עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בעקבות סקטור פגום ושגיאה כלשהו, נעלמו לי הכוננים מהדיסק. איך אני מבצע סריקת סקטורים בלי ליצור כונן חדש שבטח ידרוס לי את כל הקבצים? תוכנת הדיאגנוזה של מקסטור לא מזהה שיש לי כונן לבדיקה (לא מזהה כונני SATA). וינדוס כן מזהה שיש כונן (חומרה). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. שלום כולם יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 שפועלים ב 1T כמובן אני רוצה להרחיב ל 1024, והאפשרות היחידה שלי היא עוד 2 סטיקים של 256. מה שאומר- 2T. מה יהיה ההבדל אחרי ההרחבה? ומה ההבדל בין 1024 של 1T ל 2T? יש הצעות/המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by sdusdus,

בכל המשחקים אני מקבל צללים מפוקסלים.אם זה COD,METRO,GTA,DEAD RISING 2,MAFIA 2 וDEAD SPACE 2. החלפתי שלוש(!!!!) כרטיסי מסך ועדיין יש תבעיה. הסרתי והתקנתי עם DRIVER SWEEPER ,REVO UNINSTALLER CCLEANER תדרייברים יותר משלוש פעמים וניסיתי חמש גרסאות!!! של דרייברים ישנים או בטא. DIRECTX תדבר הזה הסרתי עם DHU יותר מעשרים פעם והתקנתי מחדש עם גרסאות שונות ומגוונות ועדיין Same Shit תמונות: cod 6 DR2 POP http://img268.imageshack.us/img268/1050/princeofpersia201001200.jpg dmc4 http://img225.imageshack.us/img225/3976/dmcs4vg0.jpg AC2 http://imageshack.us/f/293/clipboard01lx9.jpg/ מישהו מוכן לעזור לי בבקשה למה אני על סף יאוש!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by robin7,

מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Tals-,

בגלל המצב שכיום ברשת.. תדעו להתגונן מפני פריצה לחשבון שלכם http://pcgalaxy.co.il/how-to-secure-your-facebook-profile/ תהנו בהצלחה! אני כבר ביצעתי את זה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  8. מדובר במחשב נייד HP Pavilon ze4523EA אני מעוניין לפרמט ולהתקין חלונות מחשב. הבעיה היא שאין לי את הדיסקים של חומרת המחשב, אני חושש שלאחר הפירמוט אני אדרש לדרייברים של לוח אם / סאונד / כרטיס רשת וכו', כמו כן מותקן איזה דרייבר שמאפשר להשתמש בכפתורים ובמשטח העכבר (עם האצבע) המובנה במחשב (OneTouch למיטב זכרוני). מה עלי לעשות כדי להבטיח שלאחר הפירמוט לא אתקע ? תודה !

9. Started by uriya,

שלום לכולם אתמול שהפעלתי את המחשב ומשהו דיי מוזר קרה, כמה דברים האמת led של ההפעלה, ז"א לאחר הלחיצה לא פועל אבל יש רעש של ההארד דיסק שהוא רץ, אין רעש תקוע או לופ כלשהו, ואין ציפצופים מוזרים או ציפצופי אזהרה כאלה ואחרים. השני- המסך לא עובד גם מאותו יום. מה יכולה להיות הבעיה? אם זה לא הפורום המתאים אבקש להעביר תודה אוריה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by malcolmx9,

יש לי מחשב: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (בלי שום OC) ABIT NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM JB פירקתי את כל המחשב, ניקיתי את המשחה התרמית הישנה מהמעבד ומרחתי אחת חדשה של ARCTIC SILVER. חיברתי את הכל מחדש, וכשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע בחלון של הביוס. אני לא שומע שום ציפצוף מהמחשב. זה מה שכתוב: המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח ואת הצורב. הוא מזה בצורה מוטעה את המעבד שלי גם. בזמן מריחת המשחה התרמית, קצת משחה נפלה לי לאזור שמסביב לליבה. ניסיתי לנקות עם קיסמיי שיניים, ובאמת שניקיתי את זה המון אבל עדיין נשאר האזור הזה חלקית בצבע אפור (הצבע של המשחה). אז מה קורה פה? המעבד הוא שנשרף? הכונן קשיח? ניסיתי לבדוק את החיבורים של הכונן הקשיח, והם בצורה נכונה...בדקתי גם כמה פעמים לי…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Dago,

אז ככה יש לי את ה 9600XT של סייפר עכשיו הוצאתי אותו בשביל לעשות סידור וזה ושהחזרתי ...... פתאם נהיו לי קווים לבנים על המסך שמפעילים ולא מבינים כמעט כלום ועכשיו נגיד שאני מחר את המצלמה של ב USB המחשב נדלק מחדש האם זה נכונה ההשערה שלי שהספק שלי Simbbada 480w הוא הגורם לבעיה בכל מקרה הזמנתי את הHEC 480 יש מצב שזאת הבעיה כי אני לא רוצה לזרוק סתם כסף

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by ETB,

יש לי בעיה של חוסר יציבות במתחים לליבה, הולטג' על 1.65, ובתוכנות הניתור הוא מציג מתחים אחרים לגמריי ממה שהוא אמור לעבוד, מה גם שהוא לא יציב בשיט, המתח לליבה נע בין 1.616-1.63 ובמקרים מסויימים הוא אף יורד ל1.600. מה יכול לגרום לנפילות מטח כזו קיצונית. כמו כן המתחים במסילות השונות בספק שלי (HEC-300W), בתוכנות הניטור השונות ובביוס הוא מציג: ה 12V+ = 11.73 ועם מולטי מטר- 11.93 5V= 4.95 ועם מולטי מטר- 5.12 עושה רושם שהלוח מזייף במדידת המתחים (האומנם?) אני חושד שגם הספק הזה מגביל אותי הOC. ועם מישהו נתקל במתחים כאלו בעם הספק של hec.

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  14. ההרדיסק הנ"ל איתי משנת 99 לפני מספר שבועות הוא התחיל להשמיע רעש מוזר מאין צפצוף כזה חלש ומעצבן לא יודע איך להסביר את זה בהתחלה חשבתי שמדובר באחד המאווררים שהחליט להתקלקל ד.א. המחדש בן שנה הארדיסק היה חשוב מדי מכדי שהוא יעבור עם המחשב השני אז הוא נשאר אצלי. בכל מקרה פתחתי הקופסא ראיתי האבק ניקיתי האבק גם מהארדיסק אך הרעש לא פסק האם למישהו יש את התשובה לשאלה מה לעזאזל הרעש הזה מאין צפצוף מעצבן שמסיט את הריכוז לא יודע איך להגדיר אותו אני בטוח שמישהו אי פעם פה שם בסביבה נתקל בכזו בעיה ויודע איך לסדר אותה ואני מעדיף שלא לקנות ארדיסק חדש עד שאני יקנה מחשב חדש (חודש חודשיים) ביינתים אני רוצה לעבוד עם מה שיש על המחשב הזה כדי להעביר אותו לאחי הקטן יש טיפים רעיונות דרישות בקשות משה…

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  15. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  16. שלום חברים, יש לי לפטופ של לנובו. יוגה 710 , מסך מגע, והכל מעולה!!! למעט פרט אחד! כאשר אני נכנס לאתר של פייסבוק.. לאחר כמה דקות כל המסך מרצד בטירוף!!! וממש לא מגיב לכלום. ואני נאלץ כמובן לסגור מיד את האתר. יש לכם השערה ממה זה נובע ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  17. אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  18. שלום היום קניתי כרטיס מסך Geforce 620 , וכשכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש גיליתי שנעלם לי הדרייבר של הכרטיס קול , לא יודע אם יש קשר או לא , בכל אופן ניסיתי לאתר את הדרייבר של הלוח אם שלי לפי Everest שטוען שהלוח אם שלי הוא Asus P5BW-LA אבל באתר של אסוס אני לא מוצא את הלוח אם הזה והלכתי לאיבוד בכל העניין , אשמח לעזרה , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  19. אני חדש בפורום ,ויש לי שאלה קטנה וחשובה מאוד: יש לי מחשב פנטיום 4 שלא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות והוא פועל באיטיות מאוד, אני מפעיל אחת לשבוע את "ניקוי הדיסק" "איחוי דיסק" (אם צריך) ,ומשתמש בתוכנות להסרת תוכנות ריגול ,ועדיין המחשב עובד לאט מאוד וממש לא אופייני למחשב כזה. מה עושים? תודה רבה

20. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ..יש לי הארדיסק 1TB של סגייט לארונה הוא התחיל לעשות לי בעיות ואחרי בדיקה התגלה שיש לו 4 באד סקטור האם אני יכול להמשיך לעבוד איתו ? האם אחריות על הארדדיסקים כוללת באד סקטור כלומר האם זה מספיק שיש לו 4 באדסקטור בשביל לדרוש שיחליפו לי אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. ניסיתי לבצע בדיקה של המחשב לפי תוכנת S&M אך מייד שאני מתחיל את הבדיקה מופיעה השורה האזהרה : The test monitoring has been interrupted at the voltage + 4.88V מה המשמעות של זה? משהו לא בסדר ? :s05:

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. צריך לנקות אותו אולי?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by MatanMaimon,

קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…

24. Started by Frequency,

אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by sharonp,

היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים