תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
איפה המתג שמאפס את הביוס מהאוברקלוק? דחוף מאוד תעזרו לי בבקשה בלוח אם של ASUS דגם P5SD2-X
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקי תראו.. לפני שבוע וחצי בערך קניתי מחשב חדש ואיתו 4850 CF עכשיו הבעיה היא.. הוא לא נותן לי ביצועים! ב3DMARK קיבלתי רק 14000 ! יש לי מעבד E8400 4 גיג'ה זכרון... הא ולוח X48 שתומך בצורה מלאה בCrossFire במשחקים כבדים הוא לא נותן לי ביצועים ואפילו נתקע והרבה, רואים שמשהו לא בסדר! אני כבר מיואש אני באמת לא יודע מה לעשות.. ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל... הורדתי את הדרייבר הכי חדש 8.7 אבל זה לא עזר בגרוש.. אולי בגלל שהתקנתי מלא דרייברים מבלי למחוק? יכול להיות יש לי איזה בעיה בוינדוס? כדאי לפרמט ואז להתקין ישר את ה8.7? אולי זאת בעית חומרה? אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע כבר מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSOD שיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמרי אחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודה ומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSN אני לוחץ CTRL+ALT+DEL אחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפא אחרי איזה עוד 2-3 דקות BSOD אחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוס והוא שולח לי איזה שגיאה שם נמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOT עכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד) מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כותרת והנה תמונה http://www.siz.co.il/my.php?file=zgzoxzje0mtq.jpg
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים שום דבר על המסך ואז המחשב מצפצף ונכבה, פתחתי אותו ואז הדלקתי והדבר היחיד שראיתי זה שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אוקיי הנה ההיסטוריה שלי עם מיקרופונים. לפי כמה חודשים קניתי מיקרופון, בהתחלה לא עבד אז עזבתי אותו, ואז ניסיתי לחבר אותו מתישהו לחיבור הקדמי, לא האחורי וזה הסתדר. לא הבנתי למה שם זה עבד, אבל מה שבטוח לא עניין אותי. לפני חודש בערך המיקרופון נשבר ורק עכשיו לפני כמה רגעים קניתי אוזניות עם מיקרופון. עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב והוא לא עובד, גם מקדימה גם מאחורה. יש עצות? :ם כי אני לא מבין בדברים האלה.
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הכל בכותרת. כרטיס הרשת המובנה בלוח לא פועל. ה'אור' שאמור להדלק עם קבלת מידע לא נדלק, הראוטר לא מציג חיבור, בהכנסת הדיסק דרייברים הרשת לא מזוהה, וכמובן שאין אינטרנט. מה אפשר לעשות? (עלול ליהיות נזק פיזי כלשהו.) גיא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי ולחבר שלי את אותה הבעיה: במשחקים כבדים לאחר משחק של כחצי שעה המחשב נתקע או נכבה. זה קורה בהרבע משחקים והמחשבים שלנו כאלה: 1. AMD X2 5400 GGIGABYTE MA78GM-S2H 2GB OCZ 800MHZ GIGABYTE HD 3870 512MB WINDOWS XP SP2 WD320GB 2. AMD X3 8450 GGIGABYTE MA78GM-S2H 4GB OCZ 1066MHZ GIGABYTE HD4850 WINDOWS VISTA SP1 2XWD250GB, WD500GB שמעתי שאולי יש מצב שהבעיה היא מעבדי AMD!! זה נכון? עם לא מה יחולה להיות הבעיה, הדבר הייחיד שמשוטף הוא הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA ULTIMATE.... ולפני כמה זמן החלה לי בעיה של מסך כחול.. השגיאה היא: driver_irql_not_less_or_equal.... עשיתי פירמוט כמה פעמים ועדיין זה קורה.... מכיוון שזה קרה גם מיד לאחר פירמוט מחדש חשבתי שזה יכול להיות הכונן הקשיח שמותקנת עליו המערכת הפעלה..... מה אתם אומרים?
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מסך hyundai b91d 19 אינץ' כשאני רק מחבר אותו לחשמל אז הנורה בצבע צהוב ואני לא יכו לעשות כלום המסך שחור והנורה צהובה מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, אתמול אני מדליק את המחשב ופתאום אני רואה על המסך את ההודעה הבאה: Boot Block Compatible Version Ver .002 Bad BIOS checksum. Starting BIOS Recovery... Checking for floppy... Floppy not found! Checking for CD-ROM... CD-ROM found. Reading file "P5SD2X.ROM" File "P5SD2X.ROM" not found on CD-ROM! הלוח אם הוא : ASUS P5SD2-X הורדתי את הגירסא הכי עדכנית של הביוס... צרבתי על דיסק וידאתי שהשם שלה הוא P5SD2X.ROM (באותיות גדולות)... הכנסתי וזה מה שהוא רושם... ניסיתי לאפס BIOS (להוציא בטריה) בקשר ל ג'אמפר, אני לא יודע אם הוא קיים בכלל ואם כן אז איפה או נמצא... אין לי את הדיסק המקורי של הלוח אם לכן אני לא יכול לשחזר את זה משם... מה עושים במצב כזה? תעזרו לי בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז. האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ? (חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו) שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה: cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu. מה הבעיה? ומה עושים? תודה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי מחשב חדש לפני כמה חודשים, מפרט המחשב : Albatron nvidia GeForce 8800GT 512MB - כרטיס מסך 2GB RAM - XMS2 - Corsair - זכרונות GA-P35-DS3L - לוח אם Intel C2D 2.66GHz - מעבד LG 226-WTQ - מסך WesternDigital 320AAKS - דיסק קשיח מארז כולל ספק - COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT אנא קראו את הכל - אוקיי, אז בעייתי היא כך - לאחרונה המחשב היווה לי בעיות, אני משחק במשחק World of Warcraft ולפעמים המחשב נתקע ל5 שניות וחוזר, אבל אני לא חושב שזה קשור למחשב... לפעמים המשחק נתקע לגמרי ואי אפשר לזוז, מדי פעם ב5 שניות האלה אני מצליח להוריד את המשחק למטה ע"י Alt+Tab ואז המחשב חוזר לתפקד כמו שצריך אבל שזה מגיע לתקיעות הגדולות אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב. בקשר לבעיה האמיתית- מדי פ…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היתה בעיה במחשב של אחותי, מחשב די פשוט שכל פעם שרוצים לראות DVD הסרט יוצא מקוטע ו"חורק" בקיצור, אי אפשר לראות סרט בצורה כזו קנינו כונן DVD חדש ועדיין הבעיה נשארה. למישהו יש כייון ממה זה נובע?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
The monitor profile Samsung - Natural Color Pro 1.0 ICM appears defective הבנתי שהתקלה נפוצה.... מה עלי לעשות בשביל לפתור אותה? תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב/עושה ריסט אני מנסה להכנס לביוס אבל ללא שום הצלחה! לא משנה על איזה מכפתורי ה-F אני לוחץ או על DELL זה פשוט לא עוזר! זה נראה כאילו המחשב לא נותן לי בכלל השהייה של זמן בשביל להכנס לביוס. כלומר "יותר מידי מהיר" בזמן הריסט אבל שנה עד שהWINDOWS עולה! מה לעשות? איך אני מסדר את זה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן.. קודם כל, אני לא מבין כ"כ במחשבים, אז בבקשה דברו איתי במושגים של פשוטי העם.. בזמן האחרון, בימים שהמנקה היתה באה לנקות את החדר, ברגע שהייתי מזיז קצת פיסית את המחשב אז הוא היה נכבה ולא נדלק, ואז הוצאתי את הכאבל של החשמל, חיברתי אותו שוב, והכל היה בסדר. היום המנקה לא באה, אבל כשהזזתי קצת את המחשב הוא נכבה שוב, רק שהפעם המצב לא חזר לקדמותו.. כל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שמוצגות אפשרויות לדרך שבה אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה (Start Windows Normally, Safe Mode וכו'..), ובכל דרך שאני לא בוחר, כמה שניות אחרי שמופיע שהסמל של ווינדוס (שמופיע בד"כ כלל לפני שהמערכת עולה) המחשב עושה ריסט בעצמו והכל מתחיל מההתחלה..ומגיע שוב לאותה נקודה ושוב ריסט...ושוב ריסט..ושו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מוחק אותו.. אבל הוא עדין נשאר שם.. התוכנה שמותקתנ על הכרטיס לא מצליכה לפעול בגלל בעיה זו.. כשניסיתי להעתיק את אותו קובץ מהמחשב שוב לכרטיס הוא כתב לי cannot copy Belgium. The file or directory is corrupted and unreadable מה לעשות? ניסיתי כרגע למחוק אותו עם Unlocker והוא אמר לי להפעיל את הdskchk utility כי The file or directory is corrupted and unreadable עריכה: טוב נפתר.. אני לא יודע מזה היה אבל הצלחתי למחוק אותו דרך Pocket PC הכנסתי את הכרטיס למחשב כף היד ומחקתי =S
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת . במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS , אני לוחץ אך שום דבר לא קורא . מה הפיתרון ? דחוף!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא 9600xt 256mb ואני לא מצליח להציג את הרזולוציה 1440X990 על מסך מלא(הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים). כשניסיתי לחבר את הכרטיס X1950PRO זה הציג לי 1440X990 על מסך מלא באותו מחשב ואותו מסך כמובן. האם ייתכן זה שכרטיס 9600XT תומך ברזולציית 1650X1080 על מסך מלא וב 1440X990 לא? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב שלי נהייה איטי אחרי פרק זמן של כ חצי שעה ולפעמים נתקע ו איאפשר לעשות כלום אלא רק RESTART . עשיתי MEMTEST - יצאה תקין הלוח נראה בסדר אין כבלים נפוחים ספק כוח ו מאוורר מעבד הוחלפו עשיתי בדיקת מעבד אם תוכנה OCCT מראה לי RUNNING -98.68%/99.15 האם זה תקין? החום של המעבד שאני מדליק את המחשב הו 53 -55 ובמאמץ הוא 60-64 אני כבר לא יודעה מה אפשר לבדוק עוד. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-