עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, בהתחלה הייתה windows XP שרצה על הדיסק הקשיח c. והכל היה טוב. אח"כ התקנתי דיסק חדש (G) ועליו גם התקנתי את ה Windows 7 שלי. כל איתחול הייתי צריך לבחור באיזה מערכת הפעלה אני רוצה לעבוד. והכל היה טוב. גם עכשיו טוב, אבל אני רוצה להעיף את כונן c כי הוא מאוד איטי וקטן ודפוק וישן, אבל המחשב לא מסכים לפרמט אותו. הלכתי ל BIOS וביקשתי שיעלה מכונן G ואז הוא בכלל לא מסכים לעלות. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל להעיף את הכונן הלא יוצלח הזה? איך יוצרים את כונן G ככונן boot או איתחול או system או מה שהוא צריך להיות כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו? תודה רבה, אייל

2. [table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Roma Pekelis,

הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  5. שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by Phungshok,

שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by shlomoreuven,

עשיתי כל מיני פתרונות שמצאתי ברשת... אבל הבעיה היא שכאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב למשל...כנראה עומס על הכרטיס... המחשב קורס וחוזר אחרי כמה שניות...מעין מסך שחור ואז חוזר ומופיע לי שגיאה למטה בצד...צירפתי תמונה...

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. Started by law89,

היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?

9. הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  10. אומנם לא ממש בעיה אלא יותר סקרנות ולא ידעתי איזה פורום מתאים.. המהירות שבא נפתח קובץ RAR מי הרכיב הכי משפיע על זה? ואם אני פותח 2 במקביל הם נפתחים יותר לאט מאחד אחרי השני, למה המערכת הפעלה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  11. Started by kikkler,

לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by DooMsNakE,

היום הופיעה אצלי פתאום בעיה במתאם רשת האלחוטי (TL-WN321G) המחשב רושם לי USB IS NOT RECOGNIZED והמתאם לא עובד.. ניסתי לחבר ולהכניס כמה פעמים, התקנתי שוב את הדרייברים, עשיתי UNINSTALL ועדיין לא עובד.. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by SoleKiller,

קיצר הAMD שלי החליט להשתתק היה קצת ריח של פלסטיק שרוף אמרתי לעצמי שזה בטח הכרטיס מסך מתנקם בי שלא החלפתי לו מאוורר, וואלה לא הכבל נשרף בתוך הספק כוח קצר? הארכה מסריחה? בעיה ברשת חשמל? מה דעתכם? וכמובן האם להחליף רק ספק כוח או שנראה לכם שצריך עוד משהו

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by 7278608,

מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  16. כל פעם שאני משנה רזולוציה בווינדוס פתאום הוא מבצע איתחול עף מיד החוצה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה מבלי שהוא יעוף מישהו מכיר את הבעיה??????????

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  17. חזרתי מהבסיס אתמול אחרי ששבוע לא הייתי בבית, (כשבחמשוש שעבר המחשב פעל רגיל לחלוטין) והווינדוס פשוט לא עולה. צירפתי תמונה של ההודעה שמצורפת עם ה-boot. אני לא יודע אם זה הודעת שגיאה או לא, לא כתוב שם יותר מדי. נכנסתי ל-Bios והכל נראה תקין. אני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה, אף אחד לא נגע במחשב מאז שעזבתי את הבית ועד שהדלקתי אותו אתמול. אני חושד שזה ההארד דיסק, אבל אני סתם מנחש. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by eeeey7,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN 7 64BIT ובזמנים אקראיים הוא מוציא לי את השגיאה הזאת גם בזמן גלישה סתמית באינטרנט יש שגיאה חדשה תעזרו לי בבקשה!!! Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Tue 9/28/2010 6:34:27 AM your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFFFFFFFFFFF4, 0x0, 0xFFFFF800030040F3, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Dump file: C:\Windows\Minidump\092810-14648-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a …

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by dislect,

היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by Goliath,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by ELDAN RENT A CAR,

אני מקבל את ההודעה הזאת ntoskrnl.exe ( nt+22c37 ) זה דרייבר של הרשת ? כל הדרייברים במחשב שלי הכי עדכניים שיש .

23. שלום, יש לחברה שלי בעיה ואני קצת הלכתי לאיבוד. אני חייבת לסדר לה את זה. אז ככה, עד שלושם הכל היה בסדר, משחקים, תוכנות, התקנות, הפעלות... הכל עבד רגיל! _ (שני קליקים והכל פועל) אבל לפני יומיים התחילה התופעה המחשב פתאום רוצה להפעיל הכל ב ADMIN. אם אני רוצה להתקין משהו מ ISO ואני עושה דאבל קליק ממסך המחשב שלי עם ה IMAGE, אני מקבלת תקלה אם אני נכנסת לISO ומנסה דאבל קליק על SETוP, אני גם מקבלת תקלה. רק אם אני עושה קליק ימני ואז "RUN AS ADMIN"... הדברים עובדים. אני חייבת לציין שוב, עד שלושום הכל עבד יפה וחלק ללא שום צורך בהרשאות ADMIN (נו רוב הדברים). במחשב יש רק חשבון אחד והוא ADMIN. הנה הגדרון ה UAC:

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  24. שלום בערך עד שנת 2012 היה לי מחשב נייח הוא כבר לא עובד ולא ברשותי אני רוצה להיכנס לכתובת שלו מה לפטופ שלי ולהוציא דברים איך אני מוצאת את הכתובת שלו או משהו שיעזור לי ?

25. שלום חברים, יש לי מחשב עם מארז thermaltake case v9 מאז שרכשתי את המחשב עד היום לא הצלחתי להשתמש בחיבור שיש למעלה לדיסק קשיח. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל SATA מחובר לחיבור למעלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי להפעיל את זה. מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים