תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב נייד אסוס N55S ויינדוס 7, מעבד אינטל i7 זכרון 8mg וכרטיס מסך nvidia geeforce gt 2gb אתמול המחשב נתקע פעמיים בנסיון לפתיחת תמונה בפוטושופ ועשיתי ריסטרט פעמיים ולא עזר ניתקתי את ההרד דיסק החיצוני והבעיה נפתרה עם זאת יש ריח של חשמל מהמחשב ואני מפחדת שמשהו הולך להשרף בנוסף יש לי מסך חיצוני של דל ופתאום הוא נהיה שחור עם כמה קווים צבעוניים בצד. ניתקתי את הכבל מהמחשב והחזרתי והבעיה נפתרה. היום זה קרה שוב אז עשיתי זאת שוב ובדקתי את החיבור לחשמל. בינתיים הכל טוב. לפני כמה ימים המסך החליף צבעים וחיזוק החיבור למחשב עזר. אני עובדת על תוכנות גרפיות כבדות ואני מרגישה שהמחשב מתאמץ כמה שאלות: 1. האם ההרד דיסק החיצוני הוא שאכן יוצר את הבע…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL, כשאני מפעיל את המצלמה למשל בזום ומזיז את המסך היא מפסיקה לעבוד והוא לא מזהה את הדרייבר, אחרי שאני מתקין מחדש מהאתר של DELL המצלמה חוזרת לעבוד ואז שוב אותו סיפור בהורדת מסך, מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 16GB RAM המחשב בימים האחרונים מאוד מקרטע, וכשאני פותח את ה task manager אני רואה שהזכרון על איזור ה 95% תמיד העניין הממש מוזר הוא - כשאני ממיין לפני הזכרון, וסוכם, זה ממש ממש לא מתקרב אפילו ל 16GB. זה כרגע פחות מ 2GB אבל מראה לי מבחינת אחוזים 97%. מה אני מפספס כאן?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש עם לוח ma74gm-s2 מעבד AMD athlon עם זיכרון 2gb kingston valueRam שמפעילים את המחשב, הוא נעצר בשלב ה BIOS (המסך השחור בהפעלת המחשב) למשך כ-30-60 שניות ואז ממשיך לפעול כרגיל לגמרי והכל עובד בסדר גמור. נראה שרשום אחרי ההשהיה בדיוק משהו לגבי shared memory בכתב לבן אני מניח שזו הקצאה של הזיכרון לכרטיס מסך on board מה יכול לגרום להשהיה כזאת? זה די מעצבן זה מחשב חדש תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בלפטופ DELL. i5 3340m, 12GB Ram LiteON LCT-128M3S win 7 professional פרט לביטול האיחוי - כל ההגדרות שהגיעו עם המחשב לא שונו (מערכת ההפעלה הגיעה עם המחשב) הבעיה -לעיתים רחוקות, בעת גלישה בד"כ (פיירפוקס)- המחשב ננעל ללחיצות ופתיחת אפליקציות חדשות. במשך רוב זמן התקיעה ניתן לשלוט בעכבר, אך גם הוא נתקע בשלב מסויים. לאחר כדקה, כל האפליקציות שניסיתי לפתוח נפתחות ברגע אחד, כולל כל קיצורי המקלדת שניסיתי, והמחשב חוזר לפעולה תקינה. התופעה קיימת מהשימוש הראשון, או מספר ימים אחרי. כיצד ניתן לבדוק את ביצועי הכונן? מבחינת התמיכה של DELL, יש להריץ את כלי הדיאגנוסטיקה המובנה במחשב, אך התוצאות שם תקינות והם טוענים שאם יש בעיה - מקורה בתוכנה. תודה רבה. "נספח…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחשב נייד של חבר הראה בהפעלה שלו את הבעיה של operating system did not shut down cleanly. כנראה שהוא לא היה מחובר לשקע בזמן הפעולה הזו והמחשב כבה לפני סיום התיקון. מאז כל הפעלה של המחשב מראה את הלוגו של אסוס לשניה אחת ומיד המחשב נכבה. יש איזה דרך לסדר את זה/לזהות את הבעיה בלי לשלוח לטכנאי ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן: מעבד +Athlon64 3200 לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה (של nvida 6100) 3 gb זכרון ב- 4 סטיקים הזכרונות DDR מערכת הפעלה XP pro התקנתי כרטיס מסך ATI Radeon HD2600pro עם זכרון של 512, ודרייברים מעודכנים. משום מה הכרטיס גונב לי כגודלו בערך מהזכרון הפיזי של המחשב. כך שעכשיו אני מקבל שיש לי רק 2.5GB בערך. אני חשבתי שכל הקטע הוא שכרטיס מסך עצמאי לא גונב זכרון, אז מה קורה? כשהייתי עובד עם הכרטיס מסך המובנה הוא יהיה לוקח זכרון (משהו כמו 64 ביט) וזה היה הגיוני. מישהו נתקל בתופעה הזו אצלו?
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רציתי לפרמט בעזרת דיסק און קי ושניתי המון הגדרות ב-boot והם גרמו לבעיות נוספות וגם לא פתרו את הבעיה הראשונית , הבעיה : שאני מכניס את הדיסק שלי , של הוינדוס אני רואה את השורה הזאת שאמורים ללחוץ עליה אינטר וזה אמור להעביר להתקנה אבל משום מה לא משנה כמה אינטרים אני לוחץ זה פשוט לא פועל , הבוט קולט את הדיסק מראה לי את השורה ופשוט לא עובר להתקנה , אני בדקתי במחשבים נוספים בבית ובמחשבים הללו אין בעיה להעלאות את התקנת הוינדוס , אני נואש , איך ניתן לאפס את הגדרות הבוט לברירת מחדל ? עריכה : קראתי מאמר כאן שהוצאת הבטריה מאפסת הגדרות , הוצאתי אותה והחזרתי ואכן הבעיה נפתרה , כרגע היא לא ממש מחוזקת הייטב ואני לא יודע מה לעשות , במידה והבטריה הינה מחוברת היטב , היתה איזה שהיא שגיאה…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בלווטוס אמינה העובדת בטווח של 2 מטר לפחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן, מעבד AMD, זכרון 512MB של DDR1. בהפעלה הראשונית הכל טוב ויפה והמחשב עובד טוב, אך ברגע שרוצים לעשות לו ריסט (זה יכול להיות הפסקת חשמל רגעית או הקשה על כפתור ristart אז הוא לא עולה יותר. בשלב ה boot הוא נתקע ועושה לעצמו שוב ושוב ריסט. שומעים את הכונן הקשיח מתכבה ונדלק שוב ושוב בזמן הזה. נתון מעניין: כשנותנים למחשב מנוחה של 10 דקות (כיבוי כללי) ומדליקים שוב, הוא עולה כמו שצריך. מה זה יכול להיות? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
לא משנה איזה דיסק, לא משנה מתי ואיזה תוכנה פועלת. המחשב פשוט נהיה איטי להחריד, עד כדי כך שהעכבר קופץ לי ממקום למקום (במקום לזוז חלק). ב-Task manager רק מעבד אחד עולה ל-100% (Hyper-Threading). מה לעשות? ניסיתי להוריד דריבר חדש, לעשות עדכון קושחה (??) לעשות Uninstall ו-Install שוב... שום דבר לא עובד...
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
החומרה - Gigabyte GA-P55A-UD3 Enermax liberty 500W הבעיה - חיברתי את הלוח והספק, חיברתי את כל הכבלים של המארז - מנסה להדליק, לא עובד. לא נראה שהוא מקבל מתח. חשבתי שהספק דפוק. חיברתי אותו למחשב אחר - עובד. הבנתי שכנראה הלוח דפוק. לקחתי ספק אחר (משהו פשוט 300W) חיברתי - עובד! הלוח מקבל מתח. הלוח מבקש חיבור חשמלי של 8 לCPU - בספק של ה-300 חיברתי רק 4 - עבד. בספק Enermax ניסיתי גם 4 וגם 8 - לא עבד. נראה כאילו הספק והלוח לא בידיוק באותו ראש - רעיונות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי... זה לא ספק ג'נרי והוא עד היום שירת אותי בצורה מעולה במחשב אחר - שגם שם היה לוח Gigabyte.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש במוזיקה וכול הצלילילם יש מין גירגורים כאלה ברמקולים /אוזניות גם וגם מין גרגור כזה של המוזיקה יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס קול? (כרטיס קול מובנה בלוח)
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה הכרטיס וגם לא רשום עליו עכשיו אני צריך תדריבר מה אני עושה
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כל הזמן יש לי איטיות באינטרנט כאילו אין לי דרייבר כרטיס מסך כמו " גלים " ( אבל יש אפילו מעודכן ) . אני מקבל שגיאות DUMPREG ועוד הודעות " הדפדפן היה צריך להיסגר " יש לי במחשב אנטי וירוס NOD32 יש לי FIRE WALL פנימי + FIRE WALL של ZONE ALARM . יש לי ANTI SPYWARE - SEEK DESTROY SPY BOT הוא לא מוצא כלום . כל הזמן שיש איטיות אני נכנס למנהל משימות אני רואה את המעבד על 70 אחוז מאמץ ויש DUMPREG ותוכנות כאלה ברקע . בדקתי חלקים דרך תוכנות , בדקתי טמפרטורה הכול תקין מה זה יכול להיות ? גם שאני עושה פירמוט זה חוזר , התייאשתי אף טכנאי מחשבים שבא אלי לא תיקן את הבעיה היא נשארה ככה . נ.ב. שמתי לב שהרשת פתוחה מתחילות אצלי הצרות " דפים לא מגיבים " , " שגיאות " , " איטיות " או מחשב שנתקע ול…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי! לפני יומיים התחילה בעיה כשאני כותב במחשב חלק מהאותיות לא נקלטות בפעם הראשונה שאני לוחץ עליהן ולפעמים אפילו בפעם השנייה והשלישית, או שחלק מהאותיות "נתקעות" ומופיעות מספר פעמים, הרווח לא מתפקד וכו'. חשבתי שהבעיה במקלדת אז החלפתי אותה באחת אחרת והבעיה נשארה. חיברתי את המקלדת המקורית למחשב אחר בבית והכל עובד כמו שצריך (ככה אני מסוגל בכלל לכתוב כרגע) מה שמוביל למסקנה שמדובר במשהו שקשור למחשב ולא למקלדת עצמה. מה פשר התקלה? אין לי מושג מה יכול להיות הגורם.. מודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק מסוג ALE130 (מודם USB). לא מזמן פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש. זמן מסוים הכל עבד כרגיל כמו מקודם ולאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא כותב שהוא זיהה חומרה חדשה ומבקש להתקין את המודם. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-