תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש בפורום, יש לי מחשב חדש, לוח אם של asus p5n-e sli וכרטיס מסך של ati readon 1650x. המחשב עובד מעולה. אתמול כאשר כיביתי את המחשב וחזרתי מאוחר יותר להדליק אותו, המסך שלי לא מקבל תצוגה. בדקתי את המסך נשרף, אך המסך עבד מעולה על מחשב אחר. בדקתי את הכרטיס יושב טוב בסלוט והכל תקין , המאוורר של הכרטיס עובד, המחשב אינו משמיע ציפצופים בעת הפעלתו, נראה שהכל תקין, אין לא מופיעה לי תמונה על הצג, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך, אותה בעיה לא מופיע תמונה והמסך שחור, כאשר אני מנסה לחבר את המסך לחיבור אנלוגי ולא דיגטלתי מופיעים לי צבעים כאלה מחורבשים על המסך כמו של טלוויזיה מקולקלת. איני יודע אם הבעיה בכרטיס מסך, בלוח אם או בספק, אשמח לשמוע ממכם הצעות לפני שאני ביום ראשון רק …
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום הם נתוני המערכת : לוח אם, K7 triton VIA chipset של Gigabyte זכרונות 512 MB קינגסטון, כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 6600 ULTRA, רכשתי כרטיס מסך חדש R9800 250MB XT ולאחר ההתקנה שכללה הסרה של דריברים ישנים והתקנה של דריברים חדשים מהדיסק ומהאתר .... וכולי הבעיה נשארה המחשב היה נתקע כשחפשתי תשובות בפורומים בעולם אלו הממצאים : 1. התשובות הטריוויאליות; דריברים התקנה והסרה + עדכון מאתר היצרן+הדריברים החדשים ביותר גם של כרטיס המסך וגם של הלוח אם. 2.DIRECT X חדש 9.0 ומעלה. תקין. 3. קרור של המערכת AMD עובדים חם יותר + קרור של המערכת בכלל כולל הכרטיס מסך. 4. לעלות את ההספק של AGP דרך הביוס לא נראה לי מומלץ בכלל למי שלא מבין. 5. יש לי CHIPSET VIA KT600 מסתבר שהקיט הזה רגיש משהו ו…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן ואני פשוט לא מבין מה המקור שלה, מאיפה היא נובעת. הבעיה היא שהמחשב שלי נתקע במצבים מסויימים (במיוחד במצבים של לחץ על המחשב) כמו משחקים, או מצב שבו אני מתקין תוכנה מסויימת תוך כדי שמיעת מוזיקה וחלונות רבים פתוחים וכדומה... תחילה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך מכיוון שהבעיה קראת לרוב בזמן ששיחקתי ברשת (Cs עם זה עוזר) אך לאחר מכן שמתי לב שהכרטיס כאשר המחשב נתקע לו חם כלל כנ"ל הטמפרטורות של המעבד שהיא סביבות ה 41 במאמץ ו 26 של הלוח אם. הגורם היחיד שיכול לעלות לי כרגע לראש הוא ההרדיסק שגורם לתקיעה של המחשב (שאני אומר תקיעה אני מתכוון שהמחשב לא זז ועליי לעשות ריסטרט כדי לסדר...). זה כל המידע שאני יכול להגיד, בכדי להוסיף אני אציין שמדובר ב AMD …
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני פשוט מדליק את המחשב הנייד, המחשב עובד,אבל המסך לא. כאילו,רואים שהמחשב עובד.. אבל המסך חשוך :-\ פתרונות?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח משחק נגיד fifa2003 אז זה כותב לי: "The D3D8.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLL:UnlockCB" וזה לא עובד!!! ניסיתי גם להתקין מחדש DirectX כי זה פעם עבד לי...
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ככה - אתמול ב- 02:40 (כן כן לפנות בוקר) הוזעקתי לחבר שמחשבו הפסיק לפעול. הסימפטומים - עם ההדלקה - הכוננים נדלקים, מבצעים בדיקה עצמית אבל אין post - המסך שחור - כלום נדה... לעבודה... הוצאתי זכרון והכנסתי בחזרה - כלום (גם בניסיון 2 ו 3 כלום ניסיתי גם כרטיסים, ניתוק והוצאה מהחשמל ובסוף בלית ברירה גם את המעבד... כלום לא עזר - כל הזמן אותה תוצאה... השעה : 05:30 לפנות בוקר - אני : "כבר מאוחר ננסה מחר " הוא : "חרררר..... חרררר...... " היום 09:47 - המחשב שכב כל הלילה מפורק לחלוטין - בבוקר חוברו - זכרון, מעבד, כ.מסך, עכבר, מקלדת - המחשב מופעל - הפעם מתקבל צפצוף אחד (עדיין אין Post) והמחשב נכבה. אני : "WTF" הוא : "חררר.... חרררר....…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב אני רוצה הלתקין וינדוס אל ההרד דיסק החדש 120גיגה של WD ... עכשיו חיברתי הרד דיסק 40 גיגה ועוד את ה-120גיגה הזה והמחשב לא מזהה את שני ההרדים!! :-\ אני מחבר רק את ה-120גיגה והוא מזהה אותו... עכשיו חיברתי 10 גיגה ואת ה-40גיגה הזה והוא רואה את שתיהם!! מה יכול להיות הבעיה? :-\
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הי אפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוח לדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. הכל התחיל כשגיליתי מן הפרעות כאלו על המסך - זה קרה בעיקר כאשר עלו שני חלונות ויותר, וההפרעות נראות כמו מין סריקה מהירה לרוחב המסך בצבע לבן (האם לזה הכוונה - ריצודים?). הייתי מניח שזו בעיה במסך אבל כל עליית החלונות, תמונות, תוכנות ובכלל כל מה שקשור בתצוגה - נהיה אטי להחריד. המחשב נקי לחלוטין מרוגלות, וירוסים ושאר מציקים. פתחתי וניקיתי את כרטיס המסך (מובנה). ו...שום דבר לא עוזר. האם לפרמט ? האם הלך כרטיס מסך ? זקוק מאוד לעזרתכם. INTEL CELERON 4 1700 ECS P4VMM2 VIA VT8751 כרטיס מסך: S3 PROSAVAGE DDR 86C420 תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנורה של הכונן מתחילה להבהב והמחשב מזהה כניסת usb. הבעיה היא שהמחשב לא מצליח לקרוא את הכונן הנייד- לא במחשב שלי ולא במנהל הדיסקים. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר ונתקלתי באותה בעיה. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רק רוצה לומר שעשיתי פירמוט וניסיתי הכל גם בWINDOWS 7 גם ויסטה וגם XP. טוב אז ככה הכל עבד טוב שנתיים עד שפתאום כששיחקתי המחשב קפא וקיבלתי BSOD. עכשיו זה קרה לי עוד פעם ועוד פעם בזמן משחק אחרי כמה דקות קיבלתי BSOD ועשיתי ריסטרט אבל תמיד המחשב טען את הוינדוס והכל פעל טוב כל עוד לא נכנסתי למשחקים עד שפעם אחת איך שהמחשב טען את הוינדוס קיבלתי BSOD שדרכו הבנתי שיש בעיה בNV4_DISP, נכנסתי לסייף מוד מחקתי את הדרייבר והמחשב פועל אבל איך שאני מתקין את הדרייבר אני מקבל BSOD אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס, אני רוצה גם לומר שכשזה טוען את הווינדוס XP הלוגו של הווינדוס מכוער מלא בנקודות שחורות. ותפריט BIOS מלא בנקודות בצבא תכלת. מה עושים? ד"א ניסיתי הרבה דרייברים גם ישני…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell חדש עם כונן 256 ssd שכנראה לא יספיק לי ובמקום להחליף אותו עכשיו ראיתי שיש לח קורא כרטיס sd במחשב האם אפשרי לשים נגיד כרטיס sd קבוע ולהגדיל ככה את הזכרון לאסחן בוא תמונות וכאלה ואז את התוכנות שעובד איתם להשאיר לזכרון במחשב זה יכול לעבוד טוב?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מנסה לחבר מדפסת של HP דרך ה Wi-Fi ההוראות שלהם הם להתחבר דרך תפריט ה Wi-Fi כמו כל חיבור כזה, לכתוב קוד שהם נותנים, ולאחר מכן "פתח דפדפן, הזן את כתובת ה-IP מדף סיכום הרשת, והקש על Enter. דף שרת האינטרנט המשובץ (EWS) ייפתח. - לחץ על הכרטיסייה עבודה ברשת, ... ...." בפועל כשאני מנסה לכתוב את הIP בשורת החיפוש, נפתח לי דף שכותב "לא ניתן לגשת לאתר זה" ואחרי זה כתוב שהמספר IP שלי סירב להתחבר [כדאי לנסות: לבדוק את החיבור * לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש] אשמח מאוד אם מישהוא יכול להדריך אותי מה אני אמור לעשות
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אלמוני, קיבלתי מהעבודה מחשב Dell מסדרת 5400 וישר שמתי לב שהגוונים האדומים הם לא "חזקים" מספיק. כל האייקונים מן היום יום שאני רגיל אליהם כגון Google Chrome - עם אדום מוזר. עדכנתי את כל הדרייברים ע"י SupportAssist של Dell. יש לי כרטיס מסך משולב של אינטל + אחד של Radeon שגם לו עדכנתי את הדרייבר. עדיין לא מצליח לגרום לצבעים של האדום להיות תקינים. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
שלוום, אני בא להתקין windows ובקושי גם הכונן תקליטורים זיהה אותו .. קיצור הגעתי לשלבי ההתקנה ונתקעתי ברגע שהיה רשום The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed (דרוש הקובץ Asms בתקליטור Windows XP Professional). הקלד את הנתיב בו ממוקם הקובץ ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. וזה לא מוצא לי , לא משנה כמה החלפתי דיסקים של התקנה זה לא מצא, ניסיתי לעשות לפי המדריך של מיקרוסופט מחקתי את הסקריפטים שביקשו כאן [SIZE=1][FONT=arial][RIGHT][COLOR=#FFFFFF] "[/COLOR][/RIGHT] [/FONT][/SIZE][B]אזהרה שימוש לא נכון בעורך הרישום עלול לגרום בעיות חמורות שכתוצאה מהן יהיה עליך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. Microsoft אינה יכולה להבטיח שיהיה באפשרותך לפתור בעיות הנגרמות כת…
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-