עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by duk4u,

בזמן האחרון אני חווה קריסות בעמצע מישחק. המישחק המדובר הוא - F.E.A.R . אני משחק ברזולוציה של 1024X768 לפעמים גם אחרי קריסה אני לא מקבל סיגנל למסך. ורק אחרי ריסטרט הכל חוזר לקדמותו. החלטתי להריץ 3Dmark05 ולבדוק מה קורה. לציין שאני משחק עם הגדרות דיי גבוהות שיצויין בהמשך. והנה התוצאה 1. ללא פילטרים נעשה אתמול. 2. עם פילטרים פירוט הפילטרים Resolution - 1024X768 Anti Allasing - 4 sample AA Filtring - Anistropic אותה בדיקה בינואר השנה הניבו תוצאות שונות 1. ללא פילטרים 2. עם פילטרים מה שאני חושש שבחום של אוגוסט (אני ללא מזגן) קירור הסטוק של הכרטיס אינו מצליח לקרר את הליבה מספיק. הכרטיס עובר את ה 75 מעלות בקלות. חשבתי לרכוש את גוף הקירור של - Arctic Cooling …

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by manbot,

קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by holly man,

שלום חברים יש לי לוח אם של asus p4s8x ביומיים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק ועף יש לביוס ויש הודעה שכתוב בה message confirmation the system intruded,chassis opend or tempered before.please check the system תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by שמעון ער,

רכשתי לבן כרטיס מסך gtx 1080 מיני של גיגהביט והוא לא מצליח כאשר משחקים להגיע לאחוזים גבוהים שלfps מגיע בין 40 ל70 אחוז שלחתי אותו לבדיקה במעבדה של ksp והם טוענים שהוא בסדר מה עלי לעשות.?נתוני המחשב הם בורד של אסוס דגם b150 m.c מעבד אינטל i5 6600 3.3mz זיכרון 8g ram מהירות 2150 ספק כוח 600w בבקשה עזרה/יעוץ.

5. אהלן חברים המחשב שלי לא נדלק פתאום משום מה.. אני מוודא חיבור חשמל הכל בסדר.. כשאני לוחץ על הכפתור הדלקה המחשב נדלק לשבריר שניה ממש ונכבה וככה חוזר חלילה.. אני חושב שזה משהו שקשור ללוח אם.. אבל אין לי מושג מה לעשות.. אני אובד עצות.. יש למשהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מנסה לעשות אימג' למערכת הפעלה ווינדוס 7 דרך גוסט, ניסיתי פעם ראשונה לעשות מדיסק לקובץ אימג' ופעם שניה ניסיתי לעשות מדיסק לדיסק. בשתי המקרים לאחר שהפעלתי את המחשב השני שכביכול קיבל את האימג' אני מקבל הודעה כזאת: Windows boot failure. Windows could not start, a recent hardware or software change might be the cause. "C:\Windows\system32\winload.exe" the file is missing or corrupt זאת ההודעה בערך. יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי! עשיתי 7/DUAL BOOT XP התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ). לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ). עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה, וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה.. אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ? נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING .. ניסיתי לפתור את זה יום שלם .. אשמח אם תוכל…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. תראו שלשום נישרף לי הלוח אם מסוג ASUS P4P800VM החליפו לי אותו ללוח של INTEL D865PERL, עכשיו יש לי שתי מאווררים עם לידים ועם מפסק לליד כשאני מחבר את המאוורר לחיבור המולקס הכול עובד עד שאני מדליק את הלידים ואז המחשב ניכבה!! אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה חוץ מהמתחים, כפי שאתם יכולים לראות בתמונה יש לציין שבלוח הקודם זה עבד ולא עשה לי בעיות. דרך הגב התוכנה לא מזהה לי את הטמפרטורה של המעבד שבלוח הקודם כן זיהה לי אותו וגם לא מזהה את המאוורר שמחובר מאחור שאותו גם הוא צריך לזהות. עם זה עוזר יש ספק כוח של THERMALTAKE 420W מעבד P-2.8, X2דיסקים קשיחים צורב רגיל וצורב DVD כ.מ R9600XT ועוד שלוש מאווררים חוץ מהשתיים עם הלידים שכרגע לא מחוברים. האם זה יכול להיות מהספק? [attachment del…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  9. קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי תקלה ממש מוזרה בחיבור המחשב לטלווזיה. יש לי בבית כבל שמתחבר למחשב (יציאת s-video)חיברתי אותו למחשב ואת הכבלים בצד השני לטלווזיה(בננה, צהוב ולבן). הכל הלך טוב ושהמחשב נדלק התחילו לראות תמונה אבל כל פעם שזה מגיע לשולחן העבודה התמונה מפסיקה בטלווזיה ונהפכת למסך שחור(במסך המחשב התמונה נראית מצויין). בקשר לטלווזיה היא ממש ישנה ואין לה חיבור של בננה אדומה (רק צהוב ולבן). תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  11. המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by kritikal,

כאילו זה היחיד שתמך ב-CHIPSET שלי. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1 יש לי DUAL CORE 3.2 כמה גרוע אבל הלוח אם? עם זאת זה ASUS. הקודם שלי היה MSI k8n ULTRA 3.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by pc34,

שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס

16. מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. התקנתי מחשב ישן מחדש, עם חלונות 7. כחלק מסט העדכונים הראשוני עודכן גם דרייבר כרטיס המסך (מסוג nVidia 7600 GS). לאחר ביצוע ה-reboot המסורתי, בעת עליית המחשב מחדש לאחר הופעת הלוגו הצבעוני של ארבעת הריבועים שהופכים לאחד ולפני הופעת מסך הכניסה (הקשת הסיסמא) אני מקבל BSOD, עם ציון הדרייבר nvlddmkm.sys. אם אני נכנס ל-safe mode המחשב עולה. אני מסיר את ההתקנה של הדרייבר של nVidia והמחשב עולה באופן רגיל, אך כל ניסיון עדכון גורם לתהליך דומה. לא ניתן לעבוד ללא העדכון, מכיוון שהרזולוציה אינה תקינה והשפעות דומות. ניסיון התקנה ועבודה קצרה על Windows XP, עבר בהצלחה מלאה. יש למישהו מושג כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by udi,

האם אפשר להעביר HD שבו מורכבת מערכת ההפעלה ותוכנות למינהן למחשב אחר לגמרי לחבר ולהריץ את ה HD כרגיל { כמובן לאחר עידכון דריברים והסרת הישנים } ?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by שמנואל,

שלום. הסרתי את ההתקנה של SP2 בשל בעיות ויחד עם ההסרה הוסרו כנאראה הדרייברים האלו: intel aim external flat panel driver 4 5 intel aim external flat panel driver 6 intel aim external flat panel driver מה זה בכלל ? מעכשיו בכל הדלקה של המחשב הוא מוצא חומרה חדשה ומבקש להתקין אותם. הבעיה היא גם שאין לי את הדיסק של לוח האם - האם אפשר לעזור לי ? תודה רבה.

20. Started by Iron~Chef,

למומחים שלום קניתי מחשב חדש ודי חזק כשכולי ציפיות לראות את הביצועים שלו במישחקים אחרי התקנת מערכת ודריברים וכו (הכל מעודכן טיפ טופ) התפנתי להתקנת מישחקים. התקנתי 2 מישחקים שקיבלתי אם המחשב. 1) thief - deadly shadows 2) joint operations - typhoon rising כמו כן התקנתי cs ו cs sours להפתעתי נתקלתי באותה בעיה בכל המישחקים: המסך קופא בפריים ומישתחרר רק אחרי כ 5 שניות, דבר זה קורא בזמנים לא קבועים, לפעמים כל 5 דקות לפעמים כל דקה. אני מדגיש שוב שהבעיה היא רק במישחקים, ואין שם בעיה אם שאר פעולות המחשב. בדקתי ציון aqua mark וקיבלתי ציונים בין 48.5k ל49.5k ולסיום המפרט הוא מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררי…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  21. בע''ה, המחשב נדלק עד המסך השחור ההתחלתי שלו ואז מכבה את עצמו. וחוזר חלילה ללא סוף. אין לי שליטה עליו רק בעת כיבוי מפסק ספק הכוח מאחורה. קורה לעיתים קרובות. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם... קניתי את הסט- Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים... יש לי בעיה במשחקים כמו CS! לפעמים יש לי מין לאגים כאלו שנוצרים על-ידי העכבר והמקלדת... וחוץ מהלאגים יש עוד בעיות כמו זה שאני לא יכול ללכת מכופף ולא יכול להשאר מכופף הרבה זמן כי משום מה המלדת מקפיצה אותי חזרה למצב עמידה.. ולפעמים שאני רץ בקו ישר אני ממשיך ללחוץ W כדי לרוץ קדימה...וזה פשוט עומד עד שאני לא עוזב ולוחץ W שוב... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיות האלו אני אהיה אסיר תודה!!! דרך-אגב מותקנים דרייברים מעודכנים לשניהם..... תודה מראש לעוזרים.. Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by liron.nv,

שלום חברים המחשב נייח שלי לא הצליח לאתחל את עצמו היום. בדקתי את העניין והתגלה לי משהו מוזר ביותר. בביוס לפעמים הדיסק קשיח מופיע ולפעמים לא. החיבורים בסדר, בדקתי אותם. אינני מבין, אם הדיסק לא תקין, איך לפעמים הוא מזהה אותו. ואם הוא לא תקין, איך לפעמים הוא כן מצליח לזהות אותו. מה אתם מציעים לעשות? והאם יתכן שהבעיה בלוח? למרות שהביוס תמיד מזהה את הכונן DVD ככה שלא נראה לי.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.