עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by saarxee,

שלום אתמול שיחקתי במשחק שנקרא FIFA ובאמצע הופיע מסך כחול, זה קרה לי פעם ראשונה.. לאחר שהמסך הופיע ניסיתי ריסטרט והמחשב לא הצליח לפעול עד שניתקתי את החשמל ולאחר שהחזרתי הכל היה בסדר בינתיים.. היה כתוב MEMORY או משהו בסגנון.. לכל בעלי התוכנה לניתוח המסכים, תוכלו לנתח לי את הקובץ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.f2h.co.il%2Fhf78tvuhkwh&h=hAQFEgTkG תודה.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by Pengo,

ובכן, המחשב שלי חזר מתיקון ( קניתי במרדנית חיפה אם מישהו מעוניין ) בקיצור, הם אמרו שהמחשב שלי עובד מעולה ויש לי וירוס SASSER שאין לי מושג מה הקשר שלו לתקיעות אבל לא משנה החליפו לי כרטיס מסך (אותו גרסא) והוא אמר שהמחשב מתפקד כראוי. שיחקתי במשחק הארי פוטר החדש (רציתי לבדוק על משחק חדש) אוקי אז ככה, שיחק נהדר במשך כמה שלבים ואז נתקע כמו תמיד אז ככה, אולי משהו פה לא מתאים? הכרטיס מסך הוא של Pilot GeForce 4 Ti 4200 לוח אם של Asus P4R800 VM מעבד של Prescott 2.8 אינטל האם יש סיכוי שהם פשוט לא מתפקדים כראוי יחדיו? בבקשה עזרה :]

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by abudy,

יש לי בעיה לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב כאשר המחשב באמצע סתם גלישה או כאשר אני משחק במשחק פשוט עושה כמו ריסט לעצמו השאלה שלי האם הבעיה היא ספק או משהו אחר? ותקנתי באותו יום עוד שתי זכרונות פנימיים יש לי שלושה זיכרונות של סיאון ועוד אחד של או סי זד האם זאת הבעיה?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by רות מלכה,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד ווינדוס 10 ויום אחד הוא כתב לי נא ללחוץ איפוס על הרשת ולחצתי ומאז המחשב לא מכיר את המושג אינטרנט ואפילו לא נותן להיכנס למסך הגדרות רשת ואינטרנט אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by Dalmedigos,

לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATA עכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס.. ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח... רעיונות?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אני מדליק את המחשב ... המחשב עולה וגם המסך מציג הכל עד שמגיעים לקטע שהוא טוען את הוונדוס (XP) המסך נכסה ממש לפני שרואים את שולחן העבודה.. אין לי מושג ממה זה קרה לא עשיתי שום דבר חריג שיכול לגרום לזה לקרות.. אני עוד איכשהוא לפעמים מצליח לעלות אותו במצב בטוח אבל אין לי ממש מה לנסות לעשות שם (ניסיתי להוריד את כל התהליכים שרצים עם הפעלת המחשב אבל זה לא ממש קשור ולא עזר).. החיבורים בסדר גמור.. למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה לקרות?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by KerA,

הכונן של הדיסקים פשוט לא קורא יותר ואני חושב שאני דפקתי אותו. אתמול ניסיתי לצרוב שירים דרך הווינדוס. הכנסתי דיסק ריק של 702 מגה. בדרך כלל שצורבים משהו דרך הווינדוס אז גוררים את כל הקבצים שרוצים לתוך כונן התקליטורים ו צורבים. הפעם קרה משהו מוזר. אני נכנסתי למחשב שלי (ווינדוס 7) ואז פעמיים אל כונן התקליטורים כדי להיכנס ולגרור קבצים. אבל זה שאל אותי אם איך אני רוצה לצרוב . צריבה רגילה או צריבה של 80 דקות (וזה לפני שבכלל בחרתי מה לצרוב) לחצתי צריב רגילה ואז זה רשם לי מאתחל...... זה סיים את הפעולה פתאום אני רואה כאילו זה צרב לי. רשום לי 697 מגה תוך 702 ושאני נכנס לכונן התקליטורים זה רושם לי :" העבר קבצים כדי לצרוב" אמרתי ננסה. פתאום אני גורר שיר ואני רואה שזה מעתיק לדיסק כמו ש…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  8. Started by avizov2,

טוב אז ככה, התקלה התחילה אתמול מדי פעם אחרי שעה-שעתיים של עבודה במחשב המחשב עשה ריסט לבד או נתקע. ואז אחרי כמה פעמים שזה קרה, התקלה החמירה, כמעט ישר עם אחרי עליית הWINDOWS כשצריך לבחור משתמש המסך קופא (לא בנקודה קבועה לפעמים זה קופא גם אחרי הבחירה של המשתמש) שאני מדבר על מסך קופא אני מתכוון שהתמונה במסך קופאת ושום INPUT למחשב לא עובד, שום דבר לא זז במחשב, התמונה קופאת בדיוק כמו שהיא, הנורית של הCPU מצביעה על כך שאין עיבוד מיוחד או תקלה מסויימת. מדי פעם לאחר הריסטרט המסך (LCD) לא התחיל לפעול ופשוט לא זיהה INPUT מהמחשב והייתי צריך לעשות ריסט. עכשיו ניסיתי לעשות בדיקה עם הזיכרון דפוק (MEMTEST) עם דיסק BOOT... וגם שם המסך קפא אחרי כמה דקות/חצי שעה. (מה ששולל שהבעיה היא בתוכנ…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by natikr,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד של לנובו, ויש משהו שמעט מוזר לי, אני משתמש בו בעיקר לעבודה (עריכת וידאו ופוסט פרודקשן) והוא עושה את העבודה מושלם. לאחרונה ניסיתי קצת לשחק בו (FAR CRY 5) ויש קטע לא מובן, בפעמים הראשונות הוא הרעיש נורא! ממש רעש חזק של המאווררים ברמה שאשתי לא יכלה לראות סרט במחשב אחר 7 מטרים ממני.. לאחר מכן, יום אחרי, באותו משחק כלום. שקט כמו דג. ומאז יש פעמים שהוא מרעיש נורא ופעמים שהוא שקט דממה. אותו משחק אותן משימות. גם באפטר אפקט לפעמים הוא מעט מרעיש אבל ברמה נסבלת ביותר ולעיתים נדירות יחסית. מה עוד ששם זה הגיוני כי לפעמים בעבודה מרובת אפקטים הוא מתאמץ יותר. אבל במשחק מה יכול להיות? שאלה שניה, הא…

10. קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.

11. Started by __MIKO__,

לאחר שהתקנתי ועמלתי קשות בדרוג ל P4 2.4 לוח ASUS DUAL DDR , כל פעם שאני מעלה את המחשב לאחר זמן מה שהוא היה כבוי, המסך עולה מכווץ ( כמו מסך 16:9 אבל לאורך...) ורק הדלקה וכיבוי שלו פותרים את הבעיה. כרטיס המסך כבר היה קיים במחשב הישן ( g-force 4) . למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by denzo980,

המחשב קופא אחרי ההדלקה והפיקסלים משנים צבעים (תמונה מצורפת). במצב בטוח הכל בסדר. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (WIN 7) בדקתי עם מסך אחר

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by ngsof,

היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  14. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. יש לי 2 מחשבים בבית.. אחד מהם היה מושבת הרבה זמן(משו כמו שנה) בגלל איזושהיא בעיה שלא הצלחתי לסדר ואני אפילו לא זוכר מה היא הייתה.. אתמול הרכבתי אותו מחדש(כולו היה מפורק) וחיברתי אותו. שמתי לו הארד דיסק שחבר הביא לי ולפני שהביא לי שם עליו ווינדוס ואמר שבדק אותו והכל טוב ויפה. עכשיו, שחיברתי את ההארד דיסק למחשב, אז המחשב עולה בסדר ואז יש את המסך שצריך לבחור באפשרות הפעלה הרצויה(safe mode, start windows normally וכו'..). בחרתי באפשרות של start windows normally והמחשב פשוט נתקע!לא זז ולא כלום שומדבר לא מגיב. עשיתי ריסטארט וניסיתי שוב, אבל ללא הצלחה. אחר כך בחרתי באפשרות safe mode. המחשב הראה שהוא מעלה את רשימת הדרייברים אבל אז הוא נתקע בדרייבר mup.sys(שאין לי מוש…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by ro1000,

שלום יש לי cd rw ricoh mp7163a באמצע הצריבה cd הפסיק לעבוד הנורה תמיד דולקת הכונן לא מגיב(המגירה לא נפתחת) הוצאתי את הכונן מהמחשב פתחתי את המגירה עם סיכה החזרתי את הכונן למחשב ,הכונן לא מגיב נורה תמיד דולקת מגירה לא נפתחת. משהו יודע מה הבעיה ? ואם יש תוכנה שיוכלה לבחון את הכונן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  16. שלום לכולם , המחשב שלי קורס בפתאומיות תוך כדי עבודה עליו , ניסיתי לפתור את התקלה ע"י מספר דרכים ואף אחת מהן לא עזרה ולכן אני פונה אליכם ... המפרט שלי הוא : INTEL P4-2.8C GHz 800MHz ASUS P4P800 Delux Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO KingStone 256 Mb400MHz - X 2 WD 80 GB 8 Mb Cache בהתחלה חשבתי שמדובר אולי בהתחממות יתר של המעבד , הוא עבד עם ספארק 7+ עליו בסביבות ה 37 מעלות שזה הרבה ...למצב מנוחה ואז ראיתי שאני לא מצליח להעלות את הספארק ל 6000 סל"ד ... אז החלפתי לו מקור מתח ( מאחד הכניסות מתח של הכונני 5 אינץ' ולא מהכניסה שלו על הלוח והמצב השתפר המאוור התחיל לפעול כראוי והטמ' ירדה ל 29 מעלות במצב מנוחה . אבל גם אחרי שהורדתי את הטמפרטורה המחשב עדיין קורס , אז ניסיתי להחליף כרט…

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by pini51,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את האינטרנט אקספלורר 6. למרות שאיתחלתי מחדש את המחשב האקספלורר החדש לא עלה. ברשותי תוכנת הפעלה חלונות 98 בעברית. מה יכולה ליהיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. שלום, מרגע ששלחתי קובץ מסוים להדפסה המדפסת מוציאה דפים לבנים בלי סוף, ועוצרת רק כשמכבים אותה. למעשה הדפים לא בדיוק לבנים- מודפסות על חלקם 4 או 8 נקודות שחורות בטור במרווחים שווים ביניהן. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by aviramgo :),

שלום, כשאני לוחץ על תיקייה כלשהי או נכנס לאינטרנט אקספלורר קודם כל, התיקיות עולות לשנייה ונסגרות לבד, והאינטרנט אקספלורר לא עולה .. מופיע באינטרנט רק מסך לבן.. רק הכרום עולה אצלי.. *לאחר העדכון שהווינדוס ביקש לעשות .. העדכונים הזמינים .. עשיתי .. ואז זה עשה הפעלה מחדש והתקין ואז העלה את המחשב.. ואני לא יכול פתוח תיקיות. הן מופיעות לשנייה ונסגרות .. תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by WaRez.,

Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  22. פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי בו את XP מחדש לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר כונן SATA שבו יש נתונים שאסור לי לאבד, מיותר לציין שהכונן עבר פירמוט לפני שהעברתי עליו את הדברים . לאחר החיבור המחשב הודיע לי שהכונן לא עבר פירמוט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו אין מצב שאני מפרמט את הנתונים שבו, איך בכל זאת אני יכול לראות את הקבצים שבכונן ?

23. יש לי במחשב נייד יציאת מיני DP ואני מחברה עם כבל למסך ביציאת DP רגילה. מידי פעם אחרי כרבע שעה שהמחשב לא עובד והמסך נכבה כשאני שב להדליק את המסך הוא נכבה ונדלק פעמיים ואז מופיעה לי הודעת שגיאה שתמונתה מצורפת פה. סוג הכבל הוא מה שבקישור הזה: http://ksp.co.il/?uin=23056 איך אני יכול לסדר את זה.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by N.S,

יש לי מצלמת ווידאו אני רוצה לחבר אותה למחשב , אז מה אני צריך? איזו תוכנה?? איזה חוטים?? ....

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים