תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
Wtf מה לעזזל קרה לי עכשיו - עזרה משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו המערכת נתקעה פתאום, הכל אני מתכוון נעצרה לכמה שניות ועשתה ריסט אנשים? מה קורה לעזזל למחשב שלי? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שמעו אני קניתי לפני איזה חצי שנה +- זכרון של KINGSTON 512 MB ועכשיו שקניתי את המחשב החדש הוא הביא לי סטיק אחד של ,KINGSTON 512 MB והוא אמר לי שהם קצת שונים אבל הם עובדים בDUAL CHANNEL והם אכן עובדים ככה אבל שאני שם את שתיהם ויש לי 1024 זיכרון המחשב תמיד עושה מסכים כחולים אבל שאני מוציא סטיק אחד לא משנה איזה המסכים הכחולים נעלמים למה זה קורה שיש מסכים כחולים? וגם אם אני יקח ממנו זיכרון של TWINMOS אבל לא יעבדו בDUAL CHANNEL כי זאת חברה שונה ודגם שונה הזיכרון יעבוד? כאילו יהיה 1024 רק לא בDUAL CHANNEL? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
פעם בחודשיים שלוש הביוס חוזר להגדרות המקוריות שלו בלי שום סיבה דבר שמפריע מאוד כי המחשב מנסה לעלות מההרדדיסק שאין בו מערכת הפעלה הלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מסך viewsonic 17 התופעה היא שבאופן רנדומלי המסך נהיה בהיר ואז הופך שחור, הוא לא נכבה, והמעניין הוא שגם את הMENU הפנימי לא ניתן לראות. כרטיס המסך תקין (עובד עם צג אחר) לדעתי הבעיה היא עם הספק החיצוני שלו, כנראה חום הבעיה הזאת היתה לי בעבר והיבואן החזיר לי את המסך וטען שאין בעיה, ואחרי כ 4 חודשים הבעיה חוזרת. יש לי אחריות !!! השאלה היא האם משהו יודע מה הבעיה , למה היא נגרמת, מה לומר ליבואן בכדי לא לחזור אליו תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטים רק במשחקים בכל שאר התוכנה אין לי בעיה עיזרו לי לפתור תודה גבי
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מאבד כל תקווה כבר! עם ה- 6800LE הראשון שלי משחקים קרסו עד שהוא מת (כן כן הוא מת) והחליפו לי אותו. בכרטיס השני הם קרסו על השניה שהפעלתי אותם. אתמול הגיע אלי עוד כרטיס בפעם השלישית וגם עכשיו הם קורסים!!! אני לא יכול יותר! זה לא הזיכרונות אז יכול להיות שזה הלוח אם? אפילו ספק חדש של HEC לא עזר! מה לעשות?! תודה מראש. המפרט: P4 2.8C ASUS P4P800SE 2x256 kingmax 512 A-DATA xfx 6800LE
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
באתי לנגן מוזיקה מתוך התיקייה ושמתי לב שהיא נעלמה. מה אני אמור לעשות?( שחזור?) יחזיר את התיקייה? אני בטוח שלא מחקתי אותה "בטעות". חייב עזרה בדחיפות הספרייה הזאת היא האוצר של המחשב. *עדכון:שחזור לא פתר את הבעיה. איך זה יכול להיות ששעתיים לפני היא הייתה קיימת תיקייה וכשחזרתי למחשב היא נעלמה?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב שלי חטף כנראה כמה וירוסים והווינדוס לא עולה .. לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לפרמט הצלחתי לפרמט רק במחשב הנוסף ולא דרך המחשב שלי (העברתי את ההרדיסק), בגלל שכל ניסיון פירמוט היה עולה בקריסה של המחשב או שהוא פשוט היה נתקע, לעיתים גם היה נותן כל מיני צפצופים מהלוח אם. לאחר שהעברתי בחזרה את ההרדיסק למחשב שלי לאחר הפירמוט, המחשב שוב לא עולה, הוא כל פעם קורס, לפעמים מגיע למחסך הכחול כי מציין שיש בעיית חומרה כלשהי וקורס שוב לאחר פחות משניה. לאחר ההדלקה החוזרת לאחר הקריסה הוא מכניס אותי ל BIOS ורושם כי המערכת קרסה עקב מהירות לא נכונה בה המעבד עובד ויש לבדוק האם המהירות המוגדרת ב BIOS תואמת את מהירות המעבד... אני חושש כי יש בעיה במעבד ויכול להיות כי הוא הלך עקב אחד הוירוסים. מה…
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן חברה, שבת שלום. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי 7600GT AGP וקירור למעבד BIG TYPHOON. הוצאתי את הלוח אם מכל החיבורים+מהמחשב בכדי להתקין את הביג טייפון והחזרתי ולאחר מכן התקנתי גם את ה7600 מבחינת חומרה. כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד למסך שבו צריך להכניס סיסמא לWINDOWS ונכבה. כך פעם אחר פעם,השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ??? הספק הוא ספק 400W של ANTEC סמארט פאוור. אני ממש נושא,אני אודה לכם לעזרה. תודה רבה לתותחים שנותנים פה את הנשמה תמיד בכל שאלה !
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי ארד דיסק בנפח של 80 גיג'ה. אני רוצה להוסיף עוד אחד של אותה כמות וכשאני מחבר את שניהם הווינדוס לא עולה זתומרת הוא מעלה רגיל את המחשב ואז שצריך לעלות הקטע של הטעינה של הווינדוס הוא כזה נתקע ואז מפעיל את עצמו מחדש כילו זה מכוון שזה יהיה על הארד דיסק שהוספתי ולא על הראשון שבו בעצם מותקן הווינדוס. הכבלים שאני מחבר איתם זה עוד יציאה שיוצאת מהארד דיסק הראשון, זתומרת החיבורים שמחוברים לארד דיסק יוצאים משניהם עוד אחת זתומרת מפצל לשניהם. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
נכנסתי לראות משהו בYOUTUBE .. פתאום המסך נהיה שחור לשניה ושהוא חזר למצב הרגיל כתוב למטה ליד השעון במשולש צהוב NVIDIA Windows kernel mode driver version 258.96 מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה עכשיו למרות שהוא אומר שזה "בהצלחה" אני רואה את הסרטו ביוטיוב כמסך ירוק.. זה קורה על כל סרטון שאני נכנס אני רואה שניה ממנו ואז זה הופך להיות ירוק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek ti4200 כאשר אני מחבר את יציאת הטלויזיה שלו ישר לטלויזיה אין שום בעיה, אך כאשר אני מחבר אותו דרך המגבר (בשעה שכל שאר מכשירי הוידאו פועלים עליו טוב) אני מקבל תמונה מקפצת ולא ברורה על צג הטלויזיה. עזרה בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקיי, קודם כל שלום חבר'ה! כפי שאתם רואים אני חדש פה, אבל אני מקווה שזה לא יפריע לי להשתלב או לקבל את מיטב התמיכה מאנשים. אז ככה: אתמול רכשתי כונן קשיח חדש - WD 80GB SATA, ברצון לא לשלם הפעם לגנבים האלה מהחנות שלוקחים 50 שקל על הרכבה מסכנה. ההרכבה הפשוטה הלכה לי בקלות, וכך מהר מאוד הפעלתי את המחשב והגעתי למסך ה-BIOS של הלוח שלי (GA 8IK1100) על מנת לקנפג את ההארד דיסק. בקטגוריית ה-PERIPHERALS סימנתי את יציאת ה-SATA כ-SATA 0 (יש אפשרות ל-SATA 0, SATA 1, Master IDE, Slave IDE), לא שזה משנה, לדעתי, כי הלוח זיהה את ה-SATA0 כפעיל באופן אטומטי. את אופציית ה-SATA RAID כיביתי, והפעלתי מחדש את המחשב. התקנתי מחדש את הווינדוס על הכונן באופן ראשוני (במסך הכחול הזה של הדיסק), ולאחר שה…
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב, אני שומע רעש חזק מהמארז. פתחתי אותו, ושמתי לב שהרעש בא מהמאוורר בצד האחורי של המארז (80mm, מוציא אויר). עכשיו הקטע המוזר הוא, שבגע שפותחים את המחשב, הוא מתחיל להרעיש ממש חזק, אבל בערך דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא פתאום חוזר למצב השקט הנורמלי. ניסיתי לנתק אותו מהמארז, ובאמת כשהוא לא מחובר למארז הוא לא מרעיש, אבל שמתי לב שהוא מסתובב לא לגמרי חלק (אבל אני לא יודע אם יש לזה משמעות, זה לא ממש מורגש). בכל מקרה, כשחיברתי אותו בחזרה הוא חזר להרעיש. איזה פעם-פעמיים ניסיתי לתת לו קצת מכות (על הפאנל האחורי של המארז, כשהמאוורר מחובר למארז)-אבל זה משקיט אותו לשניה ואז הוא חוזר להרעיש :-\ (למרות שפעם אחת הוא הפסיק לגמרי). עכשיו הדבר המ…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שעולה המחשב יש את זה אבל לא עשיתי אוברקלוקינג.... זה קרה אחרי שהיה היום נפילת כוח
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-