עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן! ברשותי (האמת שאח שלי משתמש בו) מחשב פנטיום 4 2.4, 512MB RAM ב2 סטיקים, כ.מסך Geforce 5200FX של ASUS, ולוח אם P4V533-MX של ASUS. המחשב מריץ WINDOWS XP המחשב פעם היה שלי, עד שלפני קצת יותר מחצי שנה הוא עבר לאחי כי קניתי מחשב חדש. עוד בזמן שהוא היה שלי, היו תקופות כאלה שבהן הוא היה פשוט קופא באמצע משחק. הייתי מנקה אותו מאבק מדי פעם, אבל הבעיה לא הייתה נפתרת. בסופו של דבר התקופה הזאת הייתה חולפת והוא לא היה נתקע יותר עד התקופה הבאה. זה תמיד היה סביל בעיני ולא טרחתי לדאוג לבעיה. לאחרונה, הבעיה צצה בשנית, הפעם כשאח שלי משתמש במחשב. היא נהייתה תכופה יותר ויותר ולעיתים קורה שאחרי 10 דק' משחק הוא נתקע (ומדובר על כל משחק שהוא, בין אם זה MAPLESTORY,MU ONLINE או NEED FOR SPEED …

2. ערב טוב, קיבלתי מתנה מחשב של lenovo A52 thinkcentere התקנתי עליו xp pro sp2. אני לא מצליח להתקין את הכרטיס רשת און בורד, כאשר לא מצליח זה אומר שהווינדווס לא מראה שום סימן שיש איפשהו שם בפנים איזה כרטיס רשת. ניסיתי למצוא אותו דרך אחת מהתוכנות דוגמת sisoftsandra, אבל אין זכר. הכרטיס על הלוח הוא של חברם broadcom מדגם BC5789. בשלב שני ניסיתי להתקין כרטיס רשת של sis ממחשב אחר, הדבר היחיד שדומה לזיהוי של משהו חדש זה הודעת "נמצאה חומרה חדשה - בקר scsi".. והביוס מודיע על התנגשות בחריצי pci, זה הכרטיס היחיד שנמצא שם, גם הכרטיס מסך הוא און בורד, אז אני לא יודע איך לפתור את זה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בביוס, ביטלתי רשת, איפשרתי רשת - כלום! בכל הסיפור הזה התקנתי דרייברים מקוריים ומעוד…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי בעיה כאשר אני עושה ריסט אחרי שיש עידכונים או שאני מתקין איזה תוכנה שמבקשת ריסטארט אז אני עושה אבל אז אחרי שהויסטה עושה את הטעינה של הפסים הירוקים נהיה מסך שחור ולאחריו מסך כחול שמופיע למשך 2 שניות שרושם משהו על הארד דיסק עם דאמפ,ורק המזל אחרי כמה פעמים המחשב עולה נורמלי.אני כבר מפחד לכבות את המחשב מה לעשות ? [יש מצב שזה קשור לכך שעשיתי OC]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !

6. מפרט המחשב הוא HD4850, E8400 וBloodiron של dfi. כשאני מריץ 3dmark06 זה מתחיל להריץ סבבה, אבל בערך אחרי חצי דקה של טסט (שעובד מצוין), המסך נכבה. לא ניתן לעשות כלום מלבד ללחוץ על reset. המחשב הגיע מורכב מskypc, לא נגעתי בו, למרות שהוא עבר OC (רק המעבד לדעתי, ורק קצת (מ3 ל3.6), ובכל מקרה נראה שהטמפרטורות קרות גם של הכרטיס מסך וגם של המעבד, מה שכן, הchipset הוא על 55 מעלות בidle, למרות שלא ראיתי אותו מגיע ליותר מזה גם בעבודה יותר רצינית). אשמח מאוד לתגובה, מאוד מאכזב לקבל מחשב חדש לא תקין.. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  7. כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  8. היי חבר'ה בעיה מוזרה קרתה לחבר שלי, הגיע הביתה מהעבודה פתח את המחשב..הוא הגיע לשלב העלייה שצריך לבחור משתמש בחשבון של ה- XP ושם הוא עושה אתחול ניסיתי לעלות אותו ב- SAFEMODE אבל זה מגיע למסך הבחירה אבל שום מקש במקלדת לא עובד אבל ב- BIOS כולם עובדים! גם כשאני מנסה לטעון דיסק של XP לפרמט או לתקן את הווינדוס אני לא יכולה ללחוץ על שום מקש לאחר שהמסך של ה- BIOS עובר..כאלו הוא מתעלם מהמקלדת.. בחיבורים לא נגעו.. אני אובד עצות, אני לא יכול לפרמט ולא יכול לטעון את ה- XP ב- SAFE MODE אפילו.. יש פתרונות ?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  9. קניתי ספק טרמלטייק 550w rx והרכבתי הכל. מאז המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן... אני צריך לשנות משהו בביוס כשאני מחליף ספק? לעשות איזה משהו במקום אחר? הרכבתי את כל החיבורים שעל הלוח אם, יש כאלה שצריך לוותר עליהם? דרך אגב המערכת היא amd 3000 939 ו-dfi lanparty4 ו-gforce7800gt...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. כשאני מדליק את המחשב הוא עושה לי מין צליל ארוך והמסך לא נידלק. מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה בבקשה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אתם יודעים איפה שזה רושם מתקין את Windos אז זה נתקע על 34 דקות כבר יותר משעה וחצי ... נסיתי לעשות פורמט שוב אבל עדיין זה ככה... זה אמור להיות ככה או שיש בעיה?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  12. שלום, כ-5 דקות לאחר שאני מפעיל את המחשב התמונה במסך תקועה. כאשר אני מפעיל אותו מחדש המחשב מצפצף ולא עולה (לא רואים כלום במסך). החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה לא נפתרה, אולי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ולעזור לי. תודה!!!!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XP פתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוט אני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי בעיה קטנה שאני רוצה לחבר את מסך הCRT הקדמוני שלי למחשב הישן, הבעיה היא כזו - המסך עובד כרגיל, עובד יפה מאוד, ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וזה עבד יופי. עכשיו הבעיה היא שמחברים אותו למחשב שאני רוצה לחבר אותו... הוא נשאר בסטנדביי (האור החום המהבהב...) והמחשב עובד! אבל המסך לא מגיב למחשב... אם מוציאים את חיבור הVGA של המסך מן המחשב, המסך מגיב בכך שהוא אומר "בדקו אם החיבור קיים" ולאחר שמחברים הוא פשוט מפסיק להגיב... כאילו הוא לא רוצה להראות מה יש במחשב הזה... ניסיתי מתאם VGA לDVI בכדי לבדוק אם שם הבעיה... אז לא, לא בדיוק... כנראה שזה איפשהו במחשב... אז מה יש עוד לעשות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן יש לי במחשב בעיית ציפצופים מרגיזה אז ככה, פירקתי את המחשב לצורכי ניקוי מאבק, חיברתי ואז התחיל הציפצוף יש לציין שההודעה נשלחת מהמחשב המצפצף, ז"א המערכת עולה כרגי ללא בעיות אפילו חייוי הלוח אם שלי an8 ultra עומד על ff שזה אומר שהכל רץ בסדר גמור ואין תקלות חומרה שהלוח מזהה אם כן מה יכולה להיות הבעיה?? תודה על העזרה אוריה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by EasyPooper,

שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by morx,

ניסיתי להחליף מסך (שניהם עובדים) והמחשב עולה והכל... בדקתי אם יש חשמל לכל חלק ויש להכל !! המסך פשוט לא רוצה להידלק... כאילו הוא דולק בלי לחבר למחשב יש מצב נשרף כרטיס מסך ? אפילו שהמאוורר שלו דולק... תנו רעיונות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by MadGhost,

הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ... אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ). משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system halted בדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד. יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Omerole,

אז ככה, זה התחיל לפני איזה שבוע. הכל עבד מעולה, חזרתי אחרי חודשיים בלי עדכונים הביתה (מחופשה) עדכנתי, ריסט. אני מדליק אין כלום מסך שחור. ניתקתי מהחשמל חיכיתי כמה דקות חיברתי והוא עבד רגיל, עשיתי ריסטים לא הפריע לו כלום. עוד פעם עדכון (של ווינדוס כן??!) ריסט והמחשב נשאר מת. חצי שעה עניינים הוצאתי מהחשמל חיברתי לא עבד. עשיתי שוב עבד. עכשיו פה הבעיה. סתם הייתי באמצע משחק, בטעות נתתי למחשב מכה פיצית (באמת לא רצינית) בפינה עם הברך שהתסובבתי בכסא, הסאונד פתאום קפא המסך קפא הכל קפא, הוא לא הגיב לכלום. הסאונד המשיך להתקע בלופים וכיביתי אותו. מאז הוא פשוט מסרב לתת סיגנל ואם מדליקים אותו הוא נכבה אחרי דקה או שתיים. יש למישהו מושג מה לעזאזל הולך איתו? הווינדוס חוקי למהדרין לפ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by alex15,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך קצת ישן גיפורס 6200 ו הוא לפעמים נדלק ועובד בא המסך ןמחשב דולק .... לפעמיים המסך לא בא כאילו אין כלום במסך ולפעמים כן ... המסך חדש לפני כמה ימים קניתי אותו ...חשבתי שזה מהכרטיס מסך וגם כן הוצאתי אותו והחזרתי פנימה עוד פעם ואין לא עובד ...המחשב נדלק אבל אין במסך שום דבר מהמחשב ...המסך דולק ונכנס ל SAVE MODE וגם כן כשהוצאתי את הכרטיס מסך ראיתי ש המאורר של הכרטיס מסך לפעמים עובד ולפעמים לא .... אז אני מבקש אם תוכלו להמליצ על כרטיס מסך אם זה לא כדאי ל תקן אותו ....

22. Started by bg1987,

Hey guys, I bought a new dell e248wfp. and I have a problem, my windows vista(64 ultimate) refuses to boot. Im using the built in express gate feature in my mobo to access the net (thank god for that feature) anyways, anytime i try to load vista either on safe mode or normal, i see my mouse pointer on a black background for a bout a min and the pc restarts itself. i cant install the display drivers that came with the cd becuase i cant load vista, any suggestions on how to fix this? ps, the old display does the same thing as well.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Itzik208,

ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. קניתי כבל DVI וחיברתי לכרטיס מסך שלי ומשם למסך (SAMSUNG 731B) עכשיו בתצוגה נגיד באקספלורר רואים פיקסלים כאלה בדף אינטרנט.. ושאני מנתק אותו ומחבר תחיבור VGA רגיל רואים חלק..מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by EyalNem,

זה קרה בפעם הראשונה לפני שבוע . ניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חיברתי את הכבל של הספק חזק יותר והוא פעל . היום זה קרה שוב, חיברתי חזק יותר, הדלקתי ואז יצא רעש מוזר מהמחשב, יש מצב שזה כבל שנגע במאוורר . כיביתי אותו והדלקתי שוב והוא לא נדלק . המנורה בלוח האם דלוקה, בדקתי את הזרם ויש זרם ובדקתי את הספק ואת החיבורים בלוח אם ולא מצאתי פיתרון . אפילו את הכפתור של ההדלקה בדקתי ולא מצאתי משהו חריג . למישהו יש מושג לבעיה המוזרה הזו ? תיכננתי להפוך את המחשב למדיה סנטר אבל כמו שזה נראה עכשיו זה לא יצא לפועל . זה המחשב הישן שלי כעיכרון .. אייל .

• 4 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים