תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אחי ישב על המחשב שלי וסתם דפדף בתיקיות ופיתאום המחשב התחיל לזחול קצת ואז הופיעה לי ההודעה הזאתי שיש לכם אפשרות לשלוח למייקרוסופט את התקלה או לא לשלוח (ככה לפחות הוא אומר) לא היה לי מה לעשות מלבד CTRL ALT DELETE ולעצור את פעילות התוכנה. אח"כ לכנסתי לevent viewer ובדקתי מה היה השם של הקובץ שגרם לזה וזה היה drwtsn32.exe אני יודע שבווינדווס יש דבר מוזר ולא מועיל שנקרא "דוקטור ווטסון" שאין לי מושג מה הוא עושה אבל הקובץ הזה קשור אליו, ועכשיו שאלות: 1- הדוקטור ווטסון הזה מופעל אוטומטית עם הפעלת הווינדווס? אם כן איך אני מעיף אותו? 2-ממה זה יכול להגרם אם לא הפעילו אותו?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט החליט להשתגע (לא המערכת שכתובה לי בצד). עד היום הו הריץ הכל יופי אבל פתאום נהיו לו קשיים בהלאת הווינדוס- ובכלל לרוץ חלק. שלחתי אותו לתיקון והיום קיבלתי אותו. קודם כל עדכנתי את הדרייברים המתאימים אבל עכשיו לא רק שלוקח לו הרבה זמן לעלות והוא לא מהיר באותה צורה- יש לי הבזקים ירוקים כאלה שנובעים מבעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסדר). אפילו לאחר התקנת הדרייברים ההבזקים/האיטיות לא נעלמים. (כעיקרון המערכת שלי שודרגה ואני מריץ ווינדוס 7, עם מעבד core i7 וכרטיס מסךATI Raedon HD 5800) איך אני מסדר את בעיית ההבזקים/איטיות?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חיברתי HD חדש למחשב WD 80 כאשר בביוס אני רואה 80 גיגה ואילו לאחר ביצוע FDISK אני מקבל רק 10 גיגה בכל הארד דיסק. מדובר ב HD עם 8 מגה באפר והמחשב הוא בעל לוח גיגה בייט 7VAX והמעבד AMD 2000 למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי היום אני פותח את המחשב ואין כלום על המסך. פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורים הדוקים היטב. ניסיתי לחבר מסך אחר וגם לא ראו כלום. חיברתי גם את המסך למחשב אחר וראו אחלה. החלפתי כרטיס מסך וגם לא עזר. למישהו יש הצעות או שאני אאלץ לנסוע עם המחשב לחולון...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום שלום! טוב אז ככה , לא מזמן התקנתי WIN XP PRO לאחר פירמוט של הארד דיסק והוספת 256 זיכרון. בהתחלה הכל פעל כמו שצריך אבל לאחרונה לוקח למחשב זמן להגיב כשאני פותח אותו. הכוונה היא שלאחר שהווינדוס עולה אני לא מצליח להיכנס לתוכניות ואפילו לתיקיות ופתאום אחרי כמה דקות הכל נפתח ביחד. דברים קטנים נפתחים אפילו ה-WINAMP נפתח אבל החיבור לאינטרנט לא או למשל ה-3DMARK2001. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה? תיכנסו למפרט המחשב שלי בצד ימין אם זה יעזור לכם. נ.ב הבעיה התחילה פתאום ולא ישר אחרי ההתקנה ולא זכור לי משהו שעשיתי... אולי OC לכרטיס מסך? יכול להיות? עשיתי OC די גדול לכרטיס מסך וכל פעם שהווינדוס עולה הוא נהיה שחור לשנייה וחוזר(המסך . ) אני חושב שזה בגלל …
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה שכבר נמצאת הרבה זמן, לא משנה כמה פעמיים פירמטי את המחשב, לא משנה כמה פעמים החליפו לי את הכרטיס מסך, לא משנה כמה פעמים החלפתי את הדרייבר כלום לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVIDIA Geforce 9500 GT , לפעמיים שאני משחק במשחקים הגרפיקה של המשחק מתעוות-ת , כל הצבעים משתנים משהו מוזר, הוא נתקע לכמה שניות וחוזר עם צבעים משונים, אז אני חוזר לשולחן עבודה וחוזר למשחק ואז זה מסתדר זמנית והמחשב הופך להיות איטי וצריך ריסטרט בשביל לסדר את התקיעות . פעם אחת בחודש הזה הוא עשה לי מסך כחול של nv4_disp, אני כבר לא יודע מה לעשות אני די מיואש ! תודה לעוזרים , רק אל תכתבו לי מה שכתבתי למעלה זה יחסוך לי ולכם זמן .
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס קול מסוג creative live 5.1 הבעיה שלי היא כזו ביום בהיר אחד (כן אני זוכר אותו ) הפעלתי את המחשב ואין לי קול ובלוח הבקרה הוא כלל לא הופיע ניסיתי לתת למחשב לזהות אותו לבד הוא זיהה הרצתי את הדריוורים והכל היה טוב ;D למחרת אותה בעיה רק שאני הייתי צריך להיתעקש כדי למצוא את החומרה בעצמי ושוב הרצתי את הדריוורים הכי חדשים שיש והכל עבד טוב רק שזו הפעם האחרונה בה עבד הכרטיס קול מאותו יום המחשב לא מוכן לזהות את החומרה ויהי מה :-[ וכן ניסיתי להעבירו לכל סלוט אפשרי וזה לא עזר במיוחד כרגע אין לי כרטיס קול ככה שאני לא יכול לישמוע כלום וזה מרגיז חבל על הזמן אשמח אם תוכלו לעזור לי אני כבר נואש :-\ אני אמור לקבל מחר כרטיס מחבר creative 16 או משהו כ…
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את ה-BIOS באמצעות התוכנה ללוחות אם מהסוג הזה - AFUDOS. בכל פעם שאני מריץ את מה שאמור לעדכן את ה-BIOS (במקרה שלי זה <afudos /i<p4p81008.ami), אני מקבל הודעת "File creation error". ניסיתי כבר כמה דיסקטים שונים ואפילו מערכות שונות (DRDOS / גרסה מקוצצת של Win 98 boot disk), וזה עדיין לא עובד. ניסיתי לבדוק באתר של ASUS, אבל לצערי הוא לא זמין (כבר יום שלם ). יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
סוף שבוע נעים לכולם אתמול בצהריים אחרי הפסקת חשמל אני לא מצליח להגיע לקבצים שלי במכשיר nas promise ns4600 כשנכנסתי לניהול אני רק מקבל שיש שגיאה במערכת הקבצים ויש להריץ את הבדיקה שלהם (הרצתי כמה פעמים) יש לי בפנים 4 דיסקים בRAID 5 והמערך והדיסקים תקינים , בבדיקה ליצור VOLUME נוסף אני רואה שיש לי 0 מקום כלומר לדעתי זה אומר שכל הקבצים שלי שם האם למישהוא יש רעיון נוסף ???
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, הגיע לי אתמול מחשב חדש.. עם כרטיס מסך 9800GT. ושאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: מה זה באמת אומר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לקחתי מחבר שלי מצלמונת לצלם ת'מחשב והמסטול איבד את הדרייבר. מניסיון בעבר לא מצאתי את הדרייבר ברשת, תוכלו לעזור? המצלמה היא Umax AstraPix 320s תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-