תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב שנשרפו לי שני פיקסלים במסך... (לא יודע אם זה קשור) היום שהייתי במחשב המסך נכבה ורשום עליו no single ואז המחשב עצמו נתקע (אני יודע שהוא נתקע כי שמתי שירים ברקע והם גם נתקעו) פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך רותח והמאורר לא עובד....גם המאוורר של המארז עצמו לא עובד, רק של המעבד עובד....ניקיתי קצת את הכרטיס מסך המאוורר חזר לפעול אבל אחרי כמה זמן שוב הוא שבק..... ניסיתי להעזר בתוכנה speed fan אבל היא מזהה רק מאוורר אחד....מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היה לי מחשב עם מערכת הפעלה Win xp. המחשב התקלקל. קניתי מתאם שבעצם מאפשר לי להפוך אותו לדיסק קשיח חיצוני (הוא מתחבר ב-USB). מי שמתעניין, המתאם נראה בערך ככה: http://pricespy.co.nz/product.php?p=397823. בעזרת המתאם, אני יכול לראות את כל החומר שבדיסק. אולם, כאשר אני מנסה להעלות ממנו את מערכת ההפעלה אני מקבל את המסך הכחול שבקובץ המצורף. אשמח לדעת מה הבעיה ואיך פותרים אותה. תודה מראש ושבת שלום, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
?? תודה רבה לא מצאתי מקום אחר ללכתוב את זה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די צנוע, אבל מספק. i5-3570 2 סטיקים של 4 ג'יגה ראם DDR3 GTX 1650 SUPER על מערכת חלונות 10, גירסא 19H1. הריץ לי יופי את AC ולהאלה. אין לי מושג מה עבר עלי, אבל משום מה הסכמתי לעדכן לגירסא 20H2 (בדרך ככל אני לא מנסה לתקן משהו שעובד) ומאז אוביקטים נוצרים רק כשהם ממש קרובים אלי, למשל אין כלום על האדמה ורק כשאני מתקרב נוצרת הצימחיה\הדשא. גם אוביקטים אחרים גדולים יותר (למשל בתים) נראים גרוע עד שאני נמצא לידם ואז הם נראים טוב יותר. עידכנתי דרייבר לכרטיס מסך וזה קצת שיפר את המצב, אבל עדיין. זה מציק ברמה שאי אפשר לשחק. יש פיתרון שלא כולל פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
- 2 followers
-
-
חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
:s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי dell inspirion 5559 עם AMD R5 M335 וכל פעם שאני צריך לעדכן את הדריבר יש בעיות עם העדכון עד לרמה שהדרייבר מעלם לגמרי יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עם המחשב הגיע גם המסך הנ"ל, ששימש אותי נאמנה (כמעט שבוע) עד שעשיתי Degauss ומאז לא רואים יותר תמונה - במצב רגיל מראה נורת הפעילות אור ירוק וכששמחשב כבוי אור צהוב מהבהב, עכשיו כשהמחשב דלוק רואים אור ירוק לכמה שניות (אבל עדין לא רואים כלום) שהופך לאחר מכן לאור מהבהב בצבעי ירוק וצהוב. ניסיתי לנתק מהחשמל ולהפעיל מחדש - לא עבד. ניסיתי לנתק מהמחשב ולהפעיל ללא חיבור - אך הוא עדין הראה אותו כלום (באותה תצוגת נורות) לא ראיתי שום בעיה מיוחדת על הכרטיס מסך. מה אפשר לעשות לפני שאני מתקשר לחנות???
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר. למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא. אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה. ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה. כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek. איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ? שבת שלום וחג סוכות שמח.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה שהתגלתה אצלי רק אתמול. ברגע שאני מעלה את המחשב לוקח לו דקות ספורות לקפוא, אם זה לאחר העלאת מערכת הפעלה ותוך כדי שימוש בה. ואם זה בדרך להעלאת מערכת ההפעלה גם ברמת מסך ראשוני או מסך של העלאת ויינדוס. בדקתי אם מדובר בזכרון - ברשותי שני סטיקים שעשיתי את כל הקומבינציות של החריצים וסטיקים - ניסיתי כל סטיק בנפרד על כל שלושת החריצים. המעבד עצמו עובד כראוי ככל הנראה לי - הסתכלתי על הטמפרטורה שלו והיא סבירה מאוד, הוא לא באוברקלוק ויש עליו מאורר אימתני. אם זה כרטיס המסך שגם עליו אני הסתכלתי על מד טמפרטורה הוא בטמפרטורה סבירה מאוד - ולפני שהמחשב נתקע אין שינוי במד טמפרטורה - המאורר עובד. בהפעלה - שהמחשב כן עולה אני רואה שהוא קורא את הכונן הקשיח ומזהה אותו כראוי- ב…
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז. האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ? (חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו) שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה: cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu. מה הבעיה? ומה עושים? תודה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
הטכנאי שלי החליף לי את הלוח אם במחשב ומשום מה עכשיו הסאוונד במחשב לא עובד ,אני חושב שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים אבל אין לי מושג איפה הדיסק עם הדרייבר של הקול והייתי שמח עם מישהו היה יכול להגיד לי איך אני יכול לזהות איזה כרטיס קול יש לי כדי שאני יוכל להיכנס לאתר של החברה ולהוריד דרייברים משם בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
דבר ראשון, זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, ואין לי הרבה מושג במחשבים. == כאשר אני משחק במשחקים ברזולוציה גבוהה, המקלדת והעכבר מגיבים מאוחר בצורה נוראית (אני מעריך בסביבות החצי שנייה-שנייה ב1024*768). אני לא בטוח אם זה מתרחש בכל המשחקים, אולם בהרבה מהם זה קורה (freelancer, blood rayne, enter the matrix). מיותר לציין כי הפריימים לשנייה שומרים על מספר סביר ברזולוציות הללו, ורק זמן התגובה הוא בעייתי. כאשר אני מוריד את הרזולוציה זמן התגובה יורד, והמשחק נהיה סביר. כאשר אני לא משחק (כלומר, בדסקטופ, ברזולוציה של 1024*768) התגובה היא מיידית. פירוט קצר של המחשב (למרות שאין לי הרבה מושג): Pentium 4 1400 512 mb ram Nvidia Geforce 2 mx/mx 400 המסך הוא של חברת Copam אם זה משנה (מסך …
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב, אני שומע רעש חזק מהמארז. פתחתי אותו, ושמתי לב שהרעש בא מהמאוורר בצד האחורי של המארז (80mm, מוציא אויר). עכשיו הקטע המוזר הוא, שבגע שפותחים את המחשב, הוא מתחיל להרעיש ממש חזק, אבל בערך דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא פתאום חוזר למצב השקט הנורמלי. ניסיתי לנתק אותו מהמארז, ובאמת כשהוא לא מחובר למארז הוא לא מרעיש, אבל שמתי לב שהוא מסתובב לא לגמרי חלק (אבל אני לא יודע אם יש לזה משמעות, זה לא ממש מורגש). בכל מקרה, כשחיברתי אותו בחזרה הוא חזר להרעיש. איזה פעם-פעמיים ניסיתי לתת לו קצת מכות (על הפאנל האחורי של המארז, כשהמאוורר מחובר למארז)-אבל זה משקיט אותו לשניה ואז הוא חוזר להרעיש :-\ (למרות שפעם אחת הוא הפסיק לגמרי). עכשיו הדבר המ…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחרונה אחי דיווח לי על מסכים כחולים רנדומלים במחשב, שאט שאט התחילו להרבות במהלך היום עד למצב שהמחשב לא נדלק, עולה המערכת הפעלה ומופיע המסך הכחול. החלטתי לנסות לפרמט, הכנסתי את הדיסק של Vista , נסיתי להפעיל את ההתקנה - ושוב - מסך כחול. עשיתי ריסטרט, והגעתי שוב לתפריט PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DISC לחצתי ובחרתי באפשרות השנייה (אם אני זוכר נכון זה היה משהו בסגנון של REPAIR) עלה לי כמו מען מסך התקנה כחול (כמו שהיה לXP דרך הBOOT) וכשסיים , עלה המחשב שוב ונתקע. ריסטרט שוב - וכניסה לBOOT בנסיון לעשות ריסט מהבוט. לא מצאתי את האפשרות (אני לא כזה מעודכן בגרסאות של הלוחות אם החדשים, בנוסף לתקן SATA) נסיתי להחזיר להגדרות האופטימליות , ושמרתי ויצאתי. בהדלקה אחרי - לא הופיע שום דבר ע…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי עובד כמו שצריך עד הכניסה הראשונה לאינטרנט - לאחר דקה שתיים המחשב נתקע והאפשרות היחידה לעבוד איתו לאחר שהוא נתקע היא דרך Safe Mode. לאחר שהמחשב נתקע, גם פירמוט מלא של הכוננים הקשיחים לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה - כל עוד אינני נכנס לאינטרנט, המחשב עובד כמו שצריך (גם במשך לילה שלם), ושוב, כניסה ראשונה לאינטרנט והמחשב נתקע. לאחר שהמחשב נתקע, גם Alt+Control+Delete לא עוזר והיציאה היחידה היא באמצעות כיבוי של המחשב. הפעלה של המחשב והוא נתקע שוב, הפעם עוד לפני הכניסה לאינטרנט. וחוזר חלילה - לאחר פירמוט ניתן לעבוד עם המחשב ללא שום בעייה עד הכניסה הראשונה לאינטרנט. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
- 1 follower
-