עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך אפשר לתקן זאת?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  2. Started by sagim194,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by moshon,

שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by Isacc.rosenthal,

שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by The-Devil,

שלום במחשב שלי יש מעיין נפילות מתח בזמן עבודה רציפה, כלומר המחשב משמיעה רעש שהוא נכבה אבל המסך ממשיך לרוץ עוד מספר רגעים ואז נתקע... זה קורה דיי באופן אקראי וכשאני משאיר את המחשב דלוק לאורך זמן הזכרונות נמצאו תקולים והוחלפו, אך הבעיה ממשיכה אני חושב שזה בעיה בספק הכוח שלי שהוא ג'נרי יש למישהו רעיונות??

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by MatanMaimon,

קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…

7. Started by sashakrik,

שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by adam99,

שלום! יש לי הארד דיסק של WD בנפח 320G והיתה לי שגיאה בווינדוס כתיבה מושהית נכשלה, ניסיתי להריץ את הכלי של WD כדי לבודק שגיאות אבל הוא נתקע באמצע הרצתי Hiren's Boot Disc וניסיתי מספר כלים כולל Western Digital Diagnostics חלק מהם נתקעו לי באמצע וחלק לא עבדו בכלל. אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עולה לי... הרצתי את ההתקנה של הווינדוס כדי לעשות REPAIR והוא אומר שהו לא מזהה ווינדוס על המחיצה, הרצתי Fixboot, FixMBR, Bootcfg, ועוד אבל הם לא הצליחו לזהות או לתקן את הווינדוס בכלל. הרצתי את ההתקנה של ווינדוס והוא מראה לי שכאילו לא מוגדר למחיצה מערכת קבצים. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  9. שלום, יש אצלי מחשב עם ווינדוס אקס פי. המחשב עבד טוב עד לא מזמן ופתאום התחיל לעשות בעיות. כפי שכתבתי בכותרת התופעות הן: אייקונים בשולחן העבודה נעלמים תוכנות לעיתים נראות מוזר או משונה. לא עולות לגמרי מבחינה גרפית. הייתי אומר שזה ארטיפקטים אבל לא בדיוק המחשב עושה ריסטרים ללא התרעה באופן עצמאי המאווררים עובדים כהלכה והטמפ' נראות בסדר. בדיקת מאמץ עוברת בהצלחה גם כן. בבדיקה שטחית של ההארד דיסק הכל תקין אך בבדיקה מעמיקה של הסקטורים יש סקטור אחד פגום. אני כמובן חושד שזו הבעיה אך תוהה האם יש טעם לבדוק עוד משהו? הכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הספק על הנייר עובד. אני לא יודע אם יש טעם לרוץ להחליף סתם. מעבר להארד דיסק אני תוהה אם יש טעם לבדוק את הזכרונות? או אולי יש לכם רעיונות אחרים?…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  10. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|

11. Started by dor21600,

יש לי geforce 9500gt וברגע שאני מתקין את הדרייבר בגירסת 64 ביט יש לי מסך כחול בצד השמאלי של המסך הוא מופיע בשולחן עבודה במשחקים סרטים בהכול אי אפשר ליהפטר ממנו עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אני מאמין שזו בעיית חומרה, אבל אני לא בטוח. מידי פעם בזמן עבודה עם המחשב אני שומע שה HD נכבה ונדלק מיד לאחר מכן (אותו רעש מהHD כמו שעושים reset). כאשר זה קורה כמובן שהמחשב קופא, לרוב הוא מתאושש אבל לפעמים הוא מרסט את עצמו. איך אני יודע אם הHD עושה בעיות או שאולי זו בעיית תוכנה (windows משתגע או משהו שכזה) הבעיה התחילה לפני כשבועיים - מאז אני מגבה את כל הדברים על HD חצוני אבל כמובן שזה לא לעניין. יש איזה רעיון מה לבדוק, או לפחות איך להתחיל?

13. החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by theking7,

ברשותי מסך MAG שטוח 19 אינץ' כבר כמה שנים, תפקד מעולה. לאחרונה הוא התחיל הרבה פעמים לרצד, או עושה סימנים כאילו קרוב אליו איזשהו מגנט. אכן היו רמקולים לידו, אך זה לא היה משהו קבוע וזה בא ונעלם מידי כמה זמן. לפני כמה זמן הזזתי את הרמקולים לפחות 50 ס"מ ממנו... היום כשאני רואה סרט בFULL SCREEN המסך מרצד באופן קבוע עם פסים (בצפייה רגילה לא). כמו כן, היום כשניסיתי להדליק אותו אני רואה את המסך שלי ופתאום יש כתם שחור שהולך וגדל והופך את כל המסך לשחור . זה כבר קרה לי לפני כמה ימים, אבל כעת הוא לא חוזר לעצמו אחרי שאני מדליק אותו מחדש. הערה: ביום יום אני מכבה-מדליק את המסך מס' פעמים. החלפתי כעת למסך אחר בבית, ואני הופתעתי מהאיכות שרואים! והמסך לא מרצד בסרטים ורואים מדהים! האם אני צר…

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  15. ערב טוב לכולם, אתם ממש המוצא האחרון שלי לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אז ככה: היום קיבלתי את המחשב המפרט: windows 7 ultimate 32bit i7 3770 cooler intel 1155/1156 copper gigabyte z77M D3H Sapphire ATI 6850 GDDR5 PCI-E HDMI עכשיו ככה, ניסיתי כל אפשרות התקנתי את הדרייבר הורדתי עדכונים, הרזולוציה המקסימלית שאני מקבל היא 1600X900 ויש עוד שלל רזולוציות נמוכות יותר שפשוט לא מתאימות למסך 20" של LG מדגם E2041T המצב שנוצר הוא שאני צופה בסרטים וסדרות והתמונה מתוחה על כל המסך בצורה חסרת פרופורציה, כנ"ל באתרי אינטרנט. אשמח לעזרה, פשוט לא נעים לעבוד כך על המחשב תודה וערב טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  17. טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by עידן20,

אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש לי עכבר של מיקרוסופט IntelliMouse Explorer 2 ופתאום בזמן עבודה הוא הפסיק להגיב ולעבוד ניסיתי לכבות את המחשב לנתק את העכבר להוציא את הסוללות לחבר ליציאת USB שום דבר לא עזר יש למישהו אולי הצעה מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף אותו יש לי אותו סה"כ 3 חודשים

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by elad-r,

שלום, הווינדואז לא עולה לי, המחשב נתקע בדוס בשלב שלפני הווינדואז ומופיע מסך שחור עם ההודעה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart מידי פעם הווינדואז כן עולה אבל לוקח לו המון זמן וגם אז הוא בקושי מתפקד אני מנחש שזאת בעיה בהארד דיסק?... תודה!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by tmor10,

היי. חיפשתי תשובה בפורומים ולא מצאתי אז אני פותח דיון לשאלה... נכנס לי וירוס websearch שהשתלט לי על כל הדפדפנים ומאט את המחשב , גורם לדפדפנים לקרוס וכו', לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום מדריך להסיר אותו.... א. מי יכול בבקשה לתת לי פרטים על הוירוס הזה? ב. עשיתי פורמט, ואע"פכ הוא הופיע שוב ! לא יודע איך... יכול להיות שזה בגלל שהורדתי גוגל chorme ונכנסתי למשתמש שלי, והוא שמור בהיסטוריה שם איכשהו?(הרי זה בעצם שמר את כל הנתונים שהיו לי לפני הפורמט על ה chrome)... קיצור למישהו יש מושג איך להיפתר ממנו? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. אם אני מחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB פשוט האם אני יוכל להעביר ביניהם קבצים כמו לדיסק און קי? כנראה שהמחשבים יהיו ממערכות הפעלה שונות (XP וויסטה)

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by n100,

הי אפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוח לדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by ilanb0,

איך אפשר לשתף שני לפטופים להם מערכת הפעלה חלונות 10 כך שבשני המסכים יראו את אותן פעולות שעושה אחד המשתמשים? הכוונה לא העברת קבצים, אלא הקרנה של פעילות משתמש אחד בלפטופ שלו ללפטופ של המשתמש השני. יש כאלו תוכנות חיצוניות של השתלטות על מחשב אבל להבנתי, אפשר לעשות זאת גם בכלים של חלונות 10, רק אין לי מושג איך.. אני צריך את זה לטיסה עתידית ולכן תוכנות חיצוניות לא באות בחשבון.

דיונים חדשים בפורומים