תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם ABIT IP35-E. בביוס הנלווה ללוח האם, בסעיף BOOT ORDER מופיעה האפשרות SATA CDROM. הDVDRW שלי הוא מסוג IDE, ולמרות שהוא מזוהה ופועל מצויין ברגע שהמערכת עלתה, אני לא יכול להשתמש בו עם דיסק התקנה של מערכת ההפעלה (ניסיתי. לא עובד). איך פותרים את הבעיה? חבל לי לקנות כונן SATA רק בשביל זה, ואין לי ממי להשאיל כונן USB חיצוני.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי לפעמים קורה לי שאיך שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך המחשב "נתקע" על מסך שחור ואחרי זה מופיע מסך כחול והמערכת מפעילה את עצמה מחדש (עוד לפני השלב של העלאת ווינדוס), ניסתי לקרוא מה רשום במסך הכחול הזה אך הוא נעלם מהר מידיי. למישהו יש רעיון איפה נשמר המידע על השגיאה הזאתי? החשד שלי זה הכרטיס מסך (זה מחשב דיי חדש - חודש חודשיים ככה), ניסתי להסיר ולהתקין אותו מחדש (+ דרייברים עדכניים) אך ללא הועיל. יש לציין גם שלפעמיים התצוגה במסך משתבשת ואחרי כמה שניות המחשב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש. יש איזושהי דרך לבדוק את תקינות הכרטיס מסך ולוודא שהוא אכן תקין מבחינה חומרתית?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שידרגתי את הלוח,כרטיס מסך,מעבד. המפרט: DFI LANPARTY DK X48-T2RS ספייר 4870 Q9450 ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א של זיכרון של ST 80MHZ CORSAIRT HX620W AUDIGY 2 ZS ויסטה 64 ביט. לאחר השידרוג היום כל הזמן יש לי מסכים כחולים,אני כבר לא יודע מה לעשות. כל הדרייברים מעודכנים. צירפתי קובץ ובור את כל ה-DUMPS אשמח לעזרה. אגב יכול להיות שהכרטיס מסך מתחמם ובגלל זה הכל קורס ? איך אני בודק את הטמפ' שלו ? עריכה: עוד משהו שקורה לי הוא פתאום המחשב כאילו נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך פועל בפול עוצמה (המון המון רעש) אבל המחשב נשאר כאילו מכובה כי יש מסך שחור והוא לא עולה אבל המאוורר של ה-4870 ממשיך לעבוד בפול עוצמה. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650W http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr אם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים
-
- 10 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחקים אז ניהיה לי מתיחות של חפצים במשחק ושל האנשים זה מותח מהם קווים כאלה לגובה ולרוחב מה זה בעיה בכרטיס מסך? הכרטיס מסך הוא 1900 xt 512 MB והחום שלו במאמץ הוא 76 מעלות
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הרצתי היום scan באנטי וירוס וזה מה שזה מצא לי מה לעשות למחוק את הקבצים או שהם בכלל לא פגומים.. http://www.siz.co.il/up.php?file=wzkj4izkjzmn.jpg וגם יש לי עוד בעיה נגיד אני סתם רואה סרט או משחק סתם פתאום המשחק נתקע ולא זז אין לי מה לעשות חוץ מרסטרט וזה סתם מעצבן ומן הסתם זה מקלקל... מי שיכול לעזור תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי בעיה בזמן משחקים... המחשב קורס ומגיע למצב שהמאווררים והכל עדיין פועל, אך אין תמונה על המסך.. כדי להחזיר את המחשב לקדמותו צריך לכבות והדליק מחדש... עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא בעיית טמפ' בכרטיס מסך, מפני שכבר הייתה לי בעיה דומה, אך התברר לי שלא.. הטמפ' בכרטיס בסדר.. 60 במנוחה ו74 בזמן הקריסה.. כנראה שהבעיה היא לא במעבד כי הרצתי בדיקת מאמץ למעבד ולא הייתה בעיה... כנראה שהבעיה גם לא בספק, כי המחשב ממשיך לפעול לאחר הקריסה... בעיקרון כל הסימנים של הקריסה מצביעים על בעיית כרטיס, אך איזה עוד בעיה יכולה להיות בכרטיס חוץ מבעיית טמפ'? הרי הכרטיס קורס רק במשחקים.. מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
טוב, החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המחשב כמו שצריך, פתחתי, ניקיתי (הכל עם נייר, לא נגעתי בשום לוח),מאווררים, רצפה וכרטיס מסך (בלוח אם לא רציתי לגעת). סגרתי את הדלת, הפעלתי מחדש את המחשב, ומיד אחרי מסך טעינת ווינדוס - מסך כחול. אלה פרטי השגיאה: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Technical Information: *** STOp : 0x00000ED (0x89d5d900, 0xc0000006, 0x00000000, 0x00000000) בדקתי באתר של מיקרוסופט, כתוב שם שזה או משהו בכבלים (לא לגמרי הבנתי על מה הם מדברים) של 'התקן הזיכרון', או בעיה תוכנתית. אני בספק אם זה תוכנתי כי לא התקנתי שום דבר בזמן שהמחשב היה מכובה -.- אני מניח שנגעתי בטעות במשהו שלא הייתי אמור לגעת בו, אבל אין לי מושג במה ואיך לתקן את זה, ואני לא רוצה להתחיל לחפש בתוך המחשב מחשש …
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
והבנתי שאם אני עושה את זה אז אני גם צריך להגדיר בביוס מחדש את התזמונים והמתחים של הזיכרונות וגם את זה אני לא יודע לעשות...
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך סאמסונג 2253BW והחלטתי לראות בו סרט אז כשהדלקתי אותו על מסך מלא המסך התחילו להופיע מן קווים כאלה שהופיעו ונעלמו כל הזמן.. מקודם היה לי מסך 20 אינץ שלא היו לי בעיות איתו.. צרפתי תמונה של זה לא ממש רואים את זה חזק בתמונה אבל זה בולט http://c.imagehost.org/0497/P1010006.jpg אין לי מושג מה לעשות אני לא ממש מבין בזה אם אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היום אחרי ששיחקתי 10 דק' במחשב ואחרי שראיתי קליפ במחשב פתאום הוא הביא לי מסך כחול עשיתי ריסט למחשב ואז אחרי שראית את הקליפ המחשב פעל ושמעתי צפצוף חזק ומאז הוא נדלק אך לא רואים כלום על המסך וגם שומעים את אותו צפצוף כל הזמן אני לא יודע מה הבעיה תודה רבה למי שיפנה ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשב שלי נדלק אוקי רוב החיבורים שמחוברים ללוח אם לא עובדים זאת אומרת עכבר מקלדת רמקולים הם לא מקבלים זרם חשמל מהלוח אם והכל מחובר בדקתי עכשיו שמדליקים הצורב עושה ציפצוף חלש כזה כל הזמן טי...טי...טי.. והאור האדום במחשב מהבהב. לאט לאט המאוורר על התושבת קירור של המעבד נחלש ואז הברזל קירור הזה ממש מתחמם כמעט נכבתי באצבע והמעבד ממש מתחמם המחשב נכבה. משהו מוזר זה קרה לי פעם סידרתי את החיבור בין הספק ללוח אם והכל עבד עכשיו זה לא עוזר מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי במחשב שני כרטיסי רשת, אחד מובנה על הלוח אם ועוד אחד רגיל. לפני בערך חודשיים התחילו להופיע בעיות מוזרות שקשורות לחיבוריות במחשב, זה התחיל עם הPocket PC שלא הסתנכרן, שסידרתי את זה הייתה בעייה באינטרנט וכל פעם שהצלחתי לסדר בעיה אחת הופיע אחת אחרת שקשורה לקישוריות כלשהי... בסופו של דבר גיליתי שאם אני מבטל את הכרטיס רשת המובנה דרך הביוס, או לחילופין מנתק את הכרטיס רשת הנוסף, אין בעיות... זה לאחר מספר שנים שהם עבדו מעולה ביחד במחשב... לאחרונה אני נזקק שנית לשני כרטיסי רשת במחשב, ניסיתי לחבר את הכרטיס הנוסף והוא מופיע לי ב'windows עם סימן קריאה ואומר לי שwindows cannot initiate the device because there are not enough resources (או משהו דומה לזה, לא זוכר בדיוק).…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב הישן לטלויזיה, הכל היה טוב ויפה. מכיוון שהמחשב ישן, אז הוא נתקע כמובן. עשיתי ריסט, ומאז המחשב לא עולה. אני עושה ריסט,או מפעיל מחדש, יש את הנורה שמחשב דולק, והנורה של הבטרייה לכמה שניות ואז נעלמת.המסך לא מזהה את המחשב, אין אור במקלדת, אבל בעכבר דווקא יש. יש איזה רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
משום מה,וזה לא קשור למשחקים אצלי....יש משחקים שהפסיקו לעבוד וגם דברים במערכת בכללי... כשאני מפעיל למשל משחק הוא נותן לישם המשחק) הפסיק לפעול... וינדוס מחפש פתרון זמין, וכן גם בword office ובתוכנות אחרות, מה לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-