תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון . אם אין סוללה על הלוח אם זה יכול לגרום לריסט פתאומי? איפה אני יכול לקנות אותה ? ואם צריך סוללה מסוימת לכל לוח אם ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע שעבר המחשב שלי החל לעשות רעשים מוזרים, ביום שישי החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק. היה לי חשד שזה בא מהדיסק קשיח אז ניתקתי אותו והחזרתי כי הסתבר שהרעשים הגיעו מהספק, ניקיתי את הספק ועל הדרך ניקיתי גם את הצלעות קירור שיושבות על המעבד ( פנטיום 4 תושבת 478 ) כשהפעלתי את המחשב מחדש באותו יום הוא נהיה פתאום איטי בהעלאה ( יש לי 768 MB זיכרון, ובדרך כלל המחשב יחסית מהיר ) לקח לו מלא זמן לטעון את ווינדוס ומאז אותו יום הוא ממש איטי בתגובה שלו בכל דבר. עכשיו השאלה שלי היא האם זה קשור לצלעות קירור שהזכרתי, כי כשהחזרתי את זה על המעבד אני לא בטוח אם שמתי את זה ממש ישר כי כשהדקתי את זה היו רעשים שמזכירים שבר. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני פותח שוב את המחשב כי כל המקרה הזה נרא…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4. ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס"). האם יש אפשרות לתקן את זה? ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שכל הזמן אני מכון את השעון בווינדוס ואחרי כמה שעות הוא בכלל לא מכוון לשעה הנכונה אני גם צריך כל יום לכון את התאריך לפני כמה זמן פירמטתי ועדיין השעון לא מתכון תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
hello evrybody! i discover that i have a bad sectors in my HD,now how can i fix the bad sectors? thanks. P.S i cannt tape in Hebrew because i make a format to my pc.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הוא : E8500 הלוח הנ"ל 4 ג'יגה של קינגסטון (זמני ויוחלף תוך מספר ימים) קשיח 500ג'יגה של WD צורב פשוט 4870X2 של Club3D בלוח המדובר הלד של הStandBy דלוק, אך הלד של הPower איננו. ניסיתי לשחק אם החוטים, לשנות כל דבר אפשרי. אשמח לקבל עזרה תודה,יובל.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל החיבורי USB במחשב שלי לא עובדים כבר כמה ימים. כל פעם שאני מחבר משהו אז נפתח חלון קטן "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי דנגל בלוטוס ואני מנסה להתחבר אילו לאוזניות בלוטוס שיש לי הבעייה היא שאני לא מציח לעומת זאת אני מצליח להתחבר לפלאפון שלי עם הדנגל אני לא יודע מה הבעיה אבל העלתי אופצייה בראש אולי בגלל שהדנגל הוא Bluetooth v1.6 והאוזניות הם Bluetooth V2.0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היום המסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים) ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זה יש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת. כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה. ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזר מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה כרטיס RAM של 256Mb, ואני הסכמתי לחבר אותו, כי אני יודע איך. חיברו את הכרטיס, והפעלנו את המחשב. המחשב נדלק, אבל אין תמונה. ניסינו בעוד מסך, שום דבר. וגם הכוננים גם לא נפתחים, דבר שגרם לנו לחשוב שאולי לא מגיע מספיק חשמל מהספק למחשב. ניסינו שקע אחר, גם זה לא פעל. מצאנו בלוח אם שני חיבורים שאנחנו לא יודעים אם הם אמורים להיות מחוברים או לא: http://img80.imageshack.us/my.php?image=cimg0923bb1.gif http://img388.imageshack.us/my.php?image=cimg0922gk7.gif אז כמה שאלות: הם צריכים להיות מחוברים למשהו? מה עוד יכול לגרום לדבר כזה לקרות? יש סיכוי שזה באמת הספק כוח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי לוח 965P-S3 של GIGABYTE ובמחשב כוננים כך: SATA: SEAGATE 320GB SATA2 2X WD 500GB SATA2 למטרת RAID 1 IDE: WD 80GB SAMSUNG 182 DVDRW על כניסת הIDE הבודדת יושבים קשיח והצורב - הכונן האופטי היחידי במחשב. כאשר אני נכנס לRAID BIOS הוא לא רואה את שני כונני ה500GB. הכונן היחידי שהוא רואה הוא ה80GB בIDE. למה זה ואיך לסדר את זה? לא חשוב. הסתדרתי. תודה לכל מי שניסה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח בסיסי שמחוברים אליו 2 כונני DVD, כונן floppy, ו 2 הארדיסקים. הוספתי את ההארדיס השני לפני כשבוע ומאז כל כמה זמן (רנדומלי) ההארדיסק הראשון מתנתק ומופיע מסך כחול של Dumping memory. חשוב לציין שהספק מלפני שנתיים ולכן לא היה לו חיבור sata לחשמל של ההאדיסק החדש שתומך רק בחשמל sata אז נאלצתי לשים מתאם. אז עכשיו יש על כבל חשמל אחד 2 כונני DVD וfloppy. ועל הכבל השני האדיסק אחד בחיבור חשמל רגיל והארדיסק שני בחיבור חשמל sata דרך מתאם. למישהו יש פיתרון? תודה מראש ושנה טובה.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. מוכרת לכם התופעה? "התקנתי לפני יומיים את הwindows מחדש והכל עבד כרגיל. יש לי במחשב שני ארדיסקים SATA - MASTER IDE - SLAVE אני מדליק את המחשב ושומע צפצוף מוזר מהארדיסק IDE המחשב הפסיק לזהות אותו לא בביוס ולא בwindows. הצפצוף קורה כאשר הארדיסק מקבל חשמל (לא משנה אם הכבל נתונים מחובר או לא) המחשב לא מזהה את הארדיסק גם כאשר הוא מחובר בעזרת מתאם IDE לUSB לאחד מיציאות הUSB של המחשב." שחזרנו דיסק כזה למצב של 100% ועוד רבים קשים ממנו. לעבודה מקצועית, מהירה במחיר הוגן -> 077-440-4806 http://www.whereismydata.co.il שחזור מידע מקצועי. הבדיקה חינם! מוזמנים לקרוא ממכתבי תודה שקיבלנו מלקוחות: http://www.whereismydata.co.il/Feedback תמונה של הצ'יפ המתחמם (שאר הצ…
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד. התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל 6000x2 125w עם מאוורר סתוק היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי פתאום אחרי שהמחשב התקין עידכוני אבטחה,אז כשהדלקתי את המחשב ואני מזיז את העכבר במסך אז העכבר מקרטע (נעצר באמצע וממשיך...) למישהו יש פיתרון? תודה. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל אם לא אז לא לכעוס
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה דחופה. יש לי מחשב עם לוח VIA 8237. קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב). המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל. אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שאני קם בבוקר ואני מגיע למצב הבא: המסך לא מציג שום דבר, והנורה שלו מהבהבת כאילו פתאום יש refresh rate שהמסך לא תומך בו (לצורך הדוגמא) יש לי מסך LCD שמחובר עם כבל אנלוגי ב75HZ. אגב זה לא רק בwindows, אפילו לbios אני לא יכול להכנס כי גם אז נורת המסך מהבהבת, וגם במסך הבחירה של הsafemod אני לא רואה כלום. הפתרון : כניסה לsafemod ומחיקת הדרייבר של nvidia. לצערי הפתרון עובד זמנית בלבד והתקלה חוזרת. מה שמוזר זה שמחיקת הדרייבר והתקנתו מחדש לא רק גורמת לwindows להראות, אלא גם לbios, ולחלונות DOS למיניהם. מן הסתם הבעיה חייבת להיות בכרטיס מסך/מסך, האם אולי למישהו יש ניסיון עם בעיה דומה? תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היי, אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית של חבר שלי ומאז כשהוא פותח את המחשב המחשב נתקע במסך של הלוח אם (foxconn 661mxpl ) ולא מתקדם מעבר למרות שמסך הוא נותן לי אפשרות ללחוץ על DEL ולהגיע ל BIOS זה לא מגיב לשום דבר רק פעם אחד הוא הצליח להגיע ל WIN אחרי הוצאה מהחשמל לכמה דקות והחזרה אבל שוב פעם התופעה חזרה לאחר מספר דקות. (המחשב לא עושה ריסטים לעצמו הוא פשוט תקוע.) מה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן שאני משחק ברשת ושומע מוזיקה, המחשב נתקע, שזה נדיר. ציפיתי שאחרי שאני אעשה ריסט אז המחשב יפעל. אז ככה המחשב נדלק אך לא קורה כלום. לציין שאני הייתי בOC 475X8.5 E7200 לוח והכל רשום במפרט. אז ליתר ביטחון בדקתי את הכ.מסך, לוח אם,זיכרונות,מעבד במחשב אחר. הכל פועל... אז מה שנשאר זה או הספק או הלוח. המחשב נדלק נדלקת המנורה של הHDD לכמה שניות וזהו. אמממ המאווררים כולם פועלים. לא יודע מה מהשניים ... מה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-