עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zepled,

שלום, קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל עם לוח -אם gigabyte ep43dsl3l הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב נכנס ל"פריז" או שאני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה. הורדתי גם דרייבר מהאתר של לידטק וגם קורית את אותה תופעה. מה הבעיה? תודה.

2. Started by zepled,

שלום, יש לי בעיה עם כרטיס המסך הנ"ל הבעיה היא שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס המחשב נכנס ל freez או שאני מקבל מסך שחור. הורדתי גם את הדרייבר מאתר של ליטק וגם קורית את אותה תקלה. מה הבעיה? תודה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  3. היי חבריה, המחשב נדלק,מתחיל העלאה ,מגיע למסך השחור בו האפשריות להכנס לוינדוס "נורמל"-ואו במצב "בטוח" ואז הוא מאתחל מחדש אינו מגיע להעלאת מערכת ההפעלה. מה הבעיה ומה הפתרון? בעיה נוספת: ברגע שהמחשב מתחבר לחשמל הוא מתחיל לפעול,כאילו אין כל השפעה מכפתור כיבוי והדלקה,האם זה קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by מאור247,

אני מנסה לפרמט את המחשב שלי דרך ה BOOT אבל אנלא מצליח......ניסיתי לשנות כמה פעמים בביוס וזה לא עובד!!!!!! הכונן לא קורא ת'דיסק...... מה צריך לעשות??? (אני רוצה לפרמט דווקא דרך ה BOOT ולא דרך ה WINDOWS)

5. Started by דידוש,

קניתי את המחשב היום עם הכרטיס winfast px9600gt של leadtek דרייברים מעודכנים 175.19 וכשאני משחק במשחקים ממזער אותם ואז מחזיר חוזר לי התמונה משובשת תראו תמונה : [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. שלום וערב טוב לכולם! ראשית אציג כאן את מפרט המחשב "העתק הדבק" מאוורסט, חוץ משם המחשב והאימייל, באם הנכם שמים לב לאיזו שהיא בעיה או עדכון שמומלץ לי לעדכן אודה לכם באם תאירו את עיני. Computer Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.11 (IE 7.0) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Date / Time 2008-08-21 / 14:06 Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name Asus P5B Deluxe (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-667 D…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  7. אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.

8. Started by naory159,

בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב, המסך לא עובד בכלל... אבל אני שומע ששאר המחשב פועל כמו שצריך (מאווררים, דיסק קשיח וכו') אמרו לי שאולי זה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... יכול להיות שזאת הבעיה?? ואיך אפשר לפתור אותה? יש לי כרטיס מסך מסוג 5200FX 128MB, ויש עליו רק צלעות קירור. (יש על הכרטיס חיבור לבן עם 2 פינים, יכול להיות ששם אפשר לחבר מאוורר?? ואז לפתור את בעית ההתחממות??) תודה רבה לכולם על העזרה!!

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. *אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום ברשותי לוח האם-GIGABYTE GA-MA78GMS2H ויש לי בעייה עם הכרטיס קול המובנה עליו. אני בדקתי הכרטיס דלוק בBIOS וגם הדרייבר של ריאלטק מסומן באודיו ולא הדרייבר של ATI. אז אל הבעייה עצמה. לא יוצא סאונד כשאני מחבר אוזניות או כל דבר אחד לכל החיבורים האחוריים של הלוח ומה עוד כשאני מחבר את האוזניות ליציאה הירוקה מאחורה התוכנה שקיבלתי מרגישה שהכנסתי את האוזניות לחיבור של המיקרופון (הוורוד) ואין סאונד. מה גם לפני שהתקנתי את הדרייברים מחדש התוכנה כל שנייה איבדה קשר עם האוזיניות והייתה לי כל שנייה הודעה מהסוג-HEADPHONES CONECTED ואז אחרי שנייה HEADPHONES DISCONECTED וחוזר חלילה. המחשב חדש לחלוטין האם קיבלתי לוח אם עם כרטיס קול מובנה פגום? או שהבעייה בדרייבר? תודה לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב P4 עם 256MB RDRAM עם XP. אתמול המחשב נתקע באמצע העבודה, ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו, מופיע לרגע הלוגו של WIN (בSTARTUP) ומופיע מסך כחול עם שגיאה בקובץ NDIS.sys stop : 0x0000007E. הוצאתי את הכרטיס רשת, ניסיתי להחליף כרטיס מסך, בביוס סימנתי כDISABLE כל מה שקשור לכרטיס רשת מובנה (למרות שאין כרטיס פיסית) ואותה בעיה. כתוב במסך הכחול לבדוק שיש מספיק מקום, בדקתי עם דיסקט הפעלה של WIN98 יש 2 GB פנוי. ניסיתי את כל האפשרויות של מצב בטוח ושום דבר לא עוזר. גיגלתי את NDIS.sys והיה אתר שאמר להסתכל על הכבלים בלוח אם, כל הכבלים נראה טוב. למישהו יש רעיון איך לפתור את התקלה? תודה והמשך יום טוב

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by RGod,

קיצר ככה ,הייתה מותקנת מערכת הפעלה VISTA 32 BIT ,היה עושה מסך כחול וריסטרט ישר ,לא היה רשום כלום במסך הכחול ,סתם רייק , פירמטתי התקנתי וינדוס מחדש ועדיין הוא עושה את זה רק בזמן ההתקנה עכשיו אותו דבר ,מסך כחול ,ואחריו ריסטרט . דבר ראשון ,כאשר אני מחבר את אותו הרדיסק למחשב הישן שלי אז הוא ממשיך את ההתקנה ,והכל בסדר . במחשב הזה יש מסכים כחולים ,החלפתי זיכרונות לאחרים ,החלפתי לוח אפילו אבל מסתבר שהלוח הספר שהיה לי לא עובד משום מה ,מעניין ,המסך לא נדלק ,איפסתי והכל ועדיין מת ,טוב זה לא קשור ,יש לכם עוד המלצות ?או סיבות ....

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shahar07,

אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by danielhasan,

יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by saaar3,

יש לי בעיה בזמן האחרון שברגע שאני מפעיל משחק (כל משחק..) בגרפיקה ברמה מסויימת, המשחק ניתקע לאחר זמן מה שאני משחק בו. אם אני שם הגדרות מאד גבוהות זה לוקח כמה דקות ואם אני שם טיפה פחות מכבידות אז לוקח טיפה יותר זמן עד שהמשחק ניתקע. המשחק לא ממש ניתקע אלא מה שקורה זה שהמסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר, אך עדיין המשחק פועל (שומעים צליל) ואני חייב לנתק את המחשב דרך כפתור הכיבוי במחשב. (ובהפעלה מחדש המחשב והמסך פועלים כרגיל) עוד אציין שהמחשב חם מאד ברגע שהמסך נכבה.. לפי הידוע לי ברגע שבוחרים גרפיקה למשחק, אם הfps נמוך מידי אז המשחק פשוט יגיד לך לשנות הגדרות ולא יתן למחשב להגיע למצב שהוא מתחמם והמסך כבה :-\ (אני אתאר את המפרט למקרה שצריך: ליבה כפולה 3.0 ,זיכרון 2 גי'גה 667 MH,…

17. Started by itail,

אהלן, המחשב של חברה שלי פעל לאט בזמן האחרון. הסתכלתי ב-CPU-Z וראיתי משהו מוזר. האם המעבד שלה הוא under-clocked? אם כן, מישהו יודע איך אני משנה את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by HackNever,

יש לי מסך מסוג a-neove f-419 ולפני יומיים ערך התחיל לרוץ לי התפריט של המסך(בהירות גודל צג וכל זה) והוא מדפדף לבד בין כל הפונקציו ואני לא יכול לבטל את זה.. וגם הכפתורים של המסך לא מגיבים..מה יכולה להיות הבעיה?!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by rtyrty22,

אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by moshe20,

זה התחיל מדי פעם לפעם ועכשיו זה כמעט כל הזמן אני מפעיל משחק רשת והמחשב נתקע בדקתי את טמפ המעבד והלוח הכל תקין 40-50 אבל של הכרטיס מסך הוא לא נותן לי בדקתי בכל תוכנה אפשרית ולא נותן לי את חום כרטיס המסך יש לי X1950 PRO של גיגה בייט עם קירור של זלמן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

21. Started by My_Name,

מהי הדרך המומלצת לנקות את המגעים של כ. הרחבה וזיכרונות למינהם ? אני בד"כ הייתי מנקה עם מחק, אבל אני לא יודע אם זה באמת מומלץ (אבל זה עושה את העבודה). יש אולי דרך אחרת לנקות שתיהיה יותר יעילה ? יש סיכון בלנקות עם מחק ? ואת הסלוט עצמו, יש עוד דרך לנקות חוץ מלחץ אוויר, פן, שואב וכו' . . .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gilgol,

הלוח-ASUS STRIKER 2 FORMULA היה מחובר עם ENERMAX 620 קניתי toughpower 1200 וחיברתי את ה24 פינים למקום שלו ואת המחבר שמתפרק ל-2 רבעיות לחיבור ה12V ליד המעבד כשהדלקתי את הספק נדלקה מנורה בלוח אם שהכל בסדר אבל המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הכבלים הנוספים( כרטיס מסך, כוננים) וניסיתי להדליק, והמחשב נדלק וכמובן ציפצף כי לא היה חשמל שמחובר חכרטיס מסך(GX2 9800) ניסיתי להחזיר רק לכרטיס מסך, ומה שקרה הוא שכל פעם שלחצתי על כפתור ההדלקה זה כאילו נדלק לשנייה (ראיתי את כל המאווררים זזים טיפה) אבל לא נדלק. כיביתי את הספק והדלקתי ואז אפילו המנורות בלוח אם לא נדלקו ניתקתי שוב את הספק מהלוח וגיליתי שאיפה שמחברים את החיבור הארוך ללוח אם הוא רותח ויש מאחוריו איזה ג'וק קטן שהוא רותח החזרתי את ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DrecK,

שלום! כשאני מדליק את המחשב אז בד"כ יש את המסך השחור עם כל הנתונים, אחריו יש מסך כחול-כתום כזה עם לוגו של אינטל ופנטיום 4 וישר אחרי זה עולה הווינדווז. היום כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע במסך של אינטל והלוגו של פנטיום ופשוט נשאר ככה עד שאין לי ברירה אלא לכבות אותו. מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לבטל את המסך הזה יעזור? אפשר לבטל אותו בכלל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. החלפתי לזכרון אחר-אותה בעי'ה. החלפתי לעוד זכרון והפעם המחשב לא עולה וגם לא משמיעה את הציפצופים. בעיה אולי בלוח, בקר זכרון שעל הלוח. אולי מעבד או בטריה פנטיום 4 1.4 לוח אינטל 845

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

שלום, אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול, לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופים תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים