עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, יש לי לוח asus b85m חדש חדש. אני מנסה לעלות את המחשב והוא לא מזהה את המקלדת usb, ניסיתי גם ps2 וגם לא זיהה. בדקתי בכל מיני מקומו ואנשים שנתקלו בזה אמרו לאפס את הלוח עם הג'מפר. עשיתי את זה והעברתי את המקלדת ל usb מקדימה, עכשיו ב post נרשם שהוא זהה מקלדת אבל כשאני לוחץ del או f2 כלום לא קורה וה post אומר שהוא יכבה את המחדב תוך 15 שניות. למשהו יש מושג מה עושים???

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by spike_staff,

...

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by GNU,

מחשב ישן: לוח MSI ms-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 כ.מסך ATI RAGE MOBILITY 8MB PCI כל המחשב עובד (המאוורים , הHD , הכוננים). אבל המסך נשאר שחור. הבעיה לא בכ.מסך ולא במסך. - המסך עובד על מחשבים אחרים. - אני חשבתי שהבעיה היתה בכ.מסך המובנה לכן השגתי כ.מסך אחר (ל PCI) שאני יודע שעובד (וביטלתי את המובנה), וגם לא עזר. מה עוד יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהמעבד הוא הגורם? אם כן יש לי מעבד נוסף שאני יכול לבדוק (שאלה: ללוח הזה מתאים פנטיום 3 500 מ"ה?). אם לא המעבד אז מה עוד יכול לגרום לזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by chongpong,

שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  5. צהריים טובים. רקע: הגעתי למחשב שלי לאחר שקרוב משפחה שיחק בו ואמר שהוא "לא נדלק". בפועל, המחשב היה מבצע ריסטארט אחת ל4 שניות בערך, כך ששום דבר אפילו לא הופיע על המסך. פעם אחת הוא הצליח לצאת מהלופ הזה וכתב שהווינדוס פגום ועליי להכניס דיסק כדי לתקן אותו (windows 7 64bit). כשהכנסתי ועשיתי ריסטארט זה חזר ללופ אתחולים כל מס' שניות. חיברתי את הHDD למחשב אחר ותיקנתי את הווינדוס דרך startup repair בדיסק ההתקנה. כשהוא עלה דרייבר כ. המסך נמחק( שולי, אך אני מנסה למסור תמונה כוללת). יש במחשב HDD (נוסף) של 2TB שהיה מחולק למחיצה של 100GB המוגדרת כI ומחיצה של כל השאר המוגדרת כJ. כעת, רק I מופיע ב"מחשב שלי", אך לא ניתן לגשת לנתונים כלל וקופצת הודעה שצריך לאתחל את הדיסק, J שזו המחיצה העיקר…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by Jeka90,

שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי המסך הבא: כשאני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל. לפני שבועיים בערך הבעיה הזאת לא היתה. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  7. יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by yonik,

אני צריך בבקשה תוכנה טובה שאני יעשה איתה boot וישנה את סיסמת האדמין או ימחוק אותה,אין אפשרות להיכנס לווינדוס!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by oribe,

שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  10. חברה, תקלה מהסרטים להלן המפרט הנבדק: - לוח אם: GigaByte 915 DDR2 PCIx + VGA GA-8I915MDGV - מעבד: P4 3GHz 775 800M 2M 630 - זכרון (2 יח'): 512M DDR2 533 - כרטיס מסך: GigaByte Nvidi 256mb GV-NX62TC256DS - דיסק קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA-II - מארז: Hec Compucase 300W 1X12''fan בנוסף: מסך, מקלדת ועכבר פשוטים מ"ה: Win XP Prof SP2 מהיום הראשון קבלתי BSODs באופן אקראי, בדר"כ תוך כדי גלישה ברשת או הורדת קבצים בתוכנות שיתוף. בחלק מהפעמים זה קרה בדיוק ברגע ההתנתקות מהרשת (מודם רשת ADSL 1.5Mb תקין לחלוטין), או אפילו דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב וגלישה ב- IE בלבד. קוד השגיאה כל הזמן משתנה!!! בדר"כ מדובר ב- DRIVER_IRQ_NOT_LESS_OR_EQA…

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  11. בהמשך לאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437890.0 כבר אבדתי עצות, ובדקתי כמעט הכל. הרצתי 12 שעות בדיקה לזכרונות עם memtest 86, בדיקה לכל הקשיחים 3 פעמים, פירמטתי את המחשב(ובהתקנה הוא קפא לי 6-7 פעמים), ועוד הרבה קפיאות בלתי פוסקות (לא חובה לקרוא את האשכול) עכשיו המצב הוא כזה: שמתי לב שהגוף קירור שיש על הלוח שלי, רותח ממש כלומר בחצי מאמץ של מחשב מגיע ל70-80 מעלות, אם לא יותר (שמים את האצבע ואחרי כמה שניות זה כואב ויכול לעשות כוויה קטנה) הלוח הוא EP45-UD3LR(המשך מפרט בצד) אני מנסה לבדוק בEVEREST Ultimate Edition(גירסה 4.5), והוא פשוט כל מזייף לי טמפ' לצ'יפ. גם ניסתי גירסאות אחרות הלכתי לאתר של ג'יגה בייט בשביל לחפש תפריט שיגיד לי טמפ' נורמ…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  12. חיברתי הכל , המחשב עובד, כל המאווררים עובדים חיברתי את המסך ואין כל תגובה במסך לא מקבל שום אות

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  13. לפי הנתונים של חברת ATI הכרטיס אמור להיות CORE : 400MHz MEMORY : 600MHz ואצלי משום מה הוא מראה CORE : 400MHz MEMORY : 300MHz עכשיו זה נראה לי מוזר וזה בטח מוריד את הביצועים בצורה די דרסטית..... ויש לי אפשרות להעלות את מהירות הזכרון.... הבעיה היא שאני פוחד לשרוף שם איזה משהו... למישהו יש הצעות ?

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  14. אשמח לעזרה, מסך המחשב נכבה כל כמה שניות מה הסיבה ? אציין שבהגדרות שומר המסך אמור להיכבות כל 10 דקות .

15. יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by Infection,

שלום יש לי מחשב נייד LGX110 הינה מפרט: מעבד Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache מעבד זיכרון 1GB (DDR2 667MHz, Embedded single channel) זיכרון תצוגה 10" WSVGA LED (Hannstar) סוג Intel® GMA 950 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB (2.5" SATA) דיסק קשיח תקשורת WLAN 802.11 b/g (Azurewave) אלחוטית 10/100MB Ethernet רשת יציאות (SD, MMC, MS, MS pro) קורא זכרונות כרטיס קול SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) כרטיס קול בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים, זה קורה כשאני מפעיל את התוכנה uTorrent זה מה שמופיע לי אחריי שהמחשב עושה ריסטרט ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור:…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by AMD Sempron +3100,

ראיתי שיש 2 סוגי מתאמים של FC PGA 370 ללוחות של SLOT 1 ויש FC PGA2 ללוחות של FC PGA השאלה שלי היא כזאת אם הלוח במקור בנוי לקבל נגיד מעבד של עד גי'גה ! FC PGA לפי חוברת יצרן ואחרי ששמים לו את המתאם החדש FC PGA2 שעובד על הנייר עם מעבדים של עד 1.4 גי'גה איך הלוח מקבל אותם ? ? ? מי קובע בלוח האם עד כמה גיג'ה (מחזורי שעון ) של מעבד הלוח יכול לקבל ? הציפסט ? או התושבת עצמה ? יצאתי מזה דיי מבולבל. נ.ב. בלוח של סלוט 1 בדרך כלל הוא 66/100 אז ששמים לו מתאם FC PGA 370 אז הבאס של המעבד הוא 133 מדבר על הפנטיום לא על הסלרון ! אז איך הלוח יכול לקבל מתאם שיש בו מעבד עם כזה באס ? הוא מפחית אותו אוטומטית ל 100 ?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  19. שלום, יש אצלי מחשב עם ווינדוס אקס פי. המחשב עבד טוב עד לא מזמן ופתאום התחיל לעשות בעיות. כפי שכתבתי בכותרת התופעות הן: אייקונים בשולחן העבודה נעלמים תוכנות לעיתים נראות מוזר או משונה. לא עולות לגמרי מבחינה גרפית. הייתי אומר שזה ארטיפקטים אבל לא בדיוק המחשב עושה ריסטרים ללא התרעה באופן עצמאי המאווררים עובדים כהלכה והטמפ' נראות בסדר. בדיקת מאמץ עוברת בהצלחה גם כן. בבדיקה שטחית של ההארד דיסק הכל תקין אך בבדיקה מעמיקה של הסקטורים יש סקטור אחד פגום. אני כמובן חושד שזו הבעיה אך תוהה האם יש טעם לבדוק עוד משהו? הכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הספק על הנייר עובד. אני לא יודע אם יש טעם לרוץ להחליף סתם. מעבר להארד דיסק אני תוהה אם יש טעם לבדוק את הזכרונות? או אולי יש לכם רעיונות אחרים?…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by es88,

מפרט: C2D1.8GHZ 1GBDDR2 Gigabyte 8500GT דריבר NVIDIA מעודכן, פילטרים על 2X אז ככה, כבר זמן מה שבמהלך משחק (PRO8) הוא נתקע לי באמצע. זה יכול להיות אחרי 10 דקות, ויכול להיות גם אחרי חצי שעה, מגיע איזה קטע באמצע המשחק שהוא פתאום נתקע, אי אפשר לעשות כלום, אני מנסה לצאת לווינדוס, במקרים מסויימים המסך מתמזער לי, אני מגדיל אותו וממשיך לשחק, במקרים אחרים הוא נתקע לגמרי, ברגע שאני יוצא לווינדוס כל הצבעים והרזולציה מתחרפנת, הוא רושם איזה הודעת שגיאה על משהו שמתחיל ב-n4_display.. במקרה כזה גם בדרך כלל המחשב נתקע ורק ריסט בעצם מוציא אותי מזה. דריבר הוסר ועודכן מחדש, ועדיין הבעיה לא נפתרה. אני משער שזה לא בעיה במשחק.. אני מפעיל את הפילטרים כי יחסית המשחק רץ דיי חלק וזה משפר את הגרפיק…

21. החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by zvi geller,

איך ניתן לחבר הרד דיסק נוסף בלוח H81-M-E34 ak MSI כאשר אין בו חיבור SATA נוסף או חיבור ID

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by theking7,

ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  24. אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?

• 13 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים