עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by d.c.n,

שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  2. כרטיס מסוג readeon 9250 יושב על לוח של פנטיום 3 ענתיק, עם AGP במיהירות X2. \= (צ'יפסט של via, אם זה עוזר במשהו) הכרטיס מחליף GEFORCE2 ישן, ששבק חיים, ואחרי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין, התקנתי את הדריבר (קאטאליסט) הכי מעודכן. הבעיה מתבטאת בצורה של ריסטים רנדומאלים כשהתצוגה קופאת, או בצורה של "שגיאת vpu recorder" שאם אני תופס את מי שהמציא את זה, אני מכניס לו מלט לנחיר. בנתיים אני מתאגרף עם המגירה. איך אני מפסיק את התופעה הזאת שעלתה לי בבריאות ובמגירה חדשה לשולחן? מה האפשרויות שעומדות בפני? כדאי להחליף את הכרטיס? אודה למי שיעזור לי בשעתי בקשה זו.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by nim901,

היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by efishams,

שלום, רכשתי 2 מודמים סלולריים בחיבור USB , המאפשרים גלישה על הרשת המהירה 7.2MB. בחיבור המודם למחשב יש זיהוי USB והתוכנה הותקנה בהצלחה. המודם מתחבר לרשת הנתונים המהירה, אך מסרב לגלוש (אין תנועה בנפח הנתונים). התופעה מתרחשת בשניהם, כך שסביר כי מדובר בתקלה. יש ברשותי מודם שלישי נוסף (זהה לחלוטין), שהוא כן גולש עם סים קארד על אותו המחשב. 1. האם צריך לקנפג את המודם בדרך כלשהי? 2. האם כל סים קראד של רשת מהירה, שנשלף מהסלולרי, מאפשר גלישה עם מודם USB? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. יש לי בתקופה האחרונה בעייה חמורה במחשב. כל התפקוד של המחשב השתבש בעקבות הבעייה הזו, עד כדי כך שאני לא יכול להפעיל את המחשב יותר מ - 20 עד 30 דקות ברציפות. הבעייה יכולה להתרחש בכל רגע נתון. זה יכול להתרחש בעת הפעלת משחק, גלישה באינטרנט וכדומה. הסימפוטמים: המחשב מתחיל לעבוד באופן רגיל כאשר אני מפעיל אותו, כלשפתע הכל משתבש - הוא מתחיל להיות איטי לחלוטין. אי אפשר לעשות כמעט דבר, אפילו לא להיכנס ל - Windows Task Manager בנוסף - הרבה צבעים משתבשים וחלק מהאיקונים (Icons) משתבשים. במצב הזה, לא נותרת לי ברירה אלא לכבות את המחשב. אם אני מדליק אותו מייד - אני רואה כל מיני בעיות בהצגת הטקסט עוד בזמן ה BIOS. הבעייה מופיעה מייד. אם אני ממתין כשעה ומדליק את המחשב - הבעייה נעלמת ואז מופי…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Splashy,

יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. החומרה - Gigabyte GA-P55A-UD3 Enermax liberty 500W הבעיה - חיברתי את הלוח והספק, חיברתי את כל הכבלים של המארז - מנסה להדליק, לא עובד. לא נראה שהוא מקבל מתח. חשבתי שהספק דפוק. חיברתי אותו למחשב אחר - עובד. הבנתי שכנראה הלוח דפוק. לקחתי ספק אחר (משהו פשוט 300W) חיברתי - עובד! הלוח מקבל מתח. הלוח מבקש חיבור חשמלי של 8 לCPU - בספק של ה-300 חיברתי רק 4 - עבד. בספק Enermax ניסיתי גם 4 וגם 8 - לא עבד. נראה כאילו הספק והלוח לא בידיוק באותו ראש - רעיונות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי... זה לא ספק ג'נרי והוא עד היום שירת אותי בצורה מעולה במחשב אחר - שגם שם היה לוח Gigabyte.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. מדובר על הHTPC במפרט בצד הוא פתאום לא עולה ואין שום תגובה ממנו. פירקתי את הכל חוץ מכרטיס מסך זיכרון ומעבד ועדיין אין שום תגובה מהלוח (לא תצוגה ולא צפצוף ) הוצאתי את הזכרונות ויש צפצופים של חוסר זיכרון אבל הבעיה היא שהזכרונות עובדים טוב וגם סטיק של OCZ 2GB שעובד טוב מאוד לא נותן ללוח לעלות. ניסיתי גם לפרק את כרטיס המסך ולהישאר עם המשולב אך ללא הצלחה. יש לציין שהקבלים ליד המעבד נפוחים. אני מאמין שזה הלוח , עוד רעיונות?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by yossi21,

ווינדוס 10 עברית, מחשב נייד דגם Lenovo 330S-15IKB. כאשר אני מנמיך את הווליום דרך מקשי ה-FN הסרטון ביוטיוב זז קדימה משום מה. מה עליי לעשות בשביל לתקן את התקלה? תודה

10. כל הזמן יש לי איטיות באינטרנט כאילו אין לי דרייבר כרטיס מסך כמו " גלים " ( אבל יש אפילו מעודכן ) . אני מקבל שגיאות DUMPREG ועוד הודעות " הדפדפן היה צריך להיסגר " יש לי במחשב אנטי וירוס NOD32 יש לי FIRE WALL פנימי + FIRE WALL של ZONE ALARM . יש לי ANTI SPYWARE - SEEK DESTROY SPY BOT הוא לא מוצא כלום . כל הזמן שיש איטיות אני נכנס למנהל משימות אני רואה את המעבד על 70 אחוז מאמץ ויש DUMPREG ותוכנות כאלה ברקע . בדקתי חלקים דרך תוכנות , בדקתי טמפרטורה הכול תקין מה זה יכול להיות ? גם שאני עושה פירמוט זה חוזר , התייאשתי אף טכנאי מחשבים שבא אלי לא תיקן את הבעיה היא נשארה ככה . נ.ב. שמתי לב שהרשת פתוחה מתחילות אצלי הצרות " דפים לא מגיבים " , " שגיאות " , " איטיות " או מחשב שנתקע ול…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Yarden,

קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  12. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by rberkner,

שלום לכולם מותקן אצלי במחשב צורב ו- DVD. שאני רוצה להעתיק דיסק שלם (בתוכנת "נרו" 5) כאשר דיסק המקור ב- DVD והדיסק הריק בצורב, התוכנה מודיעה לי שהצורב וה- DVD מחוברים על אותו ה BUS וזה עלול לגרום בעיות (הניסיון הוכיח שהתוכנה צודקת). כאשר שאלתי את מעבדת השרות במקום ממנו רכשתי את המחשב, האם ניתן לחבר את הצורב על אותו ה- BUS כמו הדיסק הקשיח נאמר לי שזה יאיט את הדיסק הקשיח למהירות הצורב ולא עושים דבר כזה. שאלתי היא, א. האם נכון הדבר? ב. כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה רוני

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  14. היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  19. חיבור PC VIDEO רגיל כזה,עבד לי עכשיו מעולה,לא שונה שום הגדרות ולא כלום,אני עושה detect במסכים אך ללא הצלחה... למישהו יש רעיון? ניתקתי,חיברתי,עשיתי ריסט למחשב,ניסיתי לחבר לחיבור אחר בכרטיס מסך אך ללא הצלחה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. קניתי מחשב ואני פשוט לא מסתדרת עם הווינדוס של 2010 .... וגם לא באלי להתרגל אליו.... וניסיתי את ClassicShellSetup_4_3_1 וזה רק משנה את המראה החיצוני... בחנות מחשבים אמרו לי שהווינדוס של 2007 כבר לא אפשרי להתקנה, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by עידן20,

אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה.. אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו. שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה. עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..). בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב. עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה. אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מוש…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by gotex,

זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  24. שלום לכולם , המחשב שלי קורס בפתאומיות תוך כדי עבודה עליו , ניסיתי לפתור את התקלה ע"י מספר דרכים ואף אחת מהן לא עזרה ולכן אני פונה אליכם ... המפרט שלי הוא : INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בהתחלה חשבתי שמדובר אולי בהתחממות יתר של המעבד , הוא עבד עם ספארק 7+ עליו בסביבות ה 37 מעלות שזה הרבה ...למצב מנוחה ואז ראיתי שאני לא מצליח להעלות את הספארק ל 6000 סל"ד ... אז החלפתי לו מקור מתח ( מאחד הכניסות מתח של הכונני 5 אינץ' ולא מהכניסה שלו על הלוח והמצב השתפר המאוור התחיל לפעול כראוי והטמ' ירדה ל 29 מעלות במצב מנוחה . אבל גם אחרי שהורדתי את הטמפרטורה המחשב עדיין קורס , אז ניסיתי להחליף כרט…

• 10 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים