תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם כרטיס גרפי מובנה hd intel graphics 4600 יש לו 2 יציאות מהלוח אם - אחת HDMI והשניה DVI . האם ניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית לכל יציאה שרק מסך אחד יעבוד בו זמנית ואני אוכל להחליט בלי לאתחל את המחשב איזו מסך יקבל את התצוגה של המחשב ? במידה וכן איך אפשר להחליף מסך תצוגה ? האם יש קיצור דרך מהיר דרך המקלדת ?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, כל כך מרגיז ומעצבן. פירמטתי את המחשב הנייד שלי (toshiba satellite l505) טיפה ישן. התקנתי win 7 X64 וכעת אין לי מה שנקרא toshiba utilities. באמצעות סט כלים זה הייתי מפעיל עד עכשיו את ה wifi ועוד כל מיני דברים, וזאת באמצעות כפתור fn שהיה מפעיל flash cards אני לא מוצא מקום להוריד ממנו את ה flashcards ונכון לעכשיו כפתור fn לא פעיל יותר. דגם המחשב שלי גם לא נתמך יותר ע"י toshiba ניחא האם יש דרך "עוקפת toshiba" להפעיל את ה wifi? בנוסף, ב bios אני רואה שה wireless שלי הוא על on אבל ב device manager אני לא רואה את ההתקן (wireless adapter) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפני כמה שעות היית בבית קפיצת מתח, והמחשב נכבה ונדלק אך שום מערכת לא עלתה גם לא ביוס. פתחתי את המחשב התחלתי לנתק רכיבים כרטיס מסך, הרדיסק ופתאום הביוס עלה, אחר כך שוב לא עלה. אחר כך חיברתי הכל חזרה והוא כן נדלק, אחרי זה הוא לא נדלק. אחרי כמה ניסיונות המחשב חזר שוב לעבוד. איך אפשר לאתר את הבעיה? שאלה נוספת, כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך קצת הסתבכתי, לחצתי על הפין\כפתור שעל הלוח אם בשביל לשחרר את הכרטיס מסך אבל הוא פשוט לא נלחץ. הפעלתי קצת כוח והוא נתלש יחד עם הכרטיס מסך. החזרתי חזרה את הכפתור\פין. - להבא מה הצורה הנכונה להוציא את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את המחשב Toshiba satellite p50 - b ואני צריך להחליף את המקלדת שלו. העניין הוא שהמקלדת לא נשלפת מלמעלה, איך ניתן להחליף את המקלדת? כך זה נראה:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של סמסונג בן 4 שנים עם ווינדוס 10 והוא עובד בסדר עד שאני מנתק לו את החשמל מהקיר. הוא היה בסדר עד שהחלפתי לו את הSSD והתקנתי מחדש את המ"ה. אני לא מבין מה בדיוק הבעיה ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא מידע מועיל בנושא. למישהו זה במקרה קרה? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? כרגע בכל פעם שאני רוצה לנתק את המחשב מהחשמל אני קודם מכבה אותו ורק אז מוציא. תודה, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי מגיעים המחשבים הניידים שיש בהם gtx 1080 וכמה הם יעלו?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. האם כל מעבד 64 סיביות יכול לתמוך ביותר מ-4 ג'יגה ראם??? יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 מרובע ליבות משנת 2008 (קצת ישן אבל קיבלתי את המחשב בחינם ). אני רוצה שיהיה לו 8 ג'יגה ראם. כאמור הוא 64 סיביות אבל בכל זאת קצת ישן. האם יוכל להכיל 8 ג'יגה ראם??? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי התקנה של חלונות 10 מסקרצ': המחשב (NUCI3) מחובר לטלויזיה (LG) דרך כבל HDMI. כאשר אני מחבר אוזניות - אין בעיה. כאשר אני מוציא את האוזניות - השמע לא מנותב לרמקולים של הטלויזיה. נראה שהשמע מקונפג כמו שצריך, לפי לוח הבקרה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד אסוס X454L חדש DOS FREE. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על מחשב ההתקנה הולכת מצויין בסיום ההתקנה המערכת עולה מחדש ונתקע לי בחלון של הווינדוס עם ה4 ריבועים וזהו לא ממשיך. הדיסק התקנה תקין כי התקנתי על מחשב אחר ועבד מצויין . ניסיתי מספר פעמים פשוט קורה אותו דבר. ביצעתי את כול ההוראות להתקנה מאתר מייקרוסופט לגבי הביוס גם ללא הצלחה בהתקנה. גם ב SAFE MODE נתקע השורה שבה הוא עוצר SYSTEM-DRIVERS-DISK.SYS משהו נתקל מכיר אשמח לעזרה תודה שמעון מיואש כבר..........
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. כשאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לטעון את ווינדוס ואז פתאום עוצר ופותח מסך כחול עם הודעה שוינדוס לא יכל להיטען בגלל בעיה באיזה מסמך מערכת (משהו כמו SNPVU.SYSׂ - לא זוכר בדיוק...). בכל אופן הוא מציע לעשות ריסטארט כדי לסדר את זה. אח"כ הוא עושה ריסטרארט וחוזר בדיוק לאותה הבעיה. יש שם אפשרות לשעשות תיקון לקבצי ההפעלה אבל זה לא עוזר... מה אתם אומרים? (תודה מראש!)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על בדיקת עדכונים לחלונות 10 הוא לא מצליח לתת תשובה. למה ומה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בווינדוס 10 וזה קרה לי לצערי הרב ב 2 המחשבים הנייחים ורק כשמחברים את הרמקולים ליציאה הירוקה הזאת מקדימה איפה שיש על המארז אז יש ווליום אבל אם מחברים ליציאה הירוקה מאחורה המחשב אין ווליום ולפני הורדה והתקנה של עדכון 1607 לא היתה בעייה כזאת האם למישהו עוד קרה הבעייה הזאת כי מוזר שבמחשבים הניידים אצלי אין בעייה כזאת וזה ממש מוזר שעדכון משתיק ואף משבית יציאה אחורית של כרטיס קול שעבדה לפני כן
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה יש לנו גישה מלאה לעריכת פרטי העסק. אבל למרות שהכתובת רשומה נכון הוא מציג את העסק בעיר אחרת על המפה וגם תמונת האיזור. רצינו לשאול מה עושים במקרה המשונה הזה? לא הצלחנו לפתור את זה. עריכה נראה שבסוף המפה עובדת טוב אבל תמונות הרחוב הם בכלל בעיר אחרת....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי (HP envy dv6) בן 3 וקצת ומעולם לא עבר ניקוי. הוא עדיין עובד נהדר, אבל הבנתי שצריך ברמה העקרונית לנקותו מאבק תקופתית (לפחות אחת לשנתייים), ובוודאי שצריך לנקות את כרטיס המסך (עובד קשה הבחור...). התעניינתי בחנות מקומית המספקת שרותי מעבדה - כמה יעלה ניקוי? תשובתו של בעל החנות הפילה לי את הלסת לריצפה - 450 ש"ח! - אז הוא אמר שזה כולל החלפת משחה טרמית. ואני אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה... האם זה לא מוגזם שזה יעלה שישית ממה ששילמתי על המחשב? כמה זה אמור לעלות? והאם ישנם חלופות יעילות? (לנקות לבד עם ספריי-לחץ-אוויר?) המלצות יתקבל בברכה. (כולל אם אתם מכירים מעבדה אמינה וזולה)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-