תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני רציתי לפרמט בעזרת דיסק און קי ושניתי המון הגדרות ב-boot והם גרמו לבעיות נוספות וגם לא פתרו את הבעיה הראשונית , הבעיה : שאני מכניס את הדיסק שלי , של הוינדוס אני רואה את השורה הזאת שאמורים ללחוץ עליה אינטר וזה אמור להעביר להתקנה אבל משום מה לא משנה כמה אינטרים אני לוחץ זה פשוט לא פועל , הבוט קולט את הדיסק מראה לי את השורה ופשוט לא עובר להתקנה , אני בדקתי במחשבים נוספים בבית ובמחשבים הללו אין בעיה להעלאות את התקנת הוינדוס , אני נואש , איך ניתן לאפס את הגדרות הבוט לברירת מחדל ? עריכה : קראתי מאמר כאן שהוצאת הבטריה מאפסת הגדרות , הוצאתי אותה והחזרתי ואכן הבעיה נפתרה , כרגע היא לא ממש מחוזקת הייטב ואני לא יודע מה לעשות , במידה והבטריה הינה מחוברת היטב , היתה איזה שהיא שגיאה…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום מחשב HP ישן חיברתי כרטיס מסך GEFORCE GT 710 מראה תקלה nvidia Output - המחבר עבור התקן זה נמצא במחבר HDMI אני משתמש ב AUX *תקלה ידוע בHP אבל דרך הפתרון שמוצג בתמיכה הטכנית של HP לא עוזר. ???
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות בעיות אז פתחתי את המחשב בעודו מכובה ומנותק והוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב בדקתי את הכבלים והדלקתי את המחשב כאשר הכל מחובר אבל עכשיו אמנם הוא לא עושה רעשים אבל המסך לא נדלק לי ובדקתי את הכרטיס מסך והמסך עצמו ושניהם מתפקדים פיקס! מה יכולה להיות הבעי?? יכול להיות שצריך לעשות משהו שמחזירים את הכונן הקשיח למחשב? כי המסך פשוט לא נדלק לי! בעיות הכוונה רק לרעשים וכן..חיברתי אותו נכון למחשב...
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום כאן אז אני מקווה שתוכלו לעזור בזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת אחרי שאני מדליק את המחשב בערך בשלב ש WIN עולה ( אחרי שאני נכנס ליוזר שלי ולפעמים לפני) המחשב פשוט נכנס למצב של POWER SAVING ואי אפשר להחזיר אותו, וכל מה שאפשר לעשות זה אתחול מחדש למחשב ואחרי אתחול מחדש למחשב זה קורה שוב ככה פעמיים או שלוש פעמים עד שהוא עולה נורמלי ואחרי שהוא עולה טוב אין שום בעיות עם המחשב חשוב לציין שאם המחשב עובד ואני עושה אתחול למחשב אז הוא עולה בלי שום בעיות הבעיה היא רק שהמחשב היה כבוי לגמרי ואז אני מדליק אותו יש לי WIN XP SP2 GEFORCE 5200 FX הורדתי גם דרייברים ל כרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
היי, קניתי דיסק סיגייט 500 גיגה 32 מגה CACHE. לאחר כחודשיים הBIOS הפסיק לזהות אותו. יש לכם מושג מדוע זה קורה? איך אני יכול לסדר את זה? האם מישהו נתקל בדבר כזה? האם יש אפשרות לשמור על המידע? תודה למגיבים...
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת " שהמסנג'ר לא מתחבר אחרי איפוס ביוס" מס השגיא 80048820 , בבקשה חברה תעזרו ליייי ניסיתי את הקטע הזה אם לכוון את השעון ואת נתאריך לנכונים... יש אולי עוד איזה משהו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי: לוח אם - Asrock Z68 pro3 מעבד: i5 2500k כרטיס מסך: GTX570 הגרסה המומהרת של EVGA זכרון: 8G של GSKILL לאחר זמו לא רב, כרטיס המסך שלי קורס במהלך משחק (DIRT3), ואני מקבל את השגיאה הבאה: Display driver stopped responding and has recovered Display driver Nvidia Windows kernel mode driver, version 280.26 stopped responding and has successfully recovered. מה יכול לגרום לדרייבר לקרוס? מה עליי לבדוק/לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מדליק משחק, נגיד כמו DOOM 3, אז פתאום המחשב לא מגיב והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום. רק לשם הבהרה, זה לא קורה כל פעם, זה פעם קורה ופעם לא, תלוי במצב רוח של המחשב. וזה גם קורה רק כשהמשחק עולה מבחינת הגרפיקה ולא התפריט. יש לי 6600GT חדש ו-f700p של LG. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר משתגע. תודה מראש, דור לוי
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי אני אנשק לו את הרגליים בחיי. אוקי הבעיה כזאת. תכננתי לעשות פורמט למחשב שלי אבל לא היה כח לצרוב הכל. יש לי בערך איזה 11 גיג'ה גיבויים ולצרוב את זה זה פשוט נואש. אז קניתי את התוכנה PartitionMagic 8 של PowerQuest ועשיתי כונן G: שהוא כונן גיבוי, למיטב זכרוני עשיתי אותו סוג Logical. שמתי בו 12 ג'יגה בערך ושמתי שם הכל לגיבוי !ללא! גיבוי מהימן אחר. לאחר שעישתי פורמט לכונן סי ודי גיליתי שאני לא יכול להכנס לכונן G:. בנקודה זאת נשברתי הייתי בשלבי הכחשה וכ"נ וכ"נ. היה לי שם את כל הדברים שלי (ושל אח שלי הגדול שד"א כמעט פיצץ אותי מכות כשהוא שמע על זה). עכשיו הקטע שחסר לי באמת כמה גיג'ה בשני הכוננים (12) ולכן אני מניח שהמידע עדיין קיים רק אי אפשר לגשת אליו. כבר שמעתי …
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט החליט להשתגע (לא המערכת שכתובה לי בצד). עד היום הו הריץ הכל יופי אבל פתאום נהיו לו קשיים בהלאת הווינדוס- ובכלל לרוץ חלק. שלחתי אותו לתיקון והיום קיבלתי אותו. קודם כל עדכנתי את הדרייברים המתאימים אבל עכשיו לא רק שלוקח לו הרבה זמן לעלות והוא לא מהיר באותה צורה- יש לי הבזקים ירוקים כאלה שנובעים מבעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסדר). אפילו לאחר התקנת הדרייברים ההבזקים/האיטיות לא נעלמים. (כעיקרון המערכת שלי שודרגה ואני מריץ ווינדוס 7, עם מעבד core i7 וכרטיס מסךATI Raedon HD 5800) איך אני מסדר את בעיית ההבזקים/איטיות?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה שכבר נמצאת הרבה זמן, לא משנה כמה פעמיים פירמטי את המחשב, לא משנה כמה פעמים החליפו לי את הכרטיס מסך, לא משנה כמה פעמים החלפתי את הדרייבר כלום לא עזר. יש לי כרטיס מסך NIVIDIA Geforce 9500 GT , לפעמיים שאני משחק במשחקים הגרפיקה של המשחק מתעוות-ת , כל הצבעים משתנים משהו מוזר, הוא נתקע לכמה שניות וחוזר עם צבעים משונים, אז אני חוזר לשולחן עבודה וחוזר למשחק ואז זה מסתדר זמנית והמחשב הופך להיות איטי וצריך ריסטרט בשביל לסדר את התקיעות . פעם אחת בחודש הזה הוא עשה לי מסך כחול של nv4_disp, אני כבר לא יודע מה לעשות אני די מיואש ! תודה לעוזרים , רק אל תכתבו לי מה שכתבתי למעלה זה יחסוך לי ולכם זמן .
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח בו קבצי שירים (MP3 ו WMA) הוא פשוט קורס.. כמו התמונה וגם הדפדפן אותו דבר מתי שאני מנסה לפתוח איזה שהוא סרטון ב Internet Explorer ניסיתי למחוק את המדיה ופלייר ולהתקין מחדש וזה לא עוזר.. אפילו מחקתי פלאגינס לא נחוצים וזה עדיין עושה את הבעייה הזאת במקום הלבן רשום: Windows Media Player has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב אז לאחר כמה חיפושים באינטרנט, הגעתי ללינק הבא: http://www.svp-team.com/ זוהי חבילת מקודדים שמבטיחה לכם שיותר לא תתקלו בסרטי HD מקרטעים ונפילות FPS, עד עכשיו כשניסיתי לנגן סרטי 1080 תמיד היו מקרים שהאיכות ירדה, התמונה נהייתה קצת איטית והיו אצלי נפילות FPS, ברגע שהסרתי את כל הנגנים והמקודדים שהיו אצלי והתקנתי את זה, הכל נעלם וסרטים באיכות הכי גבוהה רצים באופן הכי חלק שיש! החבילה הזו בעצם מאפשרת לכם לצפות בסרטים באיכות הכי גבוהה בעזרת Frame Interpolation וכמובן משתמשת ב GPU Acceleration של הכרטיס מסך שלכם: אז לכל מי שחווה את הבעיה הזו, פשוט תסירו הכל, תתקינו את החבילה הזו (שכוללת את MPCHC כמובן), בהתקנה תבחרו את האפשרות להעלות את SVP Manager כשוינדואס עולה ותגידו של…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני רוצה לעשות פורמט לכונן (קליק ימני וכו') הוא מביא לי את ההודעה הזו. ניסיתי לסגור את כל התוכנות,עשיתי ריסטרט וכלום לא עוזר. מה אני יכול לעשות.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכם, כאשר אני מפעיל את הסימולטור או משחק אחר לאחר מספר דקות המסך קופא, המוזיקה נשמעת כמו דיסק תקוע ולאחר מס' שניות מופיעה הודעה שגיאה ושהתוכנה חייבת להיסגר או שהמחשב עושה ריסטרט. בבדיקת dxdiag - direct3d מופיעה שגיאה בבדיקה 9 (מצורף צילום), העניין הוא שהתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך הרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אך לאחר ריסטרט הכל חזר לאחור. הדרייברים מעודכנים , כרטיס, ביוס צ'יפסט, הטמפ' תקינות. תודה מראש לכל אחד אשר יוכל לעזור גמר חתימה טובה, עופר מפרט: intel e6300 core 2 duo לוח: gigabyte ga965ps3 זכרון: 2gb כרטיס מסך:gigabyte 7900 gt [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, כבר זמן מה שיש לי בעיה בהדלקת המחשב. אני צריכה ל"שחק" עם הכפתור לפעמים כמה דקות טובות עד שהמחשב נדלק. במקביל יש כמה מקשים במקלדת שהפסיקו לעבוד - אבל זה פחות מטריד אותי כי אני משתמשת במקלדת "חיצונית". הטכנאי האחרון שהייתי אצלו טוען שב- Vostro 5480 כפתור ההדלקה יושב על המקלדת, ולכן לא ניתן לתקן רק את מתג ההדלקה וצריך להחליף את כל המקלדת -ניסיתי להבין מתוך ה- owner manual האם כפתור ה-on/off אכן חלק מהמקלדת ולא הצלחתי למצוא שם תשובה. טכנאי אחר אמר שזו נשמעת בכלל בעיה בהגדרות של ה-BIOS. אני יותר נוטה להאמין שמדובר בבעיה של חומרה כיוון ששמתי לב שאם אני מטה קצת את המחשב או טופחת בעדינות על המכסה האחורי, כפתור ההדלקה מגיב מהר יותר. מה גם שהתק…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה. "סימפטומים:": 1. כשהוינדוס היה מותקן המחשב היה נתקע במהלך סרט (בדר"כ אך לא רק) - קופא לגמרי ואי אפשר יותר לעשות כלום חוץ מכבות אותו. 2. ניסיתי לפרמט אך גם זה ללא הועיל. במקרה אחד אחרי הטעינה של הקבצים (Windows XP) המחשב לא המשיך אחרי ההפעלה מחדש, כשניסיתי להתקין וינדוס 7 הוא נתקע כבר בחלק של Loading Files. 3. המחשב גם הרבה פעמים לא עושה בוט אחרי שמדליקים אותו/מפעילים מחדש, וצריך לכבות אותו לדקה שניים ורק אח"כ הוא עושה בוט. אשמח לכל ניסיון לעזרה או רעיון. תודה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד אסוס N55S ויינדוס 7, מעבד אינטל i7 זכרון 8mg וכרטיס מסך nvidia geeforce gt 2gb אתמול המחשב נתקע פעמיים בנסיון לפתיחת תמונה בפוטושופ ועשיתי ריסטרט פעמיים ולא עזר ניתקתי את ההרד דיסק החיצוני והבעיה נפתרה עם זאת יש ריח של חשמל מהמחשב ואני מפחדת שמשהו הולך להשרף בנוסף יש לי מסך חיצוני של דל ופתאום הוא נהיה שחור עם כמה קווים צבעוניים בצד. ניתקתי את הכבל מהמחשב והחזרתי והבעיה נפתרה. היום זה קרה שוב אז עשיתי זאת שוב ובדקתי את החיבור לחשמל. בינתיים הכל טוב. לפני כמה ימים המסך החליף צבעים וחיזוק החיבור למחשב עזר. אני עובדת על תוכנות גרפיות כבדות ואני מרגישה שהמחשב מתאמץ כמה שאלות: 1. האם ההרד דיסק החיצוני הוא שאכן יוצר את הבע…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לסבול מאתחולים מוזרים של המחשב.. קורה בערך פעם פעמיים ביום ולא נראה שיש משהו מיוחד שחוזר על עצמו פרט למקרה אחד ספציפי וזה וידאו בynet. בכלל שאני משתמש בפיירפוס הוידאו נפתח בריל פלייר או מדיה פלייר, מתנגן לשנייה ואז המחשב פשוט מאתחל את עצמו זה קרה תמיד. מה שמוזר זה שבזמן האתחול כל המנורות במודם כבלים נדלקות. כאילו הוא ספג הלם חשמלי או משהו. אגב, וידאו רגיל לא גורם לבעיות. רק זורם. משום מה למחשב אין בעיה להריץ משחקים כמו אובליוויון ודום 3 שמנצלים את המחשב הרבה יותר ממדיה זורמת. מה הולך כאן? רעיונות? אני לא עושה אוברקלוקינג או משהו והמעבד אטלון64 עובד ב33-38 מעלות. זה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי רמקולים חדשים ומרגע שהחלפתי אליהם אין לי סאונד באנטרנט(סירטונים וכו...) **Firefox אין סאונד ו ב- Internet Explorer יש.... יש לכם מוסג למה?? :'( תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: (**אני מקווה שפתחתי ת'דיון במקום הנכון....)
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-