עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה במשחקי מחשב שאחרי שעת משחק בערך יש הודעה כחולה (לא תמיד לעיתים רחוקות שכתוב bad_pool_caled נכנסתי לנושא הראשון בפורום על המסכים הכחולים וכלום לא עבד. יש לי קישור לקבצי minidump להורדה. מקווה שתוכלו לעזור. http://www.geocities.com/a_halachmi/Minidump.zip

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  2. המערכת החדשה שהרכבתי לפני שבוע מופיעה בצד. כמו כן אין שום בעיות לא של טמפ' ולא של מתחים, עדיין "מעולם" לא נראה תחת המערכת החדשה שום מסך כחול וכל משחק או תוכנה או כל דרך כלשהי להעמיס על המערכת עובר בשלום כמו שצריך. עם כל הנתונים האלה מידי פעם פרקי זמן לא קבועים יכול להיות כל 5 דקות יכול להיות פעם בשעה מושמע מן צפצוף כזה קטן מהלוח האם, באותו זמן של הצפצוף המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ולא מורגש שום קפיצה או בעיה כלשהי. מה זה אמור להביע?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by disturbeder,

יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 . המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל? ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by sbtgn1,

לקחתי לוח אם תקין של חבר שעליו היה E2200 קניתי E5300 חדש ספק חדש וכרטיס מסך שעובד אבל אני לא רואה כלום על המסך ההשערה שאני נוטה אליה אחרי בדיקה באתר של אינטל שהביוס הנוכחי שתומך ב E2200 לא תומך ב E5300 וצריך לשדרג את הביוס הבעיה שהמחשב לא עולה האם יש דרך לשדרג ביוס כאשר הביוס לא תומך עדיין במעבד כל הצעה כולל ניסים תתקבל בברכה חוץ מלהחליף למעבד שתומך ואז לעדכן.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  6. יש לי בעיה חמורה שכבר נמצאת הרבה זמן, לא משנה כמה פעמיים פירמטי את המחשב, לא משנה כמה פעמים החליפו לי את הכרטיס מסך, לא משנה כמה פעמים החלפתי את הדרייבר כלום לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVIDIA Geforce 9500 GT , לפעמיים שאני משחק במשחקים הגרפיקה של המשחק מתעוות-ת , כל הצבעים משתנים משהו מוזר, הוא נתקע לכמה שניות וחוזר עם צבעים משונים, אז אני חוזר לשולחן עבודה וחוזר למשחק ואז זה מסתדר זמנית והמחשב הופך להיות איטי וצריך ריסטרט בשביל לסדר את התקיעות . פעם אחת בחודש הזה הוא עשה לי מסך כחול של nv4_disp, אני כבר לא יודע מה לעשות אני די מיואש ! תודה לעוזרים , רק אל תכתבו לי מה שכתבתי למעלה זה יחסוך לי ולכם זמן .

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  7. טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by liran2003,

היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  9. הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  11. שלום חברי הפורום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה. "סימפטומים:": 1. כשהוינדוס היה מותקן המחשב היה נתקע במהלך סרט (בדר"כ אך לא רק) - קופא לגמרי ואי אפשר יותר לעשות כלום חוץ מכבות אותו. 2. ניסיתי לפרמט אך גם זה ללא הועיל. במקרה אחד אחרי הטעינה של הקבצים (Windows XP) המחשב לא המשיך אחרי ההפעלה מחדש, כשניסיתי להתקין וינדוס 7 הוא נתקע כבר בחלק של Loading Files. 3. המחשב גם הרבה פעמים לא עושה בוט אחרי שמדליקים אותו/מפעילים מחדש, וצריך לכבות אותו לדקה שניים ורק אח"כ הוא עושה בוט. אשמח לכל ניסיון לעזרה או רעיון. תודה, עידן.

12. Started by lion03,

היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by secondhand,

ערב טוב חברה, יש לי בזמן האחרון פסים כאלה שעוברים במסך, לא ממש רואים אותם שהמסך לא כהה מאוד (שחור), אבל בכל אופן, יש דרך להיפתר מזה? יכול להיות שזה נגרם ממגנטיות של רמקולים ליד המסך?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by gad57,

בדרך כלל המחשב קרס בעת הרצת משחקים לא כבדים בכלל. עבדתי לפי המדריך לקריאת קובצי MINIDUMP וכפי הנראה הסיבה היא הקובץ ntkrnlmp.exe. עכשיו איך אני יכול לדעת מה הקובץ הזה ואיך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by galalos10,

שלום מסך dell 22 מחליף צבעים לא באופן קבוע מלובר עם כבל vga בעיה במסך ? תודה

18. יש לי תופעה מאוד מאוד מוזרה ובאמת אני צריך ממש עזרה מכם... כל משחק שאני משחק בו, המחשב נתקע לאחר 2-5 דקות ואני צריך לעשות ריסט. זה ממש מעצבן וכבר נשבר לי הראש מזה.. בדקתי טמפ' של המעבד והוא הגיע ל50. אני לא יודע איך לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך אבל אני מניח שהבעיה היא מהספק. המפרט שלי: P4 2.8 HT Prescote 512MB DDR Dual Radeon 9550 256MB 80GB 8 mb Buffer 7200rmp Gigabyte GA-8IPE1000-G ד"א: פירמטתי את המחשב, בדקתי וירוסים וספי וארים, ניקיתי אבק וסידרתי כבלים. כלום לא עזר עד עכשיו... ויש לי 2 מאוררים לא כולל זה של כרטיס המסך ושל המעבד (מאורר אחד מכניס אויר ואחד מוציא אויר חם) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by oshri-d,

שלום רב, אז ככה, התקנתי לוח אם משומש של אסוס למחשב פנטיום 3 שבדיסק הקשיח שלו מותקנת מערכת הפעלה XP בגלל בעיות של "קפאון" המחשב כל הזמן, ללוח הקודם היה צי'ספט של VIA וללוח החדש שהתקנתי יש ציספט של ITI, לאחר שהתקנתי את הלוח החדש עלה רק ההרצה של הזיכרון והזיהוי של החומרה הקיימת (דיסק קשיח, צורב וכדומה) ולאחר מכן בלי הודעה כלשהי על תקלה, המחשב נתקע, לפני השלב של העלאת ה-XP! לציין כי ניתנת לי האפשרות להגיע לBIOS ולשוטט שם בלי שהמחשב ייתקע. דיברתי עם טכנאי מחשבים שמסר לי כי בגלל שהציפסט של הלוח שונה במערכת הפעלה של הXP נוצרת בעייה עם החומרה החדשה, מה שצריך לעשות זה להכנס למנהל ההתקנים עם הלוח הישן ולשנות את התקן ה-IDE לסטנדרט ואז להתקין את הלוח החדש, העניין הוא שאין לי אפשרות…

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  20. ההרדיסק הנ"ל איתי משנת 99 לפני מספר שבועות הוא התחיל להשמיע רעש מוזר מאין צפצוף כזה חלש ומעצבן לא יודע איך להסביר את זה בהתחלה חשבתי שמדובר באחד המאווררים שהחליט להתקלקל ד.א. המחדש בן שנה הארדיסק היה חשוב מדי מכדי שהוא יעבור עם המחשב השני אז הוא נשאר אצלי. בכל מקרה פתחתי הקופסא ראיתי האבק ניקיתי האבק גם מהארדיסק אך הרעש לא פסק האם למישהו יש את התשובה לשאלה מה לעזאזל הרעש הזה מאין צפצוף מעצבן שמסיט את הריכוז לא יודע איך להגדיר אותו אני בטוח שמישהו אי פעם פה שם בסביבה נתקל בכזו בעיה ויודע איך לסדר אותה ואני מעדיף שלא לקנות ארדיסק חדש עד שאני יקנה מחשב חדש (חודש חודשיים) ביינתים אני רוצה לעבוד עם מה שיש על המחשב הזה כדי להעביר אותו לאחי הקטן יש טיפים רעיונות דרישות בקשות משה…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by morx,

שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  22. כמו שאתם רואים בכותרת " שהמסנג'ר לא מתחבר אחרי איפוס ביוס" מס השגיא 80048820 , בבקשה חברה תעזרו ליייי ניסיתי את הקטע הזה אם לכוון את השעון ואת נתאריך לנכונים... יש אולי עוד איזה משהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by nissim_y,

לאחר 3 חדשי עבודה עם העכבר האופטי ( matrix), פתאם הוא מגיב לאט. לפעמים הסמן מטייל לבדו על המסך מבלי שאגע בעכבר. norton antivirus המותקן ב win-xp - לא מראה על וירוס מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by idan495411,

אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by danielblum,

המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים