עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by iMeash,

היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer

3. שלום לאחרונה החלפתי סוללה לנייד YOGA C940 IL שקניתי באלי אקספרס הבעיה ששמתי לב כי כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק נניח יום למחרת השעה נתקעה על 01:45 מאותו הלילה של הכיסוי והזמן לא מתעדכן עד שאני לא אכנס להגדרות אבצע תיקון זמן ידני או שאעשה SYNC מערכת ההפעלה הינה WIN 11 PRO אשמח לעזרה בפיתרון תודה

4. Started by G3nius,

שלום, קיבלת היום את כל החלקים למשב שהזמנתי והרכבתי אותו. הרכבתי את המעבד, ואז הרכבתי עליו את המאורר. אח"כ ראיתי שהכבל חשמל שלו קצת תקוע בתוך המאוורר אז הוצאתי את המאוורר לסדר את זה. אז ראיתי שיש על המעבד והקירור איזה שהוא חומר (משחה טרמית?). האם זה בסדר להדליק עכשיו את המחשב, או שלא הייתי אמור להוציא את המאוורר אחרי ששמתי אותו? יש סיכוי שבטעות נגעתי במשחה. תודה ובבקשה לא לצחוק עליי ^^"

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  6. חיבור PC VIDEO רגיל כזה,עבד לי עכשיו מעולה,לא שונה שום הגדרות ולא כלום,אני עושה detect במסכים אך ללא הצלחה... למישהו יש רעיון? ניתקתי,חיברתי,עשיתי ריסט למחשב,ניסיתי לחבר לחיבור אחר בכרטיס מסך אך ללא הצלחה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by giladt,

ההודעה הזו החלה לקפוץ לי על המחשב כל דקה בערך, זה התחיל ביומיים האחרונים. מערכת הפעלה win7 rc 64bit שאני בכל מקרה הולך להחליף ולגירסה הסופית תוך ימים ספורים (לא רק בגלל הבעיה הזו אבל גם) אני לא מצליח לזהות איזה רכיב USB עושה בעיות, ניתקתי את כולם אחד אחד וההודעה המשיכה לקפוץ, כולל את החיבורים הפנימיים ללוח האם. גם איתחול של המחשב לא עזר. יש לימשהו רעיון מה זה יכול להיות, כל הרכיבים עובדים. תודה רבה, גלעד

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by freerider,

המערכת: ?Athlon64 3800+ X2 DualCore? ?Abit KN9 Ultra AM2, nForce 570 Ultra 512Mb x2 ?GIGABYTE 7600GS 256Mb WD 160Gb SATA2 מחשב חדש, ללא תוכנות והתקנות מיותרות. אין בעיה של התחממות (כולל HD, כ.מסך) למקרה של בעיות מתח, העלתי מעט מתחים. הדרייברים עדכניים. ועדיין, כל הזמן קריסות למסך XP כחול במהלך משחקים. אני הולך להריץ MEMTEST לבדיקת הזכרון. רעיונות נוספים לבדיקה ?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by gotex,

זה המחשב http://img294.imageshack.us/img294/7929/1wp0.jpg הוא זז נורא לאט (הזיכרון הוא 256 לא יודע למה רשום 192 ) מה כדי לשדרג חשבתי על להוסיף זיכרון

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by CrashZone,

האינטרנט אקספלור שלי לא נפתח, אני לוחץ על הקישור והוא חושב שניה אבל שום חלון לא נפתח. אני לוחץ על ווינדוס אפדייט וככה גולש לאתרים זה ממש מיאש. עשית סריקת ספיוור וסריקת ווירוסים גם במצב בטוח וזה לא מוצא כלום. פתרון?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by y10,

יש לי בעיה המחשב עולה לי בסדר גמור אך שאני בא להכנס לתקיות המחשב נתקע ל-5-10 שניות ואז עושה את הפעולה שאני רוצה לעשות בתקייה יש לי מעבד פנטיום 4 2000

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by ngsof,

היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  14. Started by ^DaGoN^,

אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by t d,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה. לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין. החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה. [glow=red,2,300]bottom line:[/glow] האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס? ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח. תודה!

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  16. אוקי לפני שבוע פתחתי את הדיון ולא עזרו לי אבל עכשיו אני כבר לא יכול יותר! כל פעם שאני משחק משחק לא משנה מה! בכל משחק זה קורה... כל 2 דקות זה יוצא לי לשולחן עבודה ואז אני פשוט חוזר למשחק! וזה משגע אותי כי זה לפעמים קורה שאני בדיוק עומד מול מישהו או נגיד אני עושה Bunny jump בדיוק שאני עומד לקפוץ! ואין אני לא יכול לסבול את זה! אני לא יודע אם זה קשור אבל אלה הטמפרטורות שיש לי. Temperatures Motherboard&a mp;n bsp;44 °C (111 °F) CPU 58 °C (136 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD800BB-00DKA0 40 °C (104 °F) Cooling Fans CPU 4219 RPM בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יכול יותר! ד'א זה המפרט שלי AMD ATHLON 2800 לוח אם לא זוכר דגם אבל של GIGABYTE Rade0n 9800 PRO 256BIT 128MB…

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by NIRAN,

קניתי ספק חדש משו פצצה של TT 480W ואני לא יודע לאן מחברים את החיבור הזה לחיבור הזה יש ראש חום עם 3 חורים ו 2 כבלים אחד שחור ואחד צהוב מחוברים ל 2 החורים של הראש ובאמצע יש חור בלי כבל: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture25.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture26.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture27.jpg והנה עוד כבל שאני לא יודע לאן לחבר זה כבל של מאוורר X-BLOWER של TT והוא אמור להתחבר ללוח אם איפה שהו יש לו ראש לבן ב'ז עם שלוש חורים ורק כבל אחד צהוב מחובר אליו בצד: http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture28.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture29.jpg http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93ℑ=Picture30.jpg ___________…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by MAOR,

ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. Started by psycho killer,

יש לי מארז קטן ויש לי בו 2 הראד דיסקים , פלופי דיסק,2 כונני דיסקים עכשיו אני רוצה לחבר עוד הראד דיסק ואין לי חיבור פנוי בכבל דאטא אני יכול להשיג מפצל לכבל דאטא??? או לחבר את הארד דיסק בדרך אחרת?

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  20. עם החיבור SATA צריך דרייברים מיוחדים כדי שיפעל? עם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? זה מגיע העלעת ההרדיסק (כלום לא מותקן) ואז מבקש דרייברים של SATA. עם זה הגיוני שיש התנגשות בין ה SATA ל PATA?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by Intel Celeron,

המחשב שלי סובל מאיטיות אבל ברגע שאני שם לו את התוכנה של קמסטסיה הוא קורס !!!! לגמרי !!!! פשוט לא זז הסתכלתי ב TASK MANAGER התוכנה גובה מה RAM 50 MB אבל בכל זאת !!!! המחשב תקוע זז לאט לאט כאילו זה מחשב XT עם 4 צבעים אלוהיםםםםםםםםםם !!!! דבר שני איך זה שאני מוסיף זכרון למשל מ 256 MB ל 384 ואני לא מרגיש הבדל בביצועים ? גם בכרטיס מסך מ 8 MB של ATI ל 128 MB של SIS אין הבדל !!!! תודה.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by war_dog,

אתה יכול לנסות לעשות תיקון לxp. פשוט תכניס את הדיסק של win xp. תגיד לביוס לעשות ממנו בוט. ושמה פשוט תגיע לתיקון מחיצה (או משהו דומה... רק באנגלית). וזה אמור לפתור לך הכל. מה שכן, הבעיה היחידה היא שכל התוכן שיש לך בתיקיית "מסמכים שלי" יימחק.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  23. ככה, כן אני יודע שהמחשב עובד על חשמל, ושחשמל מעביר זרם. אבל... במחשב החדש שלי, בניגוד למחשב הישן, שלא העביר זרמים, בכל פעם שנוגעים במסך, ואפילו הרבה פעמים כשסתם נוגעים במארז, עובר זרם מעצבן. המפרט שלי מופיע אם מישו רוצה לבדוק. זה רגיל? יש משו לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by num lock,

אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?

25. אודה למי שיוכל לעוץ עצה אני בעליו (הגאים) של EPOX 4G4A ולאחרונה עברתי להשתמש בשני כוננים קשיחים על בקר HPT372 בתצורת RAID1 MIRROR אבל מאז בכל פעם שהמחשב נכנס למצב STANDBY ב-XPPRO הכוננים לא כבים כמו שהיה כאשר היו מחוברים לבקרי ה-IDE המקוריים של הלוח. אם מישהו יודע איזו הגדרה לא שיניתי או האם בגלל ה-RAID הכוננים פשוט לא אמורים להיכבות אז בבקשה שיגיב.... תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.