עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lenis,

קניתי לאחרונה חלקים חדשים : Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel X58 Chipset Socket 1366 Model 39426/GX58AUD3R OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K Seasonic X-650 650W Noctua NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler Intel Core i7 930 Processor 2.8Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Western Digita WD20EARS 2000Gb Caviar Green 3.5 64MB SATA II והוספתי כרטיס מסך זמני sappire radeon hd 4850 לאחר שחיברתי את כל החלקים, הדלקתי את המחשב ולהפתעתי הוא לא עולה. האם יכול להיות שהזיכרון הוא הגורם לבעיה ? -- התברר לי שהלוח לא תומך ביזכרונות 1600. או שאני עשיתי טעות כלשהי בהרכבה ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  2. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב. כמו כן כאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם ל…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  3. יש לי בעייה בזזמן האחרון אני מקבל מלא פעמים הודעה שאומרת generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to be closed אני עושה close ואז נאי מקבל 60 שניות כדי לסגור את התכניות שלי ואז המחשב מתכבה בזמן הזה כתוב לי למטה the remore procedure call (RPC) service terminated unexpectedlly בסוף הוא באמת מתכבה.. מה זה?? איך אני מסדר את זה?? תודה אם כבר אני שואל אז למישהו יש מושג למה כמעט כל פעם שאני נכנס למשחקים מתנתק לי האינטרנט ואני לא יכול להתחבר לפני שאני עושה ריסטרט?? הרבה יותר חשוב לי שתענו על השאלה הראשונה כי אני לא יכול לעבוד ככה תודה שוב..

4. Started by pssheba,

win7. ברצוני להקליט לקובץ שמע שירים מהמחשב, מהרדיו למשל. איך עושים זאת ב win7? תודה

5. Started by itsik1231995,

הוו=ינדוס לא עולה לוחצים להפעיל ווינדוס רגיל הוא נדלק ונכבה לוחצים לתקן את הווינדוס הוא ניתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד גם עם דיסק גם כשמכניסים את הדיסק הוא לא מגיעה לחלק של האופציות ונתקע על מסך שחור כשרק העכבר עובד אם אפשר לקבל עזרה כמה שיותר מהר תודה .

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  6. יש לי בעיה שכשאני מדליק משחק, נגיד כמו DOOM 3, אז פתאום המחשב לא מגיב והנורה של המסך הופכת מירוק לכתום. רק לשם הבהרה, זה לא קורה כל פעם, זה פעם קורה ופעם לא, תלוי במצב רוח של המחשב. וזה גם קורה רק כשהמשחק עולה מבחינת הגרפיקה ולא התפריט. יש לי 6600GT חדש ו-f700p של LG. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר משתגע. תודה מראש, דור לוי

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלות עדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום. הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  8. יש לי בתקופה האחרונה בעייה חמורה במחשב. כל התפקוד של המחשב השתבש בעקבות הבעייה הזו, עד כדי כך שאני לא יכול להפעיל את המחשב יותר מ - 20 עד 30 דקות ברציפות. הבעייה יכולה להתרחש בכל רגע נתון. זה יכול להתרחש בעת הפעלת משחק, גלישה באינטרנט וכדומה. הסימפוטמים: המחשב מתחיל לעבוד באופן רגיל כאשר אני מפעיל אותו, כלשפתע הכל משתבש - הוא מתחיל להיות איטי לחלוטין. אי אפשר לעשות כמעט דבר, אפילו לא להיכנס ל - Windows Task Manager בנוסף - הרבה צבעים משתבשים וחלק מהאיקונים (Icons) משתבשים. במצב הזה, לא נותרת לי ברירה אלא לכבות את המחשב. אם אני מדליק אותו מייד - אני רואה כל מיני בעיות בהצגת הטקסט עוד בזמן ה BIOS. הבעייה מופיעה מייד. אם אני ממתין כשעה ומדליק את המחשב - הבעייה נעלמת ואז מופי…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by Splashy,

יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  10. ניסיתי לבצע בדיקה של המחשב לפי תוכנת S&M אך מייד שאני מתחיל את הבדיקה מופיעה השורה האזהרה : The test monitoring has been interrupted at the voltage + 4.88V מה המשמעות של זה? משהו לא בסדר ? :s05:

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by lilian,

ביום בהיר אחד (שאח"כ כבר לא היה בהיר)... המחשב נתקע במסך ההטענה של חלונות. ניסיתי להריץ לו דיסק RECOVERY דרך ה- BIOS, אך אז הוא גם לא מראה את המסך הנ"ל ותקוע במסך שבד"כ היה מוצג לפניו. הפעלה ממצב SAFE MODE מציג מלא דרייברים ממחיצת OS וגם שם נתקע... *המחשב מזהה את ההארד דיסק. מה קרה לו ?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by BENNY66,

אני מאתחל את הדיסקט באתחול מהיר וזה מצליח אבל שאני עושה אתחול מלא הוא רושם שהמגירה של הדיסקט פתוחה או שאין דיסקט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by RayZ,

יש לי בעיה בפירמוט... אני מפרמט דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס... (בהתחלה אמור להיות 'לחץ על כל מקש) ואז זה מעביר אותי למסך בפירמוט. אבל לי פשוט לא מופיע כלום בהתחלה... והדיסק ההתקנה טוב... אין בו בעיות או משהו... בדקתי גם אצל אח שלי וזה בסדר אצלו.. . יש עוד דבר מוזר.... אצל אח שלי רואים את האיקון של הדיסק ההתקנה של הווינדוס... ואצלי רואים מין ריבוע כחול כזה עם חץ בפנים... קיצר אנשים... בבקשה תעזרו ליי ><

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. קיבלתי מחבר מחשב שהוא עמד לזרוק, עם לוח MSI G31M3 V2 התקלה של המחשב שהוא לא מגיע לפוסט על הלוח זיהיתי ארבעה קבלים נפוחים, החלפתי אותם בחדשים, חיברתי למחשב כרטיס בדיקת פוסט שיש לי והתחלתי לבדוק אותו לא חיברתי כוננים קשיחים ושום דבר חוץ מהמינימום ההכרחי בבדיקה בלי זיכרון, הכרטיס הודיע שגיאה E0 כלומר, הוא עצר בדיוק לפני בדיקת הזיכרון חיברתי זיכרון ואז קיבלתי שגיאות D5 וD4 ניסיתי להחליף זיכרון, עבד בהתחלה ועשה פוסט, אבל בהפעלה הבאה שוב אותה שגיאה החלפתי סלוט, לא עבד, איפסתי ביוס, לא עבד, ניתקתי סוללה מהביוס והפעלתי, עבד בהתחלה ואחר כך לא עבד בקיצור, אין דפוס ברור מתי הוא מגיע לפוסט, וההודעות הנפוצות שמתקבלות מהכרטיס הן אלו שציינתי קודם למישהו יש כיוון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by erezb84,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב, והדבר הראשון שרציתי להתקין עליו הוא אנטי וירוס. קניתי רשיון של מקאפי ל 3 מחשבים של internet security. מערכת ההפעלה היא win 7 ultimate 32 bit. הבעיה שההתקנה לא מוכנה להתחיל, ואיך שאני פותח אותה, ההתקנה קצת "חושבת" ואז אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין. ניסיתי להוריד מחדש - עדיין לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  16. כעיקרון התקנתי bigwater וaquarius waterblock והכרטיס מסך (xfx 6800 nu) כל הזמן עשה artifacts . המעבד היה במצב הרבה יותר טוב כל הזמן והוא לא עבר את ה50 מעלות שלפניכן היה בקלות עובר את ה70 התקנתי מחדש את waterblock על הכרטיס מסך 3 פעמים בפעם השלישית אחד הצינורות השתחרר מהכרטיס מסך ועשה שלולית נוזל קירור של thermatake ( הדבר הזה אמור לא להוליך ?או שסתם אנשי מכירות אוהבים לשקר). כעיקרון אחרי זה הכרטיס מסך כל הזמן הראה טמפרטורה של 156 מעלות ובrivatuner 0 כנראה שהוא נדפק טוטאלית ניסיתי להחליף לקירור סטוק לא ממש עבד אולי בגלל שנגמר לי ה thermal greese . מה שהכרטיס מסך עושה עכשיו זה מצייר קווים מאוזנים על כל המסך ואז נתקע. התקנתי את הכרטיס הישן שלי הוא עובד טוב. כדאי לי השקיע ב…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by RoNeR,

יש לי ווינדוס 7 עם אקסיפי בדואל.. בשניהם הדרייברים מעודכנים עד היום.. עדכוני מערכת מעודכנים.. אנטיוירוס זהה נוד 32.. אין לי מושג למה יש לי מסכים כחולים בווינדוס 7 ברגע שהמחשב טיפה מתאמץ.. הכל קורס.. לאומת זאת באקספי הכל בסדר... גם אחרי הרצת prime95 בו זמנית על כל ליבה.... המחשב עדין עובד..... בווינדוס 7 איך שאני מפעיל את הבדיקה ( Blend - stress cpu and ram ) אפילו על ליבה אחת המחשב קורס במקום... המסכים הכחולים קפצו לי במשחקים בהמרת סרטים ומוזיקה... מי שהוא יודע מה הבעיה עם ווינדוס 7 יש לי עוד שתי מחשבים בבית עם ווינדוס 7 בלבד.. אחד מהם גם עם מסכים כחולים השני דווקא בסדר גמור.. יש איזה עידכון או משו שיכול לגרום לבעיה הזאת?!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by ben060,

אם אני קונה חלקי מחשב באינטרנט מאתרים כמו skypc noacomp וכו האם יהיה לי איפה להתבכיין כשאחד החלקים התקלקל טרם נגמר תוקף האחריות

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by ofir24,

שלום לכולם יש לי windows 2000 עם מעבד AMD 1800XP על לוח אם ג'גהבייט , הרד דיסק IBM 20GB. לפני שבועיים החלפתי צורב ומאז הדיסק לא מתפקד כמו שצריך. הצורב הקודם היה ריקו 7125 ולאחר ההחלפה לא הצלחתי להעלות את ה windows - הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. נכנסתי לביוס וראיתי שהוא כן מזהה את הצורב החדש כצורב ואת הדיסק כרגיל , ואחרי שיצאתי לא היתה בעיה והמחשב עלה כרגיל. החל מאז הדיסק הקשיח לא עובד כמו שצריך - בעקרון הכל עובד כרגיל ועובד מהר, אבל כל פעולה שקשרוה לשמירת מידע גדול על הדיסק לוקחת הרבה הרבה יותר זמן מהרגיל (עיבוד קבצי WAV בגודל 1GB למשל לוקחים לי לפחות פי 4 זמן מפעם) או ripping של תרגום DVD (קבצים של 100MB) דוגמא נוספת: כשצרבתי ב nero דיסק עם ה richo , לפעמים הייתי בו…

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by meni99,

כמה זמן אני צריך להפעיל את התוכנה (boot) כדי לראות אם יש תקלות

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by talya.l.,

היי יש לי מחשה נייח ועל המסך שלו מופיע לי no singel ואני לא יודעת מה לעשות וכבר בדקתי את הכבלים והחלפתי לכבלים אחרים ובדקתי את הכרטיס של המחשב ואני לא יודעת מה עוד לעשות למי יש רעיון והוא יוכל לעזור לי פה בבקשה, וכל המסך שלי שחור ולא נדלק בכלל ורק מופיע לי no singel אפשר עזרה פה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  22. בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by tulicooli,

יש לי בעיה בצורב פיליפס אחרי קנו לי מחשב חדש אז שמתי את הצורב והוא לא צורב לי טוב אין לי מושג למההוא אכילו נכון השהוא צורב הוא עושה עיגול כזה מאחורי הדיסק אז עכשיו הוא עושה לי עיגולים עם רווחים מישהו אולי יודע מה קרה ויכול לעזור לי?? :s05:

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by bv_beaver,

שאני מנסה לפתוח משחק נגיד fifa2003 אז זה כותב לי: "The D3D8.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLL:UnlockCB" וזה לא עובד!!! ניסיתי גם להתקין מחדש DirectX כי זה פעם עבד לי...

• 2 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים