עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, יש לי ABIT NF7S אודיג'י הראשון מגבר של סוני STR-DB840 החברה במחלקת התמיכה של קריאייטיב עזרו לי להגדיר נכון את הכרטיס והחיבורים והכל. כרגע מחובר אנלוגית 5.1 והכל נפלא ושומעים מצויין. הבעיה היא במוזיקה שמנוגנת ישירות מהמחשב - הסאב וופר לא משמיע שום קול. בסרטים מהמחשב (Divx וסרטים מקוריים מהחנות) - הסאב עובד במשחקי 5.1 ופרו לוג'יק - הסאב עובד במוזיקה שמתנגנת מהקומפקט דיסק שלי - הסאב עובד מצוין ב 2.1. כשאני משתמש בווינאמפ או או משהו דומה למוזיקה - הוא לא עובד. למישהו יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. שלום לכולם! מקרה מוזר שקרה לי במחשב של אחי , קצת ארוך אך יתן לכם תמונה יחסית ברורה של כל המצב... לא להתייאש ,תודה! אז ככה אחי הביא לי את המחשב לתיקון חיברת את המחשב כמו שצריך והכל הפעלתי הכל מתחיל לעלות כרגיל מתחיל לטעון את הווינדוס (XP) ואז לפני שהוא מעלה את הווינדוס לאחר שרואים את המסך טעינה המסך נכבה (כאילו נותק ממקור כלשהו). לפני שהחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש הייתי צריך לגבות מידע שהיה על המחשב , בסופו של דבר עשיתי "תיקון" (Repair) לווינדוס הכל עלה קיבלתי ממשק גרפי , ביצעתי גיבוי . לאחר הגיבוי והכל החלטתי לעשות פירמוט למחשב ולהתקין הכל מחדש, הכל בוצע כמובן דרך ההתקנה של הווינדוס (שוב XP) אז ביצעתי פירמוט לפרטישן של NTFS פורמט מלא ולא מהיר, התחלתי להתקין עבר בצורה יח…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by D.A.Y.C,

שלום. יש לי מחשב שהיה בו 500 GB היו לי במחשב כמה בעיות שהייתי צריך לתת לטכנאי שיתקן לי אחרי שהוחזר לי המחשב גיליתי שיש לי רק 91 GB החלטתי תעשות פירמוט ולאחד את כל המחיצות אחרי שעשיתי את זה גיליתי שיש לי רק 111 GB גם בDISK MANAGER לא מצאתי שום פיטרון מה אפשר תעשות?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by nim901,

היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  7. יש לי זכרון של GEIL, שהחליט ביום בהיר להפסיק לעבוד, אין לי שמץ של מושג מה גרם לבעיה, ואני מעולם לא ביצעתי OC למחשב. הביטוח דרך החנות שקנית את המחשב עצמו נגמר (עברו שנתיים מאז). הבנתי שהכרטיס זכרון שלי ניתן עם ביטוח לכל החיים (אין לי תעודה אבל יש לי מדבקות על הכרטיס של אמינות) יש לי גם כן קבלת קניה עם תאריך אם זה בעל חשיבות. http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 עכשיו איך אני יכול ליצור קשר עם החברה\יבואן בכדי שיבדקו את הנושא (תכלס בכדי שיחליפו לי את הכרטיס זכרון)? אני אשמח אם מישהו עם נסיון בדבר, יכול להצביע לי על נקודות שיעזרו לי להחליף את הזכרון הבלוי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  8. אני חדש בפורום ,ויש לי שאלה קטנה וחשובה מאוד: יש לי מחשב פנטיום 4 שלא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות והוא פועל באיטיות מאוד, אני מפעיל אחת לשבוע את "ניקוי הדיסק" "איחוי דיסק" (אם צריך) ,ומשתמש בתוכנות להסרת תוכנות ריגול ,ועדיין המחשב עובד לאט מאוד וממש לא אופייני למחשב כזה. מה עושים? תודה רבה

9. Started by sapinir,

שלום, לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי: לוח אם - Asrock Z68 pro3 מעבד: i5 2500k כרטיס מסך: GTX570 הגרסה המומהרת של EVGA זכרון: 8G של GSKILL לאחר זמו לא רב, כרטיס המסך שלי קורס במהלך משחק (DIRT3), ואני מקבל את השגיאה הבאה: Display driver stopped responding and has recovered Display driver Nvidia Windows kernel mode driver, version 280.26 stopped responding and has successfully recovered. מה יכול לגרום לדרייבר לקרוס? מה עליי לבדוק/לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי עכבר לוג'יטק פרפורמנס , העכבר האלחוטי החדש של לוג'יטק שנמכר בבאג ב 880 ש"ח. העכבר נקנה בארה"ב אבל משום מה לא עובד. הבעיה היא שיש לו נורה אדומה שמהבהבת והעכבר לא מתחבר ולא פעיל. ניסיתי כל דבר אפשרי וביניהם : החלפת בטריה , הטענה ל 24 שעות , החלפת המקלט USB חיבור למס' מחשבים שונים עם מס' מערכות הפעלה שונות חיברתי למחשב את אותו העכבר (כאילו אחד אחר שכן תקין) והוא עובד פיקס. לפי כל הסימפטומים נראה כמו משהו בר תיקון טכני שאני מקווה שהוא פשוט. שווה לי לתקן אותו ולמכור אותו באיזור ה 500 ש"ח כי סה"כ העכבר חדש וכולל כל הפריטים שמגיעים איתו (מטען USB , כבל , כבל מאריך USB , נרתיק וכו') מישהו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by psycho killer,

כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי בהתחלה (FLOPPY DISK(S) FAIL (40 והנורה של הכונן דיסקטים תמיד דולקת יש מצב הלך לי הכונן של הדיסקטים או כבל DATA נדפק ?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by EladBr,

הצילו!!!! יש לי מקלדת אלחוטית של לוג'יטק ואחרי 3 שנים היא הפסיקה לעבוד... עכשיו כשאני מחבר את המקלדת של אחותי המחשב לא מגיב למקלדת הזו ואצל אחותי היא עובדת מצויין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by ABL,

לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by omertgm,

שלום, יש לי את הבעיה הזו כבר שנה ויותר. כשנוגעים בחלקים מתכתיים שונים במחשב (H.D, כ. מסך, קירור מעבד, שלדה וכו') מרגישים זרם חשמלי חלש ולעיתים אף יותר חזר שממש גורם לרפלקס רתיעה. הבעיה קיימת עוד במחשב ישן ששיניתי לו את המארז די הרבה, חשבץי שזו הסיבה. עכשיו יש לי מחשב עם מארז חדש, כשספק הכח - enermax 525W פרו 82+ - הוא הרכיב היחיד שנשאר (גם H.D אך אני לא מאמין שהוא הבעיה) שכשאני נוגע בספק עצמו, במעטפת החיצונית שלו - החלק שנמצא בתוך המארז, היא לא מוליכה. המחשב מבודד מהרצפה לגמרי וכבל החשמל תקני ומחובר לתקע עם הארקה. רעיונות למה זה קורה? תודה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  15. שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 הדרייבר של כרטיס הקול המובנה של לוח זה הוא SOUND MAX , הבעיה: לא יודע למה אבל הוא גורם לצפייה בסרטים כל פעם לקפיצות של כמה שניות קדימה כאילו רץ כמה שניות קדימה. הההפרעות האלו פסקו לגמרי כאשר הסרתי את הדרייבר SOUNDMAX. וכשהתקנתי אותו מחדש הם חזרו. (תאמינו לי ניסיתי גם להחליף הרבה סוגים של קודקים זה לא עזר, זה בגלל הדרייבר של SOUNDMAX) ניסיתי להוריד שתי גרסאות היחידות שהיו באתר של ASUS של הדרייבר המתאים ללוח שלי שלי וניסיתי להתקין אותו למחשב שלי אך לא עזר. מה עושים ? אי אפשר להיות בלי הדרייבר, כי אני רוצה להשתמש במיקרופון למשל (בלי הדרייבר מיקרופון לא עובד)

16. שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני החלפתי כרטיס מסך לרדון 9600xt ומאז שיש לי אותו המחשב ניתקה לי ואני לא יכול לעשות כלום! אני צריך רק ריסט מהכפתור ולפעמים שהוא ניתקה ואני עושה ריסט אז המסך מתכבה ולא נידלק אני מכבה את המחשב וכלום לא עוזר אז פתחתי את המחשב החלפתי לכרטיס מסך הישן והוא עלה והמסך פתאום נידלק יש עוד משהו מאז שיש לי את הכרטיס מסך הזה יש לי עמון לגים במשחקים המשחק משחק לי על 100 FPS אבל יש לי הרבה לגים ולפני זה היה לי mx 440 128mb והיה לי הרבה פחות לגים אני לא יודע מה זה? אני לא יודע מה לעשות אולי זה משהו לא טוב שעשיתי בהתקנה אבל גם בחנות הם התקינו לי ואחרי יומיים זה מתחיל שוב מה לעשות? אני לא בטוח יכול להיות שזה הספק? כי אני רואה פה בפורומים שכל מי שהחליף לרדון אומרים לו להחליף ספק ואני לא …

18. Started by moty2007,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לונובו 3000 , ומה שקרה שהתקע שמתחבר לנייד מהמטען הוציא גיצים ונשרף . עכשיו יש לי את הכבל עם קצה אחד עם החוטים שאפשר להלביש עליו את התקע . השאלה היא האם זה אפשרי ולא מסוכן להלביש על הכבל תקע חדש ? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מקום שאני יכול למצוא שם תקעים לניידים מכל הסוגים , אני מאיזור תל אביב רמת גן גבעתיים . תודה לכל העוזרים

19. Started by jfkk,

http://hwzone.co.il/community/threads/536067-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A6%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA אתמול הגבתי לנושא אנני מוצא את ההודעה המקורית

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  21. שלום כולם יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 שפועלים ב 1T כמובן אני רוצה להרחיב ל 1024, והאפשרות היחידה שלי היא עוד 2 סטיקים של 256. מה שאומר- 2T. מה יהיה ההבדל אחרי ההרחבה? ומה ההבדל בין 1024 של 1T ל 2T? יש הצעות/המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by giladt,

Phenom II X2 550 gigabyte m85m-us2h 2giga ram משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה? חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה. אשמח לעזרה ולעצות.

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  23. שלום לכולם, לחבר שלי יש ווינדוס וויסטה 64 ביט, לאחרונה יש לחבר שלי מסכים כחולים , אז בקשתי ממנו שיצלם לי וביינתים אני מחפש פיתרון לבעייה (התמונה כלולה למטה) ממה שהבנתי לפי כמה חיפושים מצאתי שיכול להיות שזה מדרייבר של מודם USB ואני זוכר שהתקנו לו דרייברים של מודם אבל הם לא היו תואמים , אבל הסרתי אותם אחר כך , בכול מקרה, ביקשתי ממנו להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח אם ולכרטיס מסך אך עדיין יש את הבעיה, אשמח אם תנסו לעזור, ביינתים אני עוד מחפש , ואם אני יבוא עם תשובה אני אפרסם פה, אשמח לעזרה, תודה! המערכת : Vista 64BIT SP1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by asafm,

כל משחק שיש לי שמשתמש בDIRCET3D(כול החדשים בעיקר) נתקעים לי באמצע יש לי ראדון 9700 של גיגה בייט ולוח GA-7AX זה קרה לי כבר בRAYMAN3 DELTA FORCE BLACK HWAK DOWN POSTAL 2 וגנרלס ובעוד כול מיני משחקים יש לי את הדריברים הכי מעודכנים לכרטיס קול לכרטיס מסך ולVIA 4-IN1

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. Started by MadGhost,

לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (מבלי שעשיתי לפני זה איזה פעולה מיוחדת - לא עדכנתי ביוס ולא כלום ...) ואיך שהוא נדלק קיבלתי את ההודעה הבאה : Scanning BIOS Image in Hard drive ............ בפעמים הראשונות אחרי ריסטרט - הנקודות המשיכו בלי סוף ( נתתי לזה לרוץ בהתחלה כמה שעות - אני מניח שהוא חיפש איזה גיבוי לביוס שכנראה לא קיים) ואחרי פעמיים אני מקבל את אותה ההודעה רק עם 3 נקודות. ניסיתי כבר להוציא את הבטריה מהלוח אם ל10-15 דקות ,שום דבר לא השתנה. הדגם של הלוח אם : GA-81848P(-P) יש עוד משהו שאני יכול לנסות ? :s05: תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים