תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מותקנת לי ויסטה על המחשב ורציתי להתקין אותה שוב בגלל וירוס ולפני ההתקנה מחקתי בטעות את תקייה windows בכונן C ובגלל זה אני לא יכולה להתקין את הויסטה שוב, הוא מראה הודעת שגיאה בגלל שחסרים קבצים בתקייה של windows בכונן C ! השאלה שלי האם אני יכולה לשחזר את הקבצים שמחקתי בתקיית windows בכונן C למרות שהקבצים לא עברו אפילו לסל מחזור? יש לי רק 72MB בתקייה של הwindows בגלל שמחקתי. מה עושים? יש פיתרון לבעיה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב) אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט... היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע. מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה. נ.ב הנה האשכול שרק פתחתי אתמול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מפעיל את המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (למקרה שהכיתוב בתמונה לא ברור, רשום: OS not installed Insert OS setup disk and press any key ) יש לציין כי כשאני לוחץ על אנטר אז זה עולה לWINDOWS. מה זה אומר? ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אבל הרבה המליצו עליכם ב hometheater אז אני אסמוך עליהם התחלתי לשדרג את המחשב שלי עם מחשב ישן אחר שקיבלתי ועל הדרך ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור של המעבד ושל כרטיס המסך בין צלעות הקירור למעבד (גם הראשי וגם של הכרטיס מסך) היה חומר לבן ודביק, דומה לסיליקון שכנראה מקשר בין המעבד לבין צלעות הקירור. כשפירקתי את הצלעות חלק מהחומר ירד, אתם יודעים אם אני צריך לשים עוד מהחומר לפני שאני מרכיב את צלעות הקירור חזרה? אם כן, אתם יודעים איםה אני יכול להשיג את החומר וכמה הוא אמור לעלות? תודה רבה ושבוע טוב לירן
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט של TAEC, חיברתי, המצלמה עבדה (התקנתי דרייברים והנורה דלקה) אבל היא סירבה לצלם תמונה, והראתה מסך שחור. החזרתי אותה ליחנות ובחנות היא עבדה בסדר גמור. החלפתי אותה למצלמה של לוג'יטק, ושוב בדיוק אותה בעיה, המחשב מזהה את המצלמה, הנורה דולקת, אבל אין תמונה...
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כמו שאפשר לראות בכותרת,המחשב שלי לא עולה, ועולה לי ההודעה: disk boot failure, insert system disk and press enter זה קרה אחרי שהעברתי תמונות למחשב דרך DISK ON KEY... עזבתי את המחשב כשהDISK ON KEY לא מחובר, ומצאתי את ההודעה הנל.. ניסיתי להפעיל מחדש, ולכבות ולהדליק, וכלום, ההודעה חוזרת על עצמה.. מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E2180 @ 3GHz וזיכרונות של GEIL 2GB 800MHz עם תזמונים של 4-4-4-16 שעובדים במתח של 2.0v עכשיו.. הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל משחקים (כמו קאונטר סטרייק לדוגמא) פתאום מופיע מסך כחול לשנייה וישר זה עושה לי ריסטרט בהתחלה אמרתי אולי חסר קצת מתח לאחד הרכיבים במחשב למרות שזה נראה לי דיי מוזר כי סך הכל ניסיתי להפעיל משחק דיי ישן ולא נראה לי שהמשחק כזה מאמץ את המחשב בכלל אבל בכל מקרה העליתי פה ושם מתחים למעבד ולזיכרון ועוד כמה שטויות שיש שם בביוס וזה עדיין לא פותר את הבעיה.. עדיין לפעמים מופיע לי מסך כחול... ועכשיו שאני פותח את המחשב מופיעות לי 2 הודעות: Data Execution Prevention To help you protect your computer, Windows has closed this program. Name: Generic Hos…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם הפרט הבא: Intel core 2 Quad Q9450 @ 2.66Ghz 2GB 8800GT 1GB מריץ XP SP3 מיד ברגע התקנת המשחק הראשון(סימולטור FS2004) שמתי לב שהמחשב לא עובד כמצופה - פריימים נמוכים והרבה קפיצות בגלל שהמחשב חדש,ואינני יודע אם כרטיס המסך פגום או לא מכוון כראוי אני לא פונה כרגע לחברה לפני שאני שולל את שאר הרכיבים ובדיוק פה אשמח לעזרתכם, כיצד אני יכול לעלות על הבעיה? או לשלול בעיות במערכת? 3DMark06 נתנה ציון של 12579 - האם זה נחשב תקין? אשמח לכל מידע שאתם יכולים לתת תודה 3Dbuster
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני משחק באיזשהו משחק חדש כמו COD4 CRYSIS DMC4 לאחר כמה דקות של משחק המחשב נתקע והמסך גם נכבה ורושם במסך No Signal עכשיו כשאני משחק במחשקים ישנים כמו CS הוא לא נכבה. מישהו יודע איך פותרים את זה? מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ 2G RAM X1950 pro 512mb
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מכבה את המחשב, הנורית הירוקה ממשיכה להבהב למרות שהמחשב מכובה... מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכר…
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נקלעתי לבעיה דיי מוזרה. ברגע שאני מכניס את ה- DATA TRAVELER של KINGSTON, המחשב קולט את זה כ- USB 1.1 כאשר בעבר זה לא היה קורה. מוצגת מול עניי הודעה ליד השעון הדיגיטלי: This usb can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 Port. ניסיתי כל כניסת USB במחשב. אשמח לקבל כל תגובה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב , אני לא יודע איזה כותרת עניינית ונכונה אני צריך לכתוב שיתאים לנושא שלי , אז ככה נרשמתי לפורום הזה כי אני מאמין שיעזרו לי פה. אני עוסק במחשבים הרבה מאד זמן ונטקעתי היום בבעיה מוזרה שאני מאד מפחד שהיא קשורה לנזק במחשב שלי. אז ככה יש לי במחשב כרטיס רשת מסוג PCI 10\100 שאני מחובר עליו עם כבל. היום רכשתי כרטיס רשת אלחוטי חדש גם PCI פתחתי את המחשב וחברתי אותו לסלוט 4 שהיה פנוי חיברתי אותו כמובן שכבל הספק היה בחוץ. אחרי שחברתי הדלקתי תמחשב כאשר נכנסתי לוינדוס המחשב לא זיהה את הכרטיס רשת הרגיל שהיה לי במחשב עד היום הוא עבד הוא לא זיהה אותו ואז הוא כתב שנמצא חומרה חדשה משהוא Ethenet adapter באתי להתקין זה כתב בסוף שמשהוא לא הושלם ולא נעשה כמו שצריך וזה כתב שההתקן ל…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לציין שהבאה לא הייתה קיימת עד היום. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה שנקתי בה כמה פעמים היום. במהלך עבודה על המחשב המחשב כאילו נתקע, דיי קשה לתאר את זה: זה קרה פעם ראשונה בזמן משחק מחשב, התמונה על המסך פשוט נתקע כאילו המסך נתקע במצב אחד ולא היה ניתן לעשות כלום (המחשב התעלם מכל לחיצה על העכבר או המקלדת) כמו כן אחרי ריסטרט המסך נשאר במצב "חסכוני" (הוא נכנס למצב זה כאשר המחשב לא דלוק) וכל ניסיון להדליק את המחשב לא עבד, הביוס לא השמיע שום צליל והפתרון היחידי הוא פשוט לנתק הכל מהחשמל לכמה דקות ולחזיר. הפעם השניה זה קרה כאשר הייתי באמצע כתיבת קוד לאתר + שמעתי מוזיקה, המסך פשוט עבר למצב "חסכוני" המוזיקה הפסיקה לנגן ושוב אותה בעיה עם הריסט. פעם שלישית הייתה דיי דומה (אחותי הייתה ע…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שבת שלום אני רוצה לעשות מחשב שיהיה בסלון ויתחבר לטלויזיה וינגן סרטים ומוזיקה, עכשיו הוא לא כל כך נכנס לאן שרציתי שהוא יכנס.. אז פירקתי את הלוח האם מהמארז ואת כל החלקים שצריך.. כולל הכפתור הדלקה של המחשב וחיברתי הכל כמו שצריך.. ספק והכל.. אבל משום מה אני לא מצליח להדליק אותו.. חיברתי את הכפתור הפעלה כמו שצריך.. מה עוד פספסתי? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-