עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CRYSMAN,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס הכל עבד בסדר עד שהורדתי תוכנה IDM ואז הוא התחיל לעשות לי ריסטים לבד כל כמה דקות עכשיו לפני זה היו מחוברים שתי הארדיסקים והוא עשה ריסטים עם מסך כחול עכשיו הוא עושה רגיל פירמטתי את המחשב כבר 5 פעמים בערך [כי כל פעם זה] מאתמול עכשיו משהו שאני חושב חשוב להגיד שהתקנתי את הדרייברים של הלוח והכרטיס מסך הופיע לי החלון ש"רסאות של ווינדוס הוחלפו אנא הכנס דיסק בשביל לשחזר אותם ..." ד"א לוח אם פ43 ד"א 2 [חח] עכשיו המחשב אחרי פירמוט ועוד לא התקנתי דרייברים ובינתיים הוא לא עשה שום ריסטרט תודה !

2. בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by yrnkrn,

המקלדת עובדת תקין כמעט כל הזמן. פעם ביום-יומיים-שלושה המקלדת מפסיקה להגיב בכלל ואז צריך להוציא אותה מחיבור ה USB ולהחזיר והיא חוזרת לעבודה. התקלה לרוב במצב מסך מכובה אבל לא רק פעם השארתי את המחשב לשתי דקות וכשחזרתי הייתה תקלה. אולי מעניין שהתקלה תמיד שאני לא יושב ליד המחשב... עכבר USB Microsoft Laser Mouse 6000 שמחובר למחשב לא עושה שום בעיות. פרטי המחשב: מעבד E8500 לוח אם ASUS P5KC כרטיס מסך GeForce 8500 GT ניסיתי את העצה בפורום פה "הקלק הקלקה כפולה על כל USB Root Hub. בחר ב-Power Management והורד את הסימון מ-Allow the computer to turn off this device to save power. " אבל זה לא שינה כלום. ניסיתי להעביר את המקלדת בין כמה פורטים USB וגם זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by matizami,

במחשב הישן שלי יש יותר מדי תקלות. כשמעלים את המחשב יש את ההודעה הבאה: cmos checksum error- defaults loaded. F1 to continue, del to bios. אני עושה F1 וממשיך כרגיל. הפעלתי היום את המחשב וקיבלתי סדרה של צפצופים. בדקתי שהכל מחובר, ניסיתי להפעיל את המחשב כמה פעם אבל עדיין הצפצופים נמשכו. פתחתי את הפורום כדי לבדוק מה הצפצופים אומרים. חזרתי למחשב כדי לספור כמה צפצופים בדיוק היו, אבל אז המחשב עלה.( היו לפחות 10 צפצופים ממה שספרתי). כשהמחשב עלה, אחד הארדיסקים מתוך 2, פשוט נעלם, אין את הכונן.( זה לא הכונן שמותקן עליו הוידוס). איך אני יכול להחזיר אותו לתחייה? מי יכול להושיע מחשב גוסס?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by liormor,

שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by ilia990,

המחשב עושה restart כמעט כל הדלקה לא יודע מה הבעיה כאשר אני מדליק את המחשב לפעמים הוא מראה את המסך הכחול לפרק זמן של ממש של כמעט שניה ועושה restart אני לא מצליח להבין מה גורם לכך. זה כבר מתחיל לעצבן אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי תודה

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  7. ערב טוב... *טניה קחי נשימה ארוכה*. אני רותחת מזעם...! זה פשוט לא הוגן. אני והמזל החר* שלי :'( היום קיבלתי סוף סוף Black & White 2 בדואר... לפני חצי שעה התחלתי לשחק... ומהשניה שהתחלתי, המשחק פשוט מתפקד בצורה נוראית. יש כל מיני ריבועים מוזרים על המסך, התמונה לפעמים נתקעת, או מדלגת קצת, או ההפך, יש דיליי, ובקיצור, על הפנים. רק קצת רקע לפני שאני ממשיכה, קיבלתי מחשב חדש לפני שבועיים, שהמפרט שלו הותאם במיוחד למשחקים...[המפרט פה הותאם ביחד אתכם בפורום...]. הכרטיס הגרפי שלי הוא ATI RADEON X4870 512MB PCI-E VGA00001 שיחקתי עוד קצת ואמרתי לעצמי.." טוב זה בטח יסתדר עוד כמה דקות...". ורגע לפני שההסברים במשחק נגמרים, והמשחק עצמו מתחיל, התמונה פשוט קופאת... כל פעם, זה נתק…

8. מישהו יכול אולי לעזור לי להבין מהיכן זה? האם בעייה כזו ידועה ?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by CTTA,

עשיתי מעשה טיפשי, ופירקתי את ה-AGP סלוט מלוח האם (חשבתי לתומי שאפשר יהיה להחזיר אותו). כל זאת עשיתי בגלל שהסלוט עצמו היה רעוע במקצת, וכרטיס המסך לא קיבל מתח. מה עושים? אני חייב להחליף לוח אם? האם קיים בעולם מתאם PCI ל-AGP? או שאולי אני אקנה כרטיס מסך PCI נחמד וזול? (המחשב, בעיקרו, לשימוש אינטרנט). תודה. 1. מצ"ב תמונה של הסלוט המפורק. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hedva,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שבגללה המחשב הוחזר לחנות. אמרו לי שב 15 דקות אתם תמצאו את הפתרון. הבעיה היא שלפעמים המחשף לא נכבה עד הסוף, או שלא עולה אחרי הפעלה מחדש, או שלפעמים לא עולה בהדלקה רגילה. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W בחנות טוענים שיש בעיית תאימות כי הרכיבו כמו שצריך, עידכנו ביוס, החליפו מעבד, זכרונות ושום דבר לא עוזר. גם החלפת לוח לא עוזרת והם מחזירים לספק שני לוחות. האם הפתרון של לעבור ללוח GA-MA78GM-S2H , שבעצם פותר את הבעיה הוא הפתרון הנכון …

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  11. באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by Denton,

שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by chen1234,

חבר שלי מנסה להוציא את הסוללה כדי השביוס יתאפס והוא לא מצליח והוא פוחד שאם הוא ימשוך חזק משהו ישבר. איך מוציאים את הסוללה בדרך בטוחה? נ.ב יש לו לוח אם גיגהבייט אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by king2007,

שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eli_kats,

המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shoomil,

אני מדליק את המחשב והמסך לא מראה לי את העלייה של הווינדוס .. הכל עובד טוב עם המסך הוא מראה לי תמונה רק כשהוא מגיע אל ברוך הבא לווינדוס נהיית תמונה.. מסך דק.. אני רוצה לפרמט ואי אפשר לפרמט ככה =\

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אם מישהו יוכל לעזור לי במושא אני ממש אודה לו. ניסיתי להוסיף זיכרון למחשב - באיזה שהוא שלב נשבר לי אחד התופסנים בסלוט. בעיקרון לא נראה לי שזה אמור להשפיע אבל מאז שזה קרה - יש 3 צפצופים ארוכים ומתמשכים - כלומר בעיית זיכרון. הזכרון נכנס לסלוט עם התופסן השבור ויושב שם טוב.וגם אם אני מתעלמת ממנו - יש לי עוד שלושה חריצים (סה"כ 4 ב- dual chnnel) ועדיין יש לי צפצופים. למישהו יש רעיון מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלנקות אבק (שזה כבר עשיתי) או להחליף לוח M - אני אןודה לכל עזרה שאני אוכל לקבל תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by GRiM,

בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות. לפעמים בעת עומס הוא קורס, או שאני מפעיל אותו והוא מצפצף ציפצופים קבועים עם הפסקות ללא ראות על המסך. אני משער שהבעיה היא בזיכרון או בכרטיס מסך, לזיכרון יש לי אחריות לכל החיים ושנה נוספת לכרטיס מסך - כדאי לקחת לבדיקה?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מחשב חדש, מפרט בצד. את המחשב הזמנתי בלי מעבד, מעבד כבר יש לי והתקנתי אותו כמו שצריך על הלוח, שמתי את הקירור אני מדליק את המחשב וכלום, NO SIGNAL, המאוורר של ה4870 פועל על MAX, נרגע ואז כאילו המחשב עושה ריסט פעם אחת הכרטיס שוב פעם עובד על MAX ואז על בינוני וככה זה נשאר. הלוח הוא DFI P45 T2RS ABS ויש לו מסך LCD קטן עם שגיאות לד. השגיאה שמופיעה לי היא 88, ניסיתי CLEAR CMOS עם הג'מפר וגם הוצאתי את הסוללה והחזרתי אחרי 5-10 דקות - לא עזר. מה העניין שם?????

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by muminim,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש (המפרט מופיע בצד), וקריאת הטמפרטורות ב-real temp וגם ב-speedfan מוזרות: הטמפרטורות של שתי הליבות תקועות כל הזמן על 71-72 מעלות בספידפאן ו-10 מעלות פחות בריל טמפ, לא משנה מה עושים עם המעבד (גם במנוחה וגם תוך כדי משחק בוורמס לא היה שום שינוי בטמפרטורה, אולי שינוי של מעלה אחת). הרצתי את הבדיקה test sensors ב-realtemp וקיבלתי תזוזה מאוד קטנה שלהם, שזה מעיד ככל הנראה על זה שהחיישנים תקועים ולא מדווחים טמפרטורה כמו שצריך (ההודעה המדוייקת בתמונה המצורפת). מה זה אומר שהם תקועים ואיך אפשר לתקן את זה? האם זאת אכן הבעיה ואין לי מה לדאוג שהמעבד הולך להישרף עם כזאת טמפרטורה? זה נראה ממש מוזר שהטמפרטורה תהיה כל כך גבוהה בזמן מנוחה, יש במחשב הזה …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by talisman,

הרצתי furmark והוא מראה שה GPU Temperatue עומד על 102 מעלות.... לי זה לא נשמע נורמאלי, מה דעתם? אם זה לא נורמאלי אז מה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by tisan4us,

אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mischa_barton,

היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים