עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שמעו אנשים שאני מפעיל את המחשב שלי אני שומע ציפצופים מהמחשב .... פתחתי את המארז של המחשב ואני רואה זה מהארד דיסק.. ושאני מפעיל את המחשב הווינדוס לא עולה .. רשום לי משהו כזה.. DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER בבקשה תעזרו לי....

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by Joe Trust,

ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. (אגב, אני חדש באתר, ולא כל כך בטוח לאיזה תת פורום הבעיה הזאת שייכת, לכן פירס…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by momi mvmNEW,

היי חברים יש לי gtx 1660super i7-4770 8gbram ddr 3 asustek h81m-e כשקניתי את הכרטיס אז הוא הריץ לי את csgo ב200fps אבל תמיד היה דרופים כאלה משהו באמת לא שחיק לאחר מכן התקנתי את המשחק call of duty warzone והוא רץ לי על low במצב סבבה לאחר מכן ראיתי שיש לי על המעבד 70אחוז ניצול ועשיתי פירמוט למחשב הכל עבד חלק במשך יומיים בלבד נעלמו הדרופים בcsgo והfps קפץ ל300 כנל גם warzone אחריי יומיים חזרו הקפיצות בfps שאלתי פה כמה אנשים חלק אמרו לי שאולי זה הראם חלש מידיי אמרו לי לנסות במחשב אחר ואם זה גם ככה אז אולי לשלוח את הכרטיס מסך למעבדה. למישהו יש רעיון לגבי זה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. כמו שאתם רואים בכותרת " שהמסנג'ר לא מתחבר אחרי איפוס ביוס" מס השגיא 80048820 , בבקשה חברה תעזרו ליייי ניסיתי את הקטע הזה אם לכוון את השעון ואת נתאריך לנכונים... יש אולי עוד איזה משהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Dethmyst,

כונן קשיח מסוג MAXTOR DIAMONDMAX PLUS D740X - מספר דגם 6L0J02 - התחיל להשמיע רעשים, כמו של מאוורר שמסתובב במהירות גבוהה, אותם רעשי SPIN UP שמושמעים כאשר מדליקים את המחשב. האם להתחיל לדאוג, או שזה בגדר שחיקה רגילה (הדיסק כבר בן למעלה משנתיים)...?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by ilya83,

כל זמן התנתק ותוקע מודם (usb adsl modem ale 130) של נטויטיון אני הוריד מיני הורדות אח"כ חצי שעה מיד הנתק מודם שלי גם תוקע מערכת הפעלה שלי חלונות 98 מהדורה שניה מה פתרון בעיה? אני מחכה תשובתך תודה מראש

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  7. בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by NaTuRe_0,

אני ביום האחרון לעידכון של ה 30 יום לאקטיב של הווינדוס. מישהו יכול להביא לי איזה מדריך כדי לסדר את זה??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, לאחרונה אני חווה בעיה קשה ומוזרה בגלישה באינטרנט. ברשותי מחשב חדש, מערכת הפעלה Win xp Pro 32Bit, ותשתית אינטרנט של בזק (ספק- בזק בינ"ל) במהירות של 5 מגה, מודם-ראוטר חדש של TP-LINK וכן כרטיס רשת אלחוטית של TP-LINK . הקליטה האלחוטית היא מצויינת וכך גם ההורדות שאני מבצע שזורמות בקצב של 600KB לשנייה בערך. הבעיה היא הגלישה בדפי אינטרנט - באיזשהו שלב הדפדפן מחליט שהוא פשוט לא זז !!! הוא פותח בקושי רב דפי אינטרנט והדפדוף נהיה מסורבל ונורא קשה, הדבר המוזר הוא שאם אני מנסה להפעיל טורנט או הורדה רגילה (-כדי לבדוק האם החיבור תקין) ההורדה זורמת בקצב של 600 KB לשניה כאילו הכל בסדר, כמו כן שירותי רשת אחרים כמו שליטה מרחוק וכדו' עובדים חלק, רק הדפדוף תקוע. ניסיתי ב…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  10. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה חדשה - מדיסק און קי - על מחשב שיש בו כרגע מערכת הפעלה קיימת - בכדי להחליף את הישנה בחדשה. כיוונתי את הביוס שיעלה מהיו.אס.בי. הדלקתי את המחשב, הוא אכן ניסה "לחפש" בדיסק און קי, אך מהר מאוד המשיך והעלה את מערכת ההפעלה הרגילה, ללא שיתקין את המערכת ההפעלה החדשה. למה זה קורה? והיכן הטעות? המון המון תודה!!!|4U|

11. Started by tood,

היי, 1. לוח האם הוא :p4i45gv 2. מערכת הפעלה : win home 3. אין לי כונן a 4. בזמן העליה של המחשב זו השגיאה שהוא נותן:DISK BOOT FAILURE , INSERT DISK AND PRESS ENTER,וכן הוא מבקש להכניס דיסקט לכונן a שאין לי. 5. נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הדרייברים של הביוס ,במחשב אחר. 6. יש לי אפשרות לצרוב את זה על cd ,אם כן איך אני צורב את זה בכדי שזה יעלה עם הפעלת המחשב ואוכל לעדכן את הביוס. 7. האם יש פתרון לבעיה מבלי שאשנה ואו אעדכן את הביוס. תודה אהוד

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by neo690,

כל פעם שאני פותח בו קבצי שירים (MP3 ו WMA) הוא פשוט קורס.. כמו התמונה וגם הדפדפן אותו דבר מתי שאני מנסה לפתוח איזה שהוא סרטון ב Internet Explorer ניסיתי למחוק את המדיה ופלייר ולהתקין מחדש וזה לא עוזר.. אפילו מחקתי פלאגינס לא נחוצים וזה עדיין עושה את הבעייה הזאת במקום הלבן רשום: Windows Media Player has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום לכם אני כותב עכשו מהמחשב הנייד של אבא שלי בגלל בעיה במחשב שלי אז ככה: יש לי מחשב חדש שנקנה מKSP לפני כחודש עכשו המחשב החדש נקנה בגלל שהיה לי מחשב ישן אבל בעיקר כי הוא עשה בעיות ולא היה נדלק זאת אומרת שהייתי מדליק אותו המחשב נדלק והמסך לא {יש חשמל} והוא מראה כיאלו המחשב מכובה בקיצור עבר חודש והמחשב החדש לא עשה ביות חוץ מזה שהמעבד היה חם מהרגיל שבדקתי {50 מעלות במנוחה והכרטיס מסך 47 ובמאמץ 60 והכרטיס 70} עכשו אני לא מכבה את המחשב שלי והוא עובד במשך השבוע גם בלילה בגלל שאני אדם דתי ושומר שבת אני מכבה אותו פעם בשבוע משישי עד מוצאי שבת והיום במוצאי שבת באתי להדליק אותו וקרה בדיוק אותו דבר המחשב נדלק והמסך לא למרות שיש חשמל וזאת לא בעיה בכבל כי החלפתי אותו לפני שבוע לDVI…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  14. היי, קיבלתי קורא כרטיסים 3.5 לחיבור למארז. מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מחבר חלק כלשהו במחשב,אשמח להכוונה. אז ככה: אלו הכבלים שמחוברים אליו,כאשר אני לא ממש מבין לאן הם מתחברים. HD AUDIO,שיש לו חיבור נוסף בשם AC97. האם הוא מתחבר ב-FRONT AUDIO במקום מה שקיים עכשיו??נראה לי מוזר. שני כבלים שלכל אחד מהם יש חיבור 1394. כבל נוסף שרשום רק USB. ושני כבלים נוספים בעלי שני חיבורים,אחד בשם VCC USB1- USB1+GND והחיבור השני הוא GROUND.(כאמור,שני החיבורים נמצאים על כבל אחד, סך הכל 4 חיבורים) אם זה רלוונטי,אז הלוח הוא P35 DS4. המון תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  15. יש לי סרגל מהאתר ourtoolbar או ליתר דיוק של conduit הוא מותקן אבל מסרב להופיע כאשר אני מנסה לפתוח את ההרחה אני לא רואה אותה לוחץ שוב לפתוח הוא אומר לי ביקשת להסתיר את הסרגל ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך עדיין לא עובד. סרגלי כלים אחרים עובדים כמו שצריך הספציפי הזה הפסיק להופיע פתאום ככה ניסיתי לעשות שחזור מערכת ואיפוס דפדפן לא עזרו בכלל. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים חייב לציין שמדובר בדפדפן ie8

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by momi mvmNEW,

היי חברה. בניתי לי מחשב מחלקים ישנים שהיו לי ויש לי תקלה שכל כמה דקות המחשב פשוט עושה לעצמו ריסטרט שוב ושוב. מעבד i5-650 gtx 650ti לוחם אם evga p55le 8gb ram לפני שעשיתי פירמוט למחשב אז הוא היה מגיע לי לווינדוס ופשוט לאחר כמה דקות של שימוש בו הוא היה עושה ריסטרט לבד או מראה לי מסך כחול כזה. חשבתי שזה בעיה בווינדוס או משהו וניסיתי לפרמט וכל כמה דקות במהלך הפירמוט זה קורה שוב. יש לציין שהטמפרטורה של המעבד תקינה ולא עולה מעל ה40 מעלות ללא מאמץ. לפי החומרה הכל נראה תקין ואין משהו שהוא לא יושב במקום או משהו. יש לי השארה שזה בעיה או בהארד דיסק או בספק כוח שהוא ישן מידיי ומלא אבק. אשמח לעזרה

17. הספק הוא 350PN שמספק 34AMP על ה12, עם כרטיס 1950XT חדש, שאר המפרט בצד. בעומס, כשאני מריץ משחק הספק מתחיל להשמיע רעשים צורמים כמו של זרם חשמלי, מה זה אומר ???

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by Boomer,

הבעיה הזאת באה והולכת כבר כמעט חודשיים ואני כבר ממש לא יודע מה נשאר לעשות ??? זה התחיל כשהמחשב היה נתקע אחרי כמה זמן במשחקים ואפשר היה לעשות רק reset. ראיתי שמאורר כרטיס המסך שלי מקרטע אז קניתי חדש שפועל מצויין כרגע. גם אחרי זה התקיעות נמשכו - יש ימים שאין בכלל ויש ימים שזה נתקע אחרי 2 דקות של משחק אפילו - לפעמים זה אפילו נתקע בגלישה באינטרנט/התקנה של תוכנה/צפייה בסרט וכו'... הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור. כבר עשיתי Format והחלפתי את כל הדרייברים שרק אפשר וזה לא עזר. אין לי מוסג מה עוד נשאר לעשות אז יש מישהו שיוכל להציל אותי...? תודה ------------------------------------ AMD Athlon XP 1600 GigaByte GA-7VTXH 768mb 266mhz DDR Maxtor ATA 100 Geforce 4 Ti…

19. Started by ilanb0,

אני חושב שכונן D הוא חלוקה של כונן C שלי. אבל החלק של C מלא, וב - D יש הרבה מקום. ראשית - איך אני בודק שאכן D אינו כונן פיזי נפרד אלא חלק מכונן C? שנית, איך אני מוסיף לחלק של C מקום מכונן D?

20. יש לי מעבד E2180 @ 3GHz וזיכרונות של GEIL 2GB 800MHz עם תזמונים של 4-4-4-16 שעובדים במתח של 2.0v עכשיו.. הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל משחקים (כמו קאונטר סטרייק לדוגמא) פתאום מופיע מסך כחול לשנייה וישר זה עושה לי ריסטרט בהתחלה אמרתי אולי חסר קצת מתח לאחד הרכיבים במחשב למרות שזה נראה לי דיי מוזר כי סך הכל ניסיתי להפעיל משחק דיי ישן ולא נראה לי שהמשחק כזה מאמץ את המחשב בכלל אבל בכל מקרה העליתי פה ושם מתחים למעבד ולזיכרון ועוד כמה שטויות שיש שם בביוס וזה עדיין לא פותר את הבעיה.. עדיין לפעמים מופיע לי מסך כחול... ועכשיו שאני פותח את המחשב מופיעות לי 2 הודעות: Data Execution Prevention To help you protect your computer, Windows has closed this program. Name: Generic Hos…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by SandSt0rm,

לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by lion03,

היום קניתי Creative Audigy LS Audio אחרי שהאון בורד שבק חיים פתאום אחרי ההתקנה הכל ניראה בסדר, עכשיו אחרי שאני מנגן איזה אמ פי פתאום זה הופך לרעש סטטי ולמשל בבאטל פילד 2 ו2142 הקולות של האנשים נישמעים מקוטע

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by gad57,

בדרך כלל המחשב קרס בעת הרצת משחקים לא כבדים בכלל. עבדתי לפי המדריך לקריאת קובצי MINIDUMP וכפי הנראה הסיבה היא הקובץ ntkrnlmp.exe. עכשיו איך אני יכול לדעת מה הקובץ הזה ואיך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by pini51,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את האינטרנט אקספלורר 6. למרות שאיתחלתי מחדש את המחשב האקספלורר החדש לא עלה. ברשותי תוכנת הפעלה חלונות 98 בעברית. מה יכולה ליהיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.