעיל לי אותו כך שאני לא יכול להתקין ווינדוס בדקתי בביוס ושמתי את האפשרות הראשונה של הCD ROM מישהו יכול לעזור לי יש לי מקורי אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב ובגלל זה אני לא מצליח כי במחשב הישן זה עובד אני מנסה לחשוב ואני לא מצליח להבין מה הבעיה???

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by ofir123,

המערכת עושה שבא לה ריסטרט עם XP PRO והוא מודיע לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה ובדו"ח שגיאות אלה הקבצים שהוא מראה D:\WINDOWS\Minidump\Mini100402-02.dmp D:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9.tmp.dir00\sysdata.xml מה הם עושים? איך אני מתקן?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by BENNY66,

הכבל פלופי הוא מאוג גדול השאלה שלי אם אני יכול לחתוך אותו אחרי הבננה שאני צריך הוא יעבוד לי או לא?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים