תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום. המערכת שלי win 7 ultiamte 64 bit ולפני איזה שבוע המערכת הודיעה לי שהמחשב לא genuine והופיע לי פתאום מסך שחור ברקע שולחן העבודה. הבנתי שיש קובץ שמורידים והוא מתקן את זה, אבל אני די מסתבך עם העניין.. אשמח לעזרה תודה והמשך יום טןב.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
קודם כל מפרטי הנ"ל: GIGABYTE Z77X-D3H sapphire hd 7950 x2 cfx i5 2500k seaconic 750w gold NZXT LEXA 4GB of ram אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים הסקייפ שלי: Mika01922 חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה פחות מחודש, המאורר פועל הרבה לאחרונה, הורדתי תוכנה SPEEDFAN אני מצרף צילום מסך בנתונים של התוכנה שהורדתי כתוב TEMP1 60 TEMP2 30 לגבי ה GPU וכן לגבי המעבדים החום הממוצע הוא 57 מה זה אומר? מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזו כבר שנה ויותר. כשנוגעים בחלקים מתכתיים שונים במחשב (H.D, כ. מסך, קירור מעבד, שלדה וכו') מרגישים זרם חשמלי חלש ולעיתים אף יותר חזר שממש גורם לרפלקס רתיעה. הבעיה קיימת עוד במחשב ישן ששיניתי לו את המארז די הרבה, חשבץי שזו הסיבה. עכשיו יש לי מחשב עם מארז חדש, כשספק הכח - enermax 525W פרו 82+ - הוא הרכיב היחיד שנשאר (גם H.D אך אני לא מאמין שהוא הבעיה) שכשאני נוגע בספק עצמו, במעטפת החיצונית שלו - החלק שנמצא בתוך המארז, היא לא מוליכה. המחשב מבודד מהרצפה לגמרי וכבל החשמל תקני ומחובר לתקע עם הארקה. רעיונות למה זה קורה? תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בדקתי את הדיסק עם תוכנת HD Tune וקיבלתי את התוצאה המופיעה בצילום המצורף האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק את הדיסק? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. אתמול בזמן שימוש רגיל במחשב הוא לפתע נכבה. בהתחלה חשבתי שמדבור בהפסקת חשמל אז פשוט ניסיתי להדליק אותו שוב, אך ללא הצלחה. מיד הסקתי שאולי מדבור בספק הכוח אבל אז ראיתי שהנורית הירוקה על לוח האם דולקת, מה שמעיד על כך שיש זרם, נכון? הפיוז של הספק שלם ואין ריח של שרוף בשום מקום במחשב. מה שכן, שמתי לב שכאשר מנסים להדליק את המחשב שומעים "פופ" קטן מתוך הספק. כנ"ל אחרי שניסיתי להדליק אותו רק כאשר לוח האם בלבד מחובר. לרוע המזל אין לי ספק נוסף לבדוק את העניין. מה דעתכם? הלך לוח האם? :'( תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב. מה קורה עם כניסות USB? אני אשאר עם מה שיש לי או שזה מגיע עם לוח האם? לגבי הקנייה: כדאי להזמין בטלפון או להגיע לחנות? הרי הם בכל מקרה לא מרכיבים ובודקים אלא אם משלמים על הבדיקה. אז יש צורך להגיע לחנות? מה צריך לדעת כדי שלא יעבדו עליי? את הזכרון אני אקנה מחנות אחרת. מכירים חו"ד שליליות לגבי החנות(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092)? כי מדובר במוצר הכי טוב והם מוכרים הכי זול יותר מחברות פחות ידועות. אפשר לסמוך?
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
גם בכיבוי מסודר(התחל-כיבוי)וגם בלחיצה על כפתור הכיבוי במארז,זה עושה ריסטרט אפשר לכבות רק בניתוק החשמל מהמחשב החלפתי ספק,זכרונות,ניתקתי את כל החומרה כולל כוננים-לא עזר ניתקנתי מהלוח את כל החוטים של המארז- גם pw-לא עזר.המחשב מתחיל לפעול מיד עם חיבורו לחשמל מה שכן,כשאני מוציא את הסוללה לכמה דקות או עושה clear cmos המחשב מתפקד רגיל אך רק באיתחול הראשון בפעם השנייה הוא כבר לא נכבה אם אפשר,אבקש עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש השבוע, intel quad 8800gt 2gb ram.. כאמור המחשב אמור לעבוד יחסית מהר, אבל מאז שקיבלתי אותו אני מרגיש שהוא לא מפקד כמו שצריך, ומיד שמתי לב שההארד דיסק עושה רעשים חזקים כשהוא כותב או עובד.. אני לא יודע אם אלו רעשים שאמורים להישמע, או שהוא לא בסדר, כמובן שיש לי אחריות, אבל לפני כל הסיפור של להחליף, אני רוצה לדעת בוודאות שהוא אכן יוצר את הבעייה. הפעלתי את התוכנה MHDD וקיבלתי תמונת מצב, לצערי אני לא כל כך מבין אם המצב שם הוא בסדר או לא. ההארד המדובר הוא מדגם wd3200aaks עם SATA 2 ו 16MB CACH.. הנה התוצאות:
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 זכרונות עובדים DDR, ניסיתי לחבר את שלושתם יחדיו, אך לא מצליח, ניסתי מלא קובמינציות, אך מעל 512k הוא לא מצליח לקרוא. פשוט המחשב עולה, מראה סוג לוח אם, מעבד, אך אינו סופר זכרון כלל. אנא עזרו לי לפתור זאת. בתודה, עומרי.
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היה לי לוח אם שך MSI AGPX8 DDR הכול רגיל ועם שני חיבורי SATA היה לי גם דסק 200GB של WD SATA אבל הוא נהרס לי אז החלפתי אותו ועכשיו אני לא מצליח להתקין אותו... נכון שלפני ההתקנה של הווינדוס צריך ללחוץ על F6 ואז להתקין את DRIVER של SATA!!! אז אחרי שאני עושה את כל זה והוא מגיע לחלון שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את וונדוס אז ללחוץ על ENTER אם אני רוצה לתקן את הדיסק ללחוץ על R וכו.... אני לוחץ על ENTER ואז הוא מראה לי חלון שבו הוא אומר לי המחשב לא מזה שום דיסק קשיח מותקן!!!! איך זה יכול להיות???? יכול להיות שהלוח אם הלך? נסיתי גם לשנות את החיבורים של הSATA (יש לי 2).... תודה אני מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מארז HEC Compucase CI-6A21 400W והלוח שמצויין בכותרת. ובתוך המארז יש 2 מאווררים גדולים אחד מקדימה ואחד מאחור. המחשב נקנה לפני כחצי שנה והמאוורר האחורי התחיל להרעיש לתדהמתי כאשר פתחתי את המארז התברר לי שהמאוורר הקידמי בכלל לא מחובר לחשמל ניסיתי למצוא מקום לחבר אותו על לוח האם ולא מצאתי. המאוורר האחורי (שזהה לקידמי) מתחבר ליציאה עם 3 פינים (סימנתי בתמונה המצורפת). לאיפה אני יכול לחבר את המאוורר הקידמי? אחרי ששני המאווררים יעבדו, האם כדאי לשים את שניהם על כניסת אוויר למארז ולהסתפק במאוורר של הספק להוצאת האוויר, או לשים אחד לכל כיוון? בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב מבוסס סלרון 1000 טולטין עם 256 K זיכרון מטמון ובאס של 100, המעבד יושב על לוח מתוצרת ASUS דגם: TUV4X. 1) כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה הוא קורס לי כל הזמן, עדכנתי את הביוס לגרסאות הכי חדשות ולא עזר, (גרסא רשמית ובטא חדשה יותר), יש עליו 256 מ"ב זיכרון תקינים. בנוסף כל פעם שמכניסים כרטיס לאחד הסלוטים המחשב נתקע בפוסט - רק אם הוא ללא כרטיסים חוץ מ AGP הוא עולה בסדר. יש למישהו רעיון או ניסיון עם הלוח הזה? 2) איך המעבד הנ"ל לעומת פנטיום 3 1000, שניהם עם אותה מהירות, אותו גודל זיכרון מטמון רק באס שונה 100 לעומת 133, האם יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לפני שבוע). מהיום הראשון שהמחשב אצלי הוא עושה את אותה הבעיה: 1. הדלקה חלקה אבל ללא הודעה מוקדמת הוא מבצע איתחול. 2. האיתחול הספונטני הזה יכול להתרחש בכל שלב (אפילו עכשיו!). 3. ההשלכות לכך חמורות וידועות לכולנו. 4. דיברתי עם המוכר והוא אומר שייתכן ומדובר בספק. אני לא סומך על המוכר הזה ולכן אני פונה אליכם: 1. איך אפשר לבודד את הבעיה הזו (איזשהי בדיקה שתוכל להוכיח שמדובר בספק). הודה לכם מאוד על עזרה דחופה בנושא. :'( chesl
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום. צרבתי דיסק בעזרת התוכנה - clone cd ובסוף הצריבה המחשב נתקע. מערכת הפעלה - xp. כשאיתחלתי את המחשב, ה-win לא עלה. ראיתי בביוס שבמקום שם הצורב, יש סוגריים ריקות. ד"א הצורב מסוג פיליפס x48 . מחשב פנטיום 2.4 עם לוח של אינטל brownsville 2 . ניטרלתי בביוס את ה- secondery ide controller והמחשב עלה !! אך כמובן שאין גישה לדיסקים. יש לי גם cdrom lg שמחובר לאותו הכבל - seconery slave.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הבעיה היא: "יש לי בעיה בצריבה יש לי צורב יאמאה 44X24X44 IDE WINXP פנטיום 3 500 כאשר אני צורב בנרו הבאפר יורד לאפס והצריבה נפסקת ואז הבאפר מתמלא שוב והצריבה ממשיכה ולכן במקום לצרוב ב3 דק CD שלם אני צורב ב 6 דק וזה לא היה כך לפני חודש בערך אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה לעוזרים וחג שמח לכולם."
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קראתי את המאמר על עיגול כבלים והחלתתי לעשות זאת בעצמי. לקחתי את המחשב היותר ישן שלי (P2 350MHZ) כדי לנסות כודם עליו, עיגלתי לו את כל הכבלים, חיברתי, הפעלתי, ו... כלום. המסך לא מגיב, אפילו לא משנה את צבע הנורה ממצב המתנה לדלוק. ניסיתי לחבר את המסך למחשב השני ושם הוא עובד כרגיל. ניסיתי לשחק עם סידור הכבלים וגם לא עוזר. אני טועה אם הבעיה נוצרה בגלל סידור הכבלים, או שפשוט בצרוף מקרים מדהים הכרטיס מסך החליט למות בדיוק באותו הרגע ד"א כשאני מפעיל את המחשב, נורות ה PAWOR וה HDD עובדות. אבל נורת ה HDD נשארת דלוקה רצוף
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך חדש. היה לי בעיות להגדיר את הדריוורים שלו ,הרוולוציות ולפעמים המסך ביכלל לא עבד... הציון שקיבלתי ב 3dmark 2001 היה 14000 ... שמתי לב גם שאני התקנתי תדריוורים שלו לקח הרבה זמן לא יודע ביכלל בזמן האחרון לוקח זמן להתקין דברים וגם למשל במשחקים שאחרי שאני תוען את המפה יש לי לגים קטנים כאלה ואחר כך זה מפסיק.... ותמיד לקח למחשב(הרד דיסק)לו ככה הרבה פחות זמן ליתעון:,( ולפני זה לא היה לי שינוי בתוצאת ה 3dmark ליפני שהיה לי את ה 9800 לפני שהתקנתי את הדריוורים של ה9800 מחקתי את הישנים שלי של ה 9000 והתקנתי תחדשים... קיצר המחשב שלי עובד לעט מידי וגם איזה קובץ של הWMP ניפגם והייתי צריך להתקין מיחדש!! נ.ב. אני חושב שמתי התחילו הלגים האלה אחותי סגרה לי תמחשב …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם איך יודעים שחסר מתח לכרטיס מסך ? אם הכרטיס לא מחובר לספק יש ציפצופים והמחשב לא עולה (עד כאן בסדר) אז מה השאלה ? מה קורה אם המחשב עולה ורק במקרים של עומס (OVERCLOCK) וכו'... אין מספיק מתח. לי יש ספק 410W של TERMALTAKE OUTPUT +5V +3.3V +12V -5V -12V +5Vsb Max. Load 40A 28A 18A 0.3A 1.0A 2.0A Min. Load 0.3A 0.3A 1.0A 0.0A 0.0A 0.0A Load Reg. +5% ~ -5% +5% ~ -5% +5% ~ -5% +10% ~ -10% +10% ~ -10% +5% ~ -5% Ripple V(p-p) 100mV 100mV 240mV 100mV 240mV 100mV ואלו נתוניו על פי האתר שלהם http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אני נתקל בתופעה מוזרה במשחקים "קלים" C&C GENERALS וכו'.. הכל פועל חלק במשחקים כמו DOOM 3 / HALFLIFE 2 …
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-