תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך חדש ati 2600 pro אבל עכשו כל וידאו שאני מנסה לראות אני מקבל רק תמונה ירוקה אבל יש פס-קול אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים כי לפני שהתקנתי אותו כל הסרטים פעלו
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי להעביר את כרטיס הקול שיהיה רחוק מכרטיס המסך במחשב שלי, אבל המחשב לא מזהה אותו בחריץ השני. יש לי לוח אסוס P5K. יש בו 2 חריצי PCI רגילים. כשאני מחבר את הכרטיס לחריץ התחתון, אני לא מצליח להתקין אותו. כאילו שהוא לא מחובר כלל. והוא עובד מצויין בחריץ הראשון. לא מצאתי שום דבר שקשור לזה בביוס. למישהו יש עיצה?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קפא לי ולא משנה מה לא עשיתי הוא לא הגיב וכמובן זה חייב אותי לעשות ריסט. היום זה קרה בזמן ששיחקתי COD4 ברשת וזה ממש עיצבן אותי. לפני כמה שבועות הוא קפא לי בזמן שבאתי הביתה הדלקתי את המסך נכנסתי לתוכנה uTorrent והוא פתאום קפא. קניתי את המחשב לפני חודש בערך, הנה המפרט: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB מה אפשר לעשות בשביל להבין איפה הבעיה? יש לי עוד אחריות עליו אפילו. זה לא ט…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מקבל את ההודעה בכותרת אחרי הפוסט ורשימת ההתקנים - המחשב עולה כרגיל (לא תמיד - לפעמים נתקע עם ההודעה הנ"ל) מדובר במחשב חדש. זו הפעם הראשונה שלי כאן - אם לא הייתי ברור מספיק, מחילה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד ,כל מיני קולות כאלה של קריצה ,כאילו או שהכרטיס קול נדפק או הרמקולים ,הקטע שחיברתי מערכת סטריאו וגם שם היה אותו דבר , יש מצב שיש בעיה בכרטיס שעל הלוח אם ?הלוח אם בין חצי שנה משהו כזה DS3L .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק במשחק וכל פעם יש לי תקיעות לפני כמה זמן התקנתי PES וגם הוא נתקע לי מה שמוזר זה שלפני חודש בערך שיחקתי בPES והוא עבר חלק מישהו יודע מה הבעיה.. עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ניקיתי את המחשב והכל..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לאחר התקנת מחשב מחדש והתקנתהדריבר המקורי שהגיע עם הלוח נוצרהתופעה מוזרה של ריסטים בזמנים רנדומלים רק בעת שימוש ברשת/גלישה יש למישהו רעיון אני כבר אובד עצות.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
וזה לא שמשהו רופף, כי גם עם המחשב נשאר כמו שהוא, אחרי ריסט הוא חוזר לעבוד רגיל, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר, אני לפני פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום מקווה שיעזרו לי אני ממש מיואש יש לי מערכת מחשב שהיא בת 5 שנים p4 2.4 proscot איי שאומרים את זה asus p4s333 512 ddr1 333mhz fx5200 switching 400w וגם רשום משהו עם סנשיין אולי זה החברה של הספק בקיצור הבעיה היא אני מדליק תמחשב המחשב עצמו נדלק כל המאררים זזים הספק עובד המאוורר של המעבד הכל עובד אבל המחשב עצמו לא עולה פירקתי לפני 20 דקות תקירור של המעבד וראיתי שאין שמה שום משחה אולי בגלל זה? כי זה פעם ראשונה שאני מוציא תמאורר מישהו אולי יודע מה הבעיה? אני חושב אולי לקנות משחה טרמית MX מישהו אמר לי לקנות כזה למרוח ואז לשים תקירור ואז נראה לי יעבוד ואם לא אז אולי נשרף הלוח או משהו כזה בכל זאת אשמח לתגובות למה אני ממש מיואש ואם הכותרת לא טובה מנהלים אם אפשר תע…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-73PVM-S2H המעבד הוא של אינטל 7200. בכל מקרה, הצלחתי להתקין את הכרטיס מסך המובנה שיש בתוך הלוח אם (GEFORCE 7100), אך את השמע לא הצלחתי להתקין וזה כותב לי הודעת שגיאה שהניסיון להתקין את השמע, נכשל. מה עושים?! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה במסך חדש שקניתי, אך לפני שאני פונה לחנות בכוונה להחליפו חשבתי שיהיה נבון לשאול כאן קודם. לפני בערך חודש וחצי קניתי מסך LCD חדש (22 אינץ' של ASUS). חיברתי את המסך למחשב בנוסף למסך שכבר היה ברשותי. כלומר, פרסתי את שולחן העבודה שלי על גבי 2 המסכים. אתמול בערב החלה תופעה מוזרה מאוד. התמונה על המסך החדש פתאום נהייתה שחורה לגמרי והמסך נכנס כאילו למצב של sleep, ממש כאילו לא נגעתי במקלדת 20 דקות והמחשב החליט שהגיע הזמן לכבות את המסך. כמובן שהזזות שונות של העכבר לא העירו אותו ואפילו האור הכחול שמעיד על פעילות המסך נהיה אדום. זה המקום לציין 2 דברים: 1. לא הופיע סימן של No Signal על המסך, כלומר, הוא עדיין זיהה שמחובר אליו המחשב. 2. המסך השני עובד בצורה…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני בדקתי המערכת ההפעלה תיקנה לגמרי . הרצתי MHDD המחשב ניתקע ב-60 אחוז בשתי הקוננים הקשיחחים שלי ואן הוא ניתקע גם לא במערכת ההפעלה זה 100 אחוז בעייה חומרתית יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות.......?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מKSP מחשב במפרט הבא: מעבד: amd athlon X2 64bit 5200 לוח אם gigabyte GA-M61PME-S2 זכרון kingston 1GB DDR2 800 X2 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 3450 256MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 הארד דיסק Seagate 320GB 7200rpm 16MB SATA2 NCQ ואני מנסה להתקין win xp sp2 (דיסק לא מקורי שהותקן כבר כמה פעמים על מחשבים אחרים) על המחשב לאחר יצירת המחיצה, העתקת הקבצים ואתחול המחשב מתחילה ההתקנה (עוד 39 דקות לסיום ההתקנה) ואז המחשב נכבה בפתאומיות, ללא שום הודאת שגיאה! ניסיתי דיסק אחר (שונה, מאדם אחר) והתופעה חזרה על עצמה. הלכתי לחנות ממנה קניתי את המחשב הם עשו reset לcmos, ולהפתעתי הם הצליחו להתקין (עם דיסק מקורי), הם מחקו את ההתקנה ושלחו אותי הביתה. הגעתי הביתה עשית…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי HD4870 של ספיר. לוח EP43-DS3L של ג'יגהבייט התקנתי ויסטה אולטימייט 64 כאשר אני מתקין את הדרייברים של כרטיס המסך ההתקנה עוברת חלק... הוא מבקש לעשות ריסט פוסט עובר בסדר גמור מגיע לקטע בעליית הוינדוס שהוא מריץ שטות ירוקה על המסך ואז נעלם האות למסך ומופיע לי NO SIGNAL הוינדוס עולה כרגיל (שומעים את צליל התחלת הוינדוס ברמקולים...) יש למישהו רעיונות מי מו מה ולמה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. אני משחק ב-CRYSIS ויש לי מין תקיעות ואיטיות במשחק מידי פעם. כמו כן העבודה במחשב MS OFFICE לא נראה לי שזה מה שאני צריך לקבל ממחשב כזה. איך אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב כגון:עבודה של ההרדדיסק,מעבד,זיכרון וכו... המפרט של המחשב שלי הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP45-DS3R ANTEC SONATA III 500W Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Seagate 500GB Sata II 32MB Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Kingston 1X2GB 1033MHZ
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אם נגיד אחבר זיכרון DDR2 ללוח אם שתומך רק ב-DDR1, הזיכרון מסוגל לשרוף את הלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-