תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, בעיה מאד מוזרה בווינדוז7. הוא לא מזהה מכשיר שאני מחבר אליו ב USB 2.0 ישירות, אבל אם אני מחבר אותו דרך מאריך USB הוא מזהה ישר. למישהו יש רעיון והסבר תאורטי למה זה קורה? תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה צורב DVD של NEC . דיסק של 700 מגה -DATA צורב ,מסיים לצרוב כמו שצריך - תוצאה סופית - לא רואים את הנתונים על הדיסק בשום כונן חשבתי אולי זה בגלל שלא נעשה FINALIZE או משהו כזה מכניס דיסק DVD גם -r וגם +r מתחיל צריבה וישר מוציא את הדיסק ורושם שהדיסק לא מתאים.. האם ניקוי עם דיסק ניקוי יעזור? אם לא איך עושים ניקוי ידני אם יש עוד הצעות אשמח לעזרה עוד משהו , מחשב מצפצף בצורה מוזרה , זאת אומרת לא צפצופים רגילים של בעיה בכרטיס מסך או זכרונות אלא ממש בתוך windows , צפצופים ממש כמו רעש של שעון מעורר.. עכשיו המארז הוא של KSP(לא יודע אם זאת החברת מחשבים המפורסמת -יכול להיות שזה בלי קשר) ויש לו למטה תצוגה דיגיטלית שמראה טמפרטורות וכל מיני בולשיט.. מישהו נתקל במארז כזה? איך אני …
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מנסה להוציא התקן כמו USB חיצוני וכדו' דרך פונקציית " הוצאת חומרה באופן בטוח " אני מקבל הודעה כי לא ניתן להוציא את המכשיר היות ותוכנה אחרת מבקשת גישה אליו. [ לאחרונה התקנתי אנטי וירוס NOD32 - אולי זה קשור]. למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9550R 256MB AGP 8X היום העברתי את המחשב ממארז ישן לחדש שקניתי לאחרי שהרכבתי הכל חיברתי גם את הכרטיס מסך והדלקתי אותו. המחשב התחיל לעלות את הביוס אבל זה הראה לי קווים צבעוניים ופסים וכל מיני צבעים כאלה.שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך אבל שום דבר לא עזר ראו טיפה טיפה טיפה תביוס אבל לא יותר מזה כל השאר צבעוני לא רואים כלום. אני מזה מבואס עכשיו הכבל של המסך מחובר טוב לפני זה הכרטיס מסך עבד כמו שצריך בבקשה תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לוח אם של ASUS P4-PE כרטיס מסך G.F 4 440MX 128 MB SE מעבד 2.4 זיכרון 512 MB 333 MHZ הבעיה היא שכל פעם שאני משחק ולא משנה איזה משחק או גולש באינטרנט ( רק כאשר אני גולל דף מידע מסוים ) נשמעים ציפצופים מהרמקול של המארז בפורום של סיון ענו לי ואמרו שיש חוסר תאימות מתח בין כרטיס מסך ללוח אם אבל לא נתנו שום פיתרון אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל במפרט מחשב שלי בשביל שניתן יהיה להבין את רמת העומס על המחשב. Athlon xp 1800+ Gigabyte 7vtxp 256 DDR Geforce 4Ti4200 Inno3D Audigy Platinum 5.1 (פנימי עם הפאנל הקדמי) Maxtor D740X 60GB Maxtor D740X 80GB צורב HP ישן מחובר לכרטיס SCSI Tekram CDROM סטנדרטי ישן פלופי מארז ג'נרי ספק ג'נרי 450W המחשב הנ"ל אצלי כבר שנה וחצי, ומאז כבר הספקתי להחליף לו ספק ששבק חיים פעמיים. עכשיו אני בשלישי שעובד כבר בערך 4 חודשים, ואתמול המחשב פשוט נתקע בעלייה של הווינדווז בפסים. כלום לא עזר. גם SAFE MODE לא עלה, וגם LAST GOOD KNOWN SETTINGS. התקנתי ווינדווז על הווינדווז המחשב עלה, ואחרי כמה ריסטרטים שוב הגעתי למצב שבפסים המחשב לא רק שנתקע אלא, פשוט רואים את המסך של הפסים במע…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
רק רציתי לוודא... זה לא מצב תקין , נכון? פשוט המנקה של הבית ניקתה לי היום אבק ליד המחשב ונראה לי שמשהו נדפק...
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אני לא מוצא את הדיסקט ההתקנה(פלופי) שקיבלתי עם הלוח ואני גם לא מוצא את הדרייבר באתר של אביט הדרייבר אמור להכנס לדיסקט 1.44 למי שיש לוח של אביט אני ישמח אם הוא יעלה לפה/ישלח לי את הקבצים תודה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפה ופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט .... וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זה אבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמו הבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממש הוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT 758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע... תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, בהתחלה הייתה windows XP שרצה על הדיסק הקשיח c. והכל היה טוב. אח"כ התקנתי דיסק חדש (G) ועליו גם התקנתי את ה Windows 7 שלי. כל איתחול הייתי צריך לבחור באיזה מערכת הפעלה אני רוצה לעבוד. והכל היה טוב. גם עכשיו טוב, אבל אני רוצה להעיף את כונן c כי הוא מאוד איטי וקטן ודפוק וישן, אבל המחשב לא מסכים לפרמט אותו. הלכתי ל BIOS וביקשתי שיעלה מכונן G ואז הוא בכלל לא מסכים לעלות. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל להעיף את הכונן הלא יוצלח הזה? איך יוצרים את כונן G ככונן boot או איתחול או system או מה שהוא צריך להיות כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנו? תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בשרותי אקספי כשניסיתי להתחבר גיליתי להפתעתי איקון חמוד בטריי שאומר לי שהקאבל של הכ רשת אינו מחובר למזלי יש לי עוד כ רשת חיברתי את אותו הקאבל ולהפתעתי הכל עובד עכשיו השאלה האם הכרטס רשת המובנה נידפק ככה פתאום או שזה העיה אחרת? תודה לעוזרים :
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד של לנובו, ויש משהו שמעט מוזר לי, אני משתמש בו בעיקר לעבודה (עריכת וידאו ופוסט פרודקשן) והוא עושה את העבודה מושלם. לאחרונה ניסיתי קצת לשחק בו (FAR CRY 5) ויש קטע לא מובן, בפעמים הראשונות הוא הרעיש נורא! ממש רעש חזק של המאווררים ברמה שאשתי לא יכלה לראות סרט במחשב אחר 7 מטרים ממני.. לאחר מכן, יום אחרי, באותו משחק כלום. שקט כמו דג. ומאז יש פעמים שהוא מרעיש נורא ופעמים שהוא שקט דממה. אותו משחק אותן משימות. גם באפטר אפקט לפעמים הוא מעט מרעיש אבל ברמה נסבלת ביותר ולעיתים נדירות יחסית. מה עוד ששם זה הגיוני כי לפעמים בעבודה מרובת אפקטים הוא מתאמץ יותר. אבל במשחק מה יכול להיות? שאלה שניה, הא…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לפני כמה דקות המחשב שלי נתקע אז עשיתי לו ריסט וניסיתי להדליק אך המחשב לא עובד. המאוררים עובדים והנורות שעל הלוח אם דולקות אך המקלדת והמסך לא נדלקים. זה קרה לי מספר פעמים אך אחרי מספר ניסיונות המחשב היה עולה. היום זה גם לא. אני לא יודע אם זה קשור אך לפני מספר ימים המחשב עשה רעש שככל הנראה הגיע מהדיסק קשיחשל כל פעם שהייתי עושה פעולה אז היה רעש כאילו זה חושב.. לא משהו מכני אלא רעש שהייתי שומע דרך אוזניות וגם בלי. ניתתקתי את המחשב מהחשמל מספר פעמים ולא עזר. מפרט P3.2 1G DDR2 6600GT 120G WD אם צריך עוד מידע אני אברר תודה ובבקשה עזרו כמה שיותר מהר עדכון החלפתי ספק וניתקתי כל רכיב שאפשר בשביל לבדוק אולי הספק לא עובד טוב אבל גם עם הספק השני המחשב לא עלה. החלפתי דיסק קשיח וגם…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח GA-M61PME-S2 מעבד 4200 X2 וזיכרון NCP 1GB במחשב יש קשיח וצורב ואפילו פלופי התקנתי הכל אך: במהלך התקנת מ"ה המעבד התחמם והייתה התראת זמזם. בביוס הראה 70 מעלות ולאחר סיום ההתקנה 48 מעלות (במנוחה) אח"כ לסרוגין מופיעה לי הודעה: התקן USB לא מזוהה או שגיאה בזיהוי וזה מופיע ונעלם לסרוגין כאשר אני עושה ריסטארט דרך המ"ה המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ויש התראת זמזם, אבל כאשר אני מכבה לגמרי את המחשב ואח"כ מדליק אותו המאוורר פועל, הכי חשוב: הספק ג'נרי כשהחלפתי לג'נרים אחרים בביוס קיבלתי מעלות אחרות לגמרי (29 מעלות ובעוד ספק 36 מעלות) במנוחה אבל השאר אותו הדבר יש לציין כי הסוקט בלוח הוא 24 פין והספקים הם 20 פין - אבל בחוברת כתוב כי ניתן לחבר ספקים של 20 פין האם ייתכן כי …
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התחיל לי בעיה מאוד מעצבנת במחשב. כל פעם שאני רואה סירטון ביוטוב או סתם במדיה יש פרייזים כל כמה שניות וזה ממש מעצבן. זה קורה גם בטעינות של משחקים ובתפריטים(אבל משום מה בזמן שאני משחק אין פרייזים). עכשיו גיליתי שאם אני מזיז את העכבר כל הזמן או מספים תמקלדת אין פרייזים ... ניסיתי לסרוק וירוסים וזה לא מצא. חשבתי שאולי הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אבל עדכתי אותו והבעיה לא נפתרה.. תודה לעוזרים,חג שמח
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-