תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששידרגתי לWindows 10 הטמפרטורה של המעבד עלתה. לפני השידרוג: היה בין 31 ל32 מעלות אחרי השידרוג: בין 36 לבין 40 מעלות בלי קשר לשידרוג, אני מנקה את מארז המחשב פעם בחודש. האם זה תקין? ואם לא מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, היה לי היום הפסקת חשמל ומאז המחשב שלי לא נדלק - לפעמים הוא נדלק לשנייה ונכבה. החלפתי ספק כוח(חיברתי הכל חוץ מה כ. מסך) זה גם לא עזר אז חשבתי אולי יש קצר באחד החלקים אז ניתקתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והוא נדלק. אחרי זה חיברתי את הכונן קשיח ואת הכונן האופטי והוא עוד פעם לא נדלק אז עוד פעם ניתקתי הכל ועדיין הוא לא עובד. לאחר כמה זמן חיברתי הכל והדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך שלי לא קלט את המחשב.. כאילו הכרטיס מסך היה מת למרות שהמאווררים בו עבדו. יש לציין שהמאווררים נראלי היו ממש חלשים - המחשב היה על הצד והם לא זזו אבל נתתי להם סיבוב והם החלו לעבוד... אני לא מצליח להבין במה הבעיה.. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ראוטר השני עם מתאם לראוטר, שניהם עובדים על ראוטר אחד, במחשב אחד וינדאוס 7 במחשב השני וינדאוס 8.1, במחשב עם המדפסת(המחשב עם המתאם) הגדרתי לו אפשרות לשיתוף וכו'. ואז הלכתי למחשב בלי המדפסת(עם הראוטר) והלכתי למדפסות הוספתי מדפסת חדשה, הוא לא מצא לי בחיפוש האוטומטי שלו, אז לחצתי להוסיף בעצמי, ואז הוא נותן לי את היוזר של המחשב השני, אני מנסה להכנס אליו והוא רוצה שם משתמש וסיסמא, ועל מה הוא מדבר? לא שמתי שם שום סיסמא, איך אני אמור לדעת סיסמא ושם משתמש שלא הגדרתי בכלל? - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי אני מעדכן שהצלחתי, אבל עכשיו יש בעייה נוספת. כשאני מנסה להוסיף אותה, אני לוחץ על הוסף מדפסת, בוחר את המדפסת ומוסיף, ואז הוא נותן לי שגיאה שלא נמצא עדכו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קודם כל לא מצאתי פורום הנוגע לעינייני הסטריימרים, לכן זה פורסם פה. יש לי סטרימר של xtreamer הלך לי הדיסק שלו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס בו מערכת הפעלה כל שהיא? אם כן אז יש אפשרות להכניס בו קודי ? אשמח אם תעזרו לי זה די חשוב לי שימש אותי עד היום מציון. http://www.xtreamer.net/ לכל המעוניין יש פה כמה דגמים שלי דגם ixtreamer b תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, הדלקתי את המחשב, עבד בסדר, אחרי 10 דקות נכבה. קרה פעמיים~ בשבוע האחרון אך תמיד היה אפשר להדליק אותו מייד אחרי. שמדליקים אותו מגיע חשמל ללוח אם (נורות דולקות), מאווררים, דיסקים קשיחים וכרטיס מסך אך שום דבר לא קורה. אין כלום על המסך, אין אור במקלדת ואין צפצופים. ניתקתי את כל שיכלתי, דיסקים קשיחים, כרטיס מסך, הוצאתי את הראם לגמרי. הדלקתי ובדיוק אותו מצב, אין אפילו צפצוף אחד. הוצאתי את הסוללה מהלוח אם לחצי שעה וניסיתי להדליק שוב - אותה תוצאה. המעבד לא מתחמם (נגעתי ב heatsink). מעבד core i7 2700k, לוח אם Biostar TH67 (לא זוכר איזה דגם בדיוק). מה סביר להניח שהבעיה (אני נוטה ללוח אם)? האם יש סיכוי שהספק כח תקול? אין לי אפשרות לתקן/לקנות חדש בחודש הקרוב אז אם יש סיכוי שאפשר …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח האם :GA-X58A-UD3R (לא בטוח איזה REV) אני רוצה לשדרג זיכרון...השאלה האם הוא תומך ב-1600 MHZ? כי באתר רשום Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זה נישמע מוזר שדילגו על זה האם כדאי להתשמש בTRIPLE CHANEL? ואיזה סוג זיכרון כדאי לקנות בKSP אילת? בנוסף אני רוצה לקנות SSD 120 גיגה... על איזה אתם ממליצים?הבנתי שחשוב שיתמוך בTRIM...איך בודקים? תודה רבה לכם, וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה: Fujitsu lifebook a544 I7 4702mq ושידרגתי אותו עם samsung 850 evo ssd לפי speccy הssd אמור לעבוד ב sata 3 אבל ב samsung magician הוא כותב שהדיסק עובד ב sata 2. מה יכולה להיות הבעיה? האם באמת הסלוט הוא sata 2 וspeccy טועה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום: כאשר הפעלתי את המחשב של אימי, לקראת סיום טעינת מערכת Windows 7 32bit הופיע מסך כחול (ראו קובץ מצורף). מה הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל נתונים מחשב נייח ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט לוח אם msi z77a משום מה כונן סי אצלי היה מחולק לשתי מחיצות , כשבמחיצה הקטנה היו סך הכל כ 100 מגה אז השתמשתי בתוכנת מחיצות כדי לאחד אותן למחיצה אחת AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.6 לאחר מכן זו ההודעה שזה ניתקע עליה בעלייה https://goo.gl/photos/oSmDMbrZ8NDHhsNV9 הוא כותב שהיישום winload חסר או לא תקין אז העלתי ווינדווס שנימצא על כונן אחר והלכתי אל מקום היישום והוא כן נימצא שם , אז הנחתי שהוא מקולקל , אז העתקתי קובץ כזה ממקום אחר וניסתי להדביק שם אבל זה לא נתן לי - כתוב שצריך הרשאת מנהל. ניסיתי גם להכניס דיסק תיקון וזה לא תיקן ואפילו ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש [ בלי לפרמט] ניסיתי גם לפצל מחדש את ה…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי הארד דיסק עם אותה מערכת הפעלה והבעיה שם לא קיימת, זאת אומרת שמשהו בהגדרות שגוי...מה עושה? [ATTACH=CONFIG]9942[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פתאום החל מהבוקר הוינדוס 10 לא עולה. הדבר הראשון שרואים זה את המסך השחור במראה מנוקד ומוזר. לאחר מכן יש בלוסקרין שבתחתית מופיע Video_TDR_FAILURE_ATIKMPAG. SYS האם מישהו מכיר את התקלה? האם מדובר בבעיית דרייבר כלשהי? הכרטיס מסך אגב הוא ati radeon hd 4800 יש לי אפשרות להכנס במצב בטוח למחשב אבל אני לא ממש יודע כיצד לפעול משם.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב לפטופ של חברת DELL מסוג VOSTRO ואחרי הקניה התברר לו שמתי שהוא רוצה להקליט דרכו צלילים מהמחשב שגם הצלילים מחוץ למחשב שמועברים מהמיקרופון אל ההקלטה משתלבים בהקלטה ולפעמים גם מפריעים לו להקלטה. ובבקרת הקלטה יש רק אפשרות אחת שאפשר להפעיל והיא של אינטרנאל מיקרופון קונאקסאנט אודיוHD. זאת מערכת הפעלה של וינדוס 7. והמוכר של החנות הזאת לא יודע איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת אז השאלה היא איך אפשר לתקן את זה באם רוצים אחר כך מצב הקלטה רק מהמחשב בלי המיקרופון ? תוכנה חינמית להתקין? הגדרה מסויימת בלפטופ ? במקום לקנות לפטופ אחר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה משום מה נוצרה אצלי תיקייה בשם Windows.old, אני מכיר אותה ויודע מה היא אבל חושש להסיר אותה, היא תוספת לי 17GB מהאחסון. אני די בטוח שהתיקיה הזו נוצרה לאחר שביצעתי את עדכון נובמבר של Windows 10. מצד שני, המון זמן וגם לפני העדכון היה לי מעט נפח אחסון, ולאחר העדכון של הוינדוס הנפח לא השתנה, אולי רק בממש מעט, אבל ממש לא 17GB ובגלל זה, זה מוזר לי. האם בטוח יהיה להסיר אותה? חושש שזה יסיר לי דברים מהמחשב או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד שתעזרו לי, לא מצליח להבין מה הבעיה. מנסה להתקין Windows 7 על מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. בהרצת הדיסק במסך starting windows הוא נתקע - המאוורר מתחיל לפעול אחרי 20 דקות, ומאז לא קורה כלום. לא שומע את הדיסק מסתובב. דיסק קשיח מתחמם. כיביתי והדלקתי שוב פעמיים - אותו הדבר, בפעם השנייה הוא נתקע כבר בשלב ההנפשה (עוד לפני שהלוגו של Windows הופיע בשלמותו). המחשב - Toshiba Satellite L50-B-2C8 15.6" ה-windows - דיסק מקורי Windows 7 Home Premium 64bit 1pk (ערכה לבוני מערכות). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ חדש מדגם 7559 inspirion עם Windows 10 הכל עובד נהדר עד שהמחשב מתעורר מ-Sleep לאחר כמה שניות הוא נתקע כל כמה שניות למספר שניות כך שזה מכריח אותי לעשות restart ולהימנע מ-Sleep כדי שהמחשב יתפקד בצורה ראויה. אשמח מאוד לעזרה תודה מראש (:
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-