עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי בעיה לפעמים המחשב לא עובר את הקטע של הMEMORY TESTING במסך הראשוני(איך שאני מדליק את המחשב) הוא פשוט נתקע עליו וכותב לי MEMORY T כדי לפתור את הבעיה אני כל פעם עושה ריסט מכבה את המחשב וגם את הספק מדליק ורק אז זה מסתדר זה קרה לי כל הזמן שהOC בביוס שלי היה דלוק,עכשיו כיבתי אותו והחזרתי הכל להגדרות ברירת מחדל וזה עדיין קורה מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  2. אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by assafz,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD שעובד כבר זמן רב בלי תקלות. השבוע התקנתי משחק (Ceasar IV) ומאז התחילו התקלות: ראשית - המשחק עולה ומתחיל לפעול אך אני רואה רק מסך לבן. כשאני מזיז את העכבר מופיע הסמן, אך הוא אינו זז. אני לא חושב שזאת בעיית DirectX מכיוון שבדקתי והגירסה תקינה והtests שהרצתי היו תקינים. חשבתי שאולי כרטיס המסך לא מתאים לדרישות המשחק, אך הדרישות לא גבוהות, כך שאני קצת סקפטי בנושא זה. שנית - לאחר ההפעלה (פרקי זמן לא קבועים) פתאום מופיע לי מסך שחור ורשום לי שאין סיגנל על המסך, או שמופיע מסך עם קווים לאורך כל המסך. לא מדובר בתמונה שיש עליה "רעשים" בצורת קווים, אלא קווים בלבד והמחשב תקוע. אני חושב שהבעיה היא כרטיס מסך או דרייברים, אבל אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה ו…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. Started by omfglol,

אני משחק team fortress 2 וקניתי עכשיו מיקרופון ולא שומעים אותי במשחק... מה לעשות? והדרייבר של הaudio שלי הוא "Realtek HD Audio Manager"... אין סיכוי בעולם שמקירופון פגום, ונראה לי שזאת הבעיה: הבס והטרבל על 0... ואי אפשר להזיז אותם... ניסיתי הכל כדי שיהיה אפשר ואני לא מצליח... תודה למי שעוזר! :s05:

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by danielhasan,

קניתי מחשב חדש קיבלתי ביום חמישי עכשיו התקנתי VISTA 32BIT והוא פועל ממש לאט , בהתקנת משחקים הוא ההתקנה ניתקעת. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by LIOR42,

יש לי בעיה אחרי שאני משתמש במחשב זמן מה פתאום כאילו הוא נרדם הכל לא פעיל חוץ המעכבר שממשיך לעבוד

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. כשאני מפעיל משחק המשחק לפעמים נתקע והמחשב מתכבה בעצמו ולפעים אני המסך נכבה ואז המחשב מתכבה. אותו דבר קורה לי עם WINDOWS MEDIA PLAYR שהוא נתקע ומתכבה! מה קרה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by aaviran,

אחד הכוננים שלי הפך בצורה מסתורית ל-write protected. לא נגעתי בשום הגדרות. לא של הביוס ולא של מערכת ההפעלה. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by ^alon^,

שלום לכולם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... המחשב שלי כל כמה זמן מאתחל את עצמו... זה קורה באמצע משחק, כשאני רואה סרט, סתם ככה באמצע הלילה... לפעמים פעם ב20 דקות לפעמים פעם בשעה... מה אני יכול לעשות? למה זה קשור? איך פותרים את הבעיה? תודה אלון

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by or_si2,

למי שלא זוכר העליתי אשכול על הבעיה לפני בערך חודש או חודשיים...אבל עכשיו המחשב עובד בערך אז אני יכול להריץ כל מיני בדיקות על הזיכרון כמו שהצעתם! אני אספר מההתחלה את הבעיה! מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE בהתחלה, שהלכתי לקנות רציתי זוג זכרונות במהירות 533, כמו שתומך הלוח שלי, המוכר אמר שזו רק המהירות המירבית וזה בכל מקרה יעבוד על פחות קיבלתי שני סטיקים של חברת TEAM במהירות 667 שכשבועיים עבדו מצויין ואז התחילו לעשות בעיות. בהתחלה, אחרי כשעה משחק המחשב קפא וכל מה שעשיתי הוא פשוט נתקע ולא זז בכלל, כאילו איבד את ההכרה. אחרכך זה רק הלך ונהיה גרוע, זה קרה עוד בפתיח של המשחק (Sims2) ואחרכך גם בע…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Omer DA,

לאחרונה קניתי מחשב חדש הכל עובד מצוין חוץ מבעיה שכשמדליקים את המחשב הוא כיאילו לא מגיע לשלב של טעינת הwindows ורק כשעושים ריסט הוא מסתדר והכל עובד מצוין מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  12. שלום לכולם מדובר על מחשב מסוג פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שמריץ Windows XP, אצלי כמעט 9 שנים ובשימוש יומיומי. הכונן הקשיח הוא של Western Digital בעל נפח של 37.2GB עם חיבור IDE. מהיום התחילה תופעה מוזרה שקרתה פעמיים מהבוקר: בעת עבודה על המחשב (גלישה באינטרנט) הכונן מתכבה, מתקבלת הודעה כחולה על המסך באנגלית, אני עוד לא מספיק לעיין בה והיא נעלמת והמחשב מבצע ריסט. בעת ה- BOOT שומעים שהכונן נדלק והמערכת עולה. אחרי שהוינדוס נטען מתקבלת הודעה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה..." קצת פרטים: אין וירוסים, אין רוגלות, הכונן נסרק לגילוי שגיאות כולל בדיקת סקטורים פגומים, הכונן עבר איחוי. הטמפ' נבדקו וכולם תקינות והמאווררים כולם עובדים באופן תקין. מה יכולה להיות הבעיה, האם בעיית חומרה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by pcfreakk,

אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by zomygod,

שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by GrimReaper,

שלום כולם, קניתי מחשב חדש בחלקים הרכבתי אותו בבית לבד ועכשיו אני עובד עצות! כל כמה זמן בצורה אקרית המחשב קופא. התמונה לא זזה שום דבר לא עובד ואם יש סאונד אז הוא עושה לופ. זה לא בעיה של חימום כי יש מאווררים על הכל וכשאני נוגע שום דבר לא חם. זה לא הכרטיס מסך בדקתי אותו במחשב אחר. זה לא הווינדוס כי התקנתי XP VISTA וגם VISTA64 בכולם זה נתקע. לפעמיים זה נתקע גם בהתקנה של הווינדוס. המפרט: core 2 dual 6mb 3.00mhz 8800gt gigabyte pci-express 2.0 2gb dual channel ocs reaper בבקשה עזרה....

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by moshe20,

שלום אני מנסה לשחק במשחק Shaiya זה משחק רשת וכל פעם הוא נתקע ומעלה לפעמים את הבעיה הזאת... מה שמוזר זה רק במשחק הזה עדכנתי ביוס ועדיין אותה בעיה מישהו יכול לעזור לי? הנה פרטי הDX DIAG שלי System Information ------------------ Time of this report: 7/23/2008, 23:14:35 Machine name: MOSHE-98CC2092E Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: System manufacturer System Model: System Product Name BIOS: BIOS Date: 08/10/06 14:20:49 Ver: 08.00.12 Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 3008MB RAM …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by lamer4ever,

שלום יש לי כונן DVD וכונן DVD -RW שניהם של LG יום אחד פתחתי את המחשב ושני הכוננים לא מצליחים לקרוא דיסקים של DVD אבל מצליחים לקרוא CD. אני מכניס דיסק DVD של תמונות שצרבו לי , לוחץ על הכונן וזה פשוט מעלה את ההודעה "PLEASE INSERT A DISK INTO DRIVE F" ככה זה עם כל דיסק DVD שניסיתי יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. לאחר שהורדתי והתקנתי את תוכנת ה-EVERSET נגלה לעיניי משהו מפתיע. ישנה אפשרות שהמעבד שלי לא עובד בשיא יכולתו? ואם כן, איך אני מתקן את זה? (ממה שהבנתי ב-BIOS, העניין הוא שאני לא מוצא את הכפולות ב-BIOS בכדי לראות אם הוא םועל על 2.4GHZ כמו שהוא אמור או על 1607.7MHZ..) תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by -AKEL-,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. המחשב מוציא שלושה צפצופים לא רציפים, הם נשמעים כך: http://www.f2h.co.il/349634 קובץ AMR בן 9 שניות שהקלטתי. אם ההקלטה לא מובנת, הצלילים נשמעים כך: צליל אחד...חצי שנייה שקט...ואז שתי צפצופים אחד אחרי השני. ושוב ושוב כמובן. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by B166ER,

שלום, יש לי מחשב חדש: Q9300 GIGABYTE P35-DS3L Mushkin ddr2 4096 800mhz 5-5-5-12 ATI HD4850 corsair cmpsu-450vxeu 450W הבעיה שלי היא שכל כמה שעות המחשב פתאום קופא. כשאני אומר קופא אני מתכוון שכל התוכנות שפעלו נעצרות והכל נתקע. alt+ctrl+del לא עובד וגם alt+F4 לא. גם כל הקיצורים האחרים כמו winkey+D או winkey+L לא עובדים. הדבר היחידי שניתן לעשות הוא Restart. כמו שציינתי מדובר במחשב חדש, הוא עבר בדיקות במעבדה של החנות שממנה קניתי אותו (לפני שקיבלתי אותו) וכמו כן גם אני ביצעתי בדיקות לזיכרון ולדיסק הקשיח שעברו בהצלחה. הבעיה גם לא נובעת מהתחממות כי הטמפרטורות נורמליות. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  22. יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום. קניתי אתמול את הצורב הזה: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה, חיברתי את הצורב כמו שצריך . הבעיה שהוא לא קורא שום תקליטור שאני מכניס אליו. הוא כאילו קורא את התקליטור (נורה מהבבת ושומעים רעש של קריאה) אבל שום דבר לא קורה ושאני מנסה להכנס לכונן עצמו מתוך המחשב שלי, הוא לא מגיב. ואם הוא לא קורא, אז אין צורך להגיד שהוא גם לא צורב. לעומת זאת, שחיברתי את הצורב למחשב שיש בו מערכת הפעלה XP הצורב עבד כמו גדול. קורא וצורב כמו שצריך. מה הבעיה ? הצורב לא תואם לויסטה? או שיש בעיה אחרת? על איזה כיוון ללכת בניסיון למצוא את הבעיה בויסטה? כי הבעיה היא לא בצורב!! הוא עובד . תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  25. הבעייה מתבטאת בקיפאון זמני (ממש של שנייה, מקסימום 2 שניות)של המחשב - העכבר והמקלדת לא זזים והמסך קופא, אבל אם נגיד יש שיר ברקע אז הוא ממשיך חופשי. הבלגתי על בעיה הזאת כבר יותר מדי זמן וזה מתחיל לעצבן |: זה קורה לי במשחקים (COD 4 למקרה שהתענינתם - גם ב-SP וגם ב-MP, GTA SA וכד') וגם בשולחן עבודה רגיל, שאני סתם בא לפתוח קובץ או סתם מטייל עם העכבר. הבעיה היא לא בקנה מידה גדול, זה קורה ממש לעיתים רחוקות ובמשחקים כבדים אפילו יותר. במהלך כתיבת ההודעה הזאת, הכל קפא שוב לשנייה והמשכתי לכתוב (למדתי להתעלם) והטקסט שכתבתי במהלך ה"קיפאון" נקלט. בקיצור, מחשב קופא לשנייה וחצי, פעם בשעה-שעתיים ובמשחקים אפילו יותר. E6300 Asus P5VD2-MX NVIDIA 7300LE (די עלוב, אני יודע ) 1GB RAM S…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים