עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pc student,

יום אחד רציתי להשתמש במלחם ופתאום יש הפסקת חשמל ומאז המךחם לא עובד :'(,עכשיו לגבי המצלמה היא נפלה ולא פועלת :'( אתם יכולים לעזור?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Amit BL,

הקיצר המחשב שלי והספאיה שמאחורי זה פשוט גוש כבלים ענקי וזה נורא מציק בעין. החלטתי לשבצ ולטפל באסתטיקה של הכבלים, מה הדרך הטובה ביותר להצמיד לקיר ולמתוח אותם? יש לי את המסמרים האלו עם נפלסטיק הלבן אבל נראה שהם לא עושים את העבודה

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by 10ziv,

שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום אנשים... לא מזמן קניתי מחשב חדש מ-KSP... הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים המפרט שלי הוא: מעבד AMD: Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD: ‏‏ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2XPCI-E‎ זכרונות: DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) twinmos דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך: Gigabyte 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E צורב: ‏LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8‎ מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) מסך: Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms. עכבר ומקלדת: MOUSE PS2 + roll keyboard 2 lng הוספתי למפרט שלמעלה ספק כח מ-TMS... לקחתי את ה-FSP ATX 400 PAF. רציתי לדעת אם יש מצב שהמחשב עושה ריסטרטים כל הז…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by ^Error^,

שלום לכם, אז אני משתמש חדש - כן מגיע לי מזל טוב ;D קרה לי דבר מוזר... לפני מספר ימים חזרתי למחשב אחרי כמה שעות שלא נגעתי בו והמחשב היה תקוע ולא השתחרר. לאחר בדיקה גיליתי כי הרד דיסק אחד תוקע לי באופן קבוע (מאותו רגע) את המחשב וניתקתי אותו. אבל על עוד שתי הרד דיסקים אחרים נימחקו לי המחיצות שלהם. אני מקווה רק שלא נימחק החומר או שאני יוכל לשחזר אותו אחרי שאני ישחזר תמחיצות. בעקרון לא אמור להיות הרבה בעיה כי היה לי רק פרטישן אחד אבל הוא נימחק ואני לא רוצה ליצור חדש אלה לשחזר את מה שהיה כדי שיהיה לי יותר קל לשחזר תתוכן שהיה לי על ה HD תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by eSLC,

שלום, לפני פחות משבוע קניתי כוננן קשיח חדש משום שהקודם כנראה נשרף ממנת יתר של ריסטים או כנראה בעיה אחרת, עכשיו הבעיה קרתה לאחר הא"ק והמחשב ציין שחסר לכונן קשיח קובץ בשם krnl משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק, עכשיו היום ניסיתי לשפר את הOC וניתקתי הפעם את הכוננן הקשיח לפני תחילת הא"ק ואחרי שסיימתי לראות שהכל יציב חיברתי חזרה את הדיסק הקשיח והפעלתי את המחשב ושוב כאשר שהכונן הקשיח ניסה לעלות הוא ציין שנמחק קובץ בשם krnl או משהו כזה מהתיקיה של הווינדוס, בקודם פירמוט לא עזר אז אני לא רוצה להסתכן שוב ולפרמט גם את זה ולאבד שוב את כל מה שהספקתי להתקין, והשאלה היא מה גורם לבעיה הזאת? אני בבעיה מאוד גדולה אם הכונן הקשיח לא יפעל (לפחות החדש) קרעתי את התחת בשביל זה למרות שזה לא היה הדבר הי…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Guy950,

הבעיה הקודמת נפתרה, אבל צצו כמה בעיות חדשות. עקרונית, יש לי 2 כוננים קשיחים, בביוס אפשר לזהות את שניהם ואת הדגמים שלהם אבל במערכת הפעלה, מסיבה כלשהי, אפשר לזהות רק את הSSD שעליו יש את המערכת. אני לא מצליח לזהות את ההארדיסק השני. כרגע אני מתקין דרייברים של הלוח אם, אבל למישהו יש מושג מה לעשות? בנוסף, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת מאנגלית לעברית, וכל פעם כשאני לוחץ "הורד שפה" זה חוזר אחורה ולא מגיב. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by omemo,

שלום. כשאני מפעיל את המחשב של אחי (מחשב חדש), אני מקבל הודעה: NTLDR is missing Press alt+ctrl+del to restart לפני כן ניסיתי להתקין עליו את WinXP x64, אבל הדיסק כנראה נשרט והוא לא מצא איזה קובץ. עכשיו כשאני עושה restart זה נותן לי את ההודעה ההיא, עוד לפני שאני יכול לבחור דרך איזה כונן לעשות boot. (ל-BIOS אני כן יכול להיכנס, אבל גם אם אני בוחר שם את ה-CD ככונן boot, אני מקבל את ההודעה עוד לפני שהמחשב ניגש אליו) יש פיתרון? :-\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by constantine16,

היה לי 2X512 533 ואז אחרי שקניתי עוד זכרון 2X512 667 הכל התחיל לעצור פתאום ולא משנה מה אני מה מדליק משחק או תוכנה כלשהו זה לוקח פתאום 60% cpu usage והכל מתחיל פשוט לעצור..

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by MORIDIN,

קיבלתי מאבא שלי זיכרון 256MB 133MHz ואין לאף אחד מאיתנו מושג של מי הזכרון הזה. יש עליו כמה מדבקות: אחת שרובה ברקוד, מתחתיה כתוב מספר סידורי ומתחת לזה 256M-133A אחת שכתוב עליה S.I.C ומתחת לזה 256 02 עוד אחת: בלמעלה כתוב Spt18-05-10 2/2 - וברקע כתוב spt בצהוב (מעין Watermark) באמצע יש ברקוד למטה כתוב - 022:2787 על הצ'יפים עצמם כתוב ABOX בגדול, כנראה שם החברה AE128M SD-7 PC133 0203 השאלה שלי היא - של מי הדבר הזה? זה טוב? בתודה מראש, נועם.

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. הלוח אם שלי במצב מנוחה מגיעה לאזור 45-50 מעלות. בזמן שאני מריץ משחקים(GTA:SA,FABLE וכדומה) הטמפרטורה של לוח האם מגיע ל55-60 מעלות וטמפ' המעבד מגיע ל50-58 מעלות והדבר גורם למשחקים לקפוא ואז מסך נהיה שחור, בד"כ המשחק אחרי 10-20 שניות חוזר ככה קורה בערך פעמיים ובפעם השלישי המשחק לא חוזר ואני צריך לללחוץ CTRL+ALT+DEL ולכבות את המשחק ידנית. אחרי שאני מכבה את המשחק בדרך זאת ואני נכנס לDXDIAG לתצוגה אני רואה שכל התאוצות(DIRECTDRAW,DIRECT3D,AGP TEXTURE) לא זמינות ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש. המחשב שלי: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0) Motherboard CPU Type Inte…

14. Started by iveco,

AMD RYZEN 5 3600 - עם 20043 נקודות ( הפרש מטורף שכל הליבות עובדות וגם בליבה בודדת !!!! ) 750 לפני מעמ INTEL I5 9400 עם 11979 נקודות 660 לפמח מע"מ

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by godisme171,

:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. ל- HTPC שלי, מבוסס לוח אם Asus M3N78-EM יש בעיות קליטה קשות עם כרטיס הרשת האלחוטי העלוב שקניתי לו. הוצאתי מהמחשב השני כרטיס PCI-E Abit AirPace, שהקליטה שלו הרבה יותר טובה, והתקנתי ב- HTPC - והוא לא עולה. אני מדליק אותו, המאווררים מסתובבים, הלדים נדלקים אבל אין כלום על המסך - הוא אפילו לא מגיע ל- POST. הוצאתי את הכרטיס החדש, החזרתי את הישן (כרטיס PCI) והוא עולה בלי בעיה. הכנסתי את ה- AirPace בחזרה למחשב הישן, עולה, הכרטיס מזוהה ועובד. החזרתי אותו שוב ל- HTPC ואותה תופעה - לא מגיע ל- POST. כלומר הכרטיס תקין ולוח האם תקין ועדיין הם לא מסתדרים אחד עם השני. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by marta88,

שלום רב האינטרנט מתנתק כל יומיים בערך בגלל בעיית dns. ריססת פותר את בעיית הגלישה ואחרי ימיים שוב מתנתק ואי אפשר לגלוש רק אחרי ריססת. להלן הודעת שגיאה : the DNS name does not exit error code : INET_ E_ RESOURCE_ NOT_FOUND אבקש לקבל פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by gogi,

כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ומופיעה נורה אדומה, רק כשאני לוחץ לחיצה ארוכה של כחצי דקה המחשב נדלק מה אמורה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. רכשתי לאחרונה לוח אם חדש מסוג GA-Ma69gm-s2h המבוסס על AMD 690 שהחליף את לוח האם הישן שלי שמת. המפרט שלי כלל וכולל כרטיס מסך של POINT OF VIEW המבוסס על 7100, כרטיס TV של WINFAST, דיקס קשיח, צורב DVD, ואחד ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. בבואי להתקין את מערכת הפעלה XP התחילו הבעיות. המחשב עולה לעיתים, אך לרוב לא, וגם כשעולה מופיע מסך כחול ללא כל זיהוי מיוחד, אשר לאחריו לעיתים לא ניתן להעלות את המחשב (אין זיהו של הדיסק הקשיח). יש בעיות הלתקין חלק ניכר מהדרייברים. תשאלו למה אני חשוב שהבעיה היא בכרטיס המסך (או בקשר אליו למעשה) - כאשר אני מפעיל את המערכת במצב VGA לרוב העבודה יותר נקיה, וכמעט ואין תקיעות. יש רעיון לפיתרון?

20. Started by מרים תרשיש,

שאלה כיצד לחבר אוזניות למחשב נייח

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  21. קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by adonyaron,

שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה? 2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית. יש לי דגם GA8I945. עזרה... בבקשה, אני משתגע

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by אליה אלבז,

אני מנסה להפעיל את ההתקנה של הנט סטיק וזה מציג לי הודעה : האם ברצונך לאפשר לאפליקציה זו לבצע שינויים במחשב שלך אני לוחץ כן וזה לא עושה כלום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SG,

התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. Started by manz11,

שלום לכולם . יש שלי בעיה שאני לא מצליח לעלות על פיתרונה. אני מנסה להתקין WIN XP על מחשב AMD (שנה) .חיבור ה H.D הוא SATA 2 . שאני מגיע למסך ההתקנה של windows אחרי שאני מאשר לו להתקין מחדש ולא לתקן , פתאום מגיע ההודעה שהוא לא מוצא את ה H.D ושאני יעשה RESET למחשב. בבדיקות בביוס ה H.D קיים. אני יודע שיש ארדיסקים שדורשים דיסקט בהתקנת מערכת הפעלה אבל אין לי את הדיסקט ואין לי כונן דיסקטים....מה לעשות ..ממש מיואש.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.