תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום הכונן דיסקטים שלי לא עובד , ואני בכלל לא רואה אותו במחשב שלי ניסיתי לעשות חפש חומרה והוא לא מצא לי ואני בדיכי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחשב חזק אינו ממלא פוטנציאל מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המחשב שלי בן שנתיים יש לי 1024 ראם כרטיס מסך 7800 GTX מעבד אטלון 4.2 כפול ליבה לקראת החודשיים האחרונים הוא התחיל להריץ משחקים יותר לאט משחקים שבעבר הוא הריץ בקלות (FPS נמוך) לכן פרימטתי אותו אך הבעיה עדיין נותרה. אודה לכם על עזרתכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מחשבים אני רוצה לשלב. האחד, אינטל פנטיום 3, 550 מגהרץ, לוח אם ישן, מהסוג שבו המעבד עומד, ולא שוכב, המחשב עובד, יש בו את כל הרכיבים, וגם דיסק קשיח של 40 גיגה שבו אני משתמש [זה מתקשר בהמשך אני לא סתם מציין]. והשני, אינטל סלרון 800 מגהרץ, ועם לוח אם חדש יותר, שבו המעבד שוכב, ואיתו יש 40 גיגה, ריקים, מפורמטים. אני חדש בתחום החומרה, אך לא דפוק לגמרי. :s05: שאלה 1: שני המעבדים, האינטל פנטיום 550, והסלרון 800. מה עדיף? מה מהיר יותר? מה טוב יותר? שאלה 2: אז אם אינטל פנטיום טוב יותר, אני יכול להכניס אותו ללוח אם החדש יותר, (השוכב)? שאלה 3: נניח ועברתי את השלב של שילוב לוחות האם האופטימליים עם המעבדים האופטימליים, איך אני מוסיף את ה40 גיגה הריקים ל40 גיגה שבשימוש, אנ…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! ברשותי המחשב עם המפרט הבא- intel i5 4670K Asus gryphon z87 8gb ram Patriot sapphire r9 290 tri-x seasonic mii12 850w המפרט לעיל עבד בצורה שוטפת וללא בעיות כשנה. רכשתי כרטיס מסך נוסף (בידיוק מאותו הסוג) היום כשחיברתי אותו למערכת והדלקתי אותה- מסך המחשב קפץ ישר למצב SANDBY המסך מחובר בחיבור DVI. המאווררים של כרטיסי המסך והמעבד פועלים. יש אור ירוק על לוח האם. מה ניסיתי לעשות- השתמשתי במסך אחר - לא עזר. ניתקתי את כרטיס המסך החדש - אותה תקלה. חיברתי את המערכת למצבה הקודם - התקלה נישמרת (משמעו שמשהו מהרכיבים המקוריים נידפק?) ניתקתי את שני כרטיסי המסך החיצוניים וניסיתי לעבוד עם הכרטיס המובנה - לא עזר. ניתקתי הארדיסקים - לא עזר ניתקתי את הזיכרון - גם לא עזר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול משחק שנקרא Season Ticket Basketball 2003 התקנתי ותו והכל עבר בשלום אבל כשאני מכניס את הדיסק ומפעיל את המשחק הוא לא עולה הוא נשאר לי באותו מסך כמה זמן ובסוף כותב לי שהוא לא מגיב ואני צריך לצאת ממנו... בקיצר הוא לא עובד... =\ מישהו יכול לעזור לי ד"א את המפרט שלי אפשר לראות בצד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 1.7 Gh 512 sdram עכשיו שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה שבכותרת.. מה שמצחיק פה שאחרי ריסט אחד או שניים הוא מפעיל לי את הווינדאוס ואחרי סגירותו שוב אותה בעייה. זה יכול גם לקרות אחרי 3 ריסטים אם מישהו יכול לעזור בקשר לבעיה .. תודה :>
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני לא מצליח משהו יכול להסביר לי אייך ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד היא בין 38 ל40+ יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד התקיעות החלו לפני איזה שבוע ומשהו ככה, אז קניתי משחה טרמית חדשה והחלפתי . וזה לא עזר ! המחשב ממשיך לקפוא . יכול להיות שצריך להחליף את כל הגוף קירור? -הגוף קירור הוא זה שהגיע עם המחשב של אינטל המקורי. הזיכרון תקין . תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , ברגע שאני עושה התקנות של דברים מתוך ההרד דיסק , באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא מגיב לשום פקודה לא מופיע לא מסך כחול והמחשב לא עושה ריסט , הוא פשוט נתקע איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ? תודה אגב , כל מה שמותקן , המשחקים והתוכנות עובדים טוב , רק בהתקנות מתוך הרד דיסק יש בעיה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התלבש לי איזה ווירוס או מה שזה לא יהיה על המחשב ואני לא מצליח להסיר את כולו. התקנתי SPYBOT ו SPY SWEEPER וחלק מהווירוס ירד אבל נשאר איזה סימן בTRAY וכל שניה קופץ איזה חלון ורושם SYSTEM ALERT! ואני לא יודע מה לעשות. איך אפשר להסיר את זה????
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום קיבלתי במתנה מדפסת canon mx 495 ואני חייב עזרה בלחבר אותי למחשב מההתחלה ועד הסוף כי איני מצליח לעשות זאת לבד אגב יש לי מחשב אם ווינדווס 10 בעברית
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שהמחשב עולה אניח רואה כמה ראם יש לי ... אחרי שהמחשב מראה כמה Ram יש לי בד"כ הייתי רואה מתחת את ההארד דיסק שלי, ואת הכונן תקליטורים (התקני ה - IDE כגון: Master, Slave) עכשיו אחראי שאני רואה כמה ראם יש לי .. זה ישר קופץ הלאה לטבלה בלי להראות את ההארד דיסק דיסק ואת הכונן תקליטורים. אין איתם שום בעיה ... בטבלה הוא מזהה אותם, וגם בדוס, וגם בווינדוס. כך שאני בטוח שזה משהו שעשיתי בביוס ... איך אני מתקן את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 800 MHZ (לא לי בדיוק לחבר) עככשיו כאשר הוא עולה הוא מסיים לעשות תבדיקה הזהות של המיספרים ואז ניפתח לי הביוס בלי שאני ילחץ על כלום ומופיעה לי חלון אם הודעה: The system intruded,chassis opened or tempered before plaese chech the system טוב אז זה מה שהוא רושם לי וחלון קטן של אוקי אני לוחץ ואז הוא נון לי תביוס עשייתי לו כבר תהגדרות הבבסיסיות אלף פעם הוא לא עושה כלום תמיד אותו דבר..... אולי מישהו יודע מה אני צריך לעשות......
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב. זה קורה לי דווקא במשחק מסויים אחד, למרות שאני משחק רק בו בקביעות, בכל מקרה הנה הבעיה שלי: אני משחק ולפתע במשחק, המסך נהיה שחור, אחרי כמה שניות הוא נמרח בצבעים, זאת אומרת כל מיני פסים של צבעים מסויימים (באותו גוון בערך), בעובי שונה (כמו הפסים האלו שיש בטלוויזיה..), אני לא יכול לקחת מזה סקרין שוט לצערי. כשזה קורה, אין סיכוי שאני אשתחרר מהמצב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש דרך הכפתור של RESTART. זה לא קורה לי תמיד, אבל זה קורה לי מדי פעם ובדיוק עכשיו זה קרה לי שוב. יש לי Radeon 9800 Pro 128MB, והתקנתי את הדרייבר החדש לפני יומיים. גם כן קרה לי פעמיים ממזמן שהמחשב נתקע בלי סיבה! שיחקתי במשחק אחר ממש לא כבד, פשוט ביותר למחשב שלי, אבל לפתע המחשב נתקע, ו…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק? והאם במפרט שלי יש את זה? ואם כן מה לעשות? המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W כרטיס מסך: gigabyte gtx560 ti 1gb את הכרטיס מסך קיבלתי היום
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב, די ישן (פנטיום 1 166 מג"ה עם 96 רם - מריץ w2k).. וברצוני לחבר אליו דיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר אותו דרך המגירה, והביוס נתקע כש"חיפשתי" הארד דיסקים (הוא מוצא את הראשון וכשהוא מתחיל לחפש את השני אז הוא פשוט נתקע, הבעיה חזרה על עצמה כאשר חיברתי את ההארד דיסק מתוך הקופסה (רגיל). אבוד עצות, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש, מפעם לפעם פשוט קופא לגמרי ונשאר במצב הזה עד אתחול פיזי. בדקתי את כל ההגדרות, החזרתי להגדרות יצרן כל מה שלא רלוונטי והרצתי אינספור בדיקות על כל הרכיבים, הכל בסדר גמור. אין שגיאה ב-Event Viewer של Windows 8.1 כשזה קורה. פשוט קפיאה מוחלטת, אפילו לא BSOD. אני מהמר שזה הדיסק הקשיח - Samsung 850 EVO 500GB, אבל בדיקות שהרצתי עליו לא הראו שום בעיה. גם בדיקות זכרון עברו בסדר (ומהניסיון שלי זכרון בעייתי גורם ל-BSOD, לא להתנהגות כזו.) מישהו נתקל בדבר כזה פעם? למישהו יש השערה מה יכול לגרום לזה? תודה. מפרט: מעבד: i7-5820K זכרון: Adata DDR4 8x2GB לוח אם: MSI X99 SLI Plus דיסקים קשיחים: Samsung 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 2GB 7200 HDD כרטיס מסך: Gigabyte G1 GTX980 ספק: …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה.. קניתי לא מזמן מחשב חדש (המפרט כתוב לי בצד) עם מעבד e6300 עכשיו משום מה הCPU נמצא על 100 והכל הולך לאקפלורר.. אני לא יודע למה זה קורה.. המחשב לא זז.. זה בעיה במחשב או בוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לוח אם P5VD2-MX SE .. המחשב הוא של קרוב משפחה הכרטיס מסך מת לגמרי אין תצוגה והמאורר שלו לא מסתובב. השאלה אם יש אפשרות להשתמש במובנה של הלוח אם?? אם לא מה הדבר הכי הכי זול שאפשר להתאים למחשב הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פתאום כשאני מעלה את המחשב ה BIOS מציג את שני הכוננים, אבל ב XP הוא מראה לי שיש לי רק כונן אחד. לפני כן הכונן עבד מעולה ולא הראה שום סימנים לבעיות. האם זה אומר שהכונן נשרף?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-