תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס פריסת DVD של "קריאייטיב" - PC-DVD DXR2, הכרטיס שירת אותי נאמנה עם Windows 98 (הוא באמת היה אחלה... יציאת TVOUT מצויינת, יציאת AC3 וגם הPlayer שבא איתו לא היה רע בכלל)... אבל כשהחלפתי מחשב ועברתי ל-XP... גיליתי לתדהמתי שאין ברשת דרייבר ל-XP... קראתי בכל מני מקומות ברשת על אנשים שהצליחו לגרום לדרייבר WDM של הכרטיס שמותאם לWin2K לעבוד על XP... ניסיתי, וניסיתי... ולא הצלחתי... אני כבר ממש מיואש... כי מערכת הפעלה - אני לא יחליף (מהמון סיבות)... כרגע הכרטיס סתם יושב לי בתוך המחשב, והרמקולים האחוריים והסנטר כבר מזמן שלא פעלו... ואפילו הצטברה לי ערימה קטנה של סרטי די.וי.די. שעדיין לא ראיתי "בזכות" הבעיה.... אין לכם מושג כמה אני אודה לכם אם תצליחו איכשהו לפתור לי את ה…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב הוא Asus UX331U לא מצאתי בעמוד של המחשב באתר של ASUS פרטים כלשהם על חיבור מסכים. יש חריץ HDMI אחד, אבל יש גם חריצי USB הבנתי שיש מחשבים שתומכים בחיבור מסך באמצעות USB
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
זה קרה לי לא מזמן.. אני חושב שכרטיס מסך הלך... אבל אני צריך חוות דעת... כשאני משחק אחרי איזה 5 דקות.. המשחק נתקע.. (כל משחק כבד).. ואז פתאום יש לי מלא דברים כאלה על במשחק.. לדוגמא.. תמונה מהמשחק Half Life 2 .. ועוד אחת למישהו יש עצות? אולי אבק? הכרטיס נדפק? חיבורים לא טובים? נ.ב. הבעיה מופיע רק במשחקים.. על שולחן העבודה זה לא מופיע.. אשמח לקבל עצות...
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי GE-FORCE 5950 ULTRA ואני יכול לחבר אליו ממיר של טלוויזיה וליראות מה שהממיר משדר .............אבל אני מחבר ואני לא יודע (אין לי מושג) איך ליראות את מה שהממיר משדר
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש Dell n5110 מעבד Core i5 2450 2.5Ghz זיכרון 8GB RAM כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 525M 1GB Windows 7 Home Premium 64bit מיד לאחר הרכישה פירמטתי את המחשב בעזרת הדיסק המקורי של ווינדוס שקיבלתי עם המחשב, והתקנתי מחדש את דרייברים מהאתר של דל. אחר כך התקנתי את המשחק Dead Space הראשון, ואת Need for Speed The Run. אחרי חיפוש קצר ביוטיוב, גיליתי שהמשחקים אמורים לרוץ חלק על המחשב, ואפילו על מחשבים חלשים יותר כגון המחשב הביתי שלי (עליו הצלחתי לשחק). Dead space בכלל לא עולה על המחשב - לא טוען, לא מראה הודעת שגיאה - כלום! Need for Speed עולה, ופועל בצורה גרועה לחלוטין, גם על ההגדרות הכי נמוכות המשחק רץ על FPS נמוך מאוד (ברמה שבה אי אפשר לשחק). גם…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לוח GigaByte 8irxp, על IDE0 נמצאים הארדיסק 60G וDVD, על IDE1 הארדיסק 60G וצורב. אתמוןל XP פתאום הקפיץ לי הודעת "Delayed Write failure", לגבי ההארידסה על IDE1. חשבתי בהתחלה שיש לי בעיה פשוטה של Lost alocation units או משהו דומה בהארדיסק, אבל כשניסיתי לצרוב דיסק, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן הצריבה נכשלה. נכנסתי לevent viewer ומצאתי שם כמה הודעות שגיאה מטרידות: [tt] Event Type: Warning Event Source: Ntfs Event Category: None Event ID: 50 Date: 03/09/2004 Time: 00:55:33 User: N/A Computer: BIGEL2 Description: {Delayed Write Failed} Windows was unable to save all the data for the file . The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ולאחרונה, כול פעם שאני לוחץ על מקש E אז זה פותח לי גם בכרום וגם באקספלורר שורת חיפוש אותיות בדף. כשאני לוחץ על Y זה עושה YU. כשאני לוחץ על O זה פותח איזה חלון לא ברור, מישהו יודע איך נפטרים המתקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ושאני מכניס את הדיסק של הווינדוס כמובן אני מפעיל תמחשב מההתחלתה ולוחץ רק F8 ואז הוא נותן רשימה של הצורב איפה שנמצא הדיסק של dvd כמובן בחרתי בצורב והוא לא נותן כלום הוא לא מתחיל להריץ את הדיסק יש לי לוח אם של אסוס P4S800D מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל מאיטיות אבל ברגע שאני שם לו את התוכנה של קמסטסיה הוא קורס !!!! לגמרי !!!! פשוט לא זז הסתכלתי ב TASK MANAGER התוכנה גובה מה RAM 50 MB אבל בכל זאת !!!! המחשב תקוע זז לאט לאט כאילו זה מחשב XT עם 4 צבעים אלוהיםםםםםםםםםם !!!! דבר שני איך זה שאני מוסיף זכרון למשל מ 256 MB ל 384 ואני לא מרגיש הבדל בביצועים ? גם בכרטיס מסך מ 8 MB של ATI ל 128 MB של SIS אין הבדל !!!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי כל משחק שאני מריץ קורס לי לאחר 5 דק פשוט נסגר! ההודעה שמופיעה לי היא כמו בתמונה רק במקום אקספלורר היא מתכוונת לאותו משחק . Intel i 7 3770k Motherboard Intel dz77ga-70k 8g RAM 1600 SSD 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti NVIDIA קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 לפעמים גם במסך כחול
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לפחות בשני משחקים שאני משחק בהם לרוב ( nba 2k3 וgta vice city ) יש לי תקיעות פתאומיות לשנייה וקצת ואז הכל ממשיך כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? יש ברשותי : amd athlon xp 2500 Asus a7v333 512 mb 333 mhz ati radeon 8500 wd 80 gb ואני מצוייד בדרייברים עדכניים catalyst 3.4. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-