עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by surfface,

לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by yoyo5,

מחשב hp מיני מעבד אטום 475 וינדוס 7 סטארטר, לאחר החלפת זכרון ל-2 מגה המחשב לא עולה או עולה ונתקע. הזכרון החדש מתאים ותקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by yurtrez,

שלום, אשמח אם תעזרו לי,אין לי מושג כבר מה לעשות אחרי אין ספור של בדיקות. התקנתי כל גירסה אפשרית של חלונות 8 ו 7. עידכונים לכל דרייבר עשיתי. עדין לא משנה באיזה משחק אני משחק הוא יוצא מדי פעם או נתקע. חייב לציין שמחשב שלי מאוד חזק. תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  4. Started by Gidi Fisher,

היי, לפני יומיים המסך שלי התחיל להבהב לשחור באופן רנדומלי, נדלק שוב כשאני מקבל הודעת שגיאה - driver crashed and recovered. ניסיתי לעדכן גרסה של הדרייבר (לא עזר) ניסיתי לשנמך לגרסה ישנה וזה גם לא עזר. הסרתי את ההתקנה וניסיתי להכנס לsafe mode לעשות sys restore אבל משום מה לא היו לי אופציות ישנות מההתקנה האחרונה (כן, סימנתי את הV של תראה עוד אופציות ) אבל הווינואז התקין עצמאית מחדש את הכרטיס והכל חזר לעבוד כשורה. למחרת כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נתקע על מסך שחור אחרי המסך של windows is starting עם הלוגו. הצורה היחידה להעלות את המחשב היא בsafe mode ואז לעשות disable לכרטיס מסך. ניסיתי עוד כמה פעמים התקנות (נקיות כמובן), אפילו מצאתי את הדיסק התקנה שקיבלתי עם המחשב, ז…

5. Started by Pc_freak,

שלום פתאום אני אני רואה הודעה Windows 8 coudnt loaded becuase kernel file is missing משהו כזה אז אמרתי אני אעשה פירמוט גם מופיע אותה הודעה נסיתי להתקין דיסק קשיח גם אותה הודעה בסוף התקנתי את ההארד דיסק על מחשב אחר והווינדוס עלה בלי בעיה . זה כאילו הלוח אם נתקע על ההודעה הזו יש דרך לאפס את הלוח? I7 950 x58 ud3r gigabyte תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. אהלן. יש לי מחשב Dell Precision Tower 5810 שאם אני מוסיף לו כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 295, בנוסף ל- NVS 310 שבא עם המחשב, אני מסוגל לחבר לו 3 מסכים ואני רואה תצוגה בשלושתם. הבעיה מתחילה כאשר אני מפרמט את המחשב, מתקין דרייבר של Nvidia עדכני, והוא משדר תצוגה רק או מכרטיס אחד או מהשני, כשאת האחר מערכת ההפעלה מנטרלת בטענה שיש שגיאה. איך אפשר לגרום לכך שהמחשב יעבוד עם 2 כרטיסי מסך כמו במערכת הפעלה שבאה מהמפעל? מדובר על Windows 7 sp1 מעודכן.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  7. Started by MatanMaimon,

קניתי מחשב נייח, זה המפרט שלו:* מארז COOLERMASTER K282 שחור 2X12CM* ספק כח A.PFC 500W FAN12 POWER MAN INWIN* מעבד אינטל I5-6500 3.2GHz 1151 6MB* מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING* לוח H110M-S2H 1151 DDR3 H110 GIGABYTE* זכרון ADATA XPG V1.0 8GB DDR3 1600MHZ כחול* דיסק SANDISK Z400s 2.5" SATA 128GB SSD* דיסק קשיח פנימי SEAGATE 7200 64MB SATA 2TB* צורב ASUS DVDX24 DL שחור SATA DRW-24F1MT* כ.מסך Nvidia GeForce GTX960 ITX 2GB5 GIGABYTE* כ.רשת אלחוטי TP-LINK עד WN781ND PCIE 150 Mbps* כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם*מסך SPK DVI VGA 243V5LAB 23.6" PHILIPS----------------------------------------------הדגשתי את הדברים שנראה לי באמת חשובים כדי לדעת אם להתקין עליו מערכת הפעלה 32 או…

8. Started by Leonardo Goldshtein,

שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…

9. Started by Tals-,

בגלל המצב שכיום ברשת.. תדעו להתגונן מפני פריצה לחשבון שלכם http://pcgalaxy.co.il/how-to-secure-your-facebook-profile/ תהנו בהצלחה! אני כבר ביצעתי את זה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  10. לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. שלום , יש מחשב די ישן והכרטיס מסך שלו הוא הכי מעפן שיש !! קיבלתי ממישהו כרטיס מסך שעובד (נבדק ) אך כאשר מחברים אותו למערכת היא לא קולטת אותו המערכת עומדת בדרישות של הכרטיס מסך ניסיתי למחוק את כל הדרייברים של הכרטיס המסך המובנה אך ללא כל הצלחה גם בזה ניסיתי לשנות בBIOS , וזה לא שינה שום דבר , גם הספק עומד בדרישות של הכרטיס מסך . להלן הפירוט : NVIDIA GeForce 7150 / NVIDIA nForce 630i ) (כרטיס המסך שמובנה בלוח אם ) לוח אם MS 7505 msi ספק 500W מעבד Dual Core e5200 2.50Ghz ראם 4 ג'יגה והכרטיס מסך שקיבלתי הוא GF 9500gt שאין לו חיבור פינים . אשמח לעזרה בהקדם האפשרי ! וכדי למנוע שאלות מיותרות , ברור שחיברתי את הDVI לכרטיס מסך שהתקנתי ולא למובנה ! ידוע לי …

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  12. שלום לכולם, לפני כחצי שנה רכשתי לוח אם. לאחר שבועיים עבודה המחשב קרס, כששוב עבד למשך שבועיים הוא עשה פריז, לפעמים יש בעיות רצידות ובלוקים שחורים קטנים נמצאים על המסך כשמגלגלים דף אינטרנט למעלה ולמטה ועוד כל מיני בעיות קטנות שקורות לפני הקריסה\פריז. החברה שממנה רכשתי את הלוח העבירה לי קורס שלם בחוסר אחריות ומקצועיות (אמרו לי שהם לא רואים את הבעיה ולכן אין בעיה), כיום לאחר חצי שנה היא נסגרה\פשטה רגל. הלכתי למומחה כדי לראות אם הוא אולי יוכל לעזור לי וכבר בטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את הבעיה וכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת את כל כבלים של הSATA שלי ולהעביר אותם לחיבורים אחרים על הלוח. כך עשיתי ואכן המחשב לא קרס עוד. בשלב הזה אתם אומרים לעצמכם "יופי נו אז הבעיה נפתרה לא?" לא. כש…

13. יש לי מחשב עם מעבד INTEL QX9770, כרטיס מסך 8800GT וזיכרון 2GB של OCZ. המארז הוא ANTEC SONATA 3 וספק 500W. המחשב נטה לעשות בעיות ואחרי הPOST של הלוח אם הוא לא עלה בכלל. התקנתי את הווינדוז מחדש ועכשיו הוא גם עושה ריסטרטים סתם ככה וגם מסכים כחולים ולפעמים המחשב לא עולה בכלל לווינדוז. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by assaf972,

שלום רציתי לדעת אך קוראים לפקודה שאני מריץ ב cmd שאני יכול לראות אתרי אינטרנט שגלשתי בהם?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

יש לי E8400 GIGABUTE p43-ds3l ווינדוס 7. והיום כבר פעם שנייה שאני מקבל מסך כחול ואחריו המחשב קורס, הנה פירוט השגיאה בוינדוס: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8003C1A160 BCP2: FFFFF880048EF220 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp C:\Users\Timor\AppData\Local\Temp\WER-45084-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the o…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by benfree,

שלום לכולם לפי הביוס יש אפשרות לחבר 9 כוננים 6 מחוברים כרגע עוד 2 זה ה eSATA ואיפה עוד אחד? יש משהו שאני מפספס? הלוח של גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 אשמח לתגובה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by kentaro,

אהלן, לא מזמן החלפתי את ה9800GT שלי שעשה לי בעיות בGTX 460 של אסוס. בהתחלה הכרטיס עבד ללא דופי והייתי בטוח שהבעיה מאחורי,אבל היום בבוקר פתחתי את פיירפוקס וקראתי קצת חדשות פתאום *טק* המסך נהיה שחור ואני מקבל No Signal משמע הכרטיס הפסיק לשדר נתונים למסך... עכשיו הבעיה הזאת הייתה קיימת ב9800 בתדירות גבוהה לעומת זאת היא הייתה מתרחשת רק כשאר שיחקתי במשחקים. חשוב לציין שבזמן שהכרטיס כיביכול מפסיק לשדר המחשב עדיין רץ,משמע אם הייתי בשיחת סקייפ אני עדיין מסוגל לדבר עם האנשים אותו הדבר לגבי מוזיקה וכו. הקטע המוזר הוא שהמחשב לא מקבל פקודת כיבוי רגילה אחרי שזה קורה,כלומר אני חייב לתת או "hard shutdown" (לחיצה ארוכה על הכפתור) או פשוט ריסט. קראתי קצת ברשת בעניין חלק אומרים שזה כרטיס ת…

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  19. אהלן, לפני מספר ימים כונן נייד של חברת WESTERN DIGITAL הפסיק לעבוד. הבאתי אותו לשני גורמים שאני סומך עליהם מאוד מבחינה מקצועית, והם אמרו, לאחר בדיקה, שהכונן שרוף ושאין דבר שהם יכולים לעשות כדי להחזיר ממנו קבצים. באותה נשימה הם הזכירו חברות - כגון "טיק טק" ו"מיסטי" המתמחות בנושא שחזור קבצים מכוננים. מבדיקה עם החברות עולה ששחזור כזה נע בין 500 ל-2000 שקלים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר חברות/עסקים/אנשים נוספים העוסקים גם הם בתחום, מומלצים ואמינים, ואם אפשר - גובים מחירים נמוכים יותר (החברות הנ"ל עובדות בעיקר מול עסקים גדולים, לפי מה שרשום באתר שלהן) - אתם מוזמנים גם לשלוח לי הודעה פרטית או מייל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by shar00750,

שלום לכולם . לאחרונה הגיע אליי לוח אם של אסוס : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5NT_Deluxe/ בפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא נדלק רגיל אך המערכת הפעלה עלתה אחרי שתיים שלוש דקות. אחרי כמה ימים ניסיתי שוב להפעיל ולא היה דבר הייתי צריך לאפס ביוס ואז שוב עלה הביוס ואז המערכת הפעלה באיטיות , שבועיים אחרי ניסיתי שוב המחשב נדלק (מאווררים עובדים) אך הביוס לא עולה ואין פקודה למסך (לא נדלק) , ניסיתי הכל איפוס ביוס, החלפת זכרונות , אין לי מושג מה הבעייה ? אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אני אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by hedgehod,

??? היום אני מנגן מוזיקה במחשב ושם לב שיש רעש כאילו הסאונד כזה לא טוב יש רעשים ולאט לאט הרעשים הפכו יותר חזקים והמוזיקה נהייתה ממש מעוותת. אז הידקתי את החיבורים של הרמקולים חשבתי זה יעזור פתאום המסך של המחשב נהיה שחור ואז היה מסך כחול שכתוב בו מלא דברים והמחשב עשה ריסטרט לעצמו! ואז שהמחשב הופעל מחדש אני מנסה לשמוע קבצים MP3 או דיסק או כל דבר אחר אבל כלום!! זה כותב לי בוינאמפ BAD DIRECTSOUND DRIVER PLEASE INSTALL PROPER DRIVERS OR SELECT ANOTHER DEVICE IN CONFIGURATION ERROR CODE 88780078 תאמינו לי - גיגלתי את השגיאה הזאת, זה לא עזר. לאף אחד מהאנשים שם אין בעיה כמו שלי, ניסיתי ב SERVICES של וינדוז לעשות סטארט ל WINDOWS AUDIO וזה לא עזר. בDEVICE MANAGER לא רשומה שום בעיה ע…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by NaTuRe_0,

אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  23. יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  24. אהלן הרצתי היום scan באנטי וירוס וזה מה שזה מצא לי מה לעשות למחוק את הקבצים או שהם בכלל לא פגומים.. http://www.siz.co.il/up.php?file=wzkj4izkjzmn.jpg וגם יש לי עוד בעיה נגיד אני סתם רואה סרט או משחק סתם פתאום המשחק נתקע ולא זז אין לי מה לעשות חוץ מרסטרט וזה סתם מעצבן ומן הסתם זה מקלקל... מי שיכול לעזור תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by hakimon1,

יש לי מחשב נייד של אייסר פחות משנה אני מדליק אותו והוא ממש ממש מתחמם רותח ותוך כמה דקות הוא מתחמם ונסגר לבד משהו יכול להגיד מה הבעיה ואיך אני מטפל בה תודה רבה וסופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.