תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן כולם, אז ככה.. כל פעם שהייתי מחבר משהו ל-USB שבקדמת המארז, המחשב היה נכבה.. לאחר, שבטפשותי הרבה, גרמתי למחשב להיכבה 3 פעמים ברציפות - בפעם הרביעית שהוא נדלק, הוא הופיע עם פסים ירוקים אנכיים על המסך. הפסים מופיעים כבר כשהמחשב עולה.. החלק היותר מוזר זה שדווקא בווינדוס, לא מופיעים הפסים (למרות שאם לעיתים יש תמונה למשל ויש בה ריכוז של צבע שחור במקום מסוים - לפעמים, לא תמיד, רואים נקודות ירוקות מבצבצות, מופיעות ונעלמות במהירות..).. אגב, בדקתי זכרונות - הוצאתי אחד, הדלקתי, הוצאתי שני, החזרתי את הראשון, הדלקתי - עדיין יש פסים ירוקים (אז או ששני הזכרונות דפוקים, או שהבעיה היא לא בזכרונות) אגב, לגבי ה-USB - פתחתי את המחשב וחיברתי אותם בחיבור אחר ללוח אם, והבעיה נפתרה.. כנראה …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צירפתי קובצי MINIDUMP בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה XP professional הבעיה היא כזו ...פיתאום המחשב החליט שלא בא לא להשמיע סאונד ... זה אומר -לא שירים ,לא צלילים בסיסים של הוינדוס - פשוט כלום ! דממה... הכל מחובר כמו שצריך ... המחשב מזהה תכרטיס קול .... אבל שעושים בדיקה אז הוא נותן הודעת שגיאה "An error occurred during Directplay voice setup. The error code is 0x80004005" פעם כבר ניתקלתי בבעיה מה שאז עשיתי פשוט התקנתי דרך הדרייברים של הוינדוס את הכרטיס קול והבעיה ניפטרה...הפעם זה לא עוזר מה עליי לעשות ???????? HELP ME PLEASSSSSEEEEEEEEE ??? ??? ??? ??? :'(
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לאחר מספר תקיעות לא מוסברות / ריסטרטים / מסכים כחולים החלטתי להריץ את memtest לכמה שעות, ואכן התגלו מס' שגיאות. החומרה שלי היא: asus m2n-e (הבנתי שיש בעיות תאימות עם הזכרונות בלוח הזה) 2x1 giga (OCZ26671024V הזכרונות עובדים ב DC על 1T המערכת לא ב OC השאלה מה ניתן לעשות?איך אפשר לדעת אם הבעיה היא בלוח אן בזכרונות עצמם? כמו שניתן לראות הבעיה צצות ב "test 5" - זה אומר לכם משהו? http://img404.imageshack.us/my.php?image=img0019lu0.jpg http://img135.imageshack.us/my.php?image=img0015uj4.jpg תודה!!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד G2020 זיכרון DDR3 2GB 1333 מערכת הפעלה WIN7 64 PRO ובמנהל משימות הזיכרון תמיד תפוס 60 אחוז - עד 80 , למה הוא תופס כל כך הרבה ? והמוכר אמר לי " אתה לא רוצה 4GB ? " חשבתי ש 2 זה מספיק ... יש לי זיכרון " שרת " 2GB 1333 וזה הלינק - http://www.ncix.ca/products/?sku=44156 הוא יתאים ללוח אם שלי ? דגם לוח אם GIGABYTE H61M-S1
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה ונראה לי אחלה מקום לשאלה שלי, אם לא אפשר להעביר. יש לי מחשב Intel Pentium D, בן 5 בערך. הייתה לי כבר בעיית התחממות בעבר עם המאוורר של המעבד ולדעתי זו אותה בעיה. פעם קודמת הוצאתי את המאוורר של ה CPU, ומרחתי משחה טרמית חדשה וזה פתר את הבעיה. עכשיו ניסיתי את אותו הדבר ועדיין קיימת הבעיה. אם יש פה מישהו שיכול או יודע מה יכול לפתור את הבעיה אשמח לשמוע, חשבתי שאולי צריך מאוורר למעבד חדש, אבל אשמח לשמוע המלצות שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הוינדוס במחשב הנייד שלי לא עולה ולאחר ניסיון של repair דרך התקנת הוינדוס הוא נותן לי שגיאת error loading ולא מגיעה לטעינה בכלל. ניסיתי להתקין puppy linux עם USB כדי לתת גיבוי לכל הקבצים אך זה לא נותן לי אפשרות אפילו לראות את הקבצים שנמצאים בכונן הקשיח. האם ישנה עוד דרך כדי לגבות את כל הכונן או דרך אחרת לתקן את המערכת של וינדוס 10 שככל הניראה לא ניפתחת ביגלל וירוס? אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשום 66 מעלות ? זה נכון ? ורשום גם שהמעבד לוקח 84W זה נכון ? 84W זה תנור ! http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב i5ולא מצליח לזהות איזה דיסק קשיח ו גם זיכרונות אבקש לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חברה אני ממש בפנינקה! אני בטעות שמתי את הזכרונות שלי (ראו מפרט) על 800מה"ז במקום 667 ואז המחשב לא עולה! הוא חדש! אני חושב שזה בגלל שהלוח אם יכול רק 667 ומשהו, אבל לא 800! כשהו נדלק הוא עושה 3 ציפצופים ארוכים ואז פשוט כלום! אפשר איך שהו לאפס או משהו? בבקשה תעזרו מהר!
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי לפני זמן מה מחשב חדש (פחות משבוע) הינה הSPEC Motherboard: Asus P8P67 Keyboard: Gigabyte GK-K6800, Case: Coolermaster CM 690 II Advanced, Video card: Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe , Speakers: Altec Lansing BXR1220 2.0 , Processor: Intel Core i5-2500k, Memory card reader: Winstars WS-CR302M 3.5" black , Screen: Samsung 23" 2333T 8ms LCD , Memory: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 "Ripjaws" , Headphones+Microphone: Plantronics GameCom 367 , DVD burner/reader: LG-GSA-GH22L X22 SATA DVD , HDD: Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB=1TB SATA2 32MB , printer: HP LaserJet Pro P1102 , Processor Cooler: Scythe Mugen 2 Rev. B , Power Supply: Seasonic 6…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב נייח שאני לא מצליח להגיע לביוס. תסתכלו בתמונה המצורפת - זה מה שאני מקבל.. מדובר בלוח אינטל דגם D945GCNL. ניסיתי איפוס לוח אם והחלפת ספק כח. במידה ומוציאים את הזיכרון אז יש צפצופיםפ. מה עוד אפשר לעשות (אם בכלל ) ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי דיסק חיצוני Seagate freeagent 1TB לפני כשנה וחצי (אחריות לחמש) מ-K.S.P. הדיסק מלא בסרטי HD ומחובר לסטרימר. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשי נקישה (כנראה הראש) וכשזה קורה הסרט קופא כחצי דקה עד שהקליקים פוסקים. העברתי את הדיסק לסניף של K.S.P ממנו רכשתי. כעבור שבוע וחצי כשראיתי שלא חוזרים אליי, ניסיתי ליצור איתם קשר. לאחר כשעה במענים הקוליים שלהם הצלחתי להגיע למענה אנושי שהעביר אותי למעבדה. במעבדה הודיעו לי שהדיסק עבר בדיקת העברת נתונים ועוד בדיקה עם כלי של Seagate ושהכל בסדר, הם לא שמעו קליקים ולא מוכנים להחליף. אמרו שאם הדיסק יתקלקל אז יחליפו למרות שהפצרתי בהם להחליף מכיוון שאני לא מעוניין לחכות למותו של הדיסק ולאבד את כל החומר. המליצו לי לגבות את החומר בצריבה (1TB…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי היה צריך לעבור פורמט ל C והתקנה חדשה של וינדוס אני חושב שהוא היה מתחבר לאימייל דרך איזה תוכנה מוזרה כמו אוטלוק או משהו בסגנון POP3 שאיכשהו מתחבר לנטויזיון דרך תהליך מסובך ומסורבל השאלה היא איפה נשמר כל התוכן של האימייל כי היו לו שנים של מיילים האם זה יושב על המחשב על C שפורמט או שזה יושב של השרת של נטווויזן ואם הוא יצליח לגשת שוב למייל היו שם הדברים ואיך עושים את זה כנראה הוא צריך לדבר עם תמיכה על מנת לסדר את התוכנה וכל ההגדרות?
-
- 4 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין , מחשב P3 450 אני לוחץ על הכפתור המחשב נדלק אבל לא מציג לי כלום ואין שום צלילים , ניסיתי להחליף ספק + כריטס מסך , ועדיין לא עוזר ... יש לימישהו עצות ( אהה גם החלפתי זכרון) .... ?????????
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קניתי דיסק קשיח wd3200aaks של Western Digital המחשב שלי מסרב לזהות אותו. בחיפושים באינטרנט מצאתי שלצ'יפסט בלוח האם שלי - vt8237 אין תאימות עם SATA II (אבל יש עם SATA I). באתר של ווסטרן דיגיטל הציעו לשים ג'מפר וכך לקבע את הדיסק למהירות של SATA I אבל זה לא עובד... אני ממש אשמח לשמוע הצעות לפני שאחזור לחנות לבקש שיחליפו לי לדגם אחר (והרבה פחות משתלם..)
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך חודש חודשיים בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי איזה שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות רעש קצר כזה שהוא נדלק ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן את זה? זה בערך המפרט של המחשב asus A8N-E לוח אם GIGABITE 6600GT כרטיס מסך ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? AMD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? WD ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? תודה מראש .. :2gunsfiring:
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-