תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק Test Drive Unlimited שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה אני מתחיל לשחק וש תקיעות קטנות ומעצבנות כמובן שזה הורס את החווית המשחק גם במשחק Crysis יש לי את התקיעות הקטנות האלו זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W זה המסך שלי עם זה חשוב http://zap.co.il/model.aspx?modelid=410956 עשיתי כמעט הכל עשיתי עדכון לכרטיס מסך עשיתי עדכון ל Bios ועדיין יש תקיעות קטנות
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה כונן נייד של WD. הכונן הוא 2.5 אינץ, ולא מצריך חיבור חשמל נפרד מעבר לחיבור הUSB - או שזה לפחות מה שהחברה טוענת. בפועל, הכונן הזה פועל בסדר גמור בכל היציאות האחוריות, כלומר אלה המובנות בלוח, אבל מסרב לפעול כשאני מחבר אותו ליציאות הקדמיות. כשפניתי לWD, הפנו אותי לסעיף FAQ שמתייחס לסוגייה הזו, וכל מה שהוא מציע זה לבדוק את הכונן על יציאות אחרות, ואם הוא עובד שם (וכאמור הוא עובד) אז הסיבה היא כנראה זרם נמוך מדי. פניתי בינתיים גם ליצרן של לוח האם (ABIT, הלוח הוא IP35-E) עם אותה שאלה, אבל רציתי לשאול גם פה - זה הגיוני מה שWD טוענת? יש לציין שהתקנים אחרים, כגון נגני מדיה ניידים, זכרונות פלאש והפלאפון שלי עובדים מצויין גם על הפורטים הקדמיים.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח האם יש 2 חיבורי PCI רגילים. חיברתי לשניהם כרטיסים: כרטיס טלוויזיה וכרטיס firewire. שני הכרטיסים היו מחוברים במחשב הישן שלי ולכן אני יודע שהם תקינים. המחשב לא זיהה את כרטיס הטלויזיה ואת כרטיס הfirewire אני לא יכול לומר כי אין לי דרך לבדוק זאת (פיזית) שכחתי לכתוב...שניהם חיבורי pci וכמובן שיש חיבור pci-e אבל הוא תפוס ע"י כרטיס מסך... התקנתי אוורסט והנה התמונה של חיבורי בPCI: (סליחה על הגודל אבל רציתי שיהיה אפשר לקרוא את הכיתוב)
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר ימים מחשב ויש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני מפעיל את המחשב (עד לרגע שבו הווינדוס נטען) יש מלא תקתוקים מוזרים שבאים מהמחשב (ככל הנראה מהלוח אם) זה נשמע כמו רעש של מתג שנפתח ונסגר או משהו כזה... בכל אופן, כאשר יש את הטעינה של הווינדוס (ויסטה) התקתוקים חוזרים וכאשר יש את התקתוק אז הטעינה של הווינדוס (מד ההתקדמות) נעצר ל3 שניות ואז הווינדוס עולה... כאשר המחשב מופעל הרעש הזה נשמע אחת ל-4 שעות. מזה יכול להיות?? ניסיתי לחפש מידע באינטרנט ולא מצאתי משהו מיוחד, זה ממש רעש פיזי ולא צפצוף רגיל של הלוח שהמחשב נדלק, כאילו מתג זז לאון ואוף... המחשב שלי: מעבד E8200 לוח אם: Asus P5K Se זכרון מושקין 2 כפול 2 גיגה (סה"כ 4) דיסק קשיח 1 (מערכת הפעלה): 500 גיג…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי מחשב חדש לפני שבוע בערך ומאז יש לי מסכים כחולים עם ה שגיאה DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL משהו כזה... והקוד 0x000000d1 סטופ... הייתה לי כזאת בעיה במחשב הישן גם, שבו התברר שהזכרון פגום, במחשב הזה הרצתי memtest86+ ולא היו תקלות, גם מחקתי ועדכנתי את כל הדרייברים וגם את הביוס. הלוח אם הוא EP35-DS3L וגרסאת ביוס F5 שזאת הכי חדשה ללוח.. ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 ביט, וספק כוח Enermax ModU82+.. שמתי לב שבזמן שאני שיחקתי Hitman blood money לא קרה כלום והכול היה בסדר אבל ברגע שאני נכנס ל counter strike ומשחק אונליין אז נהיה מסך כחול מהר מאוד, אבל באייסיקיו ובמירק בו זמנית אני יכול להיות מבלי להתקל במסך כחול. גם שאני גולש באתרים כמו יוטוב או וואלה לא קורה כלו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מחדש לאחר פירמוט בגלל וירוס ובעיות בתיקייה של הווינדוס את ווינדוס ויסטה home פרמיום. יש לי שני הארדיסקים במחשב ובשלב של התקנת הווינדוס המחשב לא מזהה את אחד ההארד דיסקים, את ההארד דיסק שעליו אני מנסה להתקין את המערכת הפעלה (כשאני צריך לבחור איפה להתקין את המערכת הפעלה. מה שמוזר זה שהמחשב כן מזהה אותו בביוס כמו שצריך מבחינת הגודל של הHD והכל.מישהו יכול לעזור לי? הדיסק של הווינדוס הוא מקורי וחדש השתמשתי בו פעם אחת ויחידה לפני חודש
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
הי חיפשתי ולא מצאתי בפורום בעיה דומה לשלי- בזמן השמעת שירים דרך נגני מדיה שונים במחשב, יש לפעמים קפיצות בשיר, כאילו השיר נתקע לשניה ואז ממשיך זה קורה בעיקר כשאני גולש באינטרנט במקביל, בדקתי את ה-CPU Usage והוא לא ממש גבוה כשזה קורה- אפילו בפחות מ-10% כמו כן הבעיה לא ברמקולים המחוברים, זה קורה גם עם אוזניות יש מצב שזו בעיה בכרטיס קול? או אולי משהו דפוק במעבד והוא לא יודע לנהל בוזמנית גם השעמת שירים וגם תהליכים אחרים? אודה לכם על העזרה המעבד הוא pentium 4 3.00 GHz זיכרון 2 Gb מהירות 667MHZ כרטיס קול מובנה של Realtek הכי פשוט שיש... לוח אם של MSI נרא ה לי די ישן דגם RC410M-FI X300 1GL FW ספק כוח 400 WATT של THERMALTAKE עוד משהו- גם החיבור USB איטי מאוד, אחרי פירמוט למחשב הו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צורב משחקים לXBOX עם DUAL LAYER ב CDCLONE צרבתי כמה משחקים, עכשיו אני צורב כבר הלכו לי שני דיסקים התוכנה נתקעת על 57% והצורב לא זז מקודם לא שמתי לב, הוא היה 40 דקות על 57% אההה לא יודע אם זה חשוב, אבל יש את הזמן שהוא אומר מתי נגמרת הצריבה, שהוא מגיע ל57% פתאום זה זמן בלתי ידוע מה עושים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל מפרט הבא: מעבד INTEL Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P 2 הארד דיסק 250 גיגה כל אחד במערך רייד 0 dvd עקב אכזבה מהויסטה החלטתי לעבור בחזרה לXP. אין לי פלופי אז הטמעתי את הדרייבר לXP בעזרת NLITE. החלק הראשון של ההתקנה עבר בשלום, פירמטתי את הדיסק והXP התחיל להתקין את עצמו. בשלב מסויים המחשב עשה רסטארט ואז מייד אחרי הוא פשוט נתקע והפסיק לרוץ. הוא אפילו לא מגיע לחלק שבו אני יכול להיכנס לביוס ולראות מה לא כשורה. הוא מתחיל למנות את ההתקנים במחשב(DEVICE), ההתקן הראשון הוא הצורב, התקנים 2,3 ו-4 ריקים הוא לא מזהה בהם כלום, ואז לפני ההתקן החמישי הוא נתקע. מכיון שאין ביכולתי להכנס לביוס האם האופציה היחידה היא לנסות לנתק את אחד הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זה תיקייה של מישהו מהאיסיקיו שלי...שכאילו לשם מתקבלים הקבצים ממנו או משו..וזה לא נמחק זה התיקייה OLaa_D
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם לפני שבוע קניתי מחשב חדש - Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Gigabyte GA-EP45T-DS3 P45 Chipset ATI Radeon HD 4870 512 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Western Digital 500Gb 16MB AAKS NZXT TEMPSET THERMALRIGHT ULTRA 120 טוב קיבלתי את המחשב עם XP ועם המשחק FlatOut: Ultimate Carnage , והוא התחיל לקרוס לי בהודעת שגיאה שהמשחק ביצע פעולה לא חוקית. טוב חשבתי אולי זה בעיה ספציפית במשחק הזה , אבל לא זה חזר על עצמו גם במשחקים אחרים - call of duty 4 , oblivion .. זה קרה תמיד לאחר זמן כלשהוא,ולא ישר על תחיל המשחק , ואחרי שזה קרה פעם אחת כל פעם שנכנסתי שוב למשחק הוא קרס הרבה יותר מהר. באותו זמן גם האקספלורר קרס לי מידי פעם , וגם הבדיקה של 3DMA…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
תשמעו נכנס לי ווירוס למחשב שממש הקריס לי את המחשב והוא חסם לי מלא אפשרויות של הווינדוס כמו העתק-הדבק, אני לא יכול להיכנס ליישומים ולתוכנות ולמשחקים, לאינטרנט וכו' קיצר ממש הרס את המחשב שלי הכל הכיוונים (והוא חסם את מנהל המשימות), ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה חסום גם, ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ווינדוס אבל הו גם חסם את האפשרות של להתקין ווינדוס. קיצר אני חייב לפרמט את המחשב שלי, דרך הדיסק של ווינדוס אי אפשר, לחיצה ימנית על כונן C ואז על FORMAT זה חסום לי גם ואין לי כונן דיסקטים ככה שאי אפשר לפרמט דרך דיסקט איתחול. השאלה הראשונה של היא אם יש דרך אחרת לפרמט כמו דרך התחל > הפעלה > ומשהו.. או כל דרך אפשרית אחרת. השאלה השניה שלי היא אם אני אזמין טכנאי אז יהיה לו מכשיר ש…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בעיקרון אני יודע איך עושים את זה יש לי הרד דיסק של SATA ובתחילת הפירמוט הוא כותב לי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק..אממ אני יודע שיש דרך כל שהיא דרך הביוס לשנות את זה ואני לא ממש מוצא את זה שם.. אני ישמח לקצת עזרה..
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים ...... הופיע לי כמה פעמים מסך כחול באמצע סרטון וידיאו של YAD2 ... VISTA 64 דרייברים מעודכנים כרטיס קול כרטיס מסך זיכרונות חדשים ... מה יכול להיות ? הנה קבצי MINIDUMP http://www.upfree.net/8387414 טמפרטורות תקינות 50 של הכרטיס מסך 76 במאמץ מעבד 55 מעלות במאמץ לוח 55 גם במאמץ הארדיסק 32... איזה באסה זה להיתקע עם מסכים כחולים זה כזה מעצבן! בבקשה תנסו לפתור לי את הבעיה! תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שבק חיים,לוחצים על כפתור ההדלקה ולא עושה כלום,הכול מחובר,מה נדפק?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה יש לי מחשב "ישן" מלפני שנתיים בדיוק, בחודש-חודשיים האחרונים הוא התחיל לעשות בעיות של איטיות - נגיד אני לוחץ על האקספלורר להיפתח הוא מתעכב 3-4 שניות.. עוד כמה תוכנות גם ככה ואפילו יותר מכמה שניות... פעם זה היה ממש שנייה לאקספלורר ושאר התוכנות ממש מהר. אין לי וירוסים במיליון אחוז, אין תוכנות ריגול - סרקתי עם הרבה תוכנות. ביצעתי שני פירמוטים בתוך שבועיים וזה לא עזר. זה המפרט שלי ואם צריך יותר פירוט - בכיף תרשמו ואני אברר מהקבלות שלי : מעבד E6600 2.4GHZ, כרטיס מסך X1900XT 512MB, לוח אם ASUS P5WDH DELUXE, דיסק קשיח 250GB, זכרונות 1GBx2. מה אני יכול לעשות כדי לשדרג ולהאיץ אותו בחזרה ? אז אותו מחשב עלה לי עם כל המארז והמאווררים והצורב וכונן DVD משהו כמו…
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: : Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 והבעיה היא שכאשר אני מחבר הארדיסק נוסף למחשב במקום לעבוד רגיל הוא הופך אותיות לאותיות אחרות ולפעמים יש קוביות כאלה בכל מיני צבעים מהבהבות לפעמים הבעיה היא שאיפה שלא אמור להיות כלום יש נקודות ... או פסים …
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום הופיעו לי מסכים כחולים במחשב עם קודים שונים המסך הכחול הראשון הופיע לי קוד אחרי המילה סטופ 0x000000d0 במסך הכחול השני היה כתוב לי 0x000000c5 ובמסך הכחול השלישי היה כתוב 0x00000019 בדקתי את הזכרונות שלי עם התוכנה memtest והכל היה תקין אין לי מושג מה יכול לגרום למסכים הכחולים בבקשה תעזרו לי אופיר אצלי הכל sata
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, החל מהבוקר החלה בעיה מוזרה במחשב שלי... קמתי, וגיליתי שבמהלך הפוסט המחשב נתקע... הוא זיהה כונני IDE, וכאשר הגיע לבדיקה של הSATA נתקע לפני שסיים אותה, בלי לתת הודעת שגיאה או צפצוף מיוחד. אחרי שניתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הבטריה, המחשב עלה, ועבד לאט במיוחד... הערב המחשב החל לכבות את עצמו (בדקתי טמפ', היא תקינה) ובשלב מסויים הגיע לאותו מצב בפוסט... אחרי שחזרתי על התהליך הוא עלה שוב, אבל הוא כבד במיוחד, ואני מעריך שזה עניין של זמן עד לחזרה על התקלה. אני מתכנן לפרמט את המחשב ללא קשר בתחילת השבוע, רציתי לדעת אם יש טעם לצעדים נוספים.. אגב, החלפתי אתמול כונן IDE, קשה לי להאמין שזה קשור... וגם אבא שלי החליט לעשות טיפת ניקיון אבק עם קומפרסור... קשור איכשהו? עדכון: התהלי…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נמצא הכרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 24-BIT 7.1 AUDIO. עכשיו שמתי אותו והרכבתי אותו במחשב כמו שצריך עם כל החיבורים(חבר שמבין במחשבים עזר לי). ובמחשב הוא מזהה את הכרטיס קול, אבל כשאני מנסה לשמוע שיר אז הוא פשוט לא משמיע כלום. ושוב אני מזכיר! המחשב מזהה את הכרטיס! אבל לא משמיע כלום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אבל שאני מכניס את הדיסק של הווינדוז כשאני מפעיל את המחשב המקלדת לא מגיבה ואני לא יכול ללחוץ Enter [היא מגיבה רק אחרי שהווינדוז עולה - וזה לא עוזר] ניסיתי כבר את ה-F12 בהתחלה אבל גם אז המקלדת לא מגיבה, וניסיתי לשנות בBIOS את ה-Boot Priority ושמתי את ה-CD-ROM בתור הדבר הראשון וגם אז המקלדת לא הגיבה. יש בוט ל-CD אבל המקלדת לא מגיבה... אם למישהו יש פתרון אני אעריך את זה ם:
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ומאוד התרשמתי ממנו לטובה.. רמת הידע כאן מטורפת חח אני מרגיש כמו סרדין בין כרישים התענייתי ברכישת מחשב, אני עדיין מעוניין אך מתלבט בדבר אחד, האם להרכיב את המחשב עצמאית או לשלם לחנות שירכיבו לי? אני לא מתקמצן פה על 79 ש"ח, אין בעיה תקציבית כלל, אני פשוט חושב שיהיה תענוג לקבל את כל החומרה בקופסאות ולהרכיב אותה לבד, מה גם שזה יעצים את הידע והניסיון שלי עם חומרה.. אבל אני מאוד מפחד שזה לא ייצא טוב, מה גם שאין לי ידע קודם בנושא, להרכיב חומרה אני יודע, אבל להתחיל מ0 זה קצת מפחיד אותי. אז רציתי את עזרכתם בנושא, קודם כל, מהו הסדר להרכבת מחשב? דבר שני, האם בכלל מומלץ לי להרכיב עצמאית? תודה רבה לכולכם ושבת שלום .
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-