עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי מחבר מחשב שהוא עמד לזרוק, עם לוח MSI G31M3 V2 התקלה של המחשב שהוא לא מגיע לפוסט על הלוח זיהיתי ארבעה קבלים נפוחים, החלפתי אותם בחדשים, חיברתי למחשב כרטיס בדיקת פוסט שיש לי והתחלתי לבדוק אותו לא חיברתי כוננים קשיחים ושום דבר חוץ מהמינימום ההכרחי בבדיקה בלי זיכרון, הכרטיס הודיע שגיאה E0 כלומר, הוא עצר בדיוק לפני בדיקת הזיכרון חיברתי זיכרון ואז קיבלתי שגיאות D5 וD4 ניסיתי להחליף זיכרון, עבד בהתחלה ועשה פוסט, אבל בהפעלה הבאה שוב אותה שגיאה החלפתי סלוט, לא עבד, איפסתי ביוס, לא עבד, ניתקתי סוללה מהביוס והפעלתי, עבד בהתחלה ואחר כך לא עבד בקיצור, אין דפוס ברור מתי הוא מגיע לפוסט, וההודעות הנפוצות שמתקבלות מהכרטיס הן אלו שציינתי קודם למישהו יש כיוון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by eliom,

שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by MDK,

ניסיתי להיכנס כבר הרבה פעמים לאתרים הבאים: KSP.co.il walla.co.il pandas.co.il והם פשוט מסרבים לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששיניתי את ההגדרות של המודם לראוטר PPPOE... יש לי ECI BFOCUS 270 PR (ADSL וIE 6

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  5. הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  6. חיבור PC VIDEO רגיל כזה,עבד לי עכשיו מעולה,לא שונה שום הגדרות ולא כלום,אני עושה detect במסכים אך ללא הצלחה... למישהו יש רעיון? ניתקתי,חיברתי,עשיתי ריסט למחשב,ניסיתי לחבר לחיבור אחר בכרטיס מסך אך ללא הצלחה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by maccabeast,

אז ככה. לפני כמה ימים המחשב סירב לעלות, כלומר הוא לא נותן למסך אות לעלות. יש לציין שלפני זה הוא עשה בעיות בתצוגה, כלומר היו טישטושים וכאלה. לקחתי את המחשב לבדיקה אצל טכנאי, קצת חאפר, אבל עדיין,והוא בדק הכל ולפי דעתו הכל בסדר , הוא לא מצא בעיה בשום דבר, ואת המעבד הוא לא בדק. אז לפי דעתו זה או המעבד או הלוח אם, שלפי דעתו זה יותר נוטה לכיוון המעבד כי הלוח אם "סופר" את הזכרונות או משהו כזה. עכשיו, אם באמת הבעיה במעבד, ויש לי אחריות לכל החיים על המעבד, עד כמה אפשר להסתמך על זה? חבל לי על המחשב ואני רוצה לתקן אותו. כמה אמור לעלות דבר כזה, בערך? תודה. אה, המעבד הוא Intel Pentium 4 1.4 GHZ והלוח אם הוא GARIBALDI850.

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  9. שלום , אתמול הייתה לי הפסקת חשמל בבית ומאז התחילו התקלות. המחשב פתאום נתקע ולא שולח שידור למסך... (לפי ה NumLock אני מסיק שהוא ב freeze) זה קורה בצורה רנדומלית (גם בגלישה באינטרנט או במשחק סוליטר) ושום רכיב לא מתחמם יתר על המידה (בדקתי עם speedfun) מה שכן: שמתי לב שזה קורה בוודאות בעת הפעלת תוכנה שקשורה לגרפיקה (אפילו ב dxdiag אם אני מפעיל שם בדיקה גרפית זה קורס) יש לכם רעיונות כיצד לוודא שאכן מדובר בכרטיס מסך? (לפני שאני רץ לקנות אחד אחר) לצערי אין לי חיבור למסך מלבד הכרטיס מסך (אלא אם כן תגידו שיש טריק עם ה serial port). חומרה: לוח אם k8nf9 של gigabyte מעבד AMD 3000 כרטיס מסך GF 6600 תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  10. Started by sabag,

יש לי בעיה במחשב , כל דקה הוא נתקע לי והוא חדש קניתי היום מה הבעיה? זה המפרט amd phenom 2 955 sapphire 5770

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by ro1000,

שלום יש לי cd rw ricoh mp7163a באמצע הצריבה cd הפסיק לעבוד הנורה תמיד דולקת הכונן לא מגיב(המגירה לא נפתחת) הוצאתי את הכונן מהמחשב פתחתי את המגירה עם סיכה החזרתי את הכונן למחשב ,הכונן לא מגיב נורה תמיד דולקת מגירה לא נפתחת. משהו יודע מה הבעיה ? ואם יש תוכנה שיוכלה לבחון את הכונן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. שלום רב, יש לי בעיה עם אאוטלוק 2010 שבגלל וירוסים לא רצה לעלות יותר אז עשיתי פירמוט ולפני הפרמוט גיביתי את קובץ הPST שהוא 15 גיגה בערך בהצלחה גיבוי מתוך תיקיית האאוטלוק אופיס.. אז לאחר הפירמוט התקנתי מחדש את אופיס 2010 ואני עושה ייבוא אבל הוא עוצר אותי בשגיאה: cannot expand the folder. errors have been detedted in the file c:\user\desktop\outlook.pst

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. בעקבות סקטור פגום ושגיאה כלשהו, נעלמו לי הכוננים מהדיסק. איך אני מבצע סריקת סקטורים בלי ליצור כונן חדש שבטח ידרוס לי את כל הקבצים? תוכנת הדיאגנוזה של מקסטור לא מזהה שיש לי כונן לבדיקה (לא מזהה כונני SATA). וינדוס כן מזהה שיש כונן (חומרה). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  15. Started by שחר זאבי,

מה עושים במצב כזה? יש משהו שצריך להוריד כדי שזה יפעל?

16. קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by danieln9,

אז ככה בניתי מחשב עם כרטיס מסף geforce fx 5200 512 ddr ram hynix baraton 2500+ segate 80gigs עכשיו מה שקורה זה שכאשר אני מדליק את המחשב המסך דולק עם נורה כתומה לא רואים כלום ובמסך שעל הלוח אם זה מראה לי C1. האם זה קרה למישהו מכם??? אם כן איך פתרתם את הבעיה ואם לא תציעו רעיונות. ** ניסיתי להחליף את הזיכרון עם עוד זיכרון וגם את המעבד אך הבעיה חוזרת על עצמה. בתודה דניאל

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  18. ברשותי מחשב ישן: מעבד +Athlon64 3200 לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה (של nvida 6100) 3 gb זכרון ב- 4 סטיקים הזכרונות DDR מערכת הפעלה XP pro התקנתי כרטיס מסך ATI Radeon HD2600pro עם זכרון של 512, ודרייברים מעודכנים. משום מה הכרטיס גונב לי כגודלו בערך מהזכרון הפיזי של המחשב. כך שעכשיו אני מקבל שיש לי רק 2.5GB בערך. אני חשבתי שכל הקטע הוא שכרטיס מסך עצמאי לא גונב זכרון, אז מה קורה? כשהייתי עובד עם הכרטיס מסך המובנה הוא יהיה לוקח זכרון (משהו כמו 64 ביט) וזה היה הגיוני. מישהו נתקל בתופעה הזו אצלו?

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  19. שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by giladt,

Phenom II X2 550 gigabyte m85m-us2h 2giga ram משום מהוא נופל כל הזמן. איפה להתחיל לבדוק את הבעיה? חוץ מזה על המעבד רשום לי שהוא מדגם לא מזוהה. אשמח לעזרה ולעצות.

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by brum,

אהלן. קיבלתי רמקולים למחשב בחיבור USB - לא ידעתי שיש דבר כזה. הכל מחובר, הרמקולים זוהו ואין לי סאונד. לפני שתתנו לי עצה רציתי גם לדעת האם לכרטיס הקול במחשב עדיין יש משמעות כי הרמקולים בכלל לא מחוברים אליו. תודה.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by itzik2010,

אני רציתי לפרמט בעזרת דיסק און קי ושניתי המון הגדרות ב-boot והם גרמו לבעיות נוספות וגם לא פתרו את הבעיה הראשונית , הבעיה : שאני מכניס את הדיסק שלי , של הוינדוס אני רואה את השורה הזאת שאמורים ללחוץ עליה אינטר וזה אמור להעביר להתקנה אבל משום מה לא משנה כמה אינטרים אני לוחץ זה פשוט לא פועל , הבוט קולט את הדיסק מראה לי את השורה ופשוט לא עובר להתקנה , אני בדקתי במחשבים נוספים בבית ובמחשבים הללו אין בעיה להעלאות את התקנת הוינדוס , אני נואש , איך ניתן לאפס את הגדרות הבוט לברירת מחדל ? עריכה : קראתי מאמר כאן שהוצאת הבטריה מאפסת הגדרות , הוצאתי אותה והחזרתי ואכן הבעיה נפתרה , כרגע היא לא ממש מחוזקת הייטב ואני לא יודע מה לעשות , במידה והבטריה הינה מחוברת היטב , היתה איזה שהיא שגיאה…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by MadGhost,

לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (מבלי שעשיתי לפני זה איזה פעולה מיוחדת - לא עדכנתי ביוס ולא כלום ...) ואיך שהוא נדלק קיבלתי את ההודעה הבאה : Scanning BIOS Image in Hard drive ............ בפעמים הראשונות אחרי ריסטרט - הנקודות המשיכו בלי סוף ( נתתי לזה לרוץ בהתחלה כמה שעות - אני מניח שהוא חיפש איזה גיבוי לביוס שכנראה לא קיים) ואחרי פעמיים אני מקבל את אותה ההודעה רק עם 3 נקודות. ניסיתי כבר להוציא את הבטריה מהלוח אם ל10-15 דקות ,שום דבר לא השתנה. הדגם של הלוח אם : GA-81848P(-P) יש עוד משהו שאני יכול לנסות ? :s05: תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  24. אני עושה בדיקות מאמץ ב OCCT ומקבל שגיאות ואין לי שום אוברקלוק. למה זה קורא? יש לי מעבד Q9450 וזה כל הזמן כותב לי בעיה ב CORE אחר פעם ב 1 פעם ב 3

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by roittt,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים