עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל בכותרת. כרטיס הרשת המובנה בלוח לא פועל. ה'אור' שאמור להדלק עם קבלת מידע לא נדלק, הראוטר לא מציג חיבור, בהכנסת הדיסק דרייברים הרשת לא מזוהה, וכמובן שאין אינטרנט. מה אפשר לעשות? (עלול ליהיות נזק פיזי כלשהו.) גיא.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eli_t,

שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. היי, יש לי ולחבר שלי את אותה הבעיה: במשחקים כבדים לאחר משחק של כחצי שעה המחשב נתקע או נכבה. זה קורה בהרבע משחקים והמחשבים שלנו כאלה: 1. AMD X2 5400 GGIGABYTE ‏MA78GM-S2H 2GB OCZ 800MHZ GIGABYTE HD 3870 512MB WINDOWS XP SP2 WD320GB 2. AMD X3 8450 GGIGABYTE ‏MA78GM-S2H 4GB OCZ 1066MHZ GIGABYTE HD4850 WINDOWS VISTA SP1 2XWD250GB, WD500GB שמעתי שאולי יש מצב שהבעיה היא מעבדי AMD!! זה נכון? עם לא מה יחולה להיות הבעיה, הדבר הייחיד שמשוטף הוא הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by tal_p,

יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by SuperStyle,

יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. שלום. היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז. האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ? (חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו) שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה: cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu. מה הבעיה? ומה עושים? תודה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  8. שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by דניאל י.,

היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  11. Started by TheSlider,

כשאני מפעיל את המחשב/עושה ריסט אני מנסה להכנס לביוס אבל ללא שום הצלחה! לא משנה על איזה מכפתורי ה-F אני לוחץ או על DELL זה פשוט לא עוזר! זה נראה כאילו המחשב לא נותן לי בכלל השהייה של זמן בשביל להכנס לביוס. כלומר "יותר מידי מהיר" בזמן הריסט אבל שנה עד שהWINDOWS עולה! מה לעשות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Freaky Styley,

אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מוחק אותו.. אבל הוא עדין נשאר שם.. התוכנה שמותקתנ על הכרטיס לא מצליכה לפעול בגלל בעיה זו.. כשניסיתי להעתיק את אותו קובץ מהמחשב שוב לכרטיס הוא כתב לי cannot copy Belgium. The file or directory is corrupted and unreadable מה לעשות? ניסיתי כרגע למחוק אותו עם Unlocker והוא אמר לי להפעיל את הdskchk utility כי The file or directory is corrupted and unreadable עריכה: טוב נפתר.. אני לא יודע מזה היה אבל הצלחתי למחוק אותו דרך Pocket PC הכנסתי את הכרטיס למחשב כף היד ומחקתי =S

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by gif,

אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by dankom,

הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה המחשב שלי נהייה איטי אחרי פרק זמן של כ חצי שעה ולפעמים נתקע ו איאפשר לעשות כלום אלא רק RESTART . עשיתי MEMTEST - יצאה תקין הלוח נראה בסדר אין כבלים נפוחים ספק כוח ו מאוורר מעבד הוחלפו עשיתי בדיקת מעבד אם תוכנה OCCT מראה לי RUNNING -98.68%/99.15 האם זה תקין? החום של המעבד שאני מדליק את המחשב הו 53 -55 ובמאמץ הוא 60-64 אני כבר לא יודעה מה אפשר לבדוק עוד. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by Os.Master,

יש לי WINDOWS VISTA 64 BIT והצורב פשוט לא נותן לי לצרוב לא משנה מה אני מנסה לצרוב כל פעם הוא עושה שגיאה אם תרצו אעלה לכם קובץ LOG עם השגיאה אני משתגע מזה אבל כהעברתי את הצורב למחשב אחר והכל עובד פיקס צרב גם DVD וגם CD חלק בלי שום בעיות יש לכם אולי רעיונות ממה יכולה לנבוע הבעיה? ניסתי מלא דרכים שלי בעצמי אבל כשאני לא מסתדר אני לא מתבייש לשאול.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by TearecioNN-,

המפרט שלי : Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 3870X2 ENERMAX NOISETAKER 485W WD 250GBAAKS אני מדליק את המחשב ופשוט אין POST. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לג'אמפר וזה לא עוזר... אם אני מג'מפר אז המחשב נדלק אבל אם אני מכבה אותו שוב אז הוא לא מקבל POST שוב. אם זה עוזר ניסיתי לחבר דיסק קשיח ישן של 80GB והמחשב מקבל POST והכל... איך אני מסדר?[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 02:17:27

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shimrit82,

שלום! מותקנת לי ויסטה על המחשב ורציתי להתקין אותה שוב בגלל וירוס ולפני ההתקנה מחקתי בטעות את תקייה windows בכונן C ובגלל זה אני לא יכולה להתקין את הויסטה שוב, הוא מראה הודעת שגיאה בגלל שחסרים קבצים בתקייה של windows בכונן C ! השאלה שלי האם אני יכולה לשחזר את הקבצים שמחקתי בתקיית windows בכונן C למרות שהקבצים לא עברו אפילו לסל מחזור? יש לי רק 72MB בתקייה של הwindows בגלל שמחקתי. מה עושים? יש פיתרון לבעיה? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by extra-g,

הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by 1506,

חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by nadav1711,

המחשב שלי נחת על הריצפה קצת בחוזקה ומאז הוא לא נדלק לי..ונשמעים צפצופים מהלוח אם.. אני לא ממש יודע האם הבעיה היא מהלוח אם כתוצאה מהנפילה..חשוב לי לציין שהמחשב חדש בן 3 ימים.. אשמח לקבל תשובה..

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  24. אני כבר מיואש, אני קופץ מבעיה לבעיה. קניתי את המחשב כולה לפני חודש... (אתה יכולים לראות ליד הפרופיל שלי את המפרט מחשב) אתמול באתי הביתה שמתי הורדות ב-uTorrent ויצאתי היום בבוקר באתי ראיתי שהיוטורנט סגורה ואין מצב שמישהו סגר כי הייתי לבד בבית וגם ההתקן USB שאני בדר"כ מפעיל אותו ידנית איך שאני פותח ת'מחשב היה מכובה. סימן לריסרט... היום אני בא מהבסיס אני רואה שוב שהמחשב עשה ריסרט בזמן ששמתי הורדות ב-uTorrent והפעם בדוק כי שוב פעם חוזר הסיפור וההורדות נפסקו לי באמצע. מה אפשר לעשות במצב כזה ? אני ממש מתוסכל... לא יודע כבר מה הבעיה. נ.ב הנה האשכול שרק פתחתי אתמול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348387.0

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by aaaa2885,

אני בא לפרמט את המחשב... עשיתי אתחול הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עכשיו הדלקתי את המחשב לחצתי f11 לתפריט ה boot .. בחרתי מהכונן דיסקים זה מחכה 10 שניות ואז כותב לי ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart חייב עזרה ... אם מישהו יכול אז icq -241577761

• 5 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.