תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי, בנייד הקודם שלי של לנובו, דגם Thinkpad אני חושב, הייתה אפשרות פשוט ללחץ על Fn + F6 (או F אחר) והמסך היה משחיר, בלי להיכנס למצב שינה. בחדש, Ideapad, אין את האפשרות הזאת בF. אף אחד מהם לא משחיר את המסך. יש אפשרות להשחיר את המסך דרך המקשים ולא דרך תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח לגרום לכרטיס+לוח לעבוד עם AGP Fast-write פעיל. איך ניתן לפתור את הבעיה? מפרט: Athlon Tbird B 1400 ECS K7S5A V1 עם cheepoman bios עדכני- chb0327f http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5abios/cheepobios.htm XpertVision Radeon 8500LE Omega Drivers עדכניים תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אתמול הכנסתי דיסק (GTA San Andreas) ומאז המגש לא נפתח אני לוחץ על הכפתור והמגש לא יוצא הנורה לא מהבהבת ואין את הסמל של הכונן במחשב שלי עשיתי ריסט וזה היסתדר אבל אחר כך זה קרה עוד פעם מישהו יודע ממה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני מחבר אותו לחשמל אפילו בלי ללחוץ על כלום המאוורר של המעבד מסתובב שתיים וחצי פעמים ומפסיק ניסיתי להחליף ספק ושום דבר לא עוזר ..... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 6800GT מתוצרת אסוס, הכרטיס קיים אצלי בערך שנתיים ויותר. בחודש האחרון אני מקבל התראות ממערכת הסנסורים (gateWatch) שהכרטיס מגיע לחום גבוה של 90 מעלות.. ברגע שזה קורה אני סוגר את היישומים הגרפיים שמעמיסים (משחקים או סרטים..) והכרטיס מתייצב על 47.5 מעלות.. האם ההתחממות הזו היא נורמלית? והאם במצב IDLE הכרטיס אמור להגיע ל47.5 מעלות?? תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם בעת ההתקנה של הוינדאוס, אין אופציה ליצור מחיצות כמו בנייד שמגיע ללא וינדאוס ומתקינים אותו לבד? מצאתי איזה סרטון ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=y7DQYOGjM98 ככה אמורים להגיד אותן? ועוד שאלה אחת - לא קיבלתי סיריאל לוינדאוס. מה קורה םא יש איזו תקלה והוא נמחק לחלוטין?
-
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם ישלי לוח מדגם - http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=300&model=1163&modelmenu=1 ולאחרונה קניתי את הזיכרון הזה -http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_dual_channel הבעיה שהם מסרבים לעבוד ביחד לאחר פניות לחברת OCZ ו ASUS נאמר לי כי אני צריך להגדיר את הנתונים ידנית אבל דבר ריאשון לעדכן את הביוס קיבלתי גם את דגם הביוס הרצוי -http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=22229 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע לעשות עדכון ולא יודע מאיפה להתחיל ובזה אני צריך עזרה תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לא נדלק.. מידיי פעם שלוחצים אז האור נדלק לשנייה (ניתן לראות שהמאווררים מסתובבים גם) ואז נכבה מיד כעבור שנייה-שתיים. קנינו ספק חדש, לא עזר.. זאת לא הבעיה בו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב. זה התחיל מכך שהמחשב לא נדלק ועשה ציפצוף של חוסר כרטיס מסך או נדלק ונתקע. החלפתי כרטיס מסך (וידתי שזה הוא על מחשב אחר). לאחר מכן כונן שני slave בכבל שמחובר לכונן המאסטר התחיל להעלם לפעמים: הוינדוס נתקע . אני מאתחל את המחשב והביוס לא רואה את הכונן. אני מספר פעמים ריסט וכלום כאילו הכונן לא קיים. אני מכבה את המחשב מדליק מחדש והופ הכונן קיים. הוא עובד יום יומים. הוינדוס נתקע אין כונן ושוב אותו סיפור. הכוננים שלי הם: Device Description WDC WD400BB-00DEA0 (WD-WCAD17334730) Maxtor 6Y120P0 (Y3NBCR6E) מבקש את עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מוגדר לי שאחרי חצי שעה של אי שימוש המחשב שלי יכנס למצב שינה. לאחר שאני מזיז את העכבר המחשב נדלק אך הסמן קפוא לא זז. העכבר מדגם G700 אלחוטי , לא עוזר גם כאשר אני מחבר אותו כחוטי זה לא עוזר. הבעיה התחילה רק היום... דברים חריגים שעשיתי לפני זה הם: שינוי הזמן של מצב השינה מחצי שעה לשעה ובחזרה, OC למעבד ולכרטיס מסך והחזרתי לסטוק . שימוש בתוכנה VIRTU MVP, אולי שונה משהו בביוס? למישהו יש רעיון בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התקנתי xp pro במחשב חדש, והכל עלה יחסית בסדר. למיטב ידיעתי הוא היה אמור לזהות את החומרה אוטומאטית (plug&play), אבל הוא לא. אפילו את הכרטיס קול וכרטיס המסך שמובנים על הלוח (intel eatonville d915gev) הוא לא מזהה. ניסיתי להתקין דברים מהדיסק היחיד שסיפקו לי, אבל בכל מה שקשור לאודיו הוא נכשל ולא מציין מה הסיבה. כשניסיתי דרך הלוח בקרה לראות אם הוא זיהה משהו, אבל הכל רשום כדברים בסיסים שמותקנים לווינדוז מראש חוץ מהכרטיס הרשת שם הוא רושם לי שהוא זיהה שזה של realtek. איך אני אגרום למחשב לזהות את החומרה ? שבת שלום וחג סוכות שמח.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במשרד רשת אלחוטית אליה מחובר pc ומחשב נייד. אני רוצה שיהיו לי בשני המחשבים ספריות משותפות. כלומר, במידה ואני מוסיף/משנה מסמך באחת הספריות שבאחד המחשבים זה ישתנה אוטומטית גם במחשב השני. במידה ועשיתי שינוי במחשב הנייד פעולה כאשר הוא אינו מחובר אני רוצה שזה יסתנכרן אוטומטית עם הספריה בPC ברגע שאתחבר לרשת. אשמח אם תעזרו לי או תפנו אותי למדריך רלוונטי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז. האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ? (חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו) שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה: cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu. מה הבעיה? ומה עושים? תודה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב, אני שומע רעש חזק מהמארז. פתחתי אותו, ושמתי לב שהרעש בא מהמאוורר בצד האחורי של המארז (80mm, מוציא אויר). עכשיו הקטע המוזר הוא, שבגע שפותחים את המחשב, הוא מתחיל להרעיש ממש חזק, אבל בערך דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא פתאום חוזר למצב השקט הנורמלי. ניסיתי לנתק אותו מהמארז, ובאמת כשהוא לא מחובר למארז הוא לא מרעיש, אבל שמתי לב שהוא מסתובב לא לגמרי חלק (אבל אני לא יודע אם יש לזה משמעות, זה לא ממש מורגש). בכל מקרה, כשחיברתי אותו בחזרה הוא חזר להרעיש. איזה פעם-פעמיים ניסיתי לתת לו קצת מכות (על הפאנל האחורי של המארז, כשהמאוורר מחובר למארז)-אבל זה משקיט אותו לשניה ואז הוא חוזר להרעיש :-\ (למרות שפעם אחת הוא הפסיק לגמרי). עכשיו הדבר המ…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-