עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad-k1,

"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  2. שלום, לאחר בדיקה שעשיתי מול חברת נטויז'ן, ישנה תקלה של איטיות מול שרתי POP3 של GMAIL. הדואר בחודשיים האחרונים אינו מגיע בצור סדירה אלא קופצות הודעות שגיאה על זמן תגובה ארוך.(מייל של 2 מגה בלבד) בעוד שקבלת אותו הדואר באותו מחשב עם חשבונות אינטרנט של ספקיות אחרות (014,015) הדואר הגיע במהירות. לאחר שיחה נציג תמיכה נטוויז'ן אתמול בלילה, נאמר לי שישנה תקלה ידועה בחברה ושאין לה עדין פיתרון, אלא פשוט לחכות... לידיעתכם,

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by srami,

כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אז ככה, אחרי שכיביתי את המחשב אתמול בלילה(בצורה סדירה), היום בצהריים כשאני מדליק אותו, בזמן ה BOOT הוא רושם לי שחסרים קבצים של WINDOWS. ההודעה המדוייקת: Windows Cannot start, File Missing or Corrupt, \Windows\System32\Config\System עכשיו מה שיש לי זה: 2 250GB ב RAID0 מחולקים ל2 מחיצות. בהן ה BOOT. 1 X 160 GB SATA נוסף לגיבוי. מה עשיתי? התקנתי WINDOWS XP HOME EDITION שהיה לי על הדיסק הנוסף(שפורמט בשביל כך). זו כרגע מערכת ההפעלה (הזמנית) שלי. אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם אני רואה את 2 המחיצות של ה RAID0. הבעיות : 1: כשאני עושה CHKDSK דרך ה WINDOWS לדיסק ה BOOT המקורי, הוא נתקע בשלב הרביעי באמצע וההארד דיסק עושה רעשים של נתקע. 2: משום מה , למרות שהתקנתי דרייב…

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  5. המחשב מפעיל מחדש את עצמו פעם ביום. לא בצורה הרגילה אלא בבום... נכבה ונדלק כאילו ריסט! במהלך משחקים כבדים (רגילים NFS, SCARFACE...) המחשב עושה ריסט בזמנים שונים: פעם אחרי דקה מהפעלת המשחק ופעם אחרי שעה של משחק רצוף... זאת בעיה שהתחילה לא מזמן!, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים החדשים והדיירקט איקס הכי חדש... וזה לא עזר!.. אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך (ATI RADEON 9550 256MB) ... בגלל שבזמן משחקים זה קורה יותר הריסטים! יש למישהו רעיון לפני שאני הולך לחנות וקונה כרטיס מסך חדש ואולי זה גם לא יפתור את הבעיה ? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  7. היי. יש לי מחשב שהיה קצת איטי, וחשבתי שזה בגלל שיש לו קצת זיכרון (היה 2GB). קניתי עוד סטיק (עם אותם נתונים, עפ"י CPU-Z), שמתי בחריץ הדואלי, והפעלתי מחדש. כשאני מסתכל במאפיינים של המחשב, אני רואה את התמונה המצ"ב. למה זה קורה? זה בגלל שהWIN שלי הוא 32 סיביות? כי חשבתי ש 32 סיביות מוגבל רק ל 3.7GB, לא ל2.7GB... ואגב, אנצל את הבמה פה - מהזתומר'ת שהזיכרון שלי Unganged? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by disturbeder,

יש לי samsung ssd 840 128 , ואני רוצה להתקין אותו במחשב הנייד שלי Dell Vostro 3560 . המחשב מגיע רק עם כונן קשיח של 500G , האם אני צריך לקנות התקן נוסף כדי לחבר את הSSD? האם אפשר לחבר את הכונן הקשיח ואת הSSD במקביל? ניסיתי לחפש באינטרנט מידע ולא מצאתי .

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by avimorp,

יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה הכרטיס וגם לא רשום עליו עכשיו אני צריך תדריבר מה אני עושה

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by psycho killer,

כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי בהתחלה (FLOPPY DISK(S) FAIL (40 והנורה של הכונן דיסקטים תמיד דולקת יש מצב הלך לי הכונן של הדיסקטים או כבל DATA נדפק ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by Godinger,

שבוע טוב לכולם, באמצע הצפנה של BITLOCKER על כונן נייד חיצוני בנפח 2TB המחשב כבה כשהפעלתי מחדש הכונן מראה שכאילו הוצפן אבל כשאני מכניס לו את הסיסמא הוא מיד נעלם מהמחשב

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  12. יש לי מודם ADSL של בזק מסוג ALE130 (מודם USB). לא מזמן פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש. זמן מסוים הכל עבד כרגיל כמו מקודם ולאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא כותב שהוא זיהה חומרה חדשה ומבקש להתקין את המודם. למישהו יש מושג איך לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by Amit Shani,

היי לכולם, לפני כמה ימים חוויתי BSOD. אחרי ריסוט המחשב עלה ולאחר כמה דק הוא קפא לגמרי, ניסיתי לתת לו זמן אבל אחרי רבע שעה ריסטתי שוב. היה לי כמה ימים של שקט והיום שוב קיבלתי BSOD. כמה פרטים טכניים: אני עובד על המפרט כבר כמה שנים טובות ללא בעיות: Core i7 920 @3.8GHz 2GB G.Skill 1600MHZ 8-8-8-24 X3 X58A-UD7 AMD Radeon HD5970 Samsung SSD 840 EVO ועוד 2 כוננים קשיחים (אחד של טרה והשני של חצי טרה) אני רץ על Windows 10 מאז שהוא יצא. לא התקנתי לאחרונה שום דרייבר או משהו בסגנון. הרצתי Memtest ונראה שהזכרונות שלי תקינים. הBSOD הראשון היה: kernel_security_check_failure (0x139 הBSOD השני היה: attempted_execute_of_noexecute_memory (0xfc למישהו יש רעיון איך לבודד את הבעיה? בתודה מראש,…

14. Started by liran2003,

היי חבר שלי ניסה להתקין ווינדוס מ-DOK. הוא הכניס את ה-DOK והפעיל את המחשב, אחרי המסך הראשוני (שממנו נכנסים לביוס), הופיע מסך שחור, חלק, בלי צפצופים. מאז המסך הזה תמיד מופיע.. ההגדרות בוט בביוס מוגדרות כמו שצריך. עד הנסיון התקנה הזה, המחשב עבד חלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. הבעיה היא: "יש לי בעיה בצריבה יש לי צורב יאמאה 44X24X44 IDE WINXP פנטיום 3 500 כאשר אני צורב בנרו הבאפר יורד לאפס והצריבה נפסקת ואז הבאפר מתמלא שוב והצריבה ממשיכה ולכן במקום לצרוב ב3 דק CD שלם אני צורב ב 6 דק וזה לא היה כך לפני חודש בערך אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה לעוזרים וחג שמח לכולם."

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by Boomer,

הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…

17. Started by ledan1991,

ברשותי מחשב מסוג M520 של חברת MSI (אני יודע שזה חר*) . אני לוחץ על כפתור ההדלקה ויש גם אור שהוא מודלק אך המאוורר למטה לא פועל ולא זז, והמסך נשאר שחור, פשוט אין שום רעש. זה מאוד מוזר כי זה קרה ממש יום אחרי שהוא עבד פיקס. מה יכול להיות שנשרף? מעבד? HD ? RAM ? בבקשה תעזרו לי . תודה מראש!

18. שלום חברי הפורום, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה. "סימפטומים:": 1. כשהוינדוס היה מותקן המחשב היה נתקע במהלך סרט (בדר"כ אך לא רק) - קופא לגמרי ואי אפשר יותר לעשות כלום חוץ מכבות אותו. 2. ניסיתי לפרמט אך גם זה ללא הועיל. במקרה אחד אחרי הטעינה של הקבצים (Windows XP) המחשב לא המשיך אחרי ההפעלה מחדש, כשניסיתי להתקין וינדוס 7 הוא נתקע כבר בחלק של Loading Files. 3. המחשב גם הרבה פעמים לא עושה בוט אחרי שמדליקים אותו/מפעילים מחדש, וצריך לכבות אותו לדקה שניים ורק אח"כ הוא עושה בוט. אשמח לכל ניסיון לעזרה או רעיון. תודה, עידן.

19. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

20. Started by secondhand,

ערב טוב חברה, יש לי בזמן האחרון פסים כאלה שעוברים במסך, לא ממש רואים אותם שהמסך לא כהה מאוד (שחור), אבל בכל אופן, יש דרך להיפתר מזה? יכול להיות שזה נגרם ממגנטיות של רמקולים ליד המסך?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by DuDeAss,

ממ.. קניתי את הmx300 והעכבר עובד מצויין אבל הגלגלת במשחקים לא עובדת אני לא מצליח לגלגל בין הנשקים זה משגע אותי אני חייב שמישהו יגיד לי את הבעיה ד'א זה מה שהיה רשום בכתבה שקראתי: Oh, yes. Games. Run MouseWare by itself (without using the abovementioned Tweak UI workaround) and there's a good chance that you won't be able to use any recent Logitech mouse's extra buttons, or even its scroll wheel, in games אז מה הקטע? מה לעשות? הדרייברים משפרים את העכבר אבל אני חושב שבגלל הדרייברים הגלגלת לא עובד עכשיו בכתבה הציעו על קובץ game_whl או משהו כזה אז הורדתי והתקנתי ולא עזר

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  22. Started by BeN CoHeN,

אהלן , אני אשמח אם תעזרו לי בבעיה, נורית ה HD עובדת קבוע, אחרי הרכבת ספק חדש, בדקתי את כל החיבורים במחשב, הכל מסודר כמו שצריך, ניסתי להפוף תחוט, ואז הנורית בכלל לא עובדת, והחזרתי בחזרה, אין שינוי הכל מחובר כמו שצריך, מעניין למה :s05: אני אשמח לעזרה שלכם , תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  23. אהלן קניתי מחשב חדש עם לוח ma74gm-s2 מעבד AMD athlon עם זיכרון 2gb kingston valueRam שמפעילים את המחשב, הוא נעצר בשלב ה BIOS (המסך השחור בהפעלת המחשב) למשך כ-30-60 שניות ואז ממשיך לפעול כרגיל לגמרי והכל עובד בסדר גמור. נראה שרשום אחרי ההשהיה בדיוק משהו לגבי shared memory בכתב לבן אני מניח שזו הקצאה של הזיכרון לכרטיס מסך on board מה יכול לגרום להשהיה כזאת? זה די מעצבן זה מחשב חדש תודה רבה

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by b-or,

שלום לכולם, מדובר בלפטופ DELL. i5 3340m, 12GB Ram LiteON LCT-128M3S win 7 professional פרט לביטול האיחוי - כל ההגדרות שהגיעו עם המחשב לא שונו (מערכת ההפעלה הגיעה עם המחשב) הבעיה -לעיתים רחוקות, בעת גלישה בד"כ (פיירפוקס)- המחשב ננעל ללחיצות ופתיחת אפליקציות חדשות. במשך רוב זמן התקיעה ניתן לשלוט בעכבר, אך גם הוא נתקע בשלב מסויים. לאחר כדקה, כל האפליקציות שניסיתי לפתוח נפתחות ברגע אחד, כולל כל קיצורי המקלדת שניסיתי, והמחשב חוזר לפעולה תקינה. התופעה קיימת מהשימוש הראשון, או מספר ימים אחרי. כיצד ניתן לבדוק את ביצועי הכונן? מבחינת התמיכה של DELL, יש להריץ את כלי הדיאגנוסטיקה המובנה במחשב, אך התוצאות שם תקינות והם טוענים שאם יש בעיה - מקורה בתוכנה. תודה רבה. "נספח…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים