עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yairthaler,

איך אני מחבר את הרמקול השני של c6 חייב שמשהו יעזור לי יש פה כבל מוזר כזה...עזרההההה דחוףףף

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. שלום, עבדתי עד עכשיו עם 4 סטיקים של 256 והכל היה טוב ויפה פתאום המחשב החליט לא לקבל אותם, ניסיתי לשנות גירסאות ביוס כלום לא עוזר בדקתי את הסטיקים כולם תקינים, מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  3. חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by dovik,

הגיע לידיי ג'ויסטיק עם חיבור לא מוכר. מסתבר,שזה בא מפלטפורמה של sinclair zx spectrum 48k [table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]אפשר לעשות עם זה משהו? הכוונה שיהיה אפשר לחברו ל-PC רגיל,דרך COM או USB.. שמא אפשר להשיג את הענתיקה הזאת של המחשב ההוא? אגב,הג'ויסטיק.. http://www.clive.nl/joysticks/joystick-cheetah-125 אודה על תגובות לעניין ))

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by Batel Harush,

היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה

6. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים זהים שנרכשו ב KSP לפני מספר חודשים. באחד המחשבים הופיעה בעיית תקשורת. הרשת מחוברת למחשב ומראה שליחת וקבלת נתונים, אבל אין תקשורת אינטרנט (פינגים לאתרים, שליחת מייל, גלישה. כל זאת לא באופן קבוע). המחשב הזהה השני שמחובר לרשת לא מראה כל בעיה. מאחר ומותקנת על המחשב הסורר גם מערכת לינוקס (בנוסף ל XP) בדקתי גם אותה, וגם שם אין תקשורת (בעבר היתה) - מה ששולל את אופציית "בעיית תוכנה". הבאתי את המחשב ל KSP, הבדיקה היתה ניתוק הכונן הקשיח (SATA), חיבור כונן אחר (חיבור IDE) והצגה ש"הנה, יש לך אינטרנט". שאלתי: ככה אתם בודקים? "אסור לנו לחבר את המחשב עם הכונן שלך לרשת" נאמר לי. "הבעיה אצליך בהגדרות/תוכנה". הסברתי להם שלפעמים זה עובד ולפעמים לא. לאחר ש…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  8. אני משחק ב-world of warcraft, ובשבוע האחרון המשחק כל הזמן מתנתק לי או שקופא לכמה שניות כל הזמן וה-FPS לפעמים מגיע ל-10! בדקתי את הטמפ' של המעבד, ושמתי לב שהיא עומדת על 69-70C! זה נראה לי די גבוהה, אבל לא מעודכן יותר בדברים האלה, אז רציתי לבדוק אתכם. לבנתיים אני אנקה אבק במארז לבדוק מה קורה, מבחינת מריחת משחה לעשות את זה? פשוט יש לי את גוף הקירור טייפון 3, ויש שם חלק שהוא חד פעמי או שאני טועה? ספוג כזה. מבחינת איורור, המארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  9. לאחר שהמחשב שלי נשאר בדד מספר ימים בבית, חזרתי אליו לגלות שסאונד לא עובד. מיד הלכתי לחפש את הדרייבר של הכרטיס קול שלי (שמובנה על המאת'רבורד P4P800) חיפשתי ומצאתי , כאשר אני מנסה להתקין הוא מגיע ל100 האחוזים ואומר לי שהוא לא מזהה דרייבר! (ואני לתומי הייתי בטוח שזהו הדרייבר) ומציע לי לעשות ריסטרט ולהריץ את ההתקנה של הדרייבר שוב. כמו כן לפני זה מישהו הציע לי להתקין מחדש את המולטימדיה אדיו קונטרולר הזה אז עשיתי לו אנ-אינסטול בתקווה שהווינדוס שלי יתקין אותו מחדש טעות מרה...המחשב עם כל אתחול מחדש מציע לי להתקין את המולטימדיה אדיו קונטרולר הארור הזה - אבל הוא אינו מתקין אותו בטענה שאין לו אמצעים לעשות זאת (ייתכן שזה קשור בעובדה שהווינדוס שלי אינו מקורי). במנהל ההתקנים ליד המ…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by ilPAL,

שלום, יש לי לפטופ (קצת ישן): HP Pavilion ze2055ea בעבר קרתה התקלה פעם אחת כבר, שכאשר נגמרת הסוללה לגמרי הוא פשוט לא נדלק יותר (גם עם חיבור לחשמל כמובן). אז עוד איכשהו אחרי שחיכיתי טיפה ואולי עברו קצת שינויים כימיים בסוללה המחשב נדלק והתחיל לעלות וזה הספיק, ברגע שהוא נדלק הוא טוען את הסוללה. שמרתי על המחשב שלא תגמר הסוללה ורצה הגורל ומישהו בחוכמתו שוב שכח את המחשב דולק בעבודה. עכשיו אין לי שום דרך להדליק את המחשב. חשוב לציין כי הוא לא באמת מת ומשהו לא תקין בסוללה כנראה מאחר והצלחתי להדליקו ללא הסוללה אבל כשכיביתי אותו להחזיר אותה הוא הפסיק להדלק ואני לא מצליח לחזור על המקרה שוב סימפטומים: -שום נורה אינה נדלקת גם בעת חיבור לחשמל (נוריות חיצוניות או פנימיות אם אני פ…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by Arik Tsafir,

שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. יש לי ווינדוס 10 והייתה לי בעיה באפטר אפקטס זה לא מה שחשוב אבל זה הרקע... בקיצור ההייתי צריך להכנס לmsconfig ולאשר בboot את הsafemod וזה מה שעשיתי זה אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט לאחר הריסטרט המחשב נדלק כרגיל וניסיתי את זה עוד פעם אבל לא רק שלא הצלחתי יש לי מסך שחור, ניסיתי להדליק מחדש את המחשב אבל זה לא עבד בנוסף אני לא רואה גם את המסך עוד מההתחלה כשאני מדליק את הווינדוס כי הוא שחור. בנוסף כל הדברים במחשב עובדים לדוגמא המקלדת האוזניות העכבר ... אני חייב עזרה, באמת תודה לעוזרים!.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  13. Started by dayan73,

שלום אני רוצה לעשות בדיקה מקיפה למעבד וכמו כן לחומרה נוספת איזה תוכנת אמינות וטובות עושות זאת?? אבקש לינק על מנת להוריד אותם ישירות . כמו כן איך התוכנות האלו עובדות?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  14. באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by belarc,

ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by Mandheling,

עדכנתי את ה-BIOS של ה-Abit AV8. העדכון הסתיים אמנם בהצלחה, אבל המחשב סירב לאתחל (גם לאחר איפוס CMOS). החלטתי לבצע עדכון לצ'יפ באמצעות "החלפה חמה" עם מחשב אחר, אבל גם זה לא עזר, ובניסיון שני כנראה שחיברתי את הצ'יפ לא מספיק טוב מה שגרם לו להיצלות. עכשיו יש לי שתי אפשרויות: - פנייה למעבדה שמחזיקה צ'יפים מתאימים (PLCC) וגם את ציוד הצריבה המתאים. אשמח לקבל המלצות והערכה כמה שירות כזה אמור לעלות. - קנייה של צורב EPROM עם מתאם PLCC וכמה צ'יפים, על כל צרה שלא תבוא. ב-eBay צורב כזה עולה כ-$35 דולר כולל משלוח לארץ. ביחד עם הצ'יפים אני מניח שהמחיר יגיע ל-$50 דולר. האם ניתן להשיג בארץ ציוד כזה במחיר דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by Idanbs,

שאני מדליק את המחשב הכל טוב אבל אני רואה רק רקע ואת העכבר.. העכבר יכול לזוז אז אין שום דבר.. אין את שורת המשימות אין התחל אין אייקונים אין כלום.. ככל הנראה רק האקספלורר לא עולה.. כי הרשת עובדת (היא מתחברת אוטומטית ברגע ששתי המחשבים פועלים.) מה אני עושה? משעמם לי להיות על פנטיום 2 עם מסך 14 אינצ' ו192 MB זכרון..

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by 1337gamer,

לפני כמה זמן התחילולהופיע על המסך פסים באיזור הסמן של העכבר, טקסט לא היה מוצג כראוי, ולפעמים המסך היה נכבה ונדלק בלי הפסקה. החלפתי מסך, והבעיה נמשכה. גם לאחר פירמוט הבעיה נמשכה. ניקיתי אם הכרטיס מאבק, אבל זה לא עזר ממש. התקנתי את התוכנה SmartDoctor של ASUS, ונראה כי הפסיקו הבעיות האלה, אלה שעכשיו קבצי וידאו לא נראים טוב, ונתקעים. רציתי לשאול אם הבעיה היא בכרטיס מסך, ואם כן, האם יש דרך לפתור אותה חוץ מקנייה של כרטיס חדש. ברשותי לוח-אם P4T של ASUS, דיי ישן, ולכן החיבור הוא AGPx4. רציתי לדעת אילו אפשרויות קנייה יש לי, אם אפשר לקנות AGPx8, כי קשה למצוא כרטיסים מתאימים (אני לפחות לא מצאתי). אם מישהו מכיר כרטיס מתאים טוב, במחיר סביר (כפי שאתם מבינים, המחשב ישן, ולא שווה הש…

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by Raanan97,

יש לי במחשב שני חיבורים קדמי ואחרוי איפה אתם אומרים שהמחשב יפיק צליל יותר איכותי?לאיזה חיבור לחבר את האוזניות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by lee.,

לפני מספר ימים, מת המחשב הישן שלי (בשיבה טובה). על המחשב היו שני הארדיסקים, אחד של 40 גיגה, והשני (עוד יותר ישן) של 12 גיגה. חיברתי את ההארדיסק של ה40 גיגה, למחשב החדש (חיבור ישן, אפור ארוך, לא בטוח בשם אז לא רוצה להגיד, לא סאטה) במקביל לצורב, אחרי ששיניתי לא את הגאמפרים (רק בהארד דיסק). המחשב אפילו זיהה את ההארד דיסק (עם שני המחיצות שלו) והוסיף אותן ב"המחשב שלי", אבל אני לא מצליח להכנס אליהם. המחשב הישן עבד עם XP, ושתי המחיצות מסומנות כNFTS partition magic גם מזהה אותם (וטוענת שהם מלאים לגמרי, משהו שהוא בלתי סביר) אבל גם איתה לה הצלחתי להכנס אליהם. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  21. Started by danieln9,

אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by moris,

היי! קיימת בעייה אצלי,כאשר אני מדליק את המחשב ולאחר כמה שניות שהוא עובד הוא מתכבה לו פתאום . החלפתי ספק אך הוא עדיין עושה זאת. כיצד אוכל לבדוק מה הבעייה?

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  23. שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by ilanb0,

איך אפשר לשתף שני לפטופים להם מערכת הפעלה חלונות 10 כך שבשני המסכים יראו את אותן פעולות שעושה אחד המשתמשים? הכוונה לא העברת קבצים, אלא הקרנה של פעילות משתמש אחד בלפטופ שלו ללפטופ של המשתמש השני. יש כאלו תוכנות חיצוניות של השתלטות על מחשב אבל להבנתי, אפשר לעשות זאת גם בכלים של חלונות 10, רק אין לי מושג איך.. אני צריך את זה לטיסה עתידית ולכן תוכנות חיצוניות לא באות בחשבון.

25. שלום לכולם, בזמן האחרון חלק מהפעמים הדפדפן אינו מציג חלק מהתמונות. לא יודע אם קשור אבל גם באתר הבנק הלחצים לא נלחצים (אחרי מילוי פרטים) אשמח מאוד לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים