עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by onetwo,

היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  3. וזה לא שמשהו רופף, כי גם עם המחשב נשאר כמו שהוא, אחרי ריסט הוא חוזר לעבוד רגיל, חשוב לי לטפל בזה כמה שיותר מהר, אני לפני פירמוט.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by krelian,

קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  6. שלום לכולכם! קיבלתי היום מחשב חדש לגמרי וריק. התחלתי להתקין את ה-WIN XP וכשהוא העתיק קבצים (בשלב שאחרי שאתה בוחר כונן להתקנה) היתה הפסקת חשמל. הדלקתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב אבל זה עולה: press any key to boot from cd.....Error loading operating system אני לא מבין מה זה אומר בכלל..... מה אני צריך לעשות??? גם דרך תקליטון האתחול של WIN98 לא הצלחתי לפרמט (NTFS מן הסתם). תודה!

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  7. שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  8. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. ניסיתי גם להתקין את ה:13.12=אותה התוצאה=? צהוב.! מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. Started by AMD 64,

היי, בזמן האחרון אני מקבל המון מסכים כחולים בעת השימוש במחשב, כשלפי מה ששמתי לב המסכים הכחולים קורים כשאני גולש באינטרנט. ניסתי לפרמט, פעמיים, והבעיה חזרה, מהה גם שיש לי אנטי וירוס שלא דיווח על בעיה כלשהי(נוד 32). שוב, אציין שזה אף פעם לא קרה לי בזמן משחק, סרט או שיר ששמעתי, אלא אך ורק בגלישה באינטרנט(משתמש באספלורר 9, אם זה משנה). יש מצב שזה הכרטיס רשת? המודם? או שאין סיכוי וזה בכלל רכיב חומרתי אחר כמו מעבד, זיכרון, לוח אם, הארד דיסק או כרטיס מסך? אגב, כשיש מסך כחול, המספרים שמופיעים רומזים לך על מציאת הבעיה או שזה אותם מספרים בכל מסך כחול כלשהו? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by Spiritus,

איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  11. אומנם לא ממש בעיה אלא יותר סקרנות ולא ידעתי איזה פורום מתאים.. המהירות שבא נפתח קובץ RAR מי הרכיב הכי משפיע על זה? ואם אני פותח 2 במקביל הם נפתחים יותר לאט מאחד אחרי השני, למה המערכת הפעלה לא יודעת לטפל בזה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  12. Started by gilad88,

שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום הגיעו לי עם לוח האם EPOX 8KDA3+ החלקים שבתמונה ואין לי מושג מה הם ומה עושים איתם וכיצד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by SoleKiller,

קיצר הAMD שלי החליט להשתתק היה קצת ריח של פלסטיק שרוף אמרתי לעצמי שזה בטח הכרטיס מסך מתנקם בי שלא החלפתי לו מאוורר, וואלה לא הכבל נשרף בתוך הספק כוח קצר? הארכה מסריחה? בעיה ברשת חשמל? מה דעתכם? וכמובן האם להחליף רק ספק כוח או שנראה לכם שצריך עוד משהו

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by excalibur64,

הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?

16. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  19. Started by SandSt0rm,

לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  20. חזרתי מהבסיס אתמול אחרי ששבוע לא הייתי בבית, (כשבחמשוש שעבר המחשב פעל רגיל לחלוטין) והווינדוס פשוט לא עולה. צירפתי תמונה של ההודעה שמצורפת עם ה-boot. אני לא יודע אם זה הודעת שגיאה או לא, לא כתוב שם יותר מדי. נכנסתי ל-Bios והכל נראה תקין. אני לא יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה, אף אחד לא נגע במחשב מאז שעזבתי את הבית ועד שהדלקתי אותו אתמול. אני חושד שזה ההארד דיסק, אבל אני סתם מנחש. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  21. אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by snaidis,

שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by Goliath,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן: לפני כמה שבועות קיבלתי מחשב חדש (מפרט), התקנתי עליו cs, הכל טוב ויפה עד אתמול.... אתמול שיחקתי לי cs להנאתי, ופתאם התחילו לי לאגים רציניים של קפיצות לפינגים גבוהים (250-400 פינג), היו איתי עוד אנשים בסרבר שיש להם נטוויז'ן וגם להם היו פינגים כאלה, אז חשבתי שהבעיה היא בספקית (נטוויז'ן למי שלא הבין עדיין) היום אני משחק cs שוב, והנה שוב פינג גרוע שעולה הפעם אפילו ל800 (אפילו לאינטרנט בחייגן אין כאלה פינגים), החלפתי את הניק לnetvision sux, ואז מישהו אמר לי שזה לא בגלל הספקית אלא בגלל הטמפרטורה של המחשב. ניסיתי לתחקר אותו אבל הוא לא ענה לי. חשוב לציין שבאותו יום היה ריח שרוף בחדר שלי, אחרי שהרחתי את הריח הזה ישר כיביתי עת המחשב…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

יש לי ISO והוא CURROPTED, עכשיוו אני רוצה לתקן אותו כי אין לי מאיפה להשיג אותו. האים זה אפשרי? (יש לי את התוכנה WINISO). תודה רבה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים