תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לנסות למקם את BF3 בתחילת הכונן הקשיח , אפילו לפני C, ז"א על החלק החיצוני ביותר של הדיסק... זמני הטעינה הראשונית (לאחר הדלקה של המחשב) הם פשוט פסיכיים עם HDD וחשבתי לנסות לשפר אותם קצת בחינם. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי מחשב asus p4s800d-x ומעבד אינטל 3.0 gh. לאחרונה את המחשב קיבלתי מאחותי לפני חודש וחצי, ישר פירמטתי והתקנתי את כל התוכנות מחדש. לאחר שבועיים המחשב התחיל לעשות בעיות. הוא נהפך לאיטי מאוד לאחר שעה של עבודה. בהתחלה חשבתי שהמעבד מתחמם אז קניתי משחה מוליכה (פסטה) ומרחתי בין המעבד לגוף קירור. לאחר מכן זה עזר לשבועיים ואז שלחתי אותו לתיקון ומה שנאמר לי שזה כרטיס הגרפי, החלפתי אותו לדגם פחות משופר, gforce 4 mx440 בכדי לנסות והחשב עדיין מאט מאוד ברמה שאי אפשר לעבוד עליו. כאשר אני לוחץ reset אז הוא עובד יופי גם בלי זמן מנוחה מכובה. אשמח להסבר על הבעייה והצעה לפתירון
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב שכשאני מדליק את המחשב הוא נדלק בלי אינטרנט (כבל רשת מחובר למודם), ורק אחרי ריסטרט האינטרנט עולה. זה קורה לי רק במחשב הזה בדקתי את הכבל והמודם על מחשבים אחרים והכל תקין. יש פתרונות לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לוח אם גיגהבייט h55m- usb 3 מעבד i3 530 עד כה עבדתי עם סט זכרונות 2x2gb ddr3 1600 mhz (בפועל עבדתי על 1333) בתיזמונים 7-8-7-24, שהם התיזמונים הרשמיים שלהם. הוספתי היום סט של 4x2 גיגה, שהוא 1333 mhz ותיזמונים 7-7-7-21 . השילוב של כל ה-4 עובד טוב ומראה את כל הנפח, בדואל צ'אנל. אחרי שהרכבתי את החדשים התיזמונים הפכו ל- 9-9-9-24 . למרות ששיניתי בביוס ושמרתי שינויים, כשאני מפעיל בחזרה שומעים צפצופים כאלו ואתראה המודיעה שנעשה שינוי במתח או אוברקלוקינג. לאחר שהמחשב עולה נשארים התיזמונים 9-9-9-24. מישהו יכול לעזור ? נ.ב , אני בודק עם תוכנת cpu-z . המתח הרשום של שני הסטים הוא 1.35 וולט, לא שיניתי בנושא הזה כלום. עריכה: שיניתי בביוס למצב auto ואז זה הראה לי שם את התיזמונים 7-8-7-24…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש. רוצה לנסות ולהרכיבו לבד. פירקתי מחשב ישן, (פנטיום 1) ואני חושב שאני די סגור על איך להרכיב את החלקים. האם עלי לשים לב למשהו חשוב שכנראה לא עליתי עליו מבחינת ההרכבה? מעבר להרכבה הפיזית, האם עלי לדעת עוד דברים לגבי הגדרות וג'ימפורים שונים? אם שרפתי בטעות חלק, אז יש לי עליו אחריות במקרה כזה? ובכלל, ממליצים לי לנסות ולהרכיב מחשב למרות שאין לי בכלל נסיון??
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני משחק במשחקים בינוניים גבוהים כאלה...כמו פיפא, סימס, NBA וכדומה.. עד היום לא היו לי בעיות בכרטיס מסך..(FX5200 128 של GIGABYTE) פתאום אני נכנס לNBA 2006 החדש..והמשחק ממש מקרטע... אפילו על ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציה הכי נמוכה.. בסופו של דבר מתברר שאבק(שלא ניקיתי שנתיים) תקע לי את המאוורר על הכרטיס מסך.. אז ניקיתי אבק מכל המארז כולל מאווררים ושימנתי את כל המאווררים.. והמשחקים זזים בסדר.. אחרי בוא נגיד רבע שעה המחשב שלי נתקע..או מרסט את עצמו עם מסך כחול לחצי שניה.. במקרה קרה שהוא לא ריסט את עצמו..וצילמתי את המסך הכחול... עכשיו עדכנתי את הדרייבר...בכל מיני גירסאות שלו...ועדיין הבעיה קיימת.. אני חושש שזו בעיה של התחממות.. הלוח אם שלי(ASUS P4P800) במנוחה בצהריים בטמפ' של 40…
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב חדש, הכולל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 pro. לאחרונה אני נתקל בקשיים בעבודה עם תוכנות גרפיות (כגון פוטושופ). הסרתי והתקנתי את התוכנה, התקנתי ווינדוס מחדש, אך ללא הואיל. התקלה מתבטאת ב"תקיעה" של המחשב לפרק זמן ממושך (עד 15 דקות) במהלך עבודה בתוכנה, וזאת בעקבות פעולות כגון שינוי זום, הזזת אובייקטים וכיו"ב. אופי התקלה מרמז לדעתי על בעייה אפשרית בכרטיס המסך, למרות שהוא חדש לגמרי. הייתי מעוניין לבצע בדיקה לכרטיס המסך. האם ניתן לבצע זאת באמצעות תוכנה כלשהי (ואם כן, איזו) או שנדרש ממני להביא את המחשב למעבדה? תודה מראש לכל סיוע בעניין. יואב
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: מארז וספק של compucase - 6a19 (הספק הוא Hec 300W) כרטיס מסך nvidia 7300GT לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H מעבד: amd am2 5600x2 דיסק קשיח 250 ג"ב - sata2 צורב dvd כרטיס טלוויזיה התופעה עם המחשב היא שמידי פעם הוא לא עולה: אני מדליק אותו, מתבצעים בדיקות של ה- bios וממש רגע לפני קבלת התפריט של בחירת מערכת ההפעלה הרצויה (חלונות/לינוקס) המחשב מאתחל את עצמו וחוזרים לשלב ה- bios. שמתי לב שהכונן הקשיח מחובר עם מחבר דמוי sata לספק כח. החלפתי וחיברתי אותו למחבר מולקס שמקורו בצמה אחרת ויש שיפור רב (התופעה חוזרת על עצמה - אבל רק אחת ל- 20 פעם...). שאלות: 1. האם כדאי לחבר את הכונן הקשיח לשני מקורות מתח? (גם מולקס וגם מחבר הספק בצורת sata) - קראתי בזמנו שאסור לבצע חיבו…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק COD : Black Ops לאחר פירמוט וכשאני מפעיל את המשחק הוא עובד עד שהשלב נטען לאחר מכן מופיע מסך כחול לשניה והמחשב מאתחל את עצמו. לפני הפירמוט המשחק עבד מצוין. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש. הגיע היום לתיקון עקב מספר תקלות קטנות. אני מעוניין להשתמש ב-2 מסכים ולעיתים 3 מסכים. גם בפורום וגם בעת הרכישה לא אמרו לי שאמורה להיות בעיה להריץ 2 מסכים עם המחשב. הוא המליץ לרכוש כרטיס מסך. האם יש צורך בשביל 2 מסכים ויתכן שלעיתים 3 לרכוש כרטיס מסך ואם כן, איזה כרטיס מומלץ? בנוסף הוא אמר שזה ייצור עומס על המעבד. האם צפויות לי בעיות עתידיות עקב שימוש קבוע בשני מסכים (ולעיתים שלושה). מצורף המפרט.
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה עם המחשב... מעבד סלרון 333A לוח אם של PCPARTNER כרטיס מסךAGP ATI RAGE IIC PRO 8M 128MB SDRAM יש כמה תופעות שכנראה מגיעות מאותו המקור. א) מדי פעם מופיעים פסים רוחב (גובה של פיקסל רוחב של 1-2 ס"מ) על המסך. הפסים זזים עם גלילת המסך. ב) המחשב נתקע מדי פעם. פעולות שניסיתי עד עכשיו: א) החלפת כרטיס מסך - לא עזר ב) ניקוי ושימון המאורר של ה CPU שאלות נוספות: א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזה ב) האם אפשר לבצע בו overclocking ג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליו
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שווה לקנות בטריה שהיא רק תואמת או שזה לא שווה כלום? מדובר במחשב נייד שהוא משני, ז"א, השימוש בו לא קבוע בכלל, אבל הבטריה שלו גמורה לגמרי וא"א להפעיל בלי שקע. ראיתי בזאפ, מוכרים תואם ב280 שקלים. בAMAZON, ויש לי מישהו עכשיו באמריקה, מוכרים ב30$. שווה או לא כדאי להשקיע? מדובר בבטריה הזו: http://www.amazon.com/gp/product/B00DH604HI/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1P7ZD34BXVY66 תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אנשים, חיפשתי פוסט דומה אבל לא מצאתי. יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה על הלוח. מאתמול פתאום הוא קורס, הצבעים נמרחים לא רואים תמונה והווינדווס לא עולה. אני לא יודע מה הבעיה... מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, אבל הוא מובנה ללוח, אם הוא הלך מה עושים? אפשר להחליף כ.מסך מובנה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
החלקתי לחלק את ההארדיסק שלי ובאמצע החלוקה היתה אצלי נפילת מתח ועכשיו הוא לא מצליח לזהות אותו ב פי קיו מג'יק... הוא רואה אותו כ PQRP הוינודס בכלל לא רואה את הדיסק ניסיתי כמה תוכנות וכל התוכנות רואות מה שיש עליו אבל אף אחת מהן לא נותנת לי לשחזר את ה דיסק עצמו למצב הקודם -רק קבצים או אימג' מישהו יודע בעזרת איזו תוכנה אפשר לשחזר את הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שאמור להיות תותח, ואחרי תקופה ארוכה שהוא איטי התקנתי ויסטה מחדש, ועדיין הוא איטי, הוא לא עולה מעל 10% אפילו בפתיחה של RAR או בעבודה עם תוכנת עריכת וידאו. לכן אני מעריך שיש בעית חומרה, או הגדרות ביוס לא נכונות או ...ביצעתי BELARC כדי שאוכל להראות לכם את כל הפרטים. אשמח לעזרה ועצות ואפילו לשלם עבור עזרה שתוציא אותי מהאטיות הזו. הגדרתי בביוס את הזכרון 800 מגהרץ. שמתי לב שכתוב שהוא עובד עם מכפיל 9. והזכרונות מוגדרים 4 5 4 15 (מקווה שבמקומות הנכונים בביוס - בראשונים מלמעלה) אלפי תודות מראש!!! חגי הנה ההגדרות של בלרק: Operating System System Model Windows Vista Ultimate (build 6000) No details available Processor a Main Circuit Board b 2.40 gigahertz Intel…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין דריורים ישנים יותר של הכרטיס שלי (ראה מפרט), באמצע ההתקנה המחשב ציפצף צפצוף קצר ואחיד, אתחל ואז הסקן דיסק של חלונות התחיל, גילה המון תקלות של UNALLOCATED UNITS התחיל את חלונות וכל הניסיונות שלי להתקין מחדש (דריורים אחרים, ניקיון הקבצים ידנית, להוריד את הכרטיס מהDEVICE MANAGER...) , ניסיתי להשתמש במסיר קבצים של נויודיה אבל הוא לא מזהה שהם מותקנים ואומר שזה לא מותקן. בקיצור, מה עושים??? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-