עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by infer73,

מצאתי אצל חבר כרטיס Creative CT7240 ומכיוון שיש לו יציאת S-Video אז חשבתי שאולי יש דרך לחבר אותו למחשב ולהוציא את הוידאו לטלוויזיה (כי למחשב המפגר והישן הזה אין אפילו AGP...) בכל אופן, כרגע אני קצת מסתבך עם ההתקנה (שמשום מה לא עוברת לי חלק) אבל נניח ואני אעבור את החלק הזה, מה זה בדיוק הכרטיס הזה? האם זה כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה? למה יש לו כניסת VGA? (כן, כן, כניסת VGA) מאיפה הוא יכול לקבל Input של VGA ומה קורה עם זה? בנוסף, לכרטיס יש גם יציאת Line out ויציאת SPDIF. האם הוא גם כרטיס קול? ניסיתי לחפש מידע על הכרטיס, ואני רק מגיע לאתרי דרייברים למיניהם, ולא לאף מידע אמיתי בעצם, הדבר היחיד שאכפת לי ממנו, זה איך אני משתמש בכרטיס הזה על מנת להוציא וידאו לטלוויזיה? (מן הסתם …

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by Stoned Junglist,

אהלן חבר'ה, לאחרונה יש לי הרבה קריסות במחשב, זה התחיל בריסטרטים אוטומטיים.. ניקיתי את המחשב והריסטרטים נעלמו בערך... כנראה היה התחממות יתר.. עכשיו לאחרונה מופיע לי מסכים כחולים עם התקלה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL המחשב עולה אחרי ריסטרט אבל הבעיה מדאיגה אותי.. עידכנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA ואני מקווה שזה לא יחזור ..מה שמעניין אותי לדעת עכשיו האם מה שעשיתי הוא נכון או שזהוי לא תקלה של הדרייברים הנכונים? אולי דרייברים של INTEL שגם אותם אוריד עוד מעט.. העלתי קובץ MINIDUMP של ה-CRASH האחרון... אשמח לעזרה והסבר לתקלה.. תודה דרך אגב , איך פותחים קובץ DMP ומאבחנים התקלה? תודה. [attachment deleted by admin]

3. Started by mmalia,

היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG

4. האם זה עוזר? כי כנראה אם הלך קבל זה כנראה כתוצאה ממשהו לא? השאלה זה האם כדי לתקן לוחות ע"י החלפת קבלים או שזה לא מומלץ תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by wooper,

היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by niva401,

2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?

7. Started by tal_p,

המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by Master Blaster,

ההיגיון אומר שמן הסתם אחד המאווררים התקלקל או נתקע, אבל הייתי רוצה לדעת אם יכולות להיות סיבות נוספות. עכשיו, בהנחה שבאמת אחד המאווררים נתקע בגלל הצטברות של אבק או משהו, איך אני אמור להסיר אותו? שמעתי שאפשר לקנות באופיס דיפו מיכלים עם אוויר דחוס שאמורים לנקות את הדברים האלה. הם בכלל שווים משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by iyehuda,

החלפתי מקלדת ולא עזר החלפתי למקלדת USB וגם לא עזר אולי בהגדרות משהו נדפק ?

• 5 תגובות
    • 18.8k צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

המחשב עושה לופים של ריסטרט ללא הפסקה, כל פעם שהוא מגיע ללוגו של הוינדוס הוא עושה רסטרט, כנ"ל כשמנסים להיכנס לsafe mode המחשב לא מוציא שום ציפצופים שיכולים להתריע על בעית חומרה. כנראה שהבעיה בוינדוס....אבל למה הוא לא נותן להיכנס לsafe mode? תודה.

11. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by bennnn,

קניתי הרדיסק סאטה 2 של סיגייט באתי לחבר אותו במקום הישן ופתאום אני רואה שהחיבור מהלוח אם של הכבל סאטה יצא ונדפקו הפינים שניסיתי להחזיר יש לי לוח אם p4p800se ויש חיבור סאטה 2,ההרדיסק עובד עכשיו על הסאטה 2.אבל מציק לי שהלך לי חיבור 1 של הסאטה 1 כך שאי אפשר לחבר עוד הרדיסק. אפשר להלחים את הפינים?ולסדר?או לשים מפצל?יש פיתרונות?תודה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  13. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by alpy,

אהלן יש לי מחשב ישן שקצת שיפצתי הבעיה שאני רוצה לפתור היא כזאת כל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל (ממש מוציא אותו מהשקע) הbios מתאפס. אני חושב שצריך להחליף בטריה, אך לא הצלחתי למצוא הוראות בנושא.. האם כל בטריה מתאימה.. איזה בטריה אני צריך.. לוח אם: Via p4pb 266e אשמח לעצות ועזרה

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  15. זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. קניתי מסך חדש לפני קצת פחות מחודשיים . המסך הוא LCD של חברת LG מדגם 1960TR . אתמול באמצע שאני עובד איתו הוא נכבה ומאז הוא לא רוצה להידלק אלא אם כן אני מכבה ומדליק אותו ואז הוא נדלק לכשתי שניות [ובשתי שניות האלה התמונה נראית בסדר גמור לא מעוותת או משהוא כזה] ואז המסך נכבה שוב . כפתור ה-POWER במסך דולק כל הזמן כך שזה לא נראה כבעיית חשמל . שללתי אפשרות של בעיות מחשב ע"י שחיברתי מסך CRT ישן שיש ברשותי והוא עבד טוב . אשמח מאוד אם משהוא יוכל לייעץ לי מה לעשות

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by rotman,

שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by miaoo673,

היי, אני חווה קפיצות מעצבנות בכל קובץ מדיה שאני מנגן (מוזיקה או וידאו). אני סגור על זה שהקבצים עצמם לא פגומים, מהסיבה שהנגן קופץ כל פעם בקטע אחר. הבעיה גם לא נובעת מכרטיס הקול, כי דיסקים למשל עובדים בלי בעיות סאונד כלשהן. נשאר ההארדיסק. כיצד מוודאים שהוא מתכנן למות בקרוב? הוא לא מרעיש או משהו כזה. מכירים את תקתוקי הגסיסה הידועים האלה? אין אותם. מה שכן, יש לי מארז ג'נרי, ככה שההארדיסק מוברג מצד אחד למארז והצד השני תלוי באוויר. אולי זה מה שגורם לבעיות היציבות האלה?

20. זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום) הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד . מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by -LosNir-,

היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי. בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS), כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה... פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה. אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE. דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר. מקווה לתשובה, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי לא מזמן מחשב חדש והכל היה בסדר עד שהתחילו המסכים הכחולים להלן קובץ הDMP של המסך הכחול האחרון שאירע הבוקר, הייתי רוצה מאוד לדעת ממה בדיוק נובעת הבעיה. http://rapidshare.com/files/143273846/Mini090708-02.dmp.html תודה רבה מראש תוספת: סרקתי כרגע את הקובץ בעצמי והנה ולהלן פרטי התקלה: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 3B, {c0000005, fffff800020fdc5b, ff…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by Gil28,

כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  24. שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום יש ברשותי לוח אם של אסוס (478) שלא תומך ב SATA, הלכתי וקניתי כרטיס SATA נפרד והורדתי מהאינטרנט דרייבר דיסקט עם דרייבר ( שמקישים F6 בהתחלת ההתקנה ) אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסקט הוא מזהה את ההארדיסק ומעתיק את הקבצים מהדיסק של הווינדוס והכל... עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה שאחרי שהוא מסיים להעתיק את הקבצים הוא עושה רסטרט ולא עושה בוט דרך ההארדיסק... הוא לא ניגש לכרטיס סאטה ! ניסיתי בביוס לחפש ב BOOT PRIORITY אוליי הכרטיס סאטה מופיע או משהו, ואין... מה לעשות... אין לי חשק להוציא עכשיו כסף על הארדיסק IDE, במיוחד אחרי שקניתי את הכרטיס סאטה הזה... עריכה, לקחתי לוח ומעבד אחרים שגם שם אין SATA, אותה בעיה...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים